Allegri: „Mindenki jól teljesített”

Allegri Massimiliano_stadionban.jpgMassimiliano Allegri pozitívan nyilatkozott a Juventusról a Sampdoria ellen 4-1-re megnyert meccsen tanúsított agresszív hozzáállást és iramot kiemelve, illetve természetesen örömét fejezte ki Claudio Marchisio visszatérése nyomán.

A bianconero csapat az AC Milan elleni vereséget követően hamar elintézte a Sampdoria csapatát Torinóban, miután 9 percet követően már 2-0-ra vezettek a hazaiak, így az Öreg Hölgy továbbra is vezeti a tabellát.

„Fontos volt, hogy agresszíven vágjunk neki a meccsnek, mivel a Sampdoriának is így sikerült megnyerni a derbit.” - kezdte a meccset követő értékelést Massimiliano Allegri a Sky Sport Italia mikrofonja előtt.

„Örülök, hogy Mario Mandžukić betalált, valamint Gonzalo Higuaín is nagyszerű meccsen van túl, a gólok pedig majd érkeznek. Mindenki jól teljesített, például ha Gonzalo Higuaín volt az ék, akkor Mario Mandžukić húzódott ki szélre, és fordítva. Ez mindenképpen jó jel.

Norberto Neto bemutatott két vagy három fontos mentést. Jó Claudio Marchisiót ismét a pályán látni. Helyezkedés és taktikai intelligencia tekintetében rendkívül értékes eleme a csapatnak.

Amikor gyorsan járatjuk a labdát, akkor jó futballra vagyunk képesek, és ez történt ma. Amikor lelassítottunk, lehetővé tettük, hogy a Samp visszatérjen a meccsbe.”

Dani Alves meglepő pozícióban lépett pályára a védősorban, ám a brazil futballista korántsem tűnt megilletődöttnek.

„Nagyon jól kezeli a labdát, és jó meccse volt neki is. Olyan futballista, aki képes ellátni az illető pozíció feladatait.”

A Juventus szombat este a Napolival ütközik meg, ezért felmerült a kérdés, hogy az edző szerint milyen formában van jelenleg az Öreg Hölgy?

„Javítanunk kell a futballunkat minőség tekintetében. Fontos meccs lesz, de korántsem annyira lényeges, mint a szezon második felében beütemezett találkozó.” - zárta nyilatkozatát Massimiliano Allegri.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5111842353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2016.10.27. 09:14:56

Killini megmutatta Higany-nak hogy lehetne Ő is bármikor gólkirály, de a Juve nem "onemanshow" és első a csapat. Amúgy ezt a meccset élveztem, nem volt ez se sokkal látványosabb de visszatért Marci meg dupla Chiellini gólt nem minden nap lát az ember!:)

cd1 2016.10.27. 09:22:50

Lemaradtam Buffonnal mi lett?

pedronegroo 2016.10.27. 09:38:38

@cd1: Semmi, csak néha superman-nek is kell pihenni.

JuventusFanatikus 2016.10.27. 09:39:11

Jó kis meccs volt!
Nem is tudnék olyan játékosokat felsorolni aki rossz lett volna.Nagyon jól játszott:Mandžukić,Cuadrado,Chiellini,Pjanić.Ezt a Mariot akarom mindig látni!Nem csak a gólja miatt, a mezőnyben is jól játszott.Cuadrado is nagyon jó volt, kiosztott 2 gólpasszt is.Pjanić 1 gól, 1 gólpassz a mutatója, ami nagyon jó, a mezőnyben most nem volt annyira jó, de lesz ez sokkal jobb is, főleg ha Marchisio is a pályán van.Chiellinitől nem mindig látunk duplát, de sajnos nem maradhatott el a szinte szokásos hiba.Bonuccinak voltak jó előre ívelései, Hiiguaínnak sajnos nem sikerült betalálni, remélem a Napoli ellen gólt lő.Khedira most abbahagyta az előre szaladásokat, ami nem probléma.Öröm volt Marchisiot a pályán látni, nem látszott rajta, hogy fél évet kihagyott volna.Kár, hogy Kean nem kapott időt a végén, de sebaj, Allegri tudja mit csinál.

Így tovább fiúk!FORZA JUVE!!!!

venember83 2016.10.27. 09:47:20

@pedronegroo: Marci visszatérésének örülök leginkább, remélhetőleg nem sérül le. Inkább játsszon most kevesebbet, de lehessen rá számítani a fontos (=BL) találkozókon.

babo0410 2016.10.27. 10:00:35

@cd1: Semi, gondolom csak Netonak is kell a játéklehetőség. És Buffon se fiatalodik, neki is kell néha pihennie.
Remek meccs volt, jó lenne minden meccsen ilyen agresszivitással kezdeni, és már z elején nyomást gyakorolni, meg gólokat szerezni.
Marci visszatérése az egyik legjobb ami történt. Reméljük már nem sérül meg, és az egész szezonban rendelkezésre fog állni a lehető legjobb minőségben.

Mitya10 2016.10.27. 10:28:35

@babo0410: Marci nagy harcos sztem ez a sérülés és ez az időszak csak még erősebbé és eltökéltebbé tette :) gondolj bele h nekünk milyen nehéz csak nézni a meccset és szorult helyzedben beugranál segiteni ha tehetnéd neki milyen nehéz lehetett :/

2016.10.27. 13:35:37

Szerintem kezdjük azzal,hogy ez a Samp nem érdemli meg,hogy első osztályú legyen,kurva gyenge csapat. Örülök Marci visszatérésének,de nem is egyszerűen jött vissza,a középpályán egyedül ő nyújtott valamire való teljesítményt,nagyon jól játszott! Pjanic is érezte még a góljánál is,hogy nem megy a szekér,ő és Khedira is szar volt. Cuadrado volt még átlagon felüli,már régóta vele kezdenék Alves helyett,gyengén játszik a brazil. Higuain megint összesen egy labdát kapott,abból az egy egész helyzetéből kihozta a maxot,bravúrral védett a kapus,egyébként tiszta szégyen,egy szutyok Napoliba 36 gólt rúgott,nálunk meg a félpályáról kell indulnia,úgy legalább kap labdát. Akármennyire is nem egyemberes a csapat,ha van egy világklasszis befejeződ,aki már bizonyított,és a csapat megjátszani se tudja,akkor nem a csatár a szar...Mandzukic a gólján kívül óriás fék volt,nem tudom mi kéne ahhoz,hogy Allegri becserélje Keant. Nincs más cserecsatárunk,Higuain nem kap labdát,Mandzu egy fos,de mégse kap egy percet se szerencsétlen,ha a helyében lennék én lekoccolnék,de az is érdekes,hogy a mester inkább játszatja Alvest nem a posztján,minthogy Rugani kezdjen ott és játsszon amíg bír. Szerintem semmivel se játszottunk másképp,mint eddig,csak az ellenfél volt ilyen szutyok,unalmas meccs volt.

The flash 2016.10.27. 14:18:46

yaya touré fog érkezni télen ?

Nathas 2016.10.27. 14:30:59

@fire06: kétségtelenül nagyon hálás ellenfél volt a Samp, de azért Mandzu tegnap kivételesen nem volt szar mezőnyben sem (sőt szerintem eddigi egyik legjobbját nyújtotta), plusz a korai gólja sem ártott, hogy ne legyen ez a meccs is olyan nyögvenyelős.

Ami fejlődés volt szombathoz képest - gondolom Allegri ezt jól beléjük verte - hogy gyorsabban járatták a labdát a fiúk.

Marchisio tök jól tért vissza, bár én egy kicsit kevesebbet játszattam volna elsőre.

Úgy tűnik, hogy Cuadrado és Alves szeretnek együtt játszani, ebből még jó összjátékok is kialakulhatnak.

Higuain szerintem egy kicsit keveset kapar, ha üresbe be tud lépni, azt megpróbálja, ha nem ugratják ki / nem jön össze, akkor megáll és nézi a játékot.

Nathas 2016.10.27. 14:30:59

@fire06: kétségtelenül nagyon hálás ellenfél volt a Samp, de azért Mandzu tegnap kivételesen nem volt szar mezőnyben sem (sőt szerintem eddigi egyik legjobbját nyújtotta), plusz a korai gólja sem ártott, hogy ne legyen ez a meccs is olyan nyögvenyelős.

Ami fejlődés volt szombathoz képest - gondolom Allegri ezt jól beléjük verte - hogy gyorsabban járatták a labdát a fiúk.

Marchisio tök jól tért vissza, bár én egy kicsit kevesebbet játszattam volna elsőre.

Úgy tűnik, hogy Cuadrado és Alves szeretnek együtt játszani, ebből még jó összjátékok is kialakulhatnak.

Higuain szerintem egy kicsit keveset kapar, ha üresbe be tud lépni, azt megpróbálja, ha nem ugratják ki / nem jön össze, akkor megáll és nézi a játékot.

steven.h 2016.10.27. 14:36:01

@fire06: Én sajnálom a Samp-ot szerintem azért bőven játékosállományban bentmaradónak kellene lennie, másrészről Giampaolo-t meg mégjobban sajnálom, őt egy jó szakembernek tartom, az Empolival zseniális volt, szép játékot játszottak, a Sampnál valami nem működik, és az nagyon nem működik.

patrik1112 2016.10.27. 14:39:33

@fire06: akkor ki erdemli meg hogy elso osztalyu legyen? Mert ennel a Sampnal 4-5 csapat siman gyengebb szerintem, es mivel 20 csapatos a bajnoksag...na mindegy :D de az igaz hogy nem igazan nehezitettek meg a dolgunkat.
Mandzu szerintem mezonyben teljesen jol teljesitett, visszalepett, labdakat is szerzett, sok helyzetben probalta megrugatni Higuainnal is a goljat. Alves szerintem teljesen korrekt volt, foleg ahhoz kepest hogy eloszor jatszott belso vedot, abban viszont egyet ertunk hogy ha mar 3 belso vedo akkor inkabb jatszhatna mar Rugani, de igy rugalmasabb volt a taktika es igy mukodott ez a hibrid felallas.

Grinta 2016.10.27. 17:17:04

@steven.h: @patrik1112: Igazából a két fejes góllal ami az első negyedórában született,azzal ki is nyírták magukat..abból azért elég nehéz meccselni.

Jamal Jamal 2016.10.27. 17:30:12

Meccs közben említették, hogy Pjaca sérülése komolyabb mint elsőre gondolták. Tudja valaki hogy miért és hogy meddig lesz maródi?

venember83 2016.10.27. 17:38:25

@Jamal Jamal: folyamatosan figyelik az állapotát, hetente vizsgálják, mert vérömlenyt is találtak, és jelenleg úgy tűnik, mégis igazuk volt a horvát válogatott orvosainak. Nem olvastam infót arról, hogy mikor térhet vissza. A válogatott szünetig biztos, hogy nem tér vissza, tehát legkorábban a Pescara ellen léphet esetleg pályára november 19-én, de ez nyilván változhat az állapotától függően.

Amúgy Evra is megsérült, és a Premium Sport értesülései szerint nem fog a Napoli ellen pályára lépni, viszont a Lyon ellen már játszhat.

Rocky80 2016.10.27. 17:59:46

Mandzu szerintem is nagyon jól tolta tegnap, kedve is volt, védekezett is - egyszóval amit elvárunk.
Persze sokat segít neki ha pontos! labdákat is kap... Ha oda tudjuk varázsolni - ahogy Cuadrado is tette -, akkor ő megoldja.

Ugyanez a probléma Higanynál is: úgy mozdul be az üres területekre és olyan jó ütemben mint egy álom: de a kutya nem veszi észre... Hát persze hogy elkedvetlenedik szerencsétlen pára.

Pedig egy vérbeli, igazán jó befejezőcsatárról beszélünk, csak hát a többiek szerintem nem láttak még a csapatban ilyet ezért nem tudják hogy mi fán terem és mit kell csinálni ha van egy ilyenünk.

Persze gürcöl ő becsülettel, magához képest rengeteget hátrajár és besegít ahogy gondolom Allegri kérte; de egyszerűen nem tudja - nem tudjuk kamatoztatni azt amit igazán tud: a góllövést.

Ezen sürgősen javítani kell.

Tothtihamer 2016.10.27. 18:33:28

Kis csapatok ellen eddig is ment de mi van ha jön egy középcsapat inter - Milan - Sevilla ?
Nem értem a hurrá hangulatot

steven.h 2016.10.27. 20:07:34

@Tothtihamer: Sevilla sorra nyerte az Európa Ligákat, ne röhögtesd már ki magad hogy középcsapatnak titulálod, elverték pl az Atleticot is most.

És egyébként is 38 fordulós a bajnokság, nehogy azt gondoljuk már, hogy minden meccset meg fogunk nyerni, értem én hogy fáj hogy pont a sinter meg a Milan, de inkább mint egy Crotone.

Tothtihamer 2016.10.27. 20:55:36

@steven.h: Nyílván mivel a nagy csapatok lesz@rják a 2. számú sorozatot. Valakinek azt is meg kell nyerni

Tothtihamer 2016.10.27. 22:33:13

@Watakuki: Nem tudom mi az de szagolgasd bátran

Edy77 2016.10.28. 07:09:31

@Watakuki: Annyiszor látom itt ezt a Zsönét, valaki mondja meg, hogy ki ez please!!!

Watakuki 2016.10.28. 07:34:05

@Edy77: régebben volt egy ilyen nevű, kedves felhasználó, aki olyan szinten megtöltötte minden kommentjét gyűlölködéssel, hogy élményszámba ment mindig is olvasni. Ki lett bannolva már többször is, de új profilokkal visszatért. Várjuk szeretettel vissza, mindig élettel töltötte meg ezt a blogot.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása