Allegri: „Lelassítottuk a Napolit”

allegri_massimiliano_noir.jpgMassimiliano Allegri a Napoli elleni győzelem után arról beszélt, hogy a déliek felett alkotott győzelem kulcsa az ellenfél lelassítása volt.

A bianconero csapat már-már a dicső múltat idéző védekezéssel nyert 1-0-ra a talán legnagyobb bajnoki rivális otthonában.

„Az első félidőben jól helytálltunk a nyomás ellenére, és próbáltunk felszabadulni a nyomás alól, míg a második félidőben lelassítottuk a Napoli támadásait.” - nyilatkozott a bianconero mester a sajtónak a meccs után.

„Maurizio Sarri csapata nagyon jól játszott, és ilyen teljesítményre volt szükség ahhoz, hogy innen kapott gól nélkül távozhassunk.

A Napoli csodálatos futballt mutat, és ha hagyjuk, hogy felvegyék a tempót, akkor nagyon komoly károkat tudnak okozni.”

Massimiliano Allegrit ezt követően arról kérdezték, hogy a Juventus sikere tulajdonképpen a taktika győzelme volt a szépség felett?

„Nem tudhatom, nem vagyok szakértő ezekben a témakörökben…”

Gonzalo Higuain lőtte a gólt egy ellentámadásból, azonban eredetileg arra számított mindenki, hogy nem fog játszani.

„Nyugodt volt, mivel tegnapig úgy gondolta, hogy nem fog pályára lépni. Aztán Mario Mandžukić megsérült, és nem volt más lehetőségem, mint Gonzalo Higuaínt pályára küldeni.”

Közvetlenül a meccs után Massimiliano Allegri a Mediaset Premium stábjának is elégedetten nyilatkozott.

„Jó teszt volt a ma esti, a srácok kialakítottak pár előnyös helyzetet az első félidőben, aztán megszerezték a vezetést. A Napoli tartotta a labdát a második félidőben, és nyomást helyeztek ránk, mi viszont kevés lehetőséget engedélyeztük számunkra. Azt viszont elmondanám, hogy Pepe Reina kisebb csodát vitt véghez Blaise Matuidi próbálkozásánál.

Most már csak egy pont a lemaradásunk a Napoli mögött, jó eredménye ez számunkra, azonban már a keddi meccsel kell foglalkoznunk, mivel a tizenhat közé jutás a tét.

A Napolinak gratulálnunk kell, mivel jó teljesítményt nyújtottak, és megerősítették, hogy a bajnoki cím esélyesei, és szemre nagyon kellemes futballt játszanak.”

Mivel Mario Mandžukić, Benedikt Höwedes és Stephan Lichtsteiner sérült volt, a mester 4-4-1-1-es felállást választott védekezésben, ami támadásban 4-3-2-1-re módosult.

„Douglas Costa kivételes játékos, aki olyan nagyszerű dolgokra képes technikai szinten, amelyekre kevesen. Medhi Benatia jó formában van, de általános tekintetben bátrabban kell megjátszanunk a labdát védekezésből kitámadva.

Elmondtam a srácoknak, hogy a szokványos erőkifejtés és teljesítmény nem elég ma este, kivételes szintre van szükségünk ahhoz, hogy az ellenfélnél játszó kivételes játékosoknak a kvalitását ellensúlyozzuk.

Természetesen a Napoli ellen le kell zárni a bal szélt és a függőleges passzsávokat, mivel beadásoknál már nem teljesítenek olyan jól. Szervezettnek kellett maradnunk, és a Napoli játékát olyan területek felé kellett terelnünk, amelyek nem fognak számunkra gondot okozni.

A győzelmek nem a labdabirtokláson alapulnak, hanem inkább azon, hogy a csapat a legjobban kihasználja az erősségeit, azonosítsa az ellenfél gyenge pontjait, illetve a maximumot hozza ki az illető helyzetekből.

A taktika a meccsek és a rendelkezésre álló játékosok függvényében változik. Kivételes játékosok csoportja alkotja a csapatunkat, akik bámulatos eredményeket értek el, most pedig próbálnak a legendánál magasabb szintre lépni. Azt pedig tudjuk, hogy ehhez a szokványosnál többet kell adnunk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6113410555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya10 2017.12.02. 09:16:19

Gratulálok a csapatnak nagy szükség volt erre a győzelemre. Benatia DS Asa abszolút megoldották nálam még mindig Khedira a gyenge pont de most per pill leszarom. Abban teljesen egyetértek Allegrivel hogy ennek a Napolinak a gyenge pontja ha direktbe hagyjuk h a szélre vigyék onnan viszont csak beadni szabad hagyni őket mert fejjátékban nullák , rengeteg labdát fejelt ki mind a 4 védőnk. Persze mikor kellett Buffon papesz ott volt de azt senki nem hihette h ez a Napoli nem fog helyzetet kialakítani. Amennyiben a hozzáállás ugyanilyen lesz Athènban akkor a görögöknek nem sok esélyük lesz ellenünk :)

2017.12.02. 09:32:50

Amikor David Silva szerződést hosszabbított a Cityvel,azt mondta olyan stílusban játszik a csapat,hogy öröm benne focizni...én csak azt sajnálom,hogy ilyet egy Dybala nem tud nyilatkozni amiatt a stílus miatt,amit tegnap csináltunk a 13.perc után. Se egy kontra,se labdatartás,igazából semmi,a támadó szellemű játékosokat nyugodtan le is hozhatta volna Allegri negyed óra után...ezekért a vaktában elrugdosott labdákért felesleges. Nem értem ezt,rúgtunk egy gyönyörű gólt egy mintaszerű támadásból,tudunk mi ilyet is,de Higuain gólja után meg se próbáltunk focizni...az eredménnyel elégedett vagyok,de ez a játék ez kiábrándító. Játsszon így egy Benevento,miután talál ellenünk egy véletlen gólt,de ne egy Juventus és végképp ne egy Napoli ellen.

rob1 2017.12.02. 09:41:17

@fire06: Teljesen egyetértek veled Allegrinek nem is kellenének támadók mert azokkal is csak védekezik örülök az eredménynek de a mutatott játék katasztrófa tegnap úgy nyertünk mint egy kiscsapat amelyik talál egy gólt és kivédekezi a meccset szerintem ez a játék a bl-ben sehová nem vezet és nézhetetlen a meccsünket kedden magyar tv megint nem közvetíti nem is csoda erre rajtunk kívül senki nem kíváncsi.

Alex8610 2017.12.02. 09:55:52

@rob1: előző szezonban így ejtettuk ki a Barcat.En morbid módon elégedett voltam a tegnap látottakal.Regen láttam már ilyen szervezettnek fegyelmezettnek a csapatot öröm volt látni a tanácstalan Napolit.Persze szivesebben neznek enis olyan focit mint pl a Torino ellen de Allegri tegnap tutira ment ami érthető nagyon kellett eza 3pont.

Alex8610 2017.12.02. 09:59:01

@rob1: Ja és hidd el ezt egy kiscsapat nem tudta volna így ilyen koncentraltan lehozni a Napoli ellen pláne idegenben.Nagyon ott kell lenni fejben végig és ha jövő héten így verjük el az intert sem szólok semmit csak zárjuk első helyen a szünetet.

Glaci 2017.12.02. 10:17:16

Én is örülök a győzelemnek, és annak hogy nem kaptunk gólt. Remélhetőleg ha sikerül összerakni a védelmet, akkor Allegri is bátrabb csapatot tud kiküldeni, amelyekik a támadással is foglalkozik.

Ami a tegnapi meccset illeti, Benatia kezd egyre jobb formába lendülni, Chiellini mellett egy biztos pont lehet.
A kp. végleges kialakítása sztem akkor fog kiderülni, ha a védelem összeáll, mert azért így elég fura hogy meccsenként rotálva van.

Ami a támadókat illeti, Costa kell a csapatba, ez látszik meccsek óta, olyan dinamikája van, hogy nem tudják tartani vele a lépést. Véleményem szerint ha több hangsúly lenne a támadásokon sokkal jobb lenne.
Higanyal nekem nincs bajom, teszi ő a dolgát, sok esetben a gyengébb teljesítmény sztem a támadójáték hiánya. Ha nagyobb hangsúly lesz a támadójátékon ő is fel fog javulni, mert nem kell majd neki is a kapunk előtt védekezni.
Dybalát hagytam a végére, mert nekem vele van a legnagyobb bajom. Technikás, fifkás játékos de azt gondolom ez kevés, van két olyan hiányossága ami miatt soha nem fog a legnagyobbak közé emelkedni. Ez pedig hogy nincs jobb lába és sebessége. Sajnos főleg a sebesség és dinamika nagyon hiányzik, és egy komolyabb csapat ellen ez nagyon látszik. Nem is értem miért nem gyúrnak erre rá... de bízzunk benne hogy újra formába lendül

Összefoglalva azt gondolom ha összeállunk nem ez lesz rossz és ha összeáll a védelem akkor bátrabb lesz a csapat is, ami sokak feljavulását is eredményezik majd.

karesssz 2017.12.02. 10:18:12

Hadjuk h milyen játėkkal a lėnyeg h nyertünk. A mutatott forma alapján ėn rosszabb eredmėnyre számítottam. Ės meggyőződėsem volt meccsnėzės közbe h ha talál is a Napopy 1gólt mi rögtön tudtunk volna igy játszani mint az első negyed órában. Valahogy ezt ėreztem. Costa, Dybala. Higu ės a az egėsz vėdelem tetszett. Nekem Khedira volt közėpen a fėk.

rob1 2017.12.02. 10:19:53

@Alex8610: Felőlem győzködheted magat hogy ez így jó de attól ez a játék még szar a győzelem ellenére, ebben a Juventusban sokkal több van de ez Allegrivel nem fog kiderülni egyre beszaribb a pali, és szerinted ezt a focit a támadók élvezik nem csoda ha el akarnak menni innen mert egész meccsen csak a lábdát kergetik.

Patricco 2017.12.02. 10:34:19

@rob1: amugy az nem lehet hogy azert jatszottunk ilyen undoritoan mert sorsdonto meccseink jonnek a Napoli utan? Ezt a Khedirat meg felejtsuk mar el amig a palyan volt kb 2x hallottam a nevet! Undorito h semmit nem csinal es mikor nala van a labda meg amikor passzol akkor csak a vernyomasom szokik fel...Allegri is lazja h o a legszarabb hiszen eleg hamar lecserelte de azert mindig berakja a kezdobe!

epaska 2017.12.02. 10:36:04

A 80. percben elaludtam a meccsen. Ezért nincs a Juventus a televízióban...
A gólig volt élvezhető a meccs. Nem ezt vártam Dybalával Higuaínnal és Costával a kezdőben. Dybala nálam már régen leszerepelt, ahogy tegnap is. Lassú és fizikálisan gyenge. Bár gondolom egy támadó felfogású csapatban ficánkolna.
Az görögök ellen meg majd erőltetjük a gyenge támadójátékot, csak nehogy úgy jájunk, mint a Squadra Azzura...

Nathas 2017.12.02. 10:47:47

Tényleg teljesen feladtuk a támadást, de bejött. Én is szoktam Allegrit bírálni a "gyávasága" miatt, de tegnap tényleg nem szép, hanem eredményes meccsre volt szükség. A kisebb meccseken lehet/kell gyakorolni a gyorsabb és kombinatívabb játékot, ennek nem most volt itt az ideje. Győztünk Nápolyban és ezzel visszajöttünk a bajnokságba, ennek azért örüljünk!

delpi0823 2017.12.02. 10:53:03

Egyesek itt nem tudom mit vartak ettol a meccstol,hogy majd benyomjuk a napolit a kapujuk ele?plane napolyban.Allegri tokeletes taktikaval lehozta ezt a meccset,reg lattam ilyen szervezet vedekezest mar nagyon hianyzott ez nekem.Gyakorlatilag a napolinak egesz meccs alatt a legveszelyesebb helyzete insigne fejese volt.A mi akaratunk ervenyesult a meccsen ezt a vak is latta egyszeruen nem tudott a napoli semmit kezdeni velunk.

Rikoo 2017.12.02. 10:53:29

Tegnapi meccs tökéletesen megmutatta miért a Juventus a Serie A legjobb csapata. Sajnos az Inter is nagyon jól védekezik Spalettivel és a Roma is zártan játszik. Szerintem ők lehetnek az igazi vetélytársak hosszútávon.

MdewC 2017.12.02. 10:54:56

Szép volt Max, szép vokt fiúk!

Eddig csak mi vertük a Nápolyt idén. Ez igen!

Fabio83 2017.12.02. 10:59:28

@delpi0823: Mindenki ezt várta a tegnapi meccstől, pont ez a baj. Ami a problémánk az egyébként nem a tegnapi meccsen csúcsosodott ki, mert hát mégis a Napoli volt az ellenfél. A Benevento ellen is pont ilyen felfogásban játszottuk az utolsó 20 percben, na az már vér ciki volt.

letepem 2017.12.02. 11:03:48

Öröm volt Gigit is ilyen jó formában látni :)

Trieszt120506 2017.12.02. 11:09:29

Lehoztunk kapott gól nélkül egy Barca elleni meccset és egy nápolyi kirándulást. Erre nem biztos, hogy képes lenne bármelyik csapat a világon, még úgy sem, hogy a katalánoknak csak félig volt már tétje.

Mindezt formában lévő jobb és balhátvéd nélkül, alig-alig együtt játszó középpályás trióval. Ráadásul Chiellinin, Buffonon (és Asamoah-n) kívül olyan játékos sem volt a kezdőben, aki több, mint 3 éve itt játszik. Azért ezeket ne felejtsük el. Szóval Allegrit jól becsüljük meg, mert top5-ös edző.

pedronegroo 2017.12.02. 11:22:38

Gratula az edzőnek és a fiúknak is így kell ezt csinálni! Én már csak a Matuidi-Khedira párost nem szeretném többet a pályán látni és nincs több kívánságom :) még de Sciglio-val is megtudok barátkozni de a francia-német kettős nem Juve szint a középpályán nem fér bele hogy közepes képességű játékosok rohangáljanak! Kurvára zsebbe kell nyúlni és nem garasoskodni és középre egy klasszis meg kapus posztra egy világklasszis mert Buffon tegnap is megmutatta mennyit ér az ha klasszis áll a kapuban, rengeteg pontot!

Rikoo 2017.12.02. 11:27:14

@pedronegroo: Tényleg kevés szó esik Gigiről pedig nagyon jó volt tegnap.
A legnehezebb védések is könnyűnek tűnnek mikor ő van a kapuban.

The king of alibis 2017.12.02. 11:51:48

Nem volt szép meccs a tegnapi, de nagyon hasznos. Allegri egyértelműen letaktikázta Sarrit, aki köpni-nyelni sem bírt. Insigne pedig belepurcant a rotáció nélküli felfogásába.
Gondolom nem Allegri kérte a csapattól, hogy minden labdát bikázzunk előre, oldalra. Azzal hogy Lófej helyett behozta Marcit, ő mindent megtett, hogy próbáljuk tartani a labdát.
Costa egyértelműen kell a csapatba, mint ahogy Matuidi. Elképesztő mennyit melóztak mindketten. Dybalának pedig az nem fekszik, hogy a kaputól 50-60 méterre kell játszania. Emlékezzünk vissza az 1.évére mikor még 2 csatárral toltuk s abból ő volt az egyik. Ontotta a gólokat és a gólpasszokat. Sosem lesz egy Messi, de azért hatalmas klasszis válhat belőle.

The king of alibis 2017.12.02. 11:54:34

@pedronegroo: Matuidi egy vízhordó s úgy is kell kezelni. Brutális melót tolt tegnap, ha a ziccert belövi nálam ő lett volna a MOTM. Viszont abban egyetértek, hogy kell egy klasszis a középpályára. Egy fiatal Vidal.

preczol 2017.12.02. 12:10:00

A sok ifjú Juve szurkolónak üzenném, hogy a Juve sosem játszott támadó focit. Mindig a védelem volt az elsődleges. Ha tegnap nekiugrunk a Napolinak, kikaptunk volna 5-3-ra. Ez volt az egyedüli lehetőségünk, hogy buszoztunk. Nem tudom mit lehetett volna mást csinálni ezek a gyors afrikai törpék ellen? Ha nem 8 emberrel védekezünk, szétszedték volna a védelmet. Jó volt látni, hogy az egytaktikás Sarri nem tudott mit kezdeni Allegrivel.

Fabio83 2017.12.02. 12:16:23

@preczol: mondjuk 5-öt egymáshoz passzolni. Én szeretem a biztos védekezésen alapuló olasz focit (ezért is szerettem bele). De ebből idén még nem sokat láttunk. Úgy, hogy az ellenfél kerete már nagyon fárad, mivel messze nincsenek olyan lehetőségeik, mint nekünk. Nem a tegnapi meccsen van a hangsúly!

preczol 2017.12.02. 12:32:15

@Fabio83: Tegnapi csapat a rombolásra volt beállítva, mint ahogy tavasszal a Barca ellen, csak akkor több szerencsénk volt a kontráknál. Ha Matuidi belövi a meccs helyzetét, ma senki nem panaszkodna.

Fabio83 2017.12.02. 12:41:42

@preczol: ezt nagyon jó, hogy említed, mert sokszor tapasztalom, hogy az eredmény gyakran elvakítja az embereket. Persze az eredmény a legfontosabb, de attól még észre kell venni a negatívumokat és a pozitívumokat, vereség esetén is. De, ha a 2. percben vagy az azt követő 4-5 saját félpályánkon történt labdavesztésből kapunk 1 vagy több gólt akkor is olyan jó lett volna a taktika? Tudom, akkor magasabb fokozatba kapcsoltunk volna...

preczol 2017.12.02. 13:13:10

@Fabio83: Ebben igazad van, sok volt az eladott labda. De pont a taktika miatt azonnal vissza is szereztük, mert volt hátul elég védő. Egy az egybe nem nagyon jöttek. A támadóikat levettük a pályáról, ez 3-4 védővel nem ment volna.

Rikoo 2017.12.02. 13:26:00

@Fabio83: Pontosan a tegnapi meccsen kell, hogy legyen a hangsúly. Napoli 7 ponttal elhúzhatott volna, ha nyer.
Itt eredmény kellett, ugyanúgy, mint a Nou Campban is tavasszal, mikor beparkolta a csapat a buszt a kapu elé.
Szerintem meg ez egy pozitív meccs volt és a BL-ben is eredményes lesz a csapat tavasszal, ha így fognak védekezni.

Fabio83 2017.12.02. 13:39:17

@Rikoo: akkor nem értettél meg. A legfontosabb meccs idén a tegnapi volt és, hogy győztünk. Az Allegrivel való probléma nem tegnap csúcsosodott ki, hiszem mindenki ezt várta. A baj az, hogy kapott egy Ferrarit, de úgy vezeti, mintha egy FIAT lenne. Persze, hogy a Barca ellen buszozunk, mert mást nem is nagyon tudnánk, de könyörgöm, egy Benevento, Frosinone, tököm tudja milyen, Balmazújváros szintű csapatok ellen ne kelljen vért húgyozni az utolsó 20 percben. Mindezt úgy, hogy van egy olasz szinten rendkívüli kereted, az edző is érti a dolgát valamennyire, de be van fosva. És amit Khedirával művel bohózat. Letette neki a megszeghetetlen esküt, vagy mi? Idejön Costa és Mandzu a szélen tolja? Costa valószínűleg most sem játszott volna, ha mindenki egészséges. Ezek a gondok. Nagyon örülök, hogy nyertünk tegnap. Szurkolok a csapatnak és Allegrinek, hogy megtalálja a golyót, ha vannak. Forza Juve!

Rikoo 2017.12.02. 13:49:50

@Fabio83: Zsinórban 44. meccsén lőtt gólt a csapat a Serie A-ban és idén is 15 meccsen 41 gólnál tartanak. Most egyáltalán nem értem mire gondolsz, ez egy Ferrari.
Ebben a keretben én nem érzek többet, mint amit Allegri kihoz belőle. Ami pedig az elmúlt 3 évet illeti, közel sem volt olyan erős kerete, mint amilyen sikereket elért a csapattal.
Idén is volt nem egy meccs mikor kifejezetten látványosan játszott a csapat és biztos vagyok benne, hogy lesz még ilyen meccs nem is egy.

Nathas 2017.12.02. 13:50:13

@pedronegroo: nyugi, a nyáron érkezik Mascherano :)

Tony. 2017.12.02. 13:54:35

Azt hiszem a Napoli számára igen komoly csapás lehet ez a vereség, amiből mi meg a legtöbbet profitálhatjuk. Esélyesként hazai pályán rá voltak hangolódva a "na most megmutatjuk"-ra, erre első zakó, otthon, a Juventus ellen, szerdán valószínű kihullanak a BL-ből is... Sarrinak lesz dolga, hogy ne hulljanak szét.

Úgyhogy most én is elnéző vagyok azzal kapcsolatban ahogyan nyertünk. A 3 pont most fontosabb volt.

Fabio83 2017.12.02. 14:09:17

@Rikoo: nem a rúgott gólokkal van baj, hanem azzal, hogy azok a játékosok egyéni kvalitásai miatt születnek döntő többségben. A megszerszezett vezetés után rendszerint minimál focit nyújtunk. Igenis azt gondolom, hogy nem tudja idén kihozni a csapatból, ami benne van, különben nem kellene úgy mennünk Pireuszba, hogy azért igazából a Barcában bízunk. Meg előre kiszámítani, hogy 8 ponttal tovább lehet jutni. A bombaerős Samp 3:0-ára vezett ellenünk a 90. percben és nem tudtunk igazi nyomást kifejteni rájuk. Ugyanez volt, mikor a Lazio vezetést szerzett ellenünk, csak nyomoztuk a labdát.

Alex8610 2017.12.02. 14:11:28

@rob1: Se magamat se Téged se senkit nem akarok semmiről meggyőzni ezért is írtam hogy enis szívesebben néznem azt a játékot amit a Torino ellen játszottunk de tegnap mindennel fontosabb volt a 3pont + régen volt ilyen szervezett a csapat és nem gondoltam volna hogy gól nélkül megusszuk.Csupan erről van szó a Tegnapi meccsel kapcsolatban de a keretet nézve nyilván esne örülnék ha egész szezonban ezt a játékot kellene látnom.

preczol 2017.12.02. 14:25:29

@Fabio83: Mandzu-val kapcsolatban, csak annyit tennék hozzá, hogy ő testesíti meg az igazi Juventinot. Befejező csatár létére csináltak belőle egy univerzális szélsőt. Igaz elfogult vagyok vele.

Fabio83 2017.12.02. 14:32:14

@preczol: Persze Mandzsó nagy király, csak játszon a posztján. Tavaly, mikor átáltunk 4231- semmi bajom nem volt, hogy ott játszik, mert kényszerhelyzet volt. Erre igazolunk szélsőt, nem is akármilyet 46 milláért meg 40-ért....

preczol 2017.12.02. 14:48:21

@Fabio83: Csak nekik még meg kell tanulniuk védekezni. Nem elég támadni. Mandzu a saját kapunk előtt szokott szerelni, majd rohan előre. Ez hiányzik az általad említett játékosokból. És ezért imádja az egész stadion Mariót

Fabio83 2017.12.02. 14:53:18

@preczol: ez így van. Tegnap is mosolyogtam néha, mikor DC labdát próbált szerezni. Costa ellentétben Mandzsóval tud cselezni, akár több embert megverni és beadni míg Mandzsó a védekezés mellett érkezni tud. Akkor kinek hol kellene játszania?

ToTTy-Juve 2017.12.02. 19:06:07

@Alex8610: minden szavaddal egyet értek. A védekezés a futball ugyanolyan része, mint a támadás. ezt is tudni kell ilyen szinten. Azt külön öröm volt látni mennyire szenved a Napoli, gratula a csapatnak!

delpi0823 2017.12.03. 12:26:32

@Fabio83:Nem, a benevento kb sztem 3szor 4szer jutott el a kapunkig csak mivel a vedekezesunk akkoriban egy kalapszarral volt egyenlo kb mindegyik lehetoseguk ziccerrel ert fel, kb ezert erzekelhetted azt hogy ok ugymond benyomtak minket.Mindegyik csapat az utobbi idoben ha eljutott a kapunkig vagy akar csak szogletet tudtak rugni 90%ban gol volt,nem hiaba hangsulyozta Max hogy a vedekezes nagyon fontos hogy osszealljon mert nagy bajban leszunk es a napoli gyakorlatilag semmit nem tudott kezdeni a vedekezesunkel.Ez a csapat csak egyre jobb lesz ha lesz egy stabil vedekezesunk hidd el nekem,persze ahhoz hosszutavon khedirat sztem el kene felejteni de ez mar csak az en velemenyem.

Rikoo 2017.12.03. 12:43:48

@Fabio83: Szerintem meg nincs olyan keret, mint amilyen elvárások vannak. Jó játékosok, de nem világklasszisok.
Allegri eredménycentrikus edző és ki is hozza a maximumot a csapatból.
Nekem pl. ez fontosabb, mint az hogy szép játék legyen és teljesen kiszámíthatatlan eredmények.
A Benevento elleni meccs pedig 8-1 is lehetett volna annyi helyzet volt.

Fabio83 2017.12.03. 14:35:21

@Rikoo: @delpi0823: A Benevento és a Frosinone említése csak egy kategóriát akart szimbolizálni-lehet, hogy félreérthető volt- de ide tartoznak azok a csapatok, akiknek még a Seria A is nagyon magas. De, ha már a Benevento meccs eredménye szerinted is Rikoo , akár 8-1 is lehetett volna, akkor te is láttad, hogy mekkora a különbség a 2 csapat között. Azért nem lett volna 8-1, mert ahogy írtam 2-1 után elkezdjük játszani a minimál focit. Ezért tetszett a Crotone (egyébként szintén ez a kategória) elleni meccs, mert előnyünk tudatában sem, húztuk magunkra őket, és nagyon jól védekeztünk, ahogy a Napoli ellen a 2. félidő nagy részében. Szerintem is a legjobb védelmek nyerik általában a bajnokságot. Egy védekezést sokkal könnyebb összetenni, mint a támadójátékot.Az utulsó 2 meccset kivéve egyik sem lett összerakva (Tudom sok gólt lőttünk a bajnokságban-ellentétben a bl-ben, ahol már nem jön ki annyira az egyéni kvalitások közötti különbség) . Azt is hiszem, hogy a Mandzo, Cuadrado, Dybala, Higany,Costa, Berna, Pjaca féle támadósor top 5 a világon, olaszban meg nincs párja. Ilyenről csak álmodnak mondjuk Rómában, hogy Bernát leigazolják, nálunk pedig x. számú csere, teljesen jogosan. Egy Napoli ugyanazzal a 3-4 támadóval játsza az összes meccsét. Ounas-t tudták behozni Insigne helyett... Nálunk, Cuad, Marci és Barza állt be. Alex Sandro be sem állt, Mandzo sérült. Szerintem messze nekünk van a legerősebb keretünk olaszban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása