Megrendezésre került az I. Juventus Blog focitorna

img-fbfb89db11f42a534cacec35ab0e71b2-v.jpgAmit már olyan rég óta terveztünk, végre megvalósításra került, a Blog közösségének egy kisebb része a szombat délutánját együtt töltötte, ezt az időt pedig focizással, beszélgetéssel és egy kis italozgatással ütötte el. Természetesen önfeledt hangulatban telt el ez a pár óra, ugyanis akikkel eddig egy számítógép mögül beszélgethettek, azokat most személyesen is megismerhették, a pályán pedig összemérhették focitudásukat is. 

Edy77 Kolléga vette a fáradtságot, és készített egy beszámolót, hogy megossza velünk, hogy pontosan mi is történt az I. Juventus Blog focitornán.

Hát, megtörtént az, amit még a COVID19 is csak eltolni tudott, meghiúsítani nem, lezajlott a Blog első focitornája, avagy arcot kaptak a nevek.

Elsősorban óriási köszönet del pipinek a szervezésért, és a nagyon finom sörökért, illetve zsíros deszkáért.

Jó volt látni, hogy a rekkenő hőség, és a 0 árnyék ellenére 15 óra környékén csapataink gyülekezni kezdtek, és bár csak két csapatra valóan vállalták a megmérettetést, hamarosan egy nagyon színvonalas, cseppet sem kispályás játék vehette kezdetét.

Andras74 biztató szavaira, miszerint a vesztes fél, az az Inter, a narancssárga és kék mezes csapatok egy hajtós, és tényleg szórakoztató összecsapást varázsoltak a gyepre.

A gólok olyan ütemben követték egymást, hogy egy idő után követhetetlenné vált az eredmény, ezért a sokadik sör elfogyasztása után, a fehér asztal mellett alakult ki a 38-38-as végeredmény.

Sajnálatos módon a csapaton még nem látszott az új orvosi team munkája, ezért del pipi hamarosan del khedi néven futott, illetve nem futott tovább, egy izomsérülés miatt.

Két ivószünet után a hősök végül levonultak a pályáról, és jó volt látni, hogy a Juve szurkolók következő generációja is képviselte magát az eseményen, jócskán kivéve a részüket a sportolásból is.

A legmesszebbről Grinta és barátja érkezett, nekik is köszönet, hogy ilyen távolságból is eljöttek a  közösség, és a foci kedvéért.

A játék végeztével, igaz, hogy megcsökkent létszámmal, de egy jó hangulatú beszélgetés vette kezdetét, ahol mindenki véleményének, és vehemenciájának megfelelően adhatott hangot a csapattal kapcsolatos észrevételeinek.

Nagyon sokszor elhangzott Sarri és a Jóisten neve, ritkán abban az összefüggésben, hogy ez a két személy egy, és ugyanaz lenne. Mindenki várakozóan és türelemmel fürkészi, hogy mit hoz a Pirlo-korszak, vagy mit jelenthet ránk nézve Conte maradása az Inter kispadján, de ami a legjobb része volt a tegnapi napnak, hogy mikor elindulnak a szokásos csörték a topicokban, akkor már lesz aki mögé ismerőst láthatunk, nem pedig csak egy üres nicket.

Remélem, hogy az első Blog-találkozó nem volt egyben az utolsó, én személy szerint nagyon szívesen találkoznék veletek jövőre újra, és ahogy Juventino86 felvetette, a Budapest környéki blogtársak akár közös meccsnézéseket is szervezhetnének, tovább építve ennek a nagyszerű klubnak a szurkolói közösségét.

Legyen mindenkinek szép az évből hátralévő idő, hozzon nekünk sok örömet a következő idény, de ami a legfontosabb: Forza Juve!!!

Annyit elárulhatok, hogy tervben van már a II. Juventus Blog focitorna is, ami remélhetőleg Pünkösdkor kerülne megszervezésre, úgyhogy aki nem tudott eljönni, az ne keseregjen sokat, ugyanis lesz még bőven lehetősége találkozni élőben a Blog hozzászólóival.

Köszönetet érdemel del pipi a szervezésért, a barátja, Fecó bácsi, hogy elintézte a helyszínt, és Ti, akik részt vettetek ezen az eseményen! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5916182568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino86 2020.08.30. 20:56:47

Hú, megmondom az őszintét, én el is érzékenyültem a cikk olvasása és a videó megtekintése közben. Elvégre azért ez nagy alkalom volt a blog életében. Nagyon jó a cikk, nagyon jó a benne található összefoglaló is, illetve a videó is tetszetős. Nem lehet elégszer megköszönni Pipinek a szervezést, meg persze a sört és a zsíros kenyeret. :)
Bízom benne, hogy ha a járványügyi helyzet is engedi, akkor össze tudunk hozni valamikor ősszel egy közös meccsnézést. Kivétel nélkül szimpatikus és kommunikatív szurkolótársakat ismertem meg bennetek. Köszönet a tegnapi napért és ezért a cikkért, és természetesen Forza Juve! :)

Alex8610 2020.08.30. 20:57:12

Nagyon regota vagyok tag de ez tenyleg egy tortenelmi esemeny volt.Erre buszke lehet mindenki a szerkesztok akik a blogert dolgoznak es ez a jo kis kozosseg ami kialakult valamint a szervezo pipi ba aki megszervezte ezt az egeszet.Ezert is jo nap mint nap felnezni ide.Remelem igy marad sokaig es remelem lesz meg foci szervezve.Az majusi idopontra tudtam volna menni se sajnos erre nem.Azert igyis jo volt olvasni a beszamolot es megnezni a videot:)

Hollóka 2020.08.30. 21:00:30

Nagyon örülök, hogy össze tudtátok hozni, sajnálom, hogy nem mehettem el! Viszont a következőn mindenképp találkozunk! Forza Juve Blog! :)

pedronegroo 2020.08.30. 21:01:35

Mégegyszer köszönet mindenkinek a fociért és a baráti hangulatért. Külön köszönet Pipinek a sörökért, zsírosdeszkákért, már csak a tábortűz hiányzott a dolce vita-hoz meg a gyöngyhajú lány. Amúgy abban a 10 percben amíg bírta nagy zsidó volt, minden labdát eladott! :))) Rohadt meleg volt, de Fecó bá szóvicceitől mégis rendre lefagytam! :) A videóban nem látom a sarkazós gólomat de majd legközelebb is betárazom! :)

Sunny21 2020.08.30. 21:05:11

De jó olvasni, hogy ilyen jól sikerült. Biztos vagyok benne, hogy most sokan kedvet kaptak. Del pipi +10000, mint ahogy Fanatikus kollégának is, aki nagyon szívén viselte az esemény sorsát.
A dühöngőben már megtettem, de itt is köszönet mindazoknak akik akár játékosként akár nézőként jelen voltak!!
Ui: Ki kicsoda a képről? :)

Andras74 2020.08.30. 21:09:36

Köszönjük!

A következőre (nézőként) lehet még jelentkezni?

MdewC 2020.08.30. 21:33:25

Nagyon király! :)

Watakuki 2020.08.30. 21:48:55

Nagyszerű élmény volt, mindenképpen várom a folytatást! :)

Hatalmas köszönet Pipinek a szervezésért!

babo0410 2020.08.30. 22:21:15

Jó lehetett. Látom az ifjúság is képviseltette magát. A következőre talán eljutok. De hol van az még! De nem lenne rossz megismerni azokat, akikkel nap, mint nap vitatkozunk.

Kmarcika 2020.08.30. 22:33:26

Sajnálom, hogy nem lehettem jelen. Remélem minden juventino jól érezte magát. Hálás vagyok a szerkesztőknek (és olvasóknak), hogy ilyen remek közösség verődött itt össze.

GRACIE

Norbis85 2020.08.31. 08:32:31

Nos, akkor itt is. Köszönöm del pipinek a szervezésbe fektetett energiáját, azt ahogyan fogadta a "kis társaságot". Örülök, hogy ennyi jó arccal találkozhattam, remélem, hogy a következőre még többen eltudnak majd jönni.
A foci is jól sikerült, ismeretlenül is jól sikerültek a csapat összeállítások.
(na jó, pipi sérülése kicsit felborította az addigi egyensúlyt, de orvosoltuk.)
És hát Fecó bá!!! Maradjunk annyiban, hogy nem csak testileg, fejben is elfáradtam, köszi! A helyszín biztosítását meg külön is köszönjük Neked!

ForzaJ 2020.08.31. 08:41:09

Ezt nagyon jó volt látni!

Il Principino 2020.08.31. 08:49:08

Remélem a Juventus megfigyelői is titokban figyeltek titeket ;)
Vki bekerülne,jöhetnének a bennfentes infók ide a blogra :)

JuventusFanatikus 2020.08.31. 12:07:02

Köszönöm mindenkinek!:)

Jelenleg sajnos csak ennyi anyag állt rendelkezésemre, mert technikai problémák miatt a többit nem lehetett átküldeni, a videó maga meg olyan lett amilyen, ezelőtt még sose csináltam ehhez hasonlót:D

@pedronegroo: Sajnos azt se láttam, de nagy sarkazós lehetsz, mert ebbe a kis összefoglalóba is belefért egy pedro-féle sarkazós kapuralövés:D
@Sunny21: Úgy gondoltam, hogy a legjobb, ha mégsem írok oda neveket, mert sajnos vannak olyan emberkék, akik képesek lennének visszaélni mások kinézetével, korával, játéktudásával, vagy származásával. De úgyis lesz majd lehetőségünk személyesen is találkozni ezekkel az emberekkel, ha minden jól alakul:)

Rikoo 2020.08.31. 12:17:55

@JuventusFanatikus: Pedrot azért csak felfedted.:D
Remélem a következőre sikerül összehozni egy olyan létszámot, mint ahányan legelőször jelentkeztünk.

JuventusFanatikus 2020.08.31. 12:24:43

@Rikoo: De csak azért, mert köztudottan nem az a szégyenlős fajta:) De azon nyomban törlöm a kommentet, ha nem vállalja fel azt a szép sarkazást csapat Trezeguetbe oltott Chiellinije:D

dobor norbert 2020.08.31. 12:41:50

@JuventusFanatikus: Minden nagyon klasszul nézett ki! Megragadnám az alkalmat,mert fáj,h ennyi komoly arcról lemaradtam,vállalnám a következő szervezését. Ha a kormány engedi a jövő húsvét vagy pünkösd lenne a cél. Helyszín Szigetvár. Talán így én is ott tudok lenni.

dobor norbert 2020.08.31. 12:49:50

Természetesen MINDENKIT SZERETETTEL várunk ebben a hősies városban!Nem csak az olvasókat,hanem azokat akik dolgoznak a blogon.

del pipi 2020.08.31. 12:59:45

@JuventusFanatikus: És én is köszi a segítséget, cikkek formájában a szervezés, 50%-ban a teérdemed! Grazie mille!
@Juventino86: Mondtam hogy élőben minden más, nem?
Hátha Öszze jön amit beszéltünk és akkor a kedvedért még rozsomákra iszom magam, amúgy nagyon jó fej vagy.
@pedronegroo: Persze hogy eladtam, szegény olasz kalmár ember vagyok, de nagyon kivagyok hogy ilyen szarul megsérültem, normális esetben amint bemelegszem jönnek a finomságok
Amúgy bírom azt a sajátos fanyar humorodat, nálam nagyon ült, röhögtem jókat, innen folytatjuk!
@Watakuki: Nem csak én hanem a Juv fan szervezés, és Fecóbá barátom is tevékeny részese volt, úgyhogy neki is Hyper Thanks! Én megköszi hogy jöttél, és a következő alkalommal több időnk lesz dumálni.
@Norbis85: Én meg köszi a bőrt, kedves volt tőled, de annak százszor jobban örülök hogy találkoztunk személyesen. Fecóbá kész volt nagyon mi?

del pipi 2020.08.31. 13:04:20

@dobor norbert: Norbikém! Majd vegyük fel a kapcsolatotok személyesen, ha van kedved, mert lenne egy két ötletem, a telószámom megtalálod az előző cikkben.

JuventusFanatikus 2020.08.31. 13:05:06

@Rikoo: Most nézem, hogy azért voltak ott sarkazások bőven a kapuk előtt, úgyhogy pedro Kolléga továbbra is inkognitóban van sokak számára:) Komolyan mondom, elég komoly minőséget képviseltek a srácok, egyesek játékát látva elgondolkodtam, hogy én biztos, hogy tudok focizni?:P:D
@dobor norbert: Jelenleg @Sunny21: Kolléga jelentkezett legkorábban, akinek ugye nem jött össze a tavaszi rendezvény, ezért mindenképp szeretné vállalni a következőt. Én is azért tartom jó ötletnek, mert biztos vagyok benne, hogy ezeken a videókon/írásokon felbuzdulva többen is kedvet kaptak, és jóval többen jelen leszünk, így akár Szigetvárra is többen hajlandóak lennének leutazni:) Azt hiszem írtad, hogy többek közt miattam is, szeretnéd, hogy ott legyen, ami nagyon jól esik nekem, hogy gondolsz rám, de az igazat megvallva nekem még messzebb lenne, mint Budapest, és nehezebben tudnék eljutni oda.

del pipi 2020.08.31. 13:09:41

És nem tudom elégszer megköszönni akik ott voltak, mindenki nagyon jó arc volt és én is várom a folytatást, nagyon szimpi volt mindenki, és tényleg küldöm a Hyper Respectemet speciálba hogy arcot adtatok az írásaitpknak! Folyt köv.

Norbis85 2020.08.31. 13:10:18

@del pipi: Fecó bá? Mint a kád széle. :) Nem semmi csóka, az biztos.

Hollóka 2020.08.31. 13:11:06

@dobor norbert: Oké, de én nem akarok olyan hősies kirohanásokat csinálni a kapuból, mint Zrínyi :D

Viccet félretéve, nagyon szívesen megyek bárhova, akár még helyszínt is tudnék szerezni, ha valakinek lenne kedve Székesfehérvár mellé leutazni :D
De amúgy nyilván Pest a legegyszerűbb sokaknak. A következőn mindenképp ott leszek! :)

FajtGabi 2020.08.31. 13:43:59

@Norbis85: a legnagyobb: a Zlatan mi van a vá-zlatan...

Norbis85 2020.08.31. 13:48:13

@Hollóka: Fehérvár mellett nekem jó, az legalább közel van. :)

del pipi 2020.08.31. 13:48:51

@FajtGabi: Azaz! Még a Pirlo is vele járt egy osztályba., mindig állatokat hajtogatott papírból.
De a specialitása a Papírló!

Norbis85 2020.08.31. 13:51:01

@FajtGabi: És még megfejelte Pirlo paPIRLOvával, az esti szeánszon meg Te ugyan már nem voltál, de nem adta fel, folyamatosan tolta a hasonlókat :)

Apropó, van nálam egy baseball sapka, ami állítólag a Tiéd.?

dobor norbert 2020.08.31. 13:51:11

@del pipi: Hívni foglak,ha nem zavarok,de ahogy látható Napocska beelőzött a rendezéssel.

FajtGabi 2020.08.31. 13:53:31

@Norbis85: fekete, narancs FM logóval?

dobor norbert 2020.08.31. 13:54:38

@JuventusFanatikus: Akkor én kérek elnézést,h rosszul lőttem be az irányt! Rendben,Napocska után én következem.

Norbis85 2020.08.31. 13:58:12

@FajtGabi: Szerintem az lesz az. Fekete az biztos, a többit nem néztem, csak eltettem. Vállaltam, hogy alkalomadtán elviszem neked. Írj egy telefonszámot a sagi.norbert1985@gmail.comra, aztán megbeszéljük.

JuventusFanatikus 2020.08.31. 14:48:30

@dobor norbert: Nem tudhattad:) Becsapós, mert Szigetvár aránylag közel van a horvát határhoz, viszont távol van Szerbiától, túlságosan nyugatra laksz:D Ha én is közelebb lennék Horvátországhoz, akkor tényleg kevesebb út lenne eljutni hozzád, de az út egyszerűségén nettó nagyon sokat nem változtatna. Na, de még messze a III. Juventus Blog focitorna, majd kitalálok addig valamit:)

Sunny21 2020.08.31. 20:33:41

@dobor norbert: Én mindenképpen budapesti helyszínt javaslok a második alkalomra is, talán ott lehetünk a legtöbben. Akár ugyanitt! (nyilván nem ingyen) Vannak tapasztalatok, és úgy hallottam ezek pozitívak :) Pünkösd hosszú hétvégéje egy tökéletes dátum lehet erre.. 2021 május :)
Ne feledjétek!!

dobor norbert 2020.09.01. 06:11:28

@Sunny21: Napocska! Nincs ellenvetésem.Nem gond az utazás részemről.

Grinta 2020.09.01. 16:00:27

@Sunny21: Én pedig azt gondolom,hogy a Pestiek is nyugodtan megmozdulhatnak.Nem csak a kész picsa,meleg málé létezik.

kremturo 2020.09.01. 16:48:19

Sziasztok. Köszönet a szervezésért, remélem lesz folytatás Pünkösdkor. Jó volt arcokat párosítani a nicknevekhez.

Juventino86 2020.09.01. 18:02:37

@del pipi: Jöhet az a rozsomákra ivás mondjuk egy nagy rangadó megnyerésénél. Jó lenne az új idényben is pl. oda-vissza megalázni az Intert. :) A lábad jobban van már amúgy?

Juventino86 2020.09.01. 18:06:24

@Grinta: Miért csak az létezne? Én nagyon szívesen elutazom az ország bármely pontjára, ha ilyen jó kis alkalom van rá, mint a szombati nap. Szóval én arra is nyitott vagyok, ha esetleg vidéken jön össze a blogfoci vagy egy meccsnézés. :)

del pipi 2020.09.01. 19:06:49

@kremturo: Köszi hogy jöttél, egyébként a donor táskában megfújtam a Dreher söröket, sorry. Akkor pünkösdkor vissza adom, hehe!
@Grinta: Akárhogy is de a második jobb lesz, de a meleg P málés szövegtől besírtam!
@Juventino86: Köszi a kérdést, ma már nem voltam teljesen nyomorult, asszony reggel mondta hogy : és most keljj fel és járj!!!! Meglátjuk, ha csak egy napos lesz akkor nehéz, de ha több akkor természetesen Roszomák!!!! Amúgy bárki bárhol rendezi igyekszem ott lenni.

Sunny21 2020.09.01. 19:07:12

@Grinta: Talán Pesten lehetnénk a legtöbben, ezt fenntartom továbbra is.. Vidéken is szervezhetjük felőlem, nekem sem gond. Nyilván akkor valaki másnak kell szervezni, a saját lakókörnyezete közelében. @dobor norbert: Lehet, hogy mégiscsak hozzád utazunk? Szervezed?

dobor norbert 2020.09.01. 22:31:37

@Sunny21: @del pipi: @JuventusFanatikus: @Grinta: @Hollóka: @FajtGabi: @Norbis85: @Juventino86: Uraim!Szóval a következő a szitu: kicsi a város,de van két műfüves pálya. Egy a helyi fociklubbnál ahol egy cimbi gyerekeket edz és juventino. Másik a gimiben,ott a két tornatanár bírkozó. Tehát cimbik. Szerintem két naposra kellene tervezni,mert az egyik cimbim borász akinek van egy apartmanháza. Mivel most költöztem ki a lakásomból az is lehet szállás kb 4főre.Nem kell egész nap focizni van látni való. Vár,fűrdő. Nem unatkoznánk. Hát ezt tudom kínálni ha van rá érdeklődés...

JuventusFanatikus 2020.09.01. 22:55:30

@dobor norbert: Mindenképp jó, hogy vannak opciók. Majd egy fél év múlva ismét visszatérünk rá, és lehet, hogy úgy lesz majd megszavaztatva.
Mint résztvevő, elmennék bárhová, mint szervező, úgy már máshogy szemlélem. Egyelőre nem beszélhetünk arról, hogy lenne egy olyan tömegesebb csoport, akire tényleg lehet számítani. Szerintem legalább még legalább egy focitornára van szükség ahhoz, hogy tényleg lássuk, hogy mi a helyzet. Több embert kell gyűjteni egy olyan helyszínre, amit már ismerünk, és könnyen megközelíthető. Jelenleg Budapesttől és a Vízművek pályától jobbat nem kívánhatnánk. A következő lépés mindenképp az lenne, hogy egy kisebb városban lenne, több napos, ahol tényleg egymás komolyabban való megismerése lenne a cél. Jelenleg nem érzem azt, hogy májusra összejönne, de leginkább azért, mert a szállás miatt előre kellene utalni a pénzt, ami nem kis kockázatot jelent. Nem számolhatunk 40 emberrel, hogy majd lemondja 20 és így is lesz valami, hanem eleve 20-ról indulnánk alap esetben, ha egy vidéki város lenne a cél. Én először mindenképp egy fanatikusabb csoportot kezdenék kiépíteni, hogy legyen egy biztos létszám.
De ezen még van bőven időnk spekulálni:)

Rikoo 2020.09.02. 01:50:14

@Grinta: Békéscsabához mit szólsz?
Ha nem tévedek békés megyei vagy.
Én Pest és Csaba közt ingázok jelenleg, csak ez annyira az ország széle, biztosan nagyon kevesen lennénk.

Edy77 2020.09.02. 07:29:44

@dobor norbert: @Rikoo: @JuventusFanatikus: nekem mind a 3 opció szimpatikus, Norbiék felé még nem jártam, a Vízművek pálya 20 perc nekem kb, Békéscsabán meg rokonaim élnek, úgyhogy szintén nem gond.
Azt viszont adom, hogy ne mindig azok utazzanak akik messze laknak Pesttől.

Norbis85 2020.09.02. 07:35:48

Urak, ami engem illet, tényleg nagyon bejött az egész, úgy ahogy volt. Bárhol is lesz a következő, én menni szeretnék. A szállásfoglalás is olyan dolog, hogy legalább az ember vállal egyfajta kötelezettséget, kevesebben mondanák vissza utolsó pillanatban a részvételt.
Ami szerintem tényleg jó volna, és ezt most is beszéltük, hogy valóban ottalvósra szervezni akár már a következőt is.
Apropó @del pipi: Hányan voltunk összesen a blogfocin?

del pipi 2020.09.02. 09:04:56

@Norbis85: Hi! Hát ha jól emlékszem a nézők azok 4-5 plusz a hölgy kis fiú kutyussal, ha levesszük a 2 gyereket akkor pont 2 csapat azaz 12 fő volt jelen.

A következőhöz azt tenném hozzá hogy ki kéne írni szavazásra, meg kéne kérdezni hogy kinek melyik szimpatikus verzió. A részemről lehet Békésben vagy Szigetváron, én kirádulós buliként fogom fel, mehet! Nekem a @dobor norbert: ajánlata nagyon tetszik, de tényleg meg kell kérdezni mindenkitől.

Panther77 2020.09.06. 06:42:15

Na üdv skacók! :)
JuventusFanatikus köszi a linket sosem találtam volna ide :D

Köszi pipinek Fecóbának a szervezést, a többieknek,hogy eljöttek!
Sajnos mint olvashattátok del pipi megsérült így kénytelen voltam feladni nézői mivoltomat és a pályán esetlenkedni.Viszont remekül éreztük magunkat várom a következőt.A végjátékon nem tudtunk ott lenni a kölök pocija fájt,de haza érvén orvosolta a problémát 2-3 wc-re rohangálás után megoldódott a dolog :D Remélem pipi is felépült és már a rehabilitáció vége felé jár és kezdi a könnyű edzéseket,mert ezt meg kell ismételni mihamarabb :D :D :D
Remekül éreztük magunkat tényleg nagyon sajnálom,hogy a beszélgetős after partyn nem voltunk ott,de a Juve után a gyerekek a legfontosabbak :P

Jaaaa és köszi Edy77-nek a remek beszámolóért

FoRzA JuVe

del pipi 2020.09.06. 07:55:40

@Panther77: Szia Párduc 77! :) Köszi a kérdésed, most így egy héttel később is azt érzem hogy komolyabb a dolog, és fáj még bizonyos mozdulatoknál.
A rehabilitációt holnap egy könnyű Cardio edzéssel kezdem, de eskü hogy a második focira mindenfajta óvintézkedést megteszek hogy ez többet ne fordulhasson elő. Köszi hogy ott voltatok, és a srácot is karolom, mond meg neki hogy jól védett, bár a Boti fiam emlegeti hogy rendesen lerombolta őt! :)))))
Nem tudom miért? A büntit megkapta, belőtte ennyi!
Utána még ettünk egyet , jót beszélgettünk mindenről, de már csak a Juventino86, A Pedronegro, meg a Norbi 85 jött velünk, de legközelebb remélem többet tudunk beszélgetni.
Tényleg nagyon jó volt Edy beszámolója, profi!!!!!! :)

Szóval nem tudom elégszer megköszönni hogy jöttetek , mindenkit karolok most már innen Németből.
Tegnap hazaértünk este, így mától már jobban tudom követni a blogot, a híreket!
Forza Juve!

Panther77 2020.09.07. 09:00:30

@del pipi: Helyes edzél csak,mert nekem Rugani a példaképem :D
Nem láttam semmit a büntetőn kívül.

Mi köszönjük nektek a szervezést,ötletet megvalósítást.
Fasza volt juventinókkal együtt lógni :P

Juventino86 2020.09.11. 20:56:49

@Sunny21: Hogy ki kicsoda? :D Én leghátul állok narancssárga megkülönböztető felsőben, fehér rövidnadrágban, ami Juvés természetesen. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása