Pogba: „Remélem, sikerül folytatni a góllövést”

Pogba Paul_5.jpgA remek formát mutató francia válogatott úgy véli, az idei szezonra sikerült javítani pontosságán a kapu előtt, miután góljával a Juventus megszerezte a vezetést a Chievo ellen, majd végül 2-0-ra győzött is az Öreg Hölgy.

A rendkívül hasznos középpályás pedig nem kívánja megszakítani sorozatát, és továbbra is gólokkal kívánja segíteni csapatát, ahogy azt tette a Chievo ellen vasárnap, amikor neki sikerült megtörni a jeget góljával, majd a második gól kialakításában is rendkívül komoly részt vállalt.

A francia futballista a hatvanadik perc környékén ismét betalált, sorozatban negyedik meccsén, ezúttal ballal lőtte ki a rövid alsó sarkot a tizenhatoson kívülről.

Ezt követően Paul Pogba a második gól előtt gyönyörűen levette jobbal a beadást, majd kapura lőtte, ám ezt még hárította a hálóőr, viszont a kipattanóra érkezett a becserélt Stephan Lichtsteiner, aki már nem kegyelmezett.

„Továbbra is dolgoznom kell, hogy fejlődjek, és tegyem a dolgom a szurkolókért és a klubért. - nyilatkozta a Sky Sport számára a meccset követően a fiatal csillag, akit mostanában szinte az összes dúsgazdag klubbal hírbe hoznak.

„Ebben az évben hatékonyabb vagyok. Szerencsére több lehetőségem van lövéssel próbálkozni, és nagy örömömre a labda folyamatosan a kapuban köt ki.

A Juventus az első félidőben számos lehetőséghez jutott, a Chievo csapatának azonban sikerült megőrizni a gól nélküli döntetlent, és Paul Pogba is úgy véli, nehéz ellenfélen jutott túl az Öreg Hölgy.

„A Chievo nagyon jól védekezett, de talán kicsit elkedvetlenedett az első gólt követően. Nem mondanám, hogy egyszerű mérkőzésen lennénk túl.

A címvédő csapat a győzelemmel hétpontosra növelte előnyét az üldöző AS Roma csapatával szemben, amelynek csak döntetlenre futotta a Fiorentina ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr197109447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2015.01.26. 11:46:10

Alazatos, celtudatos,zseni,peldamutato.erett a kora ellenere /meg o vigasztalta Vidalt mikor lecsereltek/ nincsenek ra jelzok nem szabad eladni!!Ha ujra nagyok akarunk lenni meg kell tartani az ilyen kincseket es kore epiteni minosegi jatekosokat tegyuk ossze a kezunket hogy ilyen jatekosra bukkantunk.

hurbiny3k 2015.01.26. 12:20:36

Lehet megszületett az új playmakerünk? Kapna maga köré két szelsőt, mögötte Vidal és Marchisio labdaszerzőknek, előtte Tevezzel.. hmmm :)

deluxe93 2015.01.26. 12:32:08

@Alex8610: Tényleg már most egy olyan szintű játékos,aki köré egy kis befektetéssel komoly bl győzelemre esélyes csapatot lehet építeni,és egy olyan csapatba ő is szívesebben marad,és nem tudom elhinni,hogy ne érné meg gazdaságilag megnyerni a bl-t,és rendszeresen a legjobb 4 közt lenni,persze az tény hogy mikor beletesszük a pénzt a csapatba,az nem egyből abba az évbe jön vissza,de onnantól folyamatosan termelne nagyüzemben a klub,nem úgy hogy egy mercaton 1 padoint tudunk csak venni,azt is kölcsönbe opcióval és csakis úgy ha senki másnak nem kell.Mindent összegezve ő a kulcs,hogy újra a legnagyobbak közt lehessünk,de félek tőle,hogy a vezetőség a könnyebb utat választja és eladja,mert azt hiszik,hogy ugyanaz lesz mint Zidanenál,csak azt felejtik hogy akkor más felelt az igazolásokért és más volt a piac.
Kiváncsian várom a nyarat,hogy mi lesz ebből,és aki eladná a blogról az mit mond mekkora lenne az az összeg amivel nem csak pótolni tudnánk,de előrelépni is?(mert lehet itt hallani 65 milliós ajánlatról is,ami sztem nevetséges)

BigP86 2015.01.26. 13:35:53

Ezeket most szedtem nso-ról, komolyan mondom, öröm és büszkeség újra ilyeneket olvasni egy Juve játékosról, főleg más drukkerek szájából (tollából)!! :))

bebeto072015-01-26 12:15:54
Hát én sem csípem a Juvét, de ez a gyerek nem semmi, megéri meccset nézni miatta, mostanában pedig nem sok ilyen van már sajnos. Ahogy már írták előttem, a mozgása, a cselei a megoldásai borzasztóan hajaznak egy korábbi francia zsenire, aki a Realban kötött ki aztán... Most sem bánnám... Tárgyalóasztalhoz ülni és azonnal elcserélni még a kislányarcú Jamesre, plusz egy kis pénz és mindenki jól járt!

NightProwler2015-01-26 11:05:22
Ha Balotelliben csak fele akkora alázat lenne mint Pogbában, akkor most Ő is hasznos tagja lehetne bármelyik csapatnak. Pogbában minden megvan, alázat, akkora tehetség amilyet még talán nem is láttam, és remek fizikum is. CR és Messi mellett Ő lehet az első középpályás, aki gólok nélkül is megnyerheti majd az aranylabdát.

Khesson2015-01-26 10:22:05
Bár nem szívem csücske a Juve, Pogba miatt mostanában ritkán hagyok ki meccset. Arsenalba vele :)

west30 2015.01.26. 13:37:14

Inkább emeljék a srác fizetését 10millára mint hogy eladják,a Juventusnak az egy ilyen játékost mindenképpen meg kellene tartania.Az esetleges eladásából való erősítésekben sajnos én nem bízom.

bianconero78 2015.01.26. 14:09:41

Pogba mellé igazolni még mindig olcsóbb lenne,minthogy az árát elverik,és pótolni sem tudják,és visszalépünk kettőt...

Sischo 2015.01.26. 14:10:42

@deluxe93: Hát ha maradna Pogba és okosan befektetnének a csapatba egy közepes összeget akkor szerintem is bl esélyesek lehetnénk. Lehet, hogy pénzügyileg is megérné, ha tényleg megnyernénk vagy döntősök lennénk bl-ben , azonban erre semmi garancia nincsen. Ehhez még hozzájön, hogy a jelenlegi fizetésekkel nem tudunk versenbye szállni a többi nagycsapattal, így nehéz is lenne igazi tapasztalattal rendelkező klasszisokat idecsábítani szerintem.
Amúgy én nem akarnám, hogy eladjuk, mert imádom a srácot, de sajnos elég nagy rá az esély, hogy ez már nyáron bekövetkezzen. El tudom képzelni, hogy Riola folyton a fülébe duruzsolja, hogy tízszer ennyi pénzt kereshetne, ha elmenne egy másik csapatba :/.

Mindenesetre amíg ő maradni akar és vezetőség nem kap vérszemet a sok pénz hallatán, addig élvezkedhetünk minden góljánál :D

babo0410 2015.01.26. 14:30:25

Én úgy vagyok Pogba-val, hogy nagy szerencséje van, hogy hozzánk igazolt. Egy Realban könnyebben el tudna szállni magától. Pl. ha most nyáron távozna (nagyon bízom benne, hogy nem fog) a Realba, ott kapna egy hatalmas összegű fizetést, hatalmas sztárként érkezne, és semmi nem állítaná meg abban, hogy a fejébe szálljon a dicsőség. Még sokáig itt kell maradnia, hogy ugyanez a futball iránt mérhetetlenül alázatos játékos maradjon. CR is ott rontotta el a karrierjét, mikor elment a Realba. Azóta egy hisztis rinyagép lett, akit leginkább a fizetése érdekel.

Rivendell 2015.01.26. 14:58:14

Nekem nagy kedvenc a srác,de a köré építést kicsit túlzónak tartom...az hogy mostanában gólokat szerez és kihúz minket a xarból,még nem jelenti azt,hogy köré kéne építeni,hosszútávon én őt azért nem tartom 1 Messi-Cr-Dp-Kaka-Ribery stb féle srácnak,szerintem azt azért be kell látni,hogy őt max 1 tkp szintig lehet előre tolni és nem tovább. /Vidal is szórta a gólokat,de senkinek nem jutott ezébe csatárként kezelni,de nagyon még csatár mögé se berakni/.Nálam valamiért poszt kérdés is,a valaki köré építés és 1 vkp,de még tkp köré se nagyon építenék.Juve esetében a 2 szélső beszerzése,meg Pogba nélkül,vagy Pogba-val is alap feladat.

nálunk magasan kitűnik a srác,mert gyenge a keretünk,még a kezdőnk is...vb-n pl a válogatottban Matudidi is maga mögé utasított játékban.

Rivendell 2015.01.26. 15:00:07

@babo0410: Cr miért rontotta volna el? MU-ban soha nem lett volna ekkora sztár... Real által azért őt sokkal jobban felkapták + Angoloknál valszeg le is rúgták volna az évek során a stílusa miatt,mert nála alapjáraton van 1 kis díszkancsó stílus

BigP86 2015.01.26. 15:21:31

@Rivendell: Kivételesen most nem értek Veled egyet, ha tudunk neki egy vonzó koncepciót mutatni hosszútávon, akkor igen is, köré lehet és kell is építeni a jövő Juventus-át. Az pedig, hogy az általad felsorolt TÁMADÓ játékosokra lehet építeni egy csapatot nem igaz, hiszen nem a poszt határozza meg ki lehet egy csapat alapköve.
Más.
Valaki látom ismét fordítva ül a lovon.. Cr elrontotta a karrierjét?? :DD 2 aranyladba és Bl győzelem!? "NapiBabo" :DD

Rivendell 2015.01.26. 15:30:15

@BigP86: nekem poszt kérdés is...1 Pirlo-Xavi szintű irányító,vagy 1 kiugróan zseni csatár-vagy szélső támadó.Nem vagyunk egyformák:)

Pogba nálam is hosszútávú Juve játékos lenne,de úgy gondolom nem köré kéne építeni,csupán csak 1 értelmes koncepciót kéne kivitelezni. Pogba-t annyiból emelném csak ki,hogy miatta és Vidal-Asa miatt nem kéne tkp a csapatba,mert mind szeret előrefelé játszani,de a 2 szélső támadó kell /Coman-Berardi/ + nálam mindig kell 1 gyors-jól cselező csatár.Kimondottan az én elképzelésemben én magam nem látom Pogba különleges szerepét,nálam alap elvárás lenne a gyors csatár és a 2 gyors-kreatív szélső támadó.

Rivendell 2015.01.26. 15:32:34

ebből a gyerekből nálunk kell,hogy aranylasztis legyen.Ha folytatja a jó formáját és BL top4+scudetto,akkor megkockáztatom ő lesz az 1ik fő várományos jövőre.

kéne hozzá még,hogy a REal-BArca páros 1ike se nyerje meg a BL-t....bár tartok attól,hogy ezt a 2 bolondot még jövőre is futtatni fogják

mozambo 2015.01.26. 15:34:32

Kit erdekel cr? Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem akarom megint átélni, hogy eladjuk a világ egyik legjobb játekosát a reálnak, és ott a világ legjobbjává válik :/

BigP86 2015.01.26. 15:51:14

@mozambo: Zidane már nálunk is a világ legjobbja volt, de mindenkinek vérzett a szíve h elment, viszont akkor jött Buffon, Nedved, Cannavaro. Így azért ki lehetett bírni. MOst viszont nem jönne értelmes pótlása, csak elherdálnánk a pénzt (MAROTTA!!) és a lehetőséget, hogy egy ilyen klasszis nálunk játszon. POGBA MARADJON!

@Rivendell: "nálam alap elvárás lenne a gyors csatár és a 2 gyors-kreatív szélső támadó." Ez nálam is elvárás, sőt. Viszont ez nem zárja ki Pogba kulcsszerepét, hanem inkább kiegészíti.

babo0410 2015.01.26. 15:52:47

@BigP86: Ha CR minden idők egyik valaha volt legjobbja, akkor az MU-ban is megnyerte volna az aranylabdáit. Másrészt a Realba igazolása óta egyre több hisztije van. A Unitedben sokkal szimpatikusabb volt, és ha ott maradt volna, nem hiszem, hogy ennyire elszállt volna magától.

Rivendell 2015.01.26. 15:57:05

@babo0410: valamit kifelejtesz...Cr a PL-ben soha nem szerezne 35-40-45-50 gólt szezononként és láthatod a retek aranylasztit már csak gólokban mérik...Messi marad La ligás és 40-50 gólos szezonos és nyer 1 lasztit minden évben

Rivendell 2015.01.26. 15:57:51

@mozambo: nem nálunk lett aranylasztis?:)

mozambo 2015.01.26. 16:10:59

Valóban nálunk lett aranylabdás de mégis úgyérzem h a legjobb éveit a reálnál töltötte. ( olyasmi mint pirlo esetében hiába nyert blt a milánnal szerintem az első két éve amit itt nyújtott az volt élete formája, de lehet hogy túlzok)
Csak bosszant, hogy ha valami uborka meg akarja szerezni a legjobb játékosunkat akkor megszerzi.

Rivendell 2015.01.26. 16:13:47

@mozambo: amúgy szerintem is a Realban többet tett le sz asztalra Zizu...anno mondjuk még fiatal voltam/12 éves/ mikor távozott és nagyon nem is sajnáltam a dolgot,valamiért én a mai napig nem tartom őt Juve ikonnak és nem a Realos szerződése miatt.

BigP86 2015.01.26. 16:38:23

@babo0410: nem tudom értelmezni amit írtál, mert nem állítottam olyanokat amikre reflektáltál. "Ha CR minden idők egyik valaha volt legjobbja" > ki mondott ilyet? "Másrészt a Realba igazolása óta egyre több hisztije van. A Unitedben sokkal szimpatikusabb volt, és ha ott maradt volna, nem hiszem, hogy ennyire elszállt volna magától." > hogy jön ide hogy mennyire szimpatikus? A Kovács Józsi szomszédom is nagyon szimpatikus mégsem aranylabdás.. :D

DegerFaCan 2015.01.26. 16:55:28

véleményem továbbra is az, hogy szerintem nem hülyék ezek Raiolával.
Ha így folytatja, idén benne lehet egy bl-elődöntővel is akár a legjobb háromban (Messi Cr stb), de ők nem rövidtávon gondolkoznak. Jelenleg a legbiztosabb pontja a Juvénak, rengeteg játéklehetőséggel, iszonyat sokat tud fejlődni a kiscsapatok ellen is (ahogy ő mondta, rendesen megizzadnak minden meccsen).
Tehát idén nagy szerencsével benne lehet az aranylabda legjobb háromban, de a nagy célja szerintem a hazai EB-je jövő nyáron. Addig szerintem nem kockáztat egy újabb klubbal, ott dobbanthat igazán, szinte a csapból is ő folyhat addigra.

Akkor lesz 23 éves... és ha netán megnyernék az eb-t, átigazolna egy Madrid/Chelsea tököm tudja hova, akkorra már világ legjobbja is lehet.
Zidane sem tizenévesen ment át a Madridba (29 volt, világsztár).

Vagyis röviden, nincs hova kapkodnia, megkapja a figyelmet itt olaszban is Pogba, van lehetősége fejlődni, és bőven ráér még a világ legjobbja lenni. 2016-ban lehet is az első aranylabdája...

DegerFaCan 2015.01.26. 16:57:13

tehát ha a nyáron nem lesznek óriási erősítések, akkor ez a Pogba-köré projekt megy a kukába.

pedronegroo 2015.01.26. 17:00:13

@Rivendell: Zizou nem Juve ikon, de nem is Real ikon, őt nem lehet csak így beskatulyázni. Ő egyszerűen csak futball ikon. Bárhol játszott mindig világklasszis szinten futballozott, lehetett az a Bordeaux, Juve, Real vagy a francia válogatott. Mindenhol sikerre vezette csapatait, ilyenre kevés játékos volt képes a futballtörténelemben, pl. Messi vagy CR sem tud ilyet felmutatni.

Rivendell 2015.01.26. 17:36:24

@pedronegroo: tegyük hozzá válogatott szinten azért neki könnyebb volt,mint Messi-Cr párosnak..bár Cr alap betli a vb-n eb-n:DDD

pedronegroo 2015.01.26. 20:27:12

@Rivendell: CR és Messi csatárok, őket ki kell szolgálni, ha nem kapnak megfelelő támogatást akkor kevésbé érvényesül a hiper gólérzékenységük. Zidane viszont kiszolgált bárkit, bárkivel gólt rúgatott. :) Neki csak annyival volt könnyebb amennyivel nagyobb klasszis volt mint CR és Messi. :)

mozambo 2015.01.26. 20:58:43

Rugani és Berardi játékjogával kapcsolatban tud valaki valami pontos infót? (mindkettő félig a miénk?)

juvefan13 2015.01.26. 21:22:19

@mozambo: Rugani nyáron tér vissza én azt olvastam, Bererdiró nem tudok semmit.

Rivendell 2015.01.26. 21:23:18

@pedronegroo: ez így nem igaz..98-as vb győztes és 2000-es eb győztes francia keret hemzsegett a top játékosoktól,mostani Argentin vagy Portugál válogatott a közelében nincs az akkori francia válogatottnak.

Zizu csinálhat bármit,ha körülötte nincs csapat....nem volt ő akkora klasszis azért.... minden klasszis mellé kell 1 vele azonos minőségű 1séges keret.

ui:gondolom nem ő szűrt-védekezett-támadott a széleken és lőtte be a helyzeteket

Rivendell 2015.01.26. 21:24:34

@Rivendell: azt viszont elismerem,hogy a tudásából ő sokkal többet mutatott a válogatottban,mint a másik 2 srác.

Hoods. 2015.01.26. 21:28:13

www.facebook.com/Troll.Football/photos/a.345973325442890.83467.345971365443086/1301236136583266/?type=1&theater

Imad Slimani i'm fan of ac milan i hate juve but pogba is way better then neymar. bitch plz serie a
Tetszik · 7 · 8 perce

Rivendell 2015.01.26. 21:37:37

@Hoods.: sima ügy:) Neymar leves Pogba mellett:D

hurbiny3k 2015.01.27. 06:14:46

@Rivendell: Azért ne feledd, CRnek már van egy EB ezüstje, igaz, pályája elejéről, Messinek meg ugye VB, ráadásul nagyon pedzegetik, hogy Cholo egyszercsak átveszi Őket.. Abból a tagból én kinézek egy legfényesebb érmet.. :)

MDaniel98 2015.02.07. 12:25:11

Manchesterben hogy verhetik a falba a fejüket. Pont olyan játékosra lenne szükségük mint amilyen ő(na meg kh-ra).

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása