Sarri: „Kiforgatták a szavaimat”

sarri_maurizio_sajtotajekoztato_3.jpgMaurizio Sarri szerint a sajtó kiforgatta a szavait a Napoli elleni meccs kapcsán, a Fiorentina elleni összecsapáson pedig a Juventusnak mindenképpen gyorsabban kell járatnia a labdát.

A 2-1-es vereség után az egykor a délieket vezető szakember azt mondta, hogy ha már valaki ellen veszíteni kell, akkor nem bánja, hogy pont a Napolit segítette pontokkal az Öreg Hölgy.

„Nem tudok semmit semmilyen vitáról, de számomra furcsa, hogy egyes mondatokat mennyire kifordítottak.

Teljesen természetesnek tűnik, hogy miután három évig dolgoztam ezekkel a srácokkal, s olyan úton segítettek, ami nyomán végül Olaszország legnagyobb klubjához kerültem, létezik még szimpátia és hála. A szurkolók azért kellene, hogy dühöngjenek, mert nem csupán hogy veszítettünk, de igazán rosszul is játszottunk, ami sokkal borzasztóbb.”

A mestert ezt követően arról kérdezték, hogy miért kap gólokat a csapat nem sokkal a vezetés megszerzését követően, mintha a gól után a babérjain üldögélne a csapat.

„Előfordulhat, hogy ez így van, de mintha ezt sikerült volna már megoldanunk mostanában. Nem egyszerű dolog ez, amikor nem taktikáról van szó, hanem inkább pszichológiai témákról.

Nem aggódok a bekapott gólok miatt. Jobban teljesítettünk a Bajnokok Ligájában és az Olasz Kupában, mint a bajnokságban, de az általános fejlődés jó, még ha nyilván többre is képesek vagyunk.”

A Fiorentina kissé megrázta magát Beppe Iachini vezetése alatt, aki első vereségét a liláknál az Inter ellen szenvedte el a hétközi Olasz Kupa-meccsen.

„A csapata nagy koncentrációval védekezik, gyorsan hajtja végre az ellentámadásokat, ezért meg kell próbálnunk gyorsan járatnia  labdát, hogy az ne akadjon el a középpályán. Nagyon fontos lesz, hogy védekezés közben ne veszítsük el a pozíciónkat.

Miralem Pjanić kapott egy rúgást a bokájára, de a csapattal edzett, s bevethető állapotban van. Vannak olyan meccsek, amikor a támadóhármas egyszerűen nem alkalmazható, mivel ebben az esetben előfordulhat, hogy széthúzza az ellenfél a csapatot, és így semmit sem érünk el. Továbbra is fenntartom, hogy a mentalitás fokozottabb hatással van a teljesítményre, mint a fizikai állóképesség.”

Emre Can a télen Dortmunda költözött, mivel nem tudta meggyőzni Maurizio Sarrit a kvalitásairól.

„27 játékosból álló keretet találtam itt. A játékos minősége minden kérdésen felül áll, és alapvető játékosa lehet egy olyan csapatnak, amelyik eltérő futballt alkalmaz.

Nem kértem semmit sem nyáron, és most télen sem voltak kéréseim. Erős keret áll rendelkezésünkre, és a keret jellemzőihez kell alkalmazkodnom. Nem merülhet fel opcióként egy teljes játékoskeret forradalmasítása.

A következő két hónap feladata, hogy Douglas Costa fontos tényezővé váljon a csatárok mögött. Ott képes lehet javunkra fordítani egy egyensúlyban lévő meccset.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7515450020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kmarcika 2020.02.02. 10:21:56

Na Sarri papa.
Mondtam én, hogy semmi rosszat nem mondtál.

Forza Sarri

JuventusFanatikus 2020.02.02. 10:40:45

Torinóban most nagyon nagy a köd, kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk látni a meccsből.

dobor norbert 2020.02.02. 11:24:36

@JuventusFanatikus: Néha sajnos az újságírók agyában is nagy a köd. Haladjunk és reménykedjünk,h látható lesz a mai győzelem!

ZecH 2020.02.02. 11:35:47

Nem merulhet fel opciokent a teljes jatekoskeret csere... az nem, de a fele jollakott, kiegett es mar keves a versenykepesseghez. Nyaron bele kell nyulni rendesen, ez nem kerdes...

senky 2020.02.02. 13:07:51

@ZecH: Hat bizony igy all a helyzet .A vedelemre is kene gondolni,fiatalitani, NEHOGY elpazaroljak a semmiert Rodrigot ,mint ahogy tettek Keann csatarral .khedira es ... ... ... a kozeprol elengedhetok ,Kene egy labdaosztogato jatekiranyito , kene egy JO vedo kp.kene egy balhatved Higu is mar benne van a korba mar sajnos NINCS meg az a gyorsasagnalla, fiatalittani kene a csatarok kozt IS ,costa NEM 90 perces jatekos, a masodik felido feletol,miutan Dybala elfarasztotta a vedoket, jon be szamara jobban a jatek ,Berna SEM a regi

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása