Nedvěd: „Érdekes és nehéz meccsek lesznek a BL-ben”

nedved_pavel_oltonyben.JPGA mai napon a hivatalossá vált, hogy a zebramezesek augusztus 7-én (pénteken) fogadják majd otthonukban a Lyon együttesét, s esetleges továbbjutásukkal biztosíthatják helyüket a Portugáliában megrendezésre kerülő mini tornára. A következő ellenfél a Real Madrid és a Manchester City közül fog kikerülni, majd ezt követően a Napoli, a Barcelona, a Chelsea vagy a Bayern München lehet az ellenfél a döntőbe jutásért.

Pavel Nedvěd szerint a Juventus elsődleges nemzetközi célja a Portugáliába kvalifikálás, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Real Madrid és a Manchester City a végső győzelemre is esélyes.

„Először is túl kell jutnunk ezen a szakaszon, és mindannyian tisztában vagyunk vele, milyen nehéz visszavágó vár ránk.” - mondta a klub alelnöke az UEFA munkatársának.

„A sorsolás igencsak izgalmas eredményt hozott, de mindig nehéz ellenfelet választani a negyeddöntőkön túl, mivel az adott szakaszban már mindenki erős.”

Mindazonáltal a Juventus ága jóval nehezebbnek tűnik, hiszen az Öreg Hölgy ágán összesen 26 BL-győzelmet összegyűjtő csapatok találhatók, míg az Atalanta ágán BL-trófea tekintetében nyeretlen klubok szerepelnek.

„A Real Madrid és a Manchester City a végső győzelemre esélyes, és bárhogy is legyen, nagyon nehéz párharc várható.

Jelenleg a továbbjutást Portugáliába kell kitűznünk. Ez az új formátum ezzel a három egymeccses tétmérkőzéssel nagyon érdekes az egész futballvilág számára, különösen mivel olyan időszakban kerül sor ezekre a meccsekre, amikor általában nincsenek futballmeccsek.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6015993644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

senky 2020.07.10. 16:47:35

Miert volna nehez ...? ? ? minden mecs 90+ perces,ha jo az oszjatek,a csapatszellem, a nyeresi vagy,az oszpontositas,.....plane a premium jovedelem vagy ...a minusszok beiktatasa ....serkentes gyanant...

Sunny21 2020.07.11. 17:06:22

@senky: Ezt kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel. Köszi.

senky 2020.07.12. 08:34:07

@Sunny21: Tisztelettel valaszolok : Ugy ertem,ha nincs meg a megfelelo inditek -az esti meccsen lazsaltak ,mivel a Lazio kikapott,az Interre haragusznak Conte miatt is az ellenfeluk ,inkabb az Atalantat SEGITETTEK elobre. Nem volt nyeresi vagy,hisz ugy is van eleg elony,,edzomerkozeskent vettek a jatekot,s ki tudja,lehet hogy kaptak egy fulest,hogy a Lyon megfigyeloje jelen volt a meccsen...!-,nem volt oszponbtositas , ugy sem osztott se nem szorzott ez a mecs semmit a Juvenak,nem volt semmi premium ajanlat ,es vereseg eseten sem fizetes megvonasi-csokkentes.Azonkivul:a kozeppalyasok ugy vedekezesi mind tamadas epitesi szinten gyengek voltak;_rossz jateka,gyenge napja volt Bonunak,Danilonak,Quadnak,Bernanak,; nem volt a megszokott osszjatek ,egyenileg akartak volna bizonyitani... ,hianyzott -hisz nem is volt miert-a ,, mindent bele '' ; hianyzott az edzoi meglatas,ami csak ,, ugy sem fontos ,valahogy lesz '' alapon mukodott ;Sarribol hianyzik az igazi gyors fotbalszellemuseg.Azt keri ,,sok passz ,tartani a labdat ... ''de ami fontosabb : az a hosszu passzok pontossaga.Tudta hogy az Ata rugta a legtobb golt,nem megfelelo utmutatasokat adott es nem megfelelo felallitastba rendezte a csapatott adott vedekezesi szempontbol,csak ugy ,,...valahogy lessz ...''volt,a felallitas 4-4-2 kellet volna legyen ,tudva hogy az Atanak 4 jatekosa is goleros .Nem ellemzem tovabb a mert csak mergesitenem magam a tegnapi tul gyenge jatekert .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása