Dybala elutasította a Unitedet, de a PSG is lecsaphat

dybala_paulo_young_boys_ellen.jpgUgyan Paulo Dybala elutasította a Manchester United ajánlatát, az Öreg Hölgy továbbra is szívesen értékesítené az argentin támadót, így felmerült a Paris Saint-Germain és az Inter neve.

Az argentin játékost nem tüzelte fel a Unitedhez igazolás, ezért több akadályt gördített az átigazolás elé, így például komoly sikerdíjat követelt ügynöke számára, magas bért saját maga számára, illetve az arculathasználati jogok is megoldatlan kérdést jelentettek.

A meghiúsult ügylet nem jelent bizonyosságot Paulo Dybala maradása kapcsán, mivel a vezetőség továbbra is inkább az értékesítés mellett teszi le a voksát, valamint a játékos is megsértődött kissé, amiért a maradási szándék ellenére a távozásán dolgozik a klub.

A támadó számára fontos lenne, hogy jövőbeli klubja a Bajnokok Ligájában képviseltesse magát jövőre, illetve hogy az ő stílusához illő futballt játsszon az adott klub.

A Corriere dello Sport értesülései szerint felmerült a Paris Saint-Germain neve, ami nem meglepő, hiszen a Ligue 1 bajnokánál munkálkodó Leonardo jó ideje csodálója La Joyának.

Másik opció lehet a csere Mauro Icardival, de ez a lehetőség nemigen lepheti meg a bianconero szurkolókat, hiszen már hónapok óta cikkeznek erről a lapok.

Az Inter kereten kívül rekesztette Mauro Icardit, aki pedig elutasította a Napoli és a Juventus ajánlatát, és csak a Juventus jöhet szóba bármilyen klubváltás esetén, viszont olasz pletykák a játékos maradását is vizionálják, indokként pedig az ügynök/feleség terhessége szolgálhat, ebben az esetben pedig Mauro Icardi harcolhat a mesterrel a játéklehetőségért, vagy várhat kereten kívül a szerződése lejárására.

Az aktuális nerazzurro vezető, Beppe Marotta vitte a Juventushoz Paulo Dybalát a Palermótól, így egyáltalán nem lenne meglepő az átigazolás az Interhez, azonban az ügylet csak abban az esetben valósulhat meg, ha a felek számára a többi opció már nem jöhet szóba.

Az olasz átigazolási időszak szeptember másodikán zárul, míg az angoloknál már a héten, augusztus nyolcadikáig le kell zárni az összes átigazolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1614995546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2019.08.05. 09:59:51

Agresti szerint Dybala attól, hogy nem igazol Manchesterbe, még átadási listán van.

Nathas 2019.08.05. 10:30:42

Gondolom a PSG csak Neymar távozásával jöhetne szóba, de ebben az esetben talán még a kezdőbe is beférne.

Attilio79 2019.08.05. 10:35:16

Marrotta vigye Higuaint, az évtized igazolásának!
Ez a mercato egy rémálom...
Mi lesz, ha Sarri nem jön be? Nagyon sok a változás és nem látom, hogy hova érkezünk ezzel...

jeneiPALI 2019.08.05. 10:40:36

Az a érzésem Dyb nem fog itt maradni eladják másnak átadó listán van!

kovta23 2019.08.05. 10:43:00

@Attilio79: Mi van??? Eddig tökéletes a mercato! Vagy te a dögevőékről beszélsz? Ingyen jött két kiváló középpályás, és ingyen a világ legjobb kapusa. Megvettük a legjobb fiatal középhátvédet akiről mindenki álmodott. Jött egy jónak ígérkező és az edző meccsen jól is játszó Demiral. Cancelo,Dybala még itt van de ha mennek az se gáz. Jobb hátvéd kell még egy jó középcsatár. Tőlem inkább Higany maradjon mint Mandzu. Kean meg egy köcsög hogy nem hosszabbítot de jó áron ment így el. Szóval mi is a gond? Mesélj mert sztem sokan kíváncsiak vagyunk

Spud3674 2019.08.05. 10:45:01

@Attilio79: Ez a mercato egy rémálom????

Érkezett de Ligt, Demiral, Ramsey, Rabiot...

Nem távozott egyetlen kulcsjátékos sem. Ha Dybala távozna, őt sem mondanám annak az elmúlt szezon alapján.

Érkezett edzőnek Sarri, kellemes támadó foci felfogással, az agyon ekézett Allegri helyett.

Neked mi a bajod konkrétán? Ezt bántó szándék nélkül kérdezem....

2019.08.05. 10:50:21

Dybalának csak abban az esetben nincs helye a csapatban,ha 433 lesz a felállás. Annak viszont nemtudom mi értelme lenne,még akkor is,ha CR-el szélsőként számol a mester,egyedül ő az,aki szélről is gólerős tud lenni,Costa és Berna nem azok,plusz nem mindegy az se ki a középcsatár,ott áldozatokat kell hozni,nem kicsit CR miatt. Benzema sose volt jó csatár,viszont sokkal technikásabb,mint Lukaku vagy Icardi,fiatalabb is volt,mint ők ketten,könnyebb dolga volt összecsiszolódni,plusz egy teljesen más felfogásban játszó Realban tudta ő azt,hogy oké,hogy CR a király,de mindenkinek szépen csurrant-cseppent mellette is,itt Olaszban nem potyognak úgy a gólok...

Andras74 2019.08.05. 10:55:45

@Attilio79: nem vagy azzal egyedül, h nem látod, mi sül ki ebből!?

kovta23 2019.08.05. 11:02:12

@fire06: Miért ha nem az lesz a felállás akkor mi? Akkor hol lesz helye Dybalanak?
Milyen sok idő kellett hogy össze csiszolodjon Cr Benzemaval? Amúgy az első szezonban a reálban egy bizonyos Higuain játszott centert Ronaldo mellett kezdőként nem Kharim. Cr és Higany az első szezonban több mint 60! gólt szerzett és e mellé neft Benzema is tíz fölött termelt.Ez nem idő kérdése. Nagy baromság volt Mandzut meghagyni és Higanyt elküldeni tavaly. Amúgy miért kell mindkét oldalról ontani a gólokat? Costa amúgy se sokat láttuk tavaly, de Dybalánal szinte minden támadónak jobban mozgott.

Attilio79 2019.08.05. 11:59:23

Az érkezők nem érnek sokat, ha Sarri nem tudja őket használni, a felkészülési meccseken nem volt magabiztos a játék, ahhoz, hogy BL győzelemről beszéljünk, ahogyan teszik sokan, nagyon sokat kell fejlődni!
A védelem egálban van, elment Barzagli, egy évvel idősebb lett Chiellini, Bonucci meg nem találja a Milan előtti önmagát. Ugyan érkezett tehetség De Ligt és Demiral személyében, de őket be kell építeni, össze kell szokniuk. (Sarri alatt, aki inkább a támadó játékot preferálja és nem Allegri, akit intelligensebb vezetőnek tartok)
A középpályáról a balasztot kell kisöpörni és ugyan papiron erősödött, a korábban sérült, nem játszó játékosokkal ugyanaz a helyzet, mint a védelemmel, össze kell gyúrni és nem tudjuk, hogy ez sikerülni fog.
A támadók kiöregettek, le kell cserélni Mandzut, Higut. Higu a Realban nem volt megfelelő társa CRnek, Kean elment, Dybalat el akarják adni, tulajdonképpen csak Ronaldo marad, aki használható.
Talán jön mellé-helyett Lukaku és a bajos Icardi...
Tehát fel lett forgatva a csapat, új edzőnk van és lövésünk sincsen, hogy merre tart a csapat.
Az ellenfelekről nem beszélek bővebben, de Conte és Ancelotti tapasztalata a dohányosénál többnek látszik...
Sajnos ezt most így látom, ne legyen igazam...

kovta23 2019.08.05. 12:14:48

@Attilio79: Nem gondolom hogy igazad lenne. Meg akarod ítélni a csapat erősségét egy két hakni meccs után? Hát gratulálok! Kiöregedett támadósor lehet,de azért nem gáz és arra törekszik pont a vezetőség hogy frissitsen. Allegri még később vette át anno a csapatot még is összerakta. Miért kell előre károgni! Az aztán meg kész vicc hogy Conte interét ami szintén alaposan átalakult előbbre érzed. Conte sokkal tapasztaltabb ja tényleg sokkal... Mit mutatott eddig európában? A malacképű leg

kovta23 2019.08.05. 12:15:57

@kovta23: Malacképű lehet tapasztalatabb ,de az ő napolya még gyengébb volt mint Sarrié.

Attilio79 2019.08.05. 12:41:58

@kovta23: Károgni? Próbáld higgatan értékelni az eddig látottakat és a konklúziót vonni. Amit irtam, inkább reális, mintsem valótlan probléma! Az új embereknek össze kell szokni, nem tudjuk, hogy Chiello hány meccsen lesz bevethető, Bonucci lefelé megy, De Ligt, Demiral új ember és van még Rugo, aki nem győzött meg... Nem írom le újra.
Egy bajnok csapaton ekkora változást tenni nem mindig jó, ráadásul az edző és szemlélet cseréből sem látjuk, hogy mi sül ki.
Csatárunk pedig jelenleg kvázi nincsen.
A súlyproblémás Higu öreg, nem fogja lehozni a szezont...

Attilio79 2019.08.05. 12:45:12

@Attilio79: Ja és bocs, még egy dolog: Ha netán Lukaku nem jön (mert pl. a dögevőket választja), Mandzu, Dybala eladásra kerül, akkor mit csinál Nedved, Paratici?

kovta23 2019.08.05. 13:26:03

@Attilio79: Először is. De Ligt világ klasszis . Meg fogja oldani a védekezést. Másodszor nem ment el még senki meghatározó tehát akár kezdhet a tavalyi kezdő és szépen lassan lehet beépíteni akit kell. Mert akkora gáz ha tavaszra áll össze a csapat? A formáció tavaly is 4-3-3 volt, a taktika lesz más. Szerinted a vezetők annyira hülyék hogy előbb adnak el mint hogy vki aláírjon hozzánk? Most ez komoly? Lukaku majd akkor lesz a merda játékosa ha a Juvénak nem kell. Máshogy biztos nem! Ja és előbb el kell nekik adni Icardit. Amúgy dehogy öreg Higu. Nem is játszott rosszul a Spurs ellen. Ha csak a hazai ellenfeleket nézzük ott is mindenki átalakul nem kell félni. És nemzetközileg se más a helyzet. Real,Bayern,Atleti,PSG... Ugyanúgy vagy talán még jobban átalakul. Károgni vs reálisan gondolkodni. Hát sztem még mindig előre izgulsz és jobban felnagyitasz problémákat mint az Reális lenne. Nem értem hogy 8 bajnoki cím után még mindig nem bíznak egyesek Nedves,Agnelli vagy Paratici munkájában. Tegyük fel hogy tényleg igazad lesz és eladja a két balfék Mandzut és Dyabalát úgy hogy Lukaku aláír máshova. Ott van még Icardi tegyük fel. De nem gondolnám ha Icardit is kilőnéd mert őt meg eladják a nápolyinak,hogy 100 millióért ne tudnák pótolni azt a kb 12 gólt amit a horvát meg az argentín szeretett.

rightinthenuts91 2019.08.05. 13:31:59

Rossz szezon ide vagy oda, engem nagyon dühít, hogy ki sem akarják próbálni Sarri rendszerével. Vicc ahogy bánunk és ami történik a 10-eseinkel. :@@@@

2019.08.05. 15:00:45

@Attilio79: Nem tudom, hol élsz? De ez minden, csak nem rémálom mercato.
Amiket meg írsz, az mind spekuláció, meg csak feltételezés. Majd kiderül, milyen lesz a csapat. Meg kell adni az esélyt. Mást úgy sem tudunk tenni. Azért nem dilettánsok ülnek a vezetőségben. Gyanítom, jobban értenek a dolgokhoz és jobban tudják, miből gazdálkodhatnak, mint te.

2019.08.05. 15:15:59

@kovta23: Ha jól tudom nem is mindenkinek jött be a Realnál a középcsatár pozíció,Higuainnak fixen nem azért kellett eljönni onnan,mert Benzema jobb csatár nála,ő volt feláldozható. Az,hogy miért kellenek gólerős szélsők a 433-hoz,nem vagyok hajlandó megmagyarázni...nézd meg azokat a csapatokat,akik ezzel a felállással játszanak,milyen szélsőik vannak...

Grinta 2019.08.05. 16:17:59

Vagy menjen,vagy maradjon,de folyamatosan a tizedik csapatnevet olvasni vele kapcsolatban egyáltalán nem szórakoztató : /

Attilio79 2019.08.05. 16:22:33

@MGB75: Spekuláció, de következtetéseket vonni olyan dolgokból, hogy Sarri támadó focijából, hogyan illeszt be két ujjonc védőt, azért talán nem bűn...
Nekem annyi problémám, hogy a kreatív 25 éves Dybalát elcseréljük egy erőcsatárra, míg a punnyadt Higun nem tudunk túladni és akarunk egy problémás Icardit.
Joao Felixek röpködtek a mercato elején
Nem látszik a koncepció és jogosan merülnek fel kérdések, de majd az idő mindenre választ ad és ne legyen igazam...

Grinta 2019.08.05. 16:26:25

@fire06: Emlékeim szerint nem elégedett meg a fele fele játékidővel Gonzalo.

kovta23 2019.08.05. 17:49:47

@Attilio79: De mire gondolsz? Tizedszer írod le azt hogy nem látszik a koncepció! De látszik! A vezetőség eldöntötte hogy támadóbb focit akar! Sarrit hozták ezért! Amikor Allegri vette át Conte csapatát ő is lépésről lépésre alakította a saját képére a csapatot. Egy jó ideig maradt a három védős játék aztán alakult a mister kedve szerint a csapat. Jött négy fiatal játékos ,Ramsey, Buffon. Jönni fog egy center és készen is vagyunk. Az eladás már a vezetőség dolga. Ha jött volna Felix akkor még azon hőzöngnél mi

kovta23 2019.08.05. 17:51:14

@Attilio79: .... miért kell rá költeni 120 millat egy játékosra miért nem jött de Ligt meg Demiral meg...

Italia85 2019.08.05. 17:55:20

@Nathas: Neymar = Dybala +100 M és deal:D

horvathimi2 2019.08.05. 18:12:49

Én azt gondolom, hogy eddig ez a mercato kiváló. Viszont a felvázolt folytatás már kevésbé hangzik jól. Nem feltétlenül viszi pozitív irányba a csapatot. Abban igazat adok Attilio79-nek, hogy nem túl jó ötlet edzőcsere után egyből ekkora változásokat eszközölni. Alapból jött 4 új igazolás, akiket be kell építeni. Hiba lenne eladni olyan játékosokat, akik eddig kezdő játékosok voltak. Kivétel ez akolól Kedhira. :D Főleg úgy, hogy sem pótolva, sem kipróbálva nem lettek igazán az új mester által.
Bárki bármit mond hiba úgy eladni Paulot most nyáron, hogy meg sem próbálják megtalálni a helyét. Egy támadó focit játszó csapatban újra szárnyalhatna, sőt még jobb lehetne mint előtte. Ezzel az egésszel, csak veszíthet a Juve. Az a csapat nyer, aki megveszi.
Az pedig egészen röhejes érv, hogy nem tud együtt játszani Roncival és ezért kell eladni. Ne hogy már a nyúl vigye a vadászpuskát...A lassan 35 éves Ronaldora lesz építve a csapat és utána mi lesz? A 26 éves Dybala, meg mehet a levesbe. Igaz, hogy a szurkolók szeretik, Ő is szeret itt lenni és elég komoly marketing értéke is van. Kreatív, klasszis képességű játékos, amit bizonyított is már, bárki bármit mond. A tavalyi szezont ne vegyük alapul senkinél sem.
Nem baj, adjuk csak el. Igaz, hogy valós alternatíva nincs helyette se csapaton belül, se azon kívül. Csapaton belül lehetne estleg Bernardeschi, de Ő gyengébb játékos és az elmúlt két évéből lehet talán összerakni egy jó szezont és sajnos a passzjáték sem az erőssége. Ronaldo pedig minden csak nem kreatív játékos.
Amennyi Dybala piaci értéke jelenleg abból nem, hogy pótlást/jobbat, de még csak az sem biztos, hogy veszünk hasonló képességű játékost. Lukaku pedig nem lehet opció erre.
Ronaldo a jelen és Paulo kéne legyen a jövő. A vezetőségnek inkább azon kéne munkálkodni, hogy ez megvalósuljon, nem pedig megszabadulni tőle. Meg kéne ezt értetni az edzővel és a két játékossal is.
Szerintem ez az egész úgy, ahogy van lohasztó. Nekem mint egyszerű szurkolónak ez nagyon zavaró és úgy gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

del pipi 2019.08.05. 20:02:57

@horvathimi2: Én veled vagyok! Amit most itt leírtál azzal pontosan 1000%-san értek egyet.

alexGicamo 2019.08.05. 20:04:51

@horvathimi2: Szívemből szóltál ! Sosem becsüljük meg azokat a játékosainkat, akiket kéne ( ALESSANDRO DEL PIERO, Claudio Marchisio ), hanem inkább elkótyavetyéljük őket a végén . Dönts okosan ! K& H . Ja, nem !

del pipi 2019.08.05. 20:23:27

@alexGicamo: Te valami pénzügyi tanácsadó vagy? :)

babo0410 2019.08.05. 20:56:27

Én csalódott lennék ha Dybalának mennie kéne.

alexGicamo 2019.08.05. 21:04:32

@del pipi: Viccelsz ? Én meg a számok ? Hát nem vagyunk úgy, mint a borsó meg a héja . :-D

2019.08.05. 21:06:30

@babo0410: Csatlakozom,de azért lassan barátkozzunk meg a gondolattal,azt javaslom...abszolút nem értem Keant is miért engedtük el ilyen könnyen,Dybalát szintén nem értem miért került fekete listára,de leginkább azt nem értem mik ezek a nevek...Lukaku,Icardi...azok után,hogy CR érkezésével Higuaint leépítettük,az ember sose fogja megtalálni már magát,az egyébként bizonyított és kurva tehetséges saját nevelésünket simán elengedtük?

horvathimi2 2019.08.05. 21:09:20

@del pipi: @alexGicamo: Öröm hallani, hogy vannak itt még jó érzésű, lojális emberek, akik nem egy Fifa játékban érzik magukat és egy tárgyként gondolnak hús vér élő emberekre. :)
Akiknek nem csak az jut eszükbe egy játékosról, amikor nem ment neki(és ezért egyből az oroszlánok elé vetné :D), hanem az is, amikor formában volt és meccseket döntött el(pl.: Barca ellen, de tudom annak a gyenge csapatnak még egy megye 1-es alakulat is rúgott volna hármat), mert hát mindannyian csak emberek vagyunk. Na abba hagytam a szónoklatot. :D
Szóval örülök, hogy nem vagyok egyedül . :)
Forza Juve! :)

Roland Máté 2019.08.05. 22:57:27

@horvathimi2:
Pont ezt akartam írni én is. Öröm olvasni még lojális szurkolókat.
Kiváló ez a Fifa hasonlat. Döntő óta vásárolgatjuk, cserélgetjük a játékosokat. Közben egyre messzebb vagyunk a BL győzelemtől. Akinek meg rossz éve van, takarodjon. Nem is értem. Kinek lesz így vonzó a Juve? Csak a zsoldosoknak.
Dybala maradni akar, szereti a Juvét, a csapatot.
Én kedvelem, és elismerem, hogy gyenge éve volt. Elismerem, hogy már kinőtt a tehetséges korból. De aki nem kedveli igazán elismerheti, hogy remek játékos. Azt is, hogy Allegrivel erős nézeteltérésben volt idén.
Lehet, hogy nem lesz aranylabdás Dybala, de egy iparos klublegenda még bőven lehet. Megvan az esély arra is, hogy felnő, vagy hogy az új edzővel nem lesz konfliktus. Nem?
Icardinak mennyivel pédásabb a magatartása? Mert sokan ezt róják fel Dybalának. Lukakunak? Az utolsó meccseken nem lépett pályára a Unitednél, mert véletlen haragban volt az edzőjével. De azért cseréljünk. Erőcsatárt... mert tavaly olyan jó volt nézni a felívelgetünk és lesz valami játékot. Ronaldo 35 éves. Oké, hogy a tankok neki csinálják majd a helyzetet, ha marad ez a taktika. De azután? Kik azok a Dybalához hasonló kreatív csatárok akik helyettesíthetik ezt a posztot a jövőben?

Attilio79 2019.08.06. 00:05:38

@kovta23: A koncepciót ott nem látom, hogy:
Ahogy írtad, lépésről-lépésre alakított a csapaton Allegri Conte után, most fejvesztve cseréljük a kezdő 11 embereit.
Meg támadó focit akarunk játszani tulajdonképpen csatár(ok) nélkül. Ki fogja lőni a gólokat, ki lesz a csere?
4-3-3 hol és ki? Bernardeschi, D. Costa, Higu pocival?
A szélső "védőket" elherdáljuk és Cuadradoval pótoljuk (volt ilyen cikk)?
De Sciglio jó játékos (volt 19 évesen)...
Meglátjuk, ne legyen igazam, de most hatalmas változáson megy át a csapat...
Emlékszem a Iaquintás, Amauris időszakra, ahol ívelgettek a langalétára és minden meccs előtt félve ültem le a tv elé, hogy megint mit fognak kihozni...
A játékosanyag talán most jobb és nincs Ranieri, de mégsem vagyok biztos benne, hogy nem fogunk csalódni...
Allegri érkezésénél is voltak fenntartásaim, de nem volt rossz érzésem, meglátjuk...

Attilio79 2019.08.06. 00:15:12

A többiek előttem pedig összefoglalták, hogy Dybalának miért kell maradnia! Ő a 10esünk, esélyt kell adni neki! Maximum mellé jöhet Lukaku, Higu, Mandzu helyett.

del pipi 2019.08.06. 05:54:56

@Attilio79: Figyelj! Mi sok mindenben egyetértünk de azért ahogy a mercato indult az nálam a zseniális kategória , játékostól az edzőig. Tehát ne legyél ilyen borúlátó, az más kérdés hogy most olyan dolgokat akarnak a végén meglépni aminek nem csak az értelmét nem látom hanem fatális mellélövősnek is.@Roland Máté: @horvathimi2: Igen, és is úgy érzem sok itt a fifa manager, de sok az olyan aki szimpátiából-unszimpátiából nyilatkozik játékosokról. Hogyne nekem is vannak kedvenceim és akik nem annyira de első körben mindenkit a játék és tudás alapján osztályzok és nem a pofa alapján. És még egyszer mondanám hogy az emberek borzasztó hamar feledékennyé válnak. Vannak itt egyesek akik most azt harsogják hogy Dybalát el kell adni de pár hónapja még ugyanazon a véleményen voltunk hogy azért gyenge mert valami nem stimmel közte és Allegri között, és persze vannak akik azóta is konzekvensen elakarják takarítani. Amit nem nagyon kedvelek amikor itt megy a Ronaldo így Ronaldo úgy mizéria,(pedig már a Realban is kedveltem és elismerem a tudását) de mégis ő olyan extrát csinált a tavalyi évben? Teszem hozzá nem a mentalitása miatt volt erőlködő, erőltetett, de bizony itt a blogon vannak egyenlők és egyenlőbbek! @alexGicamo: Hát persze a Grinta maga a borsó is meg a héja.:) FORZA JUVE!

kovta23 2019.08.06. 06:46:22

@Attilio79: Kit herdáltunk el eddig a kezdő tizenegyből? Úgy irsz mint ha fél keretet kidobták volna. Idén se lesz több változás mint tavaly. Emlékszel? Az tavalyi kezdőben is három új volt Cancelo,Can,Cr , idén se lesz több. Vagy idén szerinted mundjuk így kezdjük majd a szezont? Danilo-Demiral-DeLigt, Pellegrini. Pogba, Ramsey,Rabiot, Cr,Lukaku,Berni. Ezeknek a fele csak pletyka. De én azt gondolom,hogy ha mind a két edző , vezetők úgy gondolják,hogy Cancelo helyett egy jobban védekező spiler kell akkor mi a fotelben jobban tudjuk? Dybaláért sok sok hónapig harcoltam itt a fórumon egyes emberekkel, mert itt sokan már rég a fejét kívánták. Én védtem a kis argentint. De! Azóta sok mecset újra néztem és amit láttam tőle az pont nem az amit most csinál!!! Most harcol a csapatért hogy maradjon,de a pályán meg inkább az látszott rajta,hogy egy sértődött gyerek akinek elvették a játékát. Szívem szerint én is hagynám hogy bizonyítson,de az eszem mást mond. Nem tudjuk hogy ki jön még,sok a pletyka. Lehet itt még Eriksen/Pogba v Icardi/Lukaku.
@fire06: Kean simán elengedtük? Mit kellett volna tenni hisz nem akart hosszabbítani!! Várjunk még egy évet utána meg ingyen elengedn???

Attilio79 2019.08.06. 06:59:26

@del pipi: De Ligt érkezésekor ez a mercato fantasztikusnak tűnt! Nem tudok mást írni, mint amit eddig. Mostanra kellene egy kép, hogy Higutól, Mandzutol, Khediratól, Matuiditől, Perintől stb. hova szabadulunk, ehelyett eladtuk Keant opció nélkül és el akarjuk Cancelot, Dybalat.
Továbbá megtartjuk De S-t.
A leendő, felmerült érkezőkről nem is írnék...
Tényleg csak nekem tűnik logikátlannak a dolog? :)
Ok, még nincs vége...

Attilio79 2019.08.06. 07:09:16

@kovta23: Akkor miért szabadultunk meg Allegritől, ha meg fogunk Dybalatól is?
Mi történt a BL meccs félidejében? Mert onnantól nincsen Dybalank...
Miért ment el Bonucci, majd tért vissza?
Szåmos kérdés határozza meg a dolgokat. Minden összefügghet.
Örülök, hogy megvétted, ha olyan pocsék szezonja volt, miért ér kb. 90 millát? Ennyi erővel én is érek annyit...
Bár lassan 40 vagyok, de még minden héten járok focizni, sosem voltam igazi foteldrukker. :)

venember83 2019.08.06. 07:17:43

@Attilio79: "Örülök, hogy megvétted, ha olyan pocsék szezonja volt, miért ér kb. 90 millát?"

Ajánlott valaki érte ennyit, vagy legalább 80 milliót? Pénzben, nem játékosban. Mert pletyka szintjén sem láttam ilyesmit.

Attilio79 2019.08.06. 07:23:35

@venember83: Nem, nem ajánlott senki érte ennyit. Ezért nem értem a tukmálást... Olyan elhangzott itt, hogy Lukaku + pénz és, hogy a vezetőség 80-90 körül tartja az árát, ha jól emlékszem, jól emlékszem?

Attilio79 2019.08.06. 07:27:08

@venember83: Most direkt megnéztem a transfermarktot is, ők 85re "árazták be" talán hihetünk ebben, vagy nem mértékadó?

venember83 2019.08.06. 07:29:44

@Attilio79: a Juve tartja 90-100 millióra állítólag, a Uniteddel meg megegyeztek 85 millió eurós árban, de ez inkább azt szolgálta, hogy egy árban legyen Lukakuval. Ha valóban érne 90 millát, valaki csak ajánlott volna érte ennyit... Még van egy hónap kb. a mercatóból, kíváncsian várom, hogy mi történik La Joyával.

kovta23 2019.08.06. 07:33:44

@Attilio79: Mert Dybala egy jó szezon után érne 150 milliót azért 80-90 csak most. Remélem egyszer kiderülnek azok a dolgok én is kíváncsi lennék rá. Én azt sem értem miért hajtunk Pogbára főleg hogy nem olcsó.
Kezdjük ott hogy nekem nagyon bejött az Allegri féle 4-2-3-1 felállás. Imádtam Higu mögött játszó Dybalát. Sokakkal ellentétben én nem örültem Cr érkezésének mert mint anno írtam is hogy vége lesz ennek a taktikának,mert Cr Mandzu helyén nem fog annyit védekezni,a csúcs ék pozícióban meg nem fog játszani. És jött is a 4-3-3 ami lehet működött is volna más csapatnál,de nálunk nem mert a 3 középpályás pozícióra voltak 4 és el is fáradtak év közepére,ahogy a középen 2o meccs után kiégő Mandzu is. Aztán még hozzá jött az is hogy a szelsoink a szezon háromnegyedet a pályán kívül töltötték sérülés vagy egyéb miatt,Costa ill Pumukli. Berninek meg kb 15 meccsenként van egy kiemelkedő meccse, és a lényeg hogy Dyabalának nem lett meg a helye. A legnagyobb baj az volt sztem hogy Cr van akkora sztár hogy megmondta hogy ő hol fog játszani és ez borított mindent.

Nathas 2019.08.06. 08:37:01

A kedvencem a Dybala, az "iparos klublegenda" XD

rockitbaby 2019.08.06. 09:37:56

@fire06: Sajnos erre egyszerű a válasz. Ők az eladhatóak. Senki sem érdeklődik komolyan Khedira vagy Hugi, netán Matuidi iránt. Pénzt kell generálni és azt jelen pillanatban három eladható játékosból lehet: Cancelo, Kean és Dybala...

Rocky80 2019.08.06. 11:45:51

@Nathas: erre én is majdnem reagáltam... :D Szenzációs.

Ahogy az is hogy 1 jó év és Dybala 150 millió lesz...

Neymar sem kell a kutyának sem, nemhogy Dybala. Ahogy a többi "selejtünk" sem, elnézést a kifejezésért.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása