Szavazás: Továbbjuthat-e a Juventus az Atlético Madrid ellen?

ronaldo_cristiano_es_dybala_atletico.jpgAz évek óta európai álmokat üldöző Juventus súlyos pofonba szaladt az Atlético Madrid otthonában, s a 2:0-ás vereség azért is rendkívül fájdalmas lehet, mert a továbbjutás szempontjából kevés jóval kecsegtető eredmény egyben kilátástalan játékkal is párosult.

A mérkőzést követő nyilatkozatában Massimiliano Allegri arról beszélt, hogy a zebramezesek számára reményt adhat, hogy a torinói visszavágó előtt három hét áll a csapat előtt a sorok rendezésére, s amennyiben ennél hamarabb kellene lejátszani a visszavágót, annak garantált kiesés lenne a vége.

A Bologna elleni bajnoki mérkőzésen a Juventus ott folytatta, ahol hét közben az Atlético Madrid ellen abbahagyta, de talán már csak a torinói mérkőzés és a visszavágás vágya járt a fejekben...

A Juventus helyzete korántsem tűnik egyszerűnek, hiszen azon túl, hogy legalább két gólt kellene szereznie Európa egyik legmasszívabb, az ellenfelek játékát leghatékonyabban legyilkoló csapata ellen, amely ráadásul számára ideális és kényelmes helyzetben futhat ki a Juventus Stadium gyepére, mellette a zebramezes csapatnak arra is kínosan ügyelnie kell, nehogy gólt kapjon, mert onnantól teljesen reménytelenné válhat az ügy.

Maradt még két hetünk arra, hogy gondolatban újra és újra lejátsszuk a visszavágót, de vajon mit vártok Ti Olvasók a március 12-én esedékes mérkőzéstől? Szerintetek képes lehet a Juventus megismételni a tavaly bemutatott madridi csodát (ezúttal az ellenfelet segítő bírói ténykedés nélküli meccsen) vagy a legrosszabb forgatókönyv valósul meg, s már az első mérkőzésen eldőlt a továbbjutás kérdése? 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3414655469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkuli 2019.02.26. 15:07:56

Ennek a Juventusnak képesnek kell lennie 2 gólt rúgni egy Atleticonak.
Jobbak vagyunk két gólall, ez fix. Kérdés, hogy ki tudjuk-e hozni ezt a meccsből.

Magyar Közöny 2019.02.26. 15:20:35

Az idei mutatott játékkal még 1 gól is nagy teljesítménynek számítana.
Persze sikerült már a Bayern, meg a Real ellen is, de sajnos az is csak a 180. percig tartott... Ráadásul egyikük sem bunker focit tolt. Ha valaki ellen csak küzködni tudunk, az az Atma. (csak az utsó ellenük vívott 3 meccs statisztikái: 3 meccs: 2 vereség, 1 döntetlen, 3 kapott, 0 rúgott gól)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy 3 gólt rúgjon a csapat, ráadásul úgy, hogy egyet se kapjon.
Ha 1-et találnak, onnantól 4-re még az Atalanta ellen sem raknám a fejem. (ki nem, ha nem pont Morata lendülne formába ellenünk).
Még a real vagy a barca ellen is nagyobb esélyt látnék hasonló eredménnyel a továbbjutásra.
Én is azok közé tartoztam, akik azt mondták, hogy 1 Cr kaliberű játékos hiányzik a bl serleghez. Viszont a középpálya miatt már az elejétől fogva szívtam a fogam, de egy ilyen támadóalakulattal legrosszabb rémálmomban sem gondoltam ennyi szenvedős, nézhetetlen meccsre.

Génmanipuláltházikecske 2019.02.26. 15:28:44

Keretben benne van, de jelenleg nulla jel hogy sikerülhet. Meglátjuk.

Knob 2019.02.26. 15:38:06

Szerintem nem, bár talán most lennék a legboldogabb ha tévednék. Főleg úgy nem, hogy az egyetlen valamire való támadónk jó eséllyel nem is fog játszani (Dybala), mert valami nagyon körmönfont hülyeséget fog Allegri kitalálni, aminek se füle se farka nem lesz. Mandzukic-csal és Matiudi-val sajnos nem tudunk BL-t nyerni, de az ilyen arrogáns Ronaldo sem jó semmire. Costa és Berna jók lennének szerintem, de csak a széleken.

Én simán elnéznék egy 3-5-2-t: Chiellini-Bonucci-Rugani; Costa-Can-Pjanic-Bentancur-Bernardeschi; Ronaldo-Dybala. Persze itt Dybala lehet kicsit hátrébb, de befejező embernek is jobb lenne, mint Mandzukic valaha, az tuti. Ha védekezni kellene akkor a szélekre lenne aki beszálljon, de védekezni csak akkor kell szerintem ha már 4:0-val megyünk, addig felesleges.

pedronegroo 2019.02.26. 15:48:27

Mivel mi vagyunk a jobb csapat így a továbbjutás nem utópia. Persze ehhez lesz egy-két szava az Atletico-nak is akik pont abban a legjobbak hogy tudják borítani a papírformát bárki ellen...

Legutóbb a Pogba-Pirlo-Vidal trióval rohamoztuk Őket Torinóban de csak egy 0-0-ra futotta most van egy CR-ünk aki lehet végre tanúbizonyságot tesz hogy az öt aranylabdáját csak nem véletlen kapta.

Knob 2019.02.26. 15:53:59

Eddig sokan azzal jöttek, hogy Mandzukic azért IS jó, mert sokat jár vissza védekezni. Na most erre semmi szükségünk nem lesz, támadni meg nem tud, szóval nagyon-nagy butaság lenne még a keret közelébe is engedni. És csak jelzem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy játszani fog. Gondolom (mivel folyamatosan szidom, mint a bokrot) gólt is fog szerezni. Az is benne van, hogy az Ő góljával (vagy góljaival) jutunk tovább, de nekem még ez is kevés lesz ahhoz, hogy azt a tömérdek (több tíz) meccset, ahol csak aggatott és lézengett végig, meg tátott szájjal, karjait széttárva értetlenkedett jóvá tegye.

A másik, hogy fura gondolatom támadt ezzel a meccsel kapcsolatban. Gyakorlatilag szerintem most szinte mindenki temet bennünket a BL-ben. Na most ha kiesünk, félek mentálisan összeroppan a gárda, és nagyon "csúnya" meccsek jönnének a bajnokságban is, a beleszarok és tök mindegy hozzáállással.

Viszont, ha mégis megfordítjuk, az közel szenzáció lenne (a formánkat és az Atleti erősségeit figyelembe véve). De ezzel az is előfordulna, hogy az "ide nekem az oroszlánt is" mentalitás jönne elő, ami a vesztünk lehet, bárkivel szemben. Főleg ha mondjuk Ronaldo góljaival tennénk meg. Akkor aztán Ő is még jobban elszállna, és még inkább Őt kellene megjátszani minden alkalommal, az önzősége pedig tovább nőhet.

Na most lehet én nézek ki keveset, vagy sokat a játékosainkból, de én csak az emberi oldalát néztem, hiszen nem tudom, hogy mennyire lenne erős és iránymutató a profizmus bennük.

Mindentől függetlenül nyerjük meg a BL-t, akár kizárólag Mandzukic és Matiudi góljaival, engem nem érdekel, csak legyen meg!!!!

2019.02.26. 16:01:38

Abban sem vagyok biztos, hogy tudunk-e majd gólt lőni. Azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy ne kapjunk gólt, szóval összességében elég rossz az előérzetem. :)

Szerintem Douglas Costán fog nagyon sok minden múlni, mert csak ő tud egy az egy ellen hatékonyan játszani. Az öreguras passzolgatásunkkal nem sok mindenre fogunk menni. Akkor lehet esélyünk, ha olyan formában tudna játszani, mint tavaly a Real elleni visszavágón. A sérülése után (meg alapból amilyen szezonja van), viszont ez is eléggé nehezen elképzelhető.

Isti Kis 2019.02.26. 16:12:21

Allegrivel tuti nem,és sajnos van egy pár játékos is akik nagyon gyengén játszanak,és ezek sajnos sokszor bent is vannak a kezdőben. Lehet mondani hogy az én elvárásom nagy,de nem hiszem. Szeretnék már egy nagyon szépen játszo Juvét látni.Bologna ellen szégyeltem magam hogy Juvés vagyok,Atalanta simán vert minket. Néztem a Fiorentina Inter meccset,jó volt nézni,nagyon harcolt mind két csapat a győzelemért. Jó volt nézni ahogy a Napoly kivégezte ellenfelet,és még 3-0 nál is mentek előre. Szeretném ha a Juventus is ismét megtalálná régi önmagát,de szerintem ahoz vérfrissitésre van szükség.

Rikoo 2019.02.26. 16:26:11

Itt már nem elég a jó játék, szerencse is kell majd bőven. Gólt nem lehet kapni és sajnos hátul és a középpályán benne van a veszély, hogy kapitulálnak. Borzasztóan bizonytalan az egész védősor, mind1 ki játszik éppen. A legsajnálatosabb, hogy De Sciglio a szégyenteljes teljesítménye után biztosan kezdeni fog..
Bonucci is elég legalja formában van egész szezonban, Cancelonak köze nincs a védekezéshez.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a támadás és labdabirtoklás 4-3-3-ban teljesen rapszódikus.
Allegri gondolom 4-2-3-1-el próbálkozik majd, nem volt véletlen, hogy már egyből a Bologna ellen ezt rakta fel és nem lennék meglepődve, ha Matuidi és Emre Can vagy Khedira lenne a középpályán, hogy még támadóbb legyen a csapat. Pjanic szerintem mellőzve lesz ezen a meccsen.
Ezt a feláálllást várom majd: Szczesny-Cancelo-Bonucci-Chiellini-De Sciglio-Matuidi-Emre Can/Khedira-Bernardeschi-Dybala-Ronaldo-Mandzukic
Douglas Costa csereként képes lehet még kulcsfontosságú lenni, talán Pjaniccsal együtt. Kezdőként, viszont nem látom értelmét egyikőjüknek sem.

Az idei szezonban látott játék alapján esélytelen a továbbjutás, viszont ha Allegri mer kockáztatni, a csapat betartja a taktikai utasításokat, elsősorban védekezésben és a pontrúgásokban akkor látok esélyt arra, hogy sikerül bekotorni a gólokat hazai pályán amik kellenek a továbbjutáshoz.
Gondolom a vezetőség biztosítja majd a spiritot, biztosan Agnelli, Nedved és Paratici is elbeszélget majd a brigáddal a meccs előtt.

2019.02.26. 16:30:06

Láttunk már csodákat,de a realitás nem az,hogy egy csapat három hét alatt válna olyan támadógépezetté,ami egy ilyen éles párharcban két góllal legyőzze a világ legjobban védekező csapatát. Két gólt mi is bemákolhatunk,mondhatnánk,csak ugye hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy a túloldalon szeretik azt,amikor ész nélkül kontrázhatnak,aprítani is fognak rendesen,ne legyenek illúzióink,ha továbbjutást dédelgetünk,akkor az igazán neheze csak most jön. Nem látok annyit ebben a csapatban,hogy ezt megoldja,sőt,ha képes lennék rá,pont most tennék az Atléticora,főleg az első meccset látva.
Szóval a szavazatom amellett teszem le,hogy nekünk a BL menetelés a saját stadionunkban ér véget,nem az ellenfelünkében.

10Delpiero10 2019.02.26. 16:30:27

ha az első félidőben sikerül gólt szerezni akkor van esély

Bianconero 2019.02.26. 16:38:19

Szerintem ha 3-0-ra nyerünk, az pont elég lesz.

Watakuki 2019.02.26. 16:53:21

@10Delpiero10: Sőt. Hidegzuhanyként kell az első percekben betalálnunk. Csakis ilyen hirtelen módon tudjuk megzavarni őket, mint pl a Bayernt, vagy a Realt. Ellenük is az első percekben találtunk be. Ha sokáig húzzuk az első gólt, egy idő után görcsössé, utána pedig hitehagyott lesz a csapat.

Jamal Jamal 2019.02.26. 16:53:53

Már az első félidőben megjön az egalizálás, a második félidőben +1 és nyársra húzzuk a töküket, megsütjük Simeone vacsizhat is.

proof00000 2019.02.26. 16:56:30

sztem a juve képes 3 gólt lőni, viszont attól tartok hogy 1 rögzített helyzetből ismét gólt fogunk kapni és ezzel el fog úszni a továbbjutás... de ne legyen igazam!

2019.02.26. 17:06:00

Kapnak egy +1-et tőlem is. De csak a "Juve-szurkoló" mondatja belőlem. A realitás nem ez. A 0-2 a lehető legrosszabb eredmény idegenben, egy visszavágóra. Még 1 tetves gólt sem tudtunk rúgni. A 3-1 is sokkal jobb lett volna, mert így itthon nem kaphatunk gólt, vagy pedig annyit kell rúgni, amennyit Allegri 3 hétre tervez be összesen. Egyik jobb opció, mint a másik.

Watakuki 2019.02.26. 17:11:59

@proof00000: és jó Juve módra azt is a 93. percben.

MdewC 2019.02.26. 17:19:04

Ha 4 gólt tudunk lőni, akkor továbbjutunk.

Sztovicska 2019.02.26. 17:25:52

Most kellene egy jó kis 4-4-2.
Hátul: Cancelo-bonu-chiello-Sandro
Közép: Costa-can-pjanic-berna
Elöl: CR-Dybala

Slevin8 2019.02.26. 17:53:19

Ugyanazt a kezdot raknam fel, mint @Sztovicska kollega, azzal a kulonbseggel, h en raknek fel egy kapust is. :)
A viccet felreteve, sztem csak ezzel a kezdovel van eselyunk - vagy esetleg meg Mandzukic beferne, de nem Dybala helyett.

Az biztos, h kell talalni egy golt az elejen, h egy kicsit megzavarodjanak, mert ha pl. a 60. percben meg mindig 0-0 lesz, akkor onnan ok mar nem fognak kiesni.

Ha pedig talalnak egy golt, akkor vege is, a jelenlegi formank alapjan kizartnak tartom, h negyet tudjunk nekik rugni.

venember83 2019.02.26. 18:09:24

Ha a Juve akarata érvényesül, akár továbbjutás is lehet belőle, ha az Atlético antifutballja, akkor meg sima 0-0/0-1 vagy akár hazai vereség.

JuventusFanatikus 2019.02.26. 18:31:30

Gyerünk srácok, hol van a 93%?:D A végeredményt majd az Atleti ellen mérkőzés beharangozójában fogom közölni, és számolom majd ki a százalékot, ha sikerül. Ha nem, akkor Kabát Peti segítségével lesz meg a végeredmény:D

Il Principino 2019.02.26. 19:07:48

@Sztovicska: Sandro sajnos nem játszhat,marad a DS-Cancelo szélső védelem,a kérdés csak az,hogy ki melyik oldalon lesz..Náluk nem lesz Costa-Partey lapok miatt szintén..
Az odavágó előtt azt mondtam,ha nem szerzünk gólt idegenben,akkor nem is megyünk tovább!
Sajnos a realitás ez látva a vergődésünket és a stílusukat és előnyüket..
Az eszem azt mondja,hogy a végeredmény 1-1 lesz és búcsú..
DE mivel láttunk már csodát tavaly is,ezért a szívemre hallgatok és a tippem 2-0 ide,majd a hosszabbításban a 10 emberre fogyatkozó matracosoknak beverünk még egyet és 3-0-val tovább lépünk :)De ehhez muszáj lesz már az első félidőben legalább 1-0-ra vezetnünk!

Juvetto 2019.02.26. 19:30:29

A 'FiveThirtyEight' statisztikusainak számítása alapján 14% esély van a Juve továbbjutására.
Vialli "politikailag korrekt", és nyilvánvalóan szubjektív véleménye szerint ez a szám még így is 50%.
Én valahová a kettő közé lőném be az oddsomat.

Hogy továbbjuthatunk-e? Egyértelmű.
Hogy képesek leszünk-e rá az elképzelt koncepciót (van olyanunk?) látva? ...

gomorra21 2019.02.26. 19:37:36

A Bayern és a Real ellen már megmutattuk egy-egy visszavágón, hogy fel tudunk állni (majdnem), de szerintem ez most inkább a Barca elleni visszavágóra fog emlékeztetni azzal a szépséghibával, hogy mi vagyunk az eredménykésznyerszben játszó, papíron erősebb, megfáradt Barca, és az Atletico lesz az önbizalomtúl duzzadó, taktikus Juventus.

2019.02.26. 21:22:36

@gomorra21: A realitás sajnos ez. Meg összességében is Allegri azóta inkább visszafelé fejlesztette a csapatot. Akármilyen számokat is érünk el a Serie A-ban. Az volt a csúcspont kb.

Grinta 2019.02.26. 21:35:18

Az első mérkőzésen elúszott a továbbjutás véleményem szerint,így ennek kiesés lesz a vége.Mondom ezt a realitás jegyében,ismervén az ellenfél csapatát.
Én ettől függetlenül nagyon fogok drukkolni hogy meglegyen a dolog!Forza Juve
Sokfajta forgatókönyv előfordulhat,de (Correa,Griezmann,Morata) gyorsaságában benne van a veszély,nagyon is.

Fabio83 2019.02.26. 23:28:34

A játékosok képességei megvannak hozzá. Koncepció eddig nem volt. De egy kis szerencsével sikerülhet. Nagy szerepe lehet a lélektannak és az érzelmeknek. Gondolok itt egy esetleges gyors gólra, a közönség reakcióira. Szerintem ezt most inkább szívből kellene lejátszani, nem attól fosva, hogy kapunk egyet!

FeriGjuve 2019.02.27. 00:49:48

@Isti Kis: És sajnos öröm volt nézni a Milan-t is Piatekkel,Keesie-vel stb.

FeriGjuve 2019.02.27. 00:52:35

@JuventusFanatikus: Ebbe azért Korsós Gyurci is bele fog szólni,aki akár lehetne Mérei Andrea is. :)
Néha összekeverem őket. :)

Spider81 2019.02.27. 05:29:20

Nem rugtunk golt idegenben es ez meg fogja bosszulni magat hazai palyan.
A tippen hogy 2-1-re nyerunk, de nem lesz szep meccs az is biztos!
Most kell megmutatni a tokunket es nem tutyimutyi majdcsakleszvalami modon felmenni a palyara!
Az odavagon eslo felidejeben meg azt erzetme,hogy siman egy X vagy egy egy golos gyozelem benne van a meccsben, erre megint pontrugasokbol kapunk golokat! Ez nagyon amator!
Can-nak jatsznai kell es Pjanic-nak is...nalam Costa is kezdene, gyors es varatlan,jol ossze tudna jatsznai Ronival es Dybala-bal...

Az en kezdom:
Csocsni
Cancelo,Bonu,Chiello,Mohikan
Matuidi,Pjanic,Can
Costa- Roni- Dybala

JuventusFanatikus 2019.02.27. 08:35:02

@FeriGjuve: Jajj, a Korsós, a közhelyek koronázatlan királya.:D Majdnem megfulladtam a röhögéstől, ahogy Matyi felvezette a meccset:
Igazi sztárpárost láthatunk a gyepen, és a stúdióban is, mivel itt van Korsós György és Simek Péter:D

BellaDona 2019.02.27. 08:38:40

A játékosok képesek rá, az Allegri féle taktikákkal sajnos inkább nem.

del pipi 2019.02.27. 08:40:18

@Spider81: A kezdő jó de Matuidi helyett Berna ! Már nincs hova óvatoskodni! ezt meg kell tudni oldani ennek a csapatnak, a hozzávalók: 200% koncentráció ,100% vagányság, 178% hideg fej , csak egy csipet 100% passz technika de lehet 150% 500% szív!!!! ugye hogy nem is olyan nehéz elkészíteni ezt a 3-0-ás végeredményt! A realitás nálam 30-70% de szerintem megoldják, egy biztos hogy ha meglátom a kezdőt tudni fogom hogy Allegri vagány bevállalós játékot akar vagy be van fosva!

venember83 2019.02.27. 08:46:36

@gomorra21: a Bayern és a Real ellen is megmutatta a csapat, hogy képes harcolni és kiesni. Véleményem szerint kár ezeket példaként említeni, mert pont a Juve elmúlt évekbeli európai sikertelenségét és hiábavaló próbálkozását bizonyítják. Kell az új lendület, de ne gondoljuk, hogy ehhez elég "csak" egy új edző, miközben a középpálya fogalmatlan, a védelem meg maximum az emlékeket polírozhatja, azzal büszkélkedhet, aktuális tekintetben messze nem kiemelkedő a legmagasabb szintet tekintve.

b.tom 2019.02.27. 08:58:15

Szerintem 10% esélyünk van...

Sztovicska 2019.02.27. 09:01:09

@Il Principino: A józan ész nekem is az diktálja hogy búcsú. És ebben szinte biztos is lennék ha nem lett volna az a bizonyos madridi meccs. Ott megmutatta a csapat hogy mire képes. Ebben lehet reménykedni hogy most is oda vágunk

asvééd 2019.02.27. 19:33:32

Hétvégén a Napoli megrak minket, amit pont leszarok mert tök mindegy hogy 10 vagy 13 pont a különbség, ez a Napoli képes betlizni a legszarabb csapatokkal. Viszont ezek után ha Allegri nem taktikázza el és tényleg győzni küldi fel őket nem bekkelni meg tili-tolizni akkor talán még egyszer mondom akkor talán sikerülhet de csak hosszabbításban amit nem tudom bírni fogunk-e főleg idegekkel. Kib@szott "rágós" falat ez az Atleti, de aki BL-t akar nyerni...

Cannavaro 2019.02.28. 11:33:29

Ha csak nem lesz gyökeres, mondom GYÖKERES változás, úgy esélyünk sincs!
Jelenpillanatban, az Athleti jobban meg is érdemli, sokkal többet tettek érte!
De lepjen meg Maxi, és legyen JÁTÉK!! A szokásos 70 perc lötyi helyett, ha 70 perc foci lesz, tovább mehetünk! CR7 góljai, és TÁMADÓ FOCI kell! Anélkül, ki se álljunk, felesleges!

2019.02.28. 14:34:25

@Sztovicska: Igen,meg ki lehet abból is indulni,hogy nem jutottunk tovább a madridi csodával sem,más csapat példáját használva pedig el lehet azon gondolkodni mi történt az akkori,gyenge Barcelonával,miután csodát tettek a PSG ellen. Hiába volt történelmi,utána gyorsan kijózanodtak ugye,ott amit ők tapasztaltak,na arra számíthatunk mi is. Elvertük őket mint a szart aztán kibekkeltük. Az Atleti jobb csapat annál,minthogy ilyen hátrányból simán fordítson ellenük bárki,ahogyan tavaly a Real is túl jó volt ahhoz,eredményben mindenképp. Az a baj,hogy hiába tűnik kisebbnek a hátrány,az ellenfél miatt ez a két gól olyan lesz,mintha más csapat ellen kéne négyet lőni. Mi tudnánk róla mesélni hogyan kell egy minden mindegy alapon játszó csapatnak elvenni a kedvét a játéktól,de az az érzésem Simeonét ilyen szempontból nem kell továbbképezni.

Sztovicska 2019.02.28. 14:50:28

@fire06: Úgy gondolom az Atletico Madrid kicsit túl van misztifikálva ezen az oldalon. Jó csapat ez nem kérdés de azért ne gondoljuk már azt hogy egy szinten van velünk. Egy ilyen Atleticot legalább kettővel ütni kellene oda vissza. Az első meccsen nem az Atletico volt sokkal jobb hanem mi voltunk sokkal gyengébbek.

2019.02.28. 15:12:36

@Sztovicska: Az Athletico sajnos jelenleg jobb nálunk. Ami amiatt van, hogy egy nálunk csekélyebb minőségű keretből ez az interes bohóc többet hoz ki, mint amennyit Allegri a komolyabb minőségű keretünkből. (Bár a középpályánk elég kevés)
Ahogy korábban Allegri csinálta, most az fordult meg. Az első 2 évében több olyan csapatot is megszívattunk, amelyiknek erősebb kerete volt, mint a Juventusnak.
Az erősebb keretből következően viszont a lehetőség adott lenne, de sz@rt sem ért, ha csak bekkelünk, vagy "remek" 60%-os labdabirtoklással végigívelgetjük az ellenfél 16-osát. Lendület 0, gyors kontra 0, kombinatív lapos passzos játék a 16-osnál 0, begyakorolt támadás-figurák 0, gyors passzos játék 0. Nagyrészt mindenki háttal az ellenfél kapujának, állva várja a labdát. Így nem is lehet eredményt várni.

2019.02.28. 21:12:47

@Sztovicska: Pedig bizony inkább a túlzott optimisták azok,akik lekicsinylőek az Atleticoval szemben. Mintha olyan marha gyenge társulat lenne,hogy akár 0-2-ről is csak rajtunk múlna...hát sajnálom,rohadtul nem.

Cannavaro 2019.03.01. 11:43:53

@Sztovicska: Lehet, hogy nem az Athleti volt sokkal jobb, hanem mi sokkal gyengébbek, de azóta mi változott??

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása