Mauro: „Pogba januári megszerzése nem egyszerű”

mauro_massimo_palya_mellett.jpgA Juventus egykori futballistája, Massimo Mauro szerint egyáltalán nem zárható ki Paul Pogba visszatérése egykori sikereinek a színhelyére, miután a játékos és José Mourinho között elmérgesedett a viszony Manchesterben.

A jelenleg politikai karrierjét építő 56 éves Massimo Mauro 1985 és 1989 között viselte a Juventus mezét, a Tuttosport megkeresésére pedig egyértelműen állást foglalt egy esetleges torinói Pogback kapcsán.

„Véleményem szerint valós lehetőség Paul Pogba visszatérése a Juventushoz.

Természetesen ezért a Juventusnak nagyon komoly ajánlatot kellene továbbítania Manchesterbe, és nem vagyok biztos abban, hogy egy ilyen kaliberű ügylet lebonyolítható lenne januárban, mivel nem egyszerű ilyen minőségű futballistát megszerezni a téli átigazolási időszakban.”

Az egykori középpályást arról is megkérdezték, hogy vajon lenne-e hely a középpályán Paul Pogba számára, figyelembe véve a Juventus aktuális játékoskeretét.

„Nos, ha nincs is rá abszolút módon szükség, én akkor is a visszahozása mellett vagyok. Srácok, mégis Pogbáról van szó! Az ő visszacsábítása komoly lépés lenne a célkitűzések felé, amelyeket a Juventus meghatározott erre a szezonra.”

A fenti nyilatkozatot kiegészítendő talán érdemes megemlíteni, hogy a Tuttosport értesülései szerint a francia világbajnok középpályás visszacsábítására irányuló terv már kezdetét vette Torinóban, a művelet központi forgáspontjául pedig természetesen a játékos ügynöke, Mino Raiola szolgálna.

A képviselő hamarosan várhatóan egyeztetésekbe bocsátkozik a klub aktuális sikereinek egyik legjelentősebb letéteményesével, Giuseppe Marottával, a megbeszélések tárgyát pedig Moise Kean jelene és jövője fogja képezni.

A pletykák szerint ez az egyeztetés ideális alkalmat jelent Paul Pogba helyzetének a kitárgyalására is, és a felek között felvethető a játékos torinói visszacsábításának a kivitelezhetősége is.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9514230313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2018.09.09. 12:02:12

Jó is lenne ha vissza térne.....

2018.09.09. 12:35:07

Semmi esélye. Meg amúgyis minek? A kispadon ülne Can és Matuidi mellett.

Knob 2018.09.09. 12:53:53

Ez egy vicc. Pogba NEM JÓ JÁTÉKOS! Már nálunk sem volt az, de a kora és az ügynöke miatt tolva volt a szekér, főleg a médiában. Kb. Khedira szintjén van, persze gazdaságilag több a mez eladása, de Ő egy sima középszerű és nagyképű játékos, akire véleményem szerint semmi szükség.

Alex8610 2018.09.09. 13:38:14

Én örülnék ha visszajonne valami ésszerű keretek között.Meg fiatal úgyhogy később is eltudjuk adni jó áron ha úgy alakul a jelenlegi tamadopotencial mellett nagy haszna lenne a kpn.Pjanic,Pogba,Can,Matuidi nem rossz névsor. kicsit jobban menne a labdaszerzes meg a támadás építés és Pjanic is fellelegezhetne végre.

Alex8610 2018.09.09. 13:39:42

@Alex8610: Bocsánat Bentancurt sem akartam kihagyni a passzsav záros meg mehetne amerre akar.

MaRcika 2018.09.09. 13:59:05

Azért azt ne mondjuk már, hogy Pogba nem jó játékos.
Az egy dolog, hogy túlértékelt.
De attól még nem lesz rossz...

FeriGjuve 2018.09.09. 14:04:42

@Knob: Nem akartam ezt újra leírni,kösz. !)

ForzaJ 2018.09.09. 16:03:00

@Knob: Khedira fizikailag erősebb mint pogba, sőt JOBBAN SZEREL MINT POGBA, JOBBAN IS LŐ MINT POGBA.:)

west30 2018.09.09. 16:46:04

@ForzaJ: Azert Matuidit se felejtsuk el megemliteni.Itt van pl a legutobbi meccse a nemetek ellen:
Mins: 84
Touches: 34
Shots: 0
Key Passes: 0
Dribbles: 0
Tackles: 0
Interceptions: 0
Clearances: 0
Accurate Crosses: 0/1
Blocked Shots: 0
Aerials Won: 0
Passes: 28 (PA%: 89%).

Rikoo 2018.09.09. 16:49:42

@Knob: Akkor ki aki szerinted jó játékos?
Mert Mandzukicot is folyamatosan lehúzod, pedig ő is nagyon magas színvonalat képvisel.

2018.09.09. 18:12:07

@Rikoo: Ez így van, de nagyon hangulatember. Sokszor van sajnos, hogy "nem akar" magas színvonalat képviselni. Talán idén rendszeresebben odateszi magát. A szezonkezdete biztató.

Knob 2018.09.10. 08:27:33

@Rikoo: Persze, lehet, hogy túl magasak az elvárásaim. Persze fontos a statisztika is, de nálam a jó középpályások ott kezdődnek, hogy Marchisio, Pjanic, (10 évvel ezelőtti) Pirlo, stb. Csak a mi csapatunkból. Pogba, ahogyan Mandzukic is, csak alibi focit játszanak. Pogba nagyképű és ez sajnos a játékán is meglátszott már nálunk is, főleg az utolsó évében. Gondolok azokra a megmozdulásokra, amikor rosszul passzolt (és lássuk be, ebből sokkal, de sokkal több van/volt, mint a pontosakból) és utána csak ténfergés van, és sajnálja magát. Illetve annyit még nem dolgozott Manchesterben, hogy újra el kelljen menni nyaralni Torinóba.

A Mandzukic dologgal kapcsolatban, pedig már nekem is voltak kétségeim a véleményem valóságalapjaival, de hála Istennek, akik nem csukott szemmel nézik a meccseket és csak egy pillantást is vetnek Mandzukic égbekiáltóan haszontalan játékára, már egyet értenek velem, részben, vagy egészben. Engem nem érdekel, hogy idén már 3 meccsen 2 gólt szerzett, hiszen ez valamilyen szinten adott volt, mivel senki más nem játszhat aki gólt tud szerezni és a valószínűség számítás szerint ez így könnyen benne van.
Ez olyan, mintha csak Te játszanál egyedül a lottón. Akkor más sajnos nem nyerhet, csak Te és ennek egyértelműen elég nagy az esélye. Persze Ronaldoról kár még beszélni, mert egyenlőre (vagyis remélem) teljesen gól képtelen, szóval ebből a szempontból sajnos még jelentéktelen. De azt nem hiszem el, hogy egy 4-2-3-1-ben a Sandro-Bonucci/Rugani-Chiellini-Cancelo; Pjanic-Can; Costa-Dybala-Bernardeshi/Cuadrado; Ronaldo felállással nem lehetne elverni egy kicsit talán még izmosabban is egy Parmat, vagy egy Chievot. Az viszont nekem nem magyarázat, hogy az újak még nem szoktak össze a többiekkel, mivel úgy sajnos nem is lehet, hogy nem játszanak együtt. És mi lenne alkalmasabb arra, mint az első három forduló, amiben 2 meccs sem volt nagyon kemény. Ez olyan, mintha a suliban Neked egész nap a szamárpadban kellene ülnöd, és csak suli előtt meg után beszélhetnél az osztálytársaiddal. Úgy azért elég nehéz beilleszkedni, szerintem.

Rikoo 2018.09.10. 09:03:58

@Knob: Szerencsére a labdarúgásban dolgozó szakemberek nem égbekiáltóan haszontalan játékosnak tartják Mandzukicot.
A Juventus fontos meccsein rendre a legjobb játékosai között volt, szemben az általad kezdőbe jelölt Dybalával aki gyakorlatilag rendszeresen a leggyengébbek között volt. Persze lehet Dybala gyenge játékát is Allegrire fogni, de ez már inkább divat lett, mint objektív hozzáállás.
Nem minden Allegri hibája, főleg úgy, hogy ő az eredményekért felel és nem a szórakoztató játékért.
Láthatóan ő pontosan sz@rik az egészre, csak mindig nyerjen a csapat, ami ugye a klub mottója is.

Knob 2018.09.10. 09:43:01

@Rikoo: Teljes mértékben igazad van. Viszont annyit megjegyeznék, hogy az általad említett, a labdarúgásban dolgozó szakemberek, idényenként kb. 30 játékost neveznek meg a következő félistennek a fociban, akikből rendre nem lesz semmi. Szóval azért nem kell elolvadni a nagy "szakemberektől" és a nagy szaktudásuktól. Ez az egész foci egy nagy lutri és ne értsd félre, nem azt mondnom, hogy Dyabala a legjobb focista a világon, de kár is lenne összehasonlítani a legeslegjobb Mandzukiccal, hiszen nagyon nem ugyanaz a stílus és a poszt sem. A gond szerintem azzal van az általad nagyra becsült szakemberekkel és valószínűleg Veled is (kérlek ne vedd sértésnek, nem annak szánom), hogy ha egy játékosnak van kb. 5 perce egy meccsen ami jó, akkor a maradék 85-ben mintha nem is létezne, és az sem amit csinál, vagy éppen amit nem. Konkretizálva Mandzukic esetében mikor Allegri kirakta a bal szélre, és ott láthatóan megpróbált minden tőle telhetőt, hogy elvégezze a feladatát, hidd el, az én szememben is nagyot nőtt, mert az igenis dicséretes volt. Viszont amit mostanában csinál a meccseken, az egy vicc, főleg úgy, hogy a padon ott ül Costa. Azért azt lássuk be, hogy csak azért, mert valamikor jó volt a hozzáállása valakinek, azért ne legyen már bérelt helye, főleg olyan játékossal szemben, aki egyértelműen magasan felette áll.

Allegrit én nem bántom, mert nagy edző, és mint az összes többi edző, neki is vannak kedvencei, akiknek (mint például tavaly Mandzukicnak), kell kb. 7-9 nagyon rossz meccs zsinórban, hogy kirakja a kezdőből. Ezzel szemben Dybalának volt tavaly idény elején 5 olyan meccse, hogy Mandzukic még álmodni sem merne ilyenekről, és volt 1 rossz, aztán 2 hónapra kirakta a kezdőből. Na ez az ami szúrja a szemem Allegrivel kapcsolatban.

Abban tökéletesen egyet értek, hogy a klub mottója és a miénk, szurkolóké is az, hogy nyerjen a JUVE és pont. Viszont azt hiszem ez egy olyan dolog, mint amiről Nedved is beszélt nem egyszer már, hogy ennyi győzelem után, már akarva, akaratlanul is csökken a motiváció és valamiért ez már nem elég. Ez tudod olyan dolog, mint mikor a gyereked megfordul magától, ez tök jó és nagyon örül mindenki, de mikor már századszorra is megfordul, akkor már azt várod, hogy magától felüljön és így tovább. Nem hiszem, hogy az egy elvetemült gonosz szurkolói gondolat lenne, hogy ha adott hozzá a keret, akkor látványos és szórakoztató játékot is lássunk, ne csak a zsoldos stílust, amiben Mandzukic és Matiudi összeszerencsétlenkedik a gólokat. Semmi technikai és célorientált tudás nincs a hátuk mögött, egyik góljukban sem amit mostanában szereztek, vagy szereztettek másokkal.

MdewC 2018.09.10. 09:59:30

@Knob: hát pedig Pogba sztem rohadt jó volt nálunk.

Khediránál 100x!

2018.09.10. 10:41:12

@Rikoo: Biztos, hogy Dybala gyenge játéka és Allegri között nincs összefüggés? Én nem tudnék mondani egyetlen kreatív, támadó szellemű játékost sem, aki Allegri alatt viszonylag hosszú távon jó teljesítményt tudott volna nyújtani. (Bár lehet, hogy csal az emlékezetem) Az eredményekre még tényleg hivatkozhatunk Allegri esetében, bár szerintem a tavalyi év az már necces ilyen szempontból is, mert oké, hogy a bajnokságot valahogy behúztuk, de a BL-ben nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna. Az okozza a neccességet, hogy a Tott-on valahogy túlvergődtünk és a kiesésünk kapcsán simán lehet hivatkozni a Realra, a későbbi győztesre. Ezek húzták ki Allegri az "anyagból". De véleményem szerint Allegri már a tavalyi kerethez sem volt megfelelő irányultságú edző. Neki egy igazi védekező olasz csapat való, közepes erősségű játékoskerettel, tele védekező skill-es olasz játékosokkal. Egy ilyen, szinte sztárcsapattal - amilyen most a keretünk, tele klasszis támadókkal - véleményem szerint nem tud mit kezdeni. Már tavaly is ez látszódott és idén ráadásul még erősödött is a támadó részleg. Nem tud megújulni. A bajnokság valószínűleg idén is meglesz, de rohadtul meglepődnék, ha a BL-ben brillíroznánk. Örülnék, de pénzt nem tennék rá, mert az kevés lesz, hogy néha, amikor véletlenül nem védekezünk, akkor:
A) Pjanic/Bonucci előrerúgja, vagy Costa csinál egy cselt és majd Ronaldo meg befejezi
B) Ívelgetjük befelé és vagy jól pattan, vagy Mandzu befejeli
De ne legyen igazam!

steven.h 2018.09.10. 13:46:32

@Dr. Grant: Tevez Allegri első évében, valamint szerintem Dybala első éve is konstansan jó volt mikorra megszokta az új környezetet. Meg még a Milannal El Shaarawy amíg a nyakára nem hozták Balotellit.

Tavaly láthatóan nem tudott mit kezdeni a csapattal a védelem instabilitása, a szélső védők botrányos formája (Sandro) vagy hiánya (jobb oldali védő) miatt, valamint amiatt hogy hátulról nem is lehetett támadást építeni Bonucci kiválása okán. Azért ha megnézzük a nagy csapatok védelmeit, már korántsem Chiellinik játszanak, akik védekezni tudnak, de azért valljuk be suták (Real- Varane,Ramos; Barca-Pique,Umtiti; Bayern-Hummels)

Szerintem legyen meg decemberig a továbbjutás a BL-ből és álljunk jól a bajnokságban és ha a szokásos tavaszi hadjárat ismét elmarad (mint tavaly) akkor mondhatjuk hogy megfáradt a Juve-Allegri kapcsolat és váltani kell.

2018.09.10. 14:54:24

@steven.h: Hangsúlyozom: a véleményemtől függetlenül én a csapatnak drukkolok. Nem Allegri bukásának.
De a kreatív játékosok nem élnek meg nála.
Tevez és Dybala esete inkább talán szintén ellenpélda. Főleg, mivel mindketten lecsengő formát, kedvet mutattak. Tevezt még vitte a lendület, amit a Conte-érás feltámadásakor szerzett, de szép lassan újra elment a kedve a focitól Allegri érkezése után. Nem volt annyira tényező már a BL-ben, mint szeretett volna, egyszer is, mikor Allegri lecserélte (mert ki akarta védekezni a meccset), megmondta neki a kézfogáskor, hogy "Te beszari!" És - engem is beleértve - mindenki Tevezre neheztelt (meg Marottára) a távozásakor.
Dybala esete is hasonló. A lelkes és eredményes első éve után volt egy visszafogottabb második éve és azóta is inkább leszálló ágban van.
Mindenféle kifogást lehet keresni, hogy Tevez nem hallgatott senkire, Dybala lassú, körülményes, nem eléggé klasszis, Bernardeschi nem olyan jó, hogy kezdő pozíciót kiharcoljon ki magának, stb. De biztos egyszerűbb ez? "mindenkiben" külön keresni a hibát? És nehogy Ronaldo is beálljon a sorba, hogy nála meg azt kelljen találgatni, hogy biztos, csak akkor volt jó, amikor kiszolgálták.

steven.h 2018.09.10. 15:18:34

@Dr. Grant: Hát nem tudom, szerintem Tevez pont hogy Allegri alatt játszott ihletett formában és Conte alatt volt rosszabb. Tevez a hátán vitte azt a csapatot amely BL döntőt játszott, nem értem hogy van itt lelkesedés visszaesése? Az hogy év végén távozott? Elég sokan távoztak a bukott BL döntő után, sokan meg is bánták, köztük ha jól tudom Tevez is, szóval nem hinném, hogy Allegri akkora ludas lenne benne.
Úgy látszódik nagyon szépülnek az emlékek, de akkor ajánlom, hogy nézz meg pár utolsó évi Conte féle Juventus meccseket és lehet megváltozik a véleményed, botrány volt, botrányosabb mint a tavalyi szenvedés, szóval nem értem ezt a Conte féle lendületet, mert pont az nem volt az utolsó évében a csapatnak akkor és csak az elvetemült Conte fanok mondják azt hogy a Conte-éra minden éve csodás volt...Nem volt az...Ráadásul ő is az utolsó évére kapta nagyjából a legjobb csapatot és azzal bukott a legnagyobbat.

Most kicsit fejbe helyre kell tennem, hogy Dybalának melyik is volt az második éve, mert arra megmondom őszintén nem emlékszem, az a 2. BL döntős év volt? Akkor állt át Allegri a 4-2-3-1-re és kapott teljesen más szerepkört Dybala? Mert akkor megvan azért a visszaesés egyik oka.

2018.09.10. 15:53:04

@steven.h: Félre ne érts, nekem nem szépít meg az idő semmit Contéval kapcsolatban. Nem szeretném, ha visszatérne. (Valszeg nem is fog) De a játékosok motiválását, fanatizálását nem lehet elvenni tőle.
Abban a bizonyos 2. évben nem volt rossz még szerintem sem Dybala (a szerepkör váltás ellenére). De látszik nála a folyamatos leszállóág.
Nem (csak) Tevez távozása, meg a bukott döntő miatt írom, látszott ez előtte is: Tevez Conténak azt mondta, hogy "megtiszteltetés volt" alatta játszani. Allegrinek pedig, hogy "beszari". Allegri alatt csak a védők jók, meg Khedira szeret játszani. Bocs a szóviccért. :-P

steven.h 2018.09.10. 16:26:42

@Dr. Grant: Hát eltűnt a kommentem, még egyszer nem akarom leírni hosszan, a lényeg hogy elég fals az összehasonlításod, mivel a Contéval kapcsolatos megjegyzése gondolom hideg fejjel volt, míg Allegrivel kapcsolatban épp meccs hevében, ráadásul egy cserénél amit egyik játékos se szeret...

Íme mondjuk a meccs utána nyilatkozata:
www.espn.com.au/football/juventus/story/2448534/allegri-juve-tactics-v-real-madrid-perfection-tevez

Azért ez picit más, mint hogy "beszari"

Másrészről nem pont neked, de most találtam, hogy íme az ellenkezője annak, hogy Allegri mindenféle kreativitást próbál kiölni a csatárokból:
www.tribalfootball.com/articles/juventus-striker-tevez-i-play-more-freedom-under-allegri-4064930

"Under Allegri we only have a fixed position when we don't have the ball, but we're more free to play the way we want to play when we attack."

2018.09.10. 18:00:41

@steven.h: Ezernyi példa van rá meccs hevében is, meg azon kívül is. Felesleges belekapaszkodni egy példa miatti összehasonlításba, az nem változtat meg semmit a lényegen. Meg lehet csinálni külön-külön az összehasonlítást.
Ha úgy tetszik, a meccs hevében Contéval a homlokukat dugták össze, amikor lecserélte. Volt ilyen. Struccpolitika azt letagadni, hogy Allegrivel előbb-utóbb sok játékos összeveszik, Contét a legtöbb tisztelte, értékelte. (És még mindig nem Contét akarom visszahozni.)
Hideg fejjel a legtöbb játékos tud az esetek többségében diplomatikus lenni egészen a nagyobb problémákig, különben nem lenne hosszú a karrierjük.
Ott van Macrchisio nyilatkozata. Mi kell még? Meddő vita ez (is).

steven.h 2018.09.10. 18:46:41

@Dr. Grant: igazad van teljesen meddő vita, de azért a legtöbb esetben Allegrivel is olyan képeket találsz ahol pacsizva összeölelkeznek, ilyeneket nem lehet kiragadni. Conte egyébként is kb az összes játékossal ezt csinálta nem csak Tevezzel mégse tud olyan eredménysort felmutatni. Egyébként nem tudom kivel veszett össze Allegri (Vidal nem miatta távozott szerintem itt inkább a vezetőségi döntés áll a háttérben, Pogba szintén nem, és kezdem azt hinni, mivel visszatért, Bonucci sem) Szerintem az hogy tisztelik Allegrit is nem kérdés, különben nem jönnének az eredmények és a fegyelmezettség se lenne meg a csapatban.

2018.09.10. 18:55:24

@steven.h: Akit tisztelnek, azzal nem mernek összeveszni évente 2-3-szor.
Nem ragadok ki semmit, azért írtam, hogy rengeteg példa van rá.
Conte eredménysoráról sokat nem lehet beszélni, mert rövid. Abból a középszerűnél kicsit jobb keretből Allegri többet hozott ki. De ez nem az ő szintje már.

steven.h 2018.09.10. 22:12:02

@Dr. Grant: szerintem ez elhamarkodott kijelentés

2018.09.11. 09:55:19

@steven.h: Lehetséges, meglátjuk. Egyenlőre teljes fejlődésképtelenséget mutat, ami az elveit tekinti (hiába nyertük meg az első 3 olasz meccset, "hipp-hipp-hurrá").
Pedig ehhez a kerethez kénytelen lenne "hozzáfejlődni" a Bl-győzelemhez.
Nem is beszélve a kedvencké(i)ről, aki(k)től agyér-elzáródást kapok.
Ettől függetlenül (amíg még itt van, addig is) én is szeretném, ha a csapat minél jobb eredményt érne el.

steven.h 2018.09.11. 10:07:57

@Dr. Grant: Igazából én pont nem ezt láttam, döcögött a gépezet, de sokkal jobb volt a játék mint tavaly bármikor, sokkal direktebbnek tűnik a csapat, szóval én bizakodó vagyok. Kedvenckéi mindenkinek vannak, de szerintem Can kezdő lesz, mint ahogy Dybala és Costa is ha teljesen ott lesznek fizikálisan (lenyilatkozta, hogy még nem teljesen fittek)

2018.09.11. 13:01:41

@steven.h: Nem teljesen fittek? Ahogy Marchsio? :-(

steven.h 2018.09.11. 13:26:27

@Dr. Grant: Marchisio-ról nem vagyok hajlandó nyilatkozni, mert én nagyon szerettem, és mindig védtem mikor úgy támadva volt mint Khedira (ő nem jogosan, Khedira jogosan), nála nem látunk a háttérbe, nem látjuk milyen edzésmunkát tudott végezni és hogy miért vált meg tőle a klub.

Dybalanál és Costanál a VB szereplés miatti kihagyott alapozást értem. Allegri is lenyilatkozta hogy Matuidi és Mandzukic ilyen szempontból külön "állatfaj", hogy úgy tértek vissza, hogy nincs ilyen gondjuk, Ronaldo meg Ronaldo, németek meg korán kiestek, bár ne estek volna, aztán akkor hátha Khedira is küszködne ilyen gondokkal.

2018.09.11. 14:09:08

@steven.h: Értem, amit írsz, de itt most nem számít az edzésmunka és szinte a menesztése sem. Az viszont igen, hogy gerinctelen dolgot tettek Marcival szemben. Lehet, hogy Te még hiszel Allegrinek, én már biztosan nem. Nem vágott volna olyat a szemébe Marchisio, ha nem lenne igaz, hogy sérültlistán volt nem 1x, amikor nem is volt sérült. Meghalt volna a klubért. Eladják, szomorú. Padozik, bosszantó. De ez megbocsáthatatlan.

steven.h 2018.09.11. 14:46:42

@Dr. Grant: Én csak azt tudom, hogy a sérülése után nem volt az igazi, Allegrinél is alapember volt és szerintem Allegri lett volna a legboldogabb ha úgy tér vissza a sérülésből, hogy észre se venni rajta semmit, mert magasan a legjobb középpályásunk volt és ez tény. Abban hogy második évben mikor botrányosan kezdtük az évet Marchisio visszatérése jelentette a változást

Ez meg, hogy sérültlistán volt... lehet a megye 2-ben az edző mondja meg hogy sérült vagy-e vagy sem, de hogy egy olasz élcsapatnál ez az orvosi stáb dolga az halálbiztos és most teljesen eltértünk a tárgytól is, főleg azért mert ebben a kérdésben nem vagyok Allegri mellett, még akkor sem ha ő látja a játékosokat nap mint nap, és nem tudjuk az okát a döntésnek (keretbe befért volna mert saját nevelés, keresni meg nem keresett annyira sokat) a vezetőség mellett se, mert Del Piero-t se úgy búcsúztattuk ahogy kellett volna és most Marchisiot is csak úgy elküldik, ráadésul a cikk Pogbáról szól.

2018.09.11. 15:09:30

@steven.h: Aha. Az orvosi stábnak nyilván nem Allegri a főnöke.

steven.h 2018.09.11. 15:24:50

@Dr. Grant: Szerintem nem. Legalábbis akik a J Medicalban dolgoznak, azoknak biztosan nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása