Kolarov örül a Juve érdeklődésének

A Manchester City védője, Aleksandar Kolarov boldog Angliában, de nyilatkozatában fellebbentette távozásának lehetőségét is.

Kolarov Aleksandar_City meccs.jpgA 27 éves játékos az előző szezonban mindössze 11 Premier League mérkőzésen kapott szerepet kezdőként Clichy mögött, és csalódottságának többször hangot is adott.

A szerb hátvédet régóta figyeli az Öreg Hölgy, de Kolarov egyelőre szeretné meggyőzni a City új edzőjét képességeiről, s csak aztán gondolkodni a klubváltáson.

"Boldog vagyok a City-nél, szívesen maradnék. Minél több játéklehetőséget szeretnék kapni, hogy bizonyíthassak Pellegrininek. Maradni akarok Manchesterben, de értelemszerűen át kell majd értékelnem a helyzetemet, ha nem kapok elég lehetőséget.

Mindig kellemes érzés, ha egy olyan fontos és tekintélyes klub, mint a Juventus figyelemmel kísér, de nem egyedüliként döntök a sorsom felől. A jövőmről először a két csapatnak kell értekeznie.

Boldog voltam Olaszországban, és szeretem a futballkultúrájukat."

Kolarov korábban elmondta a szerb sajtónak, hajlandó lenne megválni fizetése egy részétől, amennyiben az egy csapat kezdő tizenegyébe juttatná őt.

A szerb válogatott védőt 2010-ben igazolta a City 16 millió fonttért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr235435912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.08.01. 12:14:39

Fogalmam sincs, hogy miért nem igazolják már le. Az eladások nélkül is kellene, hogy legyen rá fedezet. Érthetetlen, hogy erre, az egy megmaradt hiányposztra nem képesek végre hozni valakit. Lassan kezdődik a szezon, még meg is kell érkezni, stb. 1 ember kell még és kész a mercato.

Csucsukaaa 2013.08.01. 12:19:59

@Tony.: Nyílván mert kacsa az egész..ha annyira kellett volna nekünk Kolarov akkor hozzuk Tevezzel együtt..legalábbis én valahogy így látom :)

The king of alibis 2013.08.01. 12:25:49

@Tony.: Azért, mert Conte egy csökönyös ba..m.

Goku06 2013.08.01. 12:37:35

Kolarov érkezésével meglenne a tökéletes csapat.
Asamoah bemehetne középre a 3 helyre 5 klasszis középpályásunk lenne, a védelem 3 posztjára már igy is van 4 jó ember, a két szélre pedig Lichsteiner és Kolarov tökéletes lenne.. és elég bő is lenne a keret, nem lenne gond egy-két játékos kidőlése..
viszont Kolarov leigazolása nélkül pont hogy felborul az egyensúly, Asamoah nem olyan jó azon a poszton, valamint ezáltal a középpályán nem jön össze ez a plusz variációs/rotálós lehetőség..
hány éve hagyja betöltetlenül azt a hiányposztot Marrotta? :S

supicool 2013.08.01. 12:55:54

El kéne adni Marchisio-t és az árából jöhetne 3 értelmes játékos, hiszen ÁLLÍTÓLAG érte érdeklődnek, kapnánk érte pénzt (többi semmirekellőt úgysem képes eladni Barmotta) és még mindig maradna 4 klasszis kp, árából meg tudnánk venni két szélsőt (egyik persze a szerb) és 1 csatárt...
De ez úgysem fog bekövetkezni, Barmotta bénasága miatt, a klub hozzáállása, és Conte makacssága miatt.
Én ezzel a 3 játékos érkezésével messze nem érzem megnyugtatónak a bajnokság megkezdetését...

Törlesszük inkább csak a hiteleinket...

Ádám.84 2013.08.01. 13:11:13

Azért nincsen még itt, mert egyelőre nem adták még el. Amennyiben viszont meg lehet szerezni, feltétlenül el kell hozni, igazi hiányposztra érkezne.

babo0410 2013.08.01. 15:54:05

Mondjuk azt nem értem, hogy nem olvastátok el a cikket? Conte csökönyös barom, nem akarjuk leigazolni, stb. Megint a vezetőség a hülye? Pedig Kolarov világosan megmondja a cikkben, hogy nem óhajt eligazolni, ha több lehetőséget kap! Nem óhajtják eladni, így nem tudjuk leigazolni! De nagyon jó lenne ha megszereznénk.

Drughi Di Bianconeri 2013.08.01. 17:15:36

@babo0410: Ez a nyilatkozat részéről inkább azt jelenti, hogy nagyon szívesen jönne hozzánk, mert nagyra tart minket, és a ligát is szerette jól érezte magát Olaszországban.
Azt még sem mondhatja, hogy "de szar nekem Manchesterben, mert egy Clichy miatt nem tudok több szerephez jutni".
Tehát Ő szívesen jönne, még fizu csökkentésbe is belemenne, szóval egyértelműen Marrotta okolható azért,hogy még nincs itt, fillérekért.

babo0410 2013.08.01. 17:41:34

@Drughi Di Bianconeri: Inkább mondjuk úgy, hogy te ezt szeretnéd belelátni. Mert azt mondja, hogy maradni szeretne. De biztos megint Marotta a hülye! Mindig ő a hibás! Nem tudom miért kell egy nyilatkozatba pont az ellenkezőjét belelátni. Ha még a City vezetősége nyilatkozná, hogy nem feltétlenül akarják elengedni, oké lenne. Ha bízik benne az edző, miért ne gondolhatná úgy, hogy szívesen marad? Pláne úgy, hogy vagy megy a Galata-ba, és akkor talán nem csökken a fizuja, vagy jön hozzánk ő is kb. a fizuja feléért. Ő játszani szeretne. És ha Pellegrini ezt tudja neki garantálni, akkor nem fog eljönni.

Drughi Di Bianconeri 2013.08.01. 18:34:56

@babo0410: Babo de naiv vagy már megint...
Azt hogy a fenébe mondhatná, hogy nem akar maradni a Citynél ?
1000búé 1 játékos nyilatkozik ilyet, hogy nem akar a jelenlegi kenyéradójánál maradni.
Hogy a francba lenne elég számára a szóbeli "garancia" arra,hogy játszani fog, mikor Clichy ott a kedvenc ?
Igen, Babo Marrotta a hibás, hogy 7 Millió fontért nem képes elhozni egy TOP játékost, aki nálunk KEZDŐJÁTÉKOS lenne, tehát meg lenne oldva a játéklehetősége.

babo0410 2013.08.01. 18:57:46

@Drughi Di Bianconeri: Érdekes, Jovetic és Zuniga el merte mondani, hogy hozzánk szeretne jönni? Érdekes Lewa el tudta mondani, hogy a Bayernbe szeretne menni? Csak Kolarov nem? Nem ő lenne az első, aki lenyilatkozza, hogy szívesen eligazolna. Igen! Akármi van, mindig Marotta a hülye! De tudod ez már tiszta gáz. Ha van kalapja az a baj, ha nincs az!

Drughi Di Bianconeri 2013.08.01. 19:35:07

@babo0410: Lesz@rom,hogy van e kalapja vagy nincs.
Az érdekel,hogy jól igazol e vagy sem.
Egyelőre erősen közepes a teljesítménye, főleg,hogy ilyen egyértelmű lehetőséget nem vesz észre.
Annak meg meg is lett a következménye,hogy Jovetics és Zuniga 'szerelmet vallottak' nekünk.
Lewa kapcsán is ez lesz, elég valószínűsíthető.
Hidd el, ez a ritkább,hogy valaki így nyilatkozik,hogy ide és ide szeretne menni, most felhoztál 3 ellenpéldát, amelyikből az 1iknek már következménye lett (Jojot inkább a Citynek adták el,mint sem h. hozzánk kerüljön), a másik 2nek meg majd lesz, illetve már most van,hisz' a drukkerek körében már nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, finoman szólva.
Mondtál 3 ellenpéldát, de ez az abnormális,mikor 1-1 játékos így 'coming out'-ol, a futball történelemben az a gyakoribb,hogy inkább kussolnak, és udvariaskodnak.

MDaniel98 2013.08.03. 09:33:25

Le kellene igazolni akkor,ha 10 milliónál kevesebbért elengedik,be kellene lőni neki egy 3.3-5 milliós fizetést,aztán,ha elfogadja,akkor szeretettel várjuk.

2013.08.01. 12:00 |

Címkék: pletyka nyilatkozat játékosokról