A hét kérdése

Jók közül a legrosszabb: a vártnál hosszabb vajúdás után született meg az új edzőnk, de most már hivatalos. Maurizio Sarri lesz az. 
Örülünk, Vincent? Vagy mit gondoljunk most erről? Mármint azon túl, hogy amíg itt lesz, végeláthatatlan mennyiségű szóviccet lehet elsütni a nevével, mind angolul (Sarri seems to be the hardest word), de mi természetesen nem fogunk engedni a csábításnak és nem pufogtatunk majd olcsó szóvicceket. 

a_het_kerdese_uj_1.jpg

És hogy mit gondolunk akkor Sarriról?

Na ne! Idejön az edző, aki 60 évesen még nem nyert még semmit? Csak idén az EL-t, aminek a presztízse valahol a francia ligakupa környékén van?! A mackóruhás, láncdohányos figura, aki a középső ujját mutogatja a Juve-szurkolóknak és aki riporternőket inzultál? Aki a játékosait nemhogy kezelni, de lecserélni sem tudja? Akinek a legnagyobb sikere a BL-ben az volt, hogy 2-6-tal kiesett a legjobb 16 között? Tényleg vele nyernénk BL-t? Erre cseréltük le Allegrit? Szürreális ez az egész szituáció!

Vagy na végre, jön Sarri?! Aki 40 évesen még bankban dolgozott, de azóta egészen a Premier League-ig küzdötte fel magát. Attraktív támadófocit játszott csapataival és mindig a maximumot hozta ki a keretéből, még a hatalmas Juventust is meg tudta szorítani egy csoffadt Napolival. Idén pedig felért a csúcsra és megnyerte a második legrangosabb európai trófeát. És csak mellékesen, amikor legutóbb BL-t nyertünk, akkor is egy láncdohányos volt az edzőnk...

- írta: Attila F -

 Ti melyik verziót érzitek magatokénak, mi a véleményetek Sarri érkezéséről?

Véleményeteket komment formájában várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2714897942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2019.06.17. 20:36:03

Ne provokáljuk itt a jó népet most már! : )
Vélemény?El sem hiszem!
El sem hiszem hogy gondolhatják komolyan ezt az egészet Max Allegri után.
És ebben az egészben az az igazán fájó,ha a közvetlen riválisok padját megnézzük..
Carlo Ancelotti
Antonio Conte
Nincs több hozzáfűzni valóm.

Il Principino 2019.06.17. 20:44:41

"amikor legutóbb BL-t nyertünk, akkor is egy láncdohányos volt az edzőnk..."

Felesleges párhuzamokat vonni a bl ácsingózás tekintetében :)
Idén az Atalanta vert ki minket a kupából,mint anno de mégsem lett bl siker :)
Nem tehetünk mást,mint reménykedni továbbra is..Közben az NSO lehozta,hogy Vidal távozhat...a többit mindenki képzeletére bízom :D

NagyonJuve 2019.06.17. 20:50:07

Allegri kinevezése sokkal inkább felháborított mint sarrié. Ő méginkább senki volt mikor ide jött és hát sokakra rácáfolt. Köztük rám is. Sarri legyen kicsivel jobb mondjuk pár góllal a bl döntőben.:) sarri igazán most tudja megmutatni mit is ér. Ilyen minőségű csapatot még nem dirigált. Dehát azért nézzük meg nem sok mindent nyert de játékosokat azt tud motiválni és kihozni belőlük a legjobbat. Napoliból is kihozta a maxot nála higany,mertens, hamsik, insigne is a fénykorát élte. Most pedig hazard is. Valamit csak tud. Elképzelem ja costabol is kihozza az x et meg ronciból is kipréseli ami még benne van akkor megállíthatatlanok leszünk. A 6-2 kiesés a real ellen nem is összehasonlítható keret volt ahol szerintem mindkét meccsen a napoli dominált. 4 szögletgólt kaptak ami szerintem egyeni helyezkedésbeli hibák plusz egy kis szerencse vagy szerencsétlenség. Nekünk is kellett szerencse a barca ellen azóta sem tudtuk őket legyűrni. En nagyon várom már sarri bemutatkozását.

Paris Hamilton 2019.06.17. 21:14:22

Egyszerűen ez volt a leglogikusabb döntés. Olasz, aki jól ismeri az itteni közeget. Az hogy mire mehetünk vele, nem tudhatjuk, mivel ilyen csapattal mint a miénk, még nem dolgozhatott. Remélem, hogy sokkal támadóbb lesz a csapat és élvezhetőbb meccseket játszunk majd mint az elmúlt 1-1,5 évben. Sok sikert hozzá!

MdewC 2019.06.17. 21:27:13

Maxnak mennie kellett.

Mást nem tudtunk hozni.

Ez van.

CR miatt talán nem rossz, de minden a mercatótól függ.

Nem Sarri itt a kérdés, hanem, hogy kiket igazolunk. ;)

Juve!

ZecH 2019.06.17. 21:39:06

13. edzo miota a csapatnak szurkolok... Remelem ez a szam szerencses lesz.... Egyebkent total lutri. Siman benne van barmi. A pofara eses is. Egy biztos, Allegri sikereit nehez lesz felulmulni. A vak is latja hogy jelen pillanatban ez egy kenyszer szulte megoldas... de... megoldas. En sodrodom az arral fiuk/lanyok. Eddig is huseges voltam, ezutan is az leszek, max tobbet morgok majd ;)

Dante01 2019.06.17. 23:03:47

Nagyon érdekes döntés és szerintem nem is az 'A' megoldás volt.
Tény, hogy legalább támadó foci lesz.
A kérdés ahogy már előttem is leírták az az, hogy kiket igazolunk és ki megy.
Remélem két felállást tervez a mester. A 4-3-3 és a 4-3-1-2.
így talán lenne helye Dybalának is és vehetnénk egy igazi befejező csatárt.
Én most örülök neki majd az idő eldönti, hogy megérdemli vagy sem.

János Aradi 2019.06.17. 23:13:42

A Nyakamat teszem rá, hogy az alap koncepció a fejében már létrejött, és abban Ronaldo középcsatár lesz, egyik szélen Dybala másikon Bernardeschi. És ha ezt össze tudja rakni úgy, hogy működjön is akkor negyon sok gólt fogunk rúgni. Biztos, hogy nem fogunk 3 védővel játszani.

Zsolt16 2019.06.18. 00:14:39

No comment... Forza Juve

FeriGjuve 2019.06.18. 00:26:39

@Il Principino: NSO... :D
Olyan mintha a Bors hozta volna le. :)

Rocky80 2019.06.18. 00:33:07

Vegyes érzéseim vannak, megpróbálom összefoglalni:

1. @Grinta:

2. végre van valaki legalább

3. a bennem lévő örök optimista: ha már így történt, előre tekintsünk és szurkoljunk az új mesterünknek hogy hasonló folytatás legyen mint amit Maxnál megszokhattunk (értsd pozitívan, az eredményeket tekintve)

Nekem a szezon igazi kérdése nem feltétlenül az, hogy Sarri mit tud belőlünk kihozni, mert alapvetően elég erős ez a keret hazai viszonylatban; hanem az, hogy Dybala mit fog mutatni. Nagyon nagy kétségeim vannak már vele kapcsolatban, ugyanakkor az optimista énem szeretne hinni benne hogy kihozza a potenciált ami benne van.

Igazán erre vagyok kíváncsi. Na meg persze szép játékot is szeretnék. :-)

babo0410 2019.06.18. 00:38:55

Egyelőre az első az enyém, remélem megcáfol. És főleg a BL-ben.

alexGicamo 2019.06.18. 04:00:20

@János Aradi: Ez nekem így tetszene ! Kérem szépen hol kell aláírni ?

Spider81 2019.06.18. 06:14:04

Inkabb orulok a dolognak. Varom a tamado focit..vegre!
Egy dologtol felek kicsit, hogy Sarri sosem tudott rotalni es kipukkadt nehany jatekosa a szezon vegere. Ennek ellenere Max allandoan rotalt, ami egy masik veglet.
Remelem, hogy Pjanic kicsit elorebb kerul nala es Ramsey-vel megoldjak a tamado kozeppalyas posztot, ami mar regota hianyzik.
Elol meg uj lenduletet ad Dybala-nak es megtaltosodik a kis argentin.

del pipi 2019.06.18. 06:48:05

Egyszerűen annyi fog történni hogy a JUVENTUS-HOZ méltó futball fogunk látni, és nyerni fogunk Scudettot és kupát, a Bl lesz a kérdés de ott is jó érzéseim vannak. Szóval király lesz, várom hogy mi történik folyamatosan . Benvenuto Sarriballbá!

venember83 2019.06.18. 07:45:03

@Grinta: Allegri után mindenki csalódás lesz. Ennyi. A klubot át kellett volna nevezni, és/vagy eladni kínaiaknak/araboknak. Ezt (IS) elszarta a vezetőség.

Ideje most már komolyan elkezdeni sírni Allegri után. Hiányozni fognak az izgalmas sajtótájékoztatói, a tökéletességig megszervezett támadójáték, a legjobbak csúcsformába hozása és tartása, illetve a fiatalok tökéletes fel- és beépítése, valamint az igazi meghatározó játékosokkal kialakított konfliktusmentes és rendkívül hatékony kapcsolat.

Ha Alex, Marci és Gigi után volt élet, Maxi után is lesz. Sok sikert Sarrinak és Maxinak is.

jeneiPALI 2019.06.18. 09:22:25

Én a második verziot támogatom azaz nekem nincs bajom azzal ha végre focit is láthatunk egy Juventustol, olaszország rekord bajnokátol ahol Cr ek Dybalák Costák Bernak vannak elöl még se tudnak normális támadást vezetni ott gond van szép és jó ascudetto hogy megnyertük de mást se nézhetetlen évi három jó mecsselaz kevés mint a szurkoloknak mind a bl re nemvolt már kedvem nézni a mecseinket a vak is látta hogy Allegrinek már nem megy az ami két évvel ezelött még ment.Sarrival jó érzéseim vannak aki kitudja hozni a maximumot a nagyonjó játékosainnkbol amu tavaly bennuk maradt, Allegri anyit tartalékolt rotált hogy már azt se tudták ki hol van nemtudtak ösze se szokni, astábja halálra edzette ajátékosokatanyi sérülés egy klubbnál se volt mint a Juvéba remélem ez is megszunik azzal hogy távozott azaz alap csapat egy be tud maradni nem minden héten más kezdö vel kell kiálni, megráulunk az egygolos elönyre, én remélem azt hogy kigyomláljuk azt akire nincs szukség és helyettuk jól igazolunk és akövi szezonba mindent megnyerünk de ha csak a scudetto kupa kombo lesz annak is örülök a bl senkivel se nem garancia , optimista vagyok és nem allegrinek drukkolok meg Sarrinak a Juventusnak , FORZA Juve szép eredményes kövi szezont kivánok a mesternek és a Juventusnak is , Allegrinek meg jó pihit ráfér.:D

jeneiPALI 2019.06.18. 09:24:48

Ui szar helyes irásért elnézést de gyorsba irtam, melobol!x.:D

spaolo1981 2019.06.18. 11:42:46

Optimista vagyok. Lehetett volna nála jobb, de rosszabb is. Egy biztos, és ezt tudtuk már korábban is, hogy Allegri után magasan lesz a léc. De ez akkor is így lenne, ha Maxi mondjuk két év múlva ment volna. Az hogy meg mit mondott, mutogatott a múltban én elengedtem, ilyen zsoldos világban élünk és kész. Ettől még Icardi ne jöjjön ide, de ebben úgysem én döntök :-)
Spider81-el egyetértek, Pjanicot előbbre kell küldeni a középpályán, kicsit sok volt, hogy Maxi alatt a bosnyákkal együtt 4 védekező középpályásunk volt a pályán. Az meg hogy mely posztokra kell igazolni remélem a vezetőség is jól tudja és nemsokára nem csak pletyka szinten olvashatok transzfer híreket.

Rocky80 2019.06.18. 11:43:04

Nem tudom miért gondolja mindenki hogy scudetto és kupa szinte alap, amikor a kupa szinte csak Allegrinél volt alap (egy ideig), máskor meg mindig a beleszarás ment.

Ahogy a szép játék és győzelmek sem egyértelműek, sokszor csak a győzelem sem az...

Még mindig mindenki minket akar agyonvágni - főleg itthon.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz... Ez nem a Chelsea aki karácsony környékén vagy 10 meccsből nem nyert egyet sem.

Rocky80 2019.06.18. 11:50:11

Hogy mondta Max? A győzelem sosem egyértelmű.

Ezt kéne nekünk szurkolóknak is az agyunkba vésnünk, mert igen csak el lettünk kapatva az utóbbi években.

A bajnokság is mindig le van fitymálva, meg az bárkivel meglenne; pedig top 5 Európában még mindig.

Lényeg a lényeg, ne legyünk már mi szurkolók magas lovon, mert onnan lehet nagyot esni.

del pipi 2019.06.18. 13:13:04

@venember83: Először is Sheriff! Grinta biztos fog örülni a zseniális elemzésedhez, én speciel jót nevettem.@Grinta: Barát mi ez a pesszimizmus ? egy két hónap azt együtt cigizünk Sarrival. A Conte-nek gratula a harmadik helyhez, Ancelottinak meg gratula a másodikhoz. @Rocky80: Nekem meg az nem egyértelmű amit Allegri mond, ami viszont egyértelmű hogy komoly fizikai fájdalmat okozott az utolsó évet nézni. Én nem fitymálok Scudettokat, és nagyon is fontos, de ezt már csak az ellenfeleink szar szereplésének is köszönhetjük amolyan fele-fele. Szerencsére megnyertük. Én nem fogok Allegri után rovázni , sok sikert neki jó pihenést és köszi mindent!

pedronegroo 2019.06.18. 13:23:43

Amúgy a bankba mit dolgozott?? Pénztáros, hitelügyintéző, vagyonőr vagy mi?

pedronegroo 2019.06.18. 13:37:57

@JuventusFanatikus: @del pipi: Ez azért jó mert univerzális ha nem válik be mint edző akkor mehet a pénzügyi osztályra vagy a biztibojszokhoz!

JuventusFanatikus 2019.06.18. 13:48:24

@pedronegroo: Ilyen múlttal simán megállja simán megállja a helyét ott is. Mármint nem Ő veri meg az embereket, csak pofázik és elnyomja a rosszak nyelvén a cigit.
net-storage.tccstatic.com/storage/tuttonapoli.net/img_notizie/thumb1/e1/e143d0ec41d372ce7651c4b11ee6550a-49067-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpeg

JuventusFanatikus 2019.06.18. 13:53:20

Kis érdekesség: A Juventus első csapatkapitánya, Carlo Bigatto is hatalmas cigarettás volt, elmesélések szerint 140 szálat szívott el egy nap.

JuventusFanatikus 2019.06.18. 13:58:22

Di Marzio szerint a megnyert EL döntő alkalmával győződtek meg a Juventus vezetői arról, hogy Sarri kell. Másnap kérték fel, hogy legyen a Juve edzője.

Rikoo 2019.06.18. 15:07:22

@JuventusFanatikus: Nem is élt sokáig szerencsétlen.

gomorra21 2019.06.18. 16:30:10

Jó döntés született. Egy nagycsapat ne játszon kiscsapatos focit. Nagyon remélem, hogy Sarri első körben a játék iránti szeretetet fogja visszahozni, és nem kell majd azt a lelketlen alibizést nézni, amiben két éve fuldoklik a Juventus.
Sarri csapatai a domináns szerepre törekednek, cél, hogy a kezdeményezést nem szabad átadni, amit jó lenne már végre a Juventusnál is következetesen látni. Örülök, hogy olasz edző van ismét, aki ismeri a terepet, ugyanakkor van egy erős koncepciója a támadásépítésről (is), ami olasz földön nem egy nagy divat (ellentétben a fess öltönyökkel).
Egy két erős igazolással meg kell támogatni a Mistert, bár hiszem, hogy meglévő játékosainkban nagyon sok potenciál van, ami az Allegri féle ötlettelen, ívelgetős fociban elsorvadt, de még bőven előhozható.

Bianconero 2019.06.18. 21:43:19

Középszer, felháborító, hogy többre nem futotta... de lehet csoda, ha jön legalább 3 technikás játékos és a védelem is erősödik. Ha nem akkor legalább támadóbb játékkal bukjuk a scudettót is. :-)

Grinta 2019.06.18. 22:15:23

@venember83: Ezen gúnyosnak szánt,ám leginkább süketelésekkel tarkított felsorolás után,lássuk inkább a sokak által elfeledett 16-os szezonkezdetet(pontok-számok-tények tekintetében) ezek majd mind olyan dolgok lesznek,amiket nem lehet a fentebb említett,siklókígyó módjára szépen csúsztatni.Amikor is a Juventus borzalmas szezonkezdet után,11!pontos hátrányban volt az elsőhöz képest.Én kristálytisztán emlékszem azokra a pillanatokra,nézésekre!-amikor villámgyorsan elillant az ellenfelekből a félelem a Juventus irányába(fordulóról fordulóra),másik oldalról nézve pedig eltűnt az oly nagy magabiztosság.Ezután következett egy brutális folytatás,az utána következő 15! fordulóban győztesen vonult le a pályáról a Juventus.
Ezt melyik edző élte volna túl?
Ki tudott volna visszajönni?
Melyik másik edző tudta volna ráncba szedni a csapatát?
(Mindenkinek beletört volna a bicskája,vagy kivágja a klubvezetés!)
A top bajnokságokat tekintve,ekkora hátrányt,15 éve nem dolgozott le klubcsapat/edző!
Valóban lesz Maxi után is élet.Ez teljesen biztos.@del pipi:Én tartok Sarritól-és nem vagyok nyugodt.Most minden szép,minden jó-csak a Juventus van a vidéken.Bár a zinter ott nézelődik a hegyvidék mögül!(Ők sem gondolták hogy belerokkannak 2010-be!)Minden dinasztiát ledöntenek egyszer,vagy megeszi saját magát belülről,és Én teljesen komolyan mondom,mindenkibe kegyetlenül belerúgok,ha ez Sarri miatt történik majd meg.Abba is aki idehozta,de abba is aki pártolta.
És ezzel szemben csak a Te focá jövendölésed áll-szóval nem vagyok nyugodt
A legújabb hírek pedig hogy kiket látna szívesen!!És felsorolnak csupa csupa olyan nevet akikkel folyamatosan! hírbe hoztak/hoznak bennünket.Szóval lehet itt hülyének nézni az embereket,sokan be is kajálják.
És akkor még a bunkófiú icardiról nem is beszéltem.A leggusztustalanabb féreg,és tényleg felmerül itt sokakban hogy "de jó lenne itt" hová tettétek az eszeteket,szíveteket!? behozni egy patkányt az öltözőbe?Cancelot elherdálni,és idehozni egy angol fussál játékost helyette,csak hogy a felmerülő rémképek még hatásosabbak legyenek..ha a belső védelmet nem tesszük rendbe-szerencsétlen esetben! borzalmasan megégethetjük magunkat.Kell a megfelelő pesszimizmus,mert hitvallásom szerint,akkor készülsz fel a legjobban a legrosszabbra!Mandzukic karakteréről nem is beszélve,aki nem fog kelleni a bankosnak-mert csak egyféleképpen tud gondolkodni.Kincs az ilyen játékos pedig,csak használni kell tudni.(Allegri tudta használni,nem is akárhogyan-gyakorlatilag feltalálta a balszélre-kiválóan!-úgy hogy elképzelni sem lehetett) szóval mindent,mindezt! lecserélni erre a manusra?Nevetséges
Mert itt nem az lesz hogy gyertek utánam,hanem Ő megy a játékosok után,a győztesek után!Ami nagyon nem ugyanaz.És most itt nem az idecitált tekintélyről beszélek.
Karakterről,tudásról.Arról hogy "tudom" azért mert annyi van mögöttem.Ehhez nem kell hangzatosan pofázni-megérzi egy játékos.Az sem véletlen amit Pjanic hangoztatott sokszor a Juventussal kapcsolatosan.Szép játék?oké
De nyerni egy nullára-na akkor tanulod meg mi egy nagy klub.A győzelem által!
De ez itt már(a) leértékelődött,mert a zinternet által megfertőzött -senki nem értékel semmit- hozzáállásnak köszönhetően,elkezdtek itt a fogadott műértők rsg-t imitálón fanyalogni.Gasztrobloggerek akik bundás kenyeret zabálnak két pofára-hogy egy jól irányzott mondattal romba döntsék mások munkáját.És mint malac a sárban,eltelvén maguktól,hogy mekkorák a tanyán.

venember83 2019.06.19. 05:51:13

@Grinta: Allegri érkezésekor is sokan siratták Contét, miközben mások azt várták, mire lesz képes Maxi a Juventusszal. Most én is ezt mondom, Maxi érdemeinek a teljes elismerése mellett, hiszen nem szabad lebecsülni a 2 BL-döntőt, a számtalan kupát és a sorozatban szerzett bajnoki címeket, azonban ideje továbblépni, és a halott király helyett már az újra, a jövőre koncentrálni. Oké, neked ez nem megy, mert túlságosan utálod a bagókirályt, de hidd el, pl. Maxit is sokan utálták a Juventushoz érkezésekor, aztán sikerült bizonyítania, sokan megszerették, de legalábbis (talán) enyhült az ellenszenv.

Szóval inkább a sírás és a múltban élés helyett tekintsünk a jövőbe, szerintem. Persze ez csak szubjektív meglátás, Isten őrizz, hogy túl sokan átvegyék. A könnycseppek morzsolása is fontos tevékenység lehet, csak ilyen melegben érdemes közben figyelni a só- és vízháztartásra is, ha netán túlzásba esnénk. A nyár csúnya tréfákra képes.

Grinta 2019.06.19. 07:15:16

@venember83: Ezekben a dolgokban igazad van.Valóban sirattam Contét,érdemei elismeréseképpen,mint ahogy abban is, hogy mostantól a jövőre kell koncentrálni.Nem kedvelem Sarrit-ez való igaz,lehet hogy sose fogom,ezt még nem tudhatom előre.
Viszont nem tesznek nyugodttá az érkező hírmorzsák jelenleg.Hiszen többet nem tudunk még,konkrétum híján.Cancelo a piacon,icardi pedig már lesekszik az árnyékból-és ez csak két dolog.Amiért nyilván nem csak Ő a felelős,sőt!!
Érdekes dolog ez,mert mindig a klub az első,játékosok felett állva.Legyen bármekkora név is.Én is ezt a hitvallást tartom-mégse lehet elküldeni egy Mandzukicot /tudom hogy a liblingem : ) / ekkora tudással,akarnoksággal rendelkezik a csapat irányába-csak azért mert az új edzőnek nem típusa.Olyan kettősség ez,valóban.Tudom.
Mert az edzőnek meg szíve joga azt játszatnia,akit akar.
Véleményem szerint itt jön képbe a kiválasztás,az edző esetében is..a folytonosságot tekintve.Egy esetben tudom megérteni Sarrit-ha Ő az átmenet a Guardiola érába.

del pipi 2019.06.19. 08:05:56

@venember83: Ebben teljesen igaza van uram! Az egészségre nagyon kell vigyázni. :) @Grinta: Állj állj állj! Azt hogy focá így én nem használom, én azt mondom pl: Hát de focás vagy! Megyünk focázni! Jól focáznak! De ez a szó le van védve úgyhogy mostanában sokszor szemtelenkedésből egy páran vissza dobják rám, használják. HA NEM HAGYJÁTOK ABBA FELFOGOK MINDENKIT JELENTENI! MI FOLYIK ITT! EMBEREK AKKOR BÁRKIVEL MEGCSINÁLHASSÁK! :) Hogy hangzik a fenyegetés? Kegyetlenül beleszállsz vagy belerúgsz mindenkibe? Még egyszer köszönet Allegrinek de most új impulzusokra van szüksége a csapatnak és én örülök bizony a füstösbának , mert tényleg fizikai fájdalmat okozott az utolsó évben a Juvét látni, és azzal nem értek egyet hogy a tavalyi év szar volt mert az még a nézhető kategória volt. Egyszerűen elfogyott a tudomány Max-nál, azért mert Ronaldo miatt neki át kellet variálni a játékot, a taktikát. minőségi középpálya nélkül, falsch poszton játszatások stb, talán Ronaldo miatt bukott meg, nem tudom. Mandzukic? Kedvelem de most itt az idő új és fiatalabb csapatot építeni, amúgy lehet hogy az én libliengs spielerem is menni fog, de remélem nem( akkor itt sokan ki lesznek), Icardi? Top nr9 , nemérdekel csak az hogy rúgjon egy 25-30 gólt azt csókolom, amúgy a hírmorzsákkal is elégedett vagyok bár még nem tudjuk pontosan kik lesznek az új érkezők de jobb lesz a csapat mint tavaly az biztos, és ha még FOCÁZNAK is mellé öröm bodottá lesz. Utoljára ha igazad lesz és Sarri tényleg egy bóvli edző Allegrihez képest megmarhatsz, vállalni fogom a mondataimat , és nem fogom játszani a bazári majmot! Ellenben ha beigazolódik hogy PL netán-tán Dybala mégis tud FOCÁZNI mert csak engedni kell és nem fékezni és elrabolni az identitását , na akkor itt kiszívom néhány ember vérét az biztos. Tisztelettel und szeretettel én magam DELPIPIFOCÁZÓBÁ:)

JuventusFanatikus 2019.06.19. 10:30:03

@Grinta: Így, hogy felhoztad Mariót, én amondó vagyok, hogy Őt el kell engedni, ha Allegri maradt volna akkor is. Tudna még segíteni a csapaton, de nem szeretné senki sem azt, hogy a padot koptassa és a Juve és a horvát közötti szerelem véget érjen. Ne úgy emlékezzünk rá, mint egy lézengő, lusta játékosra, hanem a harcosra, a szurkolók kedvencére. Fájó szívvel, de el kell , és hiába fognád rá Sarrira, ez nem feltétlen az Ő hibája lenne, a szezon végén is már a távozását rebesgették.

Azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Lehet itt szomorkodni, de egyáltalán nem érdemes. Amondó vagyok egy esélyt megérdemel ez az ember. Nincs más dolgunk, háttérbe helyezni az ellenszenveket, és megadni a cigis számára az esélyt.

steven.h 2019.06.19. 14:06:31

@Grinta: Sajnos csak egyetérteni tudok azzal amit írtál. Nekem leginkább a legnagyobb gondom az, hogy mindenféle megalapozott döntés nélkül elküldtük a sikeredzőnket és gyakorlatilag, kicsit játszva a tőzsdével is, jöttek a nagyobbnál nagyobb nevek, majd bemutattuk Sarrit, amely alapján egyből mindenkinek lejött, hogy semmi terve nem volt a vezetőségnek az Allegri utáni időszakra, ami csak az egyik része a dolognak.

A másik, hogy gyakorlatilag itt a blogon is mindenki azt mondta, hogy azért ment el Allegri, mert az a véleménye ott fent mindenkinek meg itt a blogon is, hogy a keret megfelelő erősségű és az edző és a csapat közti kapcsolat fáradt meg új impulzus kell.

Ehhez képest gyarkolatilag a teljes keretet felforgatjuk a hírek szerint (Cancelo,Costa,Dybala?,Khedira,Mandzukic,Matuidi,Perin out; Pogba,Rabiot,Icardi,Chiesa,Romero,Demiral,Trippier/Hysaj in), ami mondjuk Allegri kérése is lett volna.

Tehát gyakorlatilag ugyanott vagyunk, hogy kicseréljük a csapatot, ahogy azt a korábbi edző kérte, cserébe még egy hatalmas kérdőjel edzőnk is van. Lehet hogy Sarri gyönyörű futballt játszat, de egysíkú, és látványos játékra Allegri is képes volt:

bianconeri.taccs.hu/2015/03/22/a-tokeletes-tamadas/

www.youtube.com/watch?v=xkqhAzHUx68

Grinta 2019.06.19. 15:20:43

@JuventusFanatikus: Az az igazság hogy a távozása fel szokott merülni időről időre,és ezt most csak felerősítette a gyengébb tavasza.Ennyi,semmi extra.
Van még benne üzemanyag egy kipihent nyarat követőn.Nálam biztos maradó lenne,minimum egy évig.Aki távozni fog,az Khedira.

Grinta 2019.06.19. 15:29:42

@del pipi: Kicsi sheriff nyugodjál le! ; ) mert kilövöm a kezedből!
Mivel?
Ja semmivel..
Eggyébként icardiban soha nem fogunk egyetérteni mert egy number senkiházi,ha karácsonyra kérhetnék-azt kérném hogy ne legyen csapata soha többet,oszt hallgassa a nője csaholását egész álló nap.
Nem jobb egy Immobilénél,(meglehet keresni a Serie A statisztikájukat,és össze lehet vetni szépen)sőt-emberileg kutyaszar-aki az esélyt sem kapta meg Nálunk.
Focát pedig kölcsönvettem csak,a legnagyobbtól ; )

Grinta 2019.06.19. 15:52:46

@del pipi: Rugdosódás pedig ebben a formában hoznám: www.youtube.com/watch?v=HWUjLRZAaC4

JuventusFanatikus 2019.06.19. 16:52:36

@Grinta: Mi ez, Te? Herélik a frontembert, azért hörög? Menten előkeresem a Bibliát, és kezdek buzgó imát mormolni! Ilyet hallgatsz? Nem baj, csak, ha úgy hozza a sors nem egy sikátorba beszéljük meg a találkozót:D:P

Grinta 2019.06.19. 17:21:03

@JuventusFanatikus: Inkább ezt hallgasd koma,mint a bibliát forgasd!
Ebből még nem lettek háborúk I..I
És ha már Rabiot-ot várjuk..www.youtube.com/watch?v=9kWtv72YQf4
Ezzel kellett volna kezdeni : D

JuventusFanatikus 2019.06.19. 20:34:26

@Grinta: Kinek a pap, kinek a papné, kinek a paplan:) Én maradok inkább a Biblia forgatásánál:D Tőlem nagyon távol áll az a stílus, de az egyik haverom nagy metál, meg rock, meg mit tudom én milyen zene hallgató, oktatott rendesen a zenéről, azért tudok a muzsikákról ezt, azt máskülönben semmit nem tudnék róla. Bírom a raszta fejét, Ő is hasonló egyéniség, mint Te vagy, nem egy hétköznapi csávó. De, ha már itt küldözgetjük a muzsikákat, akkor egy kis balkánt hoznék, egy kis techno-folkot (most a Blog felét elvesztettem:D)

-A vezetőségnek küldöm, az egész edzőkérdésre utalva - "Káosz"
www.youtube.com/watch?v=1GnxZTjKK9A
- De Scigliónak, Khedirának, Matuidinek a következőt küldöm, szerintem nem kell megmagyarázni a címet
www.youtube.com/watch?v=iMv3-nqYXV4
- Ha már elküldöm őket, akkor adok nekik tippet is. Khedirának, irány Miami!
www.youtube.com/watch?v=nuw6TLOEm7Q Ezen számon van egy laza 90 millió megtekintés, úgyhogy annyira rossz nem lehet:P
- Akkor Higuaín mehet Dubaiba:
www.youtube.com/watch?v=b9awdzNFh1k
- De, hogy gondoljak a lehetséges érkezőkre is, itt van Rabiot nótája - "Anya"
www.youtube.com/watch?v=8RiF3TQAkig
- Icardinak csak nem jut egy zeneszámcím, csak egy refrén jut neki, "jebi me u glavu, azaz b@szom a fejedet"
www.youtube.com/watch?v=Vt_WLYubVlk
- Wanda sem maradhat ki, Ő a kedvenc számomat kapja meg, amit előszeretettel éneklek - " Még az éjjel csinál nekem valaki egy gyereket"
www.youtube.com/watch?v=ffKYU6wix-g

Aki ezt mind végighallgatta, annak gratula, lekerült az én értelmi, balkáni szintemre, akinek meg tetszett is, sürgősen forduljon orvoshoz, vagy hozzám, hogy küldjek neki még ilyet:D

Gratulálok magamnak, ilyenre tanítom a Blogot...

Grinta 2019.06.19. 21:04:53

@JuventusFanatikus: Már megbocsáss,de ennek a fele gyakorlatilag netto cigányzene,másik meg önmaga paródiája.
Egyébként!A rasta haver mit mond erről?Tényleg érdekelne!!
Innen is üdvözlöm
Headbang

JuventusFanatikus 2019.06.19. 22:07:52

@Grinta: Kezdjük ott, hogy ez nem cigányzene, ahogy a magyar népzene sem az. Vannak olyan tájegységek, ahol cigányok éltek többségben és ott cigányzene volt a jellemző, de nem összekeverendő a magyar népzenével. Ez sem cigányzene, hanem szerb népzene. Ilyen a szerb cigányzene:
youtu.be/UqOL7LOR6ko

És ilyen a szerb népzene: youtu.be/PCrNORbMuR0

A fentebb linkeltek közül a két rejv, vagy rév, vagy nem tudom, hogy minek mondják nálatok ezt a stílust, na azok kifejezetten paródiák, horvát zenék, én az ilyet "megborulós muzsikáknak" hívom, amik csak bizonyos alkoholmennyiség után hallgathatók, de akkor kifejezetten jók.
Nekem pont ez tetszik ezekben a "narodnjak"-okban, hogy benne vannak ezek a népi részletek, mert nagyon szeretem a népizenéket. De alapjába véve ennek a régiónak ezek a legtrendibb, legismertebb zenéi, ha elmész egy valamilyen "rendezvényre", akkor ilyenek szólnak, és sokan szeretik/szeretjük.
Raszta barátom szereti ezeket a muzsikákat, jó pár haveromhoz hasonlóan, sőt, Ő mutatta azt a két rév zenét. Azóta nevezem "révésznek":P

Grinta 2019.06.19. 22:15:15

@JuventusFanatikus: Ez a kettő legalább zene.Amit hangszerrel játszanak.
Egyébként annyira keveredett(beteg) ez a világ,hogy már csak nem is kell gádzsónak lenni ahhoz,hogy fullba nyomják a "modern kantás folklórt,romantikus,esetleg lakodalmas beütéssel"
Mondok erre egy konkrét példát a családból,amin az asszonnyal szoktunk harakirizni.
Ilyen horváttamás féle zenét bömböltetnek a lánnyal,meg mittudomÉnméghogymit.
Mondom ez cigányzene,takarítsátok már innen el.Ő asszondja nem.
DE

JuventusFanatikus 2019.06.19. 23:04:20

@Grinta: Manapság már az is nagy szó, ha tartalmaz egy zene valamilyen hangszert, vagy legalább ki tudod venni, hogy van benne. Megbolondulok a harmonika vagy a trombita hangjáért. Jelenleg ezek a zenék vannak ahhoz közel, én az ilyen full technót egyáltán nem bírom. Milyen értzést vált ki belőled? Semmilyet. Tudsz rá valahogy táncolni, mozogni, gyönyörű hangoddal üvölteni? Nem. Akkor mire való? Szerintem semmire.
Annyira nem ismerem ezt a Horváth Tamás-féle muzsikákat, de el tudom képzelni, olyan sokszor hál' Istennek nem hallottam még. De én alapjába véve a mai magyar zenét nem szeretem ezt a nyávogó hangú énekes + egy "rapper", egy technóra épülő zenére. Nekem nem veszi be a gyomrom az ilyet, de én teljesen más ízlést képviselek, lehet az én készülékemben van a baj.

del pipi 2019.06.20. 09:13:06

@Grinta: Mein gott ! Was ist das? Adidas? Elakarsz engem pusztítani ? Aki ilyen zenét hallgat az embert is eszik vazze! Elég sok szar dalszöveget írtam de ez már annál is durvább....de így legalább tiszta hogy honnan jönnek az ilyen gondolatok hogy szegény füstöst berakd az öregek otthonába. Azt hittem ilyen zenéket hallgatsz:www.youtube.com/watch?v=0p6Wv6VGrsQ

del pipi 2019.06.20. 09:21:17

@Grinta: Parancsolsz? Ebből még nem lettek háborúk ? Hát persze mert még mi elött kirobbanhatott volna mindenki elpusztult . www.youtube.com/watch?v=uBdszT5myn0

del pipi 2019.06.20. 09:26:06

@JuventusFanatikus: Te magasságos úristen! Basszus azt hiszem át fogok változni......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH! www.youtube.com/watch?v=SSzu_uEq0_g

del pipi 2019.06.20. 09:37:03

@JuventusFanatikus: @Grinta: Szóval komolyra a szót, a zene a másik életem a foci mellet és nem is tudnék meglenni nélküle . Ha szabadna definiálni a jó zene fogalmát hát akkor az én véleményem az : Az a jó zene amit te szeretsz. Amúgy az én feleségem is ezeket kedveli a magyaroktól, meg a nyikorgós niggákat, a jobbakat én is szeretem de én mindenevő vagyok. Szeretem a Hip-hop-t mert kölyöknek mindig a rap zenére szerettünk bulizni, ezért a barátaimmal is rap zenét csináltunk. De imádom az összes zenét ami végig kísért idáig és köthető valamihez. De talán a kedvencem a rock zene mert imádom a hangszerelt zenéket, ami minőségi.

Grinta 2019.06.20. 15:34:05

@del pipi: Pont fordítva!Ettől lesz hatvanas pulzusom.Lenyugtat

Rocky80 2019.06.20. 16:36:22

@del pipi: na végre valami ami összeköt bennünket. A zene a mindenem nekem is. Megkérdezhetem hány éves vagy?

del pipi 2019.06.20. 16:53:37

@Grinta: Na ez a kis sírásos pöpec kis rock zene , ezt nyúlom!

del pipi 2019.06.20. 16:56:07

@Rocky80: Na akkor induljunk el a zene mentén és akár még örök barik is lehetünk, max a Foci miatt össze marakodunk. :) Amúgy 73-as magyar gyártmány vagyok.

JuventusFanatikus 2019.06.20. 20:01:33

@Grinta: @Rocky80: @del pipi: Manapság nem is készül olyan igazi, régi hangszerelésű zene, szinte mindegyik a számítógépen van megszerkesztve, talán ezek még valamennyire a kivételt képezik:
www.youtube.com/watch?v=1xY01KhXW2k
www.youtube.com/watch?v=3nvsqaoyBko

De igazából Ti, már picit idősebb korosztálynak is látszik, hogy mennyire más az ízlése, de szerencsére a mai fiatalok, akikkel mindig a baj van:P, is még szereti azokat a régi, igazi nótákat, örökzöldeket. De bizonyára ismeritek Ti is a Plavi Orkestart, jugoszláv bandát, turnéztak Ők Magyarországon is, szerintem nagyjából tudjátok.

www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac

www.youtube.com/watch?v=vMtdmnx4N3M

Grinta 2019.06.20. 20:07:12

@JuventusFanatikus: Teszik a balkáni hangszerelés,amit kifogásolok az a vásári/bazári jelleg,vagy a kivagyiskodás.Például az első zene világszínvonal mind a hangszerelést,mind a megvalósítást tekintve-az ámerikából behozott csaj/bárki felállás húzza le számomra!

del pipi 2019.06.20. 20:42:42

@Grinta:@JuventusFanatikus: Amúgy nagyon jó hangulatot csinált ez a kis balkáni muzsika , nekem inkább az volt az érzésem hogy egy esküvőbe mekkorát lehet rá táncolni, de nálam is az 1-volt a best. Most küldök valami hazait :www.youtube.com/watch?v=_5RTxUowbZI és egy kicsit politikai? :www.youtube.com/watch?v=XefESqs1K_w és egy a képzelet szüleménye egy feat a kaszással :www.youtube.com/watch?v=JjCJSOiq4n4&list=PLkPwaQOz7G6IuE_JiL_Eh8hyq3ZV1hU5h az érdekesség hogy ezeknek a nótáknak még én írtam a szövegét és természetesen egy rap hang az enyém, nem biztos hogy tetszik de hátha...

JuventusFanatikus 2019.06.20. 20:45:15

@Grinta: Én mindig is amondó voltam, hogy nem a klipet kell nézni, hanem a zenét hallgatni. Ez különösen igaz a szerb zenéknél, mert a szerb nők olyan randák, mint Mandžukić hosszú hajjal. Kivétel Sandra Afrika, aki gyönyörűen néz ki:

m.youtube.com/watch?v=Np36LR-XMh4

De a klipek áltálaban, ha úgy nézzük elég bénák, de nézi a fene őket. A muzsika a lényeg. De van ilyen szándékosan "egyszerű, bénácska" klip is:
youtu.be/TSTgxMK6_9E

De tudod mi az igazán béna? Az mikor egy műsorban tátognak a zenéjükre. Nagy az nagyon gyenge, és kivétel nélkül mindenhol úgy van:

youtu.be/v6Fe1gzVGpM

Ki vagyok mi vagyok? Ilyenek a szerbek, és neked ez át is ment, én az ilyet észre sem veszem, annyira mindennapos.:) Na, most képzeld a horvátok milyenek lehetnek, mikor azok szarták a spanyol viaszt.

Grinta 2019.06.20. 20:58:42

@del pipi: Geszti Péter bedurvult kb : D márbocs

Grinta 2019.06.20. 21:01:39

@JuventusFanatikus: Vizuális típus vagyok,és nem vagyok biztos abban hogy tudok este aludni attól a képtől..hogy Mandzukic hosszú hajjal,a szerb tündérverzió

JuventusFanatikus 2019.06.20. 22:11:46

@del pipi: Ja, hogy a del pipibá' ehhez is ért, nem csak a focához:P Gratula hozzá, én tuti nem tudnék ilyet írni, pedig szoktam rímeket faragni néha. A harmadik szám az tetszik, de ugye le vannak védve a jogok, mehetek a bíróságra ha felhasználom, ugye?:D
Igazából a másik kettő is szinte jobb, mint ami általában a magyar rap, nekem nem jön be az ilyen AK fenetudjamennyi 26?, meg Essem meg ezek. De ezekre én is válaszolnék, hogy a balkánon, hogy rappelnek:

youtu.be/CXOHxyCOp1E
youtu.be/eKTlSYR0z3E

Nekem az ilyen gangszta, "néger" (50 cent, stb..) rappek jönnek be, meg persze Eminem, ha a nagyvilágból kell válogatni

del pipi 2019.06.21. 05:29:51

@JuventusFanatikus: Ismerem az ilyen Rap számokat mert ahol másodállásban melózók ott egy Szabadkai sráccal vagyok , és tolja neki a telefonon a szerb rap zenét. Ha tetszik köszi , ez csak egy hobbi volt az életemben de az is igaz hogy megpróbáltunk a magyar zenei iparban is valamit alkotni de az halott húsnak bizonyult. Íme 1999-ből www.youtube.com/watch?v=A5turh8tpiY és az utolsó kettő még amikor otthon éldegéltem www.youtube.com/watch?v=izEvjZdrc8s remélem vicces lesz www.youtube.com/watch?v=OB6tj0wWTzY jó szórakozást! Amúgy én inkább Amerikai hip hop-ot hallgatok a magyarok közül a W.s.o.p-t kedvelem. @Grinta: Az egyáltalán nem baj ha nem tetszik de azért a Gesztihez hasonlítani már elnézést az inkább sértés, rühellem a zenéit és a figurát is. Amikor a rap zenéket hallgattuk és bejött a Rapülök én simán huppililát hánytam.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9896) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4140) mercato (4134) nyilatkozat (7422) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása