Mbappé a legnagyobb célpont

agnelli_andrea_beszed_1.jpgFrancia hírekre alapozva a Tuttosport nemrégiben arról számolt be, hogy a Juventus élénken figyeli a Paris Saint-Germain és a francia csodacsatár, Kylian Mbappé helyzetét.

„Célunk a következő Cristiano Ronaldo leigazolása, de fiatalabb korban” - mondta Andrea Agnelli még a nyáron, a portugál klasszis leigazolását követően, a pletykák szerint a Juventus vezetése pedig mer nagyot álmodni.

A bianconero klubvezér jellemzése könnyedén ráhúzható a Paris Saint-Germain és a francia válogatott kulcsjátékosára, a mindössze 19 éves Kylian Mbappéra.

A pletykák felrebbenése azt követően történt, hogy a francia klub nyíltan kritizálta a L'Équipe munkatársait, miután a francia lap arról cikkezett, hogy az UEFA egy komoly átigazolás tető alá hozását kényszerítheti rá a francia klubra a pénzügyi fair play szabályainak a megsértése miatt.

A Tuttosport úgy tudja, hogy ennek a komoly transzfernek a tárgyát Kylian Mbappé vagy Neymar képezheti, a Juventus pedig a francia csatár miatt figyelemmel kíséri a helyzetet, bár természetesen a klubvezetők tudják, hogy nagyon nehéz átigazolási tárgyalások várhatnak a klubra az ügyben. Andrea Agnelli és Fabio Paratici egyértelműen érdeklődik a francia csatár iránt, a torinói pletykalap beszámolója szerint.

A helyzet rendkívül aktuális, a nehézségek pedig nyilvánvalók a Juventus számára, azonban a torinói klub mindenre kész, hogy újabb világbajnokot csábítson a keretébe.

Amennyiben a PSG és az UEFA között a helyzet elmérgesedne, Andrea Agnelli kész lépéseket tenni Kylian Mbappé megszerzése érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1914467574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztovicska 2018.12.10. 10:17:41

Hát nemtudom nekem egy picit túlértékeltnek tűnik. Kicsit olyan mint pogba. Az ára inkább azt tükrözi amit képzel magáról nem a valódi értékét.

Rivendell 2018.12.10. 11:32:29

minek és miből? akkor lenne csak bérfeszültség és arán jöhetne 2 sztár is 1xre,esetleg még a fizujából is lehetne 2 sztárét rendezni,mert 20m alatt tuti nem menne Párizsból. Azért az ilyen nagyravágyást már nem kedvelem,túl éles irányváltás.

Akkor meg már pl 1 Eriksen-Pogba páros és rögtön a kp rendben is lenne,sőt ha Pjanic nem elég biztos pont,mehetne is,rögtön lenne bevétel is. De nálam 1 Isco-Pogba páros is jobban feküdne,mint 1maga a francia.

Én mondjuk a nyáron felforgatnám a keretet...Isco-Eriksen-Pogba és Dybala mehet,vagy Dybala+ Pjanic mehetnek

Cr-Isco-Pogba-Costa-Eriksen nekem jobban tetszene előre játékban,de tudom Dybala maradni fog.

PSG megússza az tuti,nem lesz ott semmilyen szankció,túl nagy pénz van körülöttük.

2018.12.10. 11:39:58

@Sztovicska: Hát szerintem meg ő abszolút nincs túlértékelve! Mérföldeket ver Neymarra,CR és Messi után szerintem ő a világ harmadik legjobb játékosa!

Sztovicska 2018.12.10. 11:41:38

@fire06: jajajajaj. Jó pár meccset láttam nem rossz játékos de azért közel sincs azon a szinten. Neymart nem csípem de Kilómétereket ver rá. Azért ne essünk túlzásokba

pedronegroo 2018.12.10. 11:57:03

A következő Del Piero-t, Pirlo-t vagy ha marketing értékeket is előtérbe helyez akkor a következő Zidane-t lett volna a korrekt mondat az elnök Úr részéről szerintem.

Jamal Jamal 2018.12.10. 12:05:07

Ehhez a poszthoz írtam: Chiellini: „Ronaldo Pirlóhoz hasonló változást idézett elő”

és csak egyet tévedtem, de majd kiderül hogy mégsem...:
"Kellenek a Nedved, Chiellini féle emberek picit Agnellit is visszafogva, nehogy megvegye még a végén Messit és Neymart csomagban. CR7 mellé. Akkor leszünk csak igazi nagy k..vák nemzetközi kontextusban..."

De lehet a csomag majd így bővűl:
Mbappe, Messi, Neymar és mindezek még CR7 mellé. Hú! Ez így kemény lenne de ezzel együtt megalázónak is tekinteném, mert a hagyományokat kétlábbal tipornák a posványba. :(
Üzleti értelemben biztos kiváló döntés lenne....

Rivendell 2018.12.10. 12:16:23

@Jamal Jamal: nincs olyan csapat,aminek 1 teljes éves költségvetése elég lenne ezt a 3-t leigazolni és most elvonatkoztam a kivásárlási áraktól,minden lenne csak jó üzleti befektetés nem

Rivendell 2018.12.10. 12:19:05

Mikor a csúcson voltunk,még akkor se a nevekre mentünk rá,pedig a 90-s években és 2006-ig mi top3 leggazdagabb csapat voltunk kb

venember83 2018.12.10. 12:39:25

@Rivendell: most azért más dimenziójú a költekezés, mint volt.

2018.12.10. 12:42:54

@Sztovicska: Egyáltalán nem túloztam,szerintem sokkal-sokkal jobb játékos,mint Neymar,ennyi!

babo0410 2018.12.10. 13:02:20

Hogyan, miből. Ha bajba kerülne a PSG, akkor is a Madrid tuti mindent meg fog tenni érte.

m.martin91 2018.12.10. 13:42:44

Amióta Buffon Párizsba igazolt, nagyon sok PSG-meccset nézek. Mbappé a legnagyobb tehetség a világon, egyértelmű, hogy ha valakit választani kell, aki megközelítheti Ronaldo és Messi teljesítményét, akkor ő lenne az. Még mindig nagyon fiatal, nemsokára lesz 20 éves, övé a jövő. Már ő az első számú sztár a francia válogatottban, és minden bizonnyal egész Franciaországban is, bár világszinten azért Neymar még előtte járhat. Ugyanakkor a PSG meccseiből kiindulva, Mbappé felemelkedéséhez nagyban hozzájárul Neymar, aki tulajdonképpen a mozgatórugója az ő játékának. Mbappénak tulajdonképpen a kontrajáték áll a legjobban, mikor az ellenfél feltolja a védekezését, és van mögöttük terület, ahova be lehet játszani a labdát, így kihasználva Mbappé iszonyatos sebességét rövid távon. Ebben hatalmas szerepe van Neymarnak, akitől a legtöbb labdát kapja az ilyen esetekben Mbappé, aminek egy részét sokszor el is szórakozza. Ezen kívül, a PSG játéka természetesen kontrák nélkül is épít Mbappé gyorsaságára, ezekben az esetekben is Neymar szokott lenni a kiindulópont, ő az első számú felelőse a támadásoknak. Érdekes helyzet az övé, mert míg a Barcelonában ő és Suárez éltek Messiből, és a góljaik 95%-át Messi passzaiból szerezték, Párizsban olyan helyzetbe került Neymar, hogy tulajdonképpen neki kellene kiszolgálnia az előtte/mellette játszó Cavani-t és Mbappét, tehát Messi feladatait kellene ellátnia Párizsban. De amennyire én tudom, pontosan ezért hagyta el a Barcelonát, hogy ne Messi oldalbordájaként tartsák számon, hanem Neymarként, egy önálló, nagy játékosként. Pechjére (a csapat szempontjából szerencsére) nagyon gyorsan befutott mellette Mbappé, így ha egyéni díjazásra kerül majd sor, egyáltalán nem biztos, hogy Neymar előtérbe tud kerülni Mbappéval szemben.
Ami bármelyikük Juventushoz való igazolását illeti: én el nem tudom képzelni, hogy nálunk játszanak, főleg amíg Ronaldo is Torinóban van.

Magyar Közöny 2018.12.10. 14:09:16

@m.martin91: Pontosan ezt látom én is. Ő a jövő aranylabdásainak egyike. Nagyon fiatalon, nagyon magas szinten robbant be. Még egy vb döntőn sem remegett meg a lába, sőt nagyobb Bl meccseken sem. Ez azért nem akármilyen csatárteljesítmény. Neymar nagy pechjére.
Max akkor tudom elképzelni a Juvéban, ha Cr távozik. De még akkor sem igazán, mert mindig azzal jött , hogy a szíve csücske a real, és előbb-utóbb a maffiavezér is megelégeli csapata nem éppen jó teljesítményét, és leigazolja.
Az igazság az, hogy nála születhet meg egy újabb átigazolási rekord is.
Nincs is most hozzá hasonló fiatal támadó, aki ezt a szintet képviseli.

Il Principino 2018.12.10. 14:29:16

@m.martin91: +1
Neymar még skillek tekintetében is bőven top 3 játékos,a cseleivel megbontja az ellenfél védelmét és akkor jön szóba Mbappé,Neymar megcsinálja neki a területet!
Jelenleg Neymarra épül a PSG nem a tini nindzsára,de egyértelműen övé a jövő :)
Mbappé a következő 5 éves tervben lehet csak bent érzésem szerint...

del pipi 2018.12.10. 15:22:16

@Sztovicska: így viszont felvetődik a kérdés melyik top játékos tetszik neked? túl értékelt? te láttad játszani? b.......eg te össze kevered Kuttor Atillával !

Sztovicska 2018.12.10. 15:40:00

@del pipi: igen bizonyára erről van szó jár a taps. Mondjuk igazad van egy ilyen világban ahol a játékos értékének irreális növekedése egyenes arányosságban van az őt körülvevő hype-pal itt még azt mondom keveset is kérnek érte. Ettől függetlenül én azt látom hogy egyelőre nagyobb a füstje mint a lángja. Lehet van benne potenciál de még közel sem tett le annyit az asztalra ami indokolná a jelenlegi értékét

Drotkoszoru 2018.12.10. 16:14:22

@m.martin91: Tökéletesen leírtad a véleményemet a témáról, gyakorlatilag minden szavaddal egyetértek.
@Sztovicska: Sok túlértékelt játékos rohangál a pályákon, de ha valakinél, hát Mbappénál abszolút jogos az őt körülvevő "hype". Egy kezemen meg tudom számolni, hány hozzá fogható, született őstehetséget láttam az elmúlt bő 20 évben. A francia 10 nap múlva lesz csupán 20 éves, de már így is 2 éve teljesít a legmagasabb szinten (aki látta a Monacóban játszani, az tudja, hogy miről beszélek). Akinek nagyobb a füstje, mint a lángja, az nem teljesít ilyen kiegyensúlyozottan tinédzserként, nem vezeti vb címig hazája válogatottját (nyilván nem egyedül, de ő emelkedett ki a leginkább a francia válogatottból, ha valakit mondanom kellene), nem fossa a gólokat a BL-ben. Minden megmozdulásán látszik, hogy világklasszis, kivételes kvalitásokkal rendelkezik.

babo0410 2018.12.10. 17:37:47

@m.martin91: Nem sokszor értek egyet veled, de most Nem tudok ellenkezni. Nagyon jó lenne nekünk Mbappé, csak az a baj, hogy a PSG nem valószínű, hogy megválna tőle. Ha mégis, mert teszem az a football leaks miatt az UEFA újra vizsgálódik ellenük, nekünk honnan lesz annyi pénzünk, amennyiért mozdítható lenne? És vajon más klubok nem fognak rárepülni?
Szerény véleményem az, hogy Agnelliéknek nagyon tudni kell valamit, ha meg akarják őt szerezni. Szerintem akkor kellett volna rámenni, mikor a PSG megvette. Habár sok esélyünk akkor se lett volna, és akkor még a pénzünk is kevesebb volt.

2018.12.10. 17:44:13

Minek? Ő támadó játékos.

2018.12.10. 17:45:22

@Jamal Jamal: Azért ez a hármas gondolom költői túlzás. :-) A hagyományokat viszont már sárba tiportuk, arra nincs gond.

MdewC 2018.12.11. 01:25:32

Gyere Kylian!
Gyere! Gyere! Gyere!

Itt a helyed!

Hajrá elnök úr!

:)

MdewC 2018.12.11. 01:30:29

Ki a tököm jöjjön ide, ha nem Kylian!

Persze mindig elflejtem, ide nem jöhet ám akárki, akárki az nem jó. :P :)

Össze pisálnám a bal bokám ha jönne Kylian. A jobbat már lefostam CR-től. :)

Mit játszik itt a pali te jó ég! És imád itt lenni, tiszteli a mezt és a társakat.

Minden kommentelő megbukott, aki ellene volt a transzfernek.

Már csak egy kis szerencse kell a BL-ben.

Hajrá!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása