Sarri: „Egyértelmű, hogy ez a csapat még épülőben van”

sarri_maurizio_melegitoben_borostasan_padon.jpgMaurizio Sarri végre bemutatkozhatott Torinóban, a Juventus padján a meccsen, amelyet végül 2-1-re megnyert a hazai csapat, ám a mester szerint a csapatnál egyértelmű, hogy még az építkezési fázisnál tart.

Miguel Veloso egy csodálatos távoli lövéssel szerezte meg a vezetést egy kapufára lőtt büntető, majd egy újabb kapufa után, de aztán Aaron Ramsey megpattant lövésével egyenlített az Öreg Hölgy, Cristiano Ronaldo pedig tizenegyesből megszerezte a győztes gólt.

„Talán kicsit több a mentális fáradtság nehezedett a csapatra, mivel azonnal fel kellett tölteni az akkumulátorokat pár nap alatt, a számos módosítás miatt pedig kevésbé volt kiegyensúlyozott a csapat, hullámhegyek és -völgyek jellemezték a mai mecset a mi szempontunkból.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának.

„Paulo Dybala nagyon jó meccset hozott le, Aaron Ramseynek pedig időre van szüksége még az alkalmazkodáshoz, de ez teljesen természetes adott körülmények között. A középpályánkat emberfogással próbálták megbénítani, de szerintem többet tudtunk volna elérni a másik két középpályással. Azzal, hogy a három középpályásból kettő módosult a mai csapatban, nyilvánvaló volt, hogy kevésbé lesz kiegyensúlyozott a csapat.

Ez a csapat továbbra is az építkezési szakasznál tart, és ez teljesen nyilvánvaló. Túlságosan könnyedén megfeledkezünk a védekezésről, amikor előre nyomulunk, és sokszor rohanunk vissza hátra, amikor nyomás alá kerülünk, ezeknek a beidegződéseknek az eltüntetése pedig időbe fog telni.

Amikor az ellenfél a széleket használja, akkor kompaktnak kell maradnunk, különben gondban leszünk, és folyamatosan a semmi közepén leszünk.

Jobban megszervezett letámadással kellett volna megkínáljuk a három védőjüket, a távolságokat nem találtuk ma. Mindazonáltal a Verona nagyszerű formában van, és a csapat támad mindenhol egy az egyben, magasan letámadják már az ellenfelet, és ezért nem egyszerű legyőzni őket.

A játékosaink hozzászoktak a Bajnokok Ligájához és a sűrű programhoz. Jól teljesítettünk azzal, hogy megfordítottunk egy meccset, ami nagyon nehézzé vált, de javítanunk kell a labdabirtoklásunkon és a kezdeti hozzáálláson, mivel nem zártuk le a meccset, és azt kockáztattuk, hogy az ellenfél végül megtalálja az egyenlítő találatot.

Sok időbe telik a védekezési mozgások begyakorlásával, és jelenleg a védők nem túl magabiztosak, amikor nyomás alá helyezi őket az ellenfél.

A Napoli nagyon szimmetrikus csapat volt, a Juventusra azonban nem annyira jellemző ez a szimmetria, tehát a jellemzők különböznek a két csapat esetében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6315157836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GGábr81 2019.09.22. 11:17:48

Szimetrikus? Ez most nem esik le elsőre, de én nem értek a ficihoz.
Nekem nem hiányzott a kp-ról 2 ember, maximum 1, de én nem értek a focihoz.
Dybala szerintem is jó volt (csak az első félidőt láttam), mivel nem értek a focihoz, nem tudom mennyire hasznos, de azt, hogy szép volt amit csinált a labdával az biztos. Egyszerüen KosztaJani és Ő más szintet képvisel technikailag (ahogy a labdához ér). Sanyi és Ronci tud még hasonlókat. Nem értek a focihoz, nem is cirkusz ez, viszont akkor is szeretem nézni Palikát.

Juventino86 2019.09.22. 11:30:58

Nagyon vártam Demiral bemutatkozását, de tegnap sajnos nagyon rosszul játszott. Csalódott vagyok egy kicsit. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy Chiellini sérülése miatt Bonucci az egyetlen megbízható belső védőnk. Bentancur is nagyon gyenge volt. Állandóan túl sokat vár a passzolással, ráadásul nincs meg az a technikája, ami kellene arra a posztra. Én mindenképpen őt adnám el a télen a középpályánkról. Nem a mi szintünk a srác. Dybala sem játszott kimondottan jól, bár annyira rosszul sem.
Pozitívum azonban a győzelem. A Verona szerintem meglepően jól és bátran focizott, nem volt könnyű meccs. Ronaldo továbbra is példát mutatott küzdeni akarásból, még ha nem is ment neki igazán jól a játék. Matuidi és Cuadrado ismét jól játszottak, nálam ők stabil kezdők. :)

Juventino86 2019.09.22. 11:32:19

Ja, még annyi, hogy az is kiderült, hogy Ramsey nagy hasznára lehet a csapatnak, viszont neki mindenképpen a támadás az erőssége.

Cannavaro 2019.09.22. 11:47:53

El is dőlt, hogy tevepásztor marad a kezdőben szezon végéig! :( Isten mentsen, hogy valaki egy meccsnél több lehetőséget kapjon a passzsávkirály helyén! Jó lehetne az a középpálya ha megkapnák a folyamatos játéklehetőséget az újoncok, de sajnos Sarri a gyávaság másik végletét képviseli, mint Maxi. Nem várok sok jót a szezontól!

del pipi 2019.09.22. 12:07:51

@Cannavaro: Basszus ennél nincs lejjebb ! Tegnap a f.....ért kellet bejönnie, meg is halt a buli!

Leram7 2019.09.22. 12:29:03

Szerintem Cancelo eladása óriási hiba volt. Nincs egy minőségi jobbhátvéd.

Kp-n Khedirát sürgőssen le kell cserélni. Pjanic, Matuidi / Rabiot, Ramsey jobb lesz sokkal és ha védekezőbb forma kell, akkor Can.

Elől szerintem eddig nem tudott egy jó 3-mast felállítani Sarri, mindig döcögött a támadás. Az kb biztos, hogy Costa, CR lesz a 2 támadó és melléjük a Berna, Higany, Dybala trióból kerül ki valaki.

Nálam valami nem stimmel, mintha nem lenne a csapatban kémia. Lehet ehhez idő kell, de rossz nézni ahogyan egy verona letámad minket.

sleepy8 2019.09.22. 12:47:54

@Juventino86: A szakacs csavonak konkretan egy ertelmes megmozdulasa volt az egesz meccsen, amikor Roninak letette sarokkal. Tenyleg nagyon biztato hogy az osszes fizikalis parharcat elvesztette, de legalabb nem is passzolt valami pontosan. Szerintem semmivel nem mutatott tobbet mint Bentancur.

Rikoo 2019.09.22. 13:38:55

Hát b+ ez a nyilatkozat...
Azért ne nyilvánosan mondjon már ilyeneket, hogy többet tudtunk volna elérni a másik két középpályással.(Pjanic, Khedira)
Ezek szerint a Khedira-Pjanic-Matuidi nála teljesen fix kezdő.
Már múltkor is írtam, hogy annyira sablonos a játék, hogy a Parma, Spal stb. szintű csapatok is pontosan tudják, hogy elég a Juventust letámadni a saját térfelén és már meg is van fojtva.
Most megtette ezt a Verona is, pedig nem egy Liverpool szintű letámadás volt.
A 4-3-3 halott és főleg ezzel a középpályával, ha nem változtat Sarri akkor repülni fog még tavasz előtt.
Semmi csapatra utaló jel nem volt látható a pályán, ráadásul borzalmas egyéni teljesítmények is voltak.

Grinta 2019.09.22. 13:46:45

@Rikoo: Ne legyél már Te is tavasz előtt megreptető.Rikoo,pontosan tudod hogy ez a Juventusnál nem divat.Ez az egyik.a másik pedig az,hogy ezeknek a nyilatkozatoknak a felét sem érdemes gyakorlatilag komolyan venni.Pont mint Allegrinél.

pedronegroo 2019.09.22. 13:58:37

Mi lesz itt vazze, itt komoly gondok vannak ha tényleg a Khedira az etalon... de legyen csak akkor Ramsey-t is valahogy integrálja be valamilyen felállásba mert szerintem Ő sarriball kompatibilis mint ahogy Dybala is, elől CR mögött egy Ramsey-Dybala kettős lenne nekem a leglogikusabb.

A letámadás, a középpályás labdajáratás, labdaügyes játékosok, csapatjáték, zónavédekezés ezek lennének a Mester játékának a jellemzői, de ehhez sok minden hiányzik. Letámadás, kivel, CR és Dybala fizikailag gyengék, Higany lassú, Cuad buta, Costa meg mindenbe belesérül, Matuidi jár fel letámadni is... Csapatjáték, hogyan, ha CR mindent kapura lő?? Zónavédekezés, 20 éves gyerekekkel??

Contelegend 2019.09.22. 14:15:41

@pedronegroo: CR szerintem fizikailag nem gyenge sőt, viszont nézem a meccseiteket és teljesen görcsben van a faszi. Bármekkora zseni is , az idő őt is utolérte , és van amihez már nincs meg benne a kraft. Egyszerűen ráküldenek 1 vagy 2 védőt és ennyi volt, hiába viszi el az embereket nagyon sokszor úgy adja vissza a labdát , hogy ő is kapja vissza. Azt nem is értem miért kell elájulni az Atleti elleni utolsó pillanatos cselsorozattól. Szerintem tőle ezt kéne várni mindig ha már ennyibe fáj a klubnak és ennyire neki akarják játszani a labdát. Ráadásul ha nem lenne Youtube 1 hét múlva senki nem emlékezne egy ilyen manőverre. Én mondjuk nem szidom, zseniális dolgokat tud még mindig, csak egyelőre arányosan kevés szerintem. Sarri-tól fura a nyilatkozat mindenesetre , de nem hiszem , hogy ezzel azokat akarta degradálni akik játszottak, vagy éppenséggel Khedira -t dícsérni. Csak egy meglátását közölte. Aztán ha mégis Khedira az alap kezdő játékosotok, akkor elnézést , de nyugi még mindig csak szeptember van.

Rikoo 2019.09.22. 14:37:06

@Grinta: Nem véletlenül írt alá csak két éves szerződést, nem hiszem, hogy olyan óriási bizalom van felé, mint pl. ami Allegrinél volt.
Ez a 3 hónap minden csak nem pozitívum.

The king of alibis 2019.09.22. 14:38:41

Épülőben egy csomó 30+-os kiégett játékossal? Röhög a vakbelem

Grinta 2019.09.22. 14:44:16

@Rikoo: De nem is akkora negatívum hogy itt belebetegedjenek néhányan.2 évre kapott szerződést?Nagy ügy.Allegri mennyire kapott első körben-csak úgy kérdezem,mert nem tudom.
Legyen az hogy cserebogárból lesz a nagy találmány.Én elfogadnám.
Kombinálja a támadóvérét az Allegri célfutballal.
Pattent lenne.

Rikoo 2019.09.22. 15:02:00

@Grinta: Legyen sikeres, de változtatni kell a szemléletén, mert anélkül nem sok jóra számíthat.

pedronegroo 2019.09.22. 15:15:39

@Contelegend: Úgy értem hogy Ő nem megy bele fizikai párharcokba így nem lehet várni tőle hogy letámadjon és labdákat szerezzen.

rockitbaby 2019.09.22. 15:37:36

@Juventino86: Azért annyira nem is volt rossz. Kemény volt és a rögzített helyzeteket rendre megoldotta, kifejelte. Lassan csak eljutunk a de Ligt-Bonu-Demiral három védős rendszerhez.

Juventino86 2019.09.22. 15:40:23

@sleepy8: Ne viccelj, lőtt egy gólt. Azért ez nem mellékes körülmény. A középpálya darálójában valóban rosszul teljesített a párharcokban, de neki nem is az a megfelelő poszt. Amikor kicsit feljebb lépett, jött is a gól egy távoli lövésből, illetve neki megvan a képessége kulcspasszokat adni. Tehát ha a csatárok mögött játszana Ramsey, sokkal jobban kijönnének az erényei.

Juventino86 2019.09.22. 15:54:19

@rockitbaby: Nem volna feltétlenül rossz, de Sarri biztosan nem fog szerkezetet váltani. Pedig tegnap a második félidő első felében mintha valami 4-4-2-re hasonlító rendszerben játszottunk volna, és az nagyon jól állt a csapatnak. Mondjuk védekezésben eddig is 4-4-2-re húzta vissza a mester a fiúkat, ha éppen nem presszingeltünk.

Zombijuve 2019.09.22. 16:05:07

@Contelegend: Az itt a hiba ,hogy Te mint nem Juve drukker, látod reálisan a dolgokat. Valahol mindenkinek igaza van itt a blogon. Az arany közép utat nehéz megtalálni. Allegrinek sem volt egyszerű, Sarrinak meg még nehezebb, ha mást akar játszatni a csapattal, ami ráadásul CR központú.

sleepy8 2019.09.22. 16:45:09

@Juventino86: Hat nalam ez minden volt, csak nem Ramsey gólja. A védő nélkül az a lövés minden, csak nem gól. De oké rúgott egy gólt, mondjuk Khedira is lőtt már párat.

rockitbaby 2019.09.22. 16:50:15

@Juventino86: Hát, a 4-4-2 akkor lenne jó, ha CR7 és PD10 lenne a két klasszikus csatár. Prima és secunda punta, de ehhez nincs szél. Sarri Bernardeschi-t mezzala-nak akarja átnevelni, Cuad a teljes felkészülést jobb bunkóként tolta le. Még 'tán a régi 3-5-2 lenne a legjobb.

Személy szerint azonban Ramsey kapu közeli játékát látva egy gyémánt középpályát tennék fel. Berna úgyis mezzala lesz, lenne ember hozzá. Rabiot-Pjanic-Berna és a csúcson a walesi szakács.

Juventino86 2019.09.22. 17:46:12

@rockitbaby: Így van, egy gyémánt kp nagyon jól mutatna szerintem is.

Grinta 2019.09.22. 17:47:48

@rockitbaby: Nevek alapján oké,de kémia alapján is?

rockitbaby 2019.09.22. 18:51:24

@Grinta: Nem látunk az edzésekbe bele, nem tudjik, melyik középpálya, hogyan is áll. Nem tudni, Rabiot alkalmas-e má fél év kihagyás után. Nem tudni Berna mezzala átképzése hogy áll. De egy biztos, a walesi ilyen mélyen nem jó, elpazaroljuk. Pjanic passz tekintetében egyedül van. Matyinál halott ügy a labda, Khedira túl magasan, Ramsey túl mélyen volt.

Szélsőink vagy sérültek, vagy átképzés alatt állnak. Nem érzem, hogy erőltetni kellene a jelenlegi sor mellett ezt a három középpályás sort. PD10 és CR7 is oda kerülne, ahol legutóbb kiválót nyújtott. Sarri ismeri a gyémánt középpályás rendszert még az Empoli időszakból. Ez most talán jobban illene a csapathoz.

Grinta 2019.09.22. 18:58:07

@rockitbaby: Én azt gondolom kohézió szempontjából kell az egyenletbe egy Matuidi.
Amiket írsz,azok magukban megállják a helyüket.

rockitbaby 2019.09.22. 19:01:29

@Grinta: Úgy érzem, pár hónap és Rabiot teljesen át fogja venni Matuidi helyét a balon. Nála az a fél év kihagyás még szerintem érezteti hatását keményen. De összességében ezért lett hozva, és ezért vele a balon írtam a gyémánt alakzatot.

Grinta 2019.09.22. 19:11:20

@rockitbaby: Egészen príma játékos benyomását keltette a nyári felkészülés során-Számomra meglepő hogy eddig nem játszott.de ennek megítélését is ráhagyom a szakmai stábra.Ők látják miként ildomos felépíteni.
Én bedobtam volna már,még se verem az asztalt folyamatosan a személyi kérdéseket firtatva.
Hogy ki játszik?Mér játszik?Miért nem a másik...

Grinta 2019.09.22. 19:16:32

@rockitbaby: Ja,és annyit még hozzá szeretnék tenni,hogy szerintem! az általad felsorolt négy játékos..együtt soha! nem fog a pályán lenni.Úgy biztos nem,hogy Ők alkossanak négyesfogatot.
És nem azért mert egyének fogyatékjának megfelelően úggyis a kediramegamattuidi játszik..hanem ennél jóval prózaibb oka van.szerintem! nem működőképes.
Mégpedig leginkább Bernardeschi miatt.Oda ugyanis kell(ene) valamennyire védekezni is tudó játékos.Ebben sokat fejlődött Federico,viszont ami erre a posztra kell védekezésben,az nem egyenlő csupán azzal hogy szélsőből hátrafut,és megvagyunk.ennél sokkal komplexebb.

rockitbaby 2019.09.22. 19:30:25

@Grinta: Allegri sem egyből bontotta meg Conte csapatát, okosan várt vele, míg mindenki elsajátította a filozófiáját a gyémánt középpályáról. A többi már történelem.

Sarri is ezt csinálja, ezt felróni neki botorság lenne. Ha mindenki készlesz, akkor be is lesz vetve. Talnn kivéve Can és Mandzu.

Berna szerintem jobb lehet majd mezzala poszton, mint Khedira, de nem azonnal. Ezért sem játszik még. Tudom, Sarri játékához mindenhol rendelkezésére állt egy nyolc tüdejű védekező állat - Allan es Kanté. Itt nincs, ezt máshogy kell megoldania. Úgy vélem, hogy ennek hiányában a sok-apró passzos, kombinatív játék lesz a kulcsa, de ez nem fog menni Matuidi-vel, vagy Khedira-val. Viszont amíg ezt nem tanulják meg, szoknak bele és össze, bölcs döntés új út helyett már jártat választani.

Grinta 2019.09.22. 20:56:54

@rockitbaby: Hosszútávon majd kiderül hogy milyen lesz a csapat.
Én a magam részéről azt gondolom,vagyis ebben bízom,hogy nagyon okosan! kombinálni fogja a két stílust,két tudást,felmérvén a keret nyújtotta lehetőséget.
Befolyásolják majd sérülések,formaingadozás,pihentetés.Azt hiszem hogy egy Juventus szintű nagy csapatnál,gyakorlatilag nincs is legjobb kezdőcsapat,hiszen a padon is olyan minőség foglal helyet,ami sok csapatnál rendelkezésre sem áll.
Érdemes néha kicsit kívülállóként szemlélni ezt a dolgot,és egyből pozitívnak tűnik sok minden.Na nem úgy hogy homokba dugjuk a fejünket.
Idő,idő-valóban ez kell az egészhez,Én a magam részéről végtelenül türelmes vagyok Sarrival.
És pont tegnap gondolkoztam azon,hogy ellentétben az itt elhangzottakkal..Számomra eddig Danilo nem tűnik rossz választásnak.Nyilván keveset láttuk még,de eddig Nekem kellemes meglepetés-pláne a vártakhoz képest.

Grinta 2019.09.22. 21:00:39

@Rikoo: Védekezést kell rendbe rakni,ennyi.Hányszor tapasztaltunk hasonlót Allegri alatt szeptember-október folyamán?
Ha neki járt a bizalom,Maurízionak is járjon.

Grinta 2019.09.22. 21:06:51

30 közeli-általában alatti gólt-kell beszedni a bajnokság során.

Grinta 2019.09.22. 21:10:06

Tippem szerint ez maximum 34-35-re felmegy,mert támadóbb felfogásban játszunk-de bajnok lesz a csapat.

Rikoo 2019.09.22. 21:20:58

@rockitbaby: Szerintem a nyolctüdejű középpályása az Matuidi lesz.

Grinta 2019.09.22. 21:24:51

@Rikoo: Ez valószínűsíthető-azzal a kitétellel hogy onnan osztogatásra ne várjon senki.Viszont a futás az bele lesz téve.Jelenleg is bele van-ezért olyan fontos Blaise.Kiegyenlíti a csapatot.

Rikoo 2019.09.22. 21:29:15

@Grinta: Én amúgy megpróbálnám a 4-4-2-t vagy 4-4-1-1 féle felállást.
Én úgy látom a 4-3-3 teljesen halott és nem is fog fejlődni hiába jött Mr. 4-3-3.

Grinta 2019.09.22. 21:35:50

@Rikoo: Nem bocsátkoznék számháborúba jelen esetben,de a keretünk teljesen alkalmas a három belső védős játékra,ez már a szezon előtt is teljesen nyilvánvaló volt.Alapesetben-nyilván Giorgio sérülése most közbeszólt-van öt középhátvédünk,összeadva egészen brilliáns tudással.Én ebből indulnék ki.
De azt is megértem ha más másból,hiszen telítve vagyunk minden szempontból.
Viszont most meg kell védjem előre! Sarrit,mert ha nem fog működni..akkor ebben a környezetben látom benne az erőt hogy változtasson az eredet elgondoláson.Az bizony nagy dolog lenne,de ilyen szintű keret még nem volt a keze alatt.
viszont semmi sem egyenesen arányos.amit arra értek hogy bizony láthattuk,hogy van olyan edző,nagy csapat-aki egész kevés rotációval végigvisz egy egész szezont,sikeresen abszolválva.Nincs biztos recept tehát.

gomorra21 2019.09.22. 23:00:40

@Rikoo: de miért gondolod, hogy a 433 halott? Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy a legideálisabb kezdő 11 még nem tudott előállni? Rabiot és Ramsey a középpályára érkeztek erősítésnek, de még nincsenek azon a szinten, hogy építeni lehessen rájuk. Nekem a tegnapi Dybala is reménykeltő volt, de látszik, hogy fizikálisan (és mentálisan) még mindig az elvárható szint alatt van. Nekem úgy tűnik, hogy nem a rendszerben van a hiba, hanem sok szempontból még az út elején járunk.

del pipi 2019.09.23. 05:22:23

@gipsz ödön: Bocsi! Abban igazad van hogy szerencse hogy nem @Juventino86: az edző :) de az én szerény véleményem is az hogy míg az Allegri féle futballhoz még passzolt is de a Sarriéhoz biztos nem. Én speciel őt és nem Can-t hagytam volna ki a BL keretből , borzasztó rizikós a játszatása, nagy sárga lap gyűjtő, egy kicsit nekem olyan elefánt a porcelán boltban, gyors de nem sok érzés van a lábában. Valahogy úgy érzem hogy nagyon kilóg a csapatból, nálam nem Juve szint ez a foci a Milanban elég, ugyanezt gondolom Bernáról , csak ő más karakter a pályán. Ez az én szubjektív véleményem. Aztán majd az idő igazol engem vagy téged.

rockitbaby 2019.09.23. 07:56:25

@gipsz ödön: A Hellas ellen is fogalmatlan volt. Nem poénból cserélte le a Mister Pjanicra. Küzdött, mint malac a jégen, de ennek max annyi lett a lászata, hogy a Hellas úgy beszorított minket, hogy vágta a játékosok seggét a háló...

dobor norbert 2019.09.23. 09:06:46

Uraim!
Itt senki sem beszél egy nagyon fontos eseményől!
Sami barátunk nagyon ügyesen hatástalanította a bírót Madridban.
Szép munka volt,és az a lövés bámulatos!

2019.09.23. 09:07:25

Szerintem ez a csapat évek óta (le)épülőben van,rossz döntéseket hoznak.

JuventusFanatikus 2019.09.23. 09:52:03

@del pipi: Már Bentancurt is a Milannal fenyegeted?:P

epaska 2019.09.23. 13:19:29

Szczesny
Danilo Bonucci De Light Sandro
Can
Pjanic Rabiot
Ramsey
Dybala Ronaldo
Ez a keret Allegrinek feküdne most igazán...

Rikoo 2019.09.23. 13:37:47

@epaska: Allegri szépen lassan, de szinte mindig beépítette az új igazolásokat vagy legalábbis annyira rotált, hogy mindenki fontosnak érezte magát. Kiváncsi vagyok Sarri képes lesz-e erre.

gomorra21 2019.09.23. 14:17:28

@epaska: de hát Allegri nem rakná fel így a csapatot.

epaska 2019.09.23. 14:42:24

Szerintem nem ezzel lesz vagy lehet probléma. Az, hogy mert változtatni a Hellas ellen már alapból bíztató.
Én úgy gondolom, hogy ez a játékoskeret nem megfelelő a Sarriballhoz. Costa/Cuadrado féle szélsők kellenének a padra... Kevesek vagyunk ehhez elől is és középen is. Mellesleg jobbhátvédünk sincs. Mindezt tetőzi azzal az egészet az öreg, hogy Matuidit és Khedirát játszatja. Én bízok benne, hogy megtalálja a legjobb kezdőt és csak azért nem Ramsey vagy Rabiot játszanak mert mindketten sokat hagytak ki és mindkettő idegen környezetben tálálta magát. Elől is megvan kötve a keze...Ronaldo mellé kell 2 ember és kész. CR szélen felejtős, csak hát Higany a nyakunkon maradt, muszáj játszatni. Tehát játszik 2 kiöregedett volt csillag, meg marad a sérulékeny, gólszegény Costa. Ha Sarri megbukik, az nem az ő hibája...

Rikoo 2019.09.23. 15:48:20

@epaska: Abból kell csapatot építenie amit kap a vezetőségtől. Allegrinek minden évben új csapatot kellett építenie, most Sarrin a sor.

del pipi 2019.09.23. 16:30:15

@JuventusFanatikus: A helyzet így áll! Ez a szint, de ott legalább kezdő lehetne.

del pipi 2019.09.23. 16:37:53

@Juventino86: Ja hogy össze vesznénk már, mondanád: nézd már ezt a pörgő kacsát milyen szörnyeteget adott ennek a Kumbullának még most se tudja hogy hány óra! Én meg így kontráznék: hogy mik vannak? Amúgy működő képes lenne a munkánk, te felhoznád Dybalát mentálisan én pedig megtanítanám a Ronaldot szabadrúgást rúgni, nem téma!

gomorra21 2019.09.23. 17:06:55

@del pipi: elég, ha megtanítod CR-nek, hogy hogyan adja át a szabadrúgást Pjanicnak. Egy méterről kézből kézbe dobni a lasztit, letenni a labdát a földre, és elsétálni, vagy nekifutni, és átugrani. Ezeket kéne gyakorolnotok.

del pipi 2019.09.23. 17:19:41

@gomorra21: Vettem, bár ezeket akkor akartam gyakoroltatni ha teljesen vakon van. :) húúú bazze mit fogok itt kapni már megint. De viccet félre téve nézted esetleg a Chealse-Pool meccset? Esküszöm hasonló szitu volt mint nekünk a meccs végén (már szabadrúgás) és mit nem talált ki a Poll játékos aki rúgta? Úgy döntött hogy most nem rúgja agyon a sorfalat hanem kihagyja a Bio díszletet, és basszus hát nem gól lett!

JuventusFanatikus 2019.09.23. 17:29:12

@del pipi: Szerintem azzal senki sem tud vitatkozni, hogy CR-nek fogalma sincs, hogy hogyan kell jól ellőni a szabadokat.

Én nem örülnék a duótoknak, Bernardeschit száműznétek a Milanba:D

del pipi 2019.09.23. 17:36:32

@JuventusFanatikus: Nem ! Elcserélném Sensire! hehe :) Ja meg a Bentát a Barellára hehe!

JuventusFanatikus 2019.09.23. 18:41:09

@del pipi: Akkor gyorsan veszek neked jegyet Torinóba, csak valósítsd meg.

2019.10.07. 00:52:27

@del pipi: Elismerem elfogult vagyok Rodrigóval ,ha megengeded belinkelek egy kis izelítőt róla .www.youtube.com/watch?v=JklPhC9BIys Ha szabadon játszhatna és nem kötné a taktikai utasítás szép dolgokra lehetne képes. Még mindíg fiatal és azért az jelent valamit ,hogy Allegri után azért Sarrinál is játszik igaz nem standard de idővel ha Allegri nem viszi el akkor szép évei lehetnek még nálunk .üdv

del pipi 2019.10.07. 05:12:41

@gipsz ödön: Meg kell nézni hosszútávon, de a tegnapi mellékelt kép alapján tényleg nem lógott ki lefelé. Remélem Sarrinak vannak titkos receptjei hogyan hozzon fel minden játékost top szintre. A videó király volt! Forza Juve!

2019.11.02. 20:29:53

@rockitbaby: ha rodrigo elmegy tölünk az Neked biztos megnyugvás lesz,egyébként a barcelona vagy a manchester city fogja leigazolni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása