Sarri: "Köszönettel tartozunk Ronaldónak"

sarri_maurizio_feltolt_szemuveggel.jpgA Juventus győzelemmel zárta az AC Milan elleni mérkőzést, de a csapat még továbbra is adós a jó teljesítménnyel és a meggyőző játékkal, most Paulo Dybala találata elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy visszavegye a tabella első pozícióját az Intertől.

Közben készülődik a vihar Torinóban, Maurizio Sarri röviddel a második félidő kezdete után lecserélte Cristiano Ronaldót, s a portugál klasszis, hogy nemtetszését kifejezze, a hármas sípszót megelőzően távozott a stadionból.

"Köszönettel tartozunk Ronaldónak, aki áldozatot vállalt azzal, hogy egyáltalán ott volt ma este egy nehéz helyzetben. Mindent megtett, ami csak lehetséges annak érdekében, hogy játszani tudjon, de láttam, hogy nincs jól, s úgy gondoltam, úgy a legjobb, ha lehozom." - magyarázta az esetet Sarri a mérkőzés lefújását követően.

"Természetes dolog, hogy egy játékos ideges, ha lejön a pályáról, mikor olyan keményen dolgozott azért, hogy ott lehessen. Az elmúlt hónapban volt ez a kis problémája a térdével, az edzésen kapott egy rúgást, ami megsértette az oldalsó szalagokat. Amikor intenzív edzést végez, vagy játszik, ez zavart okoz neki, végül túlzottan kompenzál, ami pedig ártalmas a vádlinak és a combizmoknak. 

Mindez kihatással van a teljesítményére, s pillanatnyilag nincsen csúcsformában. Minden olyan játékosnak, aki próbálja tudása legjavát nyújtani, lesz öt perce, amíg ideges, ha lecserélik, de egy edző általában sokkal jobban aggódna, ha az illető nem látszana dühösnek. 

Tetszett a csapat szellemisége, azonban minőség tekintetében rengeteget kell javulnunk, mert túl sok hibát vétettünk, olcsón eladtuk a labdákat, s területet nyitottunk a Milan előtt. A győzelem iránti éhség és elszántság az, ami előre hajt bennünket. 

A Milannak voltak kapura lövései, de szinte mindegyik próbálkozásuk a tizenhatoson kívülről történt. Lenyűgöző passzjátékuk és kiváló technikájuk van, egyértelműen a szezonban mutatott teljesítményüket meghaladva játszottak.

Gonzalo Higuaín nem szerez annyi gólt, mint azt korábban tette, azonban keményen dolgozik, hogy a védelmet segítse, jobb az összjátékban a társakkal és mindig kész gólpasszt adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5115301066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal Jamal 2019.11.11. 09:31:55

"Közben készülődik a vihar Torinóban"

Milyen vihar???
Sérűűt nem? Akkor?

Juvegaspy 2019.11.11. 09:43:00

A szunet nagyon jol jon most.. Meg van türelem Sarri de azert bele kene huzni.
CR eseteben nem izgat h serult vagy nem.. elismerem mint a vilag egyik legjobbjat sokat tett az asztalra stb stb... Ez mind nem erdekel 30millat kap.. Dolgozzon megerte s ne hisztizzen.. Ha serult ha nem, akkor se menjen haza de legalabb alljon ki a nyilvánosság elé s kérjen elnézést vagy kamuzzon valamit amivel ezt az egeszet el lehet felejteni.
Nem kell a balhé

kovta23 2019.11.11. 09:55:47

Sarti felé taktika amit a Napolinál játszott itt sosem fog működni. Egyrészt azért mert ellenük az ellenfelek sokkal hátrébb védekeznek ergo a futós sarriball nem játszik plusz nincs meg a sebesség se a csapatban. Más. Berni miért játszik??? Nagy 0 . Én az uruban se látok potenciált. Ronaldo ha sérült ne játsszon vagy ha megsérül vagy beteg miért van hiszti ha lecserélik. Sajna lefelé húzza a csapat moralját. Az a bajom hogy nem látom hogy miként lehetne ebből szép foci.

Juventino86 2019.11.11. 10:24:16

@kovta23: Berna és Bentancur is tényleg nagyon gyenge. Amíg ők kezdenek, addig szép focit nem lehet várni. Bentancur még a védekezésben egész jó mondjuk, Bernardeschi meg egy hatalmas nulla... Sarriball itt nem lesz, de ahogy te is írtad, ez nem lehetséges, ki kellett találni mást. Egyelőre sajnos ennyire futja, még jó, hogy legalább nyerünk így is. Továbbra is nagyon kellene egy klasszis középpályás. Én a télen mindent megtennék Pogba visszahozataláért.

Leram7 2019.11.11. 10:24:41

Ez szerintem nem az igazság.

De kiderül majd, hogy CR játszik a válogatottban vagy sem.

Azt gondolom, hogy támadóbban kéne felállni és semmi szükség Matuidi, Khedira féle játékosokra a kezdőben.

Zola82 2019.11.11. 10:31:58

Az ilyen játék miatt küldték el Allegrit aki legalább formációt tudott váltani meccs közben! Ez igy nagyon kevés!

Juventino86 2019.11.11. 10:39:25

@Leram7: Szerintem is simán fel lehetne állni támadóbban. Feldobni egy jó 4-4-2-t valamelyik szélen Costával. De Sarri sajnos nem fog menet közben formációt váltani. :(

JuventusFanatikus 2019.11.11. 10:49:08

@Juventino86: Fogjuk rá, hogy megértem azt, hogy Bernardeschit gyengének titulálod, de azt, hogy Bentancurt miért sorolod még mindig a gyenge játékosok közé, az számomra felfoghatatlan. Konkrétan a legjobb box-to-box középpályásunk jelenleg, védekezésben olyat mutatott, hogy csak ámultam-bámultam, emellett támadásban sincs elveszve. Sikeresen kiharcolta magának a helyet a kezdőben, jó eséllyel kitúrva az örök kezdő Khedirát.

JuventusFanatikus 2019.11.11. 10:54:19

Értem, hogy védi Ronaldót, meg minden, de én valamiért nem hiszem el, hogy tényleg sérült lenne.
Egyébként érdekes dolog, Dybalának nem szabad kimenni az öltözőbe pár perccel a meccs vége előtt, mikor vezet a csapat, bezzeg CR nyugodtan kirohanhat a második félidő első felében, miközben döntetlen az állás. Kutya legyek, ha ezt értem... Lényeg, hogy a csapatjátékos CR mindenkivel egyenlő a szurkolók szemében.

Juventino86 2019.11.11. 10:57:21

@JuventusFanatikus: Helyesbítek. Bentancur nem rossz játékos, csak ő sokkal inkább alkalmas a védekező középpályás szerepkörére. Btb-nek szerintem annyira nem jó, mert még mindig sok labdát elad, és támadásnál sokat vár a passzokkal. Khediránál jobb, ez nem is kérdés. Mondjuk nekem Khedirával sincs nagy gondom, csak ne ő kezdjen minden meccsen!

spaolo1981 2019.11.11. 10:59:07

Borzasztó lassú a játékunk, a támadásban meg fogalmatlanok vagyunk. Matuidi nettó emberhátrány, csak védekezni tud(vagy inkább a labdát jó messzire elrúgni), de ez is csak akkor érne valamit, ha támadásban működne a középpályánk. Dybalát és Costát kezdetném, Cuadrado azonnal menjen vissza a középpályára, egyszerűen luxus egy technikás játékost jobb bekként használni.Ronaldot meg érdemes lenne kipróbálni középen, Higuaínnal felváltva és tömni labdákkal. A szélen egyszerűen megfojtjuk a játékát és az ellenfeleknek sem okoz gondot semlegesíteni.

JuventusFanatikus 2019.11.11. 11:02:51

@Juventino86: Azért a nagyon gyenge és a nem rossz között nem kis különbség van:P Sarri szisztémájában nekem jobban tetszik box-to-box-ként, szerintem kevés registának, Allegri idejében meg inkább fordítva volt. Ha a támadásban valamivel jobb Rabiot játszik a másik oldalon, akkor simán elfér Bentancur, meg egyébként is azért lenne a trequartista, hogy Ő szervezze a játékot, de a csapatban sajnos ilyen ember, aki tökéletes lenne számomra, nincs.

Del Pybala 2019.11.11. 11:50:06

@JuventusFanatikus: Se Berna, se Benta nem Juve szintű.

Rocky80 2019.11.11. 11:54:00

Tényleg lenyűgöző ennek a Milannak a passzjátéka.

Jamal Jamal 2019.11.11. 11:58:30

Szerintem tegnap Bentancur elég jól játszott ahhoz hogy megérdemelje a következő meccset is. Bernardeschi pedig egész egyszerűen nem a saját szerepkörében játszik.

Kezd Rabiot is belejönni ha több lehetőséget kapna nyugodtabban játszana.
Viszont Matuidi tündöklésének napja nem tegnap este volt.
Elől a varia:
CR (balon) Higuain(középen) Bernardeschi(jobbon)
vagy Costa(balon) Higuain(középen) Dybala(jobbon)
vagy Costa(balon) Dybala(középen) CR (jobbon)
vagy Bernardeschi(balon) Higuain(középen) Dybala(jobbon).

És kipróbálnám perverz módon a:
Costa(balon) CR(középen) Dybala(jobbon) triót.

alessandrinho 2019.11.11. 12:06:57

Jézusom ez mekkora kamu. De hát erre lehetett számítani. Az egy dolog, hogy egy játékos ideges, mert lecserélik, szíve joga. De az hogy kisétál a stadionból, az mindenkivel szemben tiszteletlenség és egyértelműen rombolja a csapat morált.
Mondom, remélem azért sietett le, mert nem akarta lekésni a hazafelé tartó repgépet!

Juventino86 2019.11.11. 12:32:03

@JuventusFanatikus: Úgy gondolom, hogy Bentancur legfeljebb vkp szerepkörében lehet hasznára a csapatnak. Támadásban azért bőven vannak hiányosságai. Amikor azt írtam rá, hogy nagyon gyenge, akkor a támadó kvalitásaira gondoltam. Itt van már egy ideje, de azért igazán jól csak néhány alkalommal játszott. Sajnos ez Bernára is igaz. :(
De vannak azért pozitívumok is. Cuadrado a csapat egyik legjobbja ebben az idényben, Dybala és kezd visszatalálni a helyes útra, Higu sem rossz. De Ligt is jó meccset hozott le tegnap. Szóval elbírja a keret Bernardeschit és Bentancurt is, csak nem a kezdőben.

Juvegaspy 2019.11.11. 12:41:39

Na CR azert posztolt egy fino alla fine et nem olyan reg.. Jo lenne ha media se eroltetne ezt a dolgot.. Legkozelebb meg jatszon ugy a 7esunk hogy ne kelljen lehozni

steven.h 2019.11.11. 12:44:59

Lehet én vagyok rosszul bekötve, de ha sérült, akkor ne játsszon. November van, sokkal nagyobb szükség lesz rá később, ezzel meg kockáztatunk egy súlyosabb sérülést. Hatalmas hibának érzem így ezt.

MdewC 2019.11.11. 13:11:17

Sztem meg no para van. :)

del pipi 2019.11.11. 15:16:31

@JuventusFanatikus: Erről beszélek hogy ilyenkor néhányan ha Ronaldoról van szó akkor elbagatellizálják az ő hibáit, vétkeit, teljesítményét. Ez az én fő gondom.

del pipi 2019.11.11. 15:22:40

@steven.h: Mekkora Kambodzsa ! Szerinted sérült? Simán játszik majd a Portugál válogatottban. Biztos Agnelli mondta Sarrinak : hallod okosan beszélj? Így is rezeg a léc mert már másodszor lehoztad a Krisztiánt?

steven.h 2019.11.11. 15:41:02

@del pipi: Nem tudom mi az igazság, annyit írtam, hogy ha tényleg sérült volt akkor ne játsszon.

Ádi93 2019.11.11. 15:46:41

@del pipi: A tegnapi meccs elötti bemelegítésen elég jól látható nagy tapaszok voltak a térde körül kedves kambodzsa. Már a Moszkva elleni BL meccsnél is említette ezen kisebb sérülését Sarri.
A válogatottig van még 4 napja, mindkét meccsen gyözniük kell, nem leszek meglepve ha játszani fog legalább 1-1 félidöt. Valószinüleg sikerül az elsö félidöben eldönteni a meccseket, nincs sok kockázat a játszatásában.
Ha meg nem játszik, akkor meg megnyugodhatnak itt páran.

del pipi 2019.11.11. 17:01:12

@MdewC: Szerintem is no para van ! Visszajön úgyis sima kezdő, de hát ez így igazságos!

del pipi 2019.11.11. 17:02:43

@steven.h: Hát ezt mondom én is , ha sérült akkor pihenjen.

del pipi 2019.11.11. 17:08:17

@Ádi93: Ja akkor ezért játszik úgy mint egy kutyaszar? Ja akkor az más! Ki a f...t érdekelnek a ratyinyúl tapaszok? Ha fáj van helyette egészséges akivel nem vagyunk egyel kevesebben a pályán! Vagy te ezt nem így látod? Kinek drukkolsz a Juvénak vagy Ronaldonak?

JuventusFanatikus 2019.11.11. 17:08:33

@del pipi: Sarri mániája mindig azzal megvédeni a döntéseit, hogy a játékosnál valami sérülés van. A Kepa-cserénél is ezzel takarózott.
@Ádi93: Olvastam pár nagy CR-fantól, hogy azzal a térdével mindig van valami baja, visszatérő problémái akadnak vele, Te biztos tudsz erről többet mesélni, én ha lehet kerülöm a CR-el kapcsolatos sztorikat.

del pipi 2019.11.11. 17:21:20

@JuventusFanatikus: Akkor viszont rendes a kis Bagós, hogy nem kezdi el mondani amit gondol...

Ádi93 2019.11.11. 19:19:31

@JuventusFanatikus: Igen, minimális fájdalmai elö szoktak ott jönni, pontosabbat én sem tudok.
@del pipi: A Juvénak, ezzel együtt pedig CR-nek is. A te fejedben ez nem áll össze gondolom, mindenesetre azt látom, hogy te CR ellen. Ne aggódj én sem a hozzád hasonló hülyék miatt vagyok 20 éve Juve fan, söt inkább ennek ellenére.

GGábr81 2019.11.11. 20:44:53

Azért remélem a fizetésének egy részét sem lesz hajlandó átvenni.

JuventusFanatikus 2019.11.11. 21:08:50

Egyébként ez a kép hatalmas, már csak egy "i" betű kell a "rand" szó után, és már mehet is reklámba ez a kép a társkereső oldalakra, 60+os korosztályra vonatkozóan.

gomorra21 2019.11.11. 21:49:11

@JuventusFanatikus: "Sarri mániája mindig azzal megvédeni a döntéseit, hogy a játékosnál valami sérülés van. A Kepa-cserénél is ezzel takarózott."
Lehet, az én hibám, de én nem értem, hogy ezzel mit akarsz mondani, talán már a Kepás sztori kevésbé rémlik, de nem értem a párhuzamot.

JuventusFanatikus 2019.11.11. 22:04:24

@gomorra21: Sarri azt nyilatkozta akkor, hogy azt hitték Kepa megsérült, azért akarta lecserélni, nem azért, mert Caballero jobban védi a büntetőket, és jobban bízott az argentinban.

gomorra21 2019.11.11. 23:22:58

@JuventusFanatikus: ja, igaz. El is felejtettem, hogy az az incidens nem sokkal a lefújás, és tizenegyespárbaj előtt volt. Úgy emlékeztem, hogy hosszabb idő volt még hátra.

del pipi 2019.11.12. 05:10:06

@Ádi93: Én első sorban a Juvénak drukkolok a csapatnak, nálam a személy nem áll a csapat felett. Kedvelem Ronaldot de az ilyen hülye elfogult szimpatizánsait nem feltétlen. Egyáltalán nem áll a csapat felett, és remélem már jövőre abból az évi 30 millióból három bitang jó CSAPATJÁTÉKOSNAK fizet a Juve! Azért én annak drukkoltam hogy valami korszakalkotót visz véghez a Juventusnál és esetleg nyer még egy aranylabdát, de itt jön képbe az emberi hozzáadott érték, ami meggátolja ebben. Miattam meg a hozzám hasonló hülyék miatt pedig gyere nyugodtan gyerekszínészkedni, én mindig szeretettel várom a Ronaldos kommentjeid.

Ádi93 2019.11.12. 13:08:11

Annyi történt, hogy leírtam a rendszer működését, mert láttam, hogy komolyan gondoljátok vele kapcsolatban ezt a főnök-beosztott felállást, meg hogy megbüntetik és egyebek. Gondoltam leírom, hogy miért nem így van. Erre néhányotok gyógyszere elgurult, ahelyett, hogy megköszöntétek volna, vagy ha tévedek, kijavítjátok, elkezdtetek itt óvodáskodni.
Azt sajnálom csak, hogy a hozzád hasonlók is magukénak érzik a klubot, holott rengetegg olyan, értelmes és tisztelettudó juvés van, akik pont az ilyenektől hánynak. És ehhez semmi köze CR-nek. De arra mindenképpen jó a neve, hogy nyilvánvalóvá tegye az unintelligens emberek jelenlétét.

del pipi 2019.11.12. 15:12:20

@Ádi93: Akkor itt folytatom jó? Először is az óvódás az a @JuventusFanatikus, én a nyugdíjas vagyok te meg az a gyanús kis közepes. Én megköszönném az egész blog nevében hogy elmagyarázod mi hogyan működik a Juvénál vagy bárhol. A fa..nak hoták ide CR-t most miatta buktam le hogy mekkora suttyó vagyok, jó bevállalom hogy akkora paraszt vagyok hogy SMS-ben kapom a meleg vizet, de azért ettől független egy nagyon szép teljes értékű szép NSO-s életet élek. És így hogy lebuktam most már bevallom az egész blog előtt hogy én egy amolyan FAKE Juve szurkoló vagyok, egy divat szurkoló, és csak NSO-zni járok ide. Viszont egyből megvolt az is hogy te vagy eredeti OG itt! Ádi kösz hogy vagy nekem!

Ádi93 2019.11.12. 16:20:53

@del pipi: Már az első mondatod rosszul értelmezett... Nem korra értettem az óvodás minőséget, hanem kommunikációs nívóra, értelmi színvonalra. Ez persze nem azt jelenti, hogy emberileg is ilyenek lennétek, csupán amit itt igyekeztek mutatni a kommentetek által, arra értem, hisz nem ismerlek titeket.

A többi része a kommentednek a szokásos kínos vicceskedés, cinizálás, biztos van akinek tetszik, meg aki jól szórakozik rajta, hogy egy 50 éves ember képtelen még egy online felületen is egy értelmes kommunikációra, vitára, de hidd el, ez 25 éves kor és egy bizonyos intelligencia szint felett inkább ciki. Örülök végülis, hogy nem érted, mert így legalább nem is stresszel téged semmi, gondolom az egész világot így kezeled. Végülis jobb tompító módszer mint az alkohol, vagy a drog, szóval még igazad is lehet ebben.

Szívesen.

del pipi 2019.11.12. 16:41:41

@Ádi93: Most már szeretném ha te lennél a Dokim mert te aztán tényleg segítesz nekem. Csak hagyd már ezt az 50-s szarságot. És igen nem ismersz engem-minket de élőben is ezt kapnád , én nem vagyok egy merev sótlan pöcs, tényleg nem stresszel, burokban élek! Yeahhh! Na most ha megbocsát uram mentem edződni egy kicsit, de aztán szívesen válaszolok bármire. A Dokimnak? Hogy a viharba ne!

Ádi93 2019.11.12. 17:12:52

@del pipi: Élőben is ezt kapnám. :D Bocs, de ezen fel kellett röhögnöm. Hogy még büszke is vagy a hülyeségedre. Az 50-es szarságot azért nem tudom hagyni, mert a körülöttem lévő 50 körüli középkorú emberek egy egészen más életszemléletet és értékrendet képviselnek, minthogy az legyen a napi örömük, hogy Ronaldót fikáznak online fórumokon és kommentekben várják a visszaigazolást. Ez számomra ijesztő. már az is, hogy erre áldozol időt. Ezért nem tudok egy könnyen elvonatkoztatni ettől. Ha azt írtad volna, hogy 25 vagy, akkor abban a korban még szinte normális ez. Persze tudom, hogy merre halad a világ szellemisége, morálja, értékrendje és értem azt is, hogy miért furcsa neked, hogy ilyeneket írok.
Bár, nem tudom, mondjuk a te nagyapádra ha visszagondolsz, mennyire tudod elképzelni róla, hogy 50 felé, ha lehetősége lett volna, vajon egy kommentfalon fröcsögött volna?

LEhet. Ne haragudj, a személyes példáimból indulok ki én is, ahogy te is. Nincs ezzel gond. Na jó edződést.

Valószínűleg ezért

del pipi 2019.11.12. 19:03:00

Figyelj! Azt tudnod kell hogy elég laza 50-es vagyok és nem vagyok sértődékeny az tuti! De ha én 50 vagyok akkor mi a helyzet a nagy tiszteleteddel? Ez csak Roninak jár ki? A másik egyszer úgy néz ki hogy visszavettél az arcosharcosból , aztán jön a tisztelet teljes paraszt duma, miért nem löksz be egy poént? Az lehet kicsit szemtelen is , max röhögök egy jót! De ne csináld már ezt a Skrizofén párbeszédet, mert még azt hiszem hogy két különböző Ádival társalgok. És ne sértődj meg! Hogy mit csinált volna a nagyapám? Valószínűleg letáraz hogy a taknyodon csúszol ki az ajtó alatt, mert abban az időben a szemtelenség nem játszott! De ez csak a kérdésedre a válasz, nem én mondom. És mivel már már úgy gondoltam hogy picit leszállsz közém, így azt mondom ha már így elmagyaráztad hogy mi a helyzet 25-nél és te már sokkal előrébb jársz az öregnél intellektuális sztrádán , akkor viszont te legyél már nálam okosabb hogy miket írsz vissza. De ha nem megy akkor már ne is válaszolj, úgy én se, ha igen akkor meg simán beszélünk Öregem! :)

Ádi93 2019.11.12. 21:56:26

@del pipi: Na tessék, most meg te nem címeztél meg. Ejyne!
A tisztelet alapvetöen jár részemröl mindenki felé, feléd is járt volna, ha nem álltál volna belém, de mint láthatod továbbra is járna, de mindent megteszel annak érdekében, hogy ezt ne éreztessem.
Akkor ez lehetett a probléma. Papa nem tárazott le téged, hogy a taknyodon csússz ki az ajtó alatt. Emiatt vagy ilyen 50 évesen? Engem biztosan nem "tárazna le", mivel, mint itt is, úgy az életben mindenhol, még online is megkapja tölem az ember az alapvetö tiszteletet. Töled nem. Ezért egyedül te lennél az, akinek le kéne tárazni egy tisztességeset, talán még nem késö :)

Na sikerült megnevettetnelek? Nem sértödök meg, attól ne félj. Felölem mehet a "simán beszélünk", ez eddig sem rajtam állt, csak úgy láttam te így szeretsz társalogni. Nekem elég szokatlan, meg annyira nem is okoz örömet, szóval ha hajlandó vagy folyamatos cinizálás, trollkodás nélkül is megfogalmazni mondatokat, az jó lenne.

senky 2019.11.14. 17:49:33

@Juvegaspy: Szerkntem is az a LEGNAGYOBB baj hogy a nagy fizut felveszik de a teljesitmenyuk HIANYOS ,A fizetesuk aranyos kellene hogy legyen a teljesitmenyukkel .

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása