Az adidas segíthet Pogba visszatérésében

pogba_paul_bl-sajtotajekoztaton.jpgA Juventus és Paul Pogba a pletykák szerint az adidas támogatását kéri ahhoz, hogy a középpályás elhagyhassa a Manchester Unitedet, állítja a Corriere dello Sport.

A napilap, illetve a Sportitalia átigazolási szakértője, Alfredo Pedullà szerint Paul Pogba szponzorai kulcsszerepet kaphatnak a francia középpályás nyári klubváltásában.

A futballistát 2021-ig szerződés köti a csúcsra való visszatérés útját kereső Manchester Unitedhez, megközelítőleg évi 15 millió eurót keres.

A játékos idén nyáron a pletykák szerint minden követ megmozgat az ügynökével, hogy elszabadulhasson az Old Traffordról.

A legfrissebb olasz pletykák szerint a Juve és Pogba az adidas segítségét kéri ahhoz, hogy tető alá hozhassák a felek a transzfert. A német sportszergyártó 2027-ig érvényes szerződéssel rendelkezik a Juventusszal, amely 408 millió eurós bevétellel gazdagítja a torinói klubot.

Bármilyen transzfer ugyanakkor rendkívül nehéznek ígérkezik, különösen ha közben a Juventus kifizet megközelítőleg 70 millió eurót Matthijs de Ligt játékjogáért, és emellett még nettó 12 millió eurós bért garantál a fiatal védőtehetségnek.

A Manchester United meghatározta a francia futballista árát, Paul Pogba 150 millió kifizetése esetén távozhat Manchesterből, miközben a Juventus leragadt százmillió euró körüli összegnél. Az egyetlen másik esélyes csapat a világbajnok futballista manchesteri láncok alól való felszabadítására a Real Madrid maradt, Zinedine Zidane mindenképpen szeretné megszerezni a játékost, ám a 150 milliós ár a királyi gárda dolgát is megnehezíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7914912322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2019.06.26. 10:07:56

Ha (ha) jönne Podba, De Ligt és GIGI is, akkor sztem egy szavunk sem lehet.

(Nagyon szerényen fogalmaztam.) :D

2019.06.26. 10:13:40

Idén lett az Adidas szerződés módosítva...nyilván az Adidas belemenne ilyenbe. Retardált Pedulla...

Juventino86 2019.06.26. 10:25:21

Nem tudom, hogy mennyi valóságalapja van a hírnek, de ami azt illeti, én sokkal jobban örülnék Pogbának, mintha Rabiot érkezne. Igazából Pogba csak nálunk tudott eddig a pályafutása során klasszis teljesítményt nyújtani, hátha itt újra megtalálná a régi formáját. Talán visszavenne az arcából is, ha látna, hogy CR 34 évesen is a belét kihajtja a meccseken és az edzéseken.

Rikoo 2019.06.26. 10:27:37

@hellan: Annyira nem retardált, mert az idei mercaton a Juventus hírekkel kapcsolatban napokkal a többi újságíró előtt hozza le a híreket. Így volt ez Sarri, Rabiot, Cancelo és Demiral esetében is. Egyedül De Ligthez nem volt eddig forrása.

Attilio79 2019.06.26. 10:29:10

(Nem) arról lehet szó, hogy felverik Pogba árát?
De Ligtnek jobban örülnék, ha választani kellene a két játékos közül. A védelem jobban rászorul a fiatalításra.

Knob 2019.06.26. 10:42:11

Hát azért lenne pár szavam erre a Pogba üzletre. Jókat nevetgéltem olyan csapatokon, akik vagyonokat adtak ki középszerű játékosokért és most a Barcán is, hogy ha Neymart visszaveszik, hiszen egy ilyen üzlet komolytalanságot, és nevetség tárgyát képzi. Ha Pogba visszajön, sajnos a Juventusé lesz ez évtized vicce. És vele együtt mi is nevetségessé válunk, hiszen attól még, hogy rajtunk (Juventus szurkolókon) röhögne a fél világ, még mindig szeretett Öreg Hölgyünknek szurkolnánk, csak most már megszégyenülve a klub által.

Pogba világ életében, egy hisztis, öntörvényű, középszerű játékos volt, és még most is az, és az is marad. Az, hogy megkötöttük az évtized üzletét, mikor 105 milláért eladtuk, nemhogy áron felül, több száz százalékos felárral, részben, nagy részben Raiolának és a túltolt marketingnek volt köszönhető. Erre most még attól is többért veszünk vissza egy olyan labdarúgót, aki teljesen egyértelműen kijelentette, hogy csupán ideiglenesen tudja magát jól érezni a szeretett mezünkben, a szeretett címerünkkel a mellkasán.

Egy ilyen játékos menjen Kínába a picsába! Fodrász ott is van, és hajfesték is.

Il Principino 2019.06.26. 11:09:43

@Knob: Semmi gond,a másik báránykánk szintén létszámfeletti a Barcánál,még ő is jöhet :)
Pogbát és Vidalt azóta sem tudtuk pótolni,pótlásuk legegyszerűbben úgy kivitelezhető,ha ő magukat hozzuk vissza :D

2019.06.26. 11:19:56

@Rikoo: Nem követem Twitteren, így sajnos nem tudom összehasonlítani az általam követett emberkékkel, hogy ki hozta le gyorsabban a híreket sajnos. :)
Viszont a véleményemet akk is tartom eme Adidas szerződés módosítás kapcsán vele kapcsolatban. :D

Knob 2019.06.26. 11:28:18

@Il Principino: Feltételezem csupán humorizáltál. :)

Viszont sajnos sokan komolyan is gondolják ezt a fajta koncepciót. Viszont nem értem pontosan, hogy a pótláson sokan, mit értenek? Talán Pogbával és Vidallal BL-t nyertünk? Vagy nélkülük nem lettünk bajnokok? Vagy Pogba az utolsó idényében (nálunk) meccsenkénti 3 lövése a nézőtérre pótolhatatlan?

triplat 2019.06.26. 11:44:46

Hát én azt mondom 150 milláért Pogba egye meg amit főzött.

Ádám.84 2019.06.26. 12:07:38

@Knob: nem felejtsd el, hogy akkoriban a középpálya vitte az egész csapatot. Ha a mai csapatba lenne két olyan játékos, mint amilyen Pogba és Vidal torinói korszakukban voltak, akkor nagyobb esélyünk lenne a BL győzelemre.
Ettől függetlenül Pogba szerintem nem fog visszajönni, 150 milliót nem fog a Juve kifizetni érte, de lehet más sem.

Il Principino 2019.06.26. 12:34:46

@Knob: igen humorizáltam :) de komolyan kérem szted minőségben lettek pótolva???
Nézd meg a kp.-t most!Egy vicc..

steven.h 2019.06.26. 13:04:45

@Ádám.84: @Il Principino: +1 mindkettőre, ettől függetlenül én sem hoznám vissza, lehetne találni olcsóbb és hasonlóan jó megoldást.

Pluszban szerintem Ramsey be fog válni, az olasz meccsterhelés mellett remélhetőleg a sérülések is elkerülik majd, valamint Rabiot is szerintem jó vétel lesz, csak meg kell nevelni, meg anyukától elválasztani :)

Panther77 2019.06.26. 13:22:12

@Knob: Egyet kell,hogy értsek veled.Annak idején nagyon szerettem és sokra tartottam és vártam,hogy mikor érik be,mikor teljesedik be és lesz a tehetségből igazi világ klasszis.Na ezt azóta várom,de már úgy érzem várhatom is nem lesz belőle az a játékos amiben reménykedtem.Sajnos ez az érzésem Dybalával is bár ő még a következő szezonban rám tud cáfolni örömmel töltene el,ha azt mutatná ami benne van.Emlékszem a tavalyi mercatora amikor az volt a téma,hogy elmegy és mennyiért... a tavalyi árhoz képest a felére csökkent az értéke én ebben Allegrit hibáztatom olyan dolgot erőltetett rá amiben nem volt jó emiatt pedig sokat padozott.
A lényeg ami ide tartozik szerintem nem kell nekünk Pogba főleg ennyiért,ahogy írtad ne csináljunk magunkból bohócot.

Roland Máté 2019.06.26. 13:48:48

@Knob: Teljesen egyet értek mindkét hozzászólásoddal.
Egy túlértékelt játékos, nem értem sokan mit látnak benne. Volt egy jobb időszaka, de azt Pirlo és Vidal mellett érte el. Amikor elmentek, akkor nagyon gyenge volt. Az előző két játékost kellett volna pótolni, de arról beszélni, hogy Pogbát kell pótolni ... háááát. Nekem nem kellene.
Vidal már azelőtt is vitte egyedül a középpályát. Na olyan játékos tényleg nagyon hiányzik. Pirloról meg nem is kell beszélni.
Tényleg nagy szégyen lenne, ha azok után ahogy elment, azok után amit letett Manchesterben, visszahoznánk. Remélem nem jön!

De ez csak az én véleményem. Köszönöm!

MdewC 2019.06.26. 14:12:20

@Panther77: miért kéne beérnie?

Világbajnoki döntőben gólt lőtt, világbajnok. Miért?

Mert volt körülötte csapat.

Amikor itt volt nálunk, voltak mellette társak, egy világklasszis kp, egy remek teljesítménnyel maradtunk alul a BL döntőben a Barcaval szemben.

Pogba csak egy láncszem, a feladatát szuperül ellátta nálunk. Az MU-ban már bocsánat nincs körülötte megfelelő szintű keret... nevek meg lóvé az lehet, de más nem.

Nálunk ismét megfelelő láncszem lehetne és nem Khedirával vagy Bentacurral kell nekimenni a BL kieséses szakasznak egy fáradt Maruidi kíséretében.

A pofája meg a fizetési igénye az nagy, az lehet, hogy valóban nem indokolja a visszahozatalát, azt el tudom fogadni indokként, de azt, hogy Pogba nem érett játékos, vagy nem elég jó, az egy vicc. :D

Az, hogy nem érett be, ez egyszerűen nem igaz. A posztján simán világklasszis szinten tudná ellátni, amit kell.

MdewC 2019.06.26. 14:13:51

@Roland Máté: Pirlo pótolhatatlan, utánozhatatlan, olyan játékos nem nekünk, senkinek nem lesz 50 évig.

Vidal meg már rég nem azon a szinten van, mint anno.

MdewC 2019.06.26. 14:23:19

Ha ebbe a csapatba egy büdös Pogba se fér be, akkor senki... :D

Csak Csucsu 2019.06.26. 14:44:02

@Knob: Szerintem a Uniteden se röhögött senki amikor leigazolták...Inkább mi, hogy a Unitedet választotta s mostmár ő is rájött, hogy ez már nem az a MU...nemhogy BL re, de bajnoki címre sincs semmi sanszuk ennél pedig ő többre hivatott...jöjjön mert ő kell ide!

Nathas 2019.06.26. 14:45:44

@MdewC: "A pofája meg a fizetési igénye az nagy, az lehet, hogy valóban nem indokolja a visszahozatalát, azt el tudom fogadni indokként, de azt, hogy Pogba nem érett játékos, vagy nem elég jó, az egy vicc" - én is így látom, a játéktudása szerintem megkérdőjelezhetetlen, a magatartása már más tészta. Ha csak a játékát nézzük, nagyon hiányzik a jelenlegi középpályánkról, hogy a csapatra milyen hatással lenne, nem tudom megmondani. Nálunk mindenesetre nem volt baj vele, ez az angol kallódás tett rosszat neki.

Csak Csucsu 2019.06.26. 14:47:25

Neymar meg Pogba középszerűű....Bírónak ne menjetek :DD
A mentális problémákat ne keverjük már a kvalitásokkal... Mindkettő világklasszis játékos...Megfelelő hozzáállással bármelyik csapatban kezdőember vagy inkább nyerő

Del Pybala 2019.06.26. 14:57:02

@Roland Máté: Legjobb szezonja pont Pirli és Vidal nélkül volt... Marchisio és Hernandes mellett.

west30 2019.06.26. 15:06:30

Ha a Manchester akadekoskodik,akkor Pogba es Raiola ott fog kibaszni veluk ahol csak tud,es nagyon csunya vege lesz az egesznek,ami ugye egyaltalan nem tesz jott az uzletnek.Szoval akarmekkora hulyesegnek tunik is ez elsore,az Adidas valoszinuleg el fog ezen gondolkozni.

Zamboni nem egy tészta 2019.06.26. 15:10:12

Kurva egyszerű barátom! Érd be feleannyi lóvéval mint amennyit most kapsz-.

Knob 2019.06.26. 16:25:45

@Csak Csucsu: Két dolog:

1. Sajnos a Uniteden még a saját szurkolói is röhögtek és ki volt akadva a nagy része, vagyis az a jó pár akiket ismerek és Ők mondták, hogy a fórumokon is megy az "Atya-Úr-Istenezés" elég rendesen. És nem jó értelemben.

2. Az, hogy ki mennyire jó játékos szerintem sok összetevőből áll. Persze lehet maradi vagyok, mert több, mint 20 éve vagyok Juventus szurkoló és követem a nemzetközi focit is. Sokat számít az adott szurkoló szemlélete is.

Volt aki azzal jön, hogy fontos (döntő) meccseken gólt lő. Reyes is lőtt gólt BL döntőben, de rá ki mondja, hogy klasszis? Sőt... ki emlékszik erre egyáltalán? Szóval itt a marketing és a tuningolás a mérvadó.

Emellett jöhetnek még a statisztikák. Na ezen nem lehet vitatkozni, mert tények. Ez is embertől függően mérvadó, vagy sem. Viszont tavaly az egész angol bajnokság összes játékosa közül Pogba sétált a legtöbbet a pályán. Egy középpályás lófrálgat a meccsen? Hát nem tudom. Biztos régi iskola, de nekik kellene a legtöbbet futni egy meccsen. Védekezni nem tud, nem baj. A párharcok 47 %-át sikerült megnyernie, szóval ez bukta. Nézzük a támadásokban: 0,4 a gólátlaga, 2,2 kapura lövéssel. Ez nem rossz, de ahhoz kevés, hogy egy támadó harmadban sétálgató KLASSZIS produkciója legyen. Persze lehet jönni a társakkal, de például a levegőbe lövések és a séta az saját döntés, nem a csapattársakon múlik.

És bár van aki szerint nem számít, de a mentalitás sokak szerint fontos része egy adott játékos jellemének. Na ezt Pogbánál nem kell ecsetelni.

Panther77 2019.06.26. 17:07:34

@MdewC: Szerintem meg sem nálunk sem a MU-ban nem tudott igazi vezér lenni igazi klasszis.Én így látom,te másképp szerintem itt le is zárhatjuk a témát tiszteletben tartom a véleményedet te is tartsd tiszteletben az enyémet.

Csak Csucsu 2019.06.26. 17:19:59

@Knob: Statisztikát azt lehet nézegetni meg szép meg tényleg sokat segít. De ha azt nézzük akkor pl egy Zidane nem tudom miért volt nagy játékos szinte egy szezonban se ment 10 gól fölé mégis amikor kellett varázsolt.... És aki emlékszik rá tudja, hogy világklasszis.... Pogbanak mert nem egy szezonja volt ami jobb volt mint Zidane legjobbja a bajnokságban. Viszont kétségkívűl ha a jövőt is nézzük TOP3... Kroos,Modric,Busquets,Rakitic mind mennek kifelé. Lehet itt statisztikázni de ő egy olyan játékos aki fontos meccsen döntő szituációkban képes a legjobb döntésekre a kp ról...nem mellesleg a kp minden posztján bevethető és sztem csatárnak is 10+ os lenne minimum ha azt kéne játszania.

Csak Csucsu 2019.06.26. 17:30:00

Zinadine Zidane egyszersem lőtt 10 gól felett a bajnokságban pedig minden szezonban általában csapata embere volt sőt 10 ese.
Statisztika....

Csak Csucsu 2019.06.26. 17:36:05

@Knob: még annyit hozzáteszek, hogy Conte alatt szerintem 11km alatt nem futott soha de mondjuk most csak a hasamra ütöttem. Ilyen típusú játékosnak mint Pogba vagy Neymar megfelelő társak és eddző kell...akkor lehet őket értékelni.

Rikoo 2019.06.26. 17:42:51

@Csak Csucsu: Manchesterben 13 km felett átlagol, lehet itt beszélni sétálgatásról, de ez pusztán unszimpátia semmi más.

MdewC 2019.06.26. 20:06:02

@Panther77: persze, no para. :)

@Knob: a Reyes párhuzam nem állja meg a helyét... almát a körtével.

Amúgy Pogba sokkal jobb player, mint, ahogy be van állítva. :)

jeneiPALI 2019.06.27. 05:44:12

Pogba jó edzö megfelelö társak akik motiválják és világklaszis játékos lehetne ismét ott ahol most van nincs rákényszeritve ö a nagy sztárjuk itt nem ö lenne az beálna asorba nagy segitségunkre lehetne , fizujábol lejjebb adna max akkor

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása