Allegri: „A Juventus a legjobb”

allegri_massimiliano_zsebre_dugott_kezzel.jpgMassimiliano Allegri a szezon utolsó bajnokiját követően arról beszélt, hogy elismerést érdemel a Napoli a nyújtott teljesítményért, de a Juventus bizonyult a legjobbnak, és nem helyes kritikákat megfogalmazni csapatával szemben.

„A csapat kiváló szezont futott, és mindig csodálatos nyerni.” - mondta a mester a Mediaset Premium számára.

„Egész év során harcban voltunk a Napolival, megemeljük a kalapunkat előttük, de mi voltunk a legjobbak. Nem helyes olyan csapatot kritizálni, amelyik Olaszországban mindent megnyert, Európában pedig nagyon közel járt a végső szakaszhoz.

A Serie A-ban mindig a legjobb csapat nyer, és az elmúlt hét évben a Juventus következetesen a legjobbnak bizonyult, a játékosok beleírták a nevüket a történelemkönyvekbe.

Amikor a Juventus ellen játszol, akkor top minőségű játékosnak kell lenned, de egyéb tényezők is fontosak: a büszkeség, a szezon adott pillanatainak kontroll alatt tartása és olyan egyéb nagyszerű tulajdonságok, amelyekkel ez a csapat rendelkezik.

Soha nem veszünk biztosra semmit, illetve nem fogadjuk el a vereséget. Ez a jellemző beleivódott a klubkultúrába.”

A mestert arról kérdezték, hogy milyen erősítéseket tervez a klub, miután sokan az utolsó meccsüket játszották szombaton, így távozik Gigi Buffon, Stephan Lichtsteiner és Kwadwo Asamoah.

„A jövő héten leülünk megtervezni a jövőt, meg kell értenünk, hogy milyen területeken javulhatunk, és szerintem nem lesznek semmilyen gondok.

Mindaddig élvezzük az ünnep pillanatait. A díszítés lemaradt a tortáról a Bajnokok Ligája kiesés miatt, de nem tudhatjuk, hogyan ért volna véget a hosszabbítás a Real Madrid ellen. A srácoknak boldognak kell lenniük azzal, amit elértek, a következő szezonban pedig ismét mindent a nulláról kezdhetünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413984286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TYUKI 2018.05.20. 10:46:02

Na most lehet jöni szidni Allegrit h milyen a játék,rendszer,kedvencei+stb sorolhatnám a ducorgás okait! De látszik az eredményei mutatják nagyon is h ő a megfelelő tréner! Remél még sok sok évíg így lesz! Grat neki meg a csapatnak is! Csak igy tovább!

nemesszabi 2018.05.20. 11:39:57

Itt az idő, hogy a sok kritika - ami építő is lehet - gratuláljunk a csapatunknak az idei teljesítményért! minél több címe van egy csapatnak annál nehezebb mégegyet nyeri, idén szerintem mindent kiadtak magukból a srácok igazán megszenvedtek a hajrában a sikerért, de végül ez meghozta a gyümölcsét! remélem sokat tud majd pihenni a csapat a nyáron, mert az látszik, hogy első sorba fejben nagyon kimerült a srácok!
Forza Juve!

jeneiPALI 2018.05.20. 12:10:24

Gratulálok a csapatunknak , én azt szeretném ha kellöen megerösitenék a nyáron a csapatot fiatal lehettöleg minöségi játkosokkal akkor neki mehetunk abl nek az ösztöl de ha nem eröstik meg a csapatot nagy baj is lehet abl be a bajnokság mástészta!!

alexGicamo 2018.05.22. 18:01:05

Szívből gratulálok a kedvenceinknek az elért sikerekhez !
Én azt se bánnám, ha jövőre egy átmeneti év következne, ahol mérsékeltebb sikereket érnénk el, de közben épülne egy markánsan megfiatalított / frissített keret . Végül is egy sikerszéria sem tarthat örökké, bármennyire is szeretnénk .

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1848) bajnokság (3350) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (891) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9845) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2417) meccsek (4116) mercato (4118) nyilatkozat (7378) Olasz Kupa (314) összefoglaló (403) pletyka (4148) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (285) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása