Allegri: „Az Inter lehetőségei eladott labdákból keletkeztek”

allegri_massimiliano_aggodalmas_sohaj.jpgMassimiliano Allegri a Juventus 1-0 arányú győzelmét követően arról beszélt, hogy a vendégek gondokat okoztak az első félidőben, de a házigazdák rendezték a sorokat, majd 1-0-ra hozták a meccset.

Az első félidőben az Inter előtt gólszerzési lehetőségek nyíltak, így például Roberto Gagliardini kapufát talált nagyon ígéretes helyzetből, de végül egy beadásból Mario Mandžukić eldöntötte a meccset.

„Az Inter problémákat okozott az első félidőben, Joao Mario és Roberto Gagliardini területeket nyitott, nekünk pedig nehézségeink adódtak a fogásukkal.

Az is tény, hogy a legnagyobb lehetőségek az első félidőben az eladott labdáinkból származtak.” - értékelt Massimiliano Allegri a Sky Sport Italia számára.

„Mario Mandžukićot áttettem a bal oldalra, Paulo Dybala sokkal jobban játszott, és más teljesítményt nyújtottunk játékintenzitás és nyomás tekintetében. A második félidőben lényegében semmit nem engedélyeztünk az Inter számára, előttünk pedig számos lehetőség adódott.

Matteo Politano nyomást fejtett ki ránk, ezért megfordítottam a hátvédeket, hogy a lehető legjobban kihasználják a jellemzőiket, és biztosítsanak, ahol szükséges, a másik oldalon meg támadjanak.

João Cancelo kicsit szenvedett Matteo Politanóval szemben, főleg a védekezések támadásba való átmenetei során. Dolgozunk João Cancelo védőmunkájának a pallérozásán, azonban azt is el kell ismernünk, hogy sokat fejlődött.

Azt kértem a srácoktól ma este, hogy legyenek hatékonyak és hatásosak. Az első félidőben ezt ötven százalékban valósítottuk meg, de aztán türelmesebben tartottuk meg a labdát, szervezettebbek lettünk, illetve szilárdabb lett a csapat hátul. Ha ez adott, a játékosok kvalitásai egyértelműen kimagaslanak.

Joao Cancelo jól teljesített, szerintem Paulo Dybala kiválóan játszott, de be kellett küldenem Douglas Costát, hogy kihasználhassuk a sebességét a szélen. Tudtuk, hogy a bajnokságot nem zárhatjuk le ma, azonban egy vereséget mindenképpen el kellett kerülnünk.”

Jelenleg úgy tűnik, hogy Mario Mandžukić nagyon fontos gólokat tud lőni csapatának.

„Mario Mandžukić azon játékosok egyike, aki még egy rossz napon is képes segíteni minket azzal, hogy kihasználja testi erejét, ez pedig különbséget tud jelenteni.

Azt kértem, hogy a beadások ne Milan Škriniar és João Miranda irányába menjenek, inkább a szélsőhátvédeket dolgoztassuk, akiknek a felépítése kevésbé erőteljes a mi játékosainkhoz képest, adott posztokon. Jó beadás volt, amely megtalálta Mario Mandžukićot.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6714457226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2018.12.08. 09:30:57

Az első félidőben az inter tartott ébren. A másodikban már ők sem viszont legalabb esélyt sem hagytunk nekik, szerencsénk volt de behuztuk.Ha a számokat nézzük a csapat kikezdhetetlen, nagy eséllyel meglesz a BL csoportelsoseg a bajnokságban pedig már most tetemes az előnyünk.A bajom az hogy nem tudom megmondani mikor szórakoztam utoljára Juve meccsen kb kotelessegbol balta arccal nézem végig mindegyiket a játékunk sablonos és kb. Capello időszakot idézi nemis értem hogy nem tudnak ellenünk felkeszulni.Tegnap sem csaptam a levegőbe Mandzu góljanal csak egykedvűen tudomásul vettem hogy oké fain vezetünk. Nem vagyok biztos benne hogy ez tavaszig változni fog jelenleg még Ronaldo is képes nálunk beleszurkulni a játékba ami nagy szó, és baromira tartok a BL kieséses szakaszatol hogy ott hirtelen kapni fogunk egy nagy pofont egy top csapattol.Raadasul hátul is csinálunk néha okorsegeket tegnap a fejemet fogtam mikor Bentancur szépen szerelt hátul lepasszolta Pjanicnak ő meg ahelyett hogy előre játszotta volna beivelte a saját 16osunk közepére Matuidinek amiből majdnem gól lett.Nem értem ezekben a hátul passzolgatasokban mi a logika.

2018.12.08. 09:42:33

3 pont. Több pozitívum nem volt, hiába erőlködik a keresésükkel.
Amúgy érdekes alábbi mondat:
"Tudtuk, hogy a bajnokságot nem zárhatjuk le ma, azonban egy vereséget mindenképpen el kellett kerülnünk."
Nos...elkerültük...sőt nyertünk. Alleginek lehet, hogy sosem lesz/lehet más célja. Valahogy győzni, borzasztó játékkal. A probléma ezzel csak annyi, hogy az ilyen inter-féle középsz@rokat valahogy kiizzadjuk - a végére már pokolba kívánva az egész meccset - de a nagyobb csapatok ellen, amelyek nemcsak hogy játszani is akarnak, de tudnak is, eddig döntő pillanatokban megnézhettük magunkat.
Kíváncsi vagyok ez idén változik-e, vagy a történelem ismétli önmagát.

Rivendell 2018.12.08. 09:49:20

pont hogy nem,átrohantak rajtunk 3-4 passz által az első félidőben,előre játékban meg altatni tudtunk volna....

ezzel a produktummal én nem vágnék fel,konkrétan az inter jobban megérdemelte volna a győzelmet,ami vicc,mert hazai környezetben voltunk

ToTTy-Juve 2018.12.08. 10:52:26

Az első félidőben nekem is rossz érzéseim voltak. Nagy iramot produkált mind a két csapat és éppen ez az, ami nekünk nem fekszik. Csak azt vártam, mikor talál a sintér egy gólt és ekkor jött a kapufa. A vér meghűlt bennem. Aztán szerencsére a második félidőt már úgy kezdtük, hogy lassítottuk a játékot és mi kezdtük irányítani a meccset, a mi akaratunk kezdett kiteljesedni, már koránt sem annyira, mint azt vártam. Szerencsére Mandzu az Mandzu és utána már a csapat is még nyugodtabb lett.
Sajnos Pjanicnak nagyon rossz napja volt és ez sajnos nagyon meglátszott a Kp teljesítményén, ezért nálam most Ő és Roni volt a meccs legrosszabbja.
Dybala szerintem jól játszott, rúgták is érte rendesen, valamint Bentacur is üdítő színfolt volt, sok labdát szerzett és jól is játszotta meg azokat többnyire. Chiello és Bonu is hozta a megbízhatóságot, sajnos a szélső védők már nem annyira, ill. Szchesnyi is magabíztos volt. A meccs legjobbja ezért szerintem is Mandzu.
Allegri - látta ő is, hol vagyunk gyengék, de Pjanicot hamarabb nem hozhatta le, mert Cant még lutri bevetni, más ugye meg nincs a posztra. De Sciglio kezdetése is érthető húzás, ha nem is biztonságos. Viszont ez a 4312-es rendszer nem igazán hozza ki a csapatból a maximumot. A szélső védők ebben a rendszerben kevésbé tudnak jól védekezni és a támadások sincsenek a szélen megfelelően támogatva arról nem is beszélve, hogy Costa, Berna és Cuad szintű játékosoknak csak a padon van így helyük. Lehet ezt a felállást is próbálgatni, de ha ilyen támadó szélsőink vannak, addig nélkülük játszani luxus szerintem.

2018.12.08. 11:16:16

@ToTTy-Juve: Én még mindig nem értem mit akarunk ezzel a felállással,Mandzukic nem tud passzolni,hogy Dybala nem passzol Cr-nek,fordítva is igaz,összességében ez a támadósor egy totális csőd így. Egy darab Mandzukic-Ronaldo összjátékot nem látni,Dybala teljesen súlytalan mögöttük,bármelyikhez passzolja a labdát,egyszer nem kapja vissza...
Én még mindig a 4-2-3-1 mellett lennék,vagy a 4-4-2-be,Ronaldóval és Dybalával elől,Bernardeschi és Costa volna a két szélén mindenképp...továbbra is azon az állásponton vagyok,hogy Allegri megöli a focit,egyszerűen nincs semmi a meccseinkben,ami meggyőzne az ellenkezőjéről.

Rikoo 2018.12.08. 11:18:53

@fire06: Egyszerűen elvégzi a munkáját Allegri, ami azt őszt tekintve rekordot jelent. 15 meccsen 14 győzelem és 1 döntetlen.
A BL-ben is ugye szinte biztos a csoportgyőzelem.

hameee 2018.12.08. 11:21:49

A kevés gól és a kevés helyzet ellenére én élveztem a tegnapi meccset. Rendben volt az iram is. Ez az inter nem gyenge csapat, így nem is várható el, hogy őket hányjuk kardélre. Rangadó volt, ahol azon a pár helyzeten túl ledomináltuk őket. Dybala végre úgy játszott, ahogy neki kell. Benta ismét jó volt. Szóval én nem osztom azok álláspontját, akik kuzyázzák a tegnapi teljesítményt.

delpi0823 2018.12.08. 11:41:01

@ToTTy-Juve: Sajnos Pjanicnak rossz napja volt?miert mikor volt utoljara jo napja?Lehet ezt csurni csvarni,azelott mindenki azt irta jaj mert szegenynek khedira miatt sokat kell meloznia, nem jut ideje a kreativitasra,most mar khedira nincs egy jo ideje.....Bentancour meg matuidi melozik eleg sokat,es akkor a bosnyak mit csinal?odapasszolja allandoan a legkozelebbi embernek akit lat,egyetlen ertelmes inditasa sincs,az az igazsag hogy Pirlotol fenyevekre van .......En mar lassan ugy vagyok vele hogy teljesen mindegy ki jatszik a kozeppalyan,a bosnyak vagy khedira attol a jatekunk ugyanolyan szar nezhetetlen marad.

2018.12.08. 11:51:38

@delpi0823: Ez az elavult regista pozíció Pirlon kívül talán senkinek sem való. És lehet, hogy a gyengécske támadójátékunknak (a kizárólagos ívelgetésnek) is ez a taktikai elem az egyik okozója.

Watakuki 2018.12.08. 11:57:12

Szerintem Bentancurnak kéne pihenő, mert zsinórban a 11. (!!) meccsét játszotta végig, amivel persze alapból semmi probléma, mert idén az egyik ha nem a legjobb középpályásunk, de ráférne lassan a pihenő. Emre visszatérésével elkezdődhet a rotálás.

juve28adam 2018.12.08. 12:13:06

@Watakuki: Kénytelen lesz pihenni ,mert az inter ellen megszerezte 5. sárgáját ,így a következő bajnokin nem szerepelhet.

ToTTy-Juve 2018.12.08. 12:13:58

@delpi0823: lehet így is nézni, ahhogy te, de akkor esetleg írd már le légyszi, hogy te mégis mit vársz a játékától?

@Dr. Grant: teljesen igazad van. Először Marci majd pedig Pjanic lett ebbe a szerepkörbe kényszerítve. Sajnos ettől nem tudunk megszabadulni, viszont ha a másik oldalt nézzük, védekezés terén azóta kiemelkedő a Bonu-Chiello páros, hogy valaki mindig van előttük. Szerintem e téren változás majd csak fiatalodó védelem fog hozni. :)

2018.12.08. 12:30:11

@ToTTy-Juve: Lehetséges. Meg én lehet, hogy addig sem szervezném ezt át, amíg nincs klasszis BTB-nk, vagy védekező középpályásunk, aki kisegítheti őket. Ugye nyáron úgy nézett ki, hogy lett - Can személyében - de nem alakultak jól a dolgok. Azóta Benta szerintem sokat fejlődött magabiztosság terén, de ez a besegítős dolog neki még most sok lenne.

del pipi 2018.12.08. 17:25:47

@delpi0823: hogy mi van Pjanic-al ? az ami a Dybalával , egy kicsit gödörben de mind a kettő baromi jó focista és a hullámvölgyek elmúlnak és jó idők jönnek! hagyjuk már ezt a Pjanic Khedira story-t , az egyik egy tanár a másik pedig egy jó focista talán már egy kicsit megkopva én őt is kedvelem és már eleget le tett az asztalra. és ha csere is de sok csapat örülne ha náluk lenne. még egyszer : Pjanic egy tanár! bizony bizony! pápá

venember83 2018.12.08. 17:53:27

@Watakuki: a fiataloknak a játéklehetőség is kell, most játszatni kellett, mert nem voltak opciók a középpályán Can és Khedira kiesésével.

babo0410 2018.12.08. 18:04:21

Én meg csak mosolygok a kommenteken. Akármikor, akárki ellen akármit játszunk, akárhány góllal nyerünk, mindig ugyanaz. Ez de szar volt, XYZ de sz@r játékos, el kell adni, XYZ kellene ide, stb. Most, hogy nincs Khedira, már Dybala lett megtalálva, aki akármilyen statot nézek, a csapat egyik legjobbja volt. De biztos a statisztikák nem érbnek semmit. És most már Pjanic se jó.
És egyeseket meg nem is értek minek nézi a meccseinket, ha ennyire kínszenvedés. Senki nem kötelez senki a meccsek megtekintésére. De ez a hisztiáradat ami itt megy, már kicsit uncsi. Komolyan mondom, néha a kommentek olvasása közben úgy érzem magam, mint mikor két nyugdíjast hallok beszélgetni. Azok nem panaszkodnak ennyit.
Ettől jobb lesz a csapat játéka, mert itt panaszkodunk a játék miatt, mert itt szidjuk a fél keretet? Vagy holnaptól olcsóbb lesz a tej meg a kenyér, ha minden nap valamiért panaszkodunk? Miért jó ez?
Szerintem kifejezetten élvezetes meccs volt, ahol az ellenfél jó taktikát választott, és nekünk nem sikerült feltörni őket. Sajnos nem gyenge ez az inter.
Ennek ellenére egy dolgot rónék fel, ha kicsit jobban megnyomjuk a meccs elejét, akkor szerintem szünetre simán lehetett volna minimum két gólos előnnyel is menni a 0-0 helyett. Ennek ellenére szerintem az iram nem volt rossz.
@hameee: Teljesen egyetértek ezzel. Szerintem is jó kis meccs volt. Ahol nyert a jobbik fél.

delpi0823 2018.12.08. 19:40:09

@del pipi: En se vagyok egy khedira fan(sot kifejezetten nem szeretem)de miota nincs sokat nem valtozott a jatekunk,ugyanaz a nezhetetlen foss az a baj.

2018.12.08. 20:19:33

@babo0410: De akkor azért magadon is mosolyogsz, ugye, amikor kritizálsz valakit? :-) Szépen, következetesen. :-P

2018.12.08. 20:22:18

@delpi0823: Ha ugyanolyan nézhetetlen fos nélküle is a játékunk, akkor ennyi erőből teljesen fölösleges h pályán legyen, hisz vele is nézhetetlen fos. :D

del pipi 2018.12.08. 21:20:09

@delpi0823: én abban reménykedem hogy Maxi king és a csapat sincs kész és reméljük hogy tavaszra jól időzítenek de mindig csak kritizálni.....?@babo0410: szia! én nem értek egyet hogy jó meccs volt, de brusztos az elején eldugták a zs-t , hát igen Dybát meg Pjankót kritizálni számomra érthetetlen és tartom hogy nincsenek jó formában de azért ha nem azt nézzük hogy mit várunk tőlük akkor azért van ott meló rendesen képzeld ha formába lendülnek? még tartozol! Ronaldo fóbiád van ?

niccolo 2018.12.08. 23:29:27

@Alex8610: Én bizony a levegőbe csaptam a gólnál, főként hogy az internek rúgtuk!

babo0410 2018.12.09. 01:44:31

@Dr. Grant: Kritikákat lehet megfogalmazni, azzal nincs baj. Azzal van a bajom, mikor egész meccsen mást se olvasok a szokásos hozzászólóktól, hogy jaj de gyenge meccs, ez milyen kevés, ilyen játékkal nem nyerünk BL-t, Dybala de rossz, Pjanic de rossz, nézhetetlen fos, ki fogunk kapni, Allegri rosszul meccsel, ezt, azt, amazt miért játszatja, XYZ-t meg miért nem, stb. Nekem ezzel van a bajom. Nem azzal, hogy kritikák vannak megfogalmazva, hanem azzal, hogy egyesek mást se tudnak, csak mindent, és mindenkit szidni, elégedetlenkedni. Aztán ha én megjegyzem, hogy nekem meg pl. Ronaldo utóbbi 3 meccsen nyújtott teljesítménye nem tetszett, le vagyok hülyézve szinte.
Szóval kritikákat lehet megfogalmazni, de itt már-már nem kritikák vannak, hanem elégedetlenkedés mindennel, és panaszkodás, hogy jaj milyen rossz minden és mindenki. De ha tényleg ennyire gyenge, nézhetetlen amit a csapat produkál, ki is lehet kapcsolni a meccset, nem egész 90 perc alatt azon keseregni, hogy mennyire nem lehet élvezni, milyen szenvedés nézni.
Nekem ez az ami nem tetszik.

Sztovicska 2018.12.09. 04:15:11

@del pipi: pjanic tanár?? No comment

del pipi 2018.12.09. 06:24:31

@Sztovicska: jaj már vártam hogy mikor találsz meg! de nincs probléma szívesen megajándékozlak verbálisan karácsonyra! de mit is kezdhetek egy olyan emberrel akinek mindenki rossz? Pjanic , Rugani... stb! szóval bármikor kiállok veled szó párbajozni csak előtte erősítsd meg: nem vagyok robot!

GGábr81 2018.12.09. 08:58:14

Khedira hiánya meg sem látszott (nos ez nálam nem dicséret).
Kb 2-3 éve még úgy voltam a nálunk szereplő játékosokkal, hogy könnyedén tudtam mindenkit szeretni, vagy legalább elfogadni. Mára viszont eljutottam oda, hogy több játékos is van akit nehezen emésztek. Próbálom csak a jót látni, de csak magam csapom be.
Szóval igen én vállalom, hogy Bonu vissza-, illetve CR idehozása nekem nagyon nem tetszett. Csapat morál szempontból rosszabbra számítottam. De a számomra fontos értékek beáldozásáért cserébe ez eddig nagggyon kevés. A két ego bajnok nélkül simán el tudnám képzelni a csapatot.
Néha úgy érzem, hogy többet vesztettünk, mint nyertünk, ezt nem az eredményekre értem.
Dybalában pozitívan csalódtam. Az ő játéka, posztja, csapatban elfoglalt pozíciója CR érkezésével nagy csorbát szenvedett. Amikor Roni nem volt a BL-ben egyből láthattuk a régi Dybuszt. De az új feladatkörét is maximálisan ellátja, hiszti nélkül. Hatalmas játék inteligenciája van. Totál mást kell játszania mint eddig, ezért sokan még is találják. De ez a kényszer poszt, feladatkör CR miatt van. Viszont ha bejön, akkor Allegrit egekbe magasztalják. Bonu folyamatosan a védelem gyenge pontja. Több szót nem is érdemel. Végül pedig ott van Matyi, csak két ziccert alakított ki az Inter róla. A kapufánál, csúnyán lemaradt az emberéről. Majd a második félidőben adott egy gólpasszt az ellenfélnek, csak a szerencse mentett meg minket. Ezt a csetlő-botló ügyetlenkedő mozgását látva, mindig az jut eszembe, bezzeg Marci nem kellett. Tudom nem miatta, de akkor is.

2018.12.09. 09:20:31

@babo0410: Akkor valószínűleg másnak meg azzal van baja, hogy Te meg Ronaldot kritizálod. :-P Ezt mondjuk én sem értem, mert nélküle még azt szinte zérus kreativitásunkat is elvesztenénk, tehát szerintem ne sértődj meg, ha mindenkinek nekimész, védve a csapatot, közben meg Ronaldot "szidod". :-)
Bár ezt a szóhasználatot sem értem sosem. Ez IS kritika és nem szidás. Mindegy.
De ez az "elégedetlenkedés mindennel" ez ugyanúgy kritika ám, mint a Tied. :-)
Engem az ilyen csak akkor zavarna amúgy, ha a stílusa lenne minősíthetetlen, de ez mostanában teljesen oké.
Te is írtad korábban, hogy bármit lehet kritizálni megfelelő stílussal.
Nem lehet dicsérni azt, ami nincs. Oké, többen leírtuk, hogy tök jó, hogy valahogy megnyertük a meccset, meg ennyi, meg annyi pontunk van, ugyanígy a BL-ben.
De azt nem lehet leírni, hogy marha jó és szórakoztató a játék, kreatívak, ötletesek a támadások, vannak elképzelések, ha egyszer nem ez a helyzet...
Engem egyébként zavarna is az igaztalan dicsérgetés és ömlengés, ha többen csinálnák és látnám, hogy a valóságnak köze nincs hozzá.

del pipi 2018.12.09. 10:18:17

@GGábr81: pontosan! ezt nem látják Dybalával kapcsolatban , igen most nem olyan pengésen tolja de ezt ugatom már hetek óta nézzétek a melót és egy rá erőltetett poszton is szó nélkül teszi a dolgát és ez a csapat játékos első ismérve , de jó lenne a régit is vissza kapni.@Dr. Grant: igen már mondtuk nem volt jó meccs de a cirkusz mindig nyitva áll......!

JuventusFanatikus 2018.12.09. 12:10:04

@GGábr81: Matuidi eladott labdájánal Bonucci mentett meg minket, nem csak a szerencse:) Ugye, @babo0410:)

GGábr81 2018.12.09. 13:37:10

@JuventusFanatikus: szándékosan nem írtam a nevét, mert ezzel együtt is még nagyon messze van attól, amit várok tőle.

babo0410 2018.12.09. 16:17:36

@Dr. Grant: Ok. Többet nem ILLETEM KRITIKÁVAL a szent tehenet. Kit nem szabad még kritizálni? Csak, hogy tudjam.
Mellesleg Ronaldo ad kreativitást? Ez ellentmond annak amit írni szoktatok, azaz ötlettelen, nézhetetlen.

Nathas 2018.12.09. 17:22:06

@babo0410: el sem tudod képzelni, hogy valaki fejlődést vár és többet akar a csapattól ezek után a befektetések után, igaz? Vannak, akik mindig többet és többet akarnak, úgy a magánéletben, mint a kedvenc csapatuk játékának vonatkozásában. Én azt remélem, hogy a világ csúcsára törünk, minden tekintetben. A jelek szerint Agnellinek is ez a szándéka. Néhányan mi szurkolók is magasabbra tettük a lécet, emiatt ne érjen már minket mindig támadás. Próbáltam nagyon visszafogottan írni és nem megbántani téged, mert éppen egy baráti evés-ivás után ugrottam fel a blogra :)

Drotkoszoru 2018.12.09. 17:34:05

@babo0410: Nem szent tehén Ronaldo sem, a pénteki meccsen szerintem is a csapat leggyengébbje volt, és én is szánalmasnak tartom az állandó Dybalázást, illetve az argentin mocskolását (különösen, hogy a jobbak között volt az Inter ellen). Te viszont már a másik végletet képviseled. Ugyanolyan elfogult és igazságtalan vagy CR-rel kapcsolatban, mint a károgók Paulóval szemben. A dögevők ellen a portugál (eddigi) torinói pályafutása legpocsékabb meccsét hozta le, ennek ellenére ne vegyük el, ami az övé. 10 góljával vezeti a Serie A góllövőlistáját, 5 gólpasszával második az asszisztok terén, 7,83-as pontszámával pedig toronymagasan övé a legjobb osztályzat a whoscored szerint. Mindezt abszolút újoncként (ami az olasz focit illeti), majd 34 évesen. Dybala azért elég messze áll tőle, valószínűleg soha nem is fog az ő szintjére eljutni (nem is lehet elvárás egyébként). Tedd félre a CR fóbiádat, tetszik vagy sem: világklasszis játékos, aki egyetlen mozdulatával képes eldönteni egy meccset, még ha nem is játszik jól. Emellett született győztes, vérbeli profi.

babo0410 2018.12.10. 01:09:26

@Drotkoszoru: Én CR7-et összesen két meccsen illettem kritikával, egész idáig őt nem kritizáltam. Egyedül a Valencia és az inter elleni meccseken jegyeztem meg, ezek szerint szerinted is jogosan, hogy rosszul játszik, keveset van játékban, nem küzd eléggé. Nekem az utóbbi 3 meccsen nem tetszett. Mikor érkezett, én kifejezetten pozitívan írtam róla. Akkor azt írtam, hogy sok dolgot átértékeltem vele kapcsolatban, mert sokszor egy hisztis kislánynak tűnt, miközben sok esetben csak azért dühös, mert extra győzni akarás van benne, és képtelen elfogadni a vereséget. Sok dolgot másképpen látok, mióta itt van. És azt is elismertem, hogy rengeteg gólt lő. Tehát, hogy a másik véglet lennék, nem gondolnám.

2018.12.10. 10:18:51

@babo0410: "Szent tehén". :-DDD Embeeeeeerrr....a lényeg, hogy ha Te kritizálsz, az oké. Ha más kritizál, akkor kiakadsz és hisztizel. :-P

2018.12.10. 10:20:01

@babo0410: Egyébként pont ez az. Hogy még így is sokszor ötlettelen az egész. Milyen lenne Ronaldo nélkül?!?

Rivendell 2018.12.10. 11:36:50

@Dr. Grant: ha belegondolunk Higuval se voltunk rosszabbak az előre játékban,vele is 1 bl döntő és tavasszal is a Real elpicsázásához nem sok kellett,pláne ha otthon nem hozzuk a szokásos beszari kezdést. Itt a kp-val voltak gondok tavaly is és idén is.Sőt cr érkezése óta Dybala is kuka,de még mezőnyben is,Mandzu is rosszabb,de viszont ő több gólt szerez cserébe.

2018.12.10. 17:41:49

@Rivendell: Látványra,vagy támadójátékra tényleg nem. Bár engem nagyon szórakoztat már eleve az is, hogy ELVETTÜK a Realtól Ronaldot.
A kp-t talán még rendbe lehet tenni tavaszig, ha Can rendben lesz és Benta töretlenül fejlődik tovább (értem ezalatt, hogy nem kerül a padra).
Ha ezzel 0-val is BL-t nyerünk, ám legyen. Végül is a görögök sem örültek kevésbé az EB-győzelmüknek amiatt, ahogy elérték. Mi legalább nem játszunk antifocit, de ezzel a kerettel ez a béna támadójáték is röhej, amit csinálunk :-). BL legyen. Nekem lassan már csak ennyi kell. A többit kezdem feladni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása