A Juventus Zaniolo ügynökével tárgyalt

zaniolo_nicolo_roma.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici tegnap Madridban találkozott Nicolò Zaniolo ügynökével, Claudio Vigorellivel. A Tuttosport arról számol be, hogy a megbeszélésre még az Atlético Madrid elleni mérkőzést megelőzően, egy madridi szállodában került sor. 

A Juve nem titkolja érdeklődését a mindössze 19 esztendős középpályás iránt, aki nyáron az Intertől, a Radja Nainggolan klubváltásával kapcsolatos megegyezés során igazolt az AS Romához.

Ugyan gyerekként Zaniolo a Juventusnak szorított, az ifjú játékos a közelmúltban arról nyilatkozott, hogy hosszú távra tervez a fővárosi klubnál. 

Úgy tűnik, hogy a nyilatkozat nem szegte kedvét a torinóiaknak, s a Juventus nem tett le az olasz labdarúgás legújabb ígéretéről, aki ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében, a Bernabéu gyepén mutatkozott be új csapatában.

A torinói székhelyű napilap úgy tudja, hogy a Juventus mellett a Chelsea és a Real Madrid érdeklődését is felkeltette a tehetséges középpályás, aki hamarosan új szerződést írhat alá az AS Románál, s akinek vételárát már most is 50 millió euro fölötti összegre taksálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9614641230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.21. 14:11:23

A tegnapi meccsel együtt az is rendkívül kiábrándító, hogy milyen játékosokkal hoznak szóba minket... Nem Zaniolot megbántva, mert jó játékos. De nem a Romero, Zaniolo, Savic, Chiesa névsor fog minket új szintre emelni... és még akkor Icardit is ideveszem, aki szintén jó játékos de nem tőle lesz jobb a játékunk.

Knob 2019.02.21. 14:21:02

Tök feleslegesen jönne. Úgy is csak a padon ülne évekig, aztán ingyen elmenne. Matiudi helyett úgysem rakná be a Mester.

JuventusFanatikus 2019.02.21. 14:57:18

Megkereste a családot Mino Raiola, de határozottan visszautasították, hogy Nicolo menedzsere legyen.

@Il Pjanista: Még Icadri se? Kik lennének azok a játékosok, akik elérhetőek is?

pedronegroo 2019.02.21. 15:25:09

Pont jó korban van hogy elbassza a karrierjét...

2019.02.21. 15:42:08

@JuventusFanatikus: Icardi "csak" egy befejező csatár, nálunk nem ezen a poszton kezdődnek a problémák szerintem. Semmit nem tud hozzátenni a játékhoz, szerintem csak pénzkidobás lenne jelenleg, amikor más poszton kéne erősödnünk. De 9-esnek tényleg TOP.

A középpályára kellene igazolni egy (vagy inkább kettő) kiemelkedő játékost, de szerintem Zanioloért luxus lenne 50 milliót kiadni. Pogba lenne az álomkategória nálam, de a megszerezhető játékosok közül Ruben Neves és Isco is előrelépés lenne.
Na meg a védelem sem túl acélos már, jelenleg azt is fontosabb lenne megerősíteni és megfiatalítani. Szóval szerintem hiába van egy Icardi féle lehetőség a piacon, nem erre a posztra kéne elszórni a pénzt jelenleg. Zanioloról pedig ugyanezt gondolom, mert tényleg tehetségesnek tűnik, de láttunk már eltűnni játékosokat egy-egy jó szezon után, 50 milliót kiadni érte egyelőre nagyon kockázatosak tűnik.

2019.02.21. 15:45:48

Akit még magyon szívesen látnék az Torreira, de egy szezon után aligha fogjuk leigazolni az Arsenaltól... Az már ott el lett cseszve, hogy 25-ért nem vittük el a Sampból. Egészen nevetséges összeg volt ez érte.

JuventusFanatikus 2019.02.21. 15:59:43

@Il Pjanista: Torreirát nem véletlenül nem hoztuk el, bár fogalmam sincs, hogy mi lehetett az oka ennek.
Icardival egyetértek, csupán úgy hangzott a mondanivalód, mintha nem egy TOP játékosról lenne szó.
Rúben Neves bármennyire jó játékos, az ára Pogba magasságokban.
Iscóról pedig inkább nem írok semmit, mert már milliószor leírtam.
Én Zaniolóba belefektetnék, mert benne van potenciál, és még a jelenlegi Juve szintjét is képes megütni a Romában. Az a durva, hogy a középpályára előrelépés lenne ő is, ha ott alkalmaznák, mert Bentancurból nem lett más, mint egy túlhypeolt gyenge játékos. Hiába kapja meg a lehetőséget, néha rosszabb mint Khedira. Lehet meg kell próbálni Ndombelét?

Rikoo 2019.02.21. 17:05:36

@JuventusFanatikus: Torreira Allegri miatt nem jött. Abban látta a BL vereség okát, hogy erőnlétileg és fizikálisan jobb a Real Madrid és ezt az utat próbálta követni, csak közben teljesen szétesett az egész csapatjáték ennek köszönhetően.

Ha esetleg nem sikerülne a továbbjutás én biztos vagyok benne, hogy komoly változtatások és újraszervések lesznek a klubnál. Ha a BL a cél akkor komoly forradalom kell, hogy legyen.
Dybalától folyamatosan nagy teljesítményt vár Nedved a nyilatkozataiban és biztos vagyok benne, hogy a 10-es mezben óriási csalódás a játéka.
Pjanic sem véletlenül volt rajta Paratici listáján és már nyáron is szó volt a távozásáról.
Allegrinek sem hiszem, hogy olyan biztos helye lenne, mint ahogyan azt Paratici mondta. Már egyből felmerült Zidane, mint nyári helyettes, szerintem az sincs kizárva, hogy a Juventus miatt nem vállalt el másik klubot.
Szóval én úgy látom, hogy a jelenlegi értékeket megpróbálhatja a nyáron befektetni olyan játékosokba akik már a BL-ben is bizonyítottak, esetleg komoly karrier előtt állnak. Klubhűség ide vagy oda, Agnelli nem hiszem, hogy díjazná a nyolcaddöntős kiesést és Pjanic, Dybala esetleg Alex Sandro nem lenne-e eladható nyáron. Mondjuk én úgy látom, hogy Allegri alapból saját maga is kérheti a távozását. Egyszerűen ami nem megy nem kell erőltetni. Most a BL-re értem elsősorban a dolgot. Abszolút elismerés illeti a karrierjét, de az idei év amikor úgy érzem, hogy már elvesztette a fonalat és pihennie vagy váltani kellene a saját érdekében is.

Zanioloban egyetértünk, hogy a Juventusnak le kellene igazolni, ha az esély megadatik rá. Komoly potenciál van benne és fel lehetne építeni.

2019.02.21. 17:22:03

@Rikoo: "Mondjuk én úgy látom, hogy Allegri alapból saját maga is kérheti a távozását."

Egyetértek. Szerintem ha valóban nem jutunk tovább az Atleti ellen, akkor Allegri maga fog távozni a szezon végén. Tartom olyan értelmes embernek, hogy belássa, hogy nem tud már változást hozni és nem várja meg míg el lesz küldve.
Csak az a baj, hogy valószínűleg Zidane lesz az utód, aminek én nem igazán tudok örülni. Bár sok érdemes jelölt nincs is, én maximum Pochettinot tudnám elképzelni nálunk, aki illene a csapathoz.

juve28adam 2019.02.21. 17:30:45

@Rikoo: @Il Pjanista: Allegri a Milan padjáról sem akart felállni pedig már rég meg kellett volna tennie, nem tudom miért tenné ezt meg nálunk.
Szerintem ha ő megy annak oka a kirúgása lesz.

Egyébként Zaniolo tényleg egy igazi tehetség, a srác nem beszari fajta, talán a legígéretesebb olasz fiatal, inkább Ő, mint Chiesa 70-ért.

2019.02.21. 18:01:38

@juve28adam: Ha jól emlékszem Ő már a Real elleni döntő után távozott volna, csak Marottáék meggyőzték a maradásról.

jeneiPALI 2019.02.21. 18:54:48

szerintem allegri mehetne mindenféleképp már a nyáron, kell a frissités minden téren a scudettokat zizuval is hoznánk de a bl be nemtud egyszerüen semmi ujjat huzni már pihenhetne vagy máshol lehetne jobbx.:D , szurkolok is megérdemelnék a blt és élvezhetö játékot!

Grinta 2019.02.21. 20:35:52

Lutri a gyerek.És 50 milliót érte?

JuventusFanatikus 2019.02.21. 21:40:59

@Grinta: De Ligt és Ndombelé is lutri lenne, még magasabb összegért. Sőt...

Il Principino 2019.02.21. 21:41:37

Szerintem Zaniolo még nagyobb zsákbamacska,mint Chiesa!
A nagy Enrico fia azért már több éve meghatározó a violáknál és húzóember,míg Zaniolo ebben az átalakuló és nem túl acélos Rómában hamar és könnyen kezdő lett..
Erősítsük meg a védelmet először és jöjjön egy normális labdaszerző középre.

Il Principino 2019.02.21. 21:44:50

@JuventusFanatikus: De Ligt nem hinném hogy lutri,válogatott alapember..stb. lehetne sorolni ami mellette szól..Mondhatni kis túlzással ami elől Mbappé az De Ligt hátul...sztem :)

JuventusFanatikus 2019.02.21. 21:51:10

@Il Principino: Szerintem meg pont, hogy nem:) Zaniolo bizonyított a Serie A-ban, a Bajnokok Ligájában, megfordult a válogatottnál is.

Chiesa ősze valami katasztófális volt egyébként. Lehet, hogy húzóembere egy Fiorentinának, de hol van a Fio, és hol a Roma a tabellán?

Il Principino 2019.02.21. 22:21:30

@JuventusFanatikus: Hányat is rúgott a farkasoknak a kupában Chiesa? :D
Zanioloban túl sokat látunk,csak mert olasz :)
Jelenlegi támadószekciónkba nem férne be,inkább Tonali féle játékos kellene sztem :)
Ő ha tényleg akkora tehetség,előbb bevágódhatna erre a fos középpályánkra,tán még Barella is kézenfekvőbb lenne.

Grinta 2019.02.21. 22:24:22

@JuventusFanatikus: Azt gondolom Zanioloról,hogy három rosszabb meccs a Juventusban-és szétszedik mindenfelől.És ezt nem a srác ellen írom,féléve még primavera volt.De Lightet láttam egyszer kb,de az stabilabb karrierívnek néz ki az Én szememben,az Ajax csk szalagjával,meg az újjáépülő holland válogatott stabil kezdőjeként,mint egy ügyes gyerek.
Chiesa ősze valóban nem túl fényes,de abban a fiúban meg van valami konokság ami tetszetős.Nyilván nem Juventus szint (még) az lehet,mert hogy nem a Fior lesz a végállomás,az egészen bizonyos.Zaniolónál előrébb tart,még jelenleg is,tabella ide,vagy Bl dupja oda.Zaniolo az új friss,futatott arc-lehet belőle nagy player,nem vitás,de dőreség lenne jelen állapotában 50 milliót kirakni érte.Akkor egy "normális" játékos mennyibe kerül?Egy Cristiano ingyen volt ha így nézem.Ez az Én véleményem

JuventusFanatikus 2019.02.21. 22:49:13

@Il Principino: Mentségemre szóljon, azt a meccset nem láttam:D Csodálom, hogy annyi gólt tudott lőni, mert nem igazán érzi a kaput általában.
Ez az igazán jó Zaniolóban, hogy mezzalaként is tudna játszani, nem csak elől. Barella jóval előrébb tart, mint Tonali. Sandro még nem is játszott a Serie A-ban
@Grinta: Tudatosabb de Ligt karrierje, de ő is lutri. Nem tudhatjuk, egy komolyabb bajnokságban mire képes, mert még a Feyenoordtól is kaptak egy sima hatost például. De ugyanaz igaz a hollandra is, három rossz meccs, és egyből kapja az ívet. Neki sem könnyű ekkora árcédulával.
Nekem Chiesa nagyon nem szimpatikus. Színészkedik, rájátszik, meg nem tűnik annyira erősnek mentálisan. A tudásától sem vagyok elájulva, rohadt gyors, és kész. Nem tudom, valamiért a gesztusai miatt, meg úgy az egész faszi irritál:D Nem tudom miért, de igazából ez nem is tényező, én a tudására vagyok kíváncsi.
Zaniolo rendesen berobbant, egyből hátára véve a csapatot. Chiesa nem robbant akkorát, és nem is lett ilyen hamar vezér. Jelenleg magasabb szinten jár még Chiesa, de abban nem vagyok biztos, hogy a szezon végén is így lesz.
Zaniolo egy olyan játékosnak tűnik, akit csak kitalálni lehet. Mentálisan, képességben, meg minden. De majd áradozok még róla:D
Azon gondolkodok, hogy ha Chiesa hátán más vezetéknév szerepelne, akkor is ekkora sztár lenne?

a Zamboni nem egy tészta 2019.02.22. 08:05:25

szívesen látnám a csapatomban

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása