Shaqiri januárban mozdíthatatlan

Shaqiri Xherdan_hátulnézetből.jpgNemrégiben megszólalt a Bayern München csapatában jelenleg rendkívül elégedetlen svájci támadó, Xherdan Shaqiri képviselője, aki arról beszélt, hogy védence szívesen felvenné az AS Roma mezét, azonban januárban az átigazolás nem tűnik könnyen megvalósíthatónak.

A huszonhárom éves támadót hírbe hozták számos olasz klubbal, és saját maga is megerősítette az olasz bajnokságba igazolás lehetőségének létezését, azonban az ügynöke már arról beszélt, valószínűtlennek tartja a januári váltást.

„Beszéltünk az ügyről nyáron, amikor úgy tűnt, hogy Juan Iturbe a Juventushoz igazol - nyilatkozta az AS Romára vonatkozóan Ulisse Savini a Centro Suono Sport számára adott riportban. „Végül aztán a Roma szerezte meg a veronai játékost.

Jelenleg elég nehéz helyzetben vagyunk, kétlem, hogy januárban megtörténne az átigazolás. Decemberben sorsdöntő megbeszélés lesz a játékos, testvére, egy másik képviselő és a Bayern között, amely majd dönt Shaqiri ügyében.

Addig semmilyen jelentős esemény nem várható. Azonban nem erősíthetem meg, hogy lesznek-e még tárgyalások az AS Roma csapatával. Majd a jövő eldönti.

A játékosképviselőt ezt követően arról kérdezték, hogy a fiatal svájci válogatott mennyire szeretné felvenni például az AS Roma mezét, az ügynök pedig optimistán válaszolt.

„A nyáron arról beszélt, hogy tetszik neki a római futballkörnyezet, így számomra nyilvánvaló, hogy továbbra is szívesen játszana az AS Roma csapatában.

Azonban januárban nem fog távozni, mivel játszott a Bajnokok Ligájában, és ezért nem vethető be már ebben a versenysorozatban egyéb csapatnál.

Ez bonyolítja a lehetséges megegyezést, főleg mivel elég drága átigazolás várható, és véleményem szerint a Bayern nem fog hozzá mérhető játékost találni, aki pótolná.

Ezt követően Ulisse Savinit arról kérdezték, véleménye szerint mennyire költséges lenne a Xherdan Shaqiri átigazolása.

„A Bayern két éve tizenhárom millió eurót fizetett érte, és függetlenül a jövőbeli vevő kilététől Shaqirivel nagyon jó üzletet csinál bárki, mivel fantasztikus játékost szerez meg. Bár még nagyon fiatal, jelenleg legalább húsz millió eurót ér a játékos.

Walter Sabatini (megj.: AS Roma sportigazgatója) régóta nagyra értékeli a játékost, és beszéltünk vele néhány alkalommal, azonban soha nem találtunk megfelelő megoldást arra, hogy a játékos a római csapathoz csatlakozzon.

Az AS Roma már három éve is meg akarta szerezni a játékost, azonban a Bayern lett a befutó.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr446917589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.20. 11:35:45

Újabb bukta a Romával szemben?! Ha elviszik Rabiotot is meg még Shaqirit is,akkor tényleg eláshatjuk magunkat...

Apuleius 2014.11.20. 11:44:17

@fire06: Rabiot hosszabbított a PSG-vel, így egészen biztosan nem igazol Rómába.

MdewC 2014.11.20. 12:25:11

Szvsz se a farkasok, se mi nem tudjuk leigazolni.

Ádám.84 2014.11.20. 13:15:08

@MdewC: nagy kár, pedig én titkon reménykedtem benne...

tjunior 2014.11.20. 13:25:12

Egyrészt Iturbe és a svájci is elsősorban jobb oldalt játszanak, nehezen képzelem el azt, hogy Iturbe mellé a róma vesz még egy embert 20 millióért, persze Shaqiri elég univerzális játékos.
Másrészt nekünk meg itt van Berardi.

bazári majom 2014.11.20. 14:09:43

Csak nekem furcsa, hogy szinte nincs olyan 'komolyabb' játékos aki ne kerülne szóba a Rómával is? mégiscsak mi vagyunk évek óta egyedüli tényezők a bajnokságban, de úgy tűnik a Róma legalább olyan vonzó a játékosok számára mint a Juventus.

Drughi Di Bianconeri 2014.11.20. 15:03:33

Érdekes, hogy csak az AS Romaról beszél,mint lehetséges célpont, a Juve tulajdonképpen szóba sem kerül.
Iturbe 2.0 lesz ebből a sztoriból is ?

@Apuleius: Az,hogy Rabiot hosszabbított a világon semmit nem jelent, már azon kívül,hogy a PSG szeretne pénzt látni belőle és nem akarja ingyen elengedni nyáron,az pedig a játékosnak csak jó,h. addig is többet keres a padozással.Erről szól a történet, szvsz.

@tjunior: Te tudsz valamit,amit én nem.
Hol van Berardi ? Az ifi-, vagy a tartalékcsapattal,mert a felnőtt keretben nem látom a nevét :/

Más szerepkör az övék. Berardi egy szélső támadó, Shaquiri pedig egy olyan támadóközéppályás, aki balon,középen,jobboldalon egyaránt bevethető.

BigP86 2014.11.20. 15:07:59

Azonkívül hogy Shaqiri valóban erositest jelentene, dinamikat, kreativitást vinne a támadó jatekunkba, már csak azért is meg kéne szerezni mert egy Juve számára szerintem hatalmas blama hogy egy senkiházi Roma zsinórban a 3. jatekost szerezne meg előttünk. Az a baj hogy az ilyen szituk nem szoktak Marottanak feküdni....

Apuleius 2014.11.20. 15:10:47

@Drughi Di Bianconeri: Ebben nem értek egyet veled, nem igazán hiszem, hogy Rabiot aláír, ha nem kapott volna kielégítő garanciákat azzal kapcsolatosan, hogy a francia klub számít rá. Fél évnyi emelt fizetésért Rabiot szerintem nem írt volna alá egy új szerződést, ami megköti, miközben amúgy távozni akar.

Drughi Di Bianconeri 2014.11.20. 15:23:09

@Apuleius: Nem tudom milyen garanciákat kaphatott, hiszen ebben a szezonban még 1szer sem lépett pályára, SEHOL.
Nem látunk bele sem az Ő, sem az ügynöke fejébe, de vélhetően nekik jó az is, ha jóval magasabb zsetonért ücsörög a padon/lelátón,mert nyáron úgyis elviszi az Arsenal,vagy valaki más.
És (na nem mintha az arabnak számítana) így nem cseszik ki a PSG-vel sem.

Apuleius 2014.11.20. 15:31:52

@Drughi Di Bianconeri: Rápihentetik a szezon második felére :-) Őszintén szólva nem néztem, hogy az egy-két héttel ezelőtti hosszabbítás óta mi történt, s el kell ismerni, valóban elég furcsa a változatlan mellőzöttség. Mivel saját nevelésű játékos, talán tényleg lehet egy ilyesfajta megegyezés (akár csak szóban) a felek között, Rabiot aláír, így a klub nem bukik rajta, ők meg elengedik nyáron. Mindez egyébként azért furcsa kicsit, mert egy szabadon igazolható játékos eleve sokkal jobb pozícióból tárgyal a következő klubjával, s mivel kivásárolni nem kell, így általában magasabb fizetést tudnak kialkudni maguknak. Lehet, hogy igazad van, s a klubhűség fellobbant Rabiot szívében, de azért ez is furcsa kicsit.

tjunior 2014.11.20. 15:33:56

@Drughi Di Bianconeri: ne már, ez most komoly?
Rabiot hosszabbítása semmit nem jelent? Szerintem meg elég komoly különbség van a januárban nulla vagy esetleg a nyáron euro milliók között.

Drughi Di Bianconeri 2014.11.20. 15:39:49

@tjunior: Úgy látszik nem olvastad el végig, amit írtam, faszikám...ellenben arra képtelen vagy reagálni,amit NEKED címeztem :)
A Roma szempontjából nem jelent semmit Rabiot hosszabbítása, hiszen mióta az amerikai vezetőség székel náluk,azóta tulajdonképpen Mindenkit megszereztek, aki kellett nekik, még azt is, aki előbb nekünk.
Ergo nem hiszem, hogy ha nagyon akarnák Rabiot-ot akkor ne tudnák megvenni azért az 5-10 Mért, amit jelenleg kérhetnek érte.
Stimt ?
Szóval hol is van Berardi ? :)

@Apuleius: Meglátjuk, bárhogy is lesz.
Azt azonban kizárhatjuk, hogy hozzánk érkezne :)

tjunior 2014.11.20. 17:23:34

@Drughi Di Bianconeri: Ez a pökhendi stílus az alap nálad vagy csak az interneten küldöd így? Berardi félig a miénk, jövő nyáron végleg rendezni kell a feles tulajdonú játékosokat, azt meg nehezen képzelem, hogy a Sassuolo megveszi a másik felét tőlünk ergo reális lehetőség számolni vele. Te meg halálos komolysággal azon tipródsz egy ÁTIGAZOLÁSI PLETYKA kapcsán, hogy Berardi jelenleg hol van? :). Ne haragudj ezt nem tudtam komolyan venni.
Amúgy elárulhatnád mitől vagy úgy ráfeszülve Rabiotra, gondolom rengeteg meccsen láttad játszani.... Én csak 1-2 videót láttam róla amiben semmi extrát nem csinált, ja meg az anyjával együtt telerinyálták a médiát, hogy több pénzt kapjanak.

Drughi Di Bianconeri 2014.11.20. 18:16:37

@tjunior:

1. Te kijelentetted,hogy "itt van nekünk Berardi", mintha már a kerethez tartozna,holott az még egy hosszas huzavona lehet.
Még akkor is,ha több,mint valószínű,hogy csatlakozik hozzánk a JÖVŐBEN, de jelenleg nem tartozik hozzánk, 1 percet sem játszott nálunk,talán még Torinoban sem járt.

2. Ha ez nálad tipródás, hogy kijavítottalak Berardi aktuális helyzete kapcsán, akkor meglehetősen furán ítélsz meg bizonyos szituációkat,cselekményeket.
Nálam a tipródás kicsit mást jelent :)

3. Shaqiri miatt sem "tipródom", csak megjegyeztem,hogy érdekes,hogy ebben a nyilatkozatban inkább a Romaról van csak szó.

4. Én veled ellentétben láttam Rabiot játékát, a tavalyi szezonban.
De te mégis miből vetted azt le, hogy én rá vagyok feszülve ? :D
Normális vagy ?! :D

tjunior 2014.11.20. 18:46:59

@Drughi Di Bianconeri:
Miért nincs itt nekünk Berardi? Komolyan ne bohóckodj már. :).
Ha az aktuális helyzetet nézzük Shaquiri a Bayern, Rabiot meg a PSG játékosa, ergo a te logikát szerint nincs is miről beszélni. :)
Nem tudom feltűnt-e a cikk címében a január és a mozdíthatatlan szavak, nem dísznek vannak ott, tehát Shaqiri jó esetben is jövő nyáron kerülhet képbe a Juventusszal kapcsolatban...ragozzam még?
Persze hogy láttad Rabiotot, hát hogyne.
Na további szép estét.

BigP86 2014.11.20. 23:15:52

@tjunior: te tényleg ennyire értetlen vagy?

bazári majom 2014.11.21. 05:16:46

@tjunior: már nem azért de pont te szoktál jönni újságírói túlzással, hiteltelenséggel mikor meg a saját igazadat bizonyítanád akkor minden készpénznek vehető :)

/Nem tudom feltűnt-e a cikk címében a január és a mozdíthatatlan szavak, nem dísznek vannak ott/

Nyáron is ugyanez volt a nóta, hogy ő most nyaral, meg van szerződése stb. most meg kiderült, hogy mégiscsak távozott volna, csak nekünk akkor sem kellett annyira. Most meg eléggé benyaltak a romáknak, majd ezért nem fog kelleni.

tjunior 2014.11.21. 07:36:13

@bazári majom: Ezzel az erővel akkor be is szüntethetjük az egész pletyka rovatot nem de? :). Maradjunk a szigorú tényeknél? Berardi félig a miénk, Shaqiri a Bayern játékosa, folyt köv. július 1
Csak közben a lényeg sikkad el, amit merészeltem megemlíteni, van egy Comanunk, van egy fél Berardink akik igazán tehetségesnek tűnnek, és van egy használható kategória fél Gabbiadinink. Tényleg olyan nagyon szükség van még egy hasonló kaliber Shaqirire(aki amúgy nagyon jó kis plaja, de messze nem klasszis)? Ér ő nekünk 20 milliót?

bazári majom 2014.11.22. 16:58:44

@tjunior: semmi baj sincs a pletykákkal amíg az ember nem kezeli őket végletekben. Tehát egyik héten mind kitaláció, semmi sem szabad komolyan venni, jelen esetben pedig szentírás amit olvashatunk. Na ne már..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása