Sarri: „A Juve olykor megdöbbentő tud lenni”

sarri_maurizio_instrual.jpg„Egy edző következetességet vár el a csapatától, ebből pedig hiány volt mostanában fizikailag és mentálisan. Voltak nagyon jó pillanataink az adott meccsen, aztán pedig jöttek a passzivitás nehezen megérthető pillanatai.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának a csapat sorozatban harmadik meccse után, amin elmaradt a győzelem.

„Nagyszerű formát mutató csapatok ellen léptünk pályára, és a Sassuolo is ebbe a sorba tartozik, hiszen sorozatban négy meccset nyertek, és ha sikerül megszilárdítaniuk ezt a formát, akkor a jövő Atalantája lehet ebből a csapatból.

Úgy gondolom, ha sikerül a következetesség problémáját megoldani a meccs egész időtartama alatt, akkor jó úton vagyunk. Bármelyik csapat veszélyessé válik, ha passzolgathat a tizenhatosunk környéként.

Szenvedtünk, mivel a sorok között járatták a labdát a trequartistával, és túl sokszor eladtuk a labdát. Furcsa volt, mert a szélső hátvédeink az első félidőben túlságosan visszahúzódtak, majd előre törtek, és a meccs vége felé elkezdték visszanyerni a labdákat.

Nem arról van szó, hogy valami nem működne, hanem csak időszakosan működik. Olykor azt érzem, hogy ebben a csapatban óriási potenciál van, máskor meg megdöbbentő, amit látok, hiszen az ellenfél túlságosan könnyen tud betörni a tizenhatosunkra. Meg kell találnunk a megfelelő egyensúlyt, és ez nem könnyű.

Többet kellett birtokolnunk a ladbát, mivel olykor a passzolással jobban lehet irányítani a meccs tempóját, és így az ellenfél térfelén maradhatunk. Olykor túlságosan elkapkodtuk a dolgokat, pár passzal az ellenfél kapuja elé akarunk kerülni, ekkor pedig egyik kaputól a másikig pattog a labda.”

Giorgio Chiellini kezdő volt, azonban félidőben Daniele Rugani váltotta őt.

„Giorgio úgy tűnt az utóbbi három vagy négy napban, hogy jó állapotban van, aztán a szünetben úgy érezte, hogy lemerevedik a vádlija, és ezért cserét kért. Leonardo Bonucci nem állt rendelkezésünkre, így olyan játékost kellett beküldenem, akinek van tapasztalata és tartása.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr416008508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisnemesg 2020.07.16. 09:12:15

Igen, ha ezt közülünk valaki mondaná akkor ok, de ha az mondja aki nyakik ül abban a szarban ami ezt okozza, elég elfogadhatatlan.
SARRI OUT, de akik szerint vannak biztató jelek stb. jár a türelem és társai...
azoknak javaslom visszanézni VHS-en a del neri korszakot...
KÖZÉPSZER SZARRI

Andras74 2020.07.16. 09:16:57

@kisnemesg: hú, Del Neri az utóbbi időben nekem is sokszor eszembe jutott. Nem fogom azzal kínozni magam, h az ő korszakának jàtékát nézzem. Elég lesz, ha túléljük vhogy a csövesballt.....

Rocky80 2020.07.16. 09:23:43

Utolsó mondat: :D

Összességében tetszik a nyilatkozat.

Tényleg megdöbbentő lehet, hogy a kicsik ellen már látszódik valami, működik a letámadás, aztán jön 3 ilyen meccs.
Valóban azt gondolhatnánk hogy akkor megértették a koncepciót a játékosok és látják, hogy működik, most már csak következetesen ehhez kell tartanunk magunkat.
Erre fel jött a Milan elleni áramszünet, illetve most is valami ilyesmit élhettünk át.

Teljes tévút viszont amit a Milan ellen nyilatkozott hogy ez bármely csapatnál benne van, nem keressük az okokat. Valami oka csak van hogy így "kihagyunk". Ezt kellene megtalálni.

Meccs előtt egyébként örültem hogy végre rotál. Azt gondolta, hogy talán most belefér.
Voltaképpen működött is, mert csak vezettünk kettővel. Utána mi történhetett?...

Andras74 2020.07.16. 09:24:51

Egyértelmű. A csapat a hibás, nem pedig az, aki összeállítja, és akinek az lenne a dolga, hogy felkészítse.

Dante01 2020.07.16. 09:30:15

Valaki megkérdezhetné már Sarri mestert, hogy évek óta Európa egyik legkevesebb gólt kapó csapatából, hogy sikerült olyan csapatot varázsolni egy év leforgása alatt amelyik írd és mond 9 gólt kap 3 meccs alatt?????????????Lehet mondani, hogy fáradt a csapat meg nem ugyan az a kezdő és a többi, de ez Conte és Allegri alatt is volt többször. Mégsem kaptunk ennyit. Az elmúlt 8 évben ti emlékeztek arra, hogy bármelyik középcsapattól féltünk volna???????Most meg egy Sas úgy elkente a szánkat, hogy örülünk az x-nek. Ahogy én látom választanunk kell. Bekkelős, látványtalan, unalmas focival 1:0 hozzuk a meccseket vagy néha szép focival okos megoldásokkal 3 gólos meccsekkel izgulunk, hogy ki ne kapjunk egy Sassuolotól .

2020.07.16. 09:38:17

A kövi öt meccsen 9 pont kell. Ez a cél, amit mindenképpen el kell érni, utána beszélhetünk a szezonról és a továbbiakról. Első lépés a Lazio megverése hétfőn.

steven.h 2020.07.16. 09:39:11

Nem fogok senkit elővenni, mert konkrétan a teljes keret a totális szétesés szélén van és teljesen szét is esik, ha 1 gólt bekap, belenyúlni a meccsekbe meg nem tudunk és most a vonal mellett sincs senki aki mondaná hogy "calma calma" vagy ha még jobban visszamegyünk akkor üvölt és irányít a vonal mellől (igen, ez Conte, az eltiltása előtti időszakból).

3 meccs 9 kapott gól, 2 pont egy Juventustól amiben van 2 középcsapat, mindezt úgy hogy még nem nyertük meg a bajnokságot (ezt fontos sajnos idetenni, mert valószínű enélkül kapnám, hogy tavaly az utolsó x meccsen hány pontot szereztünk, akkor már tényleg mindegy volt, itt nem az).

Szerintem irreleváns, hogy milyen formában vannak ez akkor is megalázó volt, főleg az utolsó 2.

Örülök azoknak akik ezt élvezik, mert ezt akarták, hogy gólgazdag meccsek meg Sarriball, csak sajnos az utolsó két meccsen leginkább ellenünk játszották a Sarriballt nekünk meg maradt a csóróball.
Ennél gyengébb kerettel is hoztuk jobb eredményt, meg jobb védekezést. Könyörgöm egy Khedira-Pjanic kettőssel BL döntőig mentünk, sőt egy Hernanes-Khedira kettőssel 1 percen múlt, hogy nem ejtjük ki a Bayernt, ahol Xabi Alonso, Vidal és Müller játszott a padról meg Thiago állt be, míg nálunk egy Sturaro tudott meg egy Pereyra.

Értem, hogy idő kell, meg türelem, de ezzel a gazdasági előnnyel és keretelőnnyel ez mindenhogy megengedhetetlen egy Juventus számára

Andras74 2020.07.16. 09:46:20

@steven.h: sokan fognak engem (is) utálni, de teljesen igazat adok Neked. "A tények makacs dolgok...."

AgliOli 2020.07.16. 09:53:55

@@steven.h: így van!
Okoskodtak Paratici-ék és nem jött be.
Biztos nem akartak rosszat, de kinőtt egy olyan új edző generáció, akik noname játékosokkal úgy meg tudnak forgatni bárkit, mint minket tegnap.
Sarri sosem volt jó edző, csak néha bevált, amit játszatott...
A jó edző szerintem az, aki úgy fel tud készíteni egy csapatot egy adott meccsre, ahogy Allegri tette. Szép foci nem volt, de most sincs, csak már felkészültség sincs.
Ötlettelen körpasszolások, látszik, hogy a játékosaink nem is tudják hol keresik a "rést" csak az esetlegességben, az ellenfél hibáiban bíznak...a kvalitásbeli különbségek mellett...de ennek vége. letapossák a játékosaink lábáról a labdát, mi meg ámulunk...
Rossz nézni az egészet. Néha örülök, hogy mutatják a lelátót, mert a hülyeúrék arca elmond mindent.
Sajnos... :(

Rocky80 2020.07.16. 09:58:03

@steven.h: +1

Izgalmasabb meccsekre vágytunk, megkaptuk. :D

Rocky80 2020.07.16. 10:12:23

Egyébként láthattuk az utolsó két meccsen a példát hogy megvalósítható a szép foci nálunk sokkal szerényebb körülmények között is. Ráadásul megmutatták hogy nagycsapatok ellen is lehet szépen és eredményesen is játszani.

Akkor nekünk sokkal jobb állománnyal, Európa Liga győztes edzővel és kiváló anyagi lehetőségekkel hogy hogy nem megy? Nem értem.

Illetve a kicsik ellen ment.

2020.07.16. 10:46:26

Amúgy a tegnapi meccs legnagyobb tanulsága az, hogy Locatellit minél előbb le kell igazolni.

JuventusFanatikus 2020.07.16. 10:52:02

@Holloka: És egyáltalán nem kiegészítő-szint.

2020.07.16. 10:54:40

@JuventusFanatikus: Kicsit kételkedtem abban, amit róla mondtál, de a tegnapi teljesítménye elképesztő volt. Ezen a középpályán stabil és évekig meghatározó alapember lehetne.

pedronegroo 2020.07.16. 11:02:10

Még jó hogy van egy ötszörös aranylabdásunk aki még egy Sassuolo ellen is képes teljesen eltűnni... Nem lesz itt semmi változás, kérdezzetek már meg egy Klopp-ot, Guardiolat hogy hány játékost tartana meg ebből a keretből??? Sarri attól még egy fasz de az ugyanolyan balfasz Allegri visszasírását továbbra se értem...

Delpiero10 2020.07.16. 11:29:56

@steven.h: Na ez egy szép összefoglalás

Dani1342 2020.07.16. 11:33:32

@Holloka: ah a kövi 5 meccswn többet kell elerni mert ha csak 9et húzunk be az édes kevés ha mai nap nyer az inter es a kövi otnmecvset is hozza akkor nekik is 86 pontjuk lesz.. Nekünk 5bol négyet nyerni lell es egy x lehet csak de ha egyszer kikapunk az is elfogadhato de négyet mindenképp kell nyerni hogy matematikailag is nyerjünk

2020.07.16. 11:38:55

@Dani1342: Úgy értettem, hogy legalább kilenc pont kell, csak nem írtam hozzá. Amúgy pontegyenlőség esetén mi nyernénk, oda-vissza vertük az intert. De ennyire csak nem centizzük ki.

Juventino86 2020.07.16. 11:39:39

Sarri, te vagy a megdöbbentő. Oda kéne adni Pirlónak az utolsó néhány meccsre a csapatot. Oké, nem nagyon van edzői tapasztalata, de ennél biztosan többre képes. Ráadásul tisztelnék a játékosok.

venember83 2020.07.16. 11:40:47

@pedronegroo: a balfaszságot nehéz objektív mérőszámmal illetni, de azért talán nem szerencsés ebből a szempontból összehasonlítani a két mestert, aztán döntetlent hirdetni. Ha a balfaszság ellentéte pl. az intelligencia, talpraesettség, akkor nehéz azt mondani, hogy ugyanúgy állna a két mester. Persze az is természetesen kijelenthető, hogy nem sok igazolással segítette a vezetőség Sarri elkepzeleseinek a megvalósulását, de ez igaz volt Allegrinél is, még ha neki nem is volt olyan markánsan megkülönböztethető futballfilozófiája. Legalábbis így vélem, de fenntartom a tévedés jogát.

Delpiero10 2020.07.16. 11:49:07

Tvaly én is azon a véleményen voltam, hogy az Allegri érának sajnos vége, nagyon megszerettem, de azért kár szépíteni, az utolsó szezonban simán hullottunk vele a kupából, a Bl-ben az Atletico ellen csak Ronaldo miatt mentünk tovább, egy Ajax viszont kérszer lemeccselt minket. A meccsek tavasszal nézhetetlenek voltak, ezért úgy gondolom érett a váltás.

Sarri viszont hatalmas csalódás nekem. Azt látom, hogy van egy koncepciója és ez vagy jó egy csapatra, vagy nem. Jelenleg a mi keretünk teljesen alkalmatlan bármilyen Sarriballra. Egyszerűen hétről-hétre annyit látunk, hogy felküldi 4-3-3-ban a csapatot, néha variál egy két játékost és ennyi a tudománya. Nem készül fel az ellenfélből, nem próbálja a taktikáját az ellenfélhez igazítani. Kétszer lenullázott minket a Lazio, hétfőn pedig 100%, hogy újra ezzel küldi fel a csapatot, max 2-3 helyen változtat. Szóval semmi váratlant nem tud húzni. Én is bíztam benne, de igazuk van azoknak, akik nem szeretik, mert ezt bárki meg tudná csinálni. Egy két éve még a legjobb 4-5 csapatban benne voltunk, mostanra pedig egyáltalán nem biztos, hogy egy Lyon ellen tovább megyünk, akiknek fél éve nem volt meccsük. De ez még távoli, jelenleg a bajnokság sincs meg, hétfőn pedig minden esély megvan arra, hogy egy újabb vereségbe fussunk bele.

Ha ez a bajnokság a miénk lesz, akkor óriási köszönettel tartozunk fortunának. Én türelmes ember vagyok, de ezt, amit az öreg csinál bárki képes lenne megcsinálni, ehhez aztán nem kell euro milliókat fizetni neki. Én mindenképpen egy olyan edzőt szeretnék, aki sokkal többet dolgozik, elemez, a taktikáját igazítja a másik csapathoz. Nekem óriási csalódás lett Sarri.

pedronegroo 2020.07.16. 11:57:25

@venember83: igen, ennyire nem gondoltam túl mer tiszta ideg vagyok, mindkettő ugyanúgy alkalmatlan arra a feladatra hogy eredményes és látványos focit játszunk mind otthon mind a bl-ben remélem így érthetőbb mire gondoltam :) a vezetőség a balfasz :)

Rocky80 2020.07.16. 12:16:49

Egyébként mi ez a cím is? "A Juve"
Mintha egy idegen csapatról beszélne.

Vagy ez csak a fordításnak köszönhető?

GGábr81 2020.07.16. 12:19:14

Conte: áááh ezt a bajnokságot már nem tudja elbukni a Juve.
Sarri: fogd meg a cigim!

babo0410 2020.07.16. 12:22:26

@Dante01: Erre tegnap megkaptam a választ. Idén a VAR-nak is köszönhetően sokkal több büntetőt kapnak az ellenfelek ellenünk, mint korábban.
Mert sajnos van aki még próbálja Sarrit mentegetni. Mert sajnos itt a blogon szokás előre kijelenteni valakiről, hogy jó vagy rossz, és azt sajnos szeretik sokak védeni, mert nem létezik, hogy tévedtek.
És bárcsak most én tévedtem volna! Olyan jó lenne azt mondani, hogy hát Sarri végre felnőtt a feladathoz, és nálunk jól dolgozik. De sajnos kutyából nem lesz szalonna.
Már a Napolinál is összeroppant a nyomás alatt. Addig volt jó, amíg mi le voltunk maradva. Mikor feljöttünk rájuk, elkezdtek egyre több pontot veszteni. A Chelsea-nél megint a legvégén buktak rengeteg pontot, és most is a végén rontjuk el.
Az a baj, hogy Sarri nem tudja megfelelően rotálni a csapatot, hogy a szezon legfontosabb szakaszában ne fáradjon el. Emellett nem tud meccsekbe belenyúlni, és taktikailag sem egy zseni. Sajnos nem tud alkalmazkodni az aktuális ellenfélhez. És a taktikánk olyan csapatok ellen nem működik jól, akik nem csalják a focit, hanem játszanak is.
És sose kedveltem Sarrit. Most attól eltekintek, hogy elsőre milyen benyomást kelt, de aki kicsit is figyelte őt, és nem csak elfogultan, mert támadó foci, az észrevehette a hibáit.
Itt a blogon az a baj, hogy mikor érkezett a nagy többség csak azt volt hajlandó felfogni, hogy "sarriball", aztán ment a nagy ünneplés, hogy végre elment Allegri, és micsoda foci fog itt beindulni, az egész világ a "sarribalról" fog beszélni (akinek nem inge...). Sajnos ez nem következett be. És sajnos ez már a szezon felénél látszott.
Én ki merem jelenteni, hogy Sarri nálunk igazán sikeres nem lesz, hiszen rotálni se tud vagy hajlandó, meccsekbe belenyúlni és taktikában variálni meg pláne nem. És ezek így együtt egy nagy csapatnál végzetes hiányosságok.

2020.07.16. 12:29:12

@babo0410: Annyira tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, ha ilyenek lesznek az eredmények. Mondtam tegnap este is, itt nem védeni akarom Sarrit, de elképesztő, hogy belemész, sőt te propagálsz egy ilyen gyerekes "Én megmondtam!" - játékot. Most csak újra megbizonyosodtam róla, hogy gusztustalan, amit ebben a szezonban írsz állandóan. Örülj neki, a csapatnak szar, de neked legalább igazad volt. Gratulálok Babo. Kezet foghatsz magaddal.

Quentin_KR 2020.07.16. 12:32:47

Vicc mennyi szakértőnk van, persze szigorúan a fotelből/kanapéról. Én sem vagyok boldog a látottak alapján. Kaptunk 9 gólt 3 meccs alatt, ami nem szép De feltűnt bármelyik "szakértőnek" hogy a 4 védő posztból kizárólag a jobb bekkre van egészséges emberünk? Bal oldalra pedig 2 meccsen csak vészmegoldás volt? Vagy hogy az elmúlt 3 ellenfél jelenleg a legjobb a bajnokságban, s hogy rajtunk kívül mindenkit megverték, de mi kettőjükkel is remiztünk? Mondom, vannak hibák, de aki nem látja hogy Sarri a legkisebb gond azzal baj van. S elárulom, én sem kedvelem.....

babo0410 2020.07.16. 12:44:30

@Juventino86: Szerintem Pirlo 0 tapasztalattal nem vállalná, és ebben a szituációban pont nem kéne kísérletezni. Pont most lehet hatalmasat bukni. Szerintem pont jó helyen van az ifiknél.
Egyébként én nem hittem volna, hogy edzőnek áll. Pont annak a típusnak tűnik, aki szépen visszavonul a kis birtokára, és termeli a szőlőt, iszogatja a kis borát baráti társaságban, és ezzel jól elvan. Pirlo pont ez a típus. Legalább is én így képzeltem volna. Aztán még lehet, hogy valóban lesz ilyen is, és ez az edzősködés csak egy kisebb kaland lesz neki. De lehet, hogy később sikeres edzőlegenda is lesz.
Meglátjuk, minden esetre nagyon nagy hibe lenne most elzavarni Sarrit, hogy egy zöldfülű edzőt odaültessünk, hogy tessék, nyerj bajnokságot. Nagy a nyomás most. Arról nem is beszélve, hogy a bajnokság után rögtön jön a BL, ahol jó lenne nem lebőgni. Nem azt várom, hogy nyerjük meg, csak ne a Lyon ellen essünk ki, és ne egy 5-6-0-val a következő körben. Mert a mostani játékunkat látva ez sem kizárható. Sajnos.

rockitbaby 2020.07.16. 12:46:12

@Quentin_KR: Itt nem a döntetlennel van a baj es még csak nem is a vereséggel - akkor is, ha regebben nek ehhez szoktunk. A baj azzal van, hogy kettő ( 2!! ) gólos előnyt nem tudunk megtartani. Nagyívben teszek, hogy a Sassuolo mekkora szezont fut. Vezettünk ellenük, de a végén még nekünk kellett kaparni a döntetlenért. Az sem érdekel, hogy kik hiányoztak. Ilyet egy bajnoki es BL címe utazó csapat nem tehet meg. Tudtuk, hogy lesznek neccesebb meccsek Sarrival, mert a Napoli és a Chelsea is produkált erdekes meccseket. De az, hogy két gólos előnyről bukjunk vagy remizzünk, az eddig nem volt jellemző a Juventusra. Korabban még ha hatrányban is voltunk, tudtuk, hogy megfordítjuk. Most abban sem lehetünk biztosak, hogy egy komolyabb elönyt meg tudunk tartani. És EZ elfogadhatatlan.

Juventino86 2020.07.16. 12:48:01

@Quentin_KR: Minden tisztelettel azt kell mondanom, hogy az általad felsorolt egyéb problémák sajnos valóban fennállnak, de nem igaz az, hogy Sarri lenne a legkisebb gond. Egy edzőnek a kerethez, illetve a keretben található egészséges játékosokhoz kellene igazítania a taktikát. Ismernie kellene Sarrinak több felállást is, és adott esetben a meccsen belül is kellene tudni változtatni. Sarri nem tud belenyúlni a meccsbe, ez sokadik alkalommal látszik. Szóval Sarri szerintem az egyik legnagyobb probléma.

Csak Csucsu 2020.07.16. 12:49:32

Na jó kezd elegem lenni a bagós öregből. Azért durva, hogy tegnap a Sassuolo a saját fegyverével majdhogynem hülyére vert minket. Úgy találkoznék vele és megkérdezném, hogy árulja már el, hogy szerinte mi a Juventus legjobb 11-e. Itt van már 1 éve de én még mindig azt látom, hogy keresgéli a csapatot...Néha ez néha az...Bernardeschinek pl nem tudom, hogy kéne még játszania ahhoz hogy ne kezdjen. Taktikailag elismerem, de lassan úgy ítélem meg, hogy mentálisan már belefáradt. Nem akar ő küzdeni. Elmondja mit szeretne s lehet még jól is, de egyszerűen nem látom, hogy meccseken képes lenne-e gatyábarázni a csapatot. Nem egy hadvezér :/ pedig, HA a BL a cél ide olyan eddző kell, aki feltudja tüzelni a csapatot. Ezt a baromságot is, hogy orrnehéz a csapat amikor Dybala,Higuain és CR együtt fent van akkor orrnehéz a csapat. A Barcánál,Realnál,City nél nem az a csapat? Sorolhatnám, hogy 4-3-3 ban milyen időkben kik játszottak elől. S ha lehet nem is 4-5 meccsen de ha fél évig együtt játszanának(egy taktikában) akkor kell véleményt adni. Lehet csukott szemmel látnák ki hova megy de így. Teljesen látszik, hogy azok az eddzők játékosok taktikák amíg már régebb óta érnek szinte hülyére vernek minket pedig nem feltétlen jobbak a játékosaik. Csak ott tudják milyen a keret és ahhoz alkalmazkodtak szezon kezdet óta. Allegri is első évében 3-5-2 zött a bajnokságban s végül a BL s taktikát építette át szépen fokozatosan.
Minden meccsen azt látom mintha még mindig szezon eleje lenne...vicc.
Találd már meg a csapatod öreg mert ott van a kezedben. Ezzel a hozzáállásoddal BL ről ne is álmodj.

Rikoo 2020.07.16. 12:53:10

Közben az új trend a twitteren: #SarriOut

rockitbaby 2020.07.16. 12:55:12

@Rikoo: Most, mondjam, hogy meglepődtem, vagy ne hazudjak? ;) viccet félretéve lehet erdemes lenne Pirlo-t felépíteni minél hamarabb.

Juventino86 2020.07.16. 12:56:17

@rockitbaby: Így van! Kötődik a klubhoz, illetve a játékosmúltja miatt talán tisztelné is mindenki.

JuventusFanatikus 2020.07.16. 13:00:55

@rockitbaby: @Juventino86: Ezt Ti se gondolhatjátok komolyan, hogy odarakunk a szezon legfontosabb szakaszába egy olyan embert, aki életében egyszer sem ült a kispadon még másodedzőként sem, csak elvégezte a szükséges tanfolyamot. Remélem ez csak a jelenlegi idegállapotnak tudható be.

Quentin_KR 2020.07.16. 13:05:18

@Juventino86: ebben is van igazság, de az hogy 3 naponta kell játszani, azt eredményezi hogy ha hiba van, idő sincs új tsktika begyakorlására, stb. S mondom, én sem kedvelem, ha csak rajtam múlott volna, ugyan így elküldtem volna Allegrit, de Inzaghit vettem volna ide plusz a keretben bevállaltam volna egy fiatalítás, akár 1-2 bajnoki címet is beáldozva. Az a gond hogy nincs sok választás. Zidane taktikailag szerintem kevés, Pochettino ugyanaz mint Sarri, egy tsktika, vagy működik-vagy nem, Guardiola és Klopp pedig mozdíthatatlan.

steven.h 2020.07.16. 13:12:45

@Quentin_KR: Nem értem miért leszünk attól fotelszakértők mert van egy véleményünk meg van egy elvárásunk egy gazdaságilag és keretadottságokban magasan a liga felett álló 8-szoros bajnok csapatról. Jelenleg attól kell tartanunk hogy egy Sassuolo vagy Atalanta mennyire aláz meg minket egy a blogon teljesen lesajnált verseny nélküli olasz bajnokságban.

Az Atalanta elleni első félidőre a Digisporton pl azt mondták, hogy az elmúlt 8 év legkellemetlebb élménye volt a Juventusra nézve és személyesen nekem sem volt kellemes, még a Reál elleni BL döntő második félidejében sem éreztem ennyire megalázva a csapatot. Lehet őket is ekézni, de be kell látni hogy gond van és a vezetőségünk szerint ez BL esélyes keret.

Az hogy így alakultak a sérülések pech, de más nagy klubok mégis meg tudják oldani, sőt nálunk is volt hogy egy darab Padoin volt akivel registát kellett játszatni, vagy épp Sturaroval jobb hátvédet, mégis volt tartása a csapatnak, mindenki nagyjából meccsben volt.

Az meg hogy a csapat ennyire elbizonytalanodik attól ha kap egy gólt, az egyértelműen az edző felelőssége és neki kell helyrerázni a bandát. Ez még a félidőben se sikerült neki, 2-1-gyel vonultunk le, semmi gond nem volt, mégis kaptunk gyorsan 2-t.

steven.h 2020.07.16. 13:14:40

@Juventino86: Én DD-t hoznám vissza vagy megpróbálkoznék Carrerával. Tényleg vele mi van?!

Juventino86 2020.07.16. 13:18:34

@steven.h: DD-nek én is tudnék örülni. Carrerával mi lehet, azt én se tudom. :(

JeetTrader 2020.07.16. 13:19:45

Mindig is sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mennyiben tud hozzájárulni egy edző a csapat teljesítményéhez. Illetve, hogy mivel nyer egy cspat többet? Egy pár újabb posztra igazolt játékossal, vagy egy edzővel. Olvastam egy tanulmányról egy összefoglalót, ahol pont ezt vizsgálták és az lett az eredmény, hogy sokkal többet tud hozzájárulni a teljesítményhez egy-egy jó játékos mint egy jó edző (értsd nagyobb valószínűséggel lesz jobb a teljesítmény a játékosok miatt mint az edző miatt).

Én egy kicsit úgy látom, hogy a játékosok olyanok mint a versenylovak. Ha fut a másik mellettük, akkor ösztönből ők is gyorsítanak. Tehát abban igazat adok Sarrinak, hogy adott keretben ez van benne. Igen, rájuk förmedhet és valahogy motiválhatná őket, de ehhez respekt kell az edző felé.

Azt gondolom h a jelek nagyon is itt vannak, hogy változtatni kell , de ezt én a csapat megújításában/átalakításában/megfiatalításában látom( a kulcsa a megfelelő középpálya, aminek megújítása el is kezdődött). Az edzők lehetőségei erősen korlátozottak (nálunk se nagyon van az edzőnek beleszólása abba kit iagzolunk, kit adunk el). Egy edző olyan mint egy ügyes harcos. A legtöbb fegyvert ha a kezébe adod, tud vele bánni. De azért nem mindegy, hogy egy kopott rövidkarddal vagy egy katanával kell harcolni...:)

Szóval szerintem, fontos az edző, de a legfontosabb a csapat! Ha a fejekben nem tudunk rendet tenni, akkor el kell adni a picsába pár játékost és hozni a helyére egy-két motivált tehetséget (ez se sokkal könnyebb mint megfelelő edzőt találni). Tehát sztem azért jóval több múlik a csapaton mint az edzőn...részemről középpálya átszabása után lássuk mit tud Sarri...ha akkor se megy akkor olyan edzőt kell igazolni aki az adott keretből a maximumot ki tudja hozni. Nem mintha az is könnyű lenne...

Juventino86 2020.07.16. 13:23:40

@JuventusFanatikus: Teljesen komolyan gondolom, hogy nem játszana rosszabbul a csapat. Egyértelmű viszont, hogy nem lenne felelős döntés a vezetés részéről ez a megoldás sem.

@Quentin_KR: Világos, hogy most ilyen nagy rohanásban nehéz lenne új taktikát kidolgozni. Nem is most kellett volna, hanem Sarrinak eleve ismernie kellene többet is. Zidane szerintem taktikailag elég lenne a csapatnak. Nem mondom, hogy annyira nagy taktikai zseni, de pl. a Real védekezését most nagyon összerakta. Pochettinónak én annak idején örültem volna, de való igaz, hogy ő is szeret ragaszkodni egy adott taktikához, bár ő azért bele is tud nyúlni a meccsbe.

rockitbaby 2020.07.16. 13:28:53

@JuventusFanatikus: Én nem azt írtam, hogy leültetni, hanem azt, hogy felépíteni. Óriási különbség.

Rikoo 2020.07.16. 13:28:56

@JeetTrader: Jó edző nélkül a sok minőségi játékos semmit nem ér. Az Atalanta az egyértelmű példa most erre. Nyilván a játékosok játszanak, de az edző feladata kiemelten fontos az eredmények elérése szempontjából.

GodPiero 2020.07.16. 13:33:16

Mindjárt jön az egyetlen, a legfőbb Juve csirke és levezeti Nektek, hogy nem értetek hozzá és különben is szarul álltok a csövesballhoz.....

Attilio79 2020.07.16. 13:38:45

Nem kedvelem Sarrit, azonban legrosszabb esetben is 6 ponttal vezetjük a tabellát, foghíjjas kerettel, legalább 7-8 olyan kiegészítő emberrel, aki vagy motiválatlan vagy tudásbeli problémái akadnak, emellet van egy rakat sérült játékusunk.
Most meg kellene védeni Sarrit, inkább a vezetőségen kellene számonkérni pár dolgot.

Camoranesi90 2020.07.16. 13:39:37

@Delpiero10: Mondjuk ez az Atletico ellen csak Ronaldo miatt jutottunk tovább nálam nagyon barokkos túlzás...Töbször is volt szerencsém megnézni a meccset, (egyébként a tavalyi szezonból 2 v. 3 meccset archiváltam, ez az egyik) szerintem aznap összességében is kiemelkedő volt a csapat, különösen a védelembe visszahúzódó Emre Can, vagy a szerintem aznap élete meccsét játszó Bernardeschi, de nyilván Ronaldo neve van ott mind3 gólnál...

Továbbra is azt mondom, hogy nem a bagóssal van a legnagyobb baj, sőt, ha év végén kiadják az útját, kvázi megtéve őt a kizárólagos felelőssé, de más változás nem lesz (igazolás-politika) akkor szerintem lényegtelen ki ül a padon.

JuventusFanatikus 2020.07.16. 13:40:46

@rockitbaby: Értem, és a fentebbi írásom nem is feltétlen neked szólt, de egy olyan emberre nem számíthatunk, aki még életében nem edzősködött, és még hivatalosan még nem is áll kapcsolatban a klubbal. Majd, ha látszik, hogy edzőként is hasonló kreativitás van benne, mint játékosként, akkor érdemes róla beszélni.

@Rikoo: A Barcelona és a Real is leigázta egész Európát, és egyikük sem a zseni kategória, különösen igaz ez a spanyolra. Egyszerűen egy edzőt könnyebb elküldeni, mint kicserélni a fél keretet, a Juventus vezetőség is sajnos valószínűleg így gondolkozik. A zseni edzők se mennének sokra egy olyan csapatnál, ahol nincs megfelelő koncepció, ami mondjuk adott az Atalantánál, Leicesternél, vagy a Sassuolónál.

Lanzafame 2020.07.16. 13:41:51

Mi lenne, ha nem akarnánk kivégezni Sarrit, hanem hagynánk, hogy hisztéria nélkül lemenjen ez a teljesen szokatlan és őrült bajnoki szezon, amit nagy eséllyel 5-10 pont előnnyel meg fogunk nyerni?

A kupát elkúrtuk, a BL-ből ki fogunk esni, valószínűleg már a Lyon ellen. Ez a szezon eleve őrült volt, és Sarrinak sincs könnyű dolga, de senkinek nem lett volna sokkal többre, tekintve ezt a kiöregedett, üveglábú, sokszor falábú keretet.

Jövőre kap egy esélyt Sarri egy normális szezonra, egy nem csak balfaszokból álló középpályával (kb. most nincs kivétel), ahol már működnie kell az elképzeléseinek.

JeetTrader 2020.07.16. 13:49:41

@Rikoo: Nem kétlem h fontos az edző szerepe, csak azt mondom, hogy egyedül az edzőtől ne várjunk csodát! Hiába jönne most ehhez a csapathoz Guradiola, Klopp vagy épp Conte vagy Allegri, szerintem sokkal messzebbre ők se jutnának...

Úgy gondolom, hogy az Atalanta esete azért egészen más. Ott van egy jó csapatkohézió, amivel a csapat sokkal többre képes mint a benne lévő játékosok külön-külön. Megvalósul az egység több mint az elemek összege elv. Nálunk ez nem így van...az egyedi elemekre építünk és nyers erőből próbáljuk hozni a jó játékot.

Harmónia kell a csapaton belül (megfelelő poszton a megfelelő játékosok a megfelelő motiváltsággal) illetve az edző és a csapat között. Akkor fognak jönni nem csak az eredmények, hanem a szép játék is, na meg a KONZISZTENCIA! Ami a legnagyobb bajnokok erénye...na ettől jelenleg sajna sztem messze vagyunk még, de bízom benne h lépésről lépésre odakerülünk.

steven.h 2020.07.16. 13:58:24

@JeetTrader: Igen, de az Atalantánál az egyes egységeket Gasperini gyúrta kohézióvá és tette azzá ami ma. Az Atalanta felemelkedésében legalább akkora szerepe van, mint az egyes játékosoknak, ha nem több.

JeetTrader 2020.07.16. 14:00:51

@JeetTrader: Mivel ez sajnos közel otópisztikus, csak nagyon kevés csapat tudja megvalósítani. Ugyanis a foci sajnos vagy nem sajnos üzlet...is...

JeetTrader 2020.07.16. 14:10:21

@steven.h: Na látod, ez az! Nálunk nincs akkora beleszólása az edzőnek mint ott Gasperininek. Itt is vannak hosszútávú tervek de Paraticiék agyalják ki h kit kéne venni és nem Sarri kéri, hogy kit vegyenek meg. Itt hozni kell meccsről meccsre az eredményeket. Gasperini mikor ilyen csapatot kapott (Inter) gyorsan lebőgött. Szóval a harmónia a "kisebb" csapatoknál jobban megtud valósulni, a nagyoknál nincs idő erre, mert idén is nyerni kell mindent....is...

Az edző fontos, de távol nem annyira h egy csapásra megoldja a gondokat. Motiváljon, adjon keretet/játékot a csapatnak de ennél többre nem képes egyik edző sem! Ott van Conte esete is.....hiába kérte kit igazoljanak...pedig őt nagyon király edzőnek tartom!

rockitbaby 2020.07.16. 14:14:57

@JuventusFanatikus: Conte se sok sikeres részt tudhatott magáénak edzői cv-jét illetően, de persze értem a lényeget.

Én arra gondoltam, hogy ne az U23-as csapat edzője legyen, hanem rögtön másodedző. Azonnal be kell injektálni az első csapat vérkeringésébe, hogy pár év után - úgy, mint Arteta -, atvehesse a stafetabotot.

steven.h 2020.07.16. 14:20:05

@JeetTrader: Hát nála fafejűbbet nem is találhattál volna, mint király

Ez a nagy csapatok sajátossága, eredmény kell, és előfordulhat hogy amit kapsz keret az nem épp az mint amit te szeretnél. Ilyenkor derül ki ki mekkora edző. Szerintem azok az igazán nagy edzők akik az adott csapat karakterisztikájához tudnak taktikát, taktikákat kitalálni, nem pedig akik kérnek 500 milliót, hogy igazoljanak.

steven.h 2020.07.16. 14:21:08

@rockitbaby: Kérdés, hogy melyik a jobb, ha másodedző lesz az első csapatnál, vagy ha az U23-at vezeti. Van mindkettőre példa. Guardiola pl ugyanúgy a Barca B-nél kezdett, most nálunk az U23 az a Serie C-s csapat?!

Quentin_KR 2020.07.16. 14:21:20

@steven.h: egy szóval nem dícsértem én sem a vezetőség et vagy Sarrit. De az ő hibájukon kívül eső dolgokat vétek elbagatelizálni. Írod Padoint, Sturarot. De ha már velük példálózol, miért nem teszed hozzá hogy azokban az években egyáltalán nem volt kihívónk? A Sassuolo és Atalanta dologban akkor lenne igazad ha csak minket "aláztak" volna meg, de nézd máshonnan, rajtunk kívül mindenkit megvertek. S hogy ezekez a sérüléseket más csapat megoldja? Ráadásul simán? Ez is orbitális túlzás, ez kb. olyan most mint ha a Reálban egyszerre lenne sérült vagy eltiltott Ramos, Vargáné és Marcelo. Na azt pl. megézném hogy "simán" megoldanák spanyol, bomba formában lévő ellenfelek ellen....

JuventusFanatikus 2020.07.16. 14:39:02

@steven.h: Igen, még Serie C-s, nem sikerült feljutni a B-be.

Mitya10 2020.07.16. 14:39:03

Èn emlèkszem mikor jòpàr kritikàt megfogalmaztam Allegrivel kapcsolatban ès Kloppot + a Pooljàt èltettem hogy eszmèletlen mi mennyire gyengèk vagyunk hozzàjuk kèpest èn itt azt is megkaptam h akkor mèrt nem szurkolok a Liverpoolnak ha ennyire tetszik a jàtèkuk :D Ahol amùgy Manè + Salah rohangàszik tehàt JÒL IGAZOLTAK ès persze h gördülèkeny a jàtèkuk + könnyebb Kloppnak is. Nem magyaràzom Sarri hibàit tiszta sor hogy van bőven na de most akkor itt ennek a kb 7-8 embernek èn is ìrjam h szaladjanak ès vegyenek 1 Atalanta vagy Sass sàlat? Allegrit kimondottan nem kedveltem de a győzelmeit nem kell megmagyaràzni neki sem. 1000x ès ezek szerint mèg1x leìrom. Amit Sarri szeretne az Vidal-Pirlo-Pogba hàrmassal eszmèletlenül működne. Tehàt igen babo ès serege fogadja el azt is h ezt a tavalyi mercatot ùgy elbaszta Para( Marotta) ahogy van. De Ligt az egyetlen aki elött emelem kalapom első èvèhez kèpest brutàl. Az agyon kedvelt Demiralt sajnos nem sorolom ide mert bàr valòban bìztatò volt főleg a spiritio miatt de amennyi meccsen jàtszott ìgy nem sok köze volt ehhez az èvhez. Többi hulladèk egytől egyig az eladàsokròl nem is beszèlve... Vitàn felül àll h szar most minden de erről nem csak 1 ember teher hanem rengeteg. Tegnap ami szàmomra èrthetetlen volt az az , hogy 1 ilyen formàban lèvő Dybala hogy lehetett csere. Amint beàllt teljesen megvàltozott a tàmadòjàtèkunk. Eret èn sem vàgnèk ha jövőre nem a bagòssal kezdenènk de jò nagy tèvùton vagytok ha szerintetek màssal hülyère vernènk 1 Atalantàt jelenleg. Akkor màr eret vàgok ha Allegri visszajönne na èn azt az utolsò 2 èvet soha többet thank you.

steven.h 2020.07.16. 14:45:01

@Quentin_KR: Engem nem nagyon érdekel kiket aláztak még meg ezek a csapatok, engem az érdekel, hogy a Juventust ne alázza meg egy Sassuolo. Annó mikor a Chievo feljutott a Serie A-ba, mindenkit megfingattak újonc létükre majd jöttünk mi és helyretettük őket, ahogy egy nagycsapatnak kell. Most egyáltalán nem tűnünk nagy csapatnak, úgy hogy zsinórban 8 bajnoki címet nyertünk emellett volt év hogy ennél sokkal gyengébb középpályával is tudtunk még a BL-ben is érvényesülne.

Nagyon tudja mindenki puffogtatni ezt az "akkor nem volt ellenfél" dolgot, csak sajnos az igazság az hogy most sincs az Atalantán kívül igazán komoly, egy igazi kihívó meg minden évben volt a bajnokságban

Rikoo 2020.07.16. 15:15:49

@Mitya10: Tegnap is leírtam, hogy ne felejtsük el Allegri milyen helyzetben volt. A stabilitás helyett, minden évben új csapatot kellett építenie, azzal már ő sem tudot mit kezdeni, mikor már a vezetőség tényleg össze-vissza forgatta a keretet, igazából várható volt, de 5 bajnoki cím mellé 4 kupagyőzelem és felejthetetlen élmények a BL-ben.
Allegri bizonyított és még így rengeteg kritikát kapott, na most hozzá képest Sarri lóf@szt nem bizonyított és ha nem tud azonosulni azzal amit a Juventus képvisel, akkor nem ő a megfelelő edző.
Felesleges még 1 évet vele átszenvedni, ha már most láthatóan nem kompatibilis ezzel a klubbal és az átigazolási politikával.

Rikoo 2020.07.16. 15:19:26

@steven.h: Hát Zizou például Ancelotti segédedzője volt, ez azért is érdekes, mert a Real Madrid sikerkorszakának játékstílusát Carletto építette fel és ott volt mellette Zidane, akivel később 3 BL-t nyertek.
Kiváncsi lennék milyen lenne egy Allegri-Pirlo kombóval a csapat.

2020.07.16. 15:20:40

Értek mindenkit, de Sarri helyett jelenleg ki a jobb opció a jövő évre, aki reálisan nézve elérhető, és nem a Massimiliano Allegri névre hallgat?

Cannavaro 2020.07.16. 15:23:26

Sokkkal inkább 3-3, mint 0-0!!! Én bízok Sarri ban, és nagyon remélem, össze kapja a csapatot!! Forza Juve, Forza Sarri!!!!! Soha ne lássam, a gyáva Allegrit, az antifocijával, szeretett csapatam közelébe!!!!!!!!!

Andras74 2020.07.16. 15:24:11

@Lanzafame:akárkit kap, egysíkú és kiszámítható marad. Nem sokkal lennénk jobb helyzetben.

Rikoo 2020.07.16. 15:25:50

@JuventusFanatikus: Érdekes helyzet mind a kettő, mert Zidane és Luis Enrique is olyan csapatot vettek át amiknek kialakult játékstílusuk volt és stabil keretük, amik nem nagyon változtak.
Zidane körül konkrétan a világ egyik legelismertebb stábtagjai voltak, az ő helyzete szerencsés is volt, de egyértelműen kellett a karaktere, személyisége a sikerhez.
Luis Enrique pedig új impulzus volt az akkori csúcson lévő Barcelonának, mondanám hogy jókor volt jó helyen, talán igaz is, de nem véletlen az a tripla sem.

Juventino86 2020.07.16. 15:28:14

@Holloka: Nincs jobb opció. Jöjjön vissza Allegri, Pirlo pedig tanuljon tőle sokat, hogy egy szép napon át tudja venni a csapatot! Hosszú és rövid távon is ezzel járna legjobban a csapat.

Drotkoszoru 2020.07.16. 16:14:23

@steven.h: Minden szavaddal egyetértek, felüdülés olvasni a hozzászólásaidat ezen a blogon.

@Mitya10: "1000x ès ezek szerint mèg1x leìrom. Amit Sarri szeretne az Vidal-Pirlo-Pogba hàrmassal eszmèletlenül működne. Tehàt igen babo ès serege fogadja el azt is h ezt a tavalyi mercatot ùgy elbaszta Para( Marotta) ahogy van."

Nem védve a vezetőséget, mert tény, hogy elkövettek hibákat az átigazolási piacon (is); de 2017-ben bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhettünk, emellett BL-döntőig meneteltünk eredményes és SZÉP játékkal, miközben a középpályán a Khedira, Pjanic kettős rohangált. Szóval az se állja meg a helyét, hogy Allegrinek könnyű dolga volt a Vidal, Pirlo, Pogba hármassal, mert ekkor ők már a fasorba se voltak; de Marchisióra se számíthatott Maxi, mert szinte egész szezonban sérült volt. Emellett érdekes a szurkolói lélektan, tavaly mikor többen azt firtattuk, hogy az aktuális középpálya teljesen alkalmatlan (egyszerre) az eredményes és a látványos támadójátékra, akkor le lettünk hurrogva, a tavaszi gyengébb játék pedig kizárólag Allegri nyakába lett varrva. Sarri ugyanazokkal a középpályásokkal dolgozhat, sőt: érkezett Rabiot és Ramsey is. Egyik sem klasszis persze, de velük mindenképp nagyobb merítési lehetősége van Sarrinak; de az bizonyos, hogy semmivel sincs nehezebb dolga, mint Allegrinek. Szóval ez csak az érem egyik oldala.

Sunny21 2020.07.16. 16:21:29

Atya világ mi van itt? Ennyi szennyest kimosni lehetetlen :D
Pirlo vegye át a csapatot :D
DD? ehhez még egy d a reakcióm: :D
Szemlesütve venném át a Scudettot..... Micsoda szövegek..ja és kisebb serleget kellene csináltatni, annyira szégyenteljes ez a bajnoki cím.(akárki is nyeri)
Allegri az Isten, gyere vissza, kérlek, valaki itt már egy "szopit" is felajánlott, jelentkező biztos lenne rá.
Úgy áll a helyzet még mindig, hogy Sarri könnyedén túlszárnyalhatja Allegri tavalyi évét. Úgy áll a helyzet, hogy a topcsapatoknak Dybalan és de Ligten kívül senki sem kellene ebből a szuper keretünkből (Talán még Sandro és a Realnak Ronaldo a nosztalgia miatt)
Úgy áll a helyzet, hogy elindult egy lejtmenet a csapatnál.. Nem most! Már tavaly Allegrinél!
Fikciókat gyártotok! Akkor én is gyártok: Allegri idén a 3. helyen végezne ezzel a csapattal. Punktum. Mert én azt mondtam.
És jönnek a személyeskedések, Sarri-hívőknek, Juve csirkéknek, stb.... Ha meg jön a süni hátulról, akkor meg megy a Brühühühü , hogy milyen csúnyaság történt itt..

2020.07.16. 16:42:51

@Sunny21: +1000, végre ezen lehetett nevetni egyet! :D

Mitya10 2020.07.16. 16:50:54

@Drotkoszoru: Èn màr akkor is fikàztam a mercatot nem mindent dobtam Allegri nyakàba de ne röhögtessetek màr h 1 szopièrt csak làssuk ùjra. Meg Pirlot. Hàt beszarok. Contèròl meg azt ìrtàk jòpàran h ùgy összekapja ezt az intert h lehet labdàba sem rughatunk mellettük a csöves Sarrival ugye. Ja jelenleg az Atalanta csendesen megelőzte őket is... Emlèkeztetnèk arra is mindenkit h 1 Ranieri sem nyerte szarrà magàt pedig nem 5 èv edzői mùlt van mögötte , ennek ellenère volt 1 èv 1 noname csapattal akikkel hatalmas szezont produkàlt ès a legnagyobbakat oktatta. Erre mindenki emelte kalapjàt majd ez a lufi kipukkant kèsőbb termèszetesen. A BL is bizonyìtèk rà h ez az Atalanta jelenleg k.rvàra nem közèpcsapat sràcok... Viszont ez lehet jövőre teljesen màs lesz lehet a Sass lesz a màsodik helyen ilyenkor ki tudja :) Labdarùgàs 1 gyönyörű sport :) 1 szò mint szàz hibàs Sarri is + a jàtèkosok is de èn akkor is a fent helyet foglalò ùriemberekre vagyok ki teljesen. Hozzàtennèm mèg h igen a 0-0 às elaludtam a 30.-ik percben meccseknèl ez mèg mindig jobb sokkal izgalmasabb. Nyìlvàn nem arra cèlzok h tök jò ennyi gòlt kapni de legalàbb van foci :) Na mind1 tovàbbi jò kàrogàst annak akinek ez oldja a feszültsègèt. Peace :)

Zombijuve 2020.07.16. 16:56:26

Sokan írták ,hogy milyen sok gól kaptunk ebben az idényben. Nézzük már meg a tabellát ,hogy az első négy helyezett hány gólt kapott! Mindegyik 30 fölött. Ez tendencia. Nem feltétlenül cak a védelmek okolhatók . Lásd kezezés szabály. Mindenki dühös a mostani eredmények és a mutatott játék miatt,de az egyének sokféleképpen reagálnak a mostani helyzetre. Úgylátszik, hogy pld. az Atalanta játékosai könnyebben alkalmazkodtak a kialakult viszonyokra. Mindamellett valami csak nem kerek Sarrival kapcsolatban. Az viszont elvitathatatlan,hogy élmény volt nézni amikor Allegri belenyúlt a meccsekbe. Sarri ezt nem tudja ,ezt már bebizonyította a Napolinál is.

senky 2020.07.16. 17:07:21

@Andras74: Valami rossz volt a felkeszitesben ... ! Van valami ami szethuz ... NEM motivalja a jatekosokat . A masodszori 2-0 vezetes utan .... NINCS gyozelem ...MIERT ?

Andras74 2020.07.16. 17:38:34

@Drotkoszoru: köszönöm, h leírtad. Jónéhányszor érveltem ugyanezzel.

Andras74 2020.07.16. 17:41:45

@Zombijuve: @senky: nem tudok Neked választ adni. Azt látom a meccseken, amit Te. Több infóm nekem sincs, és nem akarok vagdalkozni.

senky 2020.07.16. 17:50:51

@Holloka: Ilyen jatekkal oszpontositassal ...? NEM letezet kozeppalyas jatekos- megszuro ... vedok elotti tisztogato... ,jatekiranyito ...? Jo volt a Sau,a Juve GYENGE volt hozza kepest... A Lazio tobb motivacioval fog kuzdeni,hisz a bajnoki cim, elso helyezes ... Ilyen jatekkal biztos VESZTES lesz a Juve ... Sarri sajat regimodi elkepzelesenek kelepceje,semmi uj,semmi jatek stilus valtas ,hisz minden mecs mas es mas ritmusu kene legyen az adott fontossag szempontjabol@Juventino86: !,, Egy edzőnek a kerethez, illetve a keretben található egészséges játékosokhoz kellene igazítania a taktikát. Ismernie kellene Sarrinak több felállást is, és adott esetben a meccsen belül is kellene tudni változtatni.'' igy igaz de nalun CSAK a 4-3-3 volt a Sarri meglatasa enyit tud csak .@Quentin_KR: ,,Guardiola és Klopp pedig mozdíthatatlan.'' Miert ? ha ott a fizije x akkor a Agneli + 30 % - +50 % emelne,plusz plusszokkal szerintem mar jonnenek .

Quentin_KR 2020.07.16. 17:56:43

@senky: Nem a pénz miatt... Klopp azt a keretet nem hagyná ott jelenleg) érthető) , Guardiolának pedig nem felelnének meg (jogosan) a klub átigazolási tervei. Mondjuk aki több tíz éve Juve szurkoló, csalódna is ha ész nélkül többszáz milliókat költenénk. Egy-egy kivétel (Cr7)

Drotkoszoru 2020.07.16. 18:03:46

@Mitya10: Elég kesze-kusza lett a hozzászólásod, de többszöri elolvasásra se hiszem, hogy bármit is magamra kellene vennem belőle, esetleg nekem szólna. Egy szóval sem mondtam, hogy Pirlót kellene kinevezni Sarri helyett, de Contétól sem "szartam össze magam" tavaly nyáron, mert az Inter vezetőedzője lett. Károgást sem vélek felfedezni a hozzászólásomban, szimplán megcáfoltam a középpályáról írt részt. Az tény, hogy a vezetőség szépen leépítette azt a csapatrészt, de 2020-ban arra hivatkozni, hogy nincs már itt a Vidal, Pirlo, Pogba (vagy velük egyenértékű) hármas, és ezért nem működik a Sarriball.. Sarri is tisztában volt vele, mikor átvette a csapat irányítását, hogy nem Kantéval, David Silvával és mondjuk De Bruynével kell majd együtt dolgoznia..

babo0410 2020.07.16. 18:03:57

@Drotkoszoru: És honnan tudjuk biztosra, hogy a Pirlo-Vidal-Pogba hármassal működne Sarri taktikája? Nem rotál, a csapat ki van fulladva, és amúgy is egysíkú a taktikája, könnyű kiismerni. Lehet, nem a legjobb a kp, de at mondani, hogy a rossz játék, meg a sok pontveszteség a mercato hibája lenne, szerintem nem valós. Sarri taktikája nem működik, és nem hiszem, hogy ez csak is a kp. hibája. Lehet, hogy jobb lenne a Pirlo, Vilda, Marci, Pogba sor, de szerintem a baj ott van, hogy Sarri taktikája nem működik olyan ellenfelek ellen, akik játszák a focit. Vagy az csakis a középpálya hibája lenne, hogy a Sassuolo és az Atalanta odaszögeznek a kapunk elé? Hogy a csapat egyre kevésbé látszik motiváltnak?
Látom én is, hogy a kp-n lenne mit javítani, de azért ez nem csak a kp. hibája. Mikor Sarri csak ott áll a pálya szélén, rágja a bagót, és bámul ki a fejéből tanácstalanul, akkor az ember érzi, hogy valami baj van. Az a baj, hogy Sarri képtelen felrázni a csapatot. Nem látom azt az igen erős motivációt. Így meg mondhatjuk, hogy a kp gyenge, csak a gond az, hogy ez csak részben felelős a kialakult helyzetért.
Emlékszünk anno, mikor Conte-val bejutottunk a BL-ben a legjobb 8 közé, és a Bayernt kaptuk? Akkor még a Pirlo, Marchisio-Vidal kp-val álltunk fel. Az első meccsen a térfelünkön nem jutottunk túl. Pedig akkor egy olyan kp-k volt, ami mindenki szerint erős volt. Csak éppenséggel Pirlot a müncheniek simán kivették a játékból. Csúfos vége lett. És úgy, ahogy akkor kikaptunk, egy Juve soha nem kaphat ki. És ez igaz a Sassuolo és az Atalanta elleni meccsekre is. Úgy döntetlent játszani, pláne kikapni nem lehet egy Juventusnak. Ahogy a mondás tartja, meghalni csak szépen.

babo0410 2020.07.16. 18:10:47

@babo0410: Az előző hsz-em @Mitya10: -hsz-re is válasz.

Drotkoszoru 2020.07.16. 18:14:10

@babo0410: Nálad se tudom eldönteni, hogy miért nekem címezted. Egy szóval sem írtam, hogy kizárólag a gyenge középpályánk tehet mindenről.

senky 2020.07.16. 18:19:42

@JeetTrader:,,Harmónia kell a csapaton belül (megfelelő poszton a megfelelő játékosok a megfelelő motiváltsággal) illetve az edző és a csapat között.'' Igy igaz de ennek a megvalositasa az edzore tartozik .Ha jo emberismero ,megerzi es latja a szethuzast es erdeklodik az oka irant ,majd kijavitja-helyrehozza,ha nem onfeju,mert akkor semmit sem vesz eszre .
@Cannavaro: Sajnos nincs elkepzelese,mivel mindig csak 4-3-3 felalitassal jatszik,fugetlenul az ellenfeltol,soha sincs az ellenfel szamara meglepi,ezert gyenge edzonek tartom.Nem latja a mas csapatok felalitasat es nem is erdekli ,tul makacs es bekepzelt, ezert kene tavoznia a csapattol .

senky 2020.07.16. 18:22:03

@Quentin_KR: Ha Agneli tenylegesen akar valami jobbat akkor a kiszemelt edzovel kene egyeztessen ,hogy leigazolhassa.

Mitya10 2020.07.16. 19:06:29

@Drotkoszoru: Ja nem az egèsz hsz em szòlt neked csak az h èn sem Allegri nyakàt tekertem volna csak, hanem màr akkor nem èrtettem sok igazolàst h minek. Eredmènyes volt Allegri na de szèp foci? Komolyan emlèkszel Khedira-Pjanic kettős korszakbòl szèp focira? 50 meccsből 5 meccs kb. De mind1 is èn azt mondom h a kp rettentő fontos eleme az egèsz csapatnak ès az 1 hìg fos jò ideje.

@babo0410: Mi az h honnan tudjuk? Màr csak Pirlo neve elèg kène h legyen neked arra h a labdatartòs foci szìve ő lenne ès működne :D Ez a hàrmas mind jobb mint a jelenlegi kp nk bàrmelyike ugye ezen nem akarsz velem veszekedni :D Az hogy szted mi valòs az engem tènyleg nem èrdekel mert te eleve utàlsz mindent ès mindenkit miòta elküldtèk Allegrit. Az Allegri befoscsi taktikàjànak is köszönhető h mèg ezekkel a jàtèkosokkal is inkàbb deffenzìv jàtèkot akart. Te szeretted èn nem ez ennyire egyszerű. Tudod babo mondok vmit amikor màr a retkes lőcsöm ki volt Allegrivel de mondjuk nyert a BL ben 1 fontos meccset èn nem bànkòdtam h hajjj ez a rohadèk most megint azthiszi jò ès minden viràgos hanem csak boldog voltam h nyertünk mert èn Juventus fan vagyok nem Allegri vagy Sarri. Ezzel szemben benned csak gyűlöletet olvasni + Ki ha èn nem stìlusban jelensz meg amint nem nyer a csapat ès lefitymàlsz bàrkit aki nem àll be a sorba hozzàd. Na èn a büdös èletben nem leszek 1 mentalìtàsù veled. Soha nem reagàltam 1 hsz re sem ùgy mint te hogy ez baromsàg vagy ùristen megyei okoskodòk stb... Ha olvasnàl is ès nem csak làtnàl akkor leeshetett volna amit irtam h nem vèdem Sarrit mert nekem is csalòdàs pàr dolog de ha èn aki tènyleg nem szerette Allegrit türelmes voltam kb 3,5 - 4 èvig akkor had ne Sarri outozzak màr 12 hònap elteltèvel ùgy h vezetjük a tabellàt is. A vezetősèget meg rajtad kìvűl màr mindenki belàtta itt mèg azok is akik ellenvèlemènnyel vannak egymàs felè h teljesen zűrzavar amit az igazolàsok cagy eladàsok terèn csinàlunk. Nem tudom te mit nyalod mèg a feneküket èpp elèg tiszta màr. Emberek ők is hibàznak. Mèg 1x leìrom had fàjjon a lelked sztem Kulusevski 1 dràga igazolàs volt ahhoz kèpest amit làttam eddig :)

del pipi 2020.07.16. 19:13:19

És már itt is van a híres Juve Kentucky freund csirke! Ha már isten belájkolt a tudatlanság homályából, Yeaaaahhh!
Hát a helyzet úgy áll hogy tegnap meccs közben elmentem focázni, aztán rögtön ment is a gépem...elutaztam, és ma egész nap az erdőket jártam jó fajta minőségi sünmalacokat keresvén. Közben az a szomorú dolog történt velem hogy a mobiltelóm hosszú küzdelem után elhunyt, de hál istennek(nem annak aki felkeresett) tegnap simán győztünk a Sasülő ellen szóval minden rendben van...Babo te vagy az idebent? Skrizó lettem? Na mindegy...
A viccet félre téve nincs kedvem osztani az észt mert úgysem lehet, talán az idő ami engem és néhány kommentelő szavait igazolhatja.
Még van hátra 5 meccs és utána feltétlenül értékeljük hogy mi is történt, akkor majd feltétlenül pontokba fogom szedni a mondandóm mert az menő! Mindenki csinálja így mert ha nem is értesz hozzá a laikusok azt fogják hinni hogy DE! Addig én is teszek egy nagy LIKE-ot : @Holloka: @Quentin_KR: @Kmarcika: @JuventusFanatikus: @Camoranesi90: @Lanzafame: @Mitya10: @dobor norbert: Adios Amigos Vaya con Dios! :)

Andras74 2020.07.16. 19:29:47

@del pipi: már aggódtam, h elbujdokoltál bánatodban!

steven.h 2020.07.16. 19:34:07

@Mitya10: Amikor átálltunk a 4-2-3-1-re onnantól kezdve igen, az a félév igencsak szép és eredményes focit hozott, és igazából előtte se volt nagy gond vele, csak még pakolgatta a puzzle darabokat a Mister.

2020.07.16. 19:40:54

@steven.h: Igazából ezt a 4-3-3-at nem is értem, hogy miért erőlteti Sarri. A 4-3-2-1 sokkal eredményesebb volt, csak ahhoz persze kellene egy trequartista is.

Mondjuk szerintem egy Locatelli-Benta-Arhur-Zaniolo kp az erre nem lenne rossz, elöl a Ronaldo-Dybala kettőssel, csak akkor adja magát a kérdés, hogy Kuluval mit lehet kezdeni, vagy akár Bernával, ha marad.

Minden jó papíron, csak a koncepció nincs mögötte megint. Az utóbbi év legjobb igazolása toronymagasan de Ligt, most látni igazán, hogy mennyit jelent. Remélem, sokáig velünk lesz.

Sunny21 2020.07.16. 19:54:38

Akkor így nap végére ismét jöjjön a szembesítő show, 2019 tavasza:

Mdewc: "Allegrit el kell küldeni, a kerettel pedig foggalmam sincs, hogy mit lehetne kezdeni, de ilyen szar focit rég láttam magunktól, mint idén."

Juventino 86: "És ez a legfontosabb. Csapatunk 31!!!! különböző felállást játszott idén. Tehát kb. minden meccsen mások játszottak. Túl sok ez a variálás. Mert jelenleg a csapatnak nincsen identitása, nincsen egy körülhatárolható stílusa. Persze, hogy dadog a labda, és nem nem érzik egymást a játékosok.
Ez edzőkérdés. Tiszteletet érdemel Allegri a korábbi eredményei miatt, de most itt a váltás ideje, akár most."

András 74: "Ha a BL a cél, akkor nincs mese, fájó lépéseket kell tenni, és fel kell forgatni a csapatot!
el kell adni: Dybalát, Costát, Bonuccit (bár, vele egy olasz csapatot is megbüntethetnénk), Pjanicsot, Sandrót, Perint (engem nem győzött meg, de akár kölcsönbe is mehet) és Cuadradó/Cancelo közül az egyiket is..
A középpálya a lelke a Bl-nek, és idén az nekünk nem volt..... :(((
Allegri: tőlem mehetne, ha lenne jobb helyette, de nincs...."

steven.h : “Egy laza 3 perc múlva el is kezdhet gondolkodni Agnelli és Paratici, hogy mi legyen a nyáron.
Szépen el kell kezdeni a tisztogatást, Dybala, Pjanic, Khedira, Matuidi, Bonucci, Alex Sandro mehet isten hírével, ahogy lassan Allegri is.. Kezdjünk elölről mindent új koncepcióval.

/REMÉLEM ÉSZREVETTÉTEK, HOGY SOK VÁLTOZÁS NEM TÖRTÉNT :D ITT VANNAK SZINTE MIND ;)/

Babo: "Én kissé csalódott vagyok, nem sikerült igazán felpörögi. És érzésem szerint Allegri megint nem a megfelelő kezdőt küldte fel. Ahogyan az ATMA ellen sem. De a visszavágón otthon meg fogjuk csinálni. Allegri tanul a hibáiból. A kezdő tuti más lesz." /NEM SIKERÜLT BABO... KIZÚGTUNK ÉS LEFOCIZTAK MINKET A VISSZAVÁGÓN IS/..

Aki még akar szépeket olvasni, az az Ajax elleni meccsEK (!) kommentjeiből válogathat.

2020.07.16. 20:01:31

@Sunny21: Nagy pacsi, hogy ezt a szennyet visszakeresed nekünk! :D

Én egy ilyenre emlékszem, jó páran írták az Ajax elleni visszavágó után, hogy Allegri, ha lenne töke, most azonnal lemondana. A blog 90%-a nem kesergett a távozása miatt, vagy egyenesen örült neki, azok is, akik most a "szopit" ajánlgatják.

És ezek szerint Babo már akkor sem engedett a saját hülyeséből, pedig én azt hittem, hogy csak idén lett ilyen. Úgy látszik, egyáltalán nem ismertem még itt ki magam.... :)

Sunny21 2020.07.16. 20:09:01

@Holloka: Tudod, én vagyok a tükör. Amikor mindenki vissza akarja sírni a múltat, és nem azzal törődik, hogy ránézzen a messze legerősebb keretünkre.
A "hanyatlás" nem idén kezdődött.
2017-et emlegetnek egyesek, hogy akkor is Pjanic meg Khedira játszott.... Hát ja, pont 3 évvel idősebbek, pont kifelé mennek...
Fejétől bűzlik a hal!

del pipi 2020.07.16. 20:14:14

@Andras74: Nem nem! Csak elutaztam, tudod? ;) Vannak nagyon szép kis sünmalacaim de ezeket már csak a bajnok avatásra tartogatom, Hallod el se hiszed ebben az erdőben miféle állatokkal találkozik az ember, teljesen meghökkentem...hát hová szalad ez a világ!!! :))))
@Sunny21: Hát koma ez már csak egy ilyen sportág! Ha ügyesen melózol akkor biztos hogy dobogós leszel az utálatos öntelt Juve szurkolók táborában!
De legalább nem adjuk el a csapatunkat néhány ezüstért, nem igaz?:)
FOOOORZAAAA JUVE! FORZA JUVE!

2020.07.16. 20:18:58

@Sunny21: Mindenesetre én személy szerint köszönöm neked ezeket, mivel nem láthattam a tavalyinál előbbi szezonokat. De abban majdnem biztos vagyok, hogy a jelenlegi állapotok miatt nem egyedül Sarrit kell hibáztatni, amit sokan tesznek, hanem a vezetőség kilátástalan és ostoba igazolásait. Ahogy tavaly sem Allegri tehetett egyedül a helyzetről. Nem titkolom, nem sírtam, mikor menesztették, pedig őt is bírtam! Ahogy mondtad, fejétől bűzlik a hal.

dobor norbert 2020.07.16. 20:19:16

@Sunny21: @Holloka: Gyerekek! Kár a betükért. Részemről szépen összefoglaltam: Jó meccs volt,nem kaptunk ki és még vezetjük a bajnokságot! A többit meg majd szezon végén elintézi az illetékes vezetőség. Hála Istennek ennek a sok fotelhuszárnak nem lesz beleszólása,h hogyan! Főleg Bubu és társai...

dobor norbert 2020.07.16. 20:22:56

@del pipi: Veled vagyok Báttyyyááám! De nekem már elolvasni is fárasztó amiket itt megint írnak. Reagálni meg kár,mert megsértem a gyenge lelkületű elemeket. Mindörökké JUVENTUS!!!!

Sunny21 2020.07.16. 20:25:26

@del pipi: A Családnak sose fordíts hátat! Ne legyél sose ellendrukker, csak azért, hogy Te megmondtad!
Sarri ha jövő tavasszal (amennyiben itt lesz, és lesz változás a keretben) nem mutat fejlődést, akkor mehet. A csapat fontosabb egy személynél, legyen szó Allegriről vagy Sarriról.

JuventusFanatikus 2020.07.16. 20:34:08

@Sunny21: Azt hiszem ez többet mondd minden szónál, és bármilyen szitkozódásnál, egymásra mutogatásnál. Érdekes látni, hogy egyes hozzászólók mennyit változtak ennyi idő alatt, és milyen hitelességet képviselnek. Én vállalom a szavaim, így reagáltam a meccs végén:

JuventusFanatikus 2019.04.16. 23:14:38
Az Ajaxnak gratula. Nem tudok egyszerűen mit írni, le lettünk söpörve a pályáról, nem is tudok mibe/kikbe belekötni. Értetlenül állok az egész előtt. Ezt érdemeltük.

dobor norbert 2020.07.16. 20:41:37

@JuventusFanatikus: Kolléga Úr! Rólad mindenki tudja,h Te a Csapatot szereted,nem külön egyéneket.

Sunny21 2020.07.16. 20:43:16

@JuventusFanatikus: Igen, ezt is olvastam :)
Mint ahogy azt is, hogy pipi akkor is kiakadt egy "szurkolóra" aki szidta a csapatot vállalhatatlan stílusban. Nem az edző személyét nézte, vagy hogy nulla teljesítményt nyújtottunk.
(asszem ki is tiltottátok a srácot)

Rocky80 2020.07.16. 20:48:57

Boldogok a lelki szegények mert az övék a mennyek országa.

Grinta 2020.07.16. 20:52:00

@Sunny21: @JuventusFanatikus: Hoztam Én is formám,így visszaolvasva.Három csapás törvény! : D
1.Kiosztás
2.Helyzetértékelés
3.Előre nézés

Andras74 2020.07.16. 20:54:54

@Sunny21: így igaz, és vállalom is.
Mennyivel lettünk esélyesebbek a Bl-re?

Allegrinél pedig ott a ha: ha találunk helyette jobbat......

Mi az, amivel az óta ellentmondásba kerültem?

Tény, h idén Dybala és Sándor jók voltak (jó, h maradtak, ezt belátom), de a többieket nagyjából eltaláltam.

Idézeted amúgy alátámasztja, h Allegrinek sem nyaltam a seggét, ugyanakkor elismertem, h nem tudunk jobbat szerződtetni helyette. Nem is tudtunk.

A 2019. szeptember-októberi kommentjeimből is nyugodtan szemezgethetsz.... Nem változott a véleményem.

Sunny21 2020.07.16. 20:57:17

@Rocky80:
1.Téged meg sem említettelek
2.Miért hozod szóba magad?
3.nem láttalak kommentelni az ajax meccs után
4.Forza Juve

Andras74 2020.07.16. 21:09:25

@Sunny21: ezzel egyébként mit akarsz bizonyítani?
Mindenkinek egy véleményen kell lennie a blogon?
Aki másképp látja, mint a Sarrit támogatók, akkor ne írjon?

Én úgy látom, h nagyon kettészakadt a blog Sarri ügyben. Nem akarom tippelgetni az arányokat, de számos tagja van az ellenzők táborának is.

Bocsánat, h nem mindenki osztja az álláspontod. Lassan ott tartunk, h aki bírálja Sarrit, az nem Juventus szurkoló.......

Grinta 2020.07.16. 21:13:46

Nem akarok már jobban belemenni a tegnapi meccsbe,vagy az azelőttiekbe,de az valami kriminális hogy nem tudunk kapott gól nélkül lehozni meccset.Strukturálisan nagyon rosszul csinálunk valamit.De még ez se zavarna,hiszen ha váltasz egy támadó típusú edzőre,hát megnövekednek a kapott góljaid.Ez nem téma igazából,mert várható volt.Ami nem ,az az viszont,hogy ezért cserébe,85-90 gól körül kellene rúgnunk simán.És ez nincs meg.A csapat bajnok lesz.Tudják ezt ott Ők mindannyian.Szinte minden vetélytársunk,Atalanta kivétel eddig! nyögi a visszatérés óta mind a formát,mind a fizikai mutatókat.Mi is belekerültünk ebbe.Nagyon ezen sincs mit csodálkozni.Ha csak azt nem hogy majd két belső védővel végignyomjuk a 10 meccset sorozatban.Igen,Ránk jönnek,igen zavarba hozhatók vagyunk.Kicsit szerte széjjel a pályán,különböző stílusjegyeket mutatván,nem egységesen.Nehéz keret a Miénk,ez így leírva talán még sehol nem szerepelt,pedig kiválóan érzékelteti a dolgokat.Ebből rengeted dolgot leírtatok már.Visszakanyarodnék.Bajnokok leszünk,így Sarrinak jár a következő szezon,megítélésem szerint.Nem vagyok felebarátja,hibázik is dolgokban,viszont nem lehet valaki mögül kihátrálni,bajnoki címmel a zsebében.Pláne ha elindultunk egy másik úton.Igen.Nem tudjuk meg hova vezet,Én rá sem léptem volna-de nem hangoztatom.Próbálok az Ő fejével gondolkodni.Amikor rászolgál,akkor dícsérni.Szerintem csak így lehet igazságosnak lenni.Keretet fentről alakítják-mindannyian tudjuk.Maurício beleült ebbe,a Juventusnál így mennek a dolgok.Gondolatvilágom szerint ez jó elképzelés,mert folytonosság van a keretben.Amíg jól mennek a dolgok,addig ez szuper dolog,mikor kevésbé,akkor visszás.Rengeteg dolgot kérnek számon a csapaton,de néha az az érzése az embernek-hogy csinálhatnak bármi,az úgyse lesz jó.És ez nem jó érzés.Minden dolog egy apró kis lépés,de példának okáért,elkezdett fiatalodni a keret-mindezt úgy KELL megcsinálni,hogy az eredményességben hiba ne legyen.Borzasztó nehéz.Sok dolog van amiben javulni kell,nyilván,de nem csak rajtunk múlnak dolgok.Például:Douglas Costa egészséges.Most.Mi legyen vele?Adjuk el addig,míg újra le nem sérül?Én eladnám,bármennyire is kedvelem,mint ahogy Bernardeschit is.Sőt,nem is játszatnám,mármint a másodikat.Legalább emlékezetből gondolnák hogy jó futballista.Mert ezen kettő játékos által hozott kanadai pontszámok egész egyszerűen borzasztóak.Gyakorlatilag nem is léteznek.És ez csak kettő a sok olyan kérdéskörből,amin el lehet lamentálni az egész kerete figyelembe véve,személyenként.
És Ők is felelnek a támadójátékért.Hogy is mondtam a közepén?Nehéz keret.
Ciao,Forza Juve!

Rocky80 2020.07.16. 21:15:29

@Sunny21:

1. Én vagyok az a bizonyos "szemlesütve", tehát mégis. :D
2. Gondolhatod hogy nem magamra gondoltam. ;-)
3. Tényleg? Nem emlékszem. Lehet annyira csalódott voltam.
4. Ha hiszed, ha nem: mindörökké.

2020.07.16. 21:15:31

@del pipi: @dobor norbert: @Sunny21: Igazából ahhoz tartom magam így majd' másfél év után is, amit az Ajax elleni kiesés után írtam (2019. április 19.), mikor arról szóltak a hírek, hogy Ronaldo csalódott a csapatban:

"El kell mondjak valamit. Én is vele érkeztem a Juventushoz, gondolom feltűnt, mivel a nevem nem jelent meg eddig a blogon. De: nem voltam Reálos, sőt semelyik klubnak sem szurkoltam, a foci se nagyon érdekelt. Egyszerűen nyáron vonzónak tűnt "Juvésnak" lenni, hisz ő is idejött, sok új ember lett a klub szimpatizánsa. Így ebből következne, hogy ha távozna, én is mennék. De nem. Mivel eddig nem kötődtem semmilyen csapathoz, új élményt jelentett ez, s most már nem érdekel se Ronaldo, se bármely nagyágyú aki idejönne. Már csak a csapat, a Juventus érdekel, s annyira mélyen megszerettem, hogy életem végéig érte akarok szorítani, egyszerűen a részem lett. S mivel még fiatal vagyok, remélem, kivitelezhető :D Ha távozik, én maradok. Fino alla fine! Forza Juventus!"

Ez volt talán az első ilyen megnyilvánulásom itt. :) És bármi legyen a továbbiakban, ez az egyetlen, amivel tudok azonosulni. Forza Juve!

Rocky80 2020.07.16. 21:15:50

@Andras74: nem lassan, már ott tartunk.

steven.h 2020.07.16. 21:17:21

@Andras74: Köszönöm szépen hogy ilyen szépen meg tudtad fogalmazni. Én sajnos 15 percig fogalmazgattam ugyanezt a mondanivalót, de nagyjából törlés tiltás stílusban sikerült csak.

Nevetséges ami itt megy a blogon sajnos, régen itt lehetett véleményt cserélni anélkül hogy a másikat kikezdték volna, mert nem egyezett az ő álláspontjukkal. Persze akkor is voltak kivételek, de hogy most szüntelen ez megy, hát én ebből nem kérek, köszönöm.

peti78 2020.07.16. 21:22:57

@Holloka: se cr se dybala játéka nem lesz teljes egy normális erős center nélkül 4321 vagy 4231 de a kulcsszó az center és erős olyan bika birkozós gólerős tipus

Andras74 2020.07.16. 21:29:44

@Grinta: járt utat a járatlanért fel soha ne add!

Azt mondod, nem lehet vki mögül kihátrálni, bajnoki címmel a zsebében. De lehet. Igaz, az már 5 bajnoki cím volt.....

Sunny21 2020.07.16. 21:35:30

@Grinta: +1
@Rocky80: @steven.h: @Andras74: Hadd kérdezzem meg: pontosan mi a bajotok? Az, hogy felidéztem néhány kommentet a régi szép időkből? Tavaly láttátok, hogy baj van a csapattal. Mindannyian.
Kb. 80 komment után elmondtam a véleményem, illetve szembesítettelek titeket azzal, hogy már tavaly is látszódott a visszaesés. Ez tényleg ekkora probléma? Sarri menjen vs. Sarri maradjon még egy évet. Ha én leírom az baj? Ha ti az OK.?
Én kezdtem lelki szegényezni?
Bírom azokat akik napokon keresztül osztanak mindenkit, majd ha valaki visszaszól akkor, jajj miért nem lehet más véleményünk?!
De lehet! Leírtad, és én is! Kb. ennyi történt.

Andras74 2020.07.16. 21:39:05

@Sunny21: szerintem nem lelki szegényeztelek, és nem személyeskedtem senkivel.
Ahogy írtam, vállalom minden korábbi véleményem, a tévedésekkel együtt.

Egyszerűen megkérdeztem, h mi volt ezzel a célod? Ennyi.

steven.h 2020.07.16. 21:39:46

@Sunny21: Értelmesen kellene visszaszólni drága barátom, nem régi kommenteket keresni. Te egyébként mit írtál az Ajax meccs után? Jah, itt se voltál, elég sokáig tartott mire leesett hogy CR nem a Realnál van, most meg te papolsz arról, hogy hogyan is kellene véleményt cserélni. Olvasd el hogy Pipi barátoddal hogyan reagáltok emberek véleményére, szerintem nem érvekkel meg a saját véleményetekkel, hanem csak hogy mindenki szarjon sünt, meg keresgéled a régi kommenteket amiket bemásolhatsz, ahelyett hogy saját véleményed lenne.

Persze hogy már az eddig normálisan kommentelőknél is elszakad a cérna. A viszont látásra, további jó szórakozást a régi kommentek előbányászásában.

del pipi 2020.07.16. 21:43:43

@Andras74: Csak ott már más volt a történet, de ezt te is jól tudod. Sokan mondjátok a Gasperinit, azért ő mennyi időt kapott hogy létre hozza ezt a gyönyörűséget, mert az bizony tényleg nem gyerekjáték amit leművelnek. Azért annyit hadd mondjak el hogy akiket ti Sarri hívőknek hívtok szerintem azok csak valami újra vágytak és nem olyan türelmetlenek mint azok akik vagy külsőségek vagy edzői kvalitásai miatt nem kedvelik a Sarrit. Én nem vagyok szerelmes bele , így ha nem nyeri meg minimum a Scudettot akkor akár jöhet az új edző. Ha az mondjuk Freddy Krüger lesz én akkor is megadom az időt, türelmet neki, de ha Sarri nyer akkor...jár neki a következő év, hátha tényleg kap néhány spílert az elképzeléseihez. És ezért várjuk meg mi történik 5 meccs múlva. Az arcoskodás pedig oda vissza megy úgyhogy nem kell felsírni, ezt mindenkinek mondom. Ja és igen, kettészakadt, olyan mint Magyarország a háború óta, ilyenek vagyunk.

Sunny21 2020.07.16. 21:43:50

@steven.h: Majd ha egy tiszteletlen kommentemet megmutatsz akkor beszélhetünk erről. Gondoltam, hogy szarul fog esni a tavalyi álláspontod. Akkor gyenge volt a csapat, idén gyenge az edző.. Ez van.

steven.h 2020.07.16. 21:47:43

@Sunny21: Nem teljesen értem hogy melyik szavammal is ütöm a másikat a tavalyihoz 1 db kommentemhez képest. Most komolyan azt akarod bizonygatni, hogy az az 1 komment tükrözi az álláspontomat és ha ahhoz nem vagyok hű akkor már napraforgó vagyok vagy mi? Értelmezni tudtad amit akkor leírtam? Szerintem azzal kezdtem hogy a csapatot kell kicserélni, amit változatlanul hangoztattam végig.

És már ne is haragudj, de jelenleg a tavalyi szart übereljük jelenleg, szóval engedtessék már meg, hogy átgondoljam a tavalyiakat és belássam, hogy mondjuk a több mint 10 kupát nyerő edzőnek volt mégis igaza a vérfrissítéssel és nem nekem mezei szurkolónak és ennek tekintetében értékeljem, hogy kit szeretnék a padon látni.

Rocky80 2020.07.16. 21:48:59

@Sunny21: Akinek nem inge, ne vegye magára.

Egyébként miből gondolod hogy rólad volt szó?

Sunny21 2020.07.16. 21:49:30

@Andras74: A célom az volt ezzel, hogy ne takarjuk el a csapat hiányosságait. Mert jöhet bárki edzőnek ez a keret nem alkalmas a bl trófeára. Ha meg lesz az egy óriási bravúr. Nem kell minden szart az edző nyakába varrni. (Sarri hibáit pedig leírtam már, erre is jött kötözködő komment Rockytól, de átsiklottam fellette, és nem megsértődtem)
Ennyit akartam, nem többet.

Andras74 2020.07.16. 21:50:44

@steven.h: az én kedvem nem vette el a kolléga. Szerintem Te is írj továbbra is. Én mindenkiét szivesen olvasom.

A kommentjeim szubjektívek, hiszen saját véleményem tükrözik. Nem akarok megfelelni senkinek (minek már erre a kis időre), így lehetnek összeütközések.

47. éve szurkolok a Juventusnak. Nem akarok senkivel sem azon vitázni, h ki mennyire juventino.

del pipi 2020.07.16. 21:51:56

@Sunny21: Na mondtam! Már második is vagy! :) Milyen kis sértődékenyek, mondtam ez csak akkor buli ha adod, de ha már kapod...?
Miért azt hitted hogy ha ilyen aknamunkát végzel majd akkor, belenéznek abba a tükörbe? :) Barátom...

Andras74 2020.07.16. 21:57:06

@del pipi: hát igen. Magyarok vagyunk.

Én idén nyárig mindenképpen kitartottam volna Allegri mellett, és Sarrira most sem cserélném le. De tudod, h mindig ez volt a véleményem. Nem tudjuk, mi lett volna ha, de nem is fontos. Most most van.

Te elfogadtad, h így gondolom, én pedig azt, h Te úgy. Nem akarjuk meggyőzni egymást, de mindketten a Juventus sikereiért szurkolunk, és ez a lényeg.

Sunny21 2020.07.16. 21:57:15

Most kezd olyan irányba elmenni a beszélgetés ami már nem építő jellegű, még a sértegetések előtt hagyjuk ezt. Nincs értelme.

Andras74 2020.07.16. 22:00:39

@Sunny21: oké. Vannak hiányosságok, tudjuk. Mint ahogy voltak is. Ez van.

Vmiért kiráz a hideg Sarritól. Sajnos.

Egy Napoli meccsen átfutott az agyamon, h milyen jó, h sosem lesz a Juventus edzője...... Hát ez a baj.
De minden éjszaka után eljön egyszer a hajnal....

2020.07.16. 22:02:34

Szerintem az a fontos, hogy vagy így, vagy úgy, de mindenki egy Csapatért szorít itt. Vannak különböző vélemények, ez természetes, de ne bántsuk egymást feleslegesen. Két éve szurkolok a Juventusnak, messze van még a 47, és nem is szeretnék a Juventino-létről vitatkozni senkivel. Nyilván, akik sokkal régebb óta tartanak a csapattal, jobban látják a helyzetet, mint akár én. Viszont sosem szurkoltam más csapatnak, soha. És nem is fogok. Mindörökké Juve.

Andras74 2020.07.16. 22:02:47

@Sunny21: ha úgy érzed, h megsértettelek, akkor az elnézésed kérem. Hibázhatok. Nem volt ilyen szándékom.

Andras74 2020.07.16. 22:05:21

@Holloka: pár évig Újpest meccsekre jártam. Közelebb volt a stadion, mint Torinó. Úgy 50 m-re.

del pipi 2020.07.16. 22:10:00

@Andras74: Oké Bandibá! De azt nem nem lehet hogy már a meccs előtt melegítesz és megágyazol a pesszimizmusnak! :) Egy picit pozitívabban állsz hozzá figyeld meg hogy a Lazio ellen már nem ezt a játékot hozzuk. Én is látom hogy most van egy kis gödör, de hiszek abban hogy ezen túl lendülünk.
Úgyis találkozunk a Blog focin személyesen és szívesen fogok beszélgetni veled. 5 perc alatt kenlek a kenyérre! :)

2020.07.16. 22:10:03

@Andras74: Azért az nem lehetett rossz. A mai magyar fociba nem lehet fiatalként beleszeretni. Én Fehérvár közelében élek, a Vidi lenne a logikus, de hát nem... Torinó nekem sokkal közelebb van, még ha fizikailag nem tudom elképzelni, hogy a közeljövőben eljutok egy Juve-meccsre. De a remény hal meg utoljára! :)

Rocky80 2020.07.16. 22:10:25

@Sunny21: nekem például a problémám az, hogy egy eddig teljesen normális blogon jönnek a "sünit hátulról" kommentek az ellenvéleményem miatt, amikor meg visszaszólok akkor moderálva vagyok.

Mennek a beszólogatások hogy ki Juventus drukker és ki nem, csak azért mert más véleménye van a látottakról.

Aztán megy a célozgatás hogy "pár f...fej miatt" ne idegesítsd fel magad, stb.

Meg hogy ki ért hozzá és ki nem, ki fotelhuszár és ki nem, stb.

Undorító ami itt folyik.

És tudod mi a legelkeserítőbb?

Az, hogy amikor felmerült a blogfoci gondolata, akkor az egyik legragyogóbb dolognak gondoltam ami ezzel a közösséggel történhet. Illetve azt, hogy feltétlenül ott a helyem!

Most tudod mit gondolok?

Hogy semmi kedvem elmenni rá, mert nem vagyok kíváncsi a szurkolótársaimra akik itt írogatnak és ugyanazt a csapatot szeretik amit én... Eddig mindenkire kíváncsi voltam, azt hittem hogy egy jót beszélgetünk majd és egy tök jó nap lesz.
És ez nem azért van mert nem merem felvállalni a véleményem. Azért, mert ilyen hangulat lett itt a blogon.

Valahol elveszett itt a lényeg az elmúlt hetekben. Hogy ugyanazért vagyunk itt és ugyanazt a csapatot szeretjük.

Most a lényeg az mindenkinél, hogy nekem van-e igazam...

És az is elkeserítő, hogy ilyen tagokban mint @steven.h: - vagy bárkiben! - felmerül az, hogy erre én nem vagyok kíváncsi. Én itt nem fejtem ki a véleményemet többet. Lehet, hogy nem is olvasom ezután a blogot...

Bevallom, én is ezen gondolkozom. Lehet, hogy gyenge lelkületű vagyok, de nekem se hiányzik ami itt van.

Na ez a gáz, nem az hogy ki az edzőnk vagy ki nem.

Andras74 2020.07.16. 22:14:29

@del pipi: o.k.
A Lazió meccs előtt nem írok, de akkor nyerjük meg! Vállalod?

5 perc? Rágós falat vagyok!

Grinta 2020.07.16. 22:14:58

@Andras74: Én is ilyen vagyok,bevallom.A járt utat nem adom fel,a járatlanért.Én nem változtattam volna a Mister személyén.A Juventus managementje megtette.Viselniük kell a döntésük súlyát,ha pozitív,ha negatív lesz a vége.Említettem sok mindent.És ez most egy kicsit mindenkinek szól.Ezt be kell fejeznünk.Legyen szó mind a stílusról,mind oldalakról,ez így nem mehet tovább.Juvés nem eheti a Juvés Szívét ilyen esztelen módon.

babo0410 2020.07.16. 22:16:51

@Drotkoszoru: Nálad olvastam először amit Mitya10-től idéztél, és arra akartam reagálni, majd eszembe jutott az elküldés után, hogy inkább Mitya kollégának kellett volna címezni.
@Mitya10: Pirlo mikor idejött hozzánk, már túl idős volt. Még nagyon jó dolgokat tudott, hiszen a tudás nem vész el. De Marchisio nyilatkozta, hogy már valakinek mindig ott kellett lennie mellette, hogy az ellenfelek ne tudják kivenni a játékból. Másrészt meg egy fecske nem csinál nyarat, másrészt meg ha az edző taktikája sablonos, kiismerhető, és a szintén támadó focit játszó, labdabirtokló csapatok ellen nem működik, az egy Pirloval se fog. És a másik fele, hogy Sarri nem tudja a csapatot megfelelően rotálni, így Pirlo se biztos, hogy megoldana mindent. Neki is kell néha a pihenés. Szerintem most ennek a levét isszuk.
Ha nyerünk, nem szoktam Sarrit kritizálni. Pláne, ha jól is játszunk.
Egyesek meg tényleg ott tartanak még mindig, hogy szezonkezdés előtt kijelentették, hogy Sarri jó, és nem akarják elismerni, hogy nem volt igazuk, és inkább hülye az összes játékos, Paratici, a nagy legenda Nedved is már hülye, Agnelli nem ért hozzá, csak Sarrit ne érje kritika, hiszen megmondták, hogy micsoda edző. De ha beleszólása sincsen semmibe... És tudod ez mennyire megmosolyogtató? Bezzeg, ha Allegri alatt kikaptunk, akkor mindenért ő volt a hibás.
Allegri alatt is sok élvezhető meccsünk volt. Nem csak a látványos támadó foci lehet élvezetes. Én szerettem Allegri fociját. Inkább kevésbé legyen látványos a játék, mint sok gólt lőve is azon izguljunk, hogy legalább az egy pont meglesz-e.
És mindenki belátta, hogy káosz amit a vezetőség csinál, akkor nekem is be kéne állni, és Paraticit, meg a legendát kritizálni Kössz nem. Én bízok bennük. És látom, hogy mit szeretnének. De amit itt sokan várnak arra sajnos nincs elég pénzünk. Én csak egyvalamit rovok fel nekik. Sajnos a fiatal olasz tehetségeket csak üzleti céllal igazolgatják, nem merik őket a nagy csapathoz hozni, hátha beválik egy-kettő. Nagyon kéne egy olasz mag a csapatba. És most lenne is pár tehetséges fiatal.
Igen én nem kedvelem Sarrit, a hibáit le szoktam írni, de ha el szoktad olvasni a hozzászólásaimat, láthatod, hogy mióta újraindult a bajnokság, nem írtam nagyon rosszat Sarriról. Egy-egy vesztes meccs után a látható hiányosságait meg szoktam említeni, ez igaz. És az is, hogy már meg szoktam jegyezni, ha egy-egy meccs alatt, után megint Sarri mentegetése folyik. Engem kifejezetten zavar. Egyesek kijelentették idény elején, hogy jó edző, tehát biztosan az kell legyen, hiszen ők megmondták, és ők értenek hozzá. Azaz mindenki hibás, csak Sarri nem. Pedig az a baj, hogy Sarrinak rengeteg hiányossága van. Nem tudja jól forgatni a keretet, nem tud cserélni, csak egy taktikát ismer/hajlandó használni. Még azt se mondom, hogy a felállást cserélje le, mert a 4-3-3-at is millióféleképpen játszhatnánk. De erre se képes/hajlandó.
És megmondom az őszintét, lehet nem is lenne baj, ha a Lazio megint nyerni tudna ellenünk. Talán akkor észbe kap a társaság.

Grinta 2020.07.16. 22:17:47

@Rocky80: Régen lazább karakter voltál,igazi Argo emlékeim szerint!Hova tűnt?Vagy rosszul emlékszem?

GodPiero 2020.07.16. 22:20:36

@Rocky80: Teljesen igazad van!!!
Nekem is volt néhány negatív/bicskanyitogató hsz-em, de mindig a vezetőség/játékosok irányába! Soha nem a szurkoló társaim felé....Nem kell velem egyetérteni és mellém állni, de .....
Aztán jött a csirke gyerek....
A fő drukker, az egyetlen, az érinthetetlen....
Mindenhez/mindenkihez van egy - saját szellemi szintjén - egy vicces hozzászólása.
Ha valaki mást mer gondolni/írni akkor a hálótársaival karöltve vegzálják.
Utána jönnek az ilyen beszólások, mint sünit hátulról....

dobor norbert 2020.07.16. 22:20:58

@Rocky80: Remélem,h nem sértettelek meg!?

2020.07.16. 22:22:22

@Andras74: Nagyon szerencsés vagy, hogy megélhettél ilyeneket! :) Köszönöm, hogy megosztottad velem is! :)

Andras74 2020.07.16. 22:23:08

@Grinta: jogos!
Visszafogom magam.

Sunny21 2020.07.16. 22:25:05

@Andras74: Egyáltalán nem sértettél meg. Én komolyan nem haragszom meg, ha valaki keményebben véleményt formál, vagy éppen iróniát alkalmaz velem szemben, de ha válaszolok akkor Ő se sértődjön meg ;)
Reggel leírtam a véleményemet Sarri tegnapi meccseléséről, nem tetszett. Sőt még a meccs előtt is leírtam, hogy nem tetszik a kezdő.
Általában csak a szélsőségekre szoktam reagálni, ilyenek voltak a Pirlo padra ültetése, Allegri szopi, azonnali edzőváltás, sosem játszottunk ilyen szarul stb... Erre hoztam a kommenteket. Úgy gondoltam, így hiteles.. De majd visszafogom magam, és legközelebb csak a Scudetto (mármint a mini scudetto) megnyerésénél írok Sarriról és a csapatról ;)
Na, jó éjt mindenkinek! Remélem kedden egy boldog, békés napra ébredünk :)

Andras74 2020.07.16. 22:25:31

@Holloka: köszi, h olvastad!
Nézz előre és láss nagyon sok Juventus meccset!
Nem fogod megbánni! Nincs hozzá hasonló csapat! A Juventus az egyetlen, aki felvállalja, h csak a győzelem számít!

dobor norbert 2020.07.16. 22:26:36

@Sunny21: Azért ha lehet ne aludjál hat napig!;)

Andras74 2020.07.16. 22:28:41

Jó éjt mindenkinek!

Hajrá Juve!

dobor norbert 2020.07.16. 22:30:03

@Andras74: Menj békével! Hirdesd az Úr igéjét!

Rocky80 2020.07.16. 22:31:59

@dobor norbert: sajnos pont te voltál aki burkoltan f..fejnek nevezett. Szóval igen. Sok minden vagyok, de azt hiszem ez nem.

@Grinta: nem tudom mire gondolsz, az is lehet igen, az is lehet nem. Változom én is és a gondolataim is az idők múlásával. Ez normális.

Lehet hogy igazam van, lehet hogy nem. Ez is normális.

Van hogy szeretem és van hogy utálom a Juventust. A szülő is ilyen a gyermekével, van amikor pofon vágná, de összességében csak szeretetből teszi és azért mert nem közömbös iránta. Ez is normális.

Lehet, hogy nem vagyok szakértő, de több éve ide járok és eddig szerettem mindenki gondolatait elolvasni a meccsekről és a csapatunkról, még akkor is ha nem értettem feltétlenül egyet vele.
Minden egyes kommentet elolvastam tartalomtól függetlenül évek óta! Most már van hogy nem vagyok kíváncsi rá. Ez nem normális.

"Juvés nem eheti a Juvés Szívét ilyen esztelen módon." EZ A LÉNYEG. Ami most folyik itt az meg szintén nem normális.

dobor norbert 2020.07.16. 22:34:12

@Andras74: Én meg egy ilyen kis terelgetős manyus.Aludj jól!

Sunny21 2020.07.16. 22:37:25

@Rocky80: Most lett megkérdőjelezve, illetve utalva rá, hogy tavaly óta szurkolok a Juvénak. Nem is reagálok rá, nincs értelme. Téged se kellene hogy érdekeljen a személyeskedés. Nyilván megkerülhetetlen, hogy néha odaszúrunk (mini scudetto :)), most ütközik a véleményünk, lehet hogy 2 év múlva egyezni fog, és pl. pipivel fogok "ölre" menni. És? Szerintem ne sértődjünk meg. Én pedig ígérem, nem bányászok elő több kommentet. Nem is gondoltam, hogy ekkora probléma lesz belőle. Tényleg arra szántam, hogy lássuk be a gondok nem most kezdődtek.

dobor norbert 2020.07.16. 22:37:39

@Rocky80: Nem,nem! Ha valakit annak gondolok annak le is írom. Én egy ilyen egynes típus vagyok. Nem bújok kamu nevek mögé,vállalom aki vagyok és amit mondok.Világbéka!

dobor norbert 2020.07.16. 22:39:08

@Sunny21: Kár,h az én mondókámat nem kerested elő... ja lehet,h törölve lett?

dobor norbert 2020.07.16. 22:44:01

Szerintem itt páran túltólják a témát. Lehet ezt sokkal lazábban kezelni. Ha nyerünk,ha veszítünk a kenyér attól nem lesz se drágább,se olcsóbb. Szeressük egymást Gyerekek! A Juveszerelem meg marad Örök. Ámen.

babo0410 2020.07.16. 22:45:46

@Sunny21: Nem sikerült. Van ez így. De sajnos fontos láncszemek sérültek voltak. Az odavágón Can, Chiellini és Cuad, a visszavágón meg Chiello és Mandzu. Szerintem Bonu és Rugani együtt nagyon nem jó páros. Kettejük mellé kell egy meghatározó, egy erős védő.
Szerintem Chiellini sérülése meghatározó volt a továbbjutás szempontjából. De akár a visszavágón mandzukic és Cuadrado sérülése is. Mondjuk az odavágón az is meghatározó volt szerintem, hogy kellett volna egy jó Dybala is. Csak részben hibáztatom Allegrit azért a kiesésért. Ahogyan most sem csak Sarri hibája a rossz teljesítmény, de szerintem sokkal meghatározóbb most az, hogy nem tudja felrázni a csapatot, és nem tud jól belenyúlni a meccsekbe.
Én tartom magamat ahhoz, hogy Allegri jó edző volt, megtett mindent azért, hogy továbbjuthassunk, de szerintem Chiellini kiesése, és sajnos Dybala rossz formája nagyon meghatározta az egészet. Nem volt szerencsénk, én nem hibáztatom Allegrit, legalább nem az ő nyakába varrom, hogy nem jött össze.

Apuleius 2020.07.16. 23:00:00

@Rocky80: "nekem például a problémám az, hogy egy eddig teljesen normális blogon jönnek a "sünit hátulról" kommentek az ellenvéleményem miatt, amikor meg visszaszólok akkor moderálva vagyok."

Egy kicsit pontosítanék. Tudom, hogy mindenkinek a saját kommentjének törlése fáj jobban, de a szóban forgó esetben egy komplett adok-kapok került eltávolításra, vagyis a másik oldal hozzászólásai pontosan ugyanúgy moderálásra kerültek. Én is azt látom, hogy a hangnem és a kommunikáció nagyon rossz irányokba tart a blogon, így sajnos hamarosan radikális lépésekre is sor kerülhet. Mindamellett azt gondolom, az volna a legszerencsésebb, ha mindkét oldal megértené végre, hogy a személyeskedésnek semmi helye a blogon, s nem próbálná lenyomni a véleményét a más véleményt megfogalmazók torkán. Nem működik az "én csak visszaütöttem" logika, bizonyos dolgoknak semmi helyük ebben a közösségben, mindkét oldalnak változtatnia kell.

babo0410 2020.07.16. 23:03:31

@Holloka: ATMA ellen is mindenki szentül hitte, hogy már minden mindegy, aztán a visszavágón mi lett? Gondolom, ha továbbjutottunk volna, @Sunny21: nem másolta volna be az én kommentemet.
Nem lett igazam. Én hittem benne. Allegri nem egyszer csinálta meg a lehetetlent. Már a Milannál is. Én hittem benne.
Tudom, én akármit gondolok, mindig hülye vagyok, mert nem azt gondolom, amit a blogon kell.
Én másképpen látom, ennyi. Sajnos Chiellini hiánya meghatározó volt, a védelem szétesett, ráadásul elől is hiányzott egy harcos Dybala. Ennyi volt. Meg sajnos az Ajax akkor pokolian erős volt. De azért vagyok hülye, mert hittem Allegriben?
Bezzeg most! Sarri nem igazán mutatja meg miért kéne hinnem benne? Rengeteg a hibája, nem sorolom fel újra. De most meg azok, akik tavaly elküldték volna azonnal Allegrit, már az ATMA elleni odavágó után, azok még mindig Sarrit védik. Számomra ez furcsa. Most mitől érdemel nagyobb bizalmat az edző, mint tavaly élvezett egy nála többet bizonyító edző?
Elismerem, lehet jó volt, hogy Allegri távozott, elfáradt a kapcsolat, de engem Sarri eddig nem tudott meggyőzni, hogy ő volt a megfelelő választás a padra. Én is hiszem, hogy a bajnoki cím meglesz, de ha nem tud valamit kitalálni, ami nem az ő terepe, akkor a BL-ben már a Lyon ellen is gondok lehetnek. És akkor nem léptünk vele semmit előre, sőt. Szerintem nem volt jó választás Sarri, de az idényt már csinálja végig, és utána, ha van olyan opció, ami biztosan jobb megoldás, akkor én nem marasztalnám. De akkor olyan megoldást hozzanak, ami nem vagy vagy.

Rocky80 2020.07.16. 23:04:51

@Apuleius: valóban minden komment törlésre került, ez így pontos.

Minden más: +1, igenis értettem! :-)

Wizzurah 2020.07.16. 23:52:35

Hu automatikusan megnyitottam a cikket, azt hittem lemaradtam egy meccsrol, hogy ennyi hozzaszolas van de nem, ez csak egy Sarri cikk es sok a varju a blogon ;)

babo0410 2020.07.17. 00:10:03

@Holloka: Most olvasom, és ez így korrekt. Nekem se célom senkit megbántani, de mikor azt írja valaki, hogy ez tényleg hülye, arra mit lehet mondani? És pont te írtad ezt. Úgyhogy legyen végre béke.
Én anno Allegriben nagyon hittem, tudtam, hogy képes megcsinálni, bármikor váratlant húzni. Sajnos nem jött össze az Ajax ellen. Sajnálom. Viszont Sarriban nem csak a kinézete miatt nem tudok bízni. Láttam tavaly is pár Chelsea meccset, meg anno a Napoli meccseit is sokat. Vannak bizonyos korlátai, ami miatt mindig azt éreztem, hogy nem idevaló. És emiatt sose tudtam bízni benne igazán.
És ezt le szoktam írni. Jó lett volna, ha megcáfol, de sajnos egyre többször jönnek ki a hiányosságai, és egyre több hasonlóságot látok korábbi éveivel. Sajnos a Napolinál is összerogyott a teher alatt, mikor elkezdtük keményen üldözni őket, és főleg, mikor a nyakukba értünk. De tavaly a Chelsea-nél is rengeteg olyan dolog jött elő, ami inkább ellene, mint mellette szólt. Az ominózus csere megtagadás, a bajnokság végi túl sok pontvesztés, a rotáció hiánya, stb. És sajnos ez nálunk is rendre előjön. Ezért vagyok most kritikusabb. Allegriben sokkal jobban hittem. Sarriban nem tudok.
Pedig anno én voltam, aki mindig védtem a csapatot, és az edzőt. Sajnos néha túlságosan vehemensen is. Ezért elnézést kérek. És nehogy már az legyen a hibám, hogy egyik edzőben a végsőkig hiszek, a másikban meg nem tudok?
Egyébként egyesek ugyanazt csinálják most Sarrival, amit én tavaly az Ajax elleni odavágó után.
De egy a lényeg. Ha komolyan gondolod, legyen szent a béke, és majd a szezon végén értékeljük ki milyen volt Sarri mester.
Egyébként én nagyon félek a Lazio elleni meccstől. Kétszer már darabokra szedtek, csak remélni tudom, hogy most túl fáradtak hozzá, hogy megint elverjenek minket.
Legyen béke!

MdewC 2020.07.17. 00:16:33

@Sunny21: te beteg vagy pali. :D

Ennyire olcsó az időd?

Inkább írj Sarrinak, hogy rakja össze végre a gárdát, mert így baj lesz. :)

Aztán a mercatoba is bekellene segíteni. :)

Tx. :)

MdewC 2020.07.17. 00:32:22

@Rocky80: annyira melletted vagyok a véleményedben, hogy leírni nem tudom.

Topik összefoglalóban lenne a helye (ha lenne), hogy miért megy el a kedve az embernek sokszor ide írni / beszélgetni / focira menni, stb, a saját szurkoló társaival... Lehet régen is ment az adok kapok, meg szívtuk Babo vérét amikor csak lehetett :D de most az lett a divat, hogy mások szurkolói mivoltát is megkérdőjelezik (?) hát arra nem lehet mit mondani. :D (Ez ovis szint. Kinek nem inge ne vegye.)

Sunny: ha pedig ilyen jó vagy jogos negatív kritikák kikeresésében, akkor hozzájárulok, hogy bemásolj pár csapatot, edzőt, játékost dicsérő kommentemet. ;)

Hajrá pali. :D

Ilyen egyoldalú szar érvelést még az életben nem láttam, hogy kiragadsz 1-1 fikázó kommentet és ezzel azt hiszed igazoltál valamit. :D

Mondjuk ha ez neked örömet okoz akkor nem szólok bele.

Rikoo 2020.07.17. 00:34:42

Nagyon komoly ellenvélemények vannak itt. A külföldi oldalakon is hasonló dolgok történnek, Sarri nagyon kihúzta a gyufát a szurkolóknál, nem véletlenül lett trend a #SarriOut.
A bajnokságot muszáj lesz valahogy behúzni, az igazi megmérettetés a BL lesz.

Andras74 2020.07.17. 05:59:21

@babo0410: ne temessük a BL-t! Sosem lehet tudni.

Az edző kérdés el lett kapkodva. Volt edzőnk, élő szerződéssel. Ki lehetett volna várni az ",igazit".
Ne kövessük el ugyanazt a hibát!

Edző kérdéshez ez után - egy darabig - nem szólok hozzá. Ezt javaslom Neked is. Ne szítsuk egymás között a tüzet. Mindenki elmondta elégszer a véleményét, velünk együtt.

Sunny21 2020.07.17. 06:20:52

@MdewC: Tudod, azok a kommentek nem egy meccsről szóltak, hanem egy folyamatról ami már akkor látható volt.

15 percembe került, nem egy nehéz mutatvány ;)

Nem keresek több kommentet, mert ezt azért nem gondoltam, hogy ekkora felháborodás lesz miatta. Sem pozitívat, sem negatívat!

steven.h 2020.07.17. 09:46:59

@Sunny21: Értem, hogy egy tendenciáról szóltak, de azt változatlanul nem értem, hogy mit akartál ezzel bizonyítani. Vagy igazából a fő kérdés az az, hogy ez hogyan is kapcsolódik ahhoz amiket ehhez a cikkhez Sarrival kapcsolatban írtunk? Itt sehol nem írtam, hogy hozzuk vissza Allegrit, annyit mondtam, hogy látszólag nincs tartása sem már a csapatnak, nincs aki rendet tegyen a fejekben nem úgy mint az elmúlt 8 évben Allegri és Conte is. 2-1-re mentünk egy Sassuolo ellen a szünetben, ahol lehetett volna rendezni a sorokat, ez lenne az edző dolga, ehhez képest mennyi kellett a Sas-nak a fordításhoz, 10 perc? Ennek nem tudom mi köze van a tavalyi Ajax meccshez és az ott leírtakhoz.

Attól mert én is változást akartam, még nem kell szeretnem Sarrit, főleg mert egész nyáron azért imádkoztam hogy csak őt ne és ezen az se változtatott volna ha triplázott volna a Chelsea-vel. Előbb látnám itt szívesen Ancelottit pedig őt se bírom. Kritizálhatom ha úgy látom, ahogy a többi edzőt is kritizáltam ha nem tetszett amit látok már meccsek óta anélkül hogy bárki régi kommentekkel akarna bármit bizonyítani.

Plusz attól mert kritizálom nem a bukását kívánom, mert a Juve az első és nem az edző. Ettől függetlenül ez a szezon ha egy Scudettoval lesz lezárva az nem lesz siker, mert a vezetőség amellett tette le a voksát hogy a keret az erős és BL esélyes, nem kell drasztikusan változtatni rajta. Ehhez képest ha már a Lyon ellen esetleg bajok lesznek (ne legyenek), bár az elmúlt 1 hét, meg ki tudja még a Lazio ellen, vagy a további meccseken mi lesz, lehet jobb szépen búcsúzni a Lyon ellen, mint kiütéssel a City ellen. Ez van, jelenleg én így látom a helyzetet, attól még nem kell, sőt nem is szeretném hogy igazam legyen, de azért van a blog, hogy megosszam másokkal a kételyeimet és esetleg hallgassak ellenvéleményt. Csak az ellenvélemény az nem az hogy h*lye vagy, Sarri utáló vagy, Allegri imádó vagy, röhögnöm kell tőletek, fotelszakértő vagy stb stb.

Bocs a kirohanásomért tegnap, valószínűleg a fáradtság miatt túl könnyen elszakadt a cérna.

JuventusFanatikus 2020.07.17. 09:58:23

Uraim, ami itt folyt az katasztrófa!

Gondolom mindenki kiadta magából azt, amit ki akart, úgyhogy mostmár ideje a változtatáson beszélni, mert mind a két fél ugyanúgy hibás, senki ne gondolja azt, hogy egy szegény áldozat, és Ő semmiről se tehetett! Mindenkinek meg kell erőltetnie magát, és vissza kell billenteni ezt a Blogot az eddigi helyére, mert ez tarthatatlan, és annak örülnék, ha ez önerőből sikerülne, nem pedig Szerkesztői "segédlettel". Elvégre, jobbára mind felnőtt férfi emberek vagyunk, nem? Én azt mondom, hogy ez legyen az utolsó cikk legalább Blogfociig, amiben egymásnak estek. Igen, a Blogfociig, amire mindenkinek el kell jönnie, aki megteheti. Ez már nem akarás kérdés lesz, mert én garantálom, hogy azon az esemény lehet a fordulópont a Blog életében, amire akkora szükség van, amire nem is gondolnátok. Meg kell, hogy ismerjétek egymást, és azután minden másképp lesz, ezt higgyétek el nekem! Nem kell attól félni, hogy bárki kellemetlen helyzetbe kerülne, jól fogja mindenki érezni magát, ezt személyesen garantálom!

Addig is, nem szeretnék látni egyetlen utalgatást sem, sünszarást, betegezést, lelki szegényezést és semmi ehhez hasonlót. Mindenki erőszakolja meg magát, és ne provokálja a másikat. És tudjátok mit? A csövesezés, a balf@szozás, elküldése a f@szra és nudlipöcsözés se legyen elfogadott bármely Juventus-játékossal, vagy edzővel szemben! Így biztos, hogy kevésbé mentek egymás agyára. Elhihetitek, egyáltalán nem fogja megváltoztatni a véleményetek, csupán annak az élét tompítja el, és nem lesz annyira szélsőséges. Akinek tényleg fontos ez a Blog, ez a közösség, az meg tudja ezt tenni, nem olyan nagy kérés szerintem. Mindenki tegye félre most magában az egymás iránti unszimpátiát, kezdjünk tiszta lappal, legyen ez egy új oldal a Blog, és a Juventus történelmében is, zárjunk le mindent a Sassuolo elleni döntetlennel, és szurkoljunk együttesen a Lazio elleni sikerért!

Az elbujdosás nem megoldás, szeretni fogjátok egymást, ha beledöglötök is!:P:D FORZAAAAA!!!!!

del pipi 2020.07.17. 10:00:03

@steven.h: Bocs, látod mi a különbség köztünk? Nekem a Scudetto bizony siker, a tavalyit se fitymáltam le. A többit meg majd az idő eldönti. Mi lesz a BL-en? Mi lesz Sarrival? Nemsokára megtudjuk, én is kíváncsi vagyok hogy pl. a vezetőség hogy gondolkodik. Ad még lehetőséget neki? Vagy nem? Ha igen akkor segítik a munkáját egy két odaillő igazolással, vagy csak oldja meg abból amit kap?
Itt mindenkinek van igazsága ezt már elmondtam, de ha azt szélsőségesen tálaljuk akkor megváltozik kicsit.

del pipi 2020.07.17. 10:05:04

@JuventusFanatikus: Teljesen rendben van amit mondasz, én személy szerint elkezdtem és visszaszívok minden sünt! :) Forza Juve Blog! Forza Juve!

steven.h 2020.07.17. 10:12:11

@del pipi: nem mondtam hogy nem fogok örülni a Scudettonak. A Scudetto mindig egy siker, főleg ha a pofáraesés Milánó sötétebbik felén egyre nagyobb.

Azonban én a nyár után nem ezt vártam. Mi csak hírekből tudunk informálódni és azok alapján támasztani egy elvárást. Ezek alapján az egyik út, hogy meghagyjuk azt az edzőt aki már bizonyított és adunk alá egy új keretet mert úgy látja, hogy ez már jól lakott. Szerintem ennek senki csőrét se kellett volna hogy bökje ott fent, de mégis az egó győzött és Nedved meg Paratici azt mondta ez a keret BL esélyes és ez lett nyilatkozva is, hogy ez a cél ehhez hoznak edzőt. Ehhez képest hogy állunk? 2 elbukott döntő, jelenleg borzalmasan festő csapategység és izgulás még a Scudettoért is.

Én nem ezt vártam és ilyen tekintetben, igen, egyelőre ez csalódás, de attól még sehol nem írtam hogy ne örülnék a Scudettonak.

Csak érdekes dolog ez, amikor még két kupát hoztunk min egy szezonban mindenki felhánytorgatta hogy na de a BL így meg a BL úgy, csak az számít. Most meg hirtelen már elég a Scudetto? Úgy hogy papíron erősebb a keretünk mint tavaly? 1 éve van itt, volt még plusz 3 hónap hogy szarrá gyakoroltasson mindent, mégse lehet látni csak fellángolásokat vagy még azt sem.

steven.h 2020.07.17. 10:17:41

@del pipi: és most direkt nem példálózok ilyenekkel, hogy decemberről Januárra volt hogy 3-5-2ről 4-2-3-1-re álltunk át, vagy 4-3-1-2-ről vissza 3-5-2-re, vagy hogy a 3-5-2-ből hogy lett 4-3-1-2 nagyjából 8 hónap alatt. Igen, ugyanaz az edző volt, de attól még ez nem megy csak úgy, hogy na akkor holnaptól így játszunk, mégis rövid időn belül adaptálni lehetett.

Régen emlékszem, hogy mindenki jött azzal, hogy de ezek profi játékosok nekik nem kell hogy nehézséget okozzon így meg úgy játszani, most meg hirtelen, nyilván most ezt ne vedd magadra, általánosságban írom, mindenki a türelemről papol.

del pipi 2020.07.17. 10:21:48

@steven.h: Hát én úgy értelmeztem az előzőből hogyha az idei szezon egy Scudettoval lesz lezárva az nem siker. Igen vannak akik a duplázásra is fanyalognak, de azt be kell hogy lássuk a BL az más kávéház, ott sok apró dolgon múlik a végső győzelem. Én azért nem engedem el a BL se olyan könnyen, még ha papíron mi nem vagyunk esélyesek. A foci meg nagyon sok furcsaságra képes.

del pipi 2020.07.17. 10:23:31

@steven.h: Húúú most mennem kell de ha vissza jövök feltétlen elmondom mit gondolok erről, ez érdekes.

Rocky80 2020.07.17. 10:28:14

@steven.h: egy nagyon érdekes kérdést vetettél fel, remélem nem csak nekem tűnik annak:

Siker-e ez az átmeneti szezon ha scudettoval zárul?

Valljuk be, erre azért nagy esély van, illetve ha szezon előtt mondja valaki hogy új edzővel és új szemlélettel próbálkozunk idén és látatlanban elfogadunk-e egy scudettot, azt hiszem mindenki elfogadta volna.

Viszont történt-e érdemi előrelépés valóban, játékfejlődés, vagy csak egy helyben toporgás és a kulcsjátékosaink további öregedése?

Rá lehet-e legyinteni erre az évre mert nagy valószínűséggel meglesz a scudetto és egy átmenetinek szánt évben teljesen jó ez?

JuventusFanatikus 2020.07.17. 10:44:01

@Rocky80: Szerintem ez mindenképp átmeneti évnek tekinthető, ugyanis annyira más stílust képvisel a keret és az edző, hogy nem lehet elvárás az, hogy triplázzunk, vagy mindképp meg kell nyerni a BL-t. Ha jött volna mondjuk Deschamps, akinek a játékfelfogása közelebb lett volna Allegriéhez, akkor lehet, hogy nem így értékelnénk. Jelenleg Sarri egy olyan keretet vett át, ahol öt év alatt nem csináltak meg annyi kényszerítőt a játékosok, mint ennek a szezonnak az első felében. Sok dolgot úgy kellett megtanítania, és hidd el, a következő edzőnél is, ha meglátunk egy szép kis játékot, akkor mondhatjuk azt, hogy "igen, ezt még Sarri tanította". Ez különösen a Napoli játékán látszik meg, ahol nagyon megmaradt a keze nyoma. Jelenleg nálam a Mister kap egy hármast, ha megnyeri a Scudettót, a BL-ben való teljesítmény pedig még befolyásolhatja ezt a jegyet.

Ja, és remélem a hallgatás-beleegyezés, gondolok itt a fentebbi litániámra:)

MdewC 2020.07.17. 10:52:12

@JuventusFanatikus: szép szavak, tessék akkor példát mutatni akkor. ;)

Egyébként egyet értek. ;)

Juve.

steven.h 2020.07.17. 13:22:32

@Rocky80: @JuventusFanatikus: Kérdés az hogy ki tekinti ezt átmeneti évnek, mi szurkolók csak, vagy a vezetőség is?!

Ha itt tényleg valami újat akartak volna, akkor nem 2 évre szerződtetik és megszerzik neki azokat a játékosokat akikre szüksége van, de nem ez történt. Fentről csak az jön a nyilvánosság felé, hogy BL esélyes a keret és hogy csak nagyon nehezen lehet rajta erősíteni. Ehhez képest, ha véletlenül csúnyán beleszaladunk a késbe a BL-ben, akkor Scudetto ide vagy oda, nem hiszem hogy lesz még egy esély.

Egyes hangok szerint már a Lazio elleni meccs is vízválasztó lehet, mert Agnelli besokallt a látottaktól.

Nyilván ezek pletykák, de ha csak minimális igazságtartalma is van, akkor ez nem átmeneti év, ott fent biztosan nem.

dobor norbert 2020.07.17. 13:52:12

@JuventusFanatikus: Megint szépen szóltál!De,sajnos nem vagyunk egyformák. Sok különböző jellem,karakter. Pedig a cél közös kell,h legyen,hisz egy Csapatot imádunk. Nehéz dió igazi közösséget gyúrni,mikor itt sokan az élttől kapot pofonok miatt a blogon keresztül vezetik le a feszültséget. Persze nagyon egyszerű,hisz kilencven százalék álca nevek mögé bújva szúrkálódik. Tudod,h én is vehemensen védtem a játékosokat,Csapatot,türelmet,megértést hirdetve. Nem könnyű,belefáradtam,elengedtem. Senky nem fog eltántorítani a Csapatomtól,mert imádom és imádni fogom! Világbéka!

GodPiero 2020.07.17. 16:24:48

@dobor norbert: Még mindig személyeskedsz!!!!
Az ilyenek miatt lesz ótvar ez a blog.....

dobor norbert 2020.07.17. 16:34:12

@GodPiero: Soha többé ne szólíts meg!!!!

GodPiero 2020.07.17. 16:35:17

@dobor norbert: te meg ne személyeskedj és akkor talán valóra váltom az óhajod....

GodPiero 2020.07.17. 16:39:47

@dobor norbert: Ha a továbbiakban nem személyeskedsz nem kell olvasnod ....

dobor norbert 2020.07.17. 16:40:54

@GodPiero: Majd én eldöntöm,h mit teszek.

GodPiero 2020.07.17. 16:48:54

@dobor norbert: Akkor nekem miért akarod megmondani, hogy mit tegyek?

dobor norbert 2020.07.17. 16:52:26

@GodPiero: Miért nem hagysz már békén!!!???

dobor norbert 2020.07.17. 16:57:48

@Apuleius: Szeretném,ha ezt az alábbi párbeszédet nem törölnétek! Szerintem nagyon tanulságos és építő jellegü.

GodPiero 2020.07.17. 17:42:05

@dobor norbert: Így van!
Mindenki visszavett a blog érdekében!!! KIVÉTEL te !!!!

del pipi 2020.07.17. 18:00:27

@steven.h: Na itt vagyok! Kezdve az utolsó résszel, azt pl én nekem konkrétan egy tavalyi Allegri érás mondatom volt, és arra utalt hogy azért a mi fiaink a nagy fiúkkal játszanak egy homokozóban, se talán ez össze is van már kicsit keverve. Én a türelmet Sarri felé próbálom kérni, kialkudni, erőltetni. :)
Ide kapcsolnám amiről szó volt utána , lehet úgy hívni hogy ez átmeneti időszak de én inkább azt mondanám Sarri első éve. Nem akarom mindig ismételni, de ha Sarri ilyen előnyből nem tudja megnyerni a bajnokságot akkor valószínű nem ide való, de ha igen jár neki hogy kitöltse a második évét. És most szimpátiától függetlenül, nekem ez a karakter inkább az én régi idős egyik edzőmre hajaz.
A második, ami nálad az első, a felállás kérdése. Mondjuk azt nem tudom hogy ez most Sarrira utal vagy Allegrire. De ha Sarrira akkor szerintem ő csak 4-3-3-mat tolja, azzal a különbséggel hogy olyan január február felé ha jól emlékszem akkor egy 4-3-1-2-vel próbálkozott. És egyértelműen látszott hogy a csapat összetétele erre sokkal alkalmasabb, az nekem konkrétan tetszett. Aztán visszaváltott a 4-3-3-ra, na ezt nem értem! De ha még váltogatná.... na ez lehet az ő veszte hogy rugalmatlan...hacsak mint mondtam nem kap hozzá megfelelő playert.

steven.h 2020.07.17. 19:54:07

@del pipi: Félreértetted amit írtam. Én épp a Conte és Allegri évadokra referáltam ahol nagyjából 1-2 hónap alatt egyik felállást váltottuk le a másikra. Vagy az Allegri első évében ahol 8 hónap alatt átvitte amit szeretett volna és 3-5-2-ből csinált 4-3-1-2-t, de ugye a többi évet is lehet mondani, ahol mindig váltott valamiről valamire, amihez más mozgások és más taktika társul mégse ment a csapat rovására.

Most meg sajnos 1 év alatt nem nagyon látni, hogy hova is szeretnénk eljutni, mert az amit most csinálunk az maximum passzív passzolgatás egyérintőből. Az utóbbi két meccsen akcióból 1 gólt sikerült lőni, nem többet.

del pipi 2020.07.17. 20:09:07

@steven.h: Áhh oké! Így már tiszta! Ebben nem lesz vita köztünk, arról nem is beszélve hogy Allegri első négy éve nálam rendben van. Utána kell nézni hogy én Allegristől a csapatig az Ajax visszavágóig kitartottam, utána szakadt el a cérna, de ezt már megbeszéltük. Sarri mellett azzal érvelnék hogy azért jobb KP állt mindkét tréner rendelkezésére, amit pedig ellene hozok fel hogy rugalmatlanul kapaszkodik ebbe a fáradt felállásba.

steven.h 2020.07.17. 21:30:34

@del pipi: ebben nem fogunk sajnos egyetérteni: Khedira-Pjanic-> bl döntő. Most azért annál jobban àllunk sokkal

del pipi 2020.07.17. 21:52:21

@steven.h: Nem erre értettem, hanem amivel az első évet kezdte Allegri. Azért egy nüansznyival jobb kp állt a rendelkezésére mint most Sarrinak. Én ezt gondolom.

FeriGjuve 2020.07.18. 19:31:14

Az jó dolog,hogy látja a problémát.
De meg kéne találni a megoldást,mert ez így olyanok vagyunk,mint egy kis csapat.Egy pillanat alatt összeesünk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása