A Dortmund 30 millió eurós ajánlatára vár a Juve

can_emre_oklok.jpgEmre Can a Dortmund megfelelő ajánlatára vár, miután a német klubnak még nem sikerült megfelelni a Juventus által támasztott 30 millió eurós árnak, ha pedig nem lesz előrelépés az ajánlat tekintetében, a német középpályás Torinóban marad.

A Sky Sport Italia és a Calciomercato.com egybehangzó értesülései szerint a tárgyalások folytatódnak a német középpályás kapcsán.

A Kicker úgy tudja, hogy a megegyezés megszületett már, a játékos kölcsönben távozik, szezon végén pedig a BVB 23 millióért kötelezően kivásárolja a szerződéséből a futballistát, de ez az összeg az olasz lapok szerint túl alacsony, az idő pedig igencsak fogy, mivel az átigazolási határidő péntek este lejár.

A Juventus csak 30 millió eurós ajánlat esetén válik meg a játékostól, az eddigi legjobb ajánlat pedig 22 millió euró plusz teljesítményhez kapcsolódó bónuszok voltak. A különbség viszonylag nagy, ezt pedig rövid idő alatt kell áthidalni, plusz a játékosnak egy orvosi vizsgálaton is át kell esnie.

A Dortmund a személyes részletek tekintetében már megegyezett a játékossal, négyéves szerződést és bruttó 10 millió eurós bért kínálnak a fekete-sárgák a 26 éves futballistának.

Az még kérdéses, hogy megállapodás esetén a Juventus befekteti ezt a pénzt más játékosba, vagy Fabio Paratici valóban lezártnak tekinti az átigazolási időszakot a Juve szempontjából. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2515441500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knob 2020.01.30. 09:12:21

Persze nem feltétlenül, de sajnos úgy néz ki, hogy már a nyáron is, és most is azoktól kell megválnunk, akik valamennyire tudnak is focizni, hiszen azokért kapunk pénzt. Ebből kimarad a horvát, mert Őt csak nagyon keservesen tudtuk elpasszolni és gyakorlatilag nem kaptunk érte semmit, hiszen 6 hónapig a semmiért fizették. Na mindegy, annak vége hála Istennek!

Én úgy látom, hogy Cancelo és most Can is azért kényszerül távozni, mert sajnos nem jött be sem szakmailag, sem gazdaságilag a CR7 üzlet. Negatív lett a pénzügyi mérleg és ezt ki kell valahogy pofozni, hiszen Ronaldo nagyon sokat elvisz, de meg sem közelíti a hozama. Tudom, hogy a foci üzlet és azt is, hogy már gyakorlatilag mindegy, hogy egy olyan top klubban, mint a Juventus ilyen Matuidi félék szaladgálhatnak, csak azért, hogy olcsón megússza a klub, mert annak idején elcseszték ezt a Ronaldo dolgot. Mint 1,5 év után kiderült semmilyen szempontból nem kellett Ő ide. Persze lehet mondani, hogy nem jósok ülnek ott, de basszus ez nem egy apró pénzes dolog, ezen sokat bukunk és ennek a focink látja a kárát, de ismétlem tudom, hogy ez manapság már harmadrangú dolog.

Kukszi 2020.01.30. 09:43:57

@Knob: kérlek írj konkrét számokat Ronaldo esetben!
Jó pár cikk van a blogon is Ronaldo Milyen pénzügyi hasznot termelt a klubbnak. (Tőzsdétől kezdve az egyszerű termékek eladásáig).
Mert ostobaság amit írsz.

2020.01.30. 09:47:29

@Knob: Ha Can tud is focizni, azt az utóbbi másfél évben remekül titkolta. Védőként volt 1-2 jó meccse és ennyi. Alig várom, hogy megszabaduljunk tőle, de azt le merem fogadni, hogy 30 millió közelében sem lesz végül az ára.

JuventusFanatikus 2020.01.30. 09:50:24

@Kukszi: Sajnos ebben igaza van, a CR biznisz jelenleg még mínuszos.
Can teljesítményről pedig szinte @Il Pjanista: leírt mindent, talán több, mint egy-két meccse volt jó, nagy flop lett végül, a 30 milliós ajánlatot pedig várhatjuk.

JeetTrader 2020.01.30. 09:59:05

@Knob: Én is úgy gondolom, hogy nem igaz az, hogy a Ronaldo ügylet ne lett volna nagy biznisz! Mezeladások megurgottak, a közvetítési jogok is, nem is beszélve az online media bevételek reklámértékéről, ugyanis social media követők száma is iszonyatosat bővült. Egyszerúen az emberek kiváncsiak Ronaldora az pedig pénzt jelent. Tény, hogy nem úgy termeli a gólokat mint másütt, de ez a Seria A és persze kéne egy combosabb középpálya is. Viszont meccseket dönt el a mai napig...

Tudtommal más okok vannak a veszteségek mögött. Ha jól tudom - és ez már itt is ki lett vesézve egy bejegyzésben - a jétkéosok fizetése okozza az egyik problémát...

Can sajnos nem jött be, remélem megtalálja Dortmundban a számítását. Csak egyezzenek meg végre...

rockitbaby 2020.01.30. 09:59:50

@Knob: Cancelo egy fiatalabb Cuadrado. Fegyelmezetlen. Nem véletlen, hogy tán Allegri ötös eladási listáján is rajta volt. Lehet, hogy nekik van értékük, de azért Can helyében komolyan elgondolkodnék, hogy Khedira ki tudta szorítani, továbbá az ő sérülésével inkább játszott a bal lábad Rabiot jobbon, mint ő.

Matuidi és Khedira sajnálatos módon az eladhatatlan kategóriába tartoznak. Nem lesz senki, aki pénzt fizetne értük, így muszáj hosszabbítani, hogy legalább a veszteséget tudjuk minimalizálni ezzel.

JeetTrader 2020.01.30. 10:04:21

@JeetTrader: helyesbítek....ha Ronci még legalább 2 évig tolja, akkor nem gondolom h bukós lenne a biznisz. Ha igen akkor vmit nagyon elszámoltak...

JuventusFanatikus 2020.01.30. 10:09:40

@rockitbaby: Én a szezon elején azt gondoltam Cuadradót látva, hogy nem gyengültünk Cancelo távozásával, de a komoly meccseken megmutatta, hogy jobb lett volna, ha marad portugál, mert véleményem szerint Ő jobb volt, más kérdés, hogy máshol most nem megy neki. Danilo meg még szerintem fegyelmezetlenebb, mint a portugál.

Knob 2020.01.30. 10:21:19

@Kukszi: Persze, benne van, hogy tévedek, hiszen nem ülök ott a Juventus gazdasági osztályán, ahogyan Te sem.

Knob 2020.01.30. 10:22:31

@Il Pjanista: Jogos, hogy nem sziporkázott, de a középpályát elnézve, főleg Matuidit, attól sokkal, de sokkal jobb.

Knob 2020.01.30. 10:24:17

@JeetTrader: Természetesen nem tudom, hogy mi a gond, de egyértelműen van probléma (ha nem is nagy) a pénzügyi résszel. És ha valóban a fizetések az egyik ok, akkor abban Ronaldo nem kicsit van benne. Másik 3 ember pénzét teszi zsebre.

Knob 2020.01.30. 10:26:33

@rockitbaby: Az, hogy Rabiot játszott inkább, mint Ő idén, az nem feltétlenül sportszakmai döntés volt, hiszen gyakorlatilag azzal, hogy nem lett nevezve a BL-be útilaput kötöttünk a lábára. Ilyen helyzetben, ennyi idősen, és igenis legalább átlagos tudással rohadtul nem lenne nekem sem kedvem még edzeni sem, nemhogy kiadni magamból mindent, azért a klubbért, aki átvert.

Kukszi 2020.01.30. 10:28:14

@Knob: megkövetlek ez estben! :)
Szent meggyőződésem volt a cikkeket olvasva hogy pluszos már. De tévedtem úgy tűnik, elnézésed!

Knob 2020.01.30. 10:34:18

Összességében nekem, mezei szurkolónak abból, hogy a rossz játékosokkal hosszabbítunk, miközben azokat eladjuk akik a jelenlevőknél jobbak, azt tükrözi, hogy kozmetikázni kell a pénzügyi részt, és emiatt beáldozzák a sportot. Canceloról nem gondoltam soha, hogy annyira jó lenne, de gyakorlatilag Danilo sokkal rosszabb, Cuadrado pedig nem jobb hátvéd. Ott volt a kis koreai gyerek is. Sima emberkereskedelem volt az is. Semmi értelme nem volt, csak a pénz. És igen, Ronaldo sok mezt elad, de rohadt sokba is kerül nekünk.

rockitbaby 2020.01.30. 11:05:46

@JuventusFanatikus: Igen, Cuadrado mindannyiunkban cseppnyi reményt jelentett, mint jobb bekk a szezon kezdetén, de nagyon úgy tűnik, belőle nem olyan könnyen kiirtható a több év szélső lét. De azzal nem értek egyet, hogy a portugál jobb lett volna. Allegrinél is majdnem elsőbbséget élvezett DS, pedig eme összehasonlításban valóban zongorázni lehet a különbséget. Nem véletlen lett eladva. Allegri sem tartott rá igényt, Sarri elődjéhez képest ultra offenzív taktikájába sem illett, szerintem kicsit többet láttunk bele, mint ami valóban benne van. A City kezdőjébe sem igazán tudta beverekedni magát, 9 meccs a szezon kb felénél roppant kevés.

@Knob: Érdekes, Lichti esetében egy ilyen kimaradás annyit eredményezett, hogy még jobban odatette magát, és erőfeszítéseinek meg is lett az eredménye. Visszakerült a BL keretbe és a Tottenham ellen pedig bizonyított is. Emre meg fogta magát, bedurcázott és ahelyett, hogy tenné a dolgát, amiért a fizetését kapja - azt a nem is oly keveset -, inkább választotta a lézengést, a nemtörődömséget. Ez szerinted még akkor is, ha a tudása ennél több, mennyire jó képet mutat leendő klubjának? Ilyen hangulatjátékosokat nagyon sehol sem szeretnének a keretben tudni, mert nem lehet tudni, mikor melyik arcukat mutatják.

Az pedig, hogy inkább játszott Rabiot az ő helyén egy erős kritika számára. Mert még annyit sem hajlandó kiadni magából, hogy ebben a versenyhelyzet nélküli időkben a kezdőbe kerüljön.

Át lett verve? Lehet. Élő szerződése van? Igen. Azért kapja a fizetését, hogy kiadjon magából mindent, vagy legalább megpróbálja? Igen. Ez egy munkahely. Ugyan úgy, mint bármelyik másik. Ha te a munkahelyeden lósz@rt sem csinálsz, azt tolerálni fogják? Kanyarban nem.

Egy játékhoz minimum két szereplő szükséges. Felesleges mindent a klubra ráhúzni, hogy milyen szemetek, hiszen azt, hogy ki maradjon ki, sok minden határozta meg. Nem véletlen ő maradt ki és nem a két 30+ világbajnok.

Nathas 2020.01.30. 11:07:41

Sokkal többet vártam tőle, bár az kétségtelen, hogy nem játszott a posztján. Az én szememben legalábbis ő nem egy b-t-b, hanem egy DM, viszont Pjanic regista szerepével a 3 fős középpályán ütközik az ő játéka. Egy gyémánt alakzatban, vagy 4-2-3-1-ben szerintem simán beférne.
Nem értem, hogy miért nem került be a BL-keretbe, de nagyon antipatikus, hogy csak szavakban harcolt a helyéért, tettekben ez bizony elmaradt.
Ha nem mérgesedett volna el így a helyzet, azt mondanám, hogy maradjon, tekintve, hogy középhátvédként még akár szükségünk is lehet rá. Így azonban menjen, de 30-nál kevesebbért még véletlenül sem, akkor üljön csak itt nyárig.

2020.01.30. 11:09:49

@Knob: Szerintem felesleges különbséget tenni rossz és rossz között, aki nem vált be azt el kell adni és kész. Bár hozzáteszem, hogy én nem látom olyan tragikusnak Matuidit mint egyesek, igaz a jótól is nagyon messze van. És a Can, Khedira, Matuidi triónak mindenképp távoznia kéne. De igazából ez a középpálya úgy ahogy van megbukott és Pjanic távozása miatt sem dőlnék a kardomba, ha normálisan tudnánk pótolni.

Erre a középpályára egy óriási tisztogatásnak kell várnia, és nyáron csak minőséget szabad ide igazolni. Azt gondolnám, hogy a vezetőségnek is Pogba és Tonali lehet a cél (...már ha van egyáltalán ilyenjük...) és ezét nem örültem volna Rakiticnek sem, aki jó játékos, de megint inkább csak 1-2 évre toldoznánk-foldoznánk vele a lyukakat. Inkább várjuk meg a nyarat és jöjjenek olyan játékosok, akik tényleg extrát hoznak.

Leram7 2020.01.30. 11:17:49

30M Canért szerintem korrekt, a borussia jól fog vele járni.

Allegrinél szerintem jó volt.

Az hogy nem illik Sarri focijába, vagy mentálisan elengedte a dolgot, amikor az ígéret ellenére nem nevezték a BL-be már nem fog kiderülni. Most hétvégén a Napoli ellen, pl elkelt volna egy jó erőben lévő ember középre.

JuventusFanatikus 2020.01.30. 11:21:05

@rockitbaby: Én sem gondolom, hogy klasszisokkal jobb lett volna Cancelo Cuadradónál, de egy csöppnyivel nálam a portugál vezet.
Az igazat megvallva, az első igazán komoly meccsen, a Supercoppa döntőjében a kolumbiai helyett szintén DS kezdett.
Érdekes, hogy állítólag mindkettő edző megvállt volna tőle, közben meg maradt a pont ugyanolyan Cuadrado. Itt nem az edző döntése volt szerintem a kulcs, hanem a portugálban rejlő pénzösszeg.

JeetTrader 2020.01.30. 11:30:26

@Knob: Na ez így is van...de a helyzet ahogy nézem nagyon nem fog javulni. Lassan már minden jobb játékost bőven 10m felett kell majd fizetni. Lásd Can 10-et fog keresni Dortmundban (nem tudom nálunk mennyit keresett). Haaland is 10-et kap asszem. Gyors fizuemelések fognak következni...itt is lesz bérfeszültség.

JuventusFanatikus 2020.01.30. 11:42:45

@JeetTrader: Emre bruttóban keres tíz milliót, azt még le kell adózni, stb... úgyhogy Ő nem teheti ezt mind zsebre. Nem tudom Németországban mennyit kell adózni, eddig öt milliót keresett a Juventusnál bruttóban. Håland egyébként tudomásom szerint nyolc milliót keres.

JeetTrader 2020.01.30. 11:52:03

@JuventusFanatikus: Igen, igen igazad van. A klub szempontjából gondoltam. A bruttot ki kell fizetni, az meg h mennyi marad...:).
Azért a 8m egy ilyen fiatal játékosért is nagyon durva...sztem bonuszokkal meg lehet neki a 10-es...persze brutto...

Na a lényeg, hogy még Can-nak is 10 bruttot fizetnek, aki azért nem akkora nagy szám...akkor mi lesz ha tehetséges, ügyes fiatalok is ennyiket tesznek zsebre? A harcedzett régiek is követelni fogják a nagyobb lovettát? A kérdés persze költői :)

JeetTrader 2020.01.30. 11:52:39

@JuventusFanatikus: de szépen írod a nevét :D:D:D

venember83 2020.01.30. 12:12:40

@Knob: hamar elfeledték sokan az Atléti elleni visszavágót. Bár azt biztos, hogy bárkinek sikerült volna.

A Juve pedig mindig azt adta el, akit el tudott. Ilyen volt Cancelo pl. Gondoljunk Vidalra, Pogbára pl. Vajon miért van még a Juventusnál egy Cuadrado, miért próbálják védekezésre átállítani? Mert pénzt nem látna az eladásából a Juve, aztán próbálják hasznát venni valahogy.

Jó, hogy van fizetőképes érdeklődő Can kapcsán, mert az ennyire használhatatlan, motiválatlan, padon ücsörgő, vagy éppen kereten kívüli játékost a Juve általában csak egy számjegyű összegért szokta elpasszolni.

DrinkTeam 2020.01.30. 12:19:32

Segítsetek elgondolkodni a következő kérdéseken, mert az utóbbi hónapokban ezen agyalok:

1. Miért van az, hogy hozzánk egy lejáró szerződésű játékosnak euró tízmilliós aláírási pénzt kell adni, hogy hozzánk jöjjön, ergo egy ilyen embert sem tudunk átigazolási díj nélkül megszerezni. Canra gondolok ez esetben, és ugye ráadásul még gyenge is. Ellenpélda az Inter, Eriksent bagóért megszerezték. És az utóbbi 1-2 évben szintén ez a tapasztalatom, mintha az Inter jobban kedvelnék/szimpatikusabb a játékosoknak. Jó pár olasz is őket választotta, Eriksen is, miért van ez? Vonzóbbak nálunk? Ha igen ,miért? Vagy az ellenpólus pedig, hogy nálunk nagyok az elvárások, és nem mernek ideszerződni, ez esetben az ilyen játékosokra tényleg nincs szükségünk.

2. Hogy van az, hogy Mandzukicot, Tevezt, Bonuccit stb. elengedjük bagóért,sőt sokszor ingyen engedünk el játékosokat, pláne ilyen gazdasági helyzetben?

3. Hogyan játszhat Khedira és Matuidi szintű futballisták közül legalább 1 mindig a kezdőnkben? Egy Eriksent meg képtelen vagyunk idehozni, vagy egy fiatal, de jó képességű olaszt?

Összegzem, nekem az a véleményem, hogy sportdiplomácailag a béka segge alatt vagyunk, mi nem ott tartunk ,hogy nekünk pitiznek vagy jó értelemben félnek tőlünk, de még csak egy kommunkációs szinten sem vagyunk a nagy csapatokkal, hanem egy kis csapat is bőven megszívat vagy érvényesíti erősebben az érdekeit, mint mi. Pl. Mandzukicot kiharcolták ingyen az arabok, a Fiorentina kisscsapat létére simán beint Chiesával kapcsolatban, Can szórakozott velünk már az elejétől fogva mi meg meghunyászkodunk, Tevez lelép 2 kabátgombért, mert neki ehhez volt kedve, Dani Alves PSG-be való ingyen távozásáról inkább ne is beszéljünk. És van egy érzésem , hogy a Dortmund is kijátszik és erősebb lesz nálunk, és Cant inkább 20-hoz, mint 30-hoz közel viszik majd el.
Úgy ítélem meg, nem vagyunk dominánsak, de még csak egy szinten sem vagyunk egy hozzánk hasonló nagy csapattal szemben.

Várok minden észrevételt, véleményt, kommentet és minden gondolatot, ami csak eszetekbe jut ezzel kapcsolatban.

DrinkTeam 2020.01.30. 12:24:13

És hogy van, hogy tele vagyunk oylan játékosokkal, akikért már most biztos, hogy soha egy fillért nem fog fizetni senki. Hogy játszhatnak nálunk ilyen értékű játékosok, és hogy lehet ennyire gyenge a Juventus név, a Juventusban játszani?
Sorban kellene állni a játékosoknk ,csak hogy nálunk játszhassanak, de az érzésem az, hogy mindenkinek mi alázkodunk meg, hogy légyszi, légyszi, gyere hozzánk játszani.
És igen, k.rva sz.r látni, hogy úgy tűnik, az Interhez meg rohannak Lukakuk, Eriksenek, tehetséges olaszok...

Már rég nálunk kellene játszani Romagnolinak, miénk kell legyen Zaniolo, Tonali, Chiesa-ból minimum 2, a söpredéket meg el kellene zavarni, nem hosszabbítani velük, a tegnapi Matuidis cikk is siralmas jövőt vetít előre, és csak a szokásos, egy 32 éves, gyenge futballista is kiharcolja magának, hogy ne csökkenjen a fizetése. Gyenge kezű a klubvezetés!

JeetTrader 2020.01.30. 12:45:35

@DrinkTeam: Ha ezt mi is látjuk, akkor a vezetőség is. És talán elindult vmi tisztítás...legalábbis remélem csak nem egyik napról a másikra fog végbemenni.
Amúgy lehet van benne ego kérdés is bőven. Mással nem tudom magyarázni, hogy miért ragaszkodunk egy Matuidihez...na jó, talán még az, hogy most nagy pénzt nem adnak igazolásra, a középpályánk meg öreg=sérülékeny és kell legalább vki aki beugrik.

Nem tudjuk mi megy pontosan a háttérben, de tény h vannak furcsaságok...

Talán páran több esélyt látnak a stabil játékra az Interben mint nálunk és lehet azért mennek oda...de nem tudom azt sem mennyire voltak komolyak az Eriksenes tárgyalások. Lehet csak egyszeráen határozottabb volt az Inter és hamarabb dűlőre jutottak.

JuventusFanatikus 2020.01.30. 12:50:43

@JeetTrader: Így már érthető, mert az szúrt szemet, hogy Emre, meg Håland annyit "keres".:)
Mobilról írtam most, és ezen van "å" betű, úgyhogy ha már van, miért ne használjam:) Így is mikor mobilról írok, akkor össze-vissza javítgatja a szöveget, legalább a játékosok neve legyen pontos:D

simoni 2020.01.30. 13:02:14

@JeetTrader: Eriksen kapcsán szerintem sokkal inkább arról lehet szó, hogy egyszerűen nincs rá keret per pill. Ami elkölthető lóvé volt, azt elszórtuk Kulusevskire (aki egy hatalmas lutri szvsz). Ezen felül gondban vagyunk a fizetésekkel is az FFP miatt, amíg nem távozik valaki, addig nem nagyon tudunk igazolni. Hogy alakulhatott ki ez a helyzet? a) Ronaldo (ahogy feljebb már említették), b) a magas fizetésű ballaszt, akitől nem tudunk/akarunk szabadulni (Khedira, Matuidi, Can, stb.)

Ez a szar szitu nem csak úgy magától alakult ki. A vezetőség navigálta bele a klubot. Nem gyenge kezűségről van itt szó, hanem az előrelátó, következetes építkezés teljes hiányáról.

Most komolyan nem lennénk előbbre, ha Cant elengedtük volna 20M-ért a Dortmundba, és ugyanannyiért elhoztuk volna Eriksent? Ahogy a dolgok állnak, Can a nyakunkon marad, és a végén gombokért tudunk majd csak kiszállni belőle (abszolút a saját hibánkból), míg hagytuk, hogy egy közvetlen rivális komoly minőséget szerezzen bagóért.

Knob 2020.01.30. 13:24:57

@Il Pjanista: Na igen. Én viszont nem csak a rossz és rossz között, de még a jó és jó között is különbséget teszek. Ott van például Dybala esete az én szemszögemből. Tavaly itt szinte mindenki eladta volna, mert szar és hisztis. Idén sokkal jobban játszik, persze most sem tud kiadni magából mindent Ronaldo miatt, de sokkal jobb, sőt ugyanolyan hisztis, mint volt, de Sarrinak ez tetszik, így nincs napirenden a dolog. Most ezen a blogon szinte mindenki vagy oda van érte, vagy nem szól semmit, főleg akik tavaly szapulták. Ezért is szoktam azt írni, hogy senki nem felejt el hirtelen focizni, csak a körülmények változnak és ezért "optikailag" így tűnhet. Ezzel szemben itt van Matuidi, aki soha az életbe nem tudott focizni, botrány amit csinál, így nála ez szintén igaz. Ha valaki 32 éves korára nem tanult meg focizni, nem is fog.

Pogbának én nem örülnék, de gondolom ezzel itt egyedül vagyok. Hisztis, nagyképű és lézengő lett. Már nálunk is kezdte, de az MU-ban teljesedett ki. Van egy közeli barátom aki MU drukker és vele együtt sokan már ingyen is elengednék, de nem bírják nézni ezt a hozzáállást amit tanúsít. Ha Can-ra úgy gondolunk, hogy egy "picsa", akkor ez Pogbára fokozottan igaz. Persze ha visszajönne huszon milliós fizuért persze, akkor az első pár hónapban biztos nagyon frankón nyomná, de ha jönne egy betli akkor csak sétálgatna meg újjal mutogatna másokra, ahogyan ezt Angliában is teszi.

JeetTrader 2020.01.30. 13:33:38

@JuventusFanatikus: Lesz Napoli-Juve elemzés? :) várom már.... :)

Knob 2020.01.30. 13:35:12

@DrinkTeam: A 2. észrevételre reagálva: Nem tenném egy csoportba ezt a három nevet. Mind a három más-más miatt ment el úgy ahogy. A horvát szar, nem kellett senkinek. 6 hónapig kellett könyörögni az araboknak, hogy vigyék el. Azon sem lepődnék meg, ha legalább 1 évig mi állnánk a fizetését. Az az ember egy fos! Tevezzel ez volt a megállapodás, illetve jó üzlet lett volna a fiatalok bevonása, de elég gáz, hogy "csak" Bentancurt hoztuk el aki talán jó is. Ez már a mi sarunk. Bonucci esetében pedig valószínű feszkó volt, amit vagy a játékos, vagy az edző elküldésével lehetett orvosolni. Na most ha egy játékos miatt edzőt küldünk el az elég szar képet fest a vezetőségről, így maradt ez a megoldás.

Quentin_KR 2020.01.30. 13:42:52

@Kukszi: egyetértek. Az egész hozzászólásod arra a tévedésre van kihegyezve hogy Ronaldo miatt veszteséges a csapat, holott pont hogy Ó hozza/hozta a bevételt..

simoni 2020.01.30. 13:43:43

@Knob: Egyáltalán nem vagy egyedül azzal :)

Quentin_KR 2020.01.30. 13:49:51

@DrinkTeam: csak a tisztánlátás kedvéért: egy cikk én kiszámolták mennyi is a vége az Eriksen üzletnek. 48 millióan van a sintérnek...

Juvegaspy 2020.01.30. 13:50:46

@Knob: Te nagy kiraly gyerek vagy kemenyen mindenkit ilyen morbid modon szidni muveszet. Fos meg mittudom en.. De Cant szopkodnad.
Vicces.
Egyebkent mindenki latja hogy Matuidi csetlik botlik kilog a csapatbol.
Kerdes mindenkihez:
Hogy lehet hogy aktualis vilagbajnok? Raadasul alapembere volt a franciaknak. Nem fer a fejembe. (nem szarkazmus tenyleg nem ertem)

JuventusFanatikus 2020.01.30. 14:03:22

@JeetTrader: Nem lesz, egy párszor már leírtam, Sarri nyilatkozata alatt van a mini elemzés:)
@Knob: Egyetértek @Juvegaspy: Kollégával, azért legyél szíves már normálisabb megnyilvánulni jelenlegi, vagy egykori játékosanikról, mert jóval több tiszteletet érdemelnek, minthogy így beszéljünk róla. Tudjuk nagyon jól, hogy utálod őket, mert a kommenteid 85%-a róluk szól. Kritizálni szabad, csak a stílus...

Knob 2020.01.30. 14:17:48

@JuventusFanatikus: @Juvegaspy: Ismét elnézést kérek, állandóan elragadtatom magam és gondolom már tele a padlás a bocsánat kéréseimmel a stílusom miatt. Borzasztó csúnyán beszélek és írok is ha elgurul a gyógyszer és sajnos Ők ketten mindig ezt váltják ki belőlem. Volt, hogy sikerült türtőztetni magam, de most például nem, és még sokszor nem sikerült.

Viszont egy kérdés: Az úgy jó lesz, hogy ha a szar helyett azt írom sz.r, vagy a fos helyett, hogy f.s, vagy a lófasz helyett, hogy l.f.sz? Csak mert itt szinte mindenki használja ezeket a kifejezéseket, csak kipontozzák.

Illetve még egy: Khedirára lehet ilyeneket írni? Mert itt szinte mindenki írt már ilyent, vagy ilyenebbet a németre, de az nem baj? Csak azokra nem szabad akiket például Juvegaspy szopkodna?

Knob 2020.01.30. 14:18:40

Az előzőre mindenféleképpen választ várnék! Köszönöm!

Knob 2020.01.30. 14:22:09

@Juvegaspy: "Hogy lehet hogy aktualis vilagbajnok? Raadasul alapembere volt a franciaknak. Nem fer a fejembe. (nem szarkazmus tenyleg nem ertem)"

Erre válaszolva: Úgy ahogyan Khedira német, spanyol, olasz bajnok, spanyol és olasz kupa és szuperkupa győztes, világbajnok arany illetve bronz érmes, Európa bajnokáság bronzérmes, BL győztes, klub világbajnokság győztes.

Pont úgy!

steven.h 2020.01.30. 14:39:00

Szerintem Can lehetett volna arra a megoldás, hogy végre elfelejtsük ezt a totál felesleges registázást, mert még egy Pirlot nem fogunk találni (Tonali se lesz az) és nem is kellene mindenkiből akinek van egy kicsit több esze a játékhoz azt faragni.

Ezt Allegrinél sem tartottam jó döntésnek a 4-3-3-nál (A 4-2-3-1-ben ott jó volt Pjanic, de az nem is ugyanaz a szerepkör mint a 4-3-3-ban)

Can-nal pont meg lehetett volna adni a védelem előtt stabilitást, mellettük Rabiot és Bentancur, két sokat futó labdaügyes játékos, csatárok mögött Pjanic... csak szerintem kézenfekvő, ha már így alakult, hogy 4-3-1-2?

JuventusFanatikus 2020.01.30. 14:43:24

@Knob: A következő csak a saját véleményem, nem jelenti azt, hogy a többi Szerkesztő is egyetért vele:
A pontozás szerintem ilyen esetében nem ér semmit, mert bizonyos esetekben jó, ha az ember odafigyel, hogy ha káromkodik, kikívánkozik belőle, akkor legalább ennyit tud rajta "javítani". Azonban, ilyet, hogy "ez az ember egy fos", meg hasonlók, azért az nálam nem elfogadható, legyen az egy játékos, blogtárs, vagy bárki. Az még, hogy a játéka, haja, meg ilyesmi szar, az még nálam rendbe, de egy emberre ezt mondani, az már sok. Úgyhogy a megoldás az lesz, hogy próbálod emberszámba venni az általad utált játékosokat. Te is jobban járnál, mert így nehéz komolyan venni a kommenteidet, és ezért viszonyul hozzád a Blog nagy része úgy, ahogy.
Még Khedira se kapott szerintem SOROZATOSAN ilyen minősítést. Ha van lehetőségem, és tényleg zavar, akkor meg szoktam említeni nemtetszésemet (pl: mikor Higuaín széthugyozott fosnak lett nevezve, vagy Isten nevével való komoly káromkodás)

Knob 2020.01.30. 15:21:43

@JuventusFanatikus: Minden kötözködés nélkül igazad van. Annyit hozzátennék, hogy az miért nem gond, hogy @Juvegaspy: kollégád személy szerint engem megsértett a szopkodnád kifejezéssel. Személy szerint, inkább, mint én a horvátot vagy a franciát, akik rohadt élet, hogy ezt itt nem olvassák. Emellett Te konkrétan egyet értettél @Juvegaspy: kollégáddal, mikor is ezt írta nekem. Úgy vélem részetekről ez egy elég komoly személyes sértés volt. Kérlek dorgáld meg magad emiatt, és a kollégádat is (nyilvánosan, ahogyan engem is), ha már mindenkit tisztelni kell, ha kiérdemelte, ha nem, ha szimpatikus, ha nem, akkor engem is kell. Én itt a blogon soha senkinek ilyent még nem írtam, sőt meg sem sértettem senkit személyesen.

A másik, hogy Khedira ettől sokkal durvábbakat kapott és igenis folyamatosan. Ha jól is játszott akkor csend volt, de ha szóba került, ettől még durvábbak röpködtek itt.

Megértem, ha nem vagyok szimpatikus, nem is kell, hogy az legyek, de ha már kioktatásról van szó akkor legyünk következetesek, mert ezzel a kettős mércével pont az jön le, hogy semmivel nem vagyunk különbek egymástól, csak ki így, ki úgy csinálja rosszul a dolgokat.

Knob 2020.01.30. 15:23:28

@JuventusFanatikus: Ja még valami. Az ez az ember fos-t természetesen a mutatott játékéra értem, hiszen nem ismerem személyesen.

Knob 2020.01.30. 15:27:46

@Knob: Basszus még egy dolog: Ha ez alapján nehéz komolyan venni a kommentjeimet, akkor itt gyakorlatilag senkiét sem lehet. Mindenki írt már sértő dolgokat játékosokról, edzőkről, igazgatókról, sőt még voltak akik egymásról is. Ennyi erővel itt mindenki komolytalan, vulgáris, tiszteletlen. Ez így, ebben a formában butaság szerintem, de nem sértegetésként írom természetesen.

Knob 2020.01.30. 15:28:52

@JuventusFanatikus: Basszus még egy dolog: Ha ez alapján nehéz komolyan venni a kommentjeimet, akkor itt gyakorlatilag senkiét sem lehet. Mindenki írt már sértő dolgokat játékosokról, edzőkről, igazgatókról, sőt még voltak akik egymásról is. Ennyi erővel itt mindenki komolytalan, vulgáris, tiszteletlen. Ez így, ebben a formában butaság szerintem, de nem sértegetésként írom természetesen.

Spud3674 2020.01.30. 15:33:46

Szerintem ez egy olyan vita, amit végtelenségig lehet húzni. Meg úgy gondolom, hogy egyik játékosra sem lenne senkinek szabad emberi méltóságában bántó, degradáló kifejezéseket használni. Függetlenül attól, hogy a játékos olvassa-e a blogot...

Az én személyes beállítottságom úgy néz ki, hogy amíg a Juventus játékosa valaki, addig szeretettel és támogatással gondolok rá, tisztelettel beszélek róla. Emellett korrekt kritikát meg lehet fogalmazni.

Del Pybala 2020.01.30. 15:47:35

@Knob: Kicsit többet tett a Juventusért Mandzu, mint te a kis picsogó hozzászólásaiddal valaha...

Knob 2020.01.30. 15:55:34

@Del Pybala: Hűha! Ez igen. Megmondtad a tutit. Elárulok egy titkot, de ne add tovább! Még a szertáros is többet tett a Juventusért, mint én valaha is. Sőt Tőled is!

JuventusFanatikus 2020.01.30. 16:02:45

@Knob: @Knob: Mondjuk eléggé érdekes, hogy egy óra után hirtelen sértő lett számodra a "szopkodás" szó, és hitetlen hatalmas bántásként tekintesz erre a kifejezésre, mikor lett volna már hamarabb lehetőséged ezt jelezni, de legyen, elfogadom. De szerinted egyenértékű egy embert (még, ha nem is olvassa) egy darab híg ürülékhez hasonlítani, vagy egy kifejezést (gondolom a Kolléga a szopkodást nem szó szerint értette, hanem egy cselekvés kevésbé szép megfogalmazását használta). Legyen, akkor most mindenki előtt @Juvegaspy: Kollégát megkérem, hogy kérjen elnézést, ha ennyire megbántotta a lelki világod. Aztán rajta áll, hogy megteszi vagy nem.
Én nem ez alól kihoznám magam, mert nem a Te "megbántásodban" éretettem egyet, csupán nekem sem tetszett az ilyesfajta megnyilvánulásaid, és szerintem ez tisztán kivehető volt a mondandódból. Lehet felelősségre vonni, mert egyből nem toltam le Őt is, de tudni kell, hogy sajnos ez már annyira mindennapos, hogy az ilyen hozzászólásokat nem győznénk törölgetni.
Szerintem az álszentségre most nincs szükség, mert az emlékezetem nem olyan rossz, úgyhogy Te is mondtál már másoknak olyat, ami lehet sértő lehetett volna. Ez igaz rám is, és szinte mindenkire.
Én nem emlékszem ettől durvább Khedira-szidásokat, sorozatosan emberektől, de ha tudod bizonyítani, akkor megkövetem magam.
Nem vagy unszimpatikus, nem tartalak rossz kommentelőnek, de érezned kell neked is, hogy az ilyen kijelentések nem helyénvalóak. Részemről nem kioktatás volt, csupán egy kérés.

Nem én tartalak komolytannak, de Te is láthatod, hogy mikor megjelensz, akkor sűrűn betámadnak téged, ez pedig nem lehet véletlen. Van különbség aközött, hogy valaki mérgében helytelenül minősíti az embereket, és aközött, hogy vannak direkt, tudatosan, szinte minden megnyílvánulásában ugyanazt szajkózza, ugyanúgy sérteget.

Lehet, hogy arra gondoltál, de egy másik olvasónak nem így jöhet, például nekem se.

Knob 2020.01.30. 16:04:08

@Spud3674: Ez is egy nézőpont és valóban alpári ilyen megfogalmazással megnyilvánulni bárkiről vagy bármiről. De Te sem érzed komolyabbnak a személyes sértéseket, mint a vulgárisan megfogalmazott kritikákat? Csak egy példa, hogy értsd mire gondolok: Ha azt írnám, hogy szopkodnád Matuidit, vagy ha azt írnám, hogy Matuidi egy szar játékos. Melyik a durvább? Melyik sértőbb? Melyik alpáribb? Melyik tiszteletlenebb? Azt ne is írd, hogy ugyanolyan a kettő, mert azt Te sem gondolhatod komolyan.

A másik, hogy természetesen úgy is hozzá lehet állni a szurkoláshoz, hogy nem számít ki mit csinál a pályán, ki mennyire segíti a csapatot, akkor is szereted a játékát. Én sajnos nem ilyen vagyok. Én ha úgy látom (nem biztos, hogy jól is látom, sőt), hogy rossz a szeretett csapatomnak, hogy az a játékos ott van, és/vagy elveszi a helyet olyantól aki szerintem többet tudna segíteni, na azt a játékost én nem szeretem, mert én a Juventust szeretem. Leegyszerűsítve, szeretem a dobostortát, de a tésztáját jobban, mint a tetejét, sőt a tetejét meg sem szoktam enni, de ettől függetlenül a dobostortát szeretem és bár együtt jár a kettő, még a tetejét nem kell megennem.

Spud3674 2020.01.30. 16:15:50

@Knob: Én meghagyom a dobostorta tetejét :)

Viccet félretéve, ha személyesen ismernénk egymást, nyílván jobban bántana az engem sértő megjegyzésed, de egy blogon komolyan bántóbb, ha egy játékos kapja ezt, aki biztos vagyok benne, hogy megtesz mindent a Juventusért.

25 éve szurkolok a Juventusnak, ezen idő alatt számtalan kevésbé tehetséges, sikeres játékos megfordult a klubnál, én mégis mindet kedveltem, szorítottam értük :)

A mondandóm lényege, hogy soha nem a kritika a baj, csak az számít, hogyan van megfogalmazva.

Példa: ha egy kollégám nem megfelelően végzi a munkáját, nem azt mondom neki, „mekkora szar vagy”, hanem próbálok segíteni neki, hogy legközelebb jobban végezze, adjon bele többet. Csak a stílussal volt baj, nem azzal, hogy nem kedveled Matuidi játékát.

Szerintem a tiszteletet mindenki megérdemli, aki azt a rengeteg munkát és időt arra fordítja, hogy a Juventus sikeréért hajtson! :)

Knob 2020.01.30. 16:18:32

@JuventusFanatikus: Elfogadom. Befejezem. Nem ígérek semmi konkrétat, de igyekszem és mindenkitől elnézést kérek akit valaha is megbántottam! Komolyan mondom. Igyekszem példát venni másokról és csak olyan kifejezéseket használni amikre itt ezen a blogon nem szólnak semmit és elfogadják (mármint nem lesz belőle ekkora ügy). Amúgy nálam az összes ilyen vulgáris, alpári, tanulatlan hozzászólásom hirtelen felindulásból történik, mert minden egyes alkalommal felidegesítem magam rajtuk. Ilyen vagyok, megváltozni már nem fogok, de megpróbálom moderálni magam.

simoni 2020.01.30. 16:24:02

@Spud3674: Azért ne feledkezzünk el arról, hogy ezek a játékosok az átlagember számára felfoghatatlan összegeket keresnek. A "munkaköri leírásuk" része, hogy mindent megtegyenek a csapat sikeréért!

Azért mert a fejesek úgy döntenek, hogy zebracsíkos mezbe öltöztetnek valakit, azért szvsz még nem jár semmiféle tisztelet. Azt ki kell érdemelni teljesítménnyel, pályán és azon kívül mutatott példás magatartással.

Knob 2020.01.30. 16:29:51

@Spud3674: Na ez tök jó! Nem gondoltam, hogy a személyes sértés kevésbé gáz, mint a csúnya szavakkal megfogalmazott kritika ami nem személyes. De rendben, tetszik a hozzáállás! :)

Én csak 24 éve, szóval meghunyászkodom. :)

Én is láttam sok olyan játékost (mondom igyekszem :)) akik kevésbé voltak szimpatikusak a teljesítményük miatt, de én nem tudtam Őket szeretni.

Szerintem pedig a tisztelet ki kell érdemelni. Én sem érdemlem ki mindenkitől az életben, meg is érdemlem, de attól hogy valaki létezik, még nem kell tisztelni. Azért tenni kell. És nem elég az, hogy ott van ahol. Csináljon valami hasznosat, ahogyan mi is azzal, hogy dolgozunk és kivesszük a részünket a kis közösségünkben. Ők is vegyék ki, és jó játékkal, szórakoztatással tegyék ezt. Akkor majd tisztelem. Tudod, én is szeretnék betegeken segíteni, de nem vagyok ebben tehetséges, szóval inkább nem teszem, mert csak rontanék a dolgon, pedig nagyon szeretnék és mindent meg is tennék, de ha az kevés, akkor inkább ne. Szerintem.

Spud3674 2020.01.30. 16:30:24

@simoni: Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy ezt az utat járja, én nem sajnálom tőlük a pénzt. Aki eljut erre a szintre, az óriási munkát tesz bele az élete során.

Nem gondolnám, hogy Matuidi a pályán vagy azon kívül rászolgált volna bármilyen sértő megjegyzésre.

Mint mondtam, kritikát lehet megfogalmazni, de azt kultúrált formában lenne illő. Mert a sértő kifejezésekre nem szolgált rá.

Ha ezt nem érzed, hogy mire célzok, akkor felesleges ezzel kapcsolatban vitába bonyolódnunk. Ezt bántó szándék nélkül írom!

Spud3674 2020.01.30. 16:35:17

@Knob: Valószínű, hogy más az alapvető beállítottságunk, de ezzel nincs semmi baj, azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymás véleményét :) Én már csak ilyen szentimentális vagyok, ilyen is maradok, rajongok mindenkiért, aki Juventus mezben lép pályára :)

Nem akarlak meggyőzni semmiről, csak sokkal súrlódás mentesebb lenne, ha mindenki kicsit körültekintőbben fogalmazna :)

JuventusFanatikus 2020.01.30. 16:49:40

@Knob: Figyelj, én erre nem utasítottalak, én ezt mind piros betűk nélkül írtam amit. Ugyanúgy megkértem ehhez hasonlókra Babót is, aztán látod, hogy mi a helyzet. Nem ultimátum, csak egy kérés egy Kollégától, nem kell megsértődnöd emiatt. Igazából, most ki is bújt a szög a zsákból, látszik, hogy téged nem kell félteni, nincs szükséged moderátori védelemre, ezt Te is tudod, nyilván jobb ezt is felhozni, hogy ezt a "vitát megnyerd", mert egy tuti, Koma, Te tudsz vitázni, és ezt elismerően mondom, ezt tetszik. Most @Del Pybala: Kollégát is megkérhetném, hogy bocsánat, meg stb.., de Te is tudod szerintem, hogy nem feltétlen van rá szükséged, elvileg Te sem sokkal különben válaszoltál, és így már más kicsit a helyzet. Mert más, mikor valakit megversz, és az nem üt vissza, és más mikor mindketten verik egymást. Ahogy megint más az is, hogy az egyik komoly testi sértést okoz, meg milyen sűrűn teszi, meg ki kezdte. Az adminok sem lehetnek mindenhol ott, ez már nem az ovi szerintem, hogy mindenki védelemre szorul, szerintem a Mi dolgunk az igazán komoly dolgok megakadályozása. De ezt ne vedd készpénznek, csak az én véleményem, nem én alkottam a szabályokat. Akkor ismét fel lehet hozni, hogy aki lopótól lop, az rabló-e, avagy aki beszól egy olyannak, olyan stílusban, amilyenben más teszi, az ugyanolyan-e. Személy szerint, ha velem egy adott stílusban kezdenek el beszélni, akkor általában elsőre még megpróbálom normálisan, másodjára már váltok (a terv ez, de nem mindig jön be:P). Látod, Te is normálisan válaszoltál, én is ezt teszem.

Szalnoki81 2020.01.30. 17:07:13

El lehet könyvelni hogy ő is a nyakunkon marad.

Juvegaspy 2020.01.30. 18:10:16

@Knob: @JuventusFanatikus: stilusudbol kiindulva gondoltam belefer de akkor bocsanat Knob.

Sunny21 2020.01.30. 18:36:57

@Knob: Már lerágott csont tudom, de itt van például Mandzukic esete.
Írtad róla, hogy fos! Ez pedig itt szinte mindenkinek bántja a szemét, mert Ő mindig mindent megtett a Juventusért, mikor pályán volt....és ezt ma írtad, amikor már hónapok óta nem láthattad Juve mezben. Nyilván nem egy labdazsonglőr, de a szívét-lelkét kitette a pályán.
Nemrég fogalmaztam meg kritikát Higuainnal szemben, hasonló a gondom vele, mint neked a horváttal.. De Ő sem fos, csak már nem Juve szint..
Nem prédikációnak szántam, ne vedd annak, sosem reagáltam a kirohanásaidra, de ha kerülni akarod az összetűzéseket, akkor szerintem is vegyél vissza. Ha viszont állod a pofonokat akkor hajrá!

JuventusFanatikus 2020.01.30. 19:14:48

Alcácer aláírt a Villarrealhoz, úgyhogy megvan elvileg a Borussiának a pénz Emre Canra. A spanyolért 23 milliót kaptak.

del pipi 2020.01.30. 19:34:34

@Sunny21: Én állom! :) Azért persze van olyan meccs amikor nem akkorát játszik de azért rúg egyet és ad egy gólpasszt, szóval még nálam Juve szint. Az más kérdés hogy amikor Ronaldoval van a pályán akkor már neki sincs annyi lehetősége, de ezt mindig megmutatja amikor Dybuszal tolja. Nem bántottam Ronaldot még mielőtt valaki betámad, csak ez van! Az is más kérdés hogy a következő szezonban már csak 4. számú ha jön egy fiatalabb és persze jó(Icardi hehe)

Sunny21 2020.01.30. 19:40:36

@del pipi: Sajnos komolyabb védők már leradírozzák a pályáról, de ............................. cáfoljon rám! ;)

del pipi 2020.01.30. 19:52:44

@Sunny21: Babo te vagy az? :)Az anyám kenyerit de huncut vagy! :))))

Knob 2020.01.30. 20:34:25

@Sunny21: Természetesen nem akarok itt összetűzni senkivel, hiszen ezek a gondolatok nem személyesek, így én itt senkit nem akarok megbántani. Persze ha valaki engem sérteget azzal a stílussal reagálok rá. Arról nem is beszélve, hogy teljesen igazatok van, tudom. Nem hülye vagyok, csak indulatos vagyok, persze csak verbálisan.

Knob 2020.01.30. 20:37:56

@Juvegaspy: Köszönöm! Azt nem tudom mennyire volt ez őszinte, de a legjobbat feltételezem hiszen nem ismerlek, ahogyan Te sem engem. Viszont így Neked is jár a bocsánat, nem úgy reagáltam erre ahogyan kellett volna.

Knob 2020.01.30. 20:40:40

@JuventusFanatikus: Sajnos nem jött le ezek szerint, de valóban komolyan írtam, hogy igyekszem moderálni magam, vagy kussban maradok. Köszönöm, hogy úgy gondolod jó velem vitázni, bár néha már magamat is idegesítem

JuventusFanatikus 2020.01.30. 20:42:23

@Knob: Én hiszek neked, csak tudom magamról is, hogy nem megy az olyan könnyen:)

GGábr81 2020.01.30. 20:44:30

@Knob: engem speciel nem zavar, hogy itt a blogon kebabosnak (ez rasszizmus) nevezik Khedirát, az sem ha lófejűnek (öncélú semmi köze a teljesítményéhez), az sem, hogy a sérülésének örülnek. Néha egy gúnyos megjegyzésen el is mosolyodok, mert Juve tizen x éve és aki ezt a mezt felveszi azt egyből a szívembe zárom, de van, volt néhány olyan játékos aki még ebben a mezben volt, de kikerült onnan. Khedirától herótom van.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. Az alap tisztelet megjár mindenkinek. Inkább a tiszteletet el lehet veszíteni.

ZecH 2020.01.30. 20:51:55

@del pipi: NEM BANTOD, NEM BANTOD? akkor jo... mar jottem volna pitbull kutyakkal ha Ronaldo eletere torsz verbalisban :D

Sunny21 2020.01.30. 20:58:06

@Knob: Azt mondom, hogy aki ilyen megnyilvánulásokra képes mint Te, beismeri ha túlreagált dolgokat, és tud elnézést is kérni.. Le a kalappal előtte! Ritka dolog manapság.. Komolyan gondolom!

Sunny21 2020.01.30. 21:03:29

@GGábr81: Ezzel én is egyetértek. Ha valaki felveszi a mezt, alap hogy mindent bele ad a csapatért. Ekkor megilleti a tisztelet. Ezért is van ha nb1-ről van szó, akkor a béka segge alatt van a magyar foci és a játékosok megítélése..
De ez már teljesen OFF... bocs.

JuventusFanatikus 2020.01.30. 21:07:54

@GGábr81: Ez is mondjuk igaz, de ez is sajnos hétköznapivé vált, mert például már a TV is tele van ilyesmivel. Csigazabáló, nagyfűlű, ilyesmi, de a kebabos, gyrosos is sűrűn elfordul. Ami tényleg elfogadhatatlan (és volt is itt rá eset) a gyapotszedő, de volt olyan is, hogy banánpusztító, és hasonlók. Egyébként emlékeim szerint elejében a kebabos szó után is volt már figyelmeztetés, de igazából mindegy is. A lényeg az, hogy mostmár mindenkinél megtörtént a bocsánatkérés, Knob remek magaviseletet tanúsított, senkinél nincs harag, úgyhogy a témát ideje félrerakni:)

del pipi 2020.01.30. 21:10:36

@ZecH: Na jó, még szerencse! Nagyon félek ezektől a bitbú kutyáktól...EZEK HARAPÓSAK BAZZEG! :) Nekem is van egy veszélyes, most itt horkol mint egy traktor mellettem. :)

del pipi 2020.01.30. 21:13:50

@Knob: A többiek nevében mondom hogy mi szeretünk Mndzukic-sostul, Matuidistől együtt téged, remélem te is szeretel minket?! :)

Knob 2020.01.30. 21:45:43

@GGábr81: Na igen. Ez is nézőpont kérdése, és el is fogadom a tisztelettel kapcsolatban. Mondjuk a rasszista jellegű sértések nekem nem nagyon tetszenek. Én a sértőnek vélt (vagy valós) jelzőimet minden esetben a teljesítményre vonatkoztatom. Mondjuk Khedira azt hiszem tunéziai származású, a kebab meg nem török kaja?

Juvegaspy 2020.01.30. 21:50:37

2 milla kolcsonert utana kotelezo opcio 27
Ez mennyire valos? Most olvastam

JuventusFanatikus 2020.01.30. 21:53:53

@Knob: A kebab tudomásom szerint arab származású étel, de igazából Tunéziához semmi köze, míg Törökországhoz hamarabb lenne. Aki így nevezi, azt meg annyira érdekli....

JuventusFanatikus 2020.01.30. 21:56:24

@Juvegaspy: A hírek szerint tényleg így van, de eddig Paratici tevékenysége alatt az a tapasztalatom, hogy mit veszünk, akkor hírekkel ellentéttel többe kerül, míg mikor eladjuk, akkor meg jóval kevesebbet kapunk érte. Szerintem a hivatalos bejelentésbe 23 millió fog szerepelni, max 25.

ZecH 2020.01.30. 22:14:01

@del pipi: Mellettem is horkol egy... mint a traktor, csak ez nem eb hanem az asszony... ;)

Il Principino 2020.01.30. 22:47:49

Mi a szent szar folyik itt?Látom elvagytok :D
Meg is lepődtem mi ez a sok komment..Egy meccsnél nincs ennyi néha :)

marrdel 2020.01.31. 12:47:25

@JuventusFanatikus: A mínuszos CR7 biznisz margójára: 18 nyarán érkezett 105M juróért, ezen felül kapott Mendes 17-et (egyes források szerint többet, mások szerint kevesebbet) valamint a bére, egyetlen olyan forrást találtam ami hitelesnek tűnt (deloitte fórum) kb 500 juró / hét az magunk között 24M nem 30 de tulajdonképpen nem lényeg. Az átigazolási díjat 1 éven belül folyósítani kellett, ez ugye azóta megtörtént, ennek ellenére "szaros" 19M mínusszal zártuk az évet, lepkefing ezen a játszótéren. Ami ezután következett az az igazán izgalmas, ugyanis a 2019/2020 szezonban elég keményen beindult a marketing machine és CR ahová lépett, ropogós eurók bukkantak a felszínre. Mivel nagyobb "beruházás" a szolikirály után nem történt ezért a bevételnövekedést én az ő számlájára írom. Az éves jelentésből (amit bárki fia ingyen és bérmentve letölthet finom PDF formátumban a hivatalos juve oldalról) kiderül hogy ez az istencsászár csak egy év alatt 113 mihályt hozott a konyhára (jegyeladások, TV, hírdetések, szponzor, termékek és ami a legdurvább játékos után járó regisztrációs díjakból), igazából nem szándékoztam jobban utánajárni de szinte arcon vágtak a különböző friss hírek azon vonatkozásban hogy a mi drága Roncink és Elkann milyen nagy puszipajtások lettek. Most dobnak piacra egy CR7 védjeggyel ellátott szemcsit amit 70 országban fognak piacra dobni. Számoljunk már egyet csak úgy heccből: nem akarok nagyon kukacoskodni de 30 rugót szerintem el lehet kérni egy ilyen szemcsiért, ugye az kb 90 juró, adjanak el belőle csak 10ezer db-ot, szorozd 70 országgal és Roni visszahozta a 4 éves fizuját, na jó nem egészen :) szóval ne vicceljünk már hogy nem érte meg ...

JuventusFanatikus 2020.01.31. 14:04:45

@marrdel: Én nem azt mondtam, hogy nem érte meg, csupán jelenleg még mínuszos az üzlet, de biztos vagyok benne, hogy az év végi jelentésben már ennek nem lesz se híre, se hamva.

marrdel 2020.01.31. 14:15:27

@JuventusFanatikus: Jogos, mínuszos, ha szigorúan vesszük a matekot. Tulajdonképpen majdnem mindig az.

ZecH 2020.01.31. 22:11:36

@marrdel: Zsir vagy teso... CR a kiraly! Mindig is ezt magyaraztam en is, de akkora tudosok vannak errefele, hogy az elllllkepeszto!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9903) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7430) Olasz Kupa (322) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása