Cancelo: „Különleges lesz a Valencia ellen játszani”

cancelo_joao_bl-sajtotajekoztato.jpgA Juventus jobbhátvédje, João Cancelo szerint nem szabad félvállról venni a Valencia elleni meccset, mivel a denevérek nagyszerű csapatot alkotnak, és különleges meccsre számít, miután ő három évet töltött a keddi ellenfél csapatában.

A bianconero csapat sajtótájékoztatóján ismétlődő motívum volt a Manchester United elleni botlás kérdése, amellyel a mesternek is foglalkoznia kellett, és természetesen a jobbhátvéd sem úszhatta meg a magyarázkodást.

„Kicsit furcsa meccs volt. Számos lehetőségünk adódott, jobban játszottunk náluk, és megérdemeltük volna a győzelmet. A futball azonban nem mindig fair, és veszítettünk, még ha nem is ezt érdemeltük volna.

A Valencia kiváló csapat, és mindig különleges ilyen meccseken pályára lépni, kiváltképpen nekem, miután három évig voltam a Valencia játékosa. Kedden azonban ezzel nem foglalkozhatok, mivel a Juventust képviselem, és három pontot kell gyűjtenünk a következő fordulóba lépéshez. Ez a célunk kedden.

Amikor tudom, megnézem a meccsüket, de nem lehet mindig, mivel olykor meccsem van, szóval olykor lehetetlen lenne. Amint mondtam, szerintem a Valencia kiváló játékosokkal rendelkezik, és emellett jól szervezett is. Sikerült pontokat szerezniük az elmúlt meccseken, de nekünk is kellenek a pontok a továbblépéshez.

Hogy kit csábítanék át a Juventushoz? Nem tudom, számos jó futballista van a keretben, ezért nem tudom, kit válasszak. Szerencsére mi is számos minőségi futballistával rendelkezünk.”

A portugál játékost néhány újságíró Dani Alveshez hasonlította, és ezért felmerült a kérdés, hogy mit gondol, miben kell még fejlődnie ahhoz, hogy a világ legjobb jobbhátvédje lehessen.

„Ez nehéz kérdés! Erre talán a mesternek kellene válaszolnia, nem pedig nekem. Számomra Dani Alves a világ legjobb jobbhátvédje, ez ügyben nincsenek kételyeim.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9414395482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása