Blog szabályzat

1. a blogon szereplő bejegyzések legnagyobb része saját munka, amennyiben mégis máshonnan van átvéve, ott a forrás megjelölés is szerepel. Ha szeretnéd valamelyik bejegyzést felhasználni, nyugodtan tedd meg, nem kell megkérdezni, de a forrást Te is jelöld meg!

2. a blog nem fórum, nem azért jött létre, hogy Te leírhasd a véleményedet. A bejegyzésekhez azonban hozzászólhatsz, ha van mondanivalód.

3. a hozzászólás nem mocskolódást jelent. Amennyiben mégis ezt csinálod, a blog szerkesztőinek jogában áll moderálni a kommentedet. Teljesen szubjektív módon. Reklamációt nem fogadunk el.

4. a másik hozzászólót ne szidalmazd, és ne kötözködj; amennyiben mégis megteszed, a blog szerkesztői moderálhatják a hozzászólásodat. Reklamációnak helye nincs.

5. a kommentelési lehetőség azért van, hogy a bejegyzést kommentáld. Amennyiben nem oda tartozó; vagy hosszabb tartalmú hozzászólást írsz; máshonnan átvett cikket publikálsz - akár forrás megjelölésével együtt -, a blog szerkesztői moderálhatják a teljes kommentet.

6. egy hozzászólást ne írj oda több bejegyzéshez! Keresd meg, melyikhez illik leginkább, és tedd oda. Ha mégis leírod több helyre, a hozzászólásodat törölhetjük.

7. ha találsz valami érdekes cikket, fordítasz valamit, és úgy érzed, helye van a blogon, küldd el az oldal szerkesztőjének. Ha tényleg megfelelő, ő a neved alatt megjelenteti azt a blogon. A címét megtalálod az "Egyéb" menüpontnál. A szerkesztő nem változtat az írás lényegén, de a helyesírási, stilisztikai hibákat javíthatja.

8. amennyiben nem szeretnél bejegyzést küldeni, vagy annyira nem találod érdekesnek, hogy bejegyzésként kikerüljön, mégis olyan híred, pletykád van, ami érdekelhet másokat is, ne írd be teljes terjedelemben a kommentekhez, mert moderálásra kerül. Írj egy rövid összefoglalót, mindenki érteni fogja úgy is.

9. a blog szerkesztői nem kérnek tanácsot, milyen bejegyzés kerüljön ki az oldalra, főleg kommentben nem. Szintén nem szükséges, hogy figyelmeztess: nem frissült az oldal. Amennyiben ezeket mégis megteszed, a hozzászólásod moderálásra kerülhet.

10. a blog a sportról, a fociról, de főleg a Juventusról szól. Ennek megfelelően a politikának itt semmi keresnivalója. A blog szerkesztői ezért nyomatékosan felhívják a figyelmedet, hogy kerülj minden, politikával kapcsolatos megnyilvánulást! Amennyiben ezt nem tartod be, a hozzászólásod moderálásra kerül.

11. ha a blog szerkesztőinek többszöri felszólítása, illetve a hozzászólásod törlése ellenére sem viselkedsz a szabályoknak megfelelően, ki leszel tiltva a blogról.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr784642037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McTomi (juvenpool) 2008.05.05. 19:38:49

Bocs, de akkor ide teszem a linket. Új BL szabályzat: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177901&archiv=1&next=0 (Előre is bocs, hogy ide rakom.Remélem nem jelent gondot.)

rent villas · http://rent-holidayvilla.com/ 2011.03.29. 11:24:02

Ez egy nagyon érdekes cikket, köszönet részére cserépdarab. A honlap nagyon szép.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása