Tonali az Inter mellett tenné le a voksát?

tonali_sandro_bescia.jpgA Corriere dello Sport olasz napilap szerint a Brescia középpályása, Sandro Tonali inkább az Intert választaná a Juventus helyett a nyári átigazolási szezonban.

A minap a biztos kieső klub elnöke, Massimo Cellino arról beszélt, hogy bár szeretné megtartani a fiatal középpályást, várhatóan nyáron távozni fog az olasz futballista, és a klubvezető nem kíván beleszólni a játékos döntésébe, ami a kiválasztott klubot illeti.

Az elnök elmondta, hogy nem kívánja pénzfüggővé tenni a játékos jövőjét, szabadon dönthet Sandro Tonali a következő klubot illetően, a pletykák pedig 50 millió eurós ügyletről szóltak.

Azóta kicsit változott a helyzet, és bár a legfrissebb értesülések szerint még mindig a Juventus és az Inter a legfőbb esélyes a játékos megszerzésére, a koronavírus-járvány okozta nehéz gazdasági helyzetben már csak nyomottabb árat hajlandó fizetni a két klub.

A Corriere dello Sport napilap szerint az Inter 30 millió eurót plusz egy fiatal játékost ajánlhat fel a középpályásért, és a milánói klub a szakmai projektjének köszönhetően elsőbbséget élvez a fiatal középpályás szemében.

A Juventus és az Inter várhatóan megközelítőleg ugyanolyan ajánlattal fogja ostromolni a Brescia vezetőségét, így majd a játékos hozhatja meg a döntést.

Sandro Tonali a pletykák szerint szívesebben választaná az Inter együttesét, mivel több játéklehetőségre számít a milánói csapatnál, véleménye szerint a jelenleg Antonio Conte és Giuseppe Marotta neve által fémjelzett klubnál hamarabb bizonyítási lehetőséghez juthat, és a versenyhelyzet sem annyira komoly, mint a sorozatban nyolcszoros bajnok Juventusnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8615628080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watakuki 2020.04.21. 11:45:54

Az a baj, hogy jól látja a helyzetet. Sokkal hamarabb bekerülne az Inter kezdőjébe, mint nálunk. Ha nála a személyes fejlődés az elsödleges szempont, nem tudok belekötni, hogy miért az Inter merül fel elöbb mint mi.

Leram7 2020.04.21. 11:54:52

@Watakuki: Hát szerintem a jelenlegi juve kp nem nagy szám.

Pjanic valószínű távozik, Pogba érkezése kétséges.

Betancour melett kb nincs olyan aki ne lehetne kiszorítani.

2020.04.21. 11:56:10

Mindent meg kell tenni érte!

Juventino86 2020.04.21. 12:20:58

Na jó, én nem vitatom, hogy tehetséges a srác, de azért szerintem ne tegyünk úgy, mintha ezen az igazoláson múlva a csapatunk jövője! Annyira nem nagy ász a gyerek. Továbbra is egy rutinos, kreatív belső középpályásra van szükség. Felőlem Pogba és Rakitic is jöhetnek.

Andras74 2020.04.21. 12:28:42

Ha bizonyít, onnan úgyis eladják. Martinezt sem tudják megtartani......

Lanzafame 2020.04.21. 12:30:50

@Juventino86: Egyetértek. Bár szerintem Rakitic már túlzás lenne.

Ha meg tényleg az lenne a helyzet, hogy nem akar nálunk játszani vagy nem érzi elég jónak magát, hogy Matuidit, Khedirát és a formán kívülieket kiszorítsa, akkor nem is való ide. Az interben sem kutyaütők vannak azért, ott sem kezdene automatikusan.

Megint az van, hogy adott egy tehetséges játékos, de az olasz kacsamédia már világklasszisnak hápogja.

Juventino86 2020.04.21. 12:34:07

@Lanzafame: Jól mondod. És szépen fel is verik a fiatal olasz játékosok árát. És azért legyünk őszinték, én egy olyan olasz középpályást nem tudnék mondani, aki komoly erősítést jelentene a csapatnak. Életkoruktól függetlenül mondom. Verratti sem biztos, hogy sokat segítene nekünk, mert ő meg túlzottan forrófejű, gyűjti is a pirosakat rendesen.

Lanzafame 2020.04.21. 12:37:02

@Juventino86: Verrattit én megnézném a 3-as középpálya jobboldalán. A tutyimutyi labdakihozatalainknál nagy segítség lenne. De lassan már a 40 éves Lipcsei Petit is elfogadnám a mostani Pjanic helyett.

venember83 2020.04.21. 12:50:13

@Watakuki: Paratici s Marotta össze kellene, hogy beszéljen. A Juve megveszi Tonali játékjogát, kölcsönadja az Internek, az Inter meg kap vásárlási opciót kétszeres vagy háromszoros áron. Így mindenki és minden a megszokott mederben maradhat.

Juventino86 2020.04.21. 13:26:09

@Lanzafame: Sajnos Pjanic valóban nagyon rossz teljesítményt nyújtott az utóbbi időben. :(

JuventusFanatikus 2020.04.21. 13:49:01

@Juventino86: Jorginho és Verratti is simán erősítést jelentene.

Tonali más, mint a többi olasz tehetség, ezt látni lehet a játékán, a fejlődése töretlen, a Brescia nélküle szinte a Serie B-ből való kiesés ellen küzdene.

Tudom, hogy szokás szidni az olasz fiatalokat, meg túl sok körülöttük a hype, és a legkisebb megmozdulásaikat is felnagyítják, de Tonali más. Szerencsére a hír jó eséllyel kamu, miszerint az intert választaná.

venember83 2020.04.21. 13:58:19

@JuventusFanatikus: már a második cikkemet kamuzod le, kihívnálak a hóra, ha lenne hó, meg nem lenne kijárási tilalom... :D

Juventino86 2020.04.21. 14:11:51

@JuventusFanatikus: Huh, igen, bocsánat, Jorginho valamiért elkerülte a figyelmemet. Igen, ő tényleges erősítés lenne. Verratti viszont pszichésen gázos kicsit, én ezért gondolom, hogy ő inkább nem kéne.

JuventusFanatikus 2020.04.21. 14:45:28

@venember83: Na, gyere!:D
Tudod, hogy egyáltalán nem ellened szól, csak egyszerűen ezekben az időkben nem tartom valószínűnek, hogy a klubok pont ezekkel a dolgokkal foglalkoznak, és ezt alátámasztja valamennyire, hogy a megbízhatatlanságukról híres oldalak nyomják a pletykákat ezerrel:D Ettől függetlenül nagyon jó, hogy a legfrissebb pletykákat megosztod velünk, mert van miről beszélni, kicsit használjuk az agyunkat, nem hal be a Blog, lehet kicsit mercatózni, aztán mindenki eldönti maga, hogy a hír igaz, vagy nem:) Én csak próbálom megnyugtatni a Kollégákat, mert eddig ezzel a forrással ez a tapasztalatom:)
@Holloka: A Corriere szerintem még a Gazzettától is megbízhatatlanabb. Ezek alá sorolom a calciomercato.com-ot és a Tuttosportot.
@Juventino86: Nem is azért írtam, mert bármelyik így kéne, hanem mind a ketten nagyobb minőséget képviselnek, mint a Mi középpályásaink.:)

del pipi 2020.04.21. 14:46:52

@Holloka: Azért gondolja így mert ha Tonali az Intert választja akkor elmehet a pinyóba! :)
@JuventusFanatikus: Adom!
@Juventino86: Nekünk mindkettő úgy kéne mint egy falat kenyér, nem Pogbákat kéne vennünk, ja plusz Tonali. És még Olaszosodnánk is!

Marvin88 2020.04.21. 15:29:59

Andrea Pirlo Brescia-nál induló karrierje vagyok :-)

Juventino86 2020.04.21. 15:32:23

@del pipi: Szerintem Pogbával nem lenne gond. Azért ő komoly minőséget képvisel. Az olaszosítás csak akkor jó szerintem, ha az olasz játékosok minőségiek is. De sajnos az olasz fiataloknál pont a minőséggel van komoly gond. Jorginho simán jöhetne, bár ő már nem fiatal. @JuventusFanatikus: Hát igen, sajnos a mi középpályánkkal komoly gondok vannak.

rockitbaby 2020.04.21. 16:04:43

@Juventino86: Azért az erős jóindulattal sem nevezhető klasszis edzőnek Mancini csak megtalálta azokat, akikből komoly kis csapatot alkotott. Erős túlzás azt állítani, nincsenek minőséget képviselő olasz fiatalok. Nyilván egy olyan generáció, mint a 2006-os vb győztes nem minden nap fog összejönni, de azt is dőreség lenne kijelenteni, hogy az olasz válogatott keretből senki sem férne be a kezdőbe nálunk. Nagyon alábecsüljük az olasz válogatottat jelenleg.

De hogy a témához is legyen szólva, igen is kulcsfontosságú egy értelmes regista a játékunkhoz. Ékes példát mutatott Pjanic, hogy miért. Vitán felül áll, hogy azonnal nem lesz markáns javulás, ha jönne a 19 éves Tonali, de Pjanic ellenpéldája mellett láthattuk Bentancur Inter elleni teljesítményével, hogy milyen is az, mikor valaki felveszi a karmester pálcáját és irányítja a csapatot.

Rikoo 2020.04.21. 16:13:48

@Juventino86: Brutális potenciál van benne. 19 évesen reálisan 50 millió euró körül van az értéke. Középpályás létére, ha így fejlődik tovább 100 millió felett érhet 2-3 éven belül. Nem igazán értem, hogy a 32 éves Rakitic hogy lenne összehasonlítható vele. Újabb 1,5 éves megoldás lehetne, aki magas fizetéssel jönne és eladni sem tudnánk később. Nem lenne jobb egy olyan játékos akivel végre minimum 1 évtizedre lehetne tervezni és a piaci értéke is elég jó eséllyel tovább nőne?

Juventino86 2020.04.21. 16:44:20

@rockitbaby:@Rikoo: Nem tudom, ez azért nehéz kérdés, hogy ki férne be hozzánk az olasz válogatott kezdőjéből. Jorginho igen, azért Verratti is, de nálam kb. itt kifújt a dolog. Talán Barella, ha jó formában van. Regista mindenképpen kellene, és én egy szóval nem mondtam, hogy Tonali rossz játékos, csak szerintem nem kell rá úgy tekinteni, hogy majd ő fogja megoldani a gondjainkat. Nagyon sok ígéretes játékos fejlődése reked meg úgy, hogy túl hamar igazol egy nagyobb csapathoz. Veszélyes költekezésnek tartanám Tonalit ilyen drágán megvenni. Más kérdés, hogy Kulusevski megvásárlása is túl sok pénzt emésztett fel. Akkor már azt a pénzt inkább Tonalira kellett volna fordítani. Egyáltalán nem biztos viszont, hogy Tonali leigazolása hosszabb távon is megoldást jelentene. Sok a bizonytalansági tényező, nagy a kockázat.Ha kicsit lehetne faragni a vételáron, akkor mindjárt én is jobb szívvel venném, ha leigazolnánk.

rockitbaby 2020.04.21. 17:07:10

@Juventino86: A vételár biztos nem lesz 50 millió ebben a kialakult gazdasági helyzetben, 30 lesz a plafon szerintem. Az pedig még reális is lehet. Viszont semmivel sem látom nagyobb kockázatnak, mint 100 millió környékén Pogba. A francia is legalább akkora lutri, tud-e úgy teljesíteni, mint ahogy a távozása előtt. Sajnos most kénytelen kelletlen ilyen kockázatot vagy kockázatokat kell vállalnunk, mert a középpálya a mostani szezonban végérvényesen becsődölt. Eddig is inkább a szerencse tartotta össze, de most ezzel az edzőváltás hozta új taktikával lett végérvényesen kristálytiszta az, amit mi már évek óta érzünk. Nincs mese újjá kell építeni és ez óriási kockázat magában is. De ezt most már nem lehet elodázni.

Sensi is elférne bőven még a középpályán az általad említettek mellett.

Watakuki 2020.04.21. 17:12:57

@venember83: szép kis üzlet lenne, ha összejönne :D

Barolo4 2020.04.21. 17:13:14

Tonali, Pogba,Verratti, Icardi, Zizu és egy védő érkezik, akkor meg is vagyunk jövőre :)
Viccet félre téve, nagyon elszomorítana, ha Tonaliról lemaradnánk (ráadásul esetleg pont az inter miatt).... nagyon hasonlít a story Verrattihoz, érte sem akartuk kifizetni az akkor magasnak tűnő árat... annyira kevés olasz tehetség van, hogy róla (még ha garancia természetesen nincs is rá, hogy sztár lesz) nem szabad lemaradni. Azt pedig nem hiszem el, hogy az inter ígéretesebb projectnek tűnik mint a Juventus és a kp-n nálunk pedig jelenleg nem csak, hogy van hely, hanem hatalmas lyukak várják az érkezőket. Ez egy történelmi lehetőség neki (és nekünk is), kár lenne kihagyni. Forza Juventus!

2020.04.21. 17:13:26

@rockitbaby: És szerintem Zaniolo is.

Juventino86 2020.04.21. 17:20:56

@rockitbaby: Igen, Sensi is talán elférhetne. A középpályával kapcsolatban meg teljesen igazad van. Sarri érkezése felszínre hozta azt, ami igazából már előtte is látszott. 30 körül már be lehetne vállalni Tonalit. Igazából Kuluért volt kár olyan sokat kifizetni. Benne nem látok sokat. :(

Edy77 2020.04.21. 18:01:50

Egyébként egy gyémánt középpályán a Tonali-Benta-Rabiot és a csatárok mögött Pjanic, illetve előttük CR és Dybala már nem is hangzik rosszul, és azon a poszton Pjanic is új értelmet nyerne.
És ebben az esetben maradna pénz más posztokra is.

JuventusFanatikus 2020.04.21. 18:09:21

@Juventino86: Megnyugodtam, megvan az embered, ha Bernardeschi távozik:P:D

Watakuki 2020.04.21. 18:33:56

@Leram7: Nem is a kp minőségére gondoltam, hanem a fiatalok felépítésére, ami nekünk jó ideje nem az erösségünk, és ezt szerintem Tonali is látja.

rockitbaby 2020.04.21. 19:23:09

@Holloka: Igaz, őt el is felejtettem.

@Juventino86: Kulusevski ha véletlen maradunk a 4-3-3-nál lehet szélső, de ami ennél is fontosabb tud trequartista is lenni egy ilyet igénylő felállásban. Az ára pedig még a jáványhelyzet előtti piaci sémákat nézve aprópénz. Berna többe került pl. Az is igaz, hogy valóban ezt az összeget be lehetett volna építeni másvalaki vételárába, de januárban senki sem gondolt arra, hogy ez lesz ebből a vírusos történetből.

Személy szerint én mind a pletyka szinten érkezőket, mind a már fix igazolást majd annak a tükrében ítélem meg, hogy az edző hogyan tudja kiaknázni a képességeit. Azért is varok ezzel, mert per pillanat nagyobb esélyt látok arra, hogy Sarri idő előtt távozik, minthogy kitölti a szerződését.

del pipi 2020.04.21. 19:45:37

@Juventino86: Abban egyetértünk hogy jelenleg nem tudok sok igazán minőségi Olasz játékost megnevezni akit szívesen látnék a Juvéba. De azért akik nálam ott lennének azok: Veratti, Tonali, Jorginho, és akit már többször megneveztem az Zaniolo, kérdés hogy mit tett vele az a térdsérülés?

Juventino86 2020.04.21. 20:28:41

@JuventusFanatikus: :D :D Neeeem, szó sincs róla, nem fogom Berna helyett Kulut bírálni állandóan. A lehetőség jár neki is. Remélem, hogy jó teljesítményt nyújt majd, hiszen ezt kívánja a csapat érdeke. @del pipi: Zaniolo kapcsán én se tudom, hogy mi várható tőle a jövőben. Egy ilyen sérülés teljesen lenullázhatja egy játékos karrierjét. Szegény Pjaca jut erről az eszembe, ő is így járt. :(@rockitbaby: Hallottam, hogy Kulu tud trequartistát is játszani, de bevallom, hogy játszani még nem láttam a poszton. Jól teljesít ott?

JuventusFanatikus 2020.04.21. 21:37:26

@Juventino86: Kuluševskinek a trequartista az eredeti posztja, ott érzi igazán jól magát, úgyhogy ez nem kérdéses. D'Aversa bogarat ültetett a fejembe, hogy Dejan eléggé hasonlít Pavelre, és ahogy egyre jobban emelkedem rajta, nem mond hülyeséget. Ugyanazokon a posztokon szerepelnek (nyilván, a Cseh Fúria a túloldalt), rengeteget melóznak a pályán, kiválóan lőnek és képesek irányítani a csapatukat. Furának tűnik, de van benne valami, majd még elválik:)

ASCE 2020.04.22. 00:04:45

A Sinterbe? Miért, Brozovic hova megy? Hülye lenne ott padozni mögötte.

Az a szerencse, hogy a Lazionak nincs pénze 50M-s igazolásokra, mert ott hiányposzt lenne ,HA létezne náluk olyan felállás,ami indokolná a klasszikus DM-et

Emre Can távozása után a Juvénak úgy kell,mint egy falat kenyér, és játékpercei is lennének, engem Benta se győzött meg ,hogy Juve szint, mert nem képes egyenletesen jó játékra, Kulusevski meg akkora flop lesz, hogy le***pjátok magatokat...akkor vettem volna már meg a kis Kluivertet 17 körül...

rockitbaby 2020.04.22. 08:54:08

@Juventino86: Úgy látom válasszal megelőztek, de nem gond :P A statjai nem túl beszédesek, de ez nem is várható egy 19 éves sráctól. De a két kulcspassz per meccs annyira nem rossz, 19 évesen majd 80% a passzpontosság, ami a korát figyelembe véve szintén a jó kategóriába tartozik, hiszen elvégre ő a nem a középpálya alibi passz királya. A védekezésén még van mit csiszolni, de elvégre az nem is feltétlen az ő feladata lenne. Jól lő távolról is, és ami nekem nagyon érdekes volt, ennyi idős létére nem kapkod, nem idegeskedik, kifejezetten higgadt.

JuventusFanatikus 2020.04.22. 09:05:46

@rockitbaby: "és ami nekem nagyon érdekes volt, ennyi idős létére nem kapkod, nem idegeskedik, kifejezetten higgadt."

Ezt nem igazán tudom alátámasztani, miután már leigazolta a Juventus, akkor pár meccsen, mikor láttam, túlzottan Ő akart megoldani mindent. Folyamatosan rá volt tekeredve a labdára, ész nélkül próbált begyömöszölni egy gólt, de semmi nem jött össze neki. Túlságosan is azt hitte, hogy ha Ő a csapat sztárja, akkor neki kell kikaparni a gesztenyét.

Bianconeri Thomass 2020.04.22. 10:29:56

@Rikoo: +1
Sajna Sensi Barella Conte Marotta csábítobb egy olasz fiatalnak mint egy Bantancur Rabiot Sarri Paratici:(Ez valahol érthető! Játék lehetőség is több lenne neki Milánó sötétebbik felén Brozovics ide vagy oda! Ha Paratici hozzànk tudja csàbítani akkor hatalmas pacsi neki! Pogbanál meg tuti B opció vagyunk! Real lesz Pogba csapata Zidane Riola United=Real
Zizu nagy kedvence
Riola több jutalék
United szívesebben adná a Realnak mint nekünk:(Pedig elférne nálunk a pàlyán is meg a "marketing irodánkba" is! Szóval komlyan fel kell kötni a nadrágot Paratici Nedved párosnak:(

rockitbaby 2020.04.22. 11:15:45

@JuventusFanatikus: Én előtte lévő meccseket láttam, utána nem :P Akkor nem akart görcsösen bizonyítani, bár ez lehet attól is, hogy komoly összegért vette meg egy komoly klub. Azóta meg többször volt sérült is. Nekem a szezon első felében nem tűnt görcsösnek.

senky 2020.04.23. 20:04:20

Tonnali utan futnak az ,,ar ertek novelo hirek '' :
A Corriere della Sera beszámolói szerint a Barcelona vezetősége két, egyenként 10-15 millió eurót érő saját nevelésű fiatal játékosát és 60 millió eurót kínált fel Sandro Tonali szolgálataiért cserébe az olasz bajnokságban (Serie A) érdekelt Brescia gárdájának ,ami 90 milla korul van de NEM er annyit ,max 40% .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása