Több klub érdeklődik Mandragora iránt

mandragora_rolando_crotone.jpgOlasz források szerint a Juventus képviselői a minap a Genoa vezetőivel találkoztak Milánóban Rolando Mandragora átigazolásának az ügyében.

A bianconero csapat képviselői a város egyik hoteljében bonyolították le a találkozókat, és Massimiliano Allegrivel is találkoztak feltehetően az átigazolási piac fejleményeinek a megvitatása céljából.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Genoa képviselőivel is találkoztak a torinói rekordbajnok vezetői, az egyeztetés tárgyát pedig a torinói klub fiatal olasz középpályása, Rolando Mandragora képezte.

A Monaco kész 20 millió eurót fizetni az U21-es olasz válogatottért, azonban a Juventus szeretne visszavásárlási opciót foglalni a szerződésbe.

A Genoa kész 15 millió eurót fizetni, amennyiben visszavásárlási opciót is tartalmaz a szerződés, azonban a pletykák szerint az Atalanta is érdeklődik az olasz futballistáért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9914059586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.06.20. 09:38:48

Akár lehetőséget is adhatnának neki,de nálunk nem így megy...inkább Khedira! Adjuk oda ingyen inkább...

biancineri101 2018.06.20. 10:25:53

@fire06: Basszus úgy megnézném, hogy te mit csinálnál egy nagy csapat élén :)
feltételezem nálad a világ legjobb 16 évesei alkotnák a kezdőt, akik sorozatban 10 BL-t nyernénk (azért nem többet, mert feloszlatnák a sorozatot, mert úgyis csak mi nyerünk).
Azt nem is kell külön kiemelnem, hogy te mindenkit ingyen igazolnál le, jó játékosokat nem is engednél el, csak a tartalékokat, de őket is rekord összegekért.

pedronegroo 2018.06.20. 10:33:21

Maradjon a serie a-ban és legyen rá opciónk szerintem ez így korrekt lenne. De természetesen nem évekig kis-közép csapatoknak kölcsönadva várni hogy klasszis legyen belőle, ilyen Genoa, Crotone szintű csapatokba sose fog úgy fejlődni mint ha nálunk játszana folyamatosan lehetőséghez jutva.

jeneiPALI 2018.06.20. 10:55:52

Kölcsönbe vagy opcióval kell csak eleadni, olasz fiatal tehetséges, nemszabad elkótyavetyélni,khedira mikor megy?

2018.06.20. 12:38:50

@biancineri101: Te mit kötekszel csíra?! Normálisan beszéljél,vagy inkább kussoljál...

.Bulldeo 2018.06.20. 12:49:41

Hosszú távon remek játékosa lehetne a Juventusnak, igazi vezér jellem. Kulcskérdés, hogy hol fejlődjön, mert benne megvan a lehetőség, hogy ne csak mennyiségben növelje az olasz magot. Ha az Atalantába menne, Gasperini alá, az lenne a legjobb. Akkor lehet kevesebbet is kérni érte, visszavásárlási opcióval. De a Samp is jó csapat lenne neki, ha valóban érdeklődnek ők is. 1-2 év, aztán jöhetne, ha Továbbra is meggyőzően játszik.

Thug6Life 2018.06.20. 13:27:37

valaki árulja már el mitől olyan tehetséges ez a gyerek?én nem látok benne csak egy nagy ádám féle rúgófalat aki visszaadja a rá passzolt lasztikat.ilyenből már van nekünk 2 is a középpályán,az egyiktől alig várjuk hogy megszabaduljunk a másik meg szintén egy áltehetség.azért én még emlékszem a fiatal Marchisióra aki már akkor többet mutatott majd itt bekerült az év csapatába és még ő sem futotta be azt a pályát amit jósoltak neki.
szóval szerintem adjuk csak el a legmagasabb összegért.ha 3 Favilli szintű játékost tudunk venni belőle hogy fenntartsuk ezeknek a serie a töltelékjátékosoknak a körforgását akkor már megérte.egyszerűen a Juvénak nincsenek olyan scoutjai akik időben felismernék az igaz tehetségeket.

biancineri101 2018.06.20. 14:14:05

@fire06: Bocsi próbáltam viccet csinálni abból, hogy szerinted a BL győztes Real, Rekordbajnok Juve és a VB győztes németek nem értenek a focihoz és csak véletlenül játszatták Khedirát, míg Mandragoráért a genoa/atalantra jelentkezett csak be. Persze lehet hogy neki kellene kezdenie

2018.06.20. 14:23:49

@biancineri101: Azért itt jogos dolgokat írt @fire06: kolléga. Nem nagyon merünk fiatalokat bedobni a "mélyvízbe" sajnos és ezt Allegri tökélyre fejlesztette. Pedig ha nincsenek 200 millióink igazolni, akkor kulcskérdés lenne. Khedira esetében is igaza van, szégyen, hogy egy ilyen alibi játékos a Juve közelében lehet.

2018.06.20. 14:25:26

@biancineri101: Te komolyan még véded Khedrát?!? Űűűűűűűűűűűűűűűűűű......

biancineri101 2018.06.20. 15:02:57

@Dr. Grant: Nem látványos amit csinál de azért kulcs meccseken ő képes hozzátenni, míg mások nem igazán. idén nem tudom hogy a kanadai táblázaton volt-e aki jobban végzett nála a középpályáról. Nem vagyok egy szaktekintély, de azért az nem lehet véletlen, hogy Allegri inkább őt játszatja, mint Matuidit,Betancurt vagy Marchisiot. vele jobbak a csapat eredményei és ez fontosabb, mint hogy felfuttassunk egy tehetséges fiatalt. Azért az nagyon ritka, hogy egy már befutott 30éves középpályát kiszorítson egy tehetség, legalábbis a nagy csapatoknál, ahol az eredmények jönnek és a nem a kinevelés a klub profilja.
sokatokkal nagy a nézetkülönbségem, mert nektek, szerintem egy-egy fiatal felfuttatása a legfontosabb, nekem meg hogy jól szerepeljen a klub. Ha a klasszisokkal tehetségesebb Betancur se tud eleget játszani, akkor egy mandragórával mi lenne itt?

2018.06.20. 15:28:30

@biancineri101: Akkor de...jaj. :-(
Nem tudom, ki az a nektek, mintha Babot olvasnám...mindenesetre nekem nem egy fiatal felfuttatása a fontosabb, főleg nem Mandragoráé. De elég hamar kiszorítaná egy fiatal a hasznosabb, elszántabb játékával Khedirát, ha lehetőséget kapna. Ha nem Mandragora, akkor más, de nem tartana soká, ha a teljesítmény számítana ebben az ügyben. Allegri jó edző, de ember, vannak tévedési is. Hiba lenne letagadni. Khedira egy nagy tévedése, semmi több. Ha 1-2 játékost nem rózsaszín szemüvegen át nézne (míg 1-2-t kormozott üvegen át), megdöbbenne azon, mit lát.

biancineri101 2018.06.20. 15:36:46

@Dr. Grant: ne haragudj de én inkább megbízom Allegri döntéseiben, mint a tiedben.Ha ő szerinte jelenleg Khedira a kezdő, az nem véletlen szerintem. Biztos van aki őt ki tudná szorítani, de az az illető még nem a Juve keretének a tagja, a cikk kapcsán meg azt is kijelentem, hogy nem is Mandragora az.

Drotkoszoru 2018.06.20. 16:31:59

Mandragora jelen pillanatban nagyon-nagyon messze áll attól, hogy meghatározó játékos legyen egy Juventusban; de az se lepne meg, ha soha nem is érné el azt a szintet. 20 millió €-ért jó üzlet lenne az értékesítése. Egy visszavásárlási opciót persze érdemes belerakni a szerződésébe, hátha kinövi magát mondjuk Bergamóban. Ezzel meg is válaszoltam, hogy az Atalantában például szívesen látnám a következő szezonban. Ami Bentancurt illeti: szimpatikus gyerek, nem tűnik megilletődöttnek, beszarinak, de túlzásba estek vele kapcsolatban sokan. Rengeteget kell még fejlődnie, hogy beférjen a kezdőbe. Amennyiben érkezik 2-3 minőségi középpályás (efelől mondjuk vannak kétségeim), akkor akár kölcsön is adhatnánk a több játékperc reményében. A fiatalok nem beépítéséről: itt eredménykényszer van, Olaszországban egyébként sem olyan türelmesek a vezetők, nem fér bele 1-2 gyengébb szezon, eredmény, mert rögtön menesztik az embert. Ez nem Allegri sajátossága, máshol is ez a jellemző. Én úgy érzem, hogy aki valóban különlegesen tehetséges, az nálunk is megkapja a lehetőséget (lásd: Pogba, Dybala, de Rugani is egyre többet játszik). Allegri sem saját magának az ellensége, ha Mandragora vagy Bentancur annyira kiemelkedően jó lenne, akkor már beverekedték volna magukat a kezdő 11-be. @biancineri101: véleményével értek egyet. A Juventusnak trófeákat kell nyernie, nem fiatal hullócsillagokat kinevelnie.

Rikoo 2018.06.20. 16:57:46

@biancineri101: Reméljük holnaptól már igen.

2018.06.21. 00:16:54

@Drotkoszoru: Figyeljél már jóember...csak így logikusan...értem,a fiataloknak fejlődnie kell,igazatok van!
És vajon hogyan tud fejlődni valaki?! Messi vagy Ronaldo hónapokig a csere padon ücsörögve vagy a hatodosztályba kölcsönadva fejlődött?! Allegri egész egyszerűen egy beszari pöcs,igazi dogmatikus digó majom,fogalma nincs hogy építsen be fiatalokat a kezdőbe,ennyi,ha tetszik,ha nem,ez a szitu. Amit Bentancurral csinált idén,az kész röhej,épp a legfontosabb meccseken dobta be,egyébként azon kívül semmi...hát ez mi a lófasz?! És Rugani?! Szerencsétlent magyarázzátok,hogy bizonytalan,amikor három havonta pályára kerül,akkor sincs semmi állandóság,csak akkor kerül pályára,amikor az egész csapat fel van forgatva,mindenki a helyét keresi csak...ez egy nagy lófasz!

biancineri101 2018.06.21. 08:57:04

@fire06: Már ne is haragudj, de le lett írva hogy az igazi csillagokat játszatni kell ahogy Pogba is sokat játszott úgy Messi vagy CR is kezdő lett volna nálunk, szóval nem értem a példádat. Az hogy a Spanyol bajnokságban, ahol a taktika és csapatjáték kevésbé hangsúlyos, simán belefér hogy 1-2 kevésbé beérett játékos bohóckodjon (Pl: Ördegár vagy mi a túró), mert a klasszisok elől úgyis megoldják, az itt nem fér bele, mert a taktika megborul és oda a meccs. csak azért mert Allegri ezt felismeri még nem lesz pöcs, ahogy te fogalmaztál.
Említetted Betancurt, vele most az a baj hogy nem játszik, vagy az hogy Allegri játszatta? Az meg hogy szerinted nagy Csapatok ellen nem lehet játszatni az is engem igazol, vagyis nem érett játékos, nem áll készen.

2018.06.21. 09:08:55

Marotta megoldja: eladni 15-20M-ért...adjuk kölcsön 2 évre, mert a jó viszony fontos a kis csapatokkal. :D

FAF 2018.06.21. 10:21:35

@biancineri101: Szerintem pont azt írja fire06, hogy érdekes hogy Bentancurt pont a legfontosabb meccseken dobta be, de ha ott megbízott benne akkor kisebb csapatok ellen miért nem játszhatott. Szerintem meg kellene találni az egészséges egyensúlyt a fiatalok játszatásával kapcsolatban. Kisebb csapatok ellen lehetne játszatni őket, mondjuk ehhez az is kellene, hogy változzon az 1 gól után leállunk felfogás. Be kellene húzni azokat a meccseket időben és akkor egy egy fiatalt be is lehetne cserélni. Mondjuk amíg Khedirának fix helye van Marchisio előtt addig egy fiatal még úgy se fogja kiszorítani.

Drotkoszoru 2018.06.21. 11:49:15

@fire06: Szevasz jóember!
"értem,a fiataloknak fejlődnie kell,igazatok van!
És vajon hogyan tud fejlődni valaki?! Messi vagy Ronaldo hónapokig a csere padon ücsörögve vagy a hatodosztályba kölcsönadva fejlődött?!"

Messit és Ronaldót hasonlítani Bentancurhoz, Mandragorához vagy Ruganihoz, hát mit is mondjak.. Épp erről volt egyébként szó, hogy aki valóban különlegesen tehetséges, az nálunk is utat tör magának. Ott van Pogba esete: idejött, már az első edzés után azt mondták róla a társai, hogy kivételes dolgokra képes a labdával, nagy jövő áll előtte. Kezdetben csereként vetette be Conte, beállt, jól játszott, gólokat lőtt, be is verekedte magát a kezdőbe pár hónap után. De mondhatnám Dybalát is: már az első tétmeccsén betalált a Lazio elleni szuperkupa döntőn. Az első hónapokban erőnléti gondjai voltak, nem is volt kulcsember. 2 hónap alatt felpakoltak rá néhány kiló izmot, utána beverekedte magát a kezdőbe és a házi gólkirályunk lett. Nem lehet, hogy Bentancur, Mandragora vagy Rugani szimplán azért nem állandó kezdő nálunk, mert nem olyan kiemelkedően tehetséges játékos a maga posztján, mint mondjuk Dybala vagy Pogba volt? Hogyan fejlődhet egy fiatal? Először is: az edzésen hajtsa ki a belét is, lesse el a "finomságokat" a rutinosabb játékosoktól és tanuljon. Azután, ha lehetőséget kap, akkor adjon bele mindent és bizonyítson. Ha erre 5 perce van, akkor az alatt. Ott van például Vieri. Mikor hozzánk került a Juve a világ legerősebb csapata volt. Első meccsén becserélték, hajtott, mint a barom, először fejelt egy kapufát, majd addig ment előre, míg szerzett is egy gólt. Nem nyávogott érte, hogy csak pár percet kapott, élt a lehetőséggel. Pár hét múlva már a kezdőben találta magát. Bentancur egy argentin csapatból jött, óriási a differencia a két bajnokság között. Egyáltalán nincs még azon a szinten, hogy alapember legyen nálunk, ahogy Mandragora sem. Hogyan fejlődhetnek akkor mégis? Például a kölcsönadással (nem a hatod osztályba, ahogy a sarkított példád szólt) vagy eladással (persze visszavásárlási opcióval). Ott van Mandragora: lehúzott egy szezont a végül kiesett Crotonéban. Egész korrekt teljesítményt nyújtott, de ide még mindig kevés. A következő lépcsőfok, hogy egy Atalanta, esetleg Sampdoria kaliberű csapatba kerüljön, amelyik nem a kiesés ellen küzd, de mégis kezdő lehet. Amennyiben ott is bizonyít, akkor el lehet gondolkodni a visszahozásán, de jelenleg felesleges itt tartani.

"És Rugani?! Szerencsétlent magyarázzátok,hogy bizonytalan,amikor három havonta pályára kerül,akkor sincs semmi állandóság,csak akkor kerül pályára,amikor az egész csapat fel van forgatva,mindenki a helyét keresi csak...ez egy nagy lófasz!"

Rugani 22-szer kezdett a bajnokságban. Csak összehasonlításképp: Benatia 19-szer, Barzagli 14-szer, Chiellini 25-ször kezdett a 38 forduló során. A második legtöbbet foglalkoztatott középső védő volt a keretben, ami a bajnokikat illeti. Miről beszélsz mégis, hogy három havonta kerül pályára? Ősszel egymás után játszotta a meccseket, mégse tudott vele élni teljesen, mert Benatia kiszorította a kezdőből (nem örülök neki én se, de azt kell mondanom, hogy sajnos jogosan. A marokkói volt a legjobb belső védőnk az előző szezonban. Más kérdés, hogy ez kétes dicsőség, legalább annyira a többiek kritikája). Évről-évre egyre nagyobb szerepet kap Rugani a csapatban, ezt pontosan tükrözik a játékpercek. De hát felesleges mindezt magyarázni, te annyira utálod Allegrit, hogy az alapvető tényeket, számokat sem veszed figyelembe.

2018.06.21. 11:52:06

@biancineri101: Nem is kell nekem hinned. Nekem teljesen mindegy. De amit Allegri irányába csinálsz, azt úgy hívják, hogy "vakhit".

2018.06.21. 11:54:35

@Rikoo: Kérdés, hogy Allegri hogy fogja látni, mert Matuidi érkezésekor is reméltük, hogy Matuidi - Pjanic középpálya lesz. (Ha már másban nem bízik, akik a padon ültek akkor IS) De nem lett. Nehogy ugyanúgy járjunk Can érkezése után.

2018.06.21. 11:55:58

@FAF: Igazad van, de hiába erőlteted...

2018.06.21. 12:03:41

@Drotkoszoru: Egész jól leírtad, hogy mi a probléma Allegrivel, még ha nem is igazán ez volt a célod. Kizárólag a nagyon kiemelkedő tehetségeket (olasz szinten) hajlandó beépíteni, mint pl. Dybala. Akik csak "néhány fokkal" lennének jobbak az ilyen Khedira-féle alibijátékosoknál, azokkal nem foglalkozik, azok elkallódnak. Pedig azok is jobbak lennének. Nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy Mandragora ilyen lenne, de Bentancur többet mutatott azon a pár meccsen, amin véletlenül játszott...Mindenesetre érdekes, hogy Bentancurt nem tartja annyira jónak, de be merte tenni a Real ellen, ahol nem vallott kudarcot, de látni azóta nem sokat láttuk...

Drotkoszoru 2018.06.21. 14:23:55

@Dr. Grant: Allegrinek nem az a feladata, hogy minden fiatal tehetséget beépítsen, hanem hogy trófeákat nyerjen a csapattal. Ez nem az Ajax, ahol a játékosnevelésen van a hangsúly, aztán a felépített játékosok értékesítéséből származik a bevétel jelentős része. Nálunk az eredmény az első, ha trófea nélkül zárunk egy szezont az KUDARCNAK számít. Te mondjuk elégedett lettél volna, ha Allegri beépíti Bentancurt és Ruganit (bár ő elég sok lehetőséget kapott, mint ahogy írtam), de cserébe elbukjuk a Scudettót (ne felejtsd el, "csak" 4 ponttal nyertünk), az olasz kupát és a BL-ben is kiesünk már a Tottenham ellen? Én roppant csalódott lettem volna, ha nem nyerünk semmit a fiatalításra hivatkozva. Allegrinek az a feladata, hogy minden meccsre az általa legerősebbnek vélt kezdő 11-et küldje fel a pályára (lehetőleg úgy, hogy megnyerjük az adott találkozót), függetlenül az adott játékos korától. Ő van ott az edzéseken, ő látja ki hogy teljesít. Neki nem azt kell szem előtt tartania, hogy 1-2-5 év múlva az adott játékos mire lehet képes vagy hogy 2 év múlva mi lenne a csapat számára az ideális felállás; hanem hogy JELENLEG mi a csapat számára a legjobb. Neki MOST kell szállítania az eredményeket, méghozzá FOLYAMATOSAN, nem kap pár év türelmi időt egy "csikó" csapat felépítésére.

"Akik csak "néhány fokkal" lennének jobbak az ilyen Khedira-féle alibijátékosoknál, azokkal nem foglalkozik, azok elkallódnak. Pedig azok is jobbak lennének. Nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy Mandragora ilyen lenne, de Bentancur többet mutatott azon a pár meccsen, amin véletlenül játszott..."

Én aztán a legkevésbé sem szeretem Khedirát (és akkor még finoman fogalmaztam). Remélem Can a lehető leggyorsabban kiszorítja, és azt sem bánnám, ha már idén nyáron távozna. Ennek ellenére JELENLEG MÉG jobb játékos Bentancurnál és Mandragoránál is. Az hogy mi lesz 1-2 év múlva, azt nem tudom. Remélhetőleg mindkét játékos kihozza a benne rejlő potenciált és fontos láncszemei lesznek a jövő Juventusának. A jelenben azonban nincs helyük a Juve kezdőjében, a Mister pedig a jelent tartja szem előtt. Ha ő úgy érzi, hogy az adott pillanatban egy 30+-os játékossal többre megy a rutinjával, akkor azt el kell fogadni. Én sem értek egyet minden döntésével, lépésével, de amíg az eredmények őt igazolják, nem nagyon van okom kétségbe vonni a szakértelmét. 4 ilyen sikeres szezon után azt hiszem rászolgált a bizalomra. Kritizálni persze lehet, de ezt a mocskolódó stílust nem értem vele szembe (ez elsősorban nem neked szól). A tények makacs dolgok, azok pedig mellette állnak.

"Mindenesetre érdekes, hogy Bentancurt nem tartja annyira jónak, de be merte tenni a Real ellen, ahol nem vallott kudarcot, de látni azóta nem sokat láttuk..."

A Real elleni odavágón Pjanic eltiltott volt, Matuidi pedig nem volt 100%-os állapotban, az uruguayi emiatt kezdett. Mondhatni kényszer szülte helyzet. Nem vallott kudarcot? Mondhatjuk így is, valóban nem lógott ki lefelé a csapatból; de az tény, hogy kikaptunk otthon 3-0-ra, a középpályánkon pedig úgy rohantak át, mint kés a vajon. Nyilván csapatjáték, nem akarnám én egy emberre ráhúzni azt a vereséget, de ő is részese volt annak a "gyalázatnak", a Madrid középpályás fölénye az ő játékából is következett. A visszavágó már egészen máshogy nézett ki, amikor visszakerült Pjanic és Matuidi a kezdőbe. Nem állítom, hogy nincs a srácban semmi potenciál, de azt tartom, hogy sokan túlmisztifikáljátok itt a szerepét. Nem akkora született zseni ő, hogy mindenképp helye legyen a kezdőben. Egy 20 éves uruguayi gyerekről beszélünk, aki a Bocából érkezett. Nálam is több lehetőséget kapott volna, de közel sem az a szint még, hogy kirobbanthatatlan lenne. Megértem Allegrit is, hogy fokozatosan akarja csak beépíteni.

2018.06.21. 15:30:33

@Drotkoszoru: Válaszolnom sem kellene előbbi írásodra, mert olyan dolgokat adsz a számba, amiket nem mondtam + kisarkítod, amiket írtam és a kedvencem: "...ezt a mocskolódó stílust nem értem vele szembe (ez elsősorban nem neked szól)."
Én a csapattal kapcsolatban mindig kulturált kritikát fogalmazok meg, még Khedirával kapcsolatban is 99,5%-ban megerőltetem magam (sokszor nem könnyű) és nem azt írom, ami indokolt lenne, az alpári jelzőket legalábbis biztosan nem. Úgyhogy ez az "ELSŐSORBAN" kiverte nálam a biztosítékot. Amúgy is kritikán aluli, ha valaki kommentet címez valakinek és közben mégis másokhoz IS szól, teljes katyvasz formájában.

Drotkoszoru 2018.06.21. 16:00:52

@Dr. Grant: Lovagolhatsz 1-1 szón és megsértődhetsz felőlem, ettől függetlenül szerintem nincsen rá okod. A 'mocskolódó stílust' nem neked szántam, ahogy ki is emeltem a szövegben. Az hogy az 'elsősorban' szó véletlenül odakerült elé, és te ebbe "kapaszkodsz", belekötsz, belelátsz olyat, amiről szó sincs, attól még a mondandómat érdemben nem cáfolod. Tudod a mondást: akinek nem inge.. Vedd úgy, hogy ott sincs a szövegben az az 'elsősorban' szó, és úgy értelmezd a mondandómat.

"Amúgy is kritikán aluli, ha valaki kommentet címez valakinek és közben mégis másokhoz IS szól, teljes katyvasz formájában."

Már miért lenne kritikán aluli? Hogy kellene akkor megoldanom, ha másokhoz címezek egy mondatot? Külön hozzászólásban, egyenként bejelölve az Allegri mocskolókat, akik közül van, aki hozzá se szólt ehhez a cikkhez? Ezt te se gondolhatod komolyan. :D Elég egyértelműen megjelöltem, hogy nem neked szól az a rész, tisztában vagyok vele, hogy ne vagy egy mocskolódó típus a fórumon. Arról nem tehetek, hogy egyetlen szó kiveri a biztosítékot, és ezzel próbálod meg védeni az állítólagos igazadat. Egyébként te reagáltál először az én kommentemre és nem fordítva. Senki sem kényszerített rá, hogy reflektálj rá, ahogy arra se, hogy tovább vidd ezt a "teljes katyvaszt". Részemről lezárva ez a "vita", mert kb. vihar egy pohár vízben.

.Bulldeo 2018.06.21. 16:45:05

@Dr. Grant: "Akik csak "néhány fokkal" lennének jobbak az ilyen Khedira-féle alibijátékosoknál, azokkal nem foglalkozik, azok elkallódnak." Ez nagyon igaz. @Drotkoszoru: Szerintem alapból hibás elképzelés, hogy Bentancurt Pjanic helyett játszatja Allegri. Leminával is ott próbálkozott a második évébena gaboninak, aztán szétis esett teljesen. Pogbát annó Conte építette be, megfelelő helyre. Ahogy Bentancur, és Lemina, úgy az egyértelműen klasszis Pogba is gyengének bizonyult a középpálya agyaként, pedig Allegri őt is tesztelgette ott. Szóval Pjanic nélkül a középpálya sújtalan, Pjanicot nem tudja Bentancur pótolni, de ki tudná egészíteni a játékát. Meglepő lett volna, ha a Madrid ellen Bentancur hiba nélkül helyettesíti Pjanicot, ugyanakkor állítom, hogy ha egy Khedirától védekezésben erősebb középpályás játszik a BL-ben, akkor Pjanic nem gyűjtöget annyi sárgát, és nem a lelátóról kell néznie a sorsdöntő mérkőzést.

2018.06.21. 20:32:51

@Drotkoszoru: Nem belekapaszkodok 1 szóba, hanem felhívtam a figyelmed 1 nagyon nem kulturált dologra. Ez volt a célom vele, nem a mindandódat cáfolni. Nem is tudom, ez a következtetés honnan jött... Véletlenül amúgy nem kerülnek szavak a mondatokba. Amúgy először csak csodálkoztam. Megsértődök, vagy nem, az mindegy is ebben az esetben. Nem az alényeg. Főleg az a rész furcsa, hogy "ezzel védem az állítólagos igazamat". Pffffffffffff Ez a 2 következtetés, aminek semmi értelme.De hogy kérdésedre válaszoljak azért, az értelmesebbek bizony külön szokták választani a mondandójukat aszerint, hogy kinek címzik. Ha nem is 2 kommentbe, de kegalább külonbekezdésbe 1 sortöréssel. Azt egész biztosan nem állíthatom, hogy jeleztek, hogy nem rám vonatkozik a jellemzés. Ez még nagyjából sem biztos, hogy sikerült. Az tény, hogy én reagáltam egy kommentedre, mert feltételeztem, hogy az értelmesebb kommentelők közé tartozol és Veled is értelmes vitát lehet folytatni. Részemről nincs harag, de az "ezzel védem állítólagos igazamat", meg a "mondandómat ezzel nem cáfolod" című IQ-betyár következtetések miatt többet nem fogok reagàlni kommentedre és megkérlek, hogy Te se reagálj az enyémre. Az "akinek nem inge" dolgot meg csak a legegyszerűbb emberek használják.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása