Allegri: „A második meccsen meg tudtuk valósítani az elképzelésünket”

allegri_massimiliano_mosoly_1.jpgA bianconero csapat a tegnap esti meccsen alaposan kitett magáért, hiszen a madridi 2-0 után szóhoz sem hagyta jutni a vendégeket, és Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordított, és biztosította negyeddöntőbe jutását.

„A srácok kiváló teljesítményt nyújtottak. Megvolt bennük a megfelelő labdakezelés, a pontosság és az agresszivitás, és ezt terveztük az első meccsen is, de meggondoltam a dolgot, és változtattunk bizonyos dolgokon. Nem húztuk szét eléggé a játékot.” - mondta a diadal után a mester a Sky Sport Italia számára.

„Mindenki nagyon várta ezt a meccset, megvolt a lehetőség egy ideges teljesítményre, ezért megmondtam a srácoknak, hogy maradjanak nyugodtak, törekedjenek az egyensúly megőrzésére, ellenkező esetben nagy kockázatot vállalunk.”

Leonardo Spinazzola ezen a meccsen debütálhatott, miután Alex Sandro eltiltás miatt nem játszhatott, illetve Mattia De Sciglio sem volt bevethető sérülés okán.

„Leonardo Spinazzola nagyszerűen játszott a bal oldalon, és Federico Bernardeschi is kiváló volt. Ez előrelépés Federico Bernardeschi számára, és nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy ő mennyire jó játékos. Nagyszerű teljesítményre volt szükségünk a továbbjutáshoz, és ez sikerült.”

Emre Can mindenhol ott volt, emberfogásban rajta volt Álvaro Moratán, középpályán is sokszor odaért, ahova kellett, Leonardo Spinazzola lecserélése után pedig a védelem jobb oldalára is visszahúzódott.

„Az első meccsen Rodrigo Bentancur játszott hasonló pozícióban, mint ma Emre Can. Ma Emre Can építkezhetett hátulról, és megjátszhatta a labdát középpályán, így Leonardo Spinazzola és João Cancelo szabadabb lehetett a széleken.

Elmondtam, hogy Lemar kihagyott helyzete az első mérkőzés végén döntő momentum volt, és úgy gondoltam, hogy ez lehetővé teszi számunkra a továbbjutást. Ugyanettől féltem, amikor nem lőttünk gólt a Real Madrid elleni első meccsen.”

Massimiliano Allegri csapata a legjobbat magából láthatóan egy gyengébb első meccs után tudja kihozni magából.

„Ezt a hozzáállást akartam volna látni az első meccsen is, más játékosok mellett tettem le a voksom, és az adott jellemzőkkel nehezebb feladatunk volt. Túlságosan lassúak voltunk, nem fejtettünk ki elég nyomást, és nem is olvastuk elég jól a meccset.

Nagy elégedettséget jelent ez az eredmény a szurkolóknak, a klubnak, illetve maguknak a játékosoknak is, mivel tudják, hogy milyen nagyszerű csapatot alkotnak. Mostantól a bajnokságra koncentrálunk, meg kell szereznünk a szükséges pontokat, hogy eljussunk a célvonalig, aztán gondolkodhatunk a Bajnokok Ligájára.”

Gianluigi Buffon az Instagram felületén gratulált egykori csapattársainak, elismerve Massimiliano Allegri munkáját is.

„Köszönetet mondunk Giginek, aki történelmet írt a Juventusszal. Láttuk a PSG meccsét a minap, és sajnáljuk, hogy így végződött, de megpróbálunk eljutni Madridba, hogy magunkkal vihessük őt is.”

A mester a kategorikus győzelemmel elhallgattathatta a kétkedőket, hiszen csapata kedden esélyt sem adott ellenfelének.

„Nem voltunk tökéletesek, de szerencsére koncentráltunk végig.” - értékelt a mester a sajtótájékoztatón.

„Megvolt a lehetőség egy hisztérikus meccsre, mivel sok szó esett a visszavágásról, de 95 percünk volt arra, hogy elérjük a célunkat. Jól teljesítettünk, és a csapat elismerést érdemel.

Nagyon fura lett volna, ha Cristiano Ronaldo egyetlen góllal zárja ezt az idei BL-menetelést… Jól teljesített, a srácok pedig segítségére voltak, beleértve a szurkolókat is, akik gondoskodtak arról, hogy a meccs csodálatos keretet kapjon.

Szerintem csodálatos futballestével szolgáltunk mindenkinek, aki Olaszországban szenvedélyes sportszerető.”

Az idei BL kieséses szakaszát a megfordított eredmények jellemzik, hiszen a Juventuson kívül az Ajax, a Manchester United és a Porto is megfordította az első meccs eredményét.

„Ez nagyon nehéz sorozat, és amikor két viszonylag hasonló szinten lévő csapat mérkőzik meg, ezek a dolgok előfordulhatnak.”

A mestert arról is megkérdezték, hogy a Real Madrid és a Paris Saint-Germain kiesése azt jelenti-e vajon, hogy a Juventus a BL esélyesévé emelkedett.

„Nem, a Juventus a BL-győzelem egyik esélyese. Ha ilyen teljesítmény után kiesünk, nem sokat lehetett volna mondani. Ha egy csapat nem játszik a legjobb tizenhat között, akkor nem álmodozhat BL-győzelemről, ennek a felfogásához nem kell papír a Harvardról. A csoportból való továbbjutás után lehet reménykedni, ellenkező esetben az Európa Liga a csapat színtere. Egyszerre csak egy lépéssel érdemes foglalkozni.”

A mester a sérülések ellenére jól állította fel csapatát, bár nem számíthatott sok játékosra, így eltiltás miatt nem játszhatott Alex Sandro, a sérülések miatt pedig kiesett Mattia De Sciglio, Douglas Costa, Sami Khedira, Andrea Barzagli és Juan Cuadrado is.

Így végül Emre Can szinte védőként játszott, a német futballista a széleket rohamozó João Cancelo és Leonardo Spinazzola posztján végzett fontos munkát.

„Az első mérkőzésen is ez volt a célunk, de a második meccsen sikerült megvalósítani. Ha Martín Cáceres lett volna ebben a pozícióban, védekezőbb lett volna a csapat, azonban Emre jól megjátszotta a labdákat. Olyan emberre volt szükségem, képes előrenyomulni a labdával, és ő nagyon jól is teljesített.

Erősen és határozottan védekezett. Szerintem Emre Can legjobb teljesítménye volt a mai, amióta a Juventushoz igazolt. Ma este bizonyított.”

A bizonyítás kapcsán felmerül a kérdés, hogy a mesternek is sikerült vajon végre eleget tennie a kétkedők meggyőzésére?

„A kritizáló tömeg nem jelent számomra problémát, inkább maguknak jelentenek ők problémát. Mit tehetnék én? Öt év alatt nyertünk négy és fél scudettót, kétszer BL-döntőt játszottunk, és négy alkalommal megnyertük az Olasz Kupát.

Mi többet tehetnék? Ők szorulnak kezelésre, nem én. Bárhogy is legyen, a kritika lehet tanulságos, és ez számomra is szórakoztató.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6314685608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adi88 2019.03.13. 08:47:23

Na vegre csak igazam volt. Lathato ahogy kivette a mester a fék dybalat rogton mas lett az egesz tamadojatek. Remelem nem kell tobber itt dr.tavalymegrealdrukkervoltamgrant es a tobbi szerelmi vallomasait olvasni. Oke hogy a kisfiukat szereti meg bevallja de a rozsaszin kod kicsit elvakitja.

Mahiro 2019.03.13. 08:53:12

Egy ilyen csodálatos este után a mester megérdemel minden dicséretet. Megint húzott valami olyat amire senki nem számított, megint előrántott valamit a kalapból és 180 fokos fordulatot vettünk, hihetetlen ez a pali.

A csapat teljesítményére nincsenek szavak, valahogy mindenkinek sikerült 200% pörögnie, nem voltak bakik, nem volt fölösleges előrerugdosás, hanem szép fegyelmezett játék. És most a cserék is időben érkeztek!

Személy szerint két játékost emelnék ki (Ronaldon és Bernán kívül), Emre Can aki zseniálisan oldotta meg a védekezést és támadások felépítését. Hála neki nem létezett olyan, hogy Atletico támadás.
A másik pedig Spinazzola, ilyen fiatalon és ennyire kevés rutinnal a háta mögött egyáltalán nem szeppent meg , voltak ugyan hibái, de nem egyszer játszi könnyedséggel szaladt el a szélen lecselezve akár több embert is, erre is nagyon ráérzett a mester.

Úgyhogy innen már csak gyorsan be kell rántani a bajnokságot, bízni most egy kicsit könnyebb sorsolásban. Bár ha ezt a teljesítményt tudjuk tartani akkor nincs miért aggódni, de azért nem bánom, ha egy Portoval kellene a köv fordulóban összefutni :D.

Még egyszer grat az egész csapatnak!
Forza Juve!

Joker61 2019.03.13. 08:54:35

"Mostantól a bajnokságra koncentrálunk, meg kell szereznünk a szükséges pontokat" ez felháborító! üzenjük brü......, hogy elég lesz a vakításból!
Meg van, szinte már zsebbe is van. Ezért ki kell használni a hátralévő meccseket arra, hogy átadja a fiatal játékosoknak(Khedira)a terepet, és tesztelje őket, vagy a taktikot csiszolgassák ez idő alatt.

Knob 2019.03.13. 08:57:33

Először is gratulálok! Ez férfi munka volt. De a meccs után azon töprengtem, hogy Mandzukicot miért hagyta fent eddig, vagy egyáltalán miért volt a kezdőben? Én arra jutottam, hogy bizonyítani akart a Mester. Bizonyítani akarta, hogy 10 emberrel is meg tudjuk fordítani a meccset! És sikerült!

Nálam Bernardesci a meccs embere, Ronaldo hozzáállása már nagyon hiányzott, ez így volt kerek és egész.

És hogy őszinte legyek, tegnap este nagyon tetszett Matiudi játéka is. Csak kétszer akadályozta meg a támadásainkat, a labda most nem 4-5 hanem csak 2-3 méterre pattant el tőle, hátrafelé kiválóan passzolt, előre (nagyon helyesen) nem nagyon erőltette. Látszik, hogy sokat gyakorolta, milyen mozgással és sebességgel tudja a legkevesebb kárt okozni a csapatának.

Összességében, bár nem hittem a fordításban, csak a reménykedés maradt, de most már...ide nekünk az oroszlánt is!

Knob 2019.03.13. 09:00:49

@Mahiro: "A csapat teljesítményére nincsenek szavak, valahogy mindenkinek sikerült 200% pörögnie, nem voltak bakik, nem volt fölösleges előrerugdosás, hanem szép fegyelmezett játék. És most a cserék is időben érkeztek!"

Nem baszogatás és kérlek ne haragudj meg, de erről mindig az jut eszembe, hogy aki ilyent állít az nem érti hogyan működnek a százalékok! :)

Illetve a "mindenki" kifejezés nem igazán helyt álló, de egye-fene, elnézem. :)

pedronegroo 2019.03.13. 09:01:54

Nagy gratula mindenkinek! Valszeg egyben mindenki egyetért hogy ez az a Juventus amit mindenki látni akar! Így tovább!

Külön köszi CR-nek végre láthattuk milyen egy aranylabdás vezér! Nyáron megkapta a jogart, palástot, koronát de csak tegnap este lett igazi király! :)

Mahiro 2019.03.13. 09:08:12

@Knob: Nem haragszom :D, ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy mindenkinek sikerült a határain túl teljesítenie. Remélem így jobban tetszik :D.

Sztovicska 2019.03.13. 09:15:04

@adi88: ha te ezt a játékot abban láttad hogy ki lett véve dybala Akkor valami egészen más meccset néztél

triplat 2019.03.13. 09:21:21

Hát tegnapról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Azt, hogy Berna a büntető előtt mit művelt az matrac védőkkel nem volt semmi.
Nekem egy kicsi hiányérzetem volt Mandzukics és Matuidi miatt de ez legyen az én bajom. Végre a védekezés és a támadás is jól működött.
Ha tudunk így játszani akkor meg miért nem játszunk mindig így Maxi???? Úgy látszik mégis működik Max és a csapat. Lehet, hogy kár volt temetni és mégis csak Allegri egy zseni!
Gratula a csapatnak.

Fabio83 2019.03.13. 09:25:56

Végre Maxi! Hát látod, nem kell úgy félni!? Nagy örömet okoztak a fiúk. Emre Can játéka volt a legnagyobb meglepetés.

kovta23 2019.03.13. 10:01:36

@Sztovicska: Teljesen igazad van . Plusz engem felháborít.hogy a tegnapi győzelem után vkit még mindig az elégít ki hogy valakit fikazhat.

biancineri101 2019.03.13. 10:28:27

Mint Allegri legkitartóbb védelmezőinek az egyik azt kell, hogy mondjam szégyelljétek magatokat ti komisz fiuk!
Amúgy ez a figura remélem sokáig marad nálunk, akkor is ha idén csak a bajnokságot nyerjük csak meg végül. Indokaim:
1. Allegri undorító módon képes tanulni a saját hibáiból (eddig mindig ráment a hosszabbításra a para szitukban, erre tegnap Spinazzola helyett jött Dybala, védekező Mandzu helyett meg Kín.)
2. Allegri már vagy az 5. teljesen új formációt hozta be sikeresen, amikor válságba került a csapat, tehát ő ki tud mászni a gödörből.
3.Allegri intelligens, nem parázik be, normálisan viselkedik és nyilatkozik minden kellemetlen szituban, nem kezd ekl Mourinhosan a saját játékosaira mutogatni, hanem a kiutat keresi. Vagyis ő képes hosszú éveken át építkezni(remélem ő lesz a mi Fergussonunk).Nem hiszem, hogy ha 3 évente edzőt (és ezzel játékosállományt és formációt) cserélnénk, akkor jobbak lennének az eredményeink, mint most a folyamatos építkezéssel.
4.Allegri csak a végeredménnyel törődik, nem folyik bele a foci elbúvárosodott világába.
5.Allegri takarodjon!

2019.03.13. 10:36:43

Szuper. Így kellett. Még így így necces volt, de nem hiszem el, hogy nem látja Max, hogy nemcsak, hogy ezt a mentalitást várja el mindenki, de EZ VÁLIK BE a BL-ben.
Örülök, hogy Bernának ennyire kijött a lépés. Ronaldoban én eddig sem kételkedtem, de brutálisat lerakott most (megint) az asztalra. És nem mennék el szó nélkül Can mellett, mert eddig nem nagyon sikerültek neki a dolgok, de a tegnapi komoly teljesítménye kellett a csapat stabilitásához.
Most itt csak a továbbjutás számít, de Max hozta fel a témát, szerintem kicsit ő is keveri a jogos kulturált kritikát (amit el kell fogadnia) a primitív, beszólogató, néha ártó szándékú megnyilvánulásokkal.
Amit viszont nem értek, hogy milyen kezelésről beszél?? Erről nem láttam, hogy bárki kérdezte volna és az is érdekes, hogy pont ezt a szót használta. Hmmm. Mindegy.
Forza Juve!

alexGicamo 2019.03.13. 10:43:57

Óriási bravúrt hajtott végre a csapat és Maxi is !
Én nem bíztam a sikerben, csak reménykedtem a csodában és hittem a csapatomban . Nem hiába !
Respect a FIÚKNAK és Maxi bának !

peti78 2019.03.13. 10:48:21

@Sztovicska: dybala igen jol szalt be nagyobb lenduletett adott a tamadasoknak es ezzel hatrebb szoritotta az atm kozeppalyajat elnyujtva annak tavolsagot a csataroktol... Nekem mandzu jatekaval kapcsolatban kis hianyerzetem. Hasznos volt mert mindig lekotott min 2 vedot igy teruletet nyitva crnek de nem volt ele a jatekanak... Kean ebbol a szempontbol nagyobb potenciallal rendelkezik... Kerdes mennyire oltjak ki egymast crel... De mindent osszevetve futballunnep volt a javabol orom volt nezni

Rivendell 2019.03.13. 10:52:57

Dybala-nak az kell,hogy csere legyen a sokat mozgó és védekezni jól tudok ellen,mert csereként frissen jobban tud érvényesülni a fáradtabb védők ellen. Kezdőként Dybala az ilyen típusú ellenfelek ellen mindig elveszne.

CsakaJuve85 2019.03.13. 10:59:36

Gratula a CSAPATNAK!!! Most igazán látszott hogy egy csapatként küzdünk. A Mandzukicot szidó embereknek üzenem ez egy csapat játék neki több mint valószínű az volt a feladata hogy lekösse a védők figyelmét küzdjön, harcoljon és ezzel több szabad területet biztosítson a csapat többi tagjának.
Számomra Spinazzola a legnagyobb meglepetés.
Forza Juve!!!

jeneiPALI 2019.03.13. 11:10:38

Garatulálok a csapatnak megcsinálták a bl be ez a szint ez alatt nem lehet gyözni, föleg a nagy csapatok ellen,mindenki jóvolt tegnap föleg Berna Can, és Cr, spina,de sijjo volt a gyenge pontunk az elsö mecsen, most nem volt mekkora nyomást tudtunk rájuk tenni, kicsit Mandzut nemértettem miért hagyta fent szegény csak kinlodott lehet fárasztotta az ellent de kean ha szerencsésebb egy bol golt verhetett volna, most már meglehet abl egy jó sorsolással adja isten Ámen, Forza Juve. Cr isten király volt tegnap és kellett a spiritó és allegri huzásai , én nemhittem hogy sikerül tovább mennunk megmondom a frankot, de megtettem egy tizessel azért,,x.:D

Rocky80 2019.03.13. 11:21:11

Srácok, sajnos belealudtam a meccsbe, CR rúgott gólt tegnap?

:D :D :D

2019.03.13. 11:37:09

@Rocky80: Ha nem, akkor nagyon berúgtam és nagyon jót álmodtam. :-P

CR7juve 2019.03.13. 13:09:55

Néha úgy érzem, Allegri a világ legnagyobb trollja. Több olyan dolog is történt tegnap, ami azelőtt soha, és ez főleg az edző műve.

Az első szabadrúgás előtt, mikor CR és Berna állt a labda mögé, biztosra vettem (de a kommentátor is), hogy CR fogja rúgni. De nem.

Akkor 2:0-nál biztosra vettem, hogy ha cserére kerül sor, védekezőbb felállásra váltunk. Erre mi történik? Spina helyett (aki meglepően jó volt) jön egy támadó (Dybala).

Mikor Kean melegíteni kezdett, mondtam magamban, hogy fiam, ülj le inkább, Allegri soha nem fog pályára küldeni a szezon legfontosabb meccsén egy 18 éves, rutintalan tehetséget.

Szerintem teret kell adni a fiataloknak, öröm volt látni, hogy az Udinese ellen milyen bizonyítási vággyal léptek pályára.

steven.h 2019.03.13. 13:26:39

Nagyjából mostanra sikerült feldolgoznom, hogy mi is történt tegnap. Már én magam is kicsit átbillentem arra az oldalra, hogy az Allegri-Juve kapcsolat kezd megfáradni, erre nálam tegnap a meccs embere az Allegri volt, aki nem tudom hirtelen honnan szerzett ekkora méretes golyókat...Spinazzola helyett Dybala? Kean beáll több mint 10 percre Mandzu helyett? Hol volt eddig ez az ember? Még a Correa által okozott kisebb bajokat is lereagálta azzal, hogy áthozta az oldalára Cancelot, miközben az első meccsen azt se tudta mit kezdjen az Atletivel.
A végén igazából már nem tudtam mi a felállás, de ez a hibrid 3-4-1-2 Emre Can-nal úgy néz ki a megoldás minden gondunkra. Valamint mindenféleképp ki kell emelni Bernardeschit aki végre tényleg úgy játszott mint ahogy vártam tőle ideigazolásakor, illetve Spinazzola is pozitív meglepetés volt, főleg a meccs elején, amikor többször megvert 2 embert is a szélen.

Ez most tényleg férfimunka volt, csak tudnám hogy hol volt ez eddig? Vagy kicsit megcsúszott a formaidőzítés, mint mondjuk tavaly is mikor a Real ellen is a második meccsre jött ki a csúcsforma, csak balszerencséesek voltunk? Most is elszámolta 1 meccsel magát? Meg pluszban azt megjegyezném, hogy végre nem álltunk rá a hosszabbításra, mint tavaly a Real ellen, szóval tanul a Mister. Már csak az kellene hogy mondjuk a nem csúcsformában is látszódjon valami játék és ne csak a f*stalicska, azt hiszem akkor mindenki megnyuogdna

Rikoo 2019.03.13. 13:48:00

Én mindig mondtam ez a legjobb opció, ha Allegri képes változtatni a felfogásán, mert ő a megfelelő edző a Juventusnál.
Szerencsére még pont időben sikerült ezt elérni, remélem ebben a felfogásán folytatja a csapat.
Mandzukicot én megvédeném, mert valakinek bent kellett lennie a darálóban és az nem lehetett a 19 éves Kean, még.
Illetve, ha valaki úgy gondolja, hogy Mandzukic helyett Dybalának kellett volna kezdenie, azt kérem fejtse ki, hogy képzelte el a fordítást, mert ha Ronaldo van ott egész meccsen a darálóban biztos vagyok benne, hogy ez a meccs nem 3-0 lett volna..
Dybala most van a tökéletes helyen, a kispadon, remekül állt be csereként, ő ennyire elég jelen állás szerint.

west30 2019.03.13. 14:31:55

Ha Emre Can elkezdeni igy focizni,mint ahogy tegnap,joval kevesebb problemank lenne a kozeppalyan.Van esetleg valakinek statisztikaja hany szerelest,labdaszerzest hozott ossze?

del pipi 2019.03.13. 15:29:52

@Dr. Grant: Te! Most ez a csávó neked szólt be az első kommentnél?

Juventino86 2019.03.13. 15:40:42

Fantasztikus meccs volt, még mindig a hatása alatt vagyok. A Mester most nagyon odarakta a taktikai részét, amit a fiúk tökéletesen végre is hajtottak. Can hatalmasat játszott, Ronaldóra meg már elfogytak a jelzők. Berna is nagyon odatette. LEhet, hogy hülyeség, de Spinazzola nálam egy kicsit most Sandrót is beárazta. Néhány csele besült, ez igaz, de hatalmas lendület volt benne, és többször is megforgatta Ariast. Ha így tud játszani, akkor rá lehet építeni a jövőben.

Juventino86 2019.03.13. 15:43:38

@Rikoo: Így van, Mandzu nem villogott, de azért nagyon harcolt ő is. Dybala meg szerintem sem kezdő a mostani keretben. Ez így volt jó, ahogy volt. :)

dobor norbert 2019.03.13. 16:05:10

Szurkoló Társaim!
Aki azt mondja,h a Mister altatott eddig annak igazat kell adjunk! A szezon alapján képtelenség felkészülni ránk. Állandóan változó formáció,felállás,játékosok áthelyzgetése,váltogatása és az állandó védekezés..Így nehéz bárkinek felkészülnie taktikailag Ránk!Nagy varázsló a Mester és motíválnia is sikerült mindenkit! Gratula! Meghajlok a tudása előtt!

Knob 2019.03.13. 16:23:16

@Rikoo: @Juventino86: Csak azért válaszolok, bár nem közvetlen nekem lett írva a hozzászólás, mert talán én rühellem a legjobban a Mandzukic, Matiudi duót már nagyon rég óta.

Annyit megjegyeznék, hogy Kean biztosan összeroppant volna a darálóban, Dybala meg egy percet sem szórakozott volna a sűrűjében, biztos, hogy elment volna labdáért mert ott megbolondult volna. Viszont nem lehetne keresni olyan csatárt Mandzukic helyére aki mondjuk a "darálóban" is tud csinálni valamit? Gondolok itt arra, hogy felugorjon egy beadásra, legalább próbáljon a labda felé mozogni, legalább próbáljon üres területet bejárni, stb. Mert már ne haragudjatok, de egy BL címre hajtó, elit klubban (szerintem a Juve nagyon is az), csak azért tartani egy játékost, hogy ki legyen a csapat, luxus. Ez nekem olyan korokat idéz, mint Vucinic, és Amauri fémjelezte kiváló idények.

gomorra21 2019.03.13. 16:31:27

Bődületes meccs volt, a szomszédok is megemlegetik!
Hatalmas respekt Allegri felé, pedig én meg voltam győződve, hogy már nem fog semmi frissességet hozni a csapatba. Mea cupla!
Remélem ez a csapat most a 2 évvel ezelőtti, őrült ötlethez hasonlóan ráérzett végre a hatékony foci ízére. Mindenki tudja most, hogy hol van rá szükség, jó lenne, ha ez rögzülne.
Amúgy kövezzetek meg, szerintem bár Buffon a valaha volt egyik legnagyobb sportember, és a valaha volt legnagyobb kapus, de Chiellini jobb Capitano. Tud finomkodni is, de ha kell, vért iszik, és ráfröcsköli a többiekre.
Jó lenne, ha következő meccseken most már folyamatosabban jutna játékpercekhez Moise, mert iszonyat nagy játékos válhat belőle, és már 19 évesen is van benne spiritusz.
Tegnap mindenki nagyot ment a csapatból.
Grazie ragazzi!

KINGovHELL 2019.03.13. 16:34:50

@Knob: Ne viccelj, volt aki Vucinicet egy klasszisnak tartotta. :D Az embernek olyan kocka lába volt, hogy nekem fájt amikor labdába rúgott.

Juventino86 2019.03.13. 16:36:29

@Knob: Érdekes, nekem Vuciniccel nem volt gondom amúgy. A mondandód lényegére reagálva annyit mondanék, hogy Mandzu valóban sok meccsen eltűnik, de küzd mindig a csapatért, és a mentalitása szerintem példaértékű. Ráadásul ő is sokszor volt már eredményes fontos meccseken. Kétcsatáros játéknál továbbá az is fontos, hogy tehermentesíteni lehessen a jobb formában lévőt, jelen esetben Ronaldót. Mandzu azért sok meccsen csinálja neki a helyet a kapu előtt. Pl. tegnap az első gól előtti beadásnál Godint elvitte Mandzu, így CR egyedül maradt Juanfrannal, akit a levegőben simán megvert.

FeriGjuve 2019.03.13. 17:56:15

@Mahiro: Ne hagyjuk ki Pjanicot sem,szerintem ő is hatalmasat játszott!

Rikoo 2019.03.13. 19:01:23

@Knob: Én már többször kijelentettem egyátalán nem így gondolom ezt az egészet.
Szerintem nincs miről vitáznunk, mert nem győzzük meg úgysem a másikat.:)

spaolo1981 2019.03.13. 20:23:23

Az első meccs után azt írtam megkövetem Allegrit, ha továbbjutunk. Nos, Mester le a kalappal!!! Január-februárban én is úgy láttam, hogy megfáradt a kapcsolat, erre a tegnapi meccsre én nem tudom honnan-hogyan, de olyan plusz motivációt, lelki erőt sikerült felszabadítania a srácokban, hogy tényleg azt hittem képesek lennének meghalni a pályán a továbbjutásért.
Láttuk már párszor, hogy az igazán nagy meccsekre piszkosul összeszedi magát mindenki, de a tegnapi azt hiszem eddig mindent vitt.

babo0410 2019.03.13. 22:39:38

@biancineri101: Míg olvastam végig többször megnéztem nem én írtam-e. De nem lehet, mert tegnap este se voltam részeg, a cikk meg mai. Azaz tudnék róla, ha én lettem volna.

babo0410 2019.03.13. 22:48:21

@Dr. Grant: Szerintem már az első meccsen is ezt próbáltuk, csak akkor az ATMA sikeresen semlegesítette a taktikánkat, és a gyors játékosaik révén többször le tudták rohanni a védelmünket. Szerintem egálról indulva Max óvatosabb.
Mikor meg nincs veszteni valónk nekik megyünk, minden mindegy alapon. Szerintem Max nagyon félt, hogy megint lefutja a védelmet Griezmann. Szerencse most sikeresen elfojtottuk őket.

2019.03.13. 23:10:30

@gomorra21: Ez szó szerint igaz. Csak előbb kiszívja az ellenfélből. ;-) Tegnap is véres volt ő is meg a meze is, meg gondolom adott is át belőle. :-D

Joseph Toser 2019.03.14. 02:47:31

Sziasztok!

Eszméletlen mérkőzést játszott szeretett csapatom!!!! Ilyen mentalitás kell!!!
biancineri101 2019.03.13. 10:28:27 szurkoló társam irományára reagálva: Teljesen egyetértek!!!!
Szerintem kell Allegrinek a veszélyesen kihívó kihívás! Akkor tud ilyen és ehhez hasonló megoldásokat kitalálni.
Arra a megállapításra jutottam, hogy szeretett csapatom, meg egy lusta dög! Minden mérkőzésen annyit adnak ki magukból a győzelem érdekében,hozzáteszem profi módon, amennyit pont ki kell adni magukból! Persze..sokszor a szurkolók idegein táncolnak, és hajszálon múlik a győzelem,de..... ha a BL-ben ilyen mentalitással menetel tovább a Csapat,akkor szerintem nem lehet gond a végső elszámolásnál!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása