Nedved átgondolja jövőjét

Több spekuláció is napvilágot látott a volt cseh válogatott jövőjével kapcsolatban és többen úgy vélik ez volt az utolsó szezonja a Bianconerinél. Nedeved megígérte, hogy két héten belül világos választ ad további karrierjéről.

„Még nem tudom, hogy folytatom-e vagy sem, még mindig van pár hetem gondolkodni a döntés előtt. Nagyon alaposan át fogom gondolni, hiszen ez egy fontos döntés."

A Juventusnál játszani nagy megtiszteltetés és büszke vagyok rá, nagyon sok jó történt velem mialatt a Bianconeri mezét viseltem az elmúlt évek során. A döntést a jövőmről hamarosan meghozom."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84642065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RICh 2008.05.06. 11:49:50

Én olvastam olyat is hogy megy japánba de szerintem vagy marad vagy visszavonum(inkább az elöbbi)

mmartin91 2008.05.06. 12:04:17

Én is olvastam a Japánba való szerződéséről de kizártnak tartom,az tuti h nem megy oda.Én naon remélem h marad még 1 évet mert nagy szükség van rá még mindig hiszen ha azt mondja majd h visszavonul akkor gáz lesz mert nehéz lesz megfelelő pótlékot találni.Sztem maradni fog még 1 évet mert még bírja.Nyilván sok pihenő kell majd neki a szezon közben dehát akkor is kell a csapatba.Ha vmi csoda folytán abbahagyná akkor mindenképpen meg kéne szerezni Diego Capel-t a Sevillából de ha nem vonul vissza a cseh csillag,tőlem akkor is jöhet Capel:)

RICh 2008.05.06. 12:13:58

Megnéztem a siena mecs összefoglaloját neten....hát ez alibifoci volt...hagyták nyerni a Sienat de nem baj!Ezt most valahogy könnyen elviselem..:DAzért a golkirályi cimre rámehetnénk!

Shyr Kahn 2008.05.06. 12:40:29

Szerintem ha visszavonul, akkor Gio és Palla lehetne a helyettese, ezért nem kell a posztjára senkit sem igazolni. Legkevésbbé egy spanyol srácot, hiszen a spanyolok általában nem túl sokat alkotnak olaszhonban.

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 13:06:30

Hát, mihamarább el kéne döntenie, mert, ha csak a szezon legvégén jelenti be, akkor problémák lehetnek azzal, hogy kit hozzanak a helyére. Remélem, még marad 1 évet. (Igaz, már az ideji szezonban is sokat panaszkodott, hogy fáj a térde.) Diego Capel nem biztos, hogy itt Olaszországban be tudna illeszkedni, mert teljesen más az olaszfootball. Ha elmegy, akkor én leigazolnám a Bayern-ből Schweinsteiger-t. Hasonló típusú játékosok, és Bastian még fiatal, ugyanakkor tapasztalt is, mivel már jópárszor játszott a BL-ben és az UEFA-kupában is. Szóval én őt látnám szívesen Nedved helyén. És még annyit, hogy tutira nem igazol Japánba, mivel Nedved egy profi, és tudja, hogy a csúcson kell abbahagyni. (Én Giovinco-t nem tudnám elképzelni Nedved utódjaként, mivel teljesen más típusú játékosok. Giovinco inkább előretolt középpályás. Őt inkább Camoranesi vagy DelPiero utódjaként látom magam előtt.)

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 13:08:28

7.sor: *Ha visszavonul...*

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 14:53:50

1.sor: *Jelenti be visszavonulását...*

juvem 2008.05.06. 15:27:31

most olvastam h komolyan édeklődünk xabi alonso iránt... sztem nem lenne rossz megoldás!

Daccc 2008.05.06. 15:42:36

Jaaaaaaj csak Schweinsteiger-t ne! :P

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 15:49:35

És miért ne?

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 15:53:24

Pedig nem csak Amauri, XabiAlonso iránt érdeklődik a Juve komolyan, hanem már Schweinsteiger iránt is. Nem tudom mi bajod vele Daccc, de én örülnék neki, mert jól tudná pótolni Nedvedet. Én nem látok jobb megoldást. És ez a 2.jó ötlete a vezetőségnek. (a másik XabiAlonso)

asvééd 2008.05.06. 15:58:00

mmartin91 most is teljesen egyet értek veled!!!Nedved Isten!!!:)))Még egy évet kell hogy maradjon!Van egy kihagyott BL-döntője,ezt most pótolnia kell:))))))) Scweinsteiger????????Na őt én soha nem szeretném itt látni!!! Capel sztem rácáfolna itt egy-két kétkedőre..........:) és akkor még Xabiról nem is beszélek,úúúúúú apám ő lenne csak igazi nagy fogás!!!

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 16:24:48

Én is szeretem Xabi és Capel játékát. Ha ők ketten jönnének, akkor nagy páros lehetnének (mert spanyolok), Alonso remek indításokat tudna adni Capel-nek, aki lekezelné, elvinné embere mellett, és vagy berúgja, vagy beadja, amiből Trezeguet/Iaquinta gólt fejelne. De jó is lenne! Remélem összejön. Én jobban szeretem Capel játékstílusát, mert szórakoztatja a közönséget, Schweinsteiger pedig inkább "erő"footballista. Én is jobban örülnék egy XabiAlonso-DiegoCapel erősítésnek a középpályán, mint egy Schweinsteiger-pl.:Muntari duónak.

mmartin91 2008.05.06. 16:50:47

Schweini???Hát nem tom.Én jó játékosnak tartom de sokkal inkább el tom képzelni őt a PL-be mint a Serie A-ba.Egyébként érdekes egy játékos,nekem teccik a játéka de nem hinném h nekünk pont ő rá lenne szükségünk ha abbahagyja Nedved.Én a Capel-Schweini kettős közül inkább Capel-t venném meg.Igazából az áruk nagyjából hasonló,Disznóhízlaló Sebestyén ára 15 milka körül van,Capelre meg 12-őt mondanak.Én személy szerint inkább Capelre voksolok mert kettejük közül sztem ő jobban be tudna illeszkedni az olasz fociba hiszen német játékos nincs is a Serie A-ba,nem mintha spanyol lenne de Capel szívósabbnak néz ki,sztem ő jobb megoldás lenne főleg úgy,hogy a Sevilla lehet h nem lesz BL-es szal elképzelhető h elkívánkozna olyan csapatba ahol a BL-ben is jáchat.De leginkább az a fontos h Nedved maradjon még 1 évet!

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 17:06:21

Teljesen egyetértek mmartin91-gyel. Capel fiatalabb, olcsóbb stb. És még ilyen fiatalon sokkal könnyebb beilleszkedni egy új csapatba, egy másik országban, mint 23 fölött.(vannak kivételek)

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 17:10:26

Ez a "disznóhízlaló" tetszett. Hogy lehet ilyen családneve valakinek. xD (nem akarom szidni, csak vicces) :-D

McTomi (juvenpool) 2008.05.06. 17:20:10

Egyébként nemrégiben valaki kérdezte, hogy ki lehetne Camoranesi utódja. Erre én azt írtam, hogy Jankovic, de megváltoztatnám. Alessandro Rosina-t mondanám. Remek játékos, és fiatal is. Eléggé hasonló típusú feladata van a Torino-ban, mint itt Camoranesi-nek. A cikkhez: Ne vonuljál vissza Nedved! Szükségünk van rád!!

Tomi 2008.05.06. 19:33:23

Én szivesen látnék néhány Brazil fiatalt(Diego)vagy Argentint,de az a lényeg hogy fiatalokat vegyünk! Nedvedet pótolni??? Az ő harcossága és győzniakarása kevés olyan játékosba van benne aki idegen honba focizik. Ezt nehéz lesz pótolni!

Daccc 2008.05.06. 19:59:10

Aze` nem "disznohizlalot" :))) mert nemet bajnoksagban jatszo jatekos volt csak, nagyon kulombozik a Serie A tol! Nedved utodja Giovinco. Camoranesi utodkent pedig orulnek nagyon Ricardo Montolivonak :)

Juvetto 2008.05.06. 20:47:23

Szerintem minimum 90%, hogy marad még 1 évet Pavel bácsi. És abban bizonyos vagyok, hogy ő is kb. 90%-ban már tudja mi lesz a döntése. Japánba biztosan nem fog menni, mert ő már bőven megteheti, hogy ne a pénzt nézze(nem is az a tipus), valamint nagyon fontos neki a családja és nem tenné ki őket egy ekkora "kalandnak", egyedül meg tuti nem költözne ki, na meg amúgy is szeretnek Torinóban élni és remélhetőleg a Clubban tölt majd be valamilyen szerepet a jövőben(ezt anno valamikor már nyilatkozta is, illetve sokan nagyon reméljük is, hogy így lesz!:) ). Az ő utódja mondjuk alapból szerintem még meg sem született, vagy baromi fiatal lehet! :D De pótlására valószínűleg tökéletesen beválna Giovinco és Capel is! Úgy hiszem van esély Capel megszerzésére, mert már miért ne lenne?! Remélhetőleg "kedve" is van a srácnak költözni! Csak álljunk már rá jobban a bizniszre!! :) Giovinco-val kapcsolatban meg azt olvastam, hogy most megint meglehet, hogy bevonjuk az Amauri-ügyletbe, mert Zampariniék marhára akarják. Még jó, hogy akarják! De, ha oda is adjuk, hát nem leszek nyugodt és akkor rohadtul visszafogottan fejeztem ki magam!!!! A tököm kivan az ilyen -remélhetőleg- pletykáktól, felnyomják az agyamat!! Ha érkezne középpályára a két spanyol(Xabi+Capel), áááááááá, hát az nagggyon patent lenne!! Persze legjobban olaszoknak örülnék(pl.Aquilani, vagy felszedni az esetleg "lepattanó" Gattuso-t, amire kb. max.20% esély volna), de ez perfekt megoldás lenne! Ja, és Giovinco minden körülmények között vissza, akárki is érkezik majd!!!! asvééd! Mit látok?! Mi az, hogy ehhez a cikkhez Te csak 12.-ként szóltál hozzá először?!?! :D :D FORZA JUVE!!!

bercike60(Pinturicchio) 2008.05.06. 21:52:06

ááá!!!kérlek NEDVED fiatalodj meg ne menj el pótolhatatlan vagy:'(:D mi a ba Scweinsteiger-rel mindenki(kivéve aki nem:P) fúj ne jöjjön ide nekem nincs vele semmi bajom én örülnék neki bár lehet h hülyeség lenne idehozni

asvééd 2008.05.06. 21:54:47

Juvetto: látom szemed rajtam:))) Csak kivártam hogy a többiek milyen reakcival állnak ehhez a témához és megnyugodtam hogy az Idolomat a többség még mindíg a csapat egyik legfontosabb láncszemének tekinti!!:)))))) Amikor visszavonul akkor rettentően szomorú leszek, de tudom és látom én is hogy az idő az kegyetlen nagy úr!!!! ja a Zambrottás témában melletted vagyok ám;)!!!!

asvééd 2008.05.06. 21:58:49

bercike60: csak annyi a gond Scweijnivel-hogy finoman fogalmazzak- nem az a kimondott "intelligens" játékos!!! Túlságosan "agyas",nekem legalább is ezért nem szimpi,de ettől még neked persze tetszhet!!!

Juvetto 2008.05.06. 22:10:11

:))) Ja, így már értem... :) Semmi kétség afelől, hogy Pavel még mindíg a Mi VILÁGKLASSZISUNK!! Hiába 30-on :D felüli, akkor is hatalmas erősségünk! De az sajna valóban tény, h "az idő vasfoga..", és azok a csóri kis térdei sem lesznek már fiatalabbak! :( De megoldjuk jövőre simán, mondjuk úgy, hogy 60-40%-ban Nedved, illetve Giovinco(vagy, ha összejön, Capel) játszik majd! :) És esküszöm, szerintem is bepótolja azt a számára elmaradt BL-finálét!!!!! :D :D :D Na, jó, hát örök optimista vagyok, ha az Öreg Hölgyről van szó! :)))) És köszi, hogy mellettem vagy a Zambi-s témában! Kevesen vagyunk, de azért akad még "támogató" itt a blogon is! :) Zambrotta (is:) ) ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR!!!!!!!! :OOO FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása