Szabályzat

  1. A blogon szereplő bejegyzések legnagyobb része saját munka, amennyiben mégis máshonnan van átvéve, ott a forrás megjelölés is szerepel. Ha szeretnéd valamelyik bejegyzést felhasználni, nyugodtan tedd meg, nem kell megkérdezni, de a forrást Te is jelöld meg!

  2. A blog nem fórum, nem azért jött létre, hogy Te leírhasd a véleményedet. A bejegyzésekhez azonban hozzászólhatsz, ha van mondanivalód. Ez lehetőség azért van, hogy a bejegyzést kommentáld. Amennyiben nem oda tartozó, vagy hosszabb tartalmú hozzászólást írsz, a blog szerkesztői moderálhatják a kommentet.

  3. A hozzászólás nem mocskolódást jelent. A másik kommentelőt ne szidalmazd, ne provokálj és ne kötözködj; amennyiben mégis megteszed, a blog szerkesztői moderálhatják a hozzászólásodat. Reklamációt nem fogadunk el.

  4. Egy hozzászólást ne írj oda több bejegyzéshez! Keresd meg, melyikhez illik leginkább, és tedd oda! Ha mégis leírod több helyre, a hozzászólásod moderálásra kerül.

  5. Ha találsz valami érdekes cikket, fordítasz valamit, és úgy érzed, helye van a blogon, küldd el az oldal szerkesztőjének! Ha tényleg megfelelő, ő a neved alatt megjelenteti azt a blogon, nem változtat az írás lényegén, de a helyesírási, stilisztikai hibákat javíthatja. A felhasználónevére klikkelve tudsz neki üzenetet küldeni.

  6. A blog szerkesztői nem kérnek tanácsot, milyen bejegyzés kerüljön ki az oldalra, főleg kommentben nem. Szintén nem szükséges, hogy figyelmeztess: nem frissült az oldal. Amennyiben ezeket mégis megteszed, a hozzászólásod moderálásra kerülhet.

  7. A blog a sportról, a fociról, de főleg a Juventusról szól. Ennek megfelelően a politikának itt semmi keresnivalója! A blog szerkesztői ezért nyomatékosan felhívják a figyelmedet, hogy kerülj minden politikával kapcsolatos megnyilvánulást! Amennyiben ezt nem tartod be, a hozzászólásod moderálásra kerül.

  8. Ha a blog szerkesztőinek többszöri felszólítása, illetve a hozzászólásod törlése ellenére sem viselkedsz a szabályoknak megfelelően, ki leszel tiltva a blogról előbb egy hétre, majd örökre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294577676
Nincsenek hozzászólások.

2012.01.01. 22:50 |

Címkék: blog