Alex Sandro: "Csak a Juventusra gondolok"

alex_sandro_golnak_orul_fekete_mezben.jpgAlex Sandro a Tottenham elleni mérkőzést követően kifejtette, szerinte a döntetlen nem rossz eredmény, majd azt is hozzátette, gondolata mindig is a Juventus körül forgott.

A Bianconeri kedd este a gyors 2-0-ás előny ellenére csalódást keltő 2-2-es döntetlent ért el Torinóban, azonban a bánkódásra nincs sok idő, hiszen a csapat vasárnap a városi riválissal csap össze a Derby delle Molé-n.

"Magas szinten kell tartanunk a koncentrációt, legyen az a Serie A vagy a Bajnokok Ligája." - kezdte a brazil játékos a Sky Sport Italiá-nak adott nyilatkozatát.

"Készen állunk és megfelelő szellemben készülünk a derbyre, jól dolgoztunk az elmúlt pár nap során. A Spurs elleni döntetlen nem egy negatív eredmény, hiszen nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, csakúgy, mint az ellenfelünk. A Bajnokok Ligája mindig kemény dió. Most úgy utazunk Londonba, hogy győzedelmeskedni akarunk, mivel tudjuk, hogy képesek vagyunk rá."

Alex Sandro korábban betalált a Torino ellen, s így talán nagyobb kedvvel néz elébe az összecsapásnak.

"Ritka, hogy fejjel vagyok eredményes, de nagyszerű érzés volt. Rutinmozdulat volt, melyet sokszor gyakorolunk az edzéseken. A lényeg, hogy a közelebbi kapufához kell helyezkedni. Jól ment. Szeretnék sűrűbben betalálni és természetesen szeretném megszerezni az első gólomat a Bajnokok Ligájában is.

A Torino nagy nyomást fog ránk helyezni, hiszen fizikailag erős csapat olyan nagyszerű játékosokkal, mint M’Baye Niang, Iago Falque és Tomas Rincón. Nagyszerű kapcsolatom van Tomasszal, s bár nem vagyunk már csapattársak, de ugyanabban az épületben lakunk. Gyakran beszélünk, ugyanakkor szerintem ezen a héten jobb, ha nem sűrűn keresztezzük egymás útját.

Nálunk visszatér Paulo Dybala, aki szintén dob egyet csapatunk minőségén, s persze ott van Gonzalo Higuaín is, aki szintén kivételes játékos és akár három gólt is szerezhet a derbyn."

A brazil védőt a nyáron számos csapattal, köztük a Chelseavel,  Manchester Cityvel és a Manchester Uniteddel is szóba hozták, ami a játékos teljesítmény is meglátszott, hiszen az aktuális idény nagy részében csak árnyéka volt korábbi önmagának.

"Teljesen normális egy játékosnál, hogy vannak formaingadozásai, de sosem figyeltem a velem kapcsolatos pletykákra. Mindig is a munkámra összpontosítottam, s gondoltaim mindig a Juventus körül jártak, hiszen van még további két év a szerződésemből. Nagyszerűen érzem magam és elégedett vagyok a mostani helyzetemmel. A célom mindenekelőtt az, hogy mindent megnyerjek a Juvéval, s aztán bízom bennem, hogy behívót kapok a brazil válogatott Világbajnokságra készülő keretébe."

Alex Sandro szavai megnyugtatóan hathatnak ugyan, de Federico Pastorello transzfer-közvetítő szerint a védő pár éven belül el fogja hagyni a torinóiakat.

"Mindenekelőtt arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem vagyok Alex Sandro ügynöke, de dolgoztam azon a lehetséges átigazoláson, melynek során tavaly nyáron a Chelseabe szerződhetett volna.

Egy pár év a Juvénál, s valószínűleg körbe fog nézni, melynek során a Premier League lesz a következő célállomása. Bizonyos lépésekre számítok tőle és az, hogy nem hosszabbította meg a szerződését, már ebbe az irányba mutat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1213676358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2018.02.17. 14:47:26

Pár év mulva mehet is olyan 5 .:D hHha addig maradjon csak itt Fj

2018.02.18. 13:58:41

Federico Pastorello transzfer-közvetítő: "Egy pár év a Juvénál, s valószínűleg körbe fog nézni, melynek során a Premier League lesz a következő célállomása." - Ez pont az az undormány, hulladék fajta olasznak tűnik ez alapján a mondat alapján, amelyik teljes torkaszakadtából szurkol egy BL-döntőn a Juve ellen, ha interes (vagy napoli, milan...) és nemhogy magában tartaná effajta degenerációját, még hirdeti és büszke rá.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása