Marchisio: „A Lazio elleni meccs jó felkészülés”

Marchisio Claudio_2.jpgClaudio Marchisio figyelmeztette torinói csapattársait a Lazio jelentette veszélyre, amely a római Stadio Olimpico gyepén várja a csapatot szombaton.

A bianconero csapat ezen a héten találkozik a bajnokság ötödik helyezettjével, és rendkívül fontos a jó helytállás a biancoceleste csapat ellen, hogy megtartsa előnyét az AS Roma csapatával szemben, a középpályás pedig elismerően beszélt a következő ellenfélről.

„Az Olimpicóban csapda vár ránk, és a válogatott szünet után mindig nehéz a klubbal pályára lépni, az ellenféltől függetlenül. - mondta a torinói nevelésű középpályás az Il Messaggero szakemberének.

„Soha nem lehet tudni, hogyan térnek vissza a játékosok a válogatottból. Kemény idegenbeli meccsre számítok, a Lazio képes gondokat okozni számunkra. Kemény környezet vár minket, az ellenfél pedig kemény, versenyképes, jól képzett és nagyon jól teljesít.

Nem az a célunk, hogy csak letudjuk ezt az idegenbeli meccset, célunk a három pont megszerzése, és ez a meccs segítségünkre lesz a következő Bajnokok Ligája összecsapásra való ráhangolódásban. Ha megverjük a Malmö csapatát, egy lábbal már továbbjutottunk.

A Lazio talán a jövőben jelenthet majd igazi veszélyt a scudettóra, ehhez megfelelő eredményekre és kiegyensúlyozottságra van szükségük, azonban most az AS Roma a legfőbb ellenfelünk.

Claudio Marchisio ezt követően beszélt személyes kapcsolatáról Antonio Candrevával és Daniele De Rossival, majd kitért az olasz-horvát meccs alatt tapasztalható erőszakos cselekményekre és az olasz futball reformjára.

„Hogy Antonio Candreva és én idegesítettük-e egymást az olasz válogatott keretben? Őszintén mondom, mi csak az edzésre koncentráltunk. Inkább úgy szerveztük, hogy a pályán találkozzunk.

Hogy kibékültem-e Daniele De Rossival a Juventus - Roma mérkőzést követően? Nem, mivel soha nem volt semmilyen gond közöttünk. Amikor az azzurri mezét viseljük, kizárólag Olaszország ügyét szolgáljuk és azzal foglalkozunk.

Teljesen elfogadhatatlannak tartom a stadionon belüli vagy kívüli erőszakot. Van olyan ember, akit tulajdonképpen egyáltalán nem érdekelnek az igazi mérkőzések? Minél kevesebbet beszélünk erről, annál jobb.

A gond nem a tűzijátékok behozása az Olaszország-Horvátország meccsre, hanem hogy egyesek felfegyverkezve érkeztek a San Siróba, ez miért történt és miért voltak annyian alkoholos befolyásoltság alatt?

Kíváncsian figyelem a futballal kapcsolatos híreket. Mindig hallok a fiatalokról, a tapasztaltabb játékosokról, azonban szerintem elsőbbséget kellene, hogy élvezzen a tehetség a tapasztalat előtt. Szükségünk van olyan emberekre, akik képesek gyökeres változást hozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr736920361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása