Marotta: „Folyamatos fejlődésben van a Juventus”

marotta_agnelli_paratici_palya_mellett.jpgA Juventus vezetője, Beppe Marotta úgy érzi, hogy a hat bajnoki címet hozó évek alatt az Öreg Hölgy csapata rengeteget javult, illetve a klubvezető természetesen elismeréssel illette Massimiliano Allegrit, azonban egyelőre nem erősítette meg, hogy az olasz tréner a jövőben is a Juventusnál folytatná.

„Andrea Agnelli elsőként lefektette a klub szerkezetét. Óriási egység uralkodik a mester, a játékosok és a vezetők között, így a mai siker a humán elemeknek is köszönhető.” - nyilatkozta a szakember a Sky Sport Italia stábjának a Crotone elleni siker után.

„A gazdasági tényező is egyértelműen fontos, de a tervezés és a technikai döntések is jelentőséggel bírnak. Sikerült a márkát kiterjeszteni, illetve növeltük a bevételeket, amely révén a klub sportszakmai oldala magasabb minőséget képviselő játékosokba fektethetett be.

Összehasonlítva az első bajnoki címet begyűjtő csapattal a jelenlegi keret rendkívüli minőséggel bír, és európai szinten is a csúcson van.

Megerősíthetem, hogy nagyon elégedett vagyunk mindazzal, amit a mester elért a klubbal, és nagyon boldogan folytatjuk az együttműködést a jövőben. Le kell ülnünk, azonban véleményem szerint, ha figyelembe vesszük, milyen ember is Massimiliano Allegri, nem fogja úgy érezni, hogy a Juventusnál töltött korszaka már véget ért volna.”

A Juventus a keretet rendkívül szerteágazó módszerekkel építette fel, hiszen érkeztek lejárt szerződésű, ám meghatározónak bizonyuló futballisták, mint például Andrea Pirlo, Paul Pogba és Dani Alves, azonban nemrégiben a klub megdöntötte saját átigazolási rekordját Gonzalo Higuaín kivásárlásával.

„Szerintem a megfelelő elegy az, ha folyamatosan keressük a kortárs fiatal tehetségeket, akik tanulni tudnak a régóta bajnok egyéniségektől, amilyen például Gigi Buffon, Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci.

Hiszünk a munkakultúrában, amely meghatározó volt a sikerünk tekintetében, ezért nincs szükségünk olyan futballisták leigazolására, mint például Neymar, és nem is kívánunk ilyen típusú játékosokat szerződtetni.

Véleményem szerint kialakítottunk egy győztes modellt a klubnál, mivel mindenki tisztában van a feladataival, és azzal is, hogy mit kell tennie. Andrea Agnelli óriási szurkolója a klubnak, valamint megtestesíti a Juventus szellemiségét, amely nem más, mint megpróbálni minden érintett versenykiírásban győzni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3312530207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyonJuve 2017.05.21. 19:00:27

Első konkrét nyilatkozat ami kihangsúlyozza nem vesszük meg naymart! :)) Egyébként nem tudom mi baja van vele! De várom már a mercatot!!!!

Quentin_KR 2017.05.21. 19:46:20

Én azért várom mert ugyan az örömöm határtalan, azért ezzel a középpályával nekivágni még egy szezonnak.... bízom benne hogy most oda érkezik valódi erősítés, mert Pjanic-nak kevés volt ez egész év hogy megtalálja a helyét...

jeneiPALI 2017.05.21. 19:48:30

Neymárt nemis várta senki ide remélem jókis mercátó vár ránk jó játékosokat hoznak miközbe aki számit azt megtudjuk tartani pl sandro, Dybala,nagyon fontos elemei a csapatunknak és dany alves is mandzu is kellenek ok még jövöre is simán! Grat a csapatunknak a 6 scudettohoz zsinórba már csak a bl serleget kelll megynerni valahogy!

Rikoo 2017.05.21. 21:16:14

@Quentin_KR: Pjanic egyértelműen világklasszis ott ahol most játszik. Ez az igazi posztja ahogy Allegri is kihangsúlyozta. Lehet itt nem lő 10 gól körül a szezonban, de a legnagyobb haszonnal itt játszik a csapat szempontjából.

2017.05.21. 21:23:20

@Rikoo: +1 Szerintem az egyik legfontosabb tagja lett a kezdőnknek Dybalával együtt. Nagyon tetszik ahogy az új felállásban játszik, pedig sok idő kellett mire beilleszkedett.
Csak az zavar, hogy már rég lőtt gólt szabadrúgásból, lehet hogy a Realnak tartalékolja. ;)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása