Primavera kupa: Egy csúnya búcsú

Nehéznek ígérkező délután várt az utánpótlás akadémia legidősebb korosztályára. Az olasz kupa visszavágójára került sor szerdán, és egy igazán kiemelkedő teljesítményre lett volna szükség a továbbjutáshoz. Első körben idegenben egy 3-1 es vereséget szenvedett el Bucaro alakulata.
Sajnos a felnőtt keretet sújtó már-már hihetetlen mértéket öltő sérüléshullám, erős kihatással van a primavera életére is. Ilyen helyzetekben nincs máshova nyúlni, csak a fiatalokhoz. Nem történt ez másképp most sem, így hiába a nehéz feladat, Bucaro jó néhány alapemberével nem számolhatott, ugyanis ők épp Del Neri mesterrel dogoztak.   A hiányzók: Constantino, Ferrero, Giandonato,Buchel, Giannetti, Boniperti. A névsorból látható, hogy a kezdő csapat fele nem állt rendelkezésre.
Jegszőköny:
Coppa Italia,visszavágó(16közé jut.)
Juventus-Fiorentina 1-3
G:Belcastro; Acosty, Iemmello, Matos
Juventus: Di Salva, Carfora, Belfasti, Sorensen, Esposito, Schiavone, De Silvestro, Ruggero, Ilari, Libertazzi, Margiotta,
Cserék:Sclopis, Romani, De Paola, Belcastro, Corticchia, Unterseer, Padovan
Fiorentina: Seculin, Piccini, Bittante, Panatti, Fatticioni, Camporese, Taddei, Acosty, Carraro, Matos, Iemmello
Cserék:Miranda, Biondi, Alan, Rosaia, Baccarin, Grifoni, Seferovic
Továbbjutott a Fiorentina 6-2 összesítéssel
Minden mérkőzésre kilátogató Juventus szurkoló csalódáskeltő teljesítményt láthatott. A mérkőzést végig a vendég lilák uralták, a találkozó első gólja is hozzájuk fűződik, név szerint Acosty vette be, a szezonban első alkalommal védő Di Salva kapuját.
A folytatás sem hozott változást, az akadozó Juventus támadások nem tudták zavarba hozni az ellenfél védelmét, ellenben a veszélyes Fiorentina kontrák egy újabb gólt eredményeztek, és a teljes zebra remények összeomlását. A mérkőzés utolsó szakaszában még a csereként beálló Belcastro belőtte a szépítő találatot, de erre ismét érkezett válasz az ellenfél oldaláról, így egy megalázó haza 1-3 as végeredmény született.
Forrás: centopercentocalcio forum, az olasz futballbarátok otthona:
http://centopercentocalcio.freeforums.org/

Nehéznek ígérkező délután várt az utánpótlás akadémia legidősebb korosztályára.

Luca Belcastro

Az Olasz Kupa visszavágójára került sor szerdán, és egy igazán kiemelkedő teljesítményre lett volna szükség a továbbjutáshoz. Az első körben, idegenben egy 3-1-es vereséget szenvedett el Bucaro alakulata.

Sajnos a felnőtt keretet sújtó már-már hihetetlen mértéket öltő sérüléshullám erős kihatással van a Primavera életére is. Ilyen helyzetekben nincs máshova nyúlni, csak a fiatalokhoz. Nem történt ez másképp most sem, így hiába a nehéz feladat, Bucaro jó néhány alapemberével nem számolhatott, ugyanis ők épp Del Neri mesterrel dogoztak.

A hiányzók: Costantino, Ferrero, Giandonato, Buchel, Giannetti, Boniperti.

A névsorból látható, hogy a kezdő csapat fele nem állt rendelkezésre.


Jegyzőköny:

Coppa Italia, visszavágó (16közé jutás)

JUVENTUS - FIORENTINA: 1-3

Gólok: Belcastro; Acosty, Iemmello, Matos


JUVENTUS: Di Salva, Carfora, Belfasti, Sorensen, Esposito, Schiavone, De Silvestro, Ruggero, Ilari, Libertazzi, Margiotta

Cserék: Sclopis, Romani, De Paola, Belcastro, Corticchia, Unterseer, Padovan


FIORENTINA: Seculin, Piccini, Bittante, Panatti, Fatticioni, Camporese, Taddei, Acosty, Carraro, Matos, Iemmello

Cserék: Miranda, Biondi, Alan, Rosaia, Baccarin, Grifoni, Seferovic


Továbbjutott a Fiorentina 6-2 összesítéssel.

A mérkőzésre kilátogató Juventus szurkolók csalódástkeltő teljesítményt láthattak. A mérkőzést végig a vendég lilák uralták, a találkozó első gólja is hozzájuk fűződik, név szerint Acosty vette be a szezonban első alkalommal védő Di Salva kapuját.

A folytatás sem hozott változást, az akadozó Juventus támadások nem tudták zavarba hozni az ellenfél védelmét, ellenben a veszélyes Fiorentina kontrák egy újabb gólt, és a Zebrák reményeinek összeomlását eredményezték.

A mérkőzés utolsó szakaszában még a csereként beálló Belcastro belőtte a szépítő találatot, de erre ismét érkezett válasz az ellenfél oldaláról, így egy megalázó hazai, 1-3-as végeredmény született.


Forrás: centopercentocalcio forum, az olasz futballbarátok otthona

http://centopercentocalcio.freeforums.org/

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr614653126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

2010.11.08. 22:30 |

Címkék: Primavera