Sarri: „Ez a meccs nem a szépségről szólt”

sarri_maurizio_palya_mellett.jpgMaurizio Sarri szerint a Juventusnak a Torino ellen csak a győzelem volt a célja, a derbinek nem a szép játékról volt hivatott szólnia.

A bianconero csapat ismét nem volt igazán meggyőző, bár Salvatore Sirigut számos nagyszerű védésre kényszerítette az Öreg Hölgy, Matthijs de Ligt keze ismét labdához ért a tizenhatoson belül, ám a győztes gólt is Matthijs de Ligt szerezte egy Gonzalo Higuaín által lekészített labdából.

A győzelem révén a Juve a tabella tetején találta magát a meccs után, ami csak győzelemmel volt lehetséges, hiszen az Inter legyőzte vert helyzetből a Bolognát 2-1-re.

„Ez nagyon nehéz meccs volt számunkra, és egyértelmű volt, hogy már a kezdő sípszótól rendkívül határozott lesz a Torino, ezért az elsődleges terv az ellenfél lehetőségeinek a korlátozása volt, aztán később át akartuk venni a meccs irányítását, a vége felé pedig le akartuk zárni a meccset.” - ismertette a mester az elmúlt években amúgy már sokszor látott és ezúttal is alkalmazott taktikát a DAZN munkatársának.

„Kemény meccs volt, nagyon intenzív, sokszor a fizikai erő érvényesült, miközben kemény szereléseket is bemutattak a játékosok. Ez nemigen felelt meg a mi jellemzőinknek, de sikerült hozni a meccset.

Nem ez a meccs volt az, amin a szépséget kellett volna erőltetnünk. Az ellenfél jellemzői, aktuális formája és a pálya állapota miatt olyan elemekkel tarkított futballt kellett játszanunk, amelyek nem megszokottak számunkra, de megnyugtató, hogy így is nyerni tudtunk.”

A Juventus szerdán Moszkvában lép pályára a Lokomotiv vendégeként, ennek kapcsán a játékosok rotálásáról is kérdezték a mestert.

„Federico Bernardeschi dinamikusabb játékos, aki jobb a kapura törő futásokban, miközben Aaron Ramsey jobb a passzok tekintetében. Aaron Ramsey egy hónapig sérült volt, de továbbra sem érzem azt, hogy képes lenne 90 percet lejátszani. Mindazonáltal jó, hogy vannak a padon olyan játékosok, akikkel sebességet tudunk váltani.

Alex Sandro kicsit fáradtnak tűnt, ezért természetes volt, hogy kap egy kis pihenőt. Mattia De Sciglio is kihagyott pár hetet, és kicsit berozsdásodott, de amint felvette a ritmust, már jobban teljesített.”

A gólt szerző Matthijs de Ligt ismét a figyelem központjába került, hiszen volt tizenegyesgyanús megmozdulása a védőnek, de ezúttal gólt szerzett.

„Matthijs de Ligt szenvedett az első 20 percben, de aztán felvette a ritmust, és nagyon jó második félidőt hozott. Ne feledjük, hogy egy 19 éves játékosról beszélünk, aki egy sokkal nyitottabb és taktikára kevésbé építő bajnokságból érkezett, ahol ha hibák történnek, akkor az emberek figyelme elsiklik ezek felett.

Természetes, hogy szüksége van egy tanulási szakaszra, és fokozatosan javul a teljesítménye.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4115284612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

del pipi 2019.11.03. 10:33:27

Nem baj főni! De most már csináljatok valami szép focit is, mert itt a blogon elfogynak az óriás Juventinok! És akkor sírni fogok!

steven.h 2019.11.03. 10:45:03

Kivételesen aludtam egyet mielőtt véleményt formálok a tegnap látottakról... 24 éve, kisgyerek korom óta szurkolok a Juvénak, általában megkapom hogy Allegri fan vagyok vagy épp hogy Sarri anti-fan, pedig a kettő közül egyik sem igaz, mivel nekem mindig a Juve volt az első, és ha ez a két úriember bukott/ik akkor a Juve is bukik és ez az amit a legkevésbé sem akarok. Nyilván voltak olyan időszakok amikor én is szívem szerint 40 éves koráig kezdőként küldtem volna fel Del Pierot, vagy a sérülése ellenére is inkább Marchisiot láttam volna bárki helyett a csapatban, csak hát a profi sport az nem így működik, és a csapat az első.

A lényeg, hogy a Del Neri korszak óta nem fordult elő, hogy egy Juve meccs, amit tudnék nézni csak háttérzajként megy és sajnos ugyanolyan rossz érzésem van mint akkor: elején jöttek az eredmények, majd az erőlködés és a teljes hanyatlás és egyetlen egy szerencsénk van most, az hogy ez a keret jóval minden csapat ereje felett áll a Serie A-ban a BL-ben majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgot, Moszkvában simán meg lehet fázni, ugyanúgy ahogy még a Bayer Leverkusen is magára találhat esetleg, még semmi sem dőlt el.

Lehet jönni, hogy akkor Allegri utolsó két évében hogy tudtam meccset nézni, igen egyszerű: tavaly megvolt a CR hype, valamint megvolt bennem még a bizalom az edző felé, amit 4 év alatt felépített, mert bárki bármit mondd, az első 4 évében mindig előrukkolt valamivel (első év BL döntő 4-3-1-2-vel, második évben visszahozta a 3-5-2-t és végigvertünk mindenkit és csak egy pillanatnyi kihagyás miatt estünk ki Bayern ellen teljesen tartalékosan, harmadik évében újra BL döntő egy újabb merész húzással, negyedik évben pedig ismét majdnem csoda a Real ellen, ezek mind a folyamatos duplázások mellett) amivel megoldotta a csapat esetleges problémáit.

Most én nem látom egyelőre, hogy mi lesz ebből, és elég vészjósló, hogy gyakorlatilag November van és már fejben fáradtak a játékosok.
Lassan eltelt fél év, de semmi változást nem látok, új játékosok közül is egyedül De Ligt került a csapatba, ő is kényszerből.
A középpályánkon játszó játékosok közül egyedül Pjanic aki tudna "Sarriballozni" ehhez képest mégse nyúlunk az újakhoz. Rabiotban szerintem fél év kihagyás után is több van mint Matuidiben, azt a fost ő is tudja hozni. Attól mert fentebb játszunk attól még az alibi passz az alibi passz marad, és az ötlettelenség ötlettelenség marad, mindegy hogy az a félpályánál történik vagy a 16-osnál. Eddig legalább azon nem kellett izgulni, hogy gólt kaptunk, meg a visszaállásnak is megvoltak a maga taktikai részei, most csak futkározunk össze vissza.

Dybala visszatérése nagyon jó, de szerintem még mindig messze van a BL döntős teljesítményétől... de nagyjából nekem ennyi a pozitívum az elmúlt 1 hónapból, én nem tudom élvezni ezeket a meccseket, mert csak erőlködés ugyanúgy, cserébe mindig izgulni kell, hogy mikor szopunk be egy vagy két gólt úgy, hogy Cuadrado, Sandro és Bonucci is úgy játszik mint a legutóbbi BL döntős csapat védelme.

del pipi 2019.11.03. 10:58:08

@steven.h: Az Allegri első 4 évében egyetértünk, ne legyél pesszimista, lehet most egy kicsit gödörben vagyunk majd túllendülünk meglásd! Ja hogy az a hullámvölgy hogy veretlenül állunk még mindig? Mi lesz itt még?

pedronegroo 2019.11.03. 11:09:49

Nem kell kétségbe esni bár tény hogy utóbbi meccsek inkább az Allegri-érát idézték, de vannak még tartalékok a csapatban. Berna és Matuidi ha küzdeni kell jók de a focihoz/játékhoz nem ők fognak hozzátenni. Várjuk meg míg Ramsey, Costa, Rabiot beépülnek és ha akkor is csak ez a szenvedés marad akkor kijelenthetjük hogy Sarri ugyanúgy becsicskult mint Allegri és csak az eredményt nézi ami persze fontos de nem ezért változtatott a vezetés. Egy valami mondjuk biztos nem fog változni az pedig CR, amíg Ő itt van az Ő oldalán senki ne várjon sarriballt!

rockitbaby 2019.11.03. 11:24:49

@steven.h: Sok dolgot írtál, és van amivel egyet is tudok érteni, de mi mind szurkolók vagyunk, mi érzelmek alapján gondolkozunk szeretett csapatunk vagy adott játékos kapcsán, nem pedig tisztán látva. Kicsit tényleg gödörszerűségben vagyunk most, de emlékeztetnem sem szükséges, hogy mindig van feljebb.

Pocsék párhuzam a Del Neri "érát" összevetni a mostanival és nem csak a keretek közötti különbségek miatt. Lehet szeretni, vagy nem, de azt elvitatni, hogy Sarri jó - jelen esetben jobb, mint Del Neri -, nem lehet.

A mostani pár meccs és a szeptember végi, október eleji mérkőzések között csupán egy különbség van. Ramsey. Amikor őt pakolta fel a Mister trequartistanak, nagyon ült a játék, szépen mozogtak a csapatrészek, jól járatták a labdát. Kidőlt és Berna bár mutat olykor életjeleket, nem ez a poszt. Visszatér a walesi, és hidd el, a játék is folyamatosabb lesz.

Apuleius 2019.11.03. 11:51:19

Lassan csak kellene igazolni egy edzőt.

Andras74 2019.11.03. 12:11:57

@Apuleius: ne írj ilyet, mert del pipi szívinfarktust fog kapni!

Bianconero 2019.11.03. 12:41:21

Jókat írtok, bár túlzás lenne 11 veretlen meccs és 4 és fél hónap után kirúgni Sarrit, csak mert a brillírozó támadásépítésre alkalmatlan középpályából nem hozta ki még a tikitakát. Türelem skacok, türelem! Őszintén szólva ebből a keretből nem néztem ki ennyit se, mint ahogy tavaly sem gondoltam volna, hogy azzal a Chelseavel bármit nyer ... szóval szerintem igenis képes a csodára. Hátha itt is meglep minket majd, adjunk még neki 2-3 hónapot.

del pipi 2019.11.03. 12:42:24

@Apuleius: Persze Apuci! Már keresik is az új edzőt! @Andras74: Hát az az egy gond hogy a szívem az legendás ezért találj ki valami mást, de segítek : Tudok kapni pl. agytubit az ilyen pozitív és elkötelezett Juventinoktól.

Apuleius 2019.11.03. 12:47:50

@del pipi: Csaknem olyan lehengerlő a szellemességed, mint Sarri Juventusa.

del pipi 2019.11.03. 12:47:57

@Bianconero: Azért is írtam fentebb hogy nagyon gödörben vagyunk! Amúgy most azok ilyen szomorúak akik azt vizionálták hogy Sarri meg sem melegszik a padon mert már az első 10 meccsen ponthátrányban leszünk. Alábecsülték furfangosságát! hehe

del pipi 2019.11.03. 12:49:11

@Apuleius: Hát igyekszik az ember!

Apuleius 2019.11.03. 12:52:11

@del pipi: Egy kicsit igyekezhetnél még jobban :-)

Bianconero 2019.11.03. 12:55:04

@del pipi: az is szomorú lehet, joggal, aki már az elejétől jobb játékot várt. Még jó, hogy szuperül jön minden eredmény így is, és tavaszra a szebb játékkal még jobb lesz minden! Igenis van még potenciál bennünk, gondokjatok csak Rabiotra meg Ramseyre. Siránkozzon inkább az Inter. :-)

alexGicamo 2019.11.03. 12:58:46

@rockitbaby: Végre egy pozitív gondolkodású szurkolótárs ! Ezt már szeretem ! Éljen ! :-)

del pipi 2019.11.03. 13:04:29

@Bianconero: Én is így látom Uram! Most már jó lenne a kezdőben ezt a két játékost látni, mert pont azt láttam tegnap is hogy bizonyos játékosoknál megtörik a játék. De hogy kritikát is megfogalmazzak a csatárok felé, muszáj lenne hatékonyabbá válni a kapu előtt, ha ez megtörténik akkor nem kell összemarakodnom a türelem lovagjaival, mert hintünk 3-4-et aztán hívhatják a 04-et! Mekkora poén volt öcséééémm! @Apuleius: Ilyenekre gondolsz? :) ehhhiiiijjjj!

alexGicamo 2019.11.03. 13:04:32

Sarri védelmében : ő nem Harry Potter ! Nem tud varázsütésre megváltoztatni mindent és egyik pillanatról a másikra ,szemre / eredményre is csúcsfocit játszatni szeretett csapatunkkal . De szerintem, erre a világ legjobb edője sem lenne képes ... Jó munkához idő kell, mondta 1x egy bölcs ember ! :-)

Apuleius 2019.11.03. 13:13:53

@del pipi: Egy újabb szellemi mestermű! Belegondolni is rossz, mi lenne, ha nem is igyekeznél :-)

del pipi 2019.11.03. 13:24:35

@Apuleius: Értem! Jobban kell hogy igyekezzek, belehúzok főnök ! Iparkodni fogok esküszöm! De most már te is igyekezzél egy kicsit kritikusabbá válni a Nikotinbával szemben, jó? Mert ez idáig hulla gyenge! :)

Andras74 2019.11.03. 13:26:19

@alexGicamo: lassú munkához idő kell.....

Andras74 2019.11.03. 13:27:47

@del pipi: leírja a véleményét. Mi van ebben rossz?
Ez nem egy kormányülés, ahol mindenki bólogat!

alexGicamo 2019.11.03. 13:36:54

@Andras74: Ami a kedvenc csapatomat és jelenlegi edzőjét illeti , én türelmes vagyok ! Sajnos, manapság, sokan elfelejtették ennek a szónak a jelentését és értékét ! Mindenki, mindent azonnal szeretne ... De a dolgok nem így működnek . Én is szeretném, ha a csapatom minél hamarabb öszekapná magát és jól játszana, de várok . Türelmesen ! És hiszek benne, hogy javulni fog a játékunk !

Apuleius 2019.11.03. 13:42:01

@del pipi: Miattam igazán ne igyekezz. Szerintem ma már ne erőltesd a szellemeskedést tovább, inkább aludj rá egyet, sokkal jobb lesz mindenkinek :-)

ZecH 2019.11.03. 13:47:58

@pedronegroo: Mar majdnem egyetertettem egy hozzaszolasoddal ami nem kis dolog. Kar hogy az utolso mondattal elszurtad... Sebaj... mutatsz eletjeleket ;)

ZecH 2019.11.03. 13:56:40

@alexGicamo: Na! En ezt a hozzaallast szeretem! Folyton mindenki mindent azonnal akar, ez nem realis... es igen meg az is lehet h 1-2 poszton kell valtoztatni, de akkor is turelmesnek kell lenni!

Leram7 2019.11.03. 13:58:11

Én úgy látom a dolgokat, hogy jelenleg a tavalyihoz képest visszaléptünk. Az inter pedig lépett egy nagyot előre. Ha nem is idén, de a Lukaku, Martinez, Sensi, Barella, Skriniar még bőven fog fejlődni, nálunk viszont CR, Higany, Chiello, Matuidi, Khedira és még nagyon sokan kezdenek kiöregedni.

Eddig idén az edzők közül a legjobban Lampard tetszik, elképesztően jó focit játszik több saját nevelésű, fiatal sráccal, akik élnek a bizalommal. Amit látunk Matuidi, Sciglio és egy két ember esetében, arra szerintem pár saját neveléső srác is képes lenne.

38 meccs van, amiből lement eddig 11 a bajnokságban, de egyik meccset sem tudtuk megnyerni simán. Nincs jó játék, nincs dominálás, minden ellenfélnek adunk esélyt.

Én a problémát a formációban látom, jelen esetben teljesen felesleges 3 belső kp és egy nem poszton játszó Berna, mert így, hogy 2-3 ember szenved, csapatként nem lesz meg a power dominálni.

Több értelme lenne 3 védőnek, mint 3 ilyen kp-nak.
Lehetne 4-2-3-1 vagy 3-4-3 vagy 3-5-2 is a felállás és bármelyik jobban esne a csapatnak, mint ez.

Sajnos kezdjük már megszokni azt is, hogy CR nem a messiás, hanem beleszürkül ő is, pedig nagyon nagy, hogy nálunk játszik.

Hogy lehet egy CR, Higany, Costa, Cuad, Berna, "Mandzukic", Pjanic, Ramsey, Dybala névsorral ilyen szürke focit játszani???

ZecH 2019.11.03. 13:58:49

@del pipi: Pipi papa, kemeny vagy mint a kad szele ;) Alapember vagy ahhoz hogy ne legyen itt temetoi hangulat... en csak koszonhetek erte!

Rikoo 2019.11.03. 13:59:07

De Ligt nagyon megérdemelte azt, hogy eldöntse a derbyt.
Tiszteletet érdemel az, hogy bevállalta egy olasz csapathoz való igazolást, igaza van Sarrinak, mert nehéz helyzetben van.

rockitbaby 2019.11.03. 14:01:24

@alexGicamo: Általában így szoktam hozzáállni a dolgokhoz. Meg persze októberben voltak kifejezetten élvezetes meccseink. Szép játék is volt, csak Ramsey kiesett. HA egészséges tudna maradni, óriási fogás lenne.

Viszont az elmúlt pár meccs azt is megmutatta, miért is hajkurásszuk Pogba-t, pletyka szinten Isco-t. Jó-Jó ez a középpálya így, de valahogy mégsem. Nem fogok Emre Can-t pályára követelni, mert mikor megkapta a lehetőséget megmutatta, miért ő maradt ki. Dönthetett volna úgy, mint Lichti és küzd, hajt. Ő azonban csak panaszkodik. Ha van némi valóságalapja a Mandzu+Can+pénz= Pogesz üzletnek és minden fél hajlik erre az opcióra, egyáltalán nem fogok sírni utána.

Nekem is vannak érthetetlen döntései mind a vezetőségnek, mind az edzőnek. Egyik ilyen Matuidi érinthetetlensége. De annyira azért bízok mind a vezetésben, mind az edzőben, hogy ha van jobb opció, akkor nem ragaszkodnak bizonyos dolgokhoz. Mert az vitán felül áll, hogy ha Rabiot pl formába lendül és úgy játszik, ahogy azt a tudása predesztinálja, akkor nem is lehet kérdés, jobb-e Matuidi-nél.

Jelenleg nyugalom kell a csapat körül, és az, hogy a játékosok érezzék a bizalmat irányukba. Ha ez megvan, akkor jönni fog a jobb teljesítmény is.

megasün 2019.11.03. 14:07:29

1. Kár volt elküldeni Allegrit a játék képe nem változott. Az Allegrit bírálók csendben lettek.
2. A középpálya semmit sem fejlődött.
3. A védelem gyengült, De Sciglio, De Light nem Juve szint.
4. Olyan, hogy Sarriball nem létezik, és nem is kétezett soha, ezt néhány hónapja találták ki.
5. CR kiégett már messze nem világklasszis, a vételára, és a fizuja nincs egyenes arányban a teljesítményével.
Sajnos a fentiek miatt gyengült a csapat erre az idényre.

del pipi 2019.11.03. 15:16:34

@megasün: Miért volt kár elküldeni Allegrit? Csórikámnak nem jár egy kis pihenő? Miért neki nem lehet egy kicsit frankó? Amúgy az 5 pontból amit össze szedtél talán egy fél igazság fellelhető , így ne haragudj ez jó indulattal is csak egyes! Ülj le kérlek!

del pipi 2019.11.03. 15:21:31

@ZecH: Köszi! Bár itt a kormányülés tagjai szépen elakarnak altatni, hallgattatni! De nem fog sikerülni, max ha Apu kibannol mert én tényleg szeretem a csapatomat. @Apuleius: Amúgy meg nem alszok yeah! Inkább folytatom a földalatti mozgalmamat! yeah!

del pipi 2019.11.03. 15:26:17

@Rikoo: Na most aztán 100%-ban egyetértek veled!

del pipi 2019.11.03. 15:33:15

@rockitbaby: Így is van, és én is a Kp-n látom a hiányosságokat, de mégis ha kissé pengeélen táncolva is de Sarri valahogy mindig jól variál. Én abszolút türelmes vagyok de azért én is azt vallom hogy Január közepéig azért össze kéne állnia a mester elképzeléseinek! Forza Juve!

Bianconero 2019.11.03. 15:34:04

Gyerekek, ez továbbra sem a FIFA 2020. Sajna idő kell egy csapat felépítéséhez. Nem tudom, Sarri képes-e erre, de bízom benne. És szurkolok ugyanúgy mintha 5-0-kra nyernénk sorozatban. A foci már csak ilyen. Nézzétek meg a Bayernt, a Barcát vagy az Atalantát ezen a hétvégén. Tök uncsi lenne, ha gombnyomásra jönne a sarriball vagymi és leigáznánk mindig mindenkit.

Egyébként meg sokkal jobb lenne több olyan kommentet olvasni, hogy miket lehetne változtatni a taktikán, kiből mit lehet kihozni, ki játszon... nem olyanokat, ami csak felsorolja, hogy minden szar. Jó kiadni a gőzt, de aki látja a rosszat, az egyből gondoljon a megoldásra is, és máris jobb érzéssel nyomja meg a Hozzászólok gombot. :-)

JuventusFanatikus 2019.11.03. 15:40:11

@Bianconero: Az utolsó bekezdés nagyon ott van! Csak tudod az a baj, hogy ahhoz nézni kéne a meccset, nem a mobilt nyomkodni és egy csöppet gondolkodni. A legkönnyebb leírni, hogy mindenki szar, megindokolni már nem olyan könnyű.

steven.h 2019.11.03. 15:45:32

@rockitbaby: én csak annyit írtam, hogy ott fordult elő, hogy inkább nem néztem meccset, pedig indulni az is jól indult.

Apuleius 2019.11.03. 16:13:12

@del pipi: "Bár itt a kormányülés tagjai szépen elakarnak altatni, hallgattatni! De nem fog sikerülni, max ha Apu kibannol mert én tényleg szeretem a csapatomat."

Csak óvatosan, az üldözési mánia távlatilag lerombolhatja legendásan derűs közérzetedet :-) Attól, hogy a szellemeskedésed nálam nem ül, nem emlékszem, hogy valaha a bannolás veszélye lebegett volna a fejed felett (azt mondjuk nem látom, mi köze van mindennek a csapat szeretetéhez). Én magam is azt javasolnám, hogy csináld úgy, ahogy az számodra természetes és kellemes, az életformává tett Sas kabarénak is bizonyosan van létjogosultsága, ráadásul semmiféle szabályzatot nem sért. Hajrá! :-)

del pipi 2019.11.03. 16:28:06

@JuventusFanatikus: +10000000000000000!@Apuleius: Na ugye! Hát akkor a Show folytatódik ! A Show-nak mennie kell! héhéjjj! Amúgy visszatérve, üldözési mániám nincs, legendás jó közérzetem az van talán a sport teszi, a bannolás veszélye már bizony fenyegetett, nem a Sas kabaré a vonalam inkább a Markos Nádas Hofi Laar András, de a humorom az élet formálta, még ha nálad nem is ül. De van aki karmolja! yeah!

Apuleius 2019.11.03. 16:33:04

@del pipi: Részemről ok, nincs ezzel semmi baj, a lényeg, hogy jól érzed Magad :-) A bannolás veszélyéről a Te esetedben nem tudok, ha volt is ilyen, a fenyegetés bizonyosan nem felőlem legyintett meg :-) A Sas kabarét csak úgy írtam, szerintem élő ember nincsen, akinek az a vonala :-) A jó közérzet és a derű jó dolog, amit nagyra értékelek és tisztelek, függetlenül attól, hogy a humorérzékünk hasonló-e.

ZecH 2019.11.03. 16:47:38

@megasün:
1. Allegri a Juventus tortenelmenek legnagyszerubb es legeredmenyesebb edzoinek (top3) egyike, az eredmenyei es az edzoi tudasa szenzacios es zsenialis, DE az 5. evre elvesztette a szukseges taktikai megujulast es a jatekosokkal valo kommunikaciot igy a valtas sajnos valamilyen modon de szuksegesse valt.
2. A kozeppalya igenis fejlodott. Minosegi jatekosok erkeztek (Rabiot es Ramsey) de bizony ido kell a beilleszkedesre, a taktikai elsajatitasara, amit sajnos a serulesek es egyeni formaingadozasok sem tesznek konnyebbe.
3. A ket altalad emlitett jatekos igenis tud a csapat hasznos tagja lenni. Aki de Ligtben nem latja a potencialt (testi ero, magassag, jo utemerzek) az vak. De Sciglio mas teszta, o kiegeszito ember kellene legyen (az is) ahova egyebkent mas top csapatnak sincs jobb (megfelelobb komplexebb) opcioja a padra.
4. Sarri van es az altala hozott uj taktika, engedjetek mar el ezt a Sarriballozast. Nalunk a keret jelenleg nehezebben kepezheto at egy gyorsabb tamadobb focira ennek megvannak az okai, de mindjart tikitakat varni butasag. Akkor barszalonna meccset kell nezi.
5. CR a vilag legjobb jatekosa. Meg mindig. Ha tetszik ez itt egyeseknek, ha nem. Brutalisan sok golt es rengeteg fontos golt szerez a valogatott erossege a mai napig. Az hogy most a csapattal egyutt latvanyos hullamvolgyet el at nem jelent a vilagon semmit. A messias kertitorpe sem segitett a barszallonan tegnap, Mbappe meg Nyaljmar sem a PSG rendszeres BL fiaskoi eseteben. Nem Isten, csak futballista. Annak viszont peldas, es errol regenyt lehetne irni hogy miben es mennyivel jobb masoknal. Nem latod hogy a tegnapi meccsen is folyton integetett hogy jojjenek fel a tarsak. Nem voltunk elesek. O is szenvedett es Dybala is. Higany konnyen volt jobb, rovid idore jott be nem volt faradt es kapott maga melle egy szinten friss Ramseyt a vegere amikor mar az ellen kezdett rendesen faradni. Nem kene folyton CRt elovenni. Itt sokaknak ez a vesszoparipaja. Eleg szanalmas...

Koszi hogy reagalhattam! Pa pa

megasün 2019.11.03. 17:40:07

@ZecH: Oké. Köszi a véleményed.

del pipi 2019.11.03. 17:40:09

@ZecH: Az írásod 99.5 százalékával egyet értek, és tényleg egy csapatban mozgunk de azért szeretnék veled őszinte is lenni. Ennyit megengedhetünk magunknak, nem igaz? Én nem a Ronaldo utáló csapatba tartozom, de a helyzet az hogy én nem vagyok elégedett a Juvés éveivel, a Moszkva előtti meccseken egész jól kezdett újra futballozni de most megint meg van makkanva az ember. Tegnap ha én vagyok az edző akkor megkérem szépen hogy fáradjon le a pályáról. De azt is tudnod kell hogy kurvára nem lennék boldogtalan ha végre rúgna egy mesterhármast. Három nehéz meccs jön, kéne valamit villantani.

ZecH 2019.11.03. 18:21:19

@del pipi: Papi fog az neki menni. Jonnek majd meg a nagy es fontos golok nyugika! Hogy stilusos legyek a mai szenvedeseinkre valo tekintettel azt mondanam hogy benne van meg az X... gondolom a tegnapi utan ma te sem uszod meg h azt kelljen nezd :D Ilyen a hazassag egyszer lent, maskor meg lejjebb.

vizi8 2019.11.03. 18:40:57

Be kéne lőni a helyzeteket, 10 kaput eltaláló lövésből csak 1 gól, na itt a probléma.

Watakuki 2019.11.03. 19:36:20

Egy formáció, plusz taktikaváltás kéne ennek a csapatnak. Allegri ezt az 5 év alatt többször is eljátszotta, és kivétel nélkül jól sült el az összes. Itt a nagy feladat Sarri elött, kérdés meg tudja-e lépni.

alexGicamo 2019.11.03. 20:51:35

@ZecH: Köszönöm, Kolléga ! Örülök, hogy egyetértünk ! :-)

del pipi 2019.11.03. 21:08:55

@ZecH: szerintem is lesz jobb, nem is akarok mostanában személyekkel foglalkozni, inkább azzal hogy a csapat legyen együtt. Mivel nagyon szeretem a zenét az Xfaktor nem derogál, csak a sok reklámtól vagyok rottyon.

megasün 2019.11.03. 22:04:38

@del pipi: Nem vagyunk egy véleményen nem baj.

del pipi 2019.11.04. 04:45:21

@megasün: Tényleg nem baj! Majd leszünk! :)

pedronegroo 2019.11.04. 08:45:27

@ZecH: Én nem ragaszkodom az egyetértéshez :) akinek CR idei ténykedésében bármi pozitívumot fel tud fedezni az orvosi eset és nekem ahhoz se végzettségem se türelmem. :) Mára már megtanultam hogy nem kell foglalkozni a másképp látókkal mivel csak a saját szememnek hiszek. :)

pedronegroo 2019.11.04. 08:52:22

@del pipi: javaslok reggelire tréfarépát és humorbonbonok fogyasztását hogy a szellemességed a felszínre törjön :) persze nem kérdés hogy jó srác vagy csak kicsit olyan vagy mint CR a szabadrúgásokkal, századjára is oda áll hogy kilője az űrbe viszont van hogy akár a kaput is eltalálja :)) és lásd mégis van öt aranylasztija! :)

ZecH 2019.11.04. 08:57:53

@pedronegroo: Klinikai eset vagy semmi ketseg nem fer hozza.

pedronegroo 2019.11.04. 09:28:27

@ZecH: Aham... az biztos aki gondolkodik mindig az...

del pipi 2019.11.04. 17:29:41

@pedronegroo: Én pedig ajánlom a Smith and wesson-t, és ha vezetsz ma még a szerpentineket! :) Bár úgy veszem ezt a kis humor csokrot a szülinapomra küldted , bár én is mondhatnám hogy a humorod annyira jó mint ahogy Matuidi kezeli a labdát, vagy olyan karakteres a humorod mint Khedira a pályán, de nem hozzád ez illik inkább: Annyira pazar a humorod mint Allegri utolsó éve!!!! Mekkora bazzeeeeg! Mi? :))))))

pedronegroo 2019.11.04. 17:41:12

@del pipi: Ez jó volt! Úgy látom használtak neked a tanácsaim! :))

del pipi 2019.11.04. 18:11:36

@pedronegroo: Nem! Ilyeneket nem fogyasztok! Inkább eszek egy fazék babfőzeléket perkeltel és fittyet hányva mindenre egy 3-4 óra múlva lemegyek a fitnessbe lábazni. :)))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása