Pogba visszautasította Manchester hívó szavát

Pogba Paul_gólöröm hátulnézetből.jpgA Juventus középpályása, Paul Pogba jelenleg talán Európa legkeresettebb középpályása, és a játékoshoz közel álló forrás szerint hiába próbálkozik egykori klubja, „komolyabb és jobb opciói” vannak, mint a Manchester United csapatához való visszatérés, legalábbis erről tájékoztat a Daily Star.

„Tisztában van a United érdeklődésével, azonban nem kíván visszatérni a klubhoz. Jelenleg boldog a Juventus csapatánál.

Azonban ha mégis a távozás mellett döntene, komolyabb és jobb opciói vannak, mintsem a Manchester United csapatához való visszatérés. Nem kíván a jövőben a klub mezében játszani.”

A játékos 2012-es távozása óta Paul Pogbát folyamatosan hírbe hozzák egykori klubjával, amelyben nemigen jutott játéklehetőséghez a felnőttek között Sir Alex Ferguson irányítása alatt, ám 2012 óta Torinóban folyamatosan bizonyít, és a kontinens egyik legígéretesebb játékosává nőtte ki magát.

Olyannyira elismert játékos lett, hogy ügynöke, Mino Raiola a középpályás ügyében rekordösszegű ajánlatra számít, ám jelenleg úgy tűnik, hogy ez az átigazolás sem az Álmok Színházába juttatná vissza a középpályást, sokkal inkább esélyesek a huszonegyéves futballista megszerzésére a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea csapata.

Ugyanakkor elmondása szerint Paul Pogba nem táplál negatív érzéseket egykori klubja iránt, ahogy a FourFourTwo újságírójának nemrég fogalmazott, továbbra is kötődik a Manchester Unitedhez.

„Türelmetlen vagyok. Ezt éreztem. Sir Alex Ferguson bízott bennem, ám mégsem küldött pályára. Azt mondta, hogy túl fiatal vagyok. Azt mondta, hogy el fog jönni az én időm. Ám ez nem így lett.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy negatívan fogok nyilatkozni a Manchester Unitedről. Szeretem a klubot.”

Minden bizonnyal a klub is szeretné, ha Paul Pogba mégis visszatérne a vörös ördögökhoz, hiszen Louis van Gaal csapatába bőven beférne egy Paul Pogba kvalitású játékos, aki mindenhol megállja a helyét, és lendületes stílusával képes besegíteni úgy védekezésben, mint támadásban csapattársainak.

A whoscored.com adatai is megerősítik a játékos sokoldalúságát, hiszen Paul Pogba idén hét gólt szerzett, ám emellett kiosztott négy gólpasszt is, továbbá meccsenként átlagosan 2,4 szerelést hajt végre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr717224945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2015.02.27. 13:09:11

Áucs. Komoly fricska ez a Unitednek, és még rosszabb, hogy igaz... :))

Rivendell 2015.02.27. 15:34:46

elsőnek mutasson is valamit a BL-ben azután utasítgathat ajánlatokat

danimester1 2015.02.27. 16:14:34

Mire számítottak?!Majd repdesni fog örömében hogy hívják és egyszerre igent mond?Jól teszi hogy nem megy,mi meg vicceljük meg őket Pereira leigazolásával.Nem minden a pénz ezt jó lenne ha minden pénzes csapat megtanulná végre.

Hogrin 2015.02.27. 22:03:42

Annyiban egyetértek veletek, hogy jelenleg a MU nem valami vonzó, ugyanakkor Pogbáék részéről ez a kamu szöveg nevetséges. Egyrészt a MU semmilyen ajánlatot nem tett Pogbáért, az ilyen hívó szó meg beszéltünk vele meg felvettük a kapcsolatot dumák a semmivel egyenlőek, másrészt ha a MU letenné a megfelelő összeget a Juve asztalára, Pogba szerződésébe és Raiola zsebébe akkor Pogba gondolatban már a vörös mezt viselné és gyerekkori álma lenne a visszatérés! Majd pont ez a pénzéhes önző bagázs mondana nemet mi persze. Pogba meg előbb szedje össze magát egy picit mert amit az utóbbi pár meccsen csinál az két csomag szotyit se ér nem ám 100 millát.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása