Buffon percek alatt igent mondott a visszatérésre

buffon_gigi_bl_pirosban.jpgMinden pár napja kezdődött a legnagyobb titoktartás mellett. Pár nappal ezelőtt Gigi Buffon már szinte össze is készítette a csomagjait egy barcelonai útra, mivel a katalánok vezetősége rábólintott arra, hogy a Juventus legendája legyen a következő évben Ter Stegen cseréje. Az alábbiakban Gigi Buffon ügynökének a szavai előtt Fabrizio Romano kiszivárogtatott hírei olvashatók.

Azonban ekkor érkezett egy hívás a Juventus vezetőségétől, amely percek alatt megváltoztatta a kapus elképzeléseit. Gigi Buffon visszatérése lényegében tényként kezelhető, nagyon hamar megegyezésre jutottak a felek. A megegyezést elősegítette a klubelnök, Andrea Agnelli hozzáállása is, hiszen ő mindig is támogatta a kapus visszatérését.

Ami a szerződést illeti, a pénzügyi feltételek csupán formalitást jelentenek, de a szerződés hossza szinte bizonyosan egy év lesz, és ennyi lett volna a barcelonai szerződés időtartama is. A kapus célja a BL-győzelem, ezért nem jelentene számára gondot a másodhegedűs szerep.

A szerződést követő szerep még igencsak kérdéses, mivel nem lehet tudni, hogy jövőre Gigi Buffon szeretne-e a vezetőség tagjaként visszavonulni az aktív évektől. Jelenleg azonban a tárgyalások folytatódnak a lehető legnagyobb nyugalomban, mivel egyik fél számára sem sietős az ügy lezárása.

„Jó lenne, ha végül sikerülne megállapodásra jutni.” - mondta Silvano Martina a Sport Mediaset munkatársának.

„Előfordulhat, hogy a bianconero vezetők azért gondoltak rá, mert felmerült Mattia Perin távozása. Gigi Buffon 41 éves, de még mindig jól tartja magát.

Szeret futballozni, szeretné még hasznossá tenni magát, illetve kihívásokat keres. Ha egy ilyen lehetőség felmerül, ő bizonyosan értékelni fogja.

Jelenleg nem beszélhetünk semmilyen megállapodásról, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Jelenleg a visszatérés csak egy ötlet, mi azonban soha nem is gondoltunk ilyen fejleményekre.

Közben azt is hallottam, hogy Gigi lenne a keret második legjobban megfizetett futballistája Cristiano Ronaldo után. Ez butaság.

Jó lenne, ha az ügylet pozitívan zárulna, de a csecsemő megszületése előtt elengedhetetlen, hogy a kismamának pocakja nőjön...”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714913164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2019.06.26. 17:12:47

Biztos sokakat meglep, de én most nem tudom, hogy viszonyuljak ehhez. Nem gondolom, hogy ez a megfelelő döntés. Le lehetett volna ülni egy évvel ezelőtt is Szczesny mögé, nem szólt volna érte senki. Nem tudom, hogy egy év után miben változott a helyzet, és mitől jobb most leülni a kispadra, mint egy évvel ezelőtt. Megvolt a búcsú, a könnyek, a zárás, hiszen ezt akarta. Minden idők legjobbjaként úgy búcsúzott, ahogy kell. Nem tudom, hogy szükség van-e az újabb fejezetre. Tényleg emésztenem kell ezt.

pott70 2019.06.26. 17:31:59

@m.martin91: Mindegy már,hogy ez volt,vagy az volt,meg búcsú,meg könnyek,meg stb.A lényeg,hogy ha akar még kicsit valahol valamit,akkor itt akarjon.Itthon akarjon.Valóságban mi is ezt szeretnénk(legbelül bizonyosan mindenki).Jöjjön csak szépen haza Gigi,álljon helyre a világ rendje.Én nagggggyon örülnék!

babo0410 2019.06.26. 17:40:04

@m.martin91: Teljesen egyetértek veled, ami ritka dolog. Sok vitánk volt már korábban, de azt kell mondanom, most teljesen jól látod.
Én is amondó vagyok, hogy egy éve neki derogált a padra ülni. Akkor ő vissza akart vonulni, aztán hívta a PSG, hogy majd ott sokat játszhat, ott majd BL-t nyerhet, menjen oda. Ő rohant is, már nem akart visszavonulni. Most meg jönne vissza, mert nem úgy sült el a kaland a PSG-vel, ahogy eltervezte? Nekem ez nem szimpatikus, pedig Gigi hatalmas kedvencem. De most bolondot csinál magából teljesen.
Visszavonulok, ja mégsem, inkább a PSG-be megyek, ja mégsem jó ott, inkább visszamegyek a Juventushoz. Gigi, Gigi bohócot csinálsz magadból. :(
Megérdemelte volna, hogy az elmúlt szezonban megnyerjük a BL-t. Megérdemelte volna azt a hatalmas pofont, akármennyire is tisztelem, szeretem, imádom. Nálam Grosics Gyula bácsi, akivel volt alkalmam sokat beszélgetni, hiszen egy szakközépbe jártunk, és rendszeresen jött az öregdiák találkozókra, Dino Zoff és Gigi Buffon a világ valaha volt 3 legjobb kapusa. De most kérdezem, ez miért kellett?

JuventusFanatikus 2019.06.26. 17:53:12

Nélküled nem igazi a Juventus, gyere vissza GIGI!

Alex8610 2019.06.26. 17:59:01

@m.martin91: @babo0410: Egyetértek minden szavatokkal főleg m. martin91 kollégának tisztelet hogy ezt így leìrta mert tudom hogy mennyire becsüli Gigit.Miket szokott írni róla.Rèszemről nagyon örülök hogy visszajön és igen felvetodik a kérdés hogy akkor minek kellett egyáltalán eligazolni 1 évre.Melto módon megvolt a búcsú kicsit furán hat ez az egész de ez szerintem senkit sem érdekel bárkit megkerdeznenek Torinóban sztem mindenki azt nyilatkozna hogy jöjjön vissza.Hatalmas ovációval fogják fogadni ebben biztos vagyok. Alig várom az első hazai meccset ahol pályára lép majd.

MdewC 2019.06.26. 18:27:35

@m.martin91: nem szabad b@szakodni a legendánkkal, hanem azonnal vissza kell hívni.

Ha csak 1 meccsen játszana, akkor is. :)

Mi ez a bizonytalanság??? :)

Nem kell ezt túlgondolni, hanem szólok, örülni kell mint az állat. :))

Juvegaspy 2019.06.26. 18:37:00

Nem feltetlen a palyara hivjuk mar vissza most se.
Az öltözőben ő főnök s onnan gondolom hianyzott.

NagyonJuve 2019.06.26. 19:33:40

@m.martin91: @babo0410: @Alex8610: nektek még mindég nem esett le?! Buffon űzi az álmait, a bl siker! Szerintem iden lássa hogy jó irányba haladunk új edző cr7 ezért ismét kigyulladt benne a szikra. Bl t nyerni! Gyere G1G1!

Juvetto 2019.06.26. 20:40:54

NUMERO UNO PER SEMPRE! FINO ALLA FINE!

Én speciel full vakon imádom Gigit, számomra csak az Ő döntése/szándéka a lényeg és fontos (mindez nem egyenlő azzal, hogy imádott klubunk felett állónak tartanám Őt), bármi más felesleges bullshit. Történt, ami és ahogy történt, el kell fogadni, valamiért így kellett lennie. Nem biztos, hogy ezzel így könnyebben értelmezhető a dolog vagy magyarázhatóak a miértek, de nem is ez a cél, csak talán picit elfogadhatóbbá válik a sztori a nagy agyalás közepette (mondjuk én aztán nem agyalok, szimplán a földhöz verem a seggem örömömben, ha UN1CO újra a Juventus kapusa lesz - akármeddig -, ennyi). :D

Csak Csucsu 2019.06.26. 20:48:46

Mindenhol jó de legjobb otthon....legenda, ikon, Numero uno!!!

Juvegaspy 2019.06.26. 20:52:47

@NagyonJuve: ez is igaz lehet akkor barcsak osszejonne mar neki :)

Csak Csucsu 2019.06.26. 21:04:43

@m.martin91: szerintem...de ez csak egy szubjektív vélemény...volt ugyebár a BL búcsú ami szerintem egy döntést hozott, hogy vége... Aztán jött a csábító párizsi ajánlat meg a feleség... Ő is érzett magában motivációt hisz kiváló formában védett a Madrid ellen is...Közben Agnelli megkérte, hogy beszélgessen már sokat és ossza az igét, hogy milyen patinás klubb a Juve(Rabiot, Verratti puhatolózás xD) viccet félretéve....nekünk valószínűleg elmegy Perin és biztos vagyok benne, hogy nem csillagászati összegért fog jönni vagy ha igen akkor kiváló munkát végzett Párizsban! :D
Szerintem Chiellini is vért fog inni meccs előtt ha Gigi játszik.... Negatív hatást egyszerűen nem bírok elképzelni...

2019.06.26. 21:05:39

Én meg azt mondom, jöjjön! Nyilván nagy szerepe már így sem lesz a bajnokságban. Pár meccsen véd, oszt annyi! De! Ott lesz az öltözőbena, mi bárkinek jó inspiráció, illetve kezdhet hozzászokni az elkövetkező évek kapusedzői munkáihoz. Én teszek rá, hol volt az előző évben, itt a helye!

2019.06.26. 21:07:20

Plusz, ha összerakunk egy jó csapatot, amire van esély, Sarrival új lendületet vesz a Juve, akár a bl serleget is felemelheti végre! Amit nagyon megérdemelne!

Il Principino 2019.06.26. 21:26:49

Számomra érthetetlen hogy valaki még ezen is fanyalog vagy kétkedve fogadja..Örülni kéne neki nem emésztgetni..Jött Cáceres,Bonucci lehet Pogba is jön majd,erre pont Gigi ne jöhessen???Ugyan már...Del Piero is jöhetett volna felőlem egy év kiruccanás után..Talán Gigi is belátta hogy eljárt felette az idő de akkor érdekelte egy új kaland,más bajnokság stb.Nyert ott is,amit nem vehet el tőle senki!Hazajön,mert ezt tartja az otthonának..ez nem bűn!Pláne ha Perin menni akar akkor még örüljünk neki hogy kapusra nem kell költeni mert Gigi kisegít minket még idén!Bohóc Reinára pénzt is kellett volna költeni,nála még mindig jobb a Numero Unonk ;)

Csak Csucsu 2019.06.26. 21:34:01

@MGB75: felejtsük el már a BL-t. Minden meccset megkell nyerni mert csak a győzelem ami számít!

Juvegaspy 2019.06.26. 21:37:29

@Il Principino: Del Piero ha jonne en meg most is beraknam a csapatba :)

Ádám.84 2019.06.26. 21:50:19

NUMERO UNO!!!!!!!!!!!

Bianconero 2019.06.26. 22:18:14

A nap híre! Groteszk, de csodás. Miért ne? Mi baj lehet?

.Bulldeo 2019.06.26. 22:40:17

Én egy idő után abszolút megértettem Buffont, aki pont a félisten státuszból akart kikerülni, amivé a lassan 2 évtized alatt került. Túl nagy volt már neki a teher. Most, az idei évtől kezdve ez már nem rólunk, szurkolókról szól, hanem róla. Szeretne még egy kicsit együtt lélegezni egy csapattal, és igazából nálunk van ő otthon, de már csak emberként szeretné mindezt. Ez a második számú kapus státusz biztosan megfelelt volna a vezetőségnek egy éve, és neki sem derogál, csak egy ilyen váltást nehéz megélni. Így meg egyértelműen második számú kapusként jönne vissza, Szczesny egy év alatt komoly respektet szerzett magának, és bebizonyította, hogy nem nagy rá a kabát. Ez így egy sokkal kezelhetőbb szituáció.
A kapitányi szerep is tisztább. Chiellininek ott a helye a nagy meccseken, de Buffon ahoz már nem elég fitt. Chiellinit megtartanám mindenképpen első számú Capitanonak, én az ő harcos karakterét egy fokkal célravezetőbbnek tartom, mint a mindenkivel állandóan túlságosan baráti Buffont. Hihetetlen szimpatikus Gigi hozzáállása a sporthoz, de az jó, hogy Chiello az ellenféllel való kedélyesen bratyizás mellett azért keménykedni is tud.
Mindenesetre jöjjön az öreg, én örülnék neki!

FregoLee 2019.06.27. 00:14:04

Ritkán szoktam írni, de minden nap olvasom a cikkeket és a kommenteket az oldalon. Üdv mindenkinek, sziasztok!
@m.martin91: @babo0410: A véleményetek számomra teljesen érthető és logikus. Ugyanakkor ha igazatok lenne, azt hiszem szegényebb lenne ez az egész és valahol a lényeget veszítené el. Millió érzelmet öntünk a Juvéba, gyakran szinte a határainkat feszegetjük és jól van ez így. Ahogy olvasom a hozzászólásaitokat, mindketten az élbolyba tartoztok ezen a területen. Szerencsére nem hibátlan embereket kell kitüntetnünk az érzelmeinkkel és a ragaszkodásunkkal. Nem tudjuk pontosan, hogy mi történt egy éve és miért döntött Gigi úgy, ahogy döntött. Lehet, hogy hibázott. Igen lehet, de most hazatér. Ha jövőre a BL serleget nélküle nyernénk el, szép lenne, szipognánk vagy üvöltenénk vagy ki tudja mi lenne, de az biztos, hogy ővele, Gigivel sokkal-sokkal több, szebb, gyönyörűbb lenne. Beteljesedés és katarzis. Az élet sokkal sivárabb, ha nincs benne irgalom.

GGábr81 2019.06.27. 07:51:23

Azt hittem CR után már nem tudunk nagyobbat igazolni (pl. Messi elérhetetlen). Erre...
G1G1 nem biztos, hogy a kapuban fog segíteni a legtöbbet. De atom lesz az öltözőben, a pálya széléről is, vagy az edzéseken. Nem mind1 kitől tanul majd a holland tini. ;)
Igazolásoknál sem mind1 milyen neveket tudunk felsorakoztatni. Még az sem mind1 milyen játékosok ellen játszhat az ember, nemhogy kivel együtt.
Gyere haza!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása