Chiellini: "Az új Juventus januárban fogja megmutatni magát"

chiellini_giorgio_trofeaval.jpgA Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini egyelőre csak a pálya széléről szemlélheti csapattársainak játékát, azonban a kapitány most hosszabb interjúban beszélt az Aranylabda kiosztása és egyéb témakörök kapcsán.

"Tavaly Ronaldót valóban megfosztották az Aranylabdától, amikor a Real Madrid úgy döntött, tesz arról, hogy ne ő nyerje, ez pedig igazán nevetséges volt." - vázolta elméletét Chiellini a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva.

"Ebben a szezonban kiegyenlítettebb volt. Minden tiszteletem Modrićé, de még pályafutása legjobb szezonjában sem érdemelte meg. Ez egy jelzés volt a Real Madrid részéről, meg akarták akadályozni Ronaldót abban, hogy megnyerje.

Megnyerte a Bajnokok Ligáját, de ezt a logikát követve idén Van Dijknek kellett volna nyernie, tavaly pedig Griezmann-nak, Pogbának vagy Mbappénak, amiért elképesztő dolgokat műveltek a világbajnokságon. Modrić győzelmének semmi értelme."

A Sassuolo ellen nyújtott gyenge teljesítménnyel, a csalódás keltő 2:2-es döntetlennel a Juventus átengedte az olasz bajnoki tabella első helyét az Antonio Conte által irányított Internek.

"Az Inter nem lepett meg. Ismerem Contét és a játékosait. Hosszú ideje számítottam már rá, hogy így lesz. Fejlődnünk kell, de már a legelső mérkőzésünk után is azt mondtam, hogy az új Juventus januárban fogja megmutatni magát.

Jól kezdtünk, ez kitartott az első másfél hónapban, s az Inter elleni mérkőzésen csúcsosodott ki. A jelenlegi szezon során eddig az volt a legjobb teljesítményünk. Azután erőnlétileg visszaestünk, de számítottunk erre. Az eredmények azonban érkeztek, még akkor is, ha saját magunk számára sem voltunk meggyőzőek. 

Fontos akkor is megszerezni a pontokat, amikor nem játszunk jól. Tudatában vagyunk annak, hogy keményen kell dolgoznunk azért, hogy olyan automatizált keretté váljunk, amilyenhez Sarri szokott."

A hiányzó csapatkapitányt a pályán a nyáron csillagászati összegért igazolt Matthijs de Ligt próbálja pótolni, s Chiellini természetesen szót ejtett az ifjú hollandról is.

"Minden nap beszélek vele, okos, tanulni akar, s ez nagyon gyorsan megy neki. Csak 1999-ben született, s már berobbant egy új játékstílusba.

Január és február között szintet kell lépnünk. Meg kell próbálnunk valamivel jobban játszani. Szükségünk van egy szikrára, ami erre sarkall bennünket. Az elmúlt években megelégedtünk az 1:0-ás győzelmekkel. Most hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy bátrak vagyunk és kockázatot vállalunk, ahogyan az Inter ellen tettük. Nem ragadhatunk meg itt."

Az Atlético Madrid elleni győzelemmel a Juventus elérte egyik legfontosabb célját, s egy mérkőzést megspórolva bebiztosította helyét a Banokok Ligája egyenes kieséses szakaszában.

"Talán van néhány csapat, amely erősebb nálunk, de a pályán nyújtott teljesítmény dönt majd. Bennünket is beleértve van 5-6 csapat, amely minden évben a győzelemre pályázik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7015336456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2019.12.03. 16:32:53

Az aranylabda odaítélését maximálisan jól látja egyetértek vele.Szerintem De Ligt jó úton halad,de még időre van szüksége."Az Inter nem lepett meg. Ismerem Contét és a játékosait. Hosszú ideje számítottam már rá, hogy így lesz."Nagyon jó meglátás és ha nincs annyi szerencsésen behúzott meccs,akkor lehet nagyobb gondban lennénk,igaz ehhez kellettek bírói tévedések mindkét oldalon.(nálunk pontvesztés,náluk pontok jöttek)Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy nagyon gyér formában játszunk,amin mihamarabb javítani kell.Contet meg nem kell bemutatni senkinek.Remélem januártól tényleg szebb és jobb focit játszunk,amire nagy szükség lesz.Ehhez a dögevők megadják a löketet,mert csak ideig-óráig lehetnek az első helyen és jön a Bl is.nem utolsósorban pedig egyszer náluk is lesz hullámvölgy,mert ilyen kicsi kerettel nem lehet behúzni a bajnokságot és előbb vagy utóbb ők is elfáradnak és a sérülések sem fogják elkerülni őket.A Bl pedig mint mindig marad egy lutri.Nagyban függ a sorsolástól és a szerencsétől,de talán a VAR idén már igazságos lesz és segíteni fogja a játékvezetést.A formánk addigra rendben kell legyen,a mercaton pedig hozni kell a kp.ra erősítést. Giorgio várunk vissza!!!Forza Juve!!!

del pipi 2019.12.03. 17:04:31

Én is így kalkulálok, január februárban muszáj formát mutatni, addig is be kell húzni a meccseket. Forza Juve!

Juvegaspy 2019.12.03. 17:45:35

@del pipi: hat februárig muszaj.. Kulonben babo es tarsai keresztbe lenyelnek minket :D

giorgio007 2019.12.03. 18:18:58

Azért én nem mondtam volna ilyen éles kritikát az Aranylabda és Modric viszonyáról. Ez nem volt elegáns ebben a formában.

del pipi 2019.12.03. 19:07:56

@Juvegaspy: Jó esetben így kéne lennie, maximum Babót és népi zenekarát tudod hová utaljuk be?! Amikor egyszer Babónak ezt mondtad hogy mész te a ... úgy röhögtem mert rögtön ez jutott eszembe, hogy így mondod:www.youtube.com/watch?v=iK0-76FChfk csak magyarul még jobb! De nem találtam! :))))

2019.12.03. 19:43:59

@Juvegaspy: Babo akkor is lenyel minket keresztbe, ha triplázunk, de én azért bÍzOm BeNnE, hogy nem így lesz :D

2019.12.03. 22:31:43

Sziasztok!
Az nso-n az egyik hozzàszolò ìrta!:)))
Persze teljesen igaza van!
"Gyááá more. Alamizsnának megkapta suttyó a kovácsolt vas kerítés egyik darabját."

2019.12.03. 22:50:32

SZIASZTOK!
TEGYÜNK A HELYÈRE MINDENT!
RÈG OLVASGATOM AZ ITTENI CIKKEKET!
PÀR NAPJA ÈN IS HOZZÀSZÒLOK EGY-KÈT DOLOGHOZ, MERT NEKEM IS VAN VÈLEMÈNYEM!
AZ HOGY SOKATOKNAK NEM TETSZIK, HOGY LEHÙZOM A JELENLEG ÖNMAGÀBÒL KIFORDULT JUVENTUST, HÀT ISTENEM...ÌGY JÀRTATOK!
TUDOM NEKTEK FANATIKUSOKNAK NEHÈZ LÀTNI A FÀTÒL AZ ERDŐT, PEDIG FELKELLENE ÈBREDNI, AMÌG NEM KÈSŐ!-EZ A JUVE -NEM- AZ A JUVE! A SOKUNK ÀLTAL MEGKEDVELT, MEGSZERETET, IMÀDOTT CSAPAT! RÉGEN...MÈG PÀR ÈVE AZ VOLT, MOST 2FORINTOT NEM ÈR! ÈN IS SZERETEM A JUVÈT, HA ÙGY ALAKUL MECCSET IS NÈZEK...DE MINT ÌRTAM, EZ A MARKETING FC MÀR NEM CSAPAT, EZ MÀRA CSAK A PÈNZRŐL SZÒL!-EZÈRT IS JÖTT HISZTIÀNÒ, HOGY MÈG TÖBB LEGYEN A BEVÈTEL!!!
A CÌMER LECSERÈLÈSE MEG ÖVÖN ALÙLI VOLT VELÜNK ÈS A HAGYOMÀNYOKKAL SZEMBEN!-NA EZ A JUVE MOST.

Contelegend 2019.12.03. 23:50:05

@Billy Louise: Ádika és mdewc papi ilyenkor hol vagytok? Ettől a gyerektől még én is rosszul vagyok :D na szerintem ő a troll csak hogy végre jogos céltáblát találjatok. Szóval Billy Louise , te vagy nagyon hülye vagy , vagy szarul trollkodsz mert még humor sincs benne. Egyébként lehet a hagyományokhoz ragaszkodni , én is röhögtem az új - hát címernek ne nevezzük - logón , de amint látod a Juve halad a korral a nagyobb sikerek érdekében. Egyébként egy csapatot hosszú távon a sikeressége határoz meg , nem az, hogy mennyire tiszteli a hagyományokat. A siker érdekében ilyen irányba mozdult a Juve , ezt vagy megszokod vagy nem, de ilyen stílussal ritkán találkozom, pedig akad itt is egy két érdekes figura. Segítek meg annyiban, hogy gondolj bele egy angol felsőházi csapat majd annyi bevételt termel az angol pénzeknek és felvevőpiacnak köszönhetően mint a Juve , és ezt brand építéssel lehet ellensúlyozni. A te olvasataid szerint a végletekig kéne játszatni az öreg ikonokat vagy mi? Nem igazán értem , hogy fröcsögésen kívül mit akarsz mondani.
Mielőtt megvádolnál bármivel , hogy Ronaldo-t istenitem vagy hasonló ,jelzem, nem vagyok Juve drukker , de szerintem te sem.

babo0410 2019.12.04. 00:12:14

@danimester1: Hagyjuk már ezt a bírózást!
Csak remélni tudom, hogy igaza lesz Chiellonak, és abban is bízom, hogy addig is akármilyen játékkal, de hozzuk a pontokat.
FORZA CHIELLO!

babo0410 2019.12.04. 00:19:25

@Holloka: Ha triplázunk, én leszek az első aki megkövetem magam. Ugyanis én nem vagyok olyan, mint a blogon rengetegen, hogy szidom a játékost, edzőt, vezetőséget, stb, aztán mikor nem jön be amit mondtam, akkor hírtelen úgy teszek, mintha mindig is bíztam volna mindenkiben. Sajnos sokan ilyenek a blogon, én nem. Ha tévedek, elismerem. De egyelőre még nincs mit, pedig a csapat érdekében nagyon remélem, hogy tévedek!

del pipi 2019.12.04. 05:07:30

@Holloka: @Juvegaspy: Titeket talán lenyel, de engem ugyan nem! :))) De majd akkor segítek nektek....érkezem!

del pipi 2019.12.04. 05:17:53

@Billy Louise: Figyelj! Mesélj még! Engem speciel kezd szórakoztatni mennyire lent vagy. A profil képed cseréld ki mert a hideg ráz tőle, dobj fel egy újat...mondjuk egy cirkuszi bohóc megteszi ! Tisztelettel szeretettel: egy FANATIKUS JUVE SZURKOLÓ!

2019.12.04. 06:27:39

@Billy Louise: Haver, itt te minősíted magad egyedül :) Még kritikát sem írok, mert ez, amit képviselsz már annyira alpári és ostoba, hogy vitatkozni sem érdemes vele. Ilyenkor, mikor egy-egy troll feltéved a blogra, mindig Szent Jeromos szavai jutnak eszembe: "Kár egy szamár előtt citerázni!"

Juvegaspy 2019.12.04. 07:04:48

Na itt a a Paradoxon... Egy allitolagos Juve drukker kritikus majomsagait egy interes teszi, tenne helyre a Juveblogon.
@Contelegend azert koszi de az ilyen papucsallatkakat mint ez a @Billy Louise: nem kell emberszamba venni mert latszik hogy annyi esze van mint egy kamaz homoknak.

Juvegaspy 2019.12.04. 07:06:26

@Billy Louise: haver ez nem a te helyed sztem ajanlom az NSO t es a fifat

Mitya10 2019.12.04. 07:33:08

@Billy Louise: Te valòban megtestesìted azt amit egy 20 èves Juve szurkolò kèpvisel xD Làtom anyu nem vette meg a jàtèkot amit kinèztèl de megèrtelek engem is zavart 4 èvesen. Nyugodtan böföghetsz mèg megkockàztatom h mind leszarjuk itt viszont CAPS LOCK nèlkül is làtjuk h mennyire hülye vagy nem muszàj kiemelni minden betűt :)

Juvegaspy 2019.12.04. 07:34:19

@Billy Louise: meg valami..
A Juventus szempontjabol tok mind1 hogy a győzelem utan orulok vagy nyavalygok mint egyesek na csa

dobor norbert 2019.12.04. 09:12:08

@Juvegaspy: Jó reggelt!
Mire lenne időm bekapcsolódni a troll-űzésbe,már le is tiltották ezt a lepkeagyú állszúrkolót. Na mindegy majd legközelebb!
Juventus mindenekfelett!

dobor norbert 2019.12.04. 14:55:23

@del pipi: Szia Csavargyáros!
05:30-kor már olvastam,de elmentem futni és edzeni,h ne idegből írjak. Amúgy is már napok óta hergelem magam,de mindig lenyugtatom az idegeimet,mert sok baromságot olvasok. De nincs erőm ezzel a sok energiaelszívóvámpírral hadakozni. Meghagyom Neked!

del pipi 2019.12.04. 15:17:47

@dobor norbert: Hehe! Helyes! De vannak napok amikor nekem sincs hozzá affinitásom, mit edzel? Le jársz emelni?:)

dobor norbert 2019.12.04. 15:28:03

@del pipi:Birkózó vagyok. Pontosabban veterán birkózó.

JuventusFanatikus 2019.12.04. 15:36:40

@dobor norbert: Akkor gyorsan fel is írlak a "velük nem érdemes kötözködni" nevezetű listámra:P

dobor norbert 2019.12.04. 15:55:28

@JuventusFanatikus: Felesleges! Nehéz velem kötekedni. Csak a Csapat miatt lehet engem felpörgetni. De olyankor inkább nem írok,mint az elmúlt pár nap. Pedig szívesen anyáztam volna itt pár lepkeagyú egyént. Olyan megfontolt vagyok,mint amilyen Te lehetsz:)

del pipi 2019.12.04. 17:39:46

@dobor norbert: És akkor az UTE-ba jársz edzeni? Mert mintha azt mondtad volna hogy ott nőttél fel. :) Engem viszont kicsivel gyorsabban fel lehet...sípjel!

JuventusFanatikus 2019.12.04. 17:43:53

@dobor norbert: Tudom, egy elvet vallunk, úgyhogy szóba sem jöhet a kötözködés:) Az olyan személyeket legszívesebben sorra küldeném el a legközelebbi hozzátartozójukba, de először is nekem nem is igazán szabadna, meg egyébként is másnapra már megbánnék mindent. Úgy vagyok vele, hogy akin látom, hogy menthetetlen, az csinálja, előbb-utóbb úgyis kiharcolja a bannt, vagy virtuálisan lesz öngyilkos. Olyan szintű pesszimizmussal el sem tudom képzelni, hogy hogyan is lehet élni. Hogy megfontolt lennék? Mindenképp igyekszem az lenni, de párszor nem igazán sikerül.

del pipi 2019.12.04. 18:11:54

@JuventusFanatikus: Hát igen igen....khrmmm....aki szájára meri venni G1G1-it az szíjjon gázt! hehe

dobor norbert 2019.12.04. 19:31:17

@del pipi: Nem.Valakivel keversz. Délmagyar vagyok. A fővárost csak a tv-ből ismerem:)
Mondjuk aki Gigit szidja az tényleg szííjjjon gázt!

dobor norbert 2019.12.04. 19:33:00

@JuventusFanatikus: Szerintem jól csinálod!
Csak így tovább!
Mi már bizonyítottan összetartozunk,hisz fekete-fehér a vérünk!

del pipi 2019.12.04. 19:34:22

@dobor norbert: Hallod Norbikém! Tudod min morfondíroztam? Hogy mennyire berágtam a Vénembrió83-ra, tudod miért? Mert most úgy tekintek rá mintha ő lenne a Grincs, mint aki ellopta a blog gyerekeinek a karácsonyát! Basszus ha kicsit később észlel hogy szétkapjuk a Lenkét! :))))))

del pipi 2019.12.04. 19:37:45

@dobor norbert: Basszus kimondta hogy ott élt gyerekkorában? Délmagyar? Az mit jelen kb? :)

dobor norbert 2019.12.04. 19:37:52

@del pipi: Kit? Eszetlenkét? Ja,már én is bánom,h a wc-n ülve nem volt kedvem hadakozni!Pedig adtam volna neki,minden felgyülemlett haragomat amit hétvégén visszatartottam.

dobor norbert 2019.12.04. 19:38:42

@dobor norbert: Ország gyöngye aranya! Baranya!

JuventusFanatikus 2019.12.04. 20:33:46

@del pipi: Aki Bernardeschit is szidja, az is szipuzhat egy kicsit:P
Azért Vénember Kollégáról tessék egy picit több tisztelettel beszélni.:)

Ádi93 2019.12.05. 04:16:35

Chiellini kimondja, elég bátor, meg kell hagyni. -bár igaz, hogy ez az a világ, ahol már a kimondott szónak, ahogy az erkölcsnek, tisztessgnek sincs súlya, értéke. Normál esetben ezek után nem kicsit megbüntetik Chiellini-t, ha nem tudja igazolni a vádaskodását és/vagy komoly vizsgálatok indulnak a Real/Perez ellen az üggyel kapcsolatban. Nyilván semmi nem fog történni, egyébként már tavaly az átadáskor is körbejárta a világsajtót, hogy a Real elnök hogy érte el, hogy rengeteg szavazatot kapjon Modric... emberek elolvasták, majd görgettek tovább az izgalmasabb, bulvárhírekre.
Következménye gondolom azóta sem lett, semmilyen oldalon.
Abszolút igaza van egyébként Chiellininek, legalábbis abban, hogy nem csak CR, de még sokan, jobban megérdemelték volna az aranylabdát tavaly, de érthetetlen, hogy a spanyolok ellen VB mesterhármast szerző, a VB versenyben töltött idő alatt végig a legmagasabb értékelést kapó, a Real Madriddal BL-t nyerő, BL gólkirály helyett na, vajon miért történhetett az ,hogy inkább Modric kapta? Csak nem mert C ideigazolt?
Nagyot ment Modric a VB-n is, tény. De az eddigi "hagyományok" alapján esélye nem lett volna CR ellen, ha Madridban marad.
Aztán idén már a top30-ban sem volt benne, ilyen sem volt mostanában. :) Nyilván a hülyéken és a pénzen áll a világ, de azért csak szabadjon kimondani ezeket a dolgokat.

Egyébként tavaly hol volt a listán Bernardo Silva? És idén hanyadik volt, mint 5trófeát, köztük válogatottal elértet is nyert és mindegyikben oroszlánrészt vállalt, támadó középpályásként? Olyanok előzik meg rendszeresen őt is, hogy az valami vicc....

del pipi 2019.12.05. 05:12:15

@JuventusFanatikus: Hát most már Berna is letehetne valami korszakalkotót a futball pályán...vagy különben kb megy a Milanhoz és ott elég gázos a levegő! Vénember tudja hogy csuberázom a hebrákját, talán még ezért nem csapott le rám a Bannhammer! :)))) Pedig már én is megdolgoztam néhányszor érte... @dobor norbert: Nem! Szerencsétlenke! :) Kár arra felé nem nagyon járok. :(

JuventusFanatikus 2019.12.05. 10:58:43

@del pipi: Attól, hogy még nem bannolt ki, az még nem jelenti azt, hogy vevő az eféle vicceskedésre. Tudod, az a jó, mikor mindenki nevet, nem csak az egyik fél.

del pipi 2019.12.05. 15:05:48

@JuventusFanatikus: De adni sokkal jobb mint kapni,nem? Így szól a mondás, nem igaz? Inkább arról beszélgessünk hogy hol van a Sasülő elleni meccs elemzés, ez jobban érdekel engem, és bizony már sokan várják mint a télapót! IGAZ SRÁCOK???!!! :))))

dobor norbert 2019.12.05. 17:56:52

@del pipi: Igen az elemzés az kell,mert nem tudom megérteni,h egy Peruggia a másod vonalból,miként tudta legyőzni őket tegnap!
Fanatikus magyarázata kellene nekem!

del pipi 2019.12.05. 18:08:07

@dobor norbert: Lehet most nem megy, engedjük el! Most készüljünk a holnap estére , én még nem voltam ekkora Roma szurkoló mint holnap leszek, ezt fogom énekelni schwule wölfe éjjáéjjáó éjjáéjjáóéjjáéjjáóóó!

JuventusFanatikus 2019.12.05. 19:02:05

@dobor norbert: Sajnos nem bírtam megírni az elemzést, mivel a meccset sem láttam. A válasz egyszerű, a Sassuolo B csapattal állt fel, gondolom nem is nagyon törték agyon magukat, idén nagyon kell kapaszkodniuk, hogy bentmaradhassanak. A Perugia nagyon jó kis csapat, szerintem jó eséllyel fel is jutnak.

dobor norbert 2019.12.05. 19:07:14

@JuventusFanatikus: Ez bőséges információ!Köszönöm szépen!
Most már nyugodtabban fogok aludni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása