Immobile: „Németországban nem örülnek a Juventusnak”

immobile_ciro_bvb_mezben.jpgCiro Immobile csodálatos történetként jellemezte a Borussia Dortmund és Juventus összecsapását a Bajnokok Ligájában, amelynek első mérkőzésére Torinóban fog sor kerülni február huszonnegyedikén, míg a visszavágó március tizennyolcadikára ütemezett.

Az egykori torinói csatár Olaszországban tartózkodott, mivel megjelent a Gran Gala del Calcio rendezvényen, ahol begyűjtötte a legjobb olaszországi csatárnak járó díjat, megelőzve Francesco Tottit és Luca Tonit.

„A Capocannoniere díj egyértelműen fontos számomra, különösen mivel a Serie A karrierem elején nem sikerült sok gólt szereznem, és beletelt egy kis időbe, mire belejöttem.” - nyilatkozta Ciro Immobile.

„Köszönettel tartozok az összes Toro csapattársamnak, az edzőnek és a klubnak. Sikerült tető alá hozni ezt az átigazolást a Borussia Dortmundhoz, és ez kiváló lehetőség a karrierem szempontjából.

A német csapattal az olasz játékos következő nemzetközi ellenfele klub szinten a Juventus lesz, amely csapatnak a játékosa is volt több évig, ám az Öreg Hölgy mezét nem sokszor viselhette, hiszen az olasz rekordbajnok többször is kölcsönadta a futballistát.

„A Juventusról beszélni a Bajnokok Ligájának vonatkozásában csodálatos történet. Emlékszem, amikor hatéves voltam, és megnéztem a Borussia Dortmund elleni 1997-es BL-döntőt.

Kellemes lesz ismét találkozni egy olasz csapattal, és viszontlátni néhány egykori csapattársat. Németországban az emberek azon a véleményen voltak, hogy a Juventus a legerősebb a második helyet megszerző csapatok közül, így teljesen természetes, hogy aggódnak.

Ugyanakkor mi tisztában vagyunk az erősségeinkkel, és magabiztosság terén se panaszkodhatunk. Az összes csapattársam arról kérdezett, milyen a Juventus ellen pályára lépni.

A Németországba igazolt csatár idén klubja mezében tizenegy bajnokin játszott, amelyeken két gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában határozottan eredményesebb volt eddig, hiszen öt mérkőzés és négy gól a mérlege.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr866986363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.12.18. 18:23:36

Immo pacsizhat egyet a Juvésokkal. Gólt lő majd, az biztos.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása