Ranieri: A teljesítmény megvolt, az eredmény nem

Az Öreg Hölgy, talán szerencsétlen módon, de veszített a Siena ellen, akik úgy tűnik túlságosan is megnehezítették Ranieri fiainak életét. A Houssine Kharja által hetedik percben szerzett gól véglegesítette csapatának Serie A státuszát. Ranieri elismerte, hogy csapata többet is tehetett volna a fordítás érdekében.

„A játékot egy olyan góllal veszítettük el, amiről azt gondolom nem igazán számított. Ezek olyan típusú mérkőzések, amikor a csapat próbál nyerni vagy döntetlent játszani és a végén mégis veszítünk.”


„Megpróbáltuk a saját játékunkat játszani és több helyzetet is kidolgoztunk, de gólt mégse tudtunk szerezni. A teljesítmény megvolt, az eredmény nem, türelem, jövő héten újra megpróbáljuk.” (a nyilatkozat tegnapi, tehát a héten) „Nagyon védekezően játszottak és szeretnek így játszani, izzadva a nyomás alatt, a gól őket erősítette, de nekünk csak mennünk kellett előre.”

A Bianconer ezzel elveszítette a lehetőséget, hogy befogja a Romat a második helyen. A aövetkező fordulóban, a csapat a Catania ellen lép pályára idei szezonbeli utolsó hazai mérkőzésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr434642064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 11:49:43

Hát szerintem nem volt több helyzetünk, mint a Siena-nak. (De ő tudja.) Remélem a nyáron jön minimum 3 jó játékos, mert szükség lesz rá, ha már az ilyen meccseket sem tudjuk megnyerni. (Igaz, ennek a meccsnek semmi tétje nem volt, hiszen a BL már biztos, de attól még ezt a mérkőzést simán hozni kellett volna.) Az egész bajnokságban az volt a baj, hogy a kiscsapatok ellen nem voltak feltüzelve a játékosok, ha a kisebb csapatokat mind megvertük volna, akkor az első vagy második helyen lehetnénk.

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 12:28:38

Jövő évi álomcsapatom: ----------------------------Buffon---------------------------- Lahm----------Stendardo-----------Chiellini----------Zambrotta Camoranesi---------Aquilani-----------Sissoko-----------Nedved -----------------DelPiero---Trezeguet/Iaquinta---------------- Többi játékos: Cudicini, Novembre, Mirante, Grygera, Mellberg, Andrade, Zapata, Molinaro, Zaccardo, DeCeglie, Jankovic, Marchisio, Zanetti, Cigarini, Giovinco, Palladino, Amauri, Lanzafame Na ezzel a csapattal a Bajnokság és a BL favourit-jai közé tartoznánk, legalábbis szerintem. Igaz, ezt a csapatot nehéz lenne összehozni, de csak egyszer kéne megtenni, és 4-5 évig a top-on lennénk. (És ezalatt többet lehetne áldozni a fiatal tehetségeinkre) Nektek mi lenne következő évre az elképzelésetek?

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 12:29:54

"álomcsapat" (Nem is annyira elképzelhetetlen.)

vizi8 2008.05.05. 12:31:36

McTomi ezzela csapattal csak az a baj högy a gerince már túl van a harmincon, max 1-2 évre lehet rájuk építeni.

DJKGB 2008.05.05. 12:45:13

Szerintem nagyon jó lenne ez a csapat,de az esélye, hogy ez megvalósul, kb 1%. Lahm-ért nagy a versenyfutás és a barca finoman szólva lépéselőnyben van. Stendardo megtartása rengeteg pénz lenne... Aquilanit max szerintem Palladinoért adnák oda, Cudicini és Mirante közül csak az egyik lesz nálunk, luxus lenne két nem rossz kapust ültetni a padon, sőt az egyik még a padon sem ülne! Zaccardo, Zapata, Amauri, Cigarini nem fog nálunk a padon ücsörögni. Ja és persze Palladino sem fog még egy évet végigülni. Örülnék nagyon ennek a csapatnak, de szerintem esélytelen. És az a baj, hogy szerintem egy új edző is kéne, mert a rangadókra ki tud találni vmi meglepőt, fel tudja tüzelni a csapatot, de a bajnokság ebben az évben a kis csapatokon ment el... Szeretem Ranierit, de nem tud nagy dolgokat nyerni! Egy-egy meccsre jó!

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 14:05:48

DJKGB egyetértek veled. (egyébként Cudicini-t véletlenül hagytam ott) Már olyan cikkeket is olvastam, hogy Lahm és a Barca megegyezett, de ezt Flamini példájával megcáfolnám, mert róla is írták, hogy megegyezett a Juve-val, és most meg azt olvastam, hogy Milano-ba költözik a Milan csapatához. Meg Amauri is ott van példának, pár hete írták, hogy egyezség született a Palermo és a Juve között, de most már a Milan-ba menne. Igaz, hogy Lahm-ot Zambrotta utódjának vennék meg a "Katalánok", de élénken érdeklődnek DanielAlves iránt, és szerintem ez azt jelenti, hogy inkább Alves lesz a befutó, mivel szeretnek pénzt kidobni az ablakon.(pl.: Henry,Zambrotta...)

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 14:12:43

Na és ehez a csapathoz mit szóltok?: ----------------------------Buffon---------------------------- Zambrotta----------Stendardo----------Chiellini---------Grosso Camoranesi--------XabiAlonso-----------Sissoko----------Nedved -----------------DelPiero---Trezeguet/Iaquinta---------------- Ez már nem is megvalósíthatatlan.

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 14:19:49

Stendardo-ról annyit, hogy elég, ha odaadjuk Legrottaglie-t+7millió€-t és ennyi. Legrottaglie-t úgysem szeretem, mert egy nagy s**r. Vagy pedig odaadjuk Zebina-t+Legrottaglie-t+3,5millió€-t. Legrottaglie biztos kelendő lesz a nyáron, mert olaszországban azt mondják róla, hogy ez az egyik legjobb szezonja. (milyen lehetett a roszabb szezonja?) Ez az üzlet a Lazio-nak is megfelelő lenne, mert védőproblémákkal küzdenek. (13.-ak, és még ki is eshetnek.)

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 14:22:17

Ja és még annyit Stendardo helyzetéről, hogy a Lazio edzője, és a vezetősége sem látná szívesen a csapatában, mivel összeszólalkoztak (Stendaro-edző,vezetőség), és mikor ez megtörtént el akarták adni, de inkább csak kölcsönadták.

Juvetto 2008.05.05. 14:23:52

McTomi (juvenpool)! Egyet biztosan aláírnék... vigye bárki Zebinát+3M eurot!! :D

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 14:28:14

xD Én Zebina-t és Legrottaglie-t ne, szeretem a csapatban. Ők az egyetlen negatívum a klubban + Secco (jobbulást neki). Zebina és Legrottaglie nem Juve-szintű játékosok. Nyáron remélem mindkettőtől megszabadul a csapat.

Juvetto 2008.05.05. 15:00:53

Buffon Zaccardo Zapata Chiellini De Ceglie Camoranesi Aquilani Sissoko Nedved Del Piero Trezeguet Cserék: Mirante, Novembre, Grygera, Mellberg, Stendardo, Criscito, Belhadj, Molinaro; Marchionni, Salihamidzic, Cigarini, Zanetti, Giovinco; Iaquinta, Palladino, Piatti, Lanzafame Hm? :) FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.05.05. 15:03:14

Buffon Zaccardo Kompany Chiellini Zambrotta Camoranesi X.Alonso Sissoko Nedved Del Piero Trezeguet Cserék: Mirante, Novembre, Grygera, Mellberg, Stendardo, Criscito, De Ceglie, Molinaro; Marchionni, Salihamidzic, Cigarini, Zanetti, Giovinco; Iaquinta, Palladino, Piatti, Lanzafame Hm? :) FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.05.05. 15:05:38

Vagy valahogy vegyítve a 2., 7., 12. és 13. ... :) FORZA JUVE!!!

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 15:37:25

Belhadj jöhetne. Kedvenc balhátvédem.

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 15:39:03

*Egyik kedvenc*

DELPIERO86 2008.05.05. 15:59:13

Ugyan már..kinek kell az ÁRULÓ Zambrotta?? mert a Juvéba nem!! Pár minőségi játékos jöhetne..:)AMugy jó csapatunk van:)FORZA JUVE!!

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 16:44:25

Hát igen azt már leírtam, hogy én miért nem látnám szívesen Zambrotta-t viszont. De Grosso vagy Belhadj vagy Taiwo jöhet. Őket szeretem. (Nem mintha Zambrotta-t nem szeretném, mert a válogatottban még mindig az egyik kedvenc védőm.) Most idézem magam, hogy miért nem látnám szívesen Zambrotta-t: "Zambrotta a Juve-ban nagy hírnévre tett szert, de mikor baj volt, már ment is el, és most ugyan ezt teszi a Barcelona színeiben is. (Bár az is lehet, hogy csak nem érzi otthon magát a spanyol fociban.)"

Vittorio24 2008.05.05. 17:09:32

Úgy látom abban minden Juve szúrkoló egyet ért,hogy legrottaglie-t el kell sózni a picsába,ne legyen itt nálunk az az ember tényleg nem ide való.Valamint mehet Belardi,Novembre,Vansrtattan ők kapusok a 3helyett kellene egy minőségi csere kapus,az álmom erre a posztra Gomes a PSV-ből,aki remek kapus sok nagy csapatnak megkeserítette a dolgát a BL-be,igazi bravúr kapus felváltva védhetne Buffon-nal.Mivel jövőre bajnokság,BL,olaszkupa azaz lesz bőven meccs.Ja és Birindelli se kell már,neki már lefőtt a kávé,de úgy tudom ő nyáron visszavonul. Nos ennyi lenne a távozók névsora. Az érkezők minőségi játékosok legyenek Gomes cserekapusnak,védelembe Zapata középpályára Lampard vagy Van der Vaart,csatárnak Huntelaar. Ha ezek az igazolások megvalósulnának igazán jó csapatunk lenne.De ne feledkezzünk meg a biztos érkezőkről se azaz Mellberg-ről és Giovinco-ról se,ők is hasznos játékosok.

mmartin91 2008.05.05. 17:16:38

Ha én lennék Secco helyett:D akkor így állna fel köv.szezonban a csapat: Buffon ???-Zapata-Chiellini-Taiwo Camoranesi-Lucho-Sissoko-Nedved Trezeguet-Del Piero Jobb bekket naon nehéz lenne szerezni mert nincs megfelelő ember.Nyilván Lahm kiváló játékos de álom kategória,sokkal inkább megy a Barcába.Esetleg a portugál Miguel lehetne jó választás és ő nem is olyan drága.Zaccardo-t nem tartom Juve szintű játékosnak csakúgy mint csapattársát Barzagli-t.Lehetne kísérletezni De Silvestrivel de sztem még kevés lenne kezdőnek. Egyébként a valóságban Ranieri maradni fog az edzőnk és összesen 7 játékos fog érkezni(Mellbergen kívül),figyeljétek csak meg. Fog jönni egy cserekapus(remélem Mirante),középhátvéd(Zapata vagy Stendardo),visszajön a 3 fiatal(Giovinco,Marchisio,De Ceglie),középső középpályás(remélem Lucho de most a Barca is bejelentkezett érte),csatár(99% Amauri).És ennyi,ez lesz az erősítés és kész.

RICh 2008.05.05. 17:39:11

martinéval 1 et értek de most be kell tegyem Muntarit Lucho hejére(pedig nagyon szeretem)És Piattit is szivesen látnám LASSUS BÁCSI LEGYEN FRISSSSSSS PLSSSS!!!!!!!

Vittorio24 2008.05.05. 17:43:21

A 3fiatalról Marchisio-ról semmit nem hallunk az ő teljesítménye egyenlőre nem jelentene komoly erősítést,szóval őt még flesleges visszahozni,max csak eggyel többen lennénk vele és a középpálya arra a posztjára ahol ő játszik olyan jelöltek vannak,mint Flamini,Muntari,Van der Vaart és a Ranieri által favorizált Lampard szóval erre a posztra teljesen felesleges visszahozni Marchisio-t,mivel ide egy klasszis fog érkezni minden valószínűség szerint. De Ceglie lehet,hogy nagy reménység de még a Siena-ba se stabil kezdő nagyon hullámzó a teljesítménye.Tehát egyenlőre ő se jelentene komoly erősítést. A fiatalok közül egyedül Giovinco érdemli meg maximálisan,hogy visszahozzuk. Én Mirantét láttam többször védeni hát mit mondjak nem voltam elájulva tőle,és akkor még finoman fogalmaztam.Csere kapusnak megbízható jó kapus kell Gomes vagy Pelizzoli mivel jövőre sok nagy meccsünk lesz kell a jó beugró kapus.Egy Mirantéval nem lennénk kisegítve ez az igazság. Szerintem nem fogunk túl költekezni jön Mellberg(ő középhátvéd) és Giovinco,valamint egy csere kapus(Gomes),egy balhátvéd(Belhadj),középső középpályás(Van der Vaart vagy Lampard),és egy csatár.Tehát 6fő érkezés várható az előbb leírt posztokra persze. Felesleges 8-10 játékost összevásárolni,mert akkor mire őket beépítennénk a csapatba rámenne az egész szezon.

mmartin91 2008.05.05. 17:56:00

Hidd el Vittorio én sem hoznám vissza normálesetben Marchisio-t és De Cegliét mert nem megyünk sokra velük ezt én is így gondolom.De multkor vki leírta h 4 saját nevelésű ember kell majd a BL szezonra szal ez az oka annak h megváltozott a véleményem.Nyilván visszahozzák a 3 fiatalt meg még vki bittos van aki saját nevelés. Az én véleményem szerint Pelizzoli egy kibaszott nagy potyakapus aki kurvára nem alkalmas arra h itt védjen nem véletlen h a Roma elsüllyesztette a picsába Oroszországba.Gomes teljesen egyértelmű h a büdös életbe nem lesz nálunk cserekapus mivel nem hülye,ha állítólag a Milan hívja kezdő kapusnak akkor talán nem hozznák jön Buffon mögé.Egyébként nem egy nagy ász kapus,egy nagydarab ember,vannak nagy védései de potyái is.Igazából nehéz naon jó cserekapust találni éppen ezért nem kéne felesleges pénzeket kidobálni hanem visszahozni Mirantét aki nem olyan rossz.Pl: ennek a Schwarzer szerződtetésének sem örülnék mert 35 éves és semmi értelme h idehozzuk.Akkor inkább a 11 évvel fiatalabb Mirante kapjon lehetőséget aki még fejlődhet,lehet h nem fog de lehet h igen.

Juvetto 2008.05.05. 17:57:41

DELPIERO86! Abszolút megértem az álláspontodat, de: én egyszerűen imádom Zambrotta-t(játékát:) ) és rá nem tudok haragudni!! Az persze csak az én véleményem, hogy boldog lennék, ha az egyik favoritom újra a kedvenc csapatomban játszana...ez teljesen szubjektív. :) Vittorio24! Novembre-t meg kell tartani, nem is csak azért, mert kell 3.számú hálóőr is, hanem, mert szükség van rá, hogy Gigi-ék rendesen eltudják végezni az edzésmunkájukat, persze a kapusedzővel együtt. Sőt, még akár egy 4.számú is kell a keretbe, de kifejezetten csak az edzéshez. Dehát a Primaveraból bármikor feltudunk hozni... Én nem vagyok kapus, de tudom, hogy ez nekik kell, valahogy így működik náluk... :) Gomes pedig nem hiszem, hogy idejönne, mert számára legjobb esetben is max. a meccsek 1/3-a juthatna, és szerintem az neki nem lenne megfelelő. Persze én is nagyon örülnék, ha jönne. Ugyanakkor cserének kissé sok lenne a fizuja és ne mondjátok, hogy "de kibírja a pénztárcánk", mert azért gazdálkodni is kell és mondjuk Mirante tökéletesen megfelelne(szerintem elfogadná, hogy a világ legjobb portása mögött 2.számú)... Azt meg gondolom csak némi figyelmetlenségből írtad, hogy csak a 3 cserekapust, Legro-t+Birindelli? És akkor Almiron, Olivera, esetleg Nocerino, Tiago, de legfőképp Zebina?!! McTomi (juvenpool)! Hibáztam, Taiwo-t lehagytam... :) De nemrég hosszabbított, talán ezért nem írtam. Persze attól még bőven jöhet. mmartin91! Azért annyira nem rossz az a Zaccardo srác... Nem egy Zambrotta, de még csak nem is egy Grosso-szintű játékos, de szerintem nálunk beválna. De Silvestri-nél jobb!! És, hát annál a fogalmatlan Zebina-nál meg 100000-szer(mert, hogy sokan a kezdőbe tennétek/tettétek volna ebben a szezonban). Amúgy sajnos szerintem is igazad lesz, ami a majdani érkezőket illeti... :( De akkor is reménykedem!! FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.05.05. 18:01:09

Pelizzoli-t én is nagyon jó ötletnek tartom, örülök, hogy más is "emlékszik" még rá! :) Csak sajna nem Secco-ék... :( FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.05.05. 18:10:30

Ja, és nem mmartin91 mementojára értettem... De szerinte senki sem jó Mirante-n kívül. Szerintem is ő lenne a legjobb megoldás, de azért 2. számú kapusnak ne lenne jó egy Schwarzer, Cudicini, vagy Pelizzoli?!?! Ez egy kicsit erős! Hangsúlyozni kell, hogy 2.számú kapus, nem Gigi-utód kell most még(remélem még vagy minumum 6 évig nem!), tehár egy 35 éves rutinos hálóőrben még jócskán benne van 2-3 jó év, mert a kapusok ebben is másként működnek... FORZA JUVE!!!

Vittorio24 2008.05.05. 18:17:10

Juvetto igazad van,jó persze Almiron és Olivera mehet amerre lát ők tényleg nem kellenek. Ha választani kell Schwarzer,Lehmann,Cudicini,Mirante és Pelizzoli között akik felmerültek cserekapusnak akkor egyértelmű,hogy Pelizzoli cserének simán jó lenne.Ő mikor olaszba védett nagyon jól ment neki bravúrt bravúrra halmozott.Szóval Pelizzoli nálam!!! ilyet nem hallottam hogy 4sajátnevelésű kell a BL-be maximum 3fő 23év alatti játékos. Akik pedig 3 fő tuti Chiellini,Sissoko,Giovinco!Ilyet eltudok képzelni. De kérdem én az internek mikor lesz 4saját nevelésű játékosa BL-be soha a picsába nem lesz még 1fő se mivel 27idegenlégiós van a keretbe.

Juvetto 2008.05.05. 18:29:47

Állítólag lesz ilyen kritérium...majd meglátjuk. Kíváncsian várjuk a pl. interes, vagy az arsenalos lépéseket! :D:D:D Vittorio24! Amúgy tök jó, hogy mi jó ötletnek tartjuk Pelizzoli-t, de az ő esetleges leigazolása még csak fel sem reppent még... :( :)) FORZA JUVE!!!

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 19:10:42

Linket hova lehet írni, mert a Nemzetisporton fent van az új BL szabályról a cikk?.

Daccc 2008.05.05. 19:15:26

Flamini alairt a Milanhoz! Hivatalos :((

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 19:39:29

Bocs, de akkor ide teszem a linket. Új BL szabályzat: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177901&archiv=1&next=0 (Előre is bocs, hogy ide rakom.Remélem nem jelent gondot.)

piatti 2008.05.05. 19:41:35

Sziasztok márha megint az átigazolás a téma megszeretném kérdezni, hogy szerintetek ki lehetne camoranesi utodja? forza juve!!!

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 19:45:55

Szerintem Jankovic

Edgár 2008.05.05. 19:46:00

Nekem meg: Buffon Zambrotta-Andrade-Chiellini-Vargas Camoranesi-Sissoko-Lucho Gonzalez-Nedved Trezeguet-Del Piero cserecsapat: Akárki Grygera-Mellberg-Legrotaglie(Thuram)-Molinaro Marchionni-Zanetti-Aquillani-Giovinco Iaquinta-Amauri kb. (Ez a Thuram most jutott eszembe sztem őt ingyen lehet hozni a Barcától és ő egy megbízható középhátvéd, igaz, hogy már öreg, de még mindig sztem a legstabilabb)

Ismeretlen_53881 2008.05.05. 19:47:30

Lassus, lassan csinálhatnál oldalra egy 'transzferkarantén" boxot, ahová mindenki nyugodtan leírhatná minden óhaját-sóhaját, akár napi ötször is, és akkor nem vésnék be minden bejegyzéshez legalább háromszor az álomcsapatukat, meg hogy szerintetek jó lesz, szerintetek jön-e.. :) Mert szerintem nagyon idegesítő tényleg minden 2-3. bejegyzésnél 25-30 ilyen jellegű komment. Most pedig törölj mielőtt meglincselnének a kritikám miatt :)

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 19:48:35

Ez egy jó ötlet!

Vittorio24 2008.05.05. 20:01:39

passerby amit írtál az egy oltári baromság,mivel ez egy szurkolói fórum és itt mindenki nyugodtan elmélkedhet az igazolásokról ki lenne jó és ki a reális célpont,ez mindenkinek a szívügye nyílván ez foglalkoztatja legjobban az embereket és ha téged ez idegesít,Hát NE OLVASD,ennyi lenne. Ciao! Forza Juve!!!

Juvetto 2008.05.05. 20:02:55

passerby! Az ötlet jó, viszont figyelem egy ideje(vagyis egyszerűen csak feltűnt), hogy Neked öcsém mindíg van valami hasfájásod!! Ez az igazán idegesítő!!!! Amúgy azt olvastam, hogy Flamini 5.6M eurot keres majd évente a Milan-nál, szóval kb. 2-2,5M-val többet, mint amit itt kapott volna...

Juvetto 2008.05.05. 20:05:52

Vittorio24! Teljesen igazad van, mindössze annyi, hogy ez nem fórum, hanem blog(én sem tudtam mi a lényeges különbség, de van jelentősege)... :) FORZA JUVE!!!

mmartin91 2008.05.05. 20:08:58

Sztem passerby ötlete jó.Mindenki leírhatná az álomcsapatát h mit szeretne a köv.idényben,remek ötlet. piatti:Camoranesi utódja lehetne Giovinco,Nedvedé meg Capel.Sztem ez elég fasza lenne.

Vittorio24 2008.05.05. 20:09:45

Már megfigyeltem a rohadás milan szándékosan tesz nekünk keresztbe játékos átigazolási ügyekbe már többször megtette akivel tárgyalunk arra rálicitál nem azért mert feltétlenül kell a játékos nekik csak szimplán keresztbe tesz nekünk. De remélem a beszopják és csak az uefa marad nekik mivel a Fiorentina sokkal jobban megérdemelné a 4.helyet,a firenzeiek 35fordulón keresztül ott álltak és emlékszek a mocsok milan ősszel még az első10-be se volt benne tehát teljes mértékbe nem érdemelnék meg.

Juvetto 2008.05.05. 20:23:05

piatti kérdését illetően egyetértek mmartin91-gyel. FORZA JUVE!!!

RICh 2008.05.05. 20:29:08

FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!!FRISS!!! ja és még valami:FRISS!!!!!!!!!!!!!!!!!LÉCCCCCIIIII!!!!

Juvetto 2008.05.05. 20:29:19

Ja, valamint esetleg maga az "eredeti":) Piatti is jó alternatíva lenne, de az ő játékát még nem nagyon ismerem, csak a hallottakra alapozom a tippet. Meglehet, ő inkább előrébb játszik, amitől persze nem lenne kihúzva a listáról... :) FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_74763 2008.05.05. 20:31:20

majd Lassussal megvitatom az itt felmerült ötleteket, de most nagyon el vagyok havazva, szerdán vizsgázom és még sokat kell tanulnom, talán később lesz friss de nem ígérek semmit

Ismeretlen_53881 2008.05.05. 22:14:51

Egyrészt gondolom én is leírhatom a véleményemet. Másrészt szignifikáns különbség van egy blog és fórum között, de ebbe inkább nem kezdek bele. Ez egy blog. Harmadrészt egy hasfájásnál sokkal idegesítőbb, ha valaki minden harmadik bejegyzéshez bemásolja ugyanazt a 4-5 sort, érdemi vita viszont nem alakul ki "fontos" dolgokról. És igen, van annál fontosabb dolog hogy Lucho vagy Muntari, ezek csak pletykák. Ezért lenne jó száműzni ezeket egy külön topicba/boxba. Bár van egy gyanúm, akkor egyesek máshova sem tudnának írni, mert csak annyit tudnak, hogy xy kell, xy meg szar. A szurkolás nem csak erről szól. Ugyanakkor ez egy blog, és ha ez Lassus szerint így van jól, áldásom rá, az ő blogja, majd járathatom a szám ha csinálok jobbat.. :) Ja és aki frissítésért ordibál, miért nem fordít inkább pár cikket? :)

Ismeretlen_53881 2008.05.05. 22:21:01

Na jó, akkor még annyit, hogy a legtöbb blogon elég erősen száműzik az offolást. Csak hogy megértsétek: nem azzal van bajom, hogy ötvenszer leírjátok ugyanazt, hanem azzal, hogy ötven helyre írjátok be. Ha lenne erre egy állandó hely, akkor a teljesen mással foglalkozó híreket nem kellene szétoffolni. A hírhez hozzászólást kell írni, tehát hozzászólni a témájához...

asvééd 2008.05.06. 09:45:29

Ez megint olyan "Ranieris" nyilatkozat!Nesze semmi fogd meg jól!!!!Ezt egy mondatban is elmondhatta volna,csak ahhoz tökösebbnek kéne lenni!:) -Ma a csapat messze a tudása alatt teljesített!!!-ennyi!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.05.06. 15:56:35

Biztosan észrevettétek, hogy az utóbbi majndnem egy hétben nem én írtam a bejegyzéseket, hanem yuuzer, mert én nem voltam itthon. Tegnap pedig annyi munkám volt, hogy csak este értem haza, utána arra sem volt erőm, hogy bekapcsoljam a gépet. Ma is elég húzós napom van, de megpróbálok frissíteni majd, ha otthon leszek. passerby: Az átigazolásos bejegyzést még megvitatjuk, de ha emailben leírnád, mire gondolsz, azt nagyon megköszönném. Ez másokra is vonatkozik ;)

Ismeretlen_53881 2008.05.06. 19:17:10

Ment mail.

Ismeretlen_22017 2008.05.06. 20:52:34

Flaminiben elég nagyot csalódtam, bár valahogy egy percig sem éreztem, hogy a miénk lesz. Ez van, jön majd más. Remélem, megbánja, hogy nem ide jött :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9903) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7430) Olasz Kupa (322) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása