Marchisio: „Icardi jól teljesítene a Juventusnál”

marchisio_claudio_golorom_bl.jpgA Fanpage.it oldalnak adott interjúban a torinói herceg beszélt múltról, jelenről és jövőről, illetve azt is elmondta, hogy ha a Juventusról forgatnának egy Az utolsó tánc típusú dokumentumfilmet, akkor ő milyen szakaszt választana az Öreg Hölgy történelméből, de először természetesen a szezon folytatásának kérdése merült fel.

„Az újrakezdés tekintetében mindenki csak a futballistákkal foglalkozik, illetve a milliós fizetésükkel és az életükkel, de a futball világa nagyon kiterjedt, számos ember dolgozik a klubokon belül és azokon kívül.

Sok embernek ad munkát a futball, sok családról van szó. Helyes döntés volt, hogy a beszélgetés elmozdult az elvi síkról, és úgy tűnik, hogy megfelelő irányba terelődött az ügy az újrakezdés tekintetében. Nyilvánvalóan nem lesz ugyanaz, de nagyon sok iparágról elmondható, hogy a koronavírus változást eredményez.

Szinte értelmetlennek tűnik a folytatás szurkolók nélkül, rossz álomnak tűnik, de helyes döntés minden szempontból a folytatás.” 

Claudio Marchisio az elmúlt korszak legjobb Juve-középpályának a része volt, amikor Torinóban Andrea Pirlóval, Paul Pogbával és Arturo Vidallal alkották a csapat gerincét.

„Óriási öröm, hogy ezt átélhettem, és csak csodálatos emlékeim vannak a pályán nyújtott teljesítményről. De nem csak a középpálya működött akkor, hanem az egész csapat.”

Az egykori középpályás természetesen Maurizio Sarriról is kénytelen volt véleményt mondani.

„Úgy gondolom, hogy mindegyik csapat mindig változik valamiben, amikor új edző érkezik. Továbbá azt is gondolom, hogy az egyetlen ítélet Maurizio Sarri ügyében csak az lehet, hogy tiszteletben tartja a célokat, amelyeket meghatároztak számára: a csapat vezeti a bajnokságot, és a Bajnokok Ligájában is meccs vár még a csapatra.”

Massimiliano Allegrit hírbe hozták több európai klubbal, s állítólag mostanra már a szakember is készen áll az új kihívásra.

„Remélem, hogy lesz lehetősége külföldön dolgozni. Egyértelműen csábító opciót jelent a nagy európai klubok számára, és szerintem motiváló lenne kipróbálni magát egy olasztól különböző bajnokságban.

Nagyszerű kihívás lenne számára, és új irányt jelenthetne számára és stábja számára.

Mauro Icardi a Juventusnál? Szerintem jól teljesítene, mivel ő nagyszerű futballista, akiben még komoly fejlődési potenciál rejlik.

MInden bizonnyal megfelelő környezetet találna a klubnál. De látnunk kell, milyen lesz a nyári mercato a szünet után. Azt hiszem, hogy eléggé elfoglaltak lesz az összes vezető ezen a nyáron, sok dolguk lesz.”

Végül arról kérdezték, hogy az ESPN által készített Az utolsó tánc típusú dokumentumfilmet milyen történelmi pillanatról forgatná Claudio Marchisio, milyen időszakot élne át újra így?

„Az egyik legnagyobb fájdalmam, hogy nem tudtuk megnyerni a Bajnokok Ligáját, és ezért Marcello Lippi első torinói edzőségét mondanám.

A Juventus megnyerte a BL-t Rómában, majd nem sokkal később ismét bajnoki címet nyer a klub. Szeretném átélni ezt a történetet ott, azzal az öltözői hangulattal.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr515718968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2020.05.27. 10:38:25

Mi is ezt szeretnénk Claudio ;)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása