Átigazolási célpontok

milinkovic-savic_sergej_lazio_mezben_orul.jpgA Tuttosport beszámolója szerint a Juventus számára továbbra is Emre Can jelenti a prioritást, azonban a vezetőség további játékosok ügyében is elkezdte a puhatolózást és az érdeklődést.

Az elmúlt napokban például történt kapcsolatfelvétel az álomigazolás Sergej Milinković-Savić kapcsán. A 23 éves középpályásért komoly harc várható, méghozzá komoly pénzügyi potenciállal rendelkező klubok lesznek a versenyzők (Manchester United, Manchester City, PSG), a futballista ára pedig már most eléri a 100 millió eurót.

A magas vételáron kívül a Juventus számára további akadály lehet, hogy az átigazoláshoz a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval kellene megegyezésre jutni, aki nem a legjobb kapcsolatot ápolja a torinóiakkal.

Mindeközben sokszor felmerül Paul Pogba neve is, az ő visszatérése lehetséges, főként ha úgy dönt, hogy távozni kíván José Mourinho keretéből, de csak felettébb bonyolultan valósítható meg.

A játékos 2016-ban váltott klubot 105 millió euróért, de azóta csak csökkent a játékos ára, így nem zárható ki egy kölcsönszerződés, viszont a játékos tizenhárommillió eurós fizetése nem kis gátat jelenthet. Ha hinni lehet a pletykáknak, a klubvezetés már megkezdte a párbeszédet Mino Raiolával.

Lényegesen könnyebben megvalósítható ügylet lenne Adrien Rabiot és Aaron Ramsey megszerzése, mivel mindkét futballista szerződése lejár 2019-ben.

A védelem bal oldalának a megerősítéséhez az igazgatók Spanyolországból keresnének megoldást, ehhez az egyik opciót a római farkasok klubját megjárt, huszonnégy éves Lucas Digne jelentheti. A francia játékosnak nem egyszerű felvenni a versenyt Jordi Albával, ezért a játékos dönthet az éghajlatváltás mellett, a bianconero vezetők pedig figyelik a helyzetét.

Egy másik opciót jelenthet Filipe Luis az Atlético Madridtól, aki mellett szól a harminckét év alatt összegyűlt tapasztalat, és az, hogy a játékos szerződése 2019-ben lejár.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr913869866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frenky441 2018.04.25. 17:16:54

Milinkovic-Savic jöhet De Vrij-el karöltve mert kell e jó középső védő is sőt akár még egy. Can ingyen mindenképpen. A támadósor szerintem rendben van nem igazán kell változtatás ellenben a védelemben. Lichsteiner mehet, De Sciglio cserének jó Allegri elég jó felhozta csak sérülékeny. Egyes számú jobb oldali védő, hát ez nehéz ügy???
Bal oldalra viszont ha Sandro távozik Digne akár megoldás is lehet de Asamoah-naks mindenképp maradnia kellene, Felipe Luis felejtős.

U.I: Pogba meg menjen ahova akar, ide NEEEEEE!!!

2018.04.25. 17:20:13

Ha Can végül nem érkezik, akkor nagyon nehéz lesz 2 értékelhető középpályást igazolni. Remélem előbb-utóbb Paredes is szóba fog kerülni, szerintem rá lenne igazán nagy szükség, és megszerezhető is. Ha rajtam múlna Dybalát beáldoznám Savicért (máshogy úgyse fog jönni), és akkor Paredessel összejöhetne egy Vidal-Pirlo-Pogba szerűség a középpályán :)

Pavel1988 2018.04.25. 17:30:28

Ez a cikk jól lett időzítve, jókor szellőztetett a vezetőség.
Picit olyan érzésem van, mint amikor kiskoromban kaptam egy egyest és egész délután úgy tettem, mintha tanulnék.

venember83 2018.04.25. 17:42:12

Ha csak a minőséget nézzük, figyelmen kívül hagyjuk a vételárat, a fizetést és a múltat, akkor nehezen tudnék választani Pogba és SMS között. De emiatt nem lesz szerintem fejfájása az igazgatóknak, mivel valószínűleg egyik sem fog érkezni.

@Nattorio: egy top b2b középpályásért én is kérdés nélkül beáldoznám Dybalát, főleg mivel adott számos opció a támadórészlegben. Mindazonáltal a Juventusnak nem így kellene fejlődnie, hanem áldozat nélkül kellene erősíteni adott sorokat, és nem úgy, ahogyan ez történt az elmúlt években. 1-2 év alatt leépült a középpálya, a tavaly megvékonyodott a védősor (is) a bajkeverők távozásával stb. Cserébe lett bika támadósor (amit Allegri nem használ ki a védekező és biztonsági taktikával).

m.martin91 2018.04.25. 18:50:21

Az lenne még egy csavar a történetben, ha a MU igazolná le Sergej-t, ezáltal felszabadulna Pogba, és csapatot kellene találnia neki Raiolának. A PSG kézenfekvő megoldás volna, de rendezniük kell Mbappét, és az FFP-t még egyszer nem tudom, hogy ki lehetne-e játszani azon az úton, ahogyan tavaly tették.
Emre Can leigazolása gyakorlatilag a legfontosabb jelen pillanatban. Balhátvédnek én már Filipe Luis-t is elfogadnám, főleg, ha Digne-ről kell olvasni.

Roli984 2018.04.25. 18:50:41

szerintem SMSert Ruganit kellene bealdozni. Azzal Lotito biztosan elegedett lenne. DeVrij ugyis lelep onnan, remelem hozzank, kell neki egy védő.

Alex8610 2018.04.25. 19:06:56

Ahogy előttem is írta m.martin91 a legfontosabb most Can leigazolasa lenne ha őt bukjuk nagyon nehéz lesz a kpt megerositeni.Lazional nálam még mindig Felipe Anderson lenne elsődleges SMS-re esélyünk sincs a két klub közötti kapcsolat és az ár miatt ennyit nemis ér.Pogbaval aza baj mint esetleg Vidallal ha jönne akkor a 0-rol kellene felepiteniuk mindent.Kolcsonben én elfogadnam ha jönne de Raiolat jó lenne végre elfelejteni

babo0410 2018.04.25. 19:15:00

@Nattorio: Szerintem Dybala nem fog menni, inkább az idősebb, vagy már kevésbé motivált játékosok lesznek eladva. Sandro lehet szrintem az áldozat idén, mert rajta nagyon látszik, hogy nagyon nem akar már küzdeni, nincs motivációja.
És szerintem a vezetőség idén is hozhat egy drágább játékost, mert szerintem a cél az, hogy végre a BL-t megnyerjük, és a bajnokságban is sokkal könnyedebben nyerjünk. Szerintem ha nagy átalakítás lesz, akkor annak elsősorban az idősebb játékosok lehetnek az áldozatai, és persze Sandro.
Szerintem Mandzukic nagyon esélyes a távozásra, már ha megfelelő pótlást találunk. Másik sajnos Marchisio lehet, ő sajnos a sérülése óta nagyon nem tud formába lendülni, és valószínűleg az edzéseken se tud bizonyítani, mert Allegri is kevés lehetőséget szán neki. Kár érte. A védelemből nem tudom ki lehet áldozat, de Benatia, Höwedes és akár Barza távozása se lenne meglepő. Ruganinak maradnia kéne, és több lehetőséget kapnia. És bizony fontos lesz a védelem széleit rendbe tenni, meg a kp-t. A kp-vel szerintem nem lesz gond, viszont kérdés, hogy a védelem széleire kiket fognak tudni igazolni. De szerintem a cél az, hogy jövőre sokkal könnyedebben jussunk túl akár a Real-Barca-Bayern trión is, és szerintem kicsit lendületesebb játékosok lesznek célkeresztben.

Rikoo 2018.04.25. 19:30:18

@Roli984: Minek menne a Lazioba, ha az MU és Arsenal is érdeklődik iránta?
A Lazio biztosan nem tudna akkora fizetést adni Ruganinak, mint a britek.

peti78 2018.04.25. 19:59:26

@babo0410: a kapos poszt rendbe_ vedelem ds rugani sose volt es nem is lesz juve szint lichti asa sandro megy a nyaron mert menni akarnak sandrot is nehez volt meggyozni a nyaron hogy maradjon meg egy evet es ez latszik is a jatekan szo mi szo a vedelemben az osszes posztra igazolni kell kezdo jatekosokat. Ez 4 _ kozeppalya marci megy khedira sose volt stb oda nagyon kellene can. Ez 1_ dybala menni fog azert mert akar a penz miatt mandzu sajnos menni fog pedig cserenek tokeletes lenne higany haat higany ide se kellett volna hozni minden evben remenykedek hogy eladjak de hiaba remelem nyaron a kinaiak ismet beprobalkoznak egy durvabb ajanlattal ami marottat is meggyozi es johetne a helyere martial ez 1 _ es kesz is a 433. Szep az almodozas de a remeny hal meg utoljara de lichti asa dybala sandro tavozokra merget vehetsz

2018.04.25. 20:04:48

Csak a fejfájáshoz, magas vérnyomáshoz és a mercato végi kapkodáshoz kerültünk (ismét) egy lépéssel közelebb, semmi máshoz. Az ilyenekből még nagyon sok lesz. A vége pedig (remélhetőleg ezúttal mégsem, mert Elkann is látta a szégyent) ismét a hümmögés, Dz-Dzs tervek megvalósulása és a nyilatkozatok, hogy mennyire teljes és tökéletes a keretünk. Ismétlem, remélem, hogy ezúttal nem.

Rivendell 2018.04.25. 21:04:41

tudjátok,hogy mi lenne a baszarás....ha a Vidal-Pogba kettős megint kéznél lenne...Vidalnak is csak 1 éve van hátra. Úgy már Pjanic szervezhetne + még úgy ingyen Can

NagyonJuve 2018.04.25. 21:10:04

@peti78: rugani szerintem simán Juventus szint csak játszatni kéne. Kapu előtt is veszélyes szögleteknél ami plusz előny. Skriniart 20 körül vette a sintér most meg 40 et ér. Mire fel? @frenky441: de vrij és asamoah ha jól tudom már elfogadták az Inter ajánlatát tehát tárgytalan.

Rivendell 2018.04.25. 21:12:10

@NagyonJuve: szerintem az inter nagyot fogott vele,pláne hiába idős,de a volt ATM-es sráccal is,atom stabil az ember,nálunk ha ő lenne.....

Il Principino 2018.04.25. 21:13:43

Egyedül a támadó sorhoz nem kellene nyúlni,sztem oda nem is jön senki,max Costa lesz leigazolva végleg!Középpályára Can nagyon kellene onnét Marchisio távozására lehet leginkább számítani a játékpercek miatt különösen..SMS túl drága nekünk és nem is érne annyit,hogy Dybalat beáldozzuk,megint szembeköpve a 10es mezt!Pogba ide már nem tér vissza,ahhoz már túl jól keres..A védelem pedig a széleken foghíjas és itt várok leginkább változásokat..3-4 távozóra számítok erre Sandro-Lichti-Asamoah trió a legesélyesebb valamint Gigi ha visszavonul..Kapusposzt Gigivel vagy nélküle is tűrhető lesz!

The king of alibis 2018.04.25. 21:36:40

@NagyonJuve: Skriniar 40-et ér? Ha megy 70-80 millió alatt nem fog csapatot váltani

m.martin91 2018.04.25. 21:38:36

@NagyonJuve: Skriniarért valami 80 milliós ajánlatot tettek az ostoba angolok közül valamelyik.
@Rivendell: Ez eszembe jutott nekem is. :-)

peti78 2018.04.25. 21:38:49

@Il Principino: nemzetkozi szinten mennyire versenykepes a rugani benatia barza chiellini howeldes belso vedosor mert szerintem max a csoprtkorokig jo de utanna mar csak szerencsefaktor es nem bl eselyes

peti78 2018.04.25. 21:41:35

@Il Principino: nem mi kopnenk szembe a 10 mezt hanem a 10 mez kop minket pofan hetrol hetre

nutellás marhapörkölt tejjel 2018.04.25. 22:49:46

remélem pogba moratahoz hasonlóan csak egy rossz vicc

Il Principino 2018.04.26. 06:22:14

@peti78: igazából senkinek nem adnám oda,pláne külföldi zsoldosnak nem,csak is olasznak!A belső védő sorunk nagyon nem fog változni,még Caldara fog érkezni ezzel Barza papa hátrébb szorul a rangsorban...Meglátjuk mi sül ki ebből.

peti78 2018.04.26. 06:49:07

@Il Principino: igazad van, sajnos marottatol tobb na varhato, can martial kozelezonek kell lennie a tobbi mar raadas

pedronegroo 2018.04.26. 08:23:37

Én viszont nem áldoznám be Dybala-t se Pogba-ért se Savic-ért. Nem tudom Dybala mit szeretne de legjobban akkor járnánk ha maradna mert Marotta nem fogja tudni pótolni másfelől a serie a legjobb támadójáról beszélünk. Ha még is menne akkor azt érte kapott pénzt hülyeség volna Pogba-ra vagy Savic-ra költeni. Pogba a BL meccseken rendre eltűnt szóval messze nem ér annyit amennyibe fájna Savic-ért meg eleve túl sokat kérnek és közel se biztos hogy Ő nemzetközi szinten is megállja majd a helyét. Én egy Ramsey, Rabiot érkezésének kifejezetten örülnék, mindkettő labdabiztos és jó passzolnak pont ilyen játékosok kellenének középre nem ilyen rohamnéger Matuidi vagy az alibi Khedira. Nem lehetetlen a megszerzésük és nem is fájnának sokba, Arsenalnak kell Rugani, PSG-nek meg Sandro szóval van a bizniszre tárgyalási alap.

delpi0823 2018.04.26. 08:58:13

@Rivendell: Hat igen az brutal jo lenne de erre kb 0,5% az esely sajnos.

JuventusFanatikus 2018.04.26. 13:20:03

@Rivendell: "szerintem az inter nagyot fogott vele,pláne hiába idős,de a volt ATM-es sráccal is,atom stabil az ember,nálunk ha ő lenne....."

Ő is így gondolja, Miranda a minap egy interjúban kijelentette, hogy saját magát tartja a Serie A legjobb védőjének.:D

steven.h 2018.04.26. 13:28:50

@JuventusFanatikus: Hát akkor pont az interbe való ez a beképzelt majom :D :D :D

Andras74 2018.04.26. 13:29:56

@Rivendell: szerintem sokan kiegyeznénk ezzel!

2018.04.26. 17:52:08

@pedronegroo: Hmm...Dybalával kapcsolatban abszolút egyetértek. Tudsz Te reális lenni. :-P Mindazonáltal, ha hasznos játékost, netán vezéregyéniséget kell beáldozni a "fejlődés érdekében", akkor mi a f***mról beszélünk?!? :-DDD Ez egy paradoxon. Ezesetben nem kellenek a félrevezető nyilatkozatok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása