Sarri: "Egy erős csapattal nézünk majd szembe"

sarri_maurizio_bl_sajto.jpgA Juventus továbbra is őrzi az első helyet hazája bajnokságában, s most az európai színtéren is folytathatja menetelését, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörében a Lokomotiv Moszkva látogat majd az Allianz Stadiumba. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a csapat mestere, Maurizio Sarri, valamint a játékosok részéről Cristiano Ronaldo képviselte az Öreg Hölgyet.

"Egy erős csapattal nézünk majd szembe. Kiváló szezonjuk van, s erősebbek annál, mint amit bárki is várt tőlük. Lokomotiv tudja, hogyan zárja le a mérkőzéseket, veszélyes, amikor birtokolja a labdát a pálya közepén."- mondta az orosz ellenfélről Maurizio Sarri.

"Szerencsések vagyunk, mert Paulo Dybala és Gonzalo Higuaín is nagyszerű formában vannak. Elégedett lehetek, függetlenül attól, hogy ki játszik majd. A szezonnak ezen szakaszában jobb teljesítményt nyújtunk, mint kezdetben, de nem vagyunk pontosak. Úgy gondolom, hogy jó úton járunk, egyszerűen csak javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon. 

Nem hiszem, hogy Aaron Ramsey játszani fog. Keményen dolgozik azon, hogy túljusson az izomfáradtságon. Danilo jó munkát végez, de még nem hiszem, hogy képes volna kilencven percet játszani. Elégedett vagyok Adrien Rabot fejlődésével. Rászolgált az elismerésre azzal a munkával, amit az edzésen nyújtott.

Cristiano Ronaldo kivételes mentalitással rendelkezik. Fenomenális és ragályos az, ahogyan személyes célokat állít önmaga és az egész csapat elé."

A csapat portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo magabiztosan készül a csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus újabb lépést tehet a csoportelsőség és a továbbjutás felé.

"Úgy gondolom, hogy a csapat sokkal jobb, mi pedig magabiztosak vagyunk. Véleményem szerint más stílusú labdarúgást játszunk a támadásban, több labdabirtoklással. Az én szerepköröm hasonló, talán egy kicsivel szabadabb, s így kellemesen és jól érzem magamat. Lépésről lépésre a Juventussá kell válnunk. Új edzőnk, új szisztémánk és új játékosaink vannak, úgy érzem, hogy előnyünkre változtunk. Elégedettek vagyunk.

A labdarúgás minden évben új kihívásokat tartogat, nem számomra, hanem a Juve számára, s természetesen meg akarjuk nyerni a Serie A-t, a Bajnokok Ligáját és az Olasz Kupát is. A Juventusnak nagyban kell gondolkodnia, mert egy nagy klub, s így nekünk is nagyban kell gondolkodnunk. Meg akarjuk nyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. Tudjuk, hogy ha holnap győzünk, ötven százalékban kvalifikáltuk magunkat. Így kell folytatnunk.

Tetszik az, amilyennek Sarri látni akarja a csapat játékát. A csapat magabiztosabb, több helyzetet dolgozunk ki, s ezt láthatják abból, ahogyan a labdát járatjuk. Boldog vagyok. Támadóbbak és magabiztosabbak vagyunk.

Nem foglalkozom a hétszáz góllal, az a múlt. Segíteni akarom a csapatot, ez sokkal fontosabb. A pályán akarok lenni, s segíteni akarom a csapatot, hogy trófeákat nyerjen. Természetesen büszke vagyok arra, hogy hétszáz gólt lőttem, de az a prioritás, hogy nyerjek a Juvéval. Az egyéni rekordok maguktól érkeznek majd. 

Az tesz boldoggá, ha mérkőzéseket nyerek, s élvezem a játékot, ha hazajövök, s találkozom a gyerekeimmel. Ez az, ami motivációt jelent ahhoz, hogy az edzőpályára menjek, vagy a stadionban játsszak és a szurkolókat szórakoztassam. Az életkor csak egy szám, ezt megmutatja a teljesítményem is. Paulo Dybala és Gonzalo Higuaín egyaránt nagyszerű játékosok, ahogyan Juan Cuadrado és Federico Bernardeschi is az, mindannyian képesek arra, hogy a különbséget jelentsék."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6515244984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal Jamal 2019.10.21. 16:22:24

Ez az ember számomra soha nem lesz az aki Del Piero volt a Juventusban.
Ronaldo seggnyalás következik:
De.Az az optimizmus, ahogy beszél és az a motiváció amivel pályára lép, annak akkora de akkora flash-e van!!! Esküszöm ahogy olvastam a nyilatkozatát, azt hittem hogy már meg is nyertük a Loko elleni meccset.
Ge.i nagy ez a csávó!
Félek hogy a csapat átlag életkora jövőre sem lesz kevesebb, ha ilyen naccerű játékosai lesznek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása