Morata megsérült az edzésen

Morata Alvaro_edzés.jpgÚgy tűnik, hogy igencsak döcögős és nehéz rajtot vehet a szombaton hivatalosan is a Juventus játékosává váló spanyol támadó, Álvaro Morata rajtja Torinóban, hiszen a klub hivatalos honlapjának hétfői közlése szerint a Real Madridtól érkező játékos bal térde kifordult a csapat edzése során.

A Juventus által hosszú hetek óta üldözött Álvaro Morata átigazolásának ügye szombaton zárult le, amikor a sikeres orvosi vizsgálatokat követően, a játékos és a torinói klub öt esztendőre szóló szerződést írt alá egymással, azonban a Real Madridnak az első két szezont követően, opciós visszavásárlási joga lesz a támadó játékjogára.

Az Öreg Hölgy orvosi stábja kedden méri majd fel Morata állapotát, hogy megállapíthassa mennyire súlyos a sérülés, s ennek tudatában döntenek majd arról, hogy milyen hosszú kihagyás vár a torinói újoncra, azonban az olasz sajtó várakozásai szerint Morata 30-40 napos pihenőnek néz elébe.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.22. 08:00 |

Címkék: hírek klub játékosokról

Evra: "A Juventus volt a helyes választás"

Evra Patrice_gólöröm.jpgA mai nap folyamán a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a játékossal és a Manchester Uniteddal is megegyezésre jutott, s ennek nyomán a francia válogatott 33 esztendős védőjátékosa, Patrice Evra két esztendőre elkötelezte magát a torinói klubhoz.

Az ügyben megszólalt Evra is, aki nyáron előbb szerződést hosszabbított Manchesterben, majd nyolc szezont követően, végül mégis újra Itália felé veszi az irányt.

"Úgy gondolom, hogy pályafutásom jelenlegi szakaszában az átigazolás a Juventushoz volt a megfelelő döntés, ezáltal újabb kihívásokat állítok saját magam elé, s megpróbálok tovább fejlődni." - nyilatkozta Evra a Sky Sport Italianak.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.21. 20:45 |

Címkék: klub nyilatkozat játékosokról

HIVATALOS: A Juventus leszerződtette Patrice Evrát

Evra Patrice.jpgA Juventus megerősítette, hogy Patrice Evra átigazolt a Manchester United csapatától, és kétéves szerződést kötött az Öreg Hölggyel.

A francia válogatottat már számtalanszor összeboronálták a nyár során az Öreg Hölggyel, főleg mióta a Manchester United új edzője, Louis van Gaal leigazolta a fiatal Luke Shaw-t a Southamptontól, aki feltehetőleg Patrice Evra helyén fog játszani.

A Juventus a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy a balszélső 2016-ig érvényes szerződést írt alá az olasz klubbal.

A torinói csapat a játékos leigazolása érdekében a manchesterieknek 1,2 millió font kifizetésére kötelezte magát két év alatt, ami további 0,3 millió fonttal nőhet, amennyiben a Juventus bejut jövőre a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

2014.07.21. 16:58 |

Címkék: hírek mercato játékosokról

Evra bejelentése rendkívül közel

Evra Parice_fut.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint ma lehet az a nap, amikor a Juventus bejelenti Patrice Evra Manchester Unitedtől való leigazolását.

Ugyan Antonio Conte múlt heti távozása az olasz rekordbajnoktól a hírek szerint hátráltatta a játékost a döntésben, hogy a Juventust válassza-e vagy sem, úgy tűnik, hogy a tapasztalt védő a várakozásoknak megfelelően végül rábólintott az átigazolásra.

A harminhároméves futballista megszerzését, aki kétéves szerződést kötött a klubbal, elvileg a hétvégén kellett volna bejelentenie az Öreg Hölgynek, ám ez máig várat magára.

A La Gazzetta dello Sport érvelése szerint a manchesteri csapat azért halogatta eddig a bejelentést, mert ez hatással lehet a klub New York-i tőzsdei helyzetére.

A napilap megerősíti, hogy a megállapodás megszületett, és mindegyik fél aláírta a szerződést, így a bejelentés várhatóan a mai napon meg fog történni.

2014.07.21. 13:00 |

Címkék: hírek mercato játékosokról

Rabiot 2015-ben csatlakozhat a Juventushoz

Rabiot Adrien_1.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Juventus szóbeli megállapodásra jutott a Paris Saint-Germain távozni kívánó középpályás tehetségével, Adrien Rabiottal, aki 2015 nyarán, ingyen igazol majd Torinóba a francia fővárosból.

A 19 esztendős középpályás, akit hazájában korosztálya egyik legnagyobb ígéretének tekintenek, nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését a dúsgazdag francia kirakatklubbal, s a biztos játéklehetőség reményében, szeretné máshol folytatni pályafutását.

A tárgyaló felek legkorábban fél év múlva rögzíthetik hivatalos formában megegyezésüket, s Rabiot a Juventus francia tehetségei, Pogba és Coman példáját követve, veheti majd az irányt Itália legeredményesebb klubja felé, ahol remélhetőleg együtt írhatják tovább az Öreg Hölgy történelmét a nagy elődök, Platini, Zidane és Trezeguet nyomdokaiba lépve.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.21. 09:00 |

Címkék: pletyka mercato játékosokról

Pereyra egy lépésre a Juventustól

Pereyra Roberto labda.jpgOlasz sajtóértesülések szerint az Udinese argentin középpályása, Roberto Pereyra már csak órákra van attól, hogy hivatalosan is a Juventus játékosa legyen, s erre enged következtetni az a tény is, hogy nem lépett pályára csapata St. Pauli elleni barátságos találkozóján.

Az argentin szélső a várakozások szerint egy évre kölcsönbe érkezik majd Torinóba, s a Juventus opciós vételi jogot is szerez majd arra, hogy egy évvel később 12 millió euróért véglegesen is magához kösse Pereyrát.

A váratlan edzőváltáson átesett Juventus igazgatója, Beppe Marotta hivatalosan is bemutatta a klub új szerzeményét, Álvaro Moratát, s a sajtótájékoztatón azt is kijelentette, hogy a napokban újabb játékosok csatlakoznak majd az Öreg Hölgy keretéhez.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.20. 19:00 |

Címkék: pletyka mercato játékosokról

A Juventus elutasította az AS Monaco ajánlatát Berardiért

Berardi Domenico_gólöröm.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint a Monaco júniusban elutasításra talált ajánlatot tett a jelenleg a Sassuolo csapatával készülő 19 esztendős tehetségért, Domenico Berardiért.

Az olasz napilap úgy tudja, hogy a francia élklub 22 millió eurót ajánlott az ifjú támadó játékjogáért, azonban a Juventus elzárkózott a tárgyalástól.

Azt követően, hogy a közös játékjogokról rendelkező megegyezések rendszere megszüntetésre kerül Olaszországban, Berardi még egy esztendeig a két klub, a Juventus és a Sassuolo tulajdonában maradt.

A felek előre rögzítették, hogy a fiatal támadó a szezon lezárultát követően, 14 millió euro fejében végleg és teljesen az Öreg Hölgy tulajdonába kerül majd.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.20. 17:05 |

Címkék: pletyka mercato játékosokról

Marotta: „Morata a világ egyik legtehetségesebb labdarúgója”

Morata Alvaro_hivatalos sajtotajekoztaton mezzel.jpgA Juventus igazgatója, Beppe Marotta legutóbbi interjújában a klub legújabb szerzeményét, Álvaro Morata kiválóságát ecsetelte, valamint további átigazolásokat ígért a következő néhány napra.

A klubvezető az Álvaro Moratát bemutató sajtótájékoztatón beszélt minderről.

„Morata fiatal játékos, aki 1992 októberében született. A Real Madridtól érkezik és a világ legnagyobb tehetségeinek egyike.

Spanyolországgal megnyerte az U21-es Európa-bajnokságot, elnyerve az aranycipőt, részt vett a Real Madrid legutóbbi Bajnokok Ligája menetelésében, és a királyi spanyol klubnál töltött hét év alatt elsajátította a győztes mentalitást.”

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.20. 10:00 |

Címkék: hírek nyilatkozat mercato játékosokról

HIVATALOS: Álvaro Morata a Juventushoz igazolt

Morata Alvaro_3.jpgA Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Real Madrid ifjú támadóját, Álvaro Moratát, azt követően, hogy a játékos Torinóban sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.

A 21 esztendős spanyol csatár tegnap este érkezett Olaszországba, hogy az orvosi stáb rendelkezésére álljon, majd a felek aláírták a kontraktust, amely révén Morata öt esztendőre kötelezte el magát az olasz rekordbajnokhoz.

A Juventus közleménye szerint az Öreg Hölgy 20 millió eurót fizet Morata játékjogáért, s ez az összeg, amely három részletben kerül majd kiegyenlítésre, némileg magasabb, mint a sajtóban korábban emlegetett 18 millió eurós vételár.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.19. 17:00 |

Címkék: hírek klub játékosokról

Nedvěd: „Conte egyszerűen elfáradt”

Nedved Pavel_1.jpgA klubot képviselő Pavel Nedvěd úgy véli, Antonio Conte azért hagyta ott a Juventust, mert már nem rendelkezett a kellő energiával a folytatáshoz, és már májusban le kívánt mondani.

Az egykori támadó középpályás a klubvezetésben foglal helyet, a Juventus igazgatóinak egyik, és egy cseh újsággal osztotta meg az okot, amiért Antonio Conte a múlt héten rendkívüli hirtelenséggel szerződést bontott a klubbal.

„Antonio azért mondott le, mert nem volt már meg benne a kellő energia a folytatáshoz, nem azért, mert bármilyen konfliktusba került volna az igazgatókkal.” - nyilatkozta az egykori cseh válogatott támadó.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.19. 15:29 |

Címkék: hírek klub nyilatkozat játékosokról

Miért nem érkezett Iturbe?

Iturbe Manuel_sárga mezben.jpgA Verona igazgatója, Sean Sogliano felfedte, hogy Juan Iturbe miért a Romában kötött ki hosszas huzavona után a Juventus helyett.

A pletykák szerint a támadó több ízben megegyezett a Juventus vezetőségével, és nagyon közel állt hozzá, hogy csatlakozzon a Zebrákhoz, ennek ellenére Antonio Conte lemondásának napján a Farkasok elhappolták a játékost mintegy 22 millió euróért (+ bónuszok).

"Iturbe egy rendkívül ígéretes tehetség, aki éhes a sikerekre. A Roma nagyon jó vételt csinált vele" - nyilatkozta Sogliano a Sky Sport Italiának.

"Hogy miért nem a Juventusba szerződött? Minden klubnak megvan a maga átigazolási stratégiája. Az ügy jóval bonyolultabb a háttérben."

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.19. 12:00 |

Címkék: nyilatkozat játékosokról

Morata: „Boldog vagyok, hogy a Juventusnál lehetek”

Morata Alvaro_4.jpgA Real Madrid csatára, Álvaro Morata péntek este megérkezett Torinóba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és kézjegyével lássa el az olasz klubbal kötött szerződését.

A fiatal spanyol támadó magánrepülőgéppel érkezett meg péntek este, a repülőtéren pedig már riporterek hada várta.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.” - nyilatkozta a csatár a Sky Sport Italia stábjának.

„Szombaton meglesz az orvosi vizsgálat, és alig várom, hogy utána belekezdjek ebbe az új kalandba.”

Álvaro Morata a péntek éjszakát a klub vinovói edzőkomplexumában töltötte, az orvosi vizsgálatra és a szerződés aláírására pedig szombaton kerítenek sort a felek.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.19. 10:00 |

Címkék: hírek nyilatkozat mercato játékosokról

Vidal: "Már most is egy top csapatban játszom"

Vidal Arturo_gólöröm_4.jpgA Manchester United heves érdeklődése nagy port kavart a Juventus-szurkolók háza táján. Korábban azt pletykálták, Antonio Conte is azért mondott le edzői posztjáról, mert a klub eladni készült a chilei sztárját.

Az éppen nyaralását töltő Vidalt is megkérdezték az eligazolás lehetőségéről, aki, bár elmondása szerint most is a legmagasabb szinteken játszik, nem sokat tud jövőjéről.

"Már most is egy top csapatban játszom, így elég nehéz más top klubokat emlegetni" - nyilatkozta a La Cuartának VB-n is lehetőséget kapó, chilei középpályás.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.18. 18:00 |

Címkék: nyilatkozat játékosokról

Allegri bízik Pirlóban

Pirlo Andrea_ünnepel.jpgA Bianconeri frissen kinevezett vezetőedzője, Massimiliano Allegri biztosította Andrea Pirlót a rendszeres játéklehetőség felől.

Az olasz válogatott vezére az AC Milan csapatánál nem kapott meghatározó szerepet Allegri vezérlete alatt, így több játéklehetőség reményében 2011 nyarán a Juventushoz szerződött ingyen. Pirlo ezt követően három Scudettót zsebelt be az Öreg Hölgy kulcsembereként, s mindvégig kedvenc szerepkörépben, registaként a védelem előtt játszhatott.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.18. 15:00 |

Címkék: klub pletyka játékosokról

Hivatalos: Quagliarella átigazolt a Torinóba

Quagliarella Fabio_gólöröm_2.jpgA Juventus kegyvesztett csatára a mai napon hivatalosan is elhagyta a csapatot, Fabio Quagliarella átigazolt a városi riválishoz, a Torino FC csapatába, ahol több éve megkezdte profi karrierjét.

A Torino 3,5 millió euróért veszi meg a futballista játékjogát, amely összeget három év alatt kell kifizetnie a klubnak.

Fabio Quagliarella 2010 augusztusában csatlakozott a Juventushoz, először opciós joggal kölcsönbe, amit aztán ki is használt a klubvezetés és így összesen körülbelül 15 millió euróért szerezte meg az Öreg Hölgy a szép gólokban jeleskedő csatárt.

A játékos hamar meghálálta a bizalmat, hiszen első félévében már a csapat húzóembere lett, vezette a házi góllövőlistát, és számos győzelemhez segítette a klubot. Azonban 2011 januárjában komoly térdsérülést szenvedett, amely miatt kénytelen volt kihagyni a szezon további részét.

Tovább a bejegyzéshez »

2014.07.18. 11:59 |

Címkék: hírek klub játékosokról