Allegri válthatja Contét az Inter kispadján

allegri_massimiliano_kopasz.jpgAz olasz sajtó ma reggeli pletykái szerint az Inter készen áll a Juventusszal zsinórban öt bajnoki címet gyűjtő Massimiliano Allegri szerződtetésére, amennyiben a szezon végén elválnának útjai Antonio Contéval. 

A milánói együttes a Juventustól elszenvedett vereséggel fogadta a koronavírus-járvány következtében elrendelt kényszerpihenőt, majd visszatérése óta mélyrepülésbe kezdett, s pontokat veszített a Sassuolo, a Bologna és a Verona elleni találkozókon is, ezzel visszacsúszott a tabella negyedik pozíciójába.

Most a SportMediaset és a Tuttosport egyaránt arról számol be, hogy egyre feszültebb a légkör az Internél, s Conte felállhat a kispadról, amennyiben úgy érzi, hogy a klub nem támogatja őt kellőképpen az átigazolási politikájával.

A Juventusnál idő előtt menesztett Allegri most nyáron szabadult szerződéséből, így szabadon igazolható, s az 50 éves szakember favorittá léphet elő, amennyiben edzőváltás történik Milánóban.

A korábban az AC Milannál is dolgozó és bajnoki címet nyerő Allegri 2014 nyarán vette át a Juventus irányítását, éppen azt követően, hogy Conte a felkészülési időszak kezdete után viharos körülmények között lemondott, s a megfelelő anyagi támogatás hiányára hivatkozott.

Milánóban Allegri újra együtt dolgozhatna a korábban szintén a Juventustól menesztett Beppe Marottával, kivel nagyszerű kapcsolatot ápol. Amennyiben beigazolódik a pletyka, Giovanni Trapattoni és Alberto Zaccheroni után Allegri lehetne a harmadik olyan edző, aki a Juventus és az AC Milan mellett az Internél is dolgozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7215995100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2020.07.11. 12:57:18

Azért ez még viccnek is rossz.

Leram7 2020.07.11. 13:08:24

Remélem külföldre megy, pl barca, MU, Az interbe és a napoliba nem illő Juve sikerek után menni.

Ő nagyon jó edző, nagyon jól tud belenyúlni a meccsekbe.

venember83 2020.07.11. 13:12:25

Beppe, Beppe, jó lenne olykor megúlulni.

Bodnar Daniel 2020.07.11. 13:14:50

Na kezdődik a party. A DJ már bepakolta az állványt a keverőnek.

Én személy szerint nem ürülnék enek, mert jó lenne az Intert legalább három éven keresztül versenyképesen tartani. A lóvéval és a kerettel sincs gond úgy tűnik. Én a jövő szezon végére tippeltem, hogy ez bekövetkezik.

De egyáltalán nem lenne meglepő, ha Conte telehányná a táncparkettet zárás előtt. Sajnos lassan védjegyévé válik ez... :(

Allegri fura lenne ha nem az Angol klubbokra menne rá, ha már évek óta pörgeti a Dualingót...

Rocky80 2020.07.11. 13:37:59

@Leram7: manapság már nincs ilyen hogy mi illik és mi nem a fociban... Sajnos. :-)

Az sem volt illő ahogy kiraktuk mint macskát... arra a bizonyosra.

Sportszakmailag az egyik legjobb döntést hozzák ha ezt meglépik, bármennyire fájó is ez. Már akinek: nekem például fáj.

Ezzel az is kiderül, hogy nincs út hozzánk visszafelé, valahol tudtam ezt, de azért a szíve mélyén reménykedik az ember.

Ha viszont erős riválist szeretnénk, tessék, megkapjuk majd! Kár, hogy ellenünk kamatoztatja majd a tudását. :-(

Az Internél legalább van koncepció, vannak olasz fiatalok, lesz egy top 3 edző, ott van Marotta aki szintén jó szakember... Egyenes az út a fejlődésre.

Most mondjam azt hogy példát lehet venni?... Az Interről?!?

Mi meg lassan leszünk a kivénhedt külföldi sztárokkal teli, identitását vesztett, öntelt valami... Amit mindig is utáltam az Interben meg a Reálban. Mondjuk az utóbbi sosem vesztette identitását, az igaz.

pedronegroo 2020.07.11. 13:39:14

Conte veri a tamtamot jó szokásához híven, de egyelőre cáfolják az edzőváltást az inter háza táján, hozzá téve hogy egyeztetnek az edzővel az átigazolásokat illetően....

Rocky80 2020.07.11. 13:43:04

Sőt, még fájóbbat mondok:

Az Inter lesz az, aki mi kellene legyünk.

Természetesen a sikereink megtartása mellett.

Egyszerűen tűrhetetlen, hogy szinte nincs olasz a keretben. Oké, hogy rossz az utánpótlás, de akkor is.

Rocky80 2020.07.11. 13:43:48

Egyébként jó lett volna ez a Conte megint nekünk?...

pedronegroo 2020.07.11. 13:45:22

@Rocky80: Jönnek a fiatalok, Paratici eléggé oda teszi most magát ezen a téren, konkrétan "kivénhedt külföldi sztár" jövőre max CR lesz a kezdőben.

Juvegaspy 2020.07.11. 13:51:39

@Rocky80: bazze ez a hsz.. Vegyunk peldat interrol, mi meg identitas vesztett öntelt valami? Nem hiszem el miket irsz de komolyan egy oriasi kacsára ráadásul. De tényleg nem vitázni akarok ezért nem is reagálok érdemben s csak annyit tudok mondani h bazdmeg nem hiszem el

m.martin91 2020.07.11. 13:52:40

Ha ez megtörténne (nem fog!), akkor egy világ omlana össze bennem. Allegri ezt nem tenné meg, pláne Conte Interhez történő szerződését követően, hiszen láthatta, mivel kellett szembesülnie neki is. Allegri nem mehet az Interhez. Az én edzőm Allegri.

Juventino86 2020.07.11. 14:05:05

Ha Allegri az Interhez kerülne, az egyenlő volna a katasztrófával. Allegri ebből a Interből sajnos nagyon sokat ki tudna hozni, mert akármennyire gyűlölöm az Intert, sajnos megvan a keretükben a minőség. Az Inter komoly bajnokesélyes csapat lenne.

Thuglife! 2020.07.11. 14:17:07

ugyanúgy zavarják majd onnan is mint a Milantól vagy tőlünk.
A készbe könnyű beleülni,de a focija már divatjamúlt.
Conte elérte nálam hogy megnéztem egy-két Inter meccset,de így Allegri nézhetetlen focijával,szakíthatok ezzel a káros szenvedéllyemmel is.

rockitbaby 2020.07.11. 14:24:37

@Thuglife!: Azért azt ne felejtsd el, hogy csak az utolsó két évben romlott le a játékunk az irányításával. Ráadásul többször bizonyította ittléte alatt, hogy tud meccselni, meg tud újulni. Az, hogy mennie kellett, szerintem nem feltétlen volt jó döntés, mert végül csak igaza lett, a keret drasztikus átalakítása szükséges.

A lényeg, hogy nem mindig volt nézhetetlen a játékunk vele.

Thuglife! 2020.07.11. 14:42:10

@rockitbaby: ahhoz a drasztikushoz pipinek is lenne egy-két szava.Ha jól emlékszem Dybalát is el akarta adni Maxi.
számomra az elküldése egyértelmű volt.
egy A. Madrid-Ajax-Tottenham testén keresztül vezetett volna az út a BL döntőig.
A mindenkori juvénak ütni kell ezt a névsort!
mégegy ilyen esélyünk az életben nem lesz...

Leram7 2020.07.11. 14:58:07

@Rocky80: Klubhűség az már kb tényleg nincs, de az interhez és a napolihoz menni nagy Juve eredmények után szerintem nem illik.

Annyi trófea után Allegri nem kéne, hogy interhez menjen. Chelsea, Juve, Real, Bayern, Barcelona, MU, MCity, PSG, Arsenal szinten el tudom képzelni Allegrit, de az inter és a napoli padján nem. Mondjuk Contét sem tudtam....

Alex8610 2020.07.11. 15:01:39

Allegri tobbszor lenyilatkozta hogy Juventino meg a menesztese utan is.Valogathat majd sztem a padok kozul jovore bar en azt se bannam ha kipihenve visszaterne hozzank.Sztem minden teren a legkompatibilisebb edzo a Juventussal.Csak vegre az edzo keze ala is kene igazolni.Kizartnak tartom amugy hogy az interbe menne ez a pletyka csak Marotta miatt roppent fel.

Thuglife! 2020.07.11. 15:12:14

mégegyszer megbukik egy nagy klubnál és mehet a Cagliariba ahová való.
Allegri-Barcelona meg a többi Uramisten :D

Alex8610 2020.07.11. 15:15:36

@Thuglife!: Dybalat a vezetoseg akarta eladni ahogy probaltak is kb egesz nyaron keresztul Allegri menesztese utan.Isteni szerencse hogy nem lett belole semmi.Azt meg azert ne felejtsuk el hogy mikor dontokig meneteltunk kiket utottunk ki.A Real,Bayern elleni meccseket meg sztem nem kell kommentalnom.Meg a vezetoseg atigazolasi politikajat sem.Igaza volt Allegrinek az utolso eveben hogy ide verfrissites kell.Talan utolag Agnelliek is belattak ezt.Remelem.Nem tudom Paraticieknek mi a terve oszre de ha sikerulne egy normalis mercato en visszahivnam Allegrit.

steven.h 2020.07.11. 15:17:00

@Thuglife!: Szerintem egyáltalán nem mérvadó amit írsz, a labdarúgás egyáltalán nem így működik hogy xy csapatokat egy Juventusnak minden körülmények között ütnie kellene. Mindig vannak olyan csapatok akiknek kijön a lépés, pedig senki nem várja tőlük.

Folytatva a korábbi elméletet akkor valószínűleg nem '96-ban nyerte volna az utolsó BL trófeáját a Juventus, mert ennél lényegesen erősebb kerettel sem sikerült gyakran döntőbe jutni, ugyanúgy néha könnyű ellenfelek ellen. Cserébe játszottunk 2 döntőt Allegri alatt ahova senki nem várt minket, főleg nem Real Madridot, meg Barcelonát kiejtve az akkori erőmérők alapján. De persze erre senki nem emlékszik, mert csak annyi marad meg ebből hogy megnyerni nem sikerült.

Az nem számít, Allegri első évében BL döntőbe vezetett egy olyan csapatot, amelyik előtte a csoportból nem jutott tovább és ez EL-ben is lebőgött, pedig hazai pályán játszhatott volna döntőt, majd minden évben új csapatot épített és ugyanúgy helytállt minden kupasorozatban.

De nyilván, nem az ő érdeme, ez a játékosok érdeme, mert nekik nem kell edző, megoldják maguk, meg igazából ez még Conte érdeme, sőt lehet hogy valami távoli galaxisban egyébként az egész Juve projekt is valahol a Pinyőt igazolja...

A mindenkori Juventusnak egy ilyen bűnrossz Lyont nem kellene minden körülmények közt ütnie és nem azon izgulnia hogy mi lesz a visszavágón?!

steven.h 2020.07.11. 15:24:34

@Thuglife!: Ez meg már inkább a no comment kategória, hol bukott meg?! Nálunk? 5 Scudetto, 4 Olasz kupa, 2 BL döntő meg szuperkupa győzelmek? Vagy a Milannal ahonnan mióta elküldték a 4-be nem fér be a csapat egy valamivel erősebb kerettel?

Nálam akik megbuktak a Juventusnál azok: Zaccheroni, Ancelotti, Ferrara, vagy mondjuk Capello, aki átvehette annak idején az egyik legerősebb keretet Európában és semmit nem tudott felmutatni a BL-ben.

pedronegroo 2020.07.11. 15:29:36

@Leram7: A felsorolt csapatoknál egyedül a PSG-nél van képben Allegri, de Tuchel-nek most elég jó esélye van a sorsolásuknak köszönhetően hogy a BL-ben is elfogadható szereplést mutassanak fel ezért a német távozására is jelenleg kisebb az esély mint a maradására, így csak az Inter marad Allegrinek. Erre viszont szerintem csak akkor kerülhet sor ha Conte áll fel az inter kispadjáról, elküldeni nem fogják egy év után. Nem is lenne olcsó, 12 millát keres és 2022.ig érvényes a szerződése.

rockitbaby 2020.07.11. 15:34:47

@Thuglife!: Mert abba, akit akart, nem illett. És hiaba a mostani kiváló teljesítménye, előtte két évig csak vergődött, rosszabbnál rosszabb teljesítményekkel. Akkor, abban az időszakban teljesen védhető lett volna. És ahogy írták is, a meneszzése után is szabadulni akartak tőle. Szóval ez sokkal inkább vezetőségbeli buli, mint az elküldött edző sara.

Andras74 2020.07.11. 16:00:04

@Juventino86: sajnos, ebben teljesen igazad van.

Ha Allegri oda menne, akkor Sarrinál sürgősen jobb edzőt kell találnunk, mert Maxi azzal a kerettel 10 pontot ver ránk....

babo0410 2020.07.11. 16:06:06

De szép lenne, ha a Milan és a Juve után beintene nekik, hogy ez a két csapat elárulása lenne.

Sunny21 2020.07.11. 16:14:17

Menjen csak Allegri az Interhez. Lukaku meg mehet a balszélre :D
Contétól is be voltak kakkantva itt egyesek. Nézzük mit csinál Allegri, remélem lebőg... Kár, hogy csak kacsa.

Juventino86 2020.07.11. 16:22:05

@Andras74: Pontosan. Ezért is írtam, hogy ez hatalmas veszélyt jelentene ránk nézve.

west30 2020.07.11. 16:32:20

Sokkal hamarabb tudom elkepzelni Allegrit ujra a Juventus kispadjan affele Guardiola szintu beleszolassal a klub ugyeibe,mint azt hogy az Interhez szerzodjon.

steven.h 2020.07.11. 16:34:01

@Sunny21: Én Contétól egyáltalán nem voltam bekakkantva, pont annyira makacs és nem tud meg nem akar változtatni mi Mourinho, de cserébe az arc ugyanúgy megvan.

Allegritől viszont igenis lehet félni, ha leül az Inter kispadjára, mert minőségben egyáltalán nem rossz az a keret és az Eriksen Lukaku Lautaro hármassal pont tudná játszani a 4-3-1-2-jét.

A Mandzukic féle balszéllel meg BL döntőt játszottunk, de úgy látom megy megint a kákán is a csomót felfogás ha valaki meglátja azt a nevet hogy Allegri.

Jobb lenne tudomásul venni, hogy szakma által elismert edző és a Juventus történelmében az egyik legeredményesebb.

Nem tudom mióta szurkolsz a csapatnak, nem is érdekel, de a fájdalmas utolsó Contés év után, mert igen, az is fájdalmasan rossz volt, 2015-ben mikor BL döntőig vezette a csapatot szerintem te se panaszkodtál, vagy kívántad hogy bőgjön le vagy tituláltad utolsó szar edzőnek

Sunny21 2020.07.11. 16:45:23

@steven.h: Azt írtam, hogy ha odamegy bőgjön le! Nehogy már szurkoljak neki..
Miért kellene jobban félni Allegritől mint Contétól? Allegri nem makacs? Ő majd biztos hibátlan lesz. Eddig meg pont Conte volt az aki úgy összerakja a csapatot, hogy végünk.. Nagyon is jól emlékszem erre (lehet, hogy pont Te nem mondtad).

Sunny21 2020.07.11. 16:47:12

@steven.h: a fájdalmas utolsó Contés évben 102 pontunk lett. Allegri - 15ponttal nyitott. Remélem tartja ezt az Internél is ;)

Juventino86 2020.07.11. 16:48:17

@Sunny21: Az a baj, hogy Allegri sajnos nagyon jó taktikus. Nem állítom, hogy mindig szépen játszott vele a csapat, ez nem is lenne igaz. Viszont sokkal jobb edző, mint Conte. Allegri nagyon jól meccsel, ráadásul az Inter kerete tökéletesen alkalmas a kedvenc felállásához. Okádnom kell az Intertől, de sajnos azt el kell ismerni, hogy elég jó keretük van, akikből Allegri egy nagyon jó csapatot tudna építeni. Szóval reméljük, hogy nem kerül oda Allegri.

Sunny21 2020.07.11. 16:52:49

@Juventino86: Én szeretem a kihívásokat és menjen csak nyugodtan oda. Nem azért, mert rossz edző lenne. Allegri jó edző, Conte is az, ha megfelelő erősítéseink lesznek nem előznek meg. Mert szerintem Sarri is az! És inkább itt ütközik a véleményünk nem Allegrinél.

Juventino86 2020.07.11. 16:57:21

@Sunny21: Sarrinak is van egy határozott filozófiája a futballról, ami önmagában nem rossz, csak jelenleg még nincs a keretben elég olyan játékos, aki tudná hozni azt, amit Sarri játszatni szeretne. Ez itt a probléma egyik forrása, a másik meg az, hogy Sarri rugalmatlan. És igen, nagyon kellenek a megfelelő erősítések, meg kell tartanunk a keretünk minőségi fölényét a többi csapattal szemben. Csak az a kérdés, hogy Paratici alkalmas-e a feladatra. Ezzel kapcsolatban pedig vannak félelmeim.

JuventusFanatikus 2020.07.11. 16:57:35

Én egyáltalán nem haragudnék rá, ha leülne az inter padjára, ahogy Marottára se haragszok. Nekik a Juventus egy munkahely volt, míg Conténak az élete, legalábbis Mi azt hittük. Attól még ugyanúgy Olaszország legjobb edzője marad, bárhol is kap munkát.

steven.h 2020.07.11. 17:08:03

@Sunny21: 102 pontunk lett és zártunk 1 darab Scudettoval év végén, kupából is kiestünk, a BL-ben a csoportot nem éltük túl és az EL-ben egy Benfica búcsúztatott minket, úgy hogy 1 gólt nem tudtunk lőni nekik 180 perc alatt úgy hogy itt volt Tevez, Pogba, Vidal, Pirlo, Marchisio.

Neked ez nem fájdalmas? A játék képe ugyanolyan borzalmas volt, mint Allegri utolsó évében, csak ezt valahogy mindenki elfelejti, ha Contéról van szó.

Allegri utolsó éve akármennyire is rossz volt, mégse búcsúztunk a BL-től a csoportkörben a bajnokságot pedig 7-8?! fordulóval a vége előtt így is megnyertük. Hol érdekel engem hogy hány pont lett a vége...

Sunny21 2020.07.11. 17:12:45

@steven.h: Engem sem érdekel hány pont a vége, csak tartsa ezt a - 15 - öt :) Az hogy továbbjutnak-e a csoportból vagy nem, szintén pont le fogom tojni.
Vagy legyen az amit képviseltek. Rettegjünk a jövőtől!

m.martin91 2020.07.11. 17:19:13

@Sunny21: Megfelelő erősítések? Hol? A Juventusban? Ahhoz, hogy megfelelő erősítés jöjjön, egy másik posztról távozik a megfelelő játékos. Hosszú évek óta nem tudnak egy csapatot létrehozni, mindig vannak lyukak, és nem most fogják befoltozni őket. Addig örülhetünk, amíg Olaszországban magunk mögött tudjuk tartani a többieket, a többit meg hagyjuk.

del pipi 2020.07.11. 17:19:58

@Thuglife!: Kössz hogy gondoltál rám, az egy érdekes szitu volt mert nem csak Dybalát akarta kipattintani a keretből. Ami utána történt az meg már tényleg a vezetőség agymenése volt, nem gondolták végig. Amit tutira gondolok hogy Allegri egy nem buta ember aki pontosan tudja hogy mik a határai. Ezért nem vállal el olyan csapatot ahol az ő focija halálra van ítélve, PL: szerinted ha ezt a focit, meg a cirkuszos szlogenjét elhintené Barcelonában, Madridban, Münchenben, Manchesterben akkor sokáig lenne munkája?
@Alex8610: Én értem hogy visszahoznád de akkor bele kéne hogy harapj a másik kezedbe, mert akkor a vezérbikát el kéne küldened, ugyanis Maxi abba projektbe bukott bele.
@Sunny21: Amúgy meg menjen csak oda, biztos izgi lenne, megnézném az Allegri vs Sarri csörtét párszor.
@steven.h: Azt nem tudom Sunny mióta szurkol a juventusnak , csak azt tudom hogy mindig megnézi a meccset, már ha érted mire hajazok? :))))
Ja és ritkán húzza elő a turista kártyát! :))))))

steven.h 2020.07.11. 17:20:09

@Sunny21: Szerinte te se tudnál örülni a -15-nek, ha mondjuk az inter meg vele ugyanúgy első évben BL döntőt játszana. Lehet hogy -15-tel nyitott Contéhoz képest, de mindhárom versenysorozatban álltunk a végéig, amiből 2-t meg is nyert.

Én nem rettegek a jövőtől, de attól nem kellene elbagatelizálni azt, hogy Allegri felmerült az Internél, mert bár igen, neki is vannak dolgok amiket esetleg makacsságnak lehet venni, de:
- taktikailag sokkal rugalmasabb és felkészültebb mint Conte
- jobban meccsel
- nem 1-1 meccsben gondolkodik hanem a bajnokság egészében
- a teljes keretet jól tudja használni, nem csak 13-14 embert belőle

Ennyi.

Lehet jönni az utolsó évével, lehet jönni, hogy néha nem volt a legszebb a játékunk, de az eredmények őt igazolják és attól mert mást képvisel mint Klopp vagy Guardiola még nem lesz rosszabb náluk és nem is úgy kellene kezelni mint egy szégyenfoltot a Juventus történelmében és attól rettegni, hogy csak ő ne üljön le újult erővel a Juventus padjára. Vagy úgy nyilatkozni, hogy úgyis megbukik aztán mehet a Cagliari padjára mert az való neki.

Sunny21 2020.07.11. 17:23:37

@m.martin91: De akkor meg megint ott tartunk, hogy nem mindegy ki az edzőjük? Legyen ott Pinyő, és ezzel el vannak takarva a mi hiányosságaink?

steven.h 2020.07.11. 17:25:17

@del pipi: Nincs Digim, a stream sz*r, ráadásul nem is az eredeti versenytervek szerint megy a liga, értem mire hajazol, de le merem fogadni, hogy te is és ő is fülig érő szájjal ültetek le a TV elé mikor épp oktattuk a Realt, 12 év után ismét BL döntőben szurkolhatsz a csapatnak, vagy mikor rá 2 évre leoktatta a Barcelonát és ismét BL döntőben volt a csapat. Ott gondolom nem érdekel az Allegri takarodj és a Cagliari szintű edző járt a fejedben, hanem a teljes csapatnak, köztük neki is hálás voltál hogy újra tényezők lettünk Európában.

Sunny21 2020.07.11. 17:28:52

@steven.h: Nem gondolom, hogy Allegrit valaki is úgy kezelné mint egy szégyenfoltot. Gratulálunk, és boldogok vagyunk mindazért amit elért! De talán jó lenne nem ragaszkodni ennyire a múlthoz, és bocsássa meg nekem a világ, de egyáltalán nem félek attól ha leül az Inter padjára. (csak tartsa a - 15 pontot :D)

m.martin91 2020.07.11. 17:31:24

@Sunny21: Minél jobb a trónkövetelők edzője, annál közelebb tudnak jönni hozzánk. Nagyon nehéz lesz ennek a vezetőségnek magasabb szintre emelnie a Juventust, így ha a mögöttünk lévők erősödnek, akkor értelemszerűen közelebb kerülnek hozzánk. Az Internek már most is erős kerete van, a következő szezonban pedig nyilván még erősebbek lesznek. Nem tudom, hogy Sarri alkalmas-e arra, hogy beleálljon nálunk még egy szezonba. Ha erősebbek is leszünk az Internél, az edzők közti különbségek is dönthetnek. Semmilyen szinten nem szeretném Allegri-t látni az Inter padján. Magam miatt sem, és a Juventus miatt sem.

steven.h 2020.07.11. 17:36:22

@Sunny21: Olvass el pár kommentet itt, meg olvass el jó néhány kommentet Allegris cikkeknél. Nem ragaszkodom a múlthoz, de tiszteletben tartom amit elért és sokan itt nem. És az hogy esetleg leülhetne újra a Juventus padjára az nem hiszem, hogy múlthoz ragaszkodás, mivel pl Lippi is leült, tudjuk mi lett a vége.

Plusz itt van amit Martin is írt, amihez hozzájön, hogy nem az edző kérései szerint igazolunk, így koncepció edzőt kár idehozni. Sarri egyelőre megoldja, de ő nem fog tudni változtatni, ha a csapat nem lesz képes 4-3-3-ban játszani.

del pipi 2020.07.11. 17:38:17

@steven.h: Annyira jót kacagtam most, mert bár érted a viccet de valószínű nem szereted! Tudod az álláspontomat, már elmondtam hogy nekem Allegri utolsó évével van problémám, és azt is tartom hogy a CR effektus nyírta ki a Juventusnál. Szóval támadj rám amolyan Babós vehemenciával mert semmi értelme, azt is tartom hogy megnézném az Inter padján. Érdekes lenne, de engedtessék már meg néhány öntelt Juventus szurkolónak hogy azért hogyha ez a projekt létre jön, azért hadd ne kulázzunk be a nadrágunkba, mert néhány nem öntelt Juventus szurkoló folyamatosan fekete felhőket fest a csapatunk fölé. Remélem tiszta voltam?

steven.h 2020.07.11. 17:53:38

@del pipi: Sajnálom ha Babo féle vehemenciának vetted, mert nem annak szántam. Tudom nagyon jól, hogy neked mivel volt bajod, attól még szerintem a véleményemet a kollégának leírhatom.

Az utolsó részére a kommentednek inkább nem is regálok, mert ebből látszódik, hogy más véleménye nem is lehet az embernek. Ugyanazt tudom írni mint Martin: "Minél jobb a trónkövetelők edzője, annál közelebb tudnak jönni hozzánk.Ha erősebbek is leszünk az Internél, az edzők közti különbségek is dönthetnek. Semmilyen szinten nem szeretném Allegri-t látni az Inter padján. Magam miatt sem, és a Juventus miatt sem."

Ez egy vélemény, jó lenne ha néha tiszteletben tartanád, hogy van akinek más a véleménye mint neked és nem ócska poénokkal reagálnál rá. Peace.

pedronegroo 2020.07.11. 17:56:23

Én kifejezetten szurkolok hogy Allegri az inter kispadján kössön ki, egy igazi kihívás lenne ha mi a "csövessel", cirkuszi focival rommá vernénk a mezőnyt és így ünnepelnénk a sorozatban 10-dik scudettot!!! Persze előbb még a kilencediket kell megnyerni! :)

Grinta 2020.07.11. 17:59:51

Nem értem miért kellene hogy érdekeljen minket az,hogy a zinterbe éppen majd esetleg Allegri lesz az edző?! : / de jól van,menjünk bele.Nem gondolom hogy első év után Antonio lelép.Ha így lenne,és Maxi megy oda,akkor az nem lesz arculcsapása a Juventusnak,az Én olvasatomban.Hiszen az Neki egy munka,és igen,a Juventus is az volt.Szeretett itt lenni,afelől szemernyi kétségem sincs!
Messze nem összekeverendő a Juventusos Antonio Conte odamenetelével.Az egy kicsit fájt,de valahol azt is megértettem.Ő edzőként,míg Marotta sportigazgatóként,próbálta letenni a voksot,a Juventus után következő leendő bajnokcsapatra.El tudom fogadni sportszakmailag.Érzelmileg nem nagyon.De mindenki nem dolgozhat a Juventusnál.

del pipi 2020.07.11. 19:46:03

@steven.h: Nahát! Egy kicsit elmegyek a kölyökkel focázni, és lám mit látok, ócskák a poénjaim. De hát ezt már mondták egy páran, Sas kabaré, erőltetett , meg izzadságszagú, tudom. Na most megint kicsit kötekednék mert ugye ez a másik specialitásom, figyelj! Hogy van az hogy nem akarjuk hogy az ellenfelek közelebb jöjjenek hozzánk? Csak azért kérdem mert amikor az Inter és a Lazio a nyakunkon volt akkor az volt a probléma, de ha meg behúzzuk a Scudettot akkor meg az lesz a duma hogy megint nem volt ellenfelünk a bajnokságban. Most akkor hogy legyen?
Ja és ez is csak egy vélemény , és egy eldöntendő kérdés!

Grinta 2020.07.11. 19:59:04

@del pipi: Már a Rapülőkben is gyenge voltál.kuncogás

del pipi 2020.07.11. 20:06:34

@Grinta: Tééeeeee! Betollak tudod hová? Ördögi kacaj

Grinta 2020.07.11. 20:09:39

@del pipi: Hidd el hogy nagyon fogok Én örülni annak a sikernek Sarrival!

steven.h 2020.07.11. 21:19:32

@del pipi: Ha már nekem szegezted a kérdést: szerintem divat lesajnálni az olasz focit, van egy gazdasági előnyünk, de hogy ennyire domináltunk hazai színtéren az nem csak a keret adta lehetőségek miatt volt, hanem jól nyúltunk az edzőkhöz is akik még pluszban rátettek erre.

Másrészről, ha már nindenáron riválist akarunk magunknak az ne a dögevő horda legyen, ők csak küzdjenek a 4. helyért odavalók és én tudtam hogy Contéval se lesznek sokkal előrébb. Allegri viszont más tészta és ide szintén csak azt tudom írni amit az előző kommentemben in idéztem a kollégától.

Rocky80 2020.07.11. 21:35:19

@del pipi: kóstolgatunk, kóstolgatunk?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9896) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4140) mercato (4134) nyilatkozat (7422) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása