Agnellit haragra gerjesztette a vereség

Andrea Agnelli_kabat.jpgOlasz hírforrások arról számoltak be, hogy a Juventus szerdai BL-eredménye rezgéshullámokat indított el a klubvezetés szintjén is, mivel a klubvezető Andrea Agnelli rendkívül dühös lett az Öreg Hölgy Olimpiakosz elleni vereségét követően.

A Juventus és a görög csapat közötti mérkőzés eredménye 1-0 lett Pajtim Kasami találatával és nagyban köszönhetően Roberto Jimenez nagyszerű védéseinek, így sorozatban másodjára kapott ki Massimiliano Allegri együttese a Bajnokok Ligájában.

A Tuttosport arról számol be, hogy a vereségnek komoly következményei lehetnek, mivel a klubelnöki tisztet betöltő Andrea Agnellit nagyon felidegesítette csapatának szereplése.

A torinói napilap értesülései szerint az elnök a csapat számára kötelezővé tette a csoportból való továbbjutást, és nem csupán a Juventus komoly múltja és hírneve miatt, hanem pénzügyi indokok miatt is.

A sportújság emlékeztet arra, hogy a tavalyi sikertelen csoportbeli szereplés, amely a Galatasaray elleni isztambuli sárcsatában pecsételődött meg, komoly hatással volt a klub pénzügyeire, és Andrea Agnelli nem kívánja megengedni, hogy ugyanez idén is bekövetkezzen.

A klubelnök a meccset követően szerda éjszaka hosszan kitárgyalta a történteket Giuseppe Marotta és Fabio Paratici igazgatókkal, mivel leginkább a csapat első félidei lagymatag teljesítménye rendkívül felbőszítette az elnököt , írja a Tuttosport.

Az elnök a nyáron egyértelműen meghatározta a klub európai ambícióit:

„Folytatni kívánjuk azt, amit Olaszországban elérünk, és a lehető legjobban kívánunk szerepelni Európában. Ez a mi szintünk.

Le kell dolgoznunk a hátrányunkat, és Európa nyolc legjobb csapatai közé kell verekednünk magunkat.”

A görögországi eredményt követően azonban mindez komoly feladatnak tűnik a Juventus számára, hiszen a csoportban eddig csak három pontot gyűjtött az olasz bajnok, ahogy a Malmö is, míg a csoportban két hatpontos csapat is van, amelyek ellen hazai pályán kell majd bizonyítani, hogy a Juventus méltó a továbbjutásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr856828717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeGmOnDtaM 2014.10.24. 13:45:45

Akkor ne csak beszéljen, hanem nyissa ki a pénztárcát is!

venember83 2014.10.24. 13:52:53

@MeGmOnDtaM: nem saját pénztárcáról van szó, ahogy te se fizetsz a főnöködnek, hogy a cég mondjuk felturbózza a cég autós flottáját.

Pénzügyi szakembernek jó ez az Agnelli, de sport szempontjából bőven felejthető a teljesítménye, véleményem szerint. Persze az nem is annyira az ő asztala, max. abból a szempontból, hogy pénzt szerezzen az Exortól normális játékosok igazolására.

Drughi Di Bianconeri 2014.10.24. 14:03:31

Nem dühösnek kéne lenni, hanem tököt kéne növeszteni és arra sarkallni az uncsitesodat,hogy invesztáljon kicsit több pénzt a klubba, tisztelt Elnök úr !

Azt már meg sem említem, hogy ha valóban az európai TOP 8 a cél, akkor ahhoz ideje lenne megköszönni Marrotta eddigi munkáját, mert Ő elérte a maximumot, ez látszik az egyre nívótlanabb,ideiglenesebb igazolásain.

Pedig jobb,ha megbarátkozik a kiesés és az EL gondolatával, mert bár matematikailag még továbbjuthatunk,de ha félreteszi mindenki a lelkes szurkolói mivoltját, akkor könnyedén realizálható,hogy:
- jelenleg teljesen valószínűtlen,hogy legyőzzük hazai pályán az Atlétit
- a Malmöt idegenben iskolajátékkal kéne kiütni 3-4 góllal min; de tavaly,meg tavalyelőtt megmutattuk,hogy képesek vagyunk leégni no name skandináv csapatok ellenében is :)
- a görögöket 2 hét múlva kötelező legyőzni,kíváncsi vagyok addigra formába lendülünk e...

Jól látható egyrészt,hogy Allegri a világon semmit nem módosít Conte-csapatán,a BL-ben főleg nem...Már pedig hol is van a híres-hírhedt "Allegri jobb a BL-ben,mint Conte" ?!
Mert,hogy sokan ezzel próbálták elfedni ezt a nevetséges kinevezést,tejszínhabot fújva erre a rakás szar "koncepcióra".

Igazából nemzetközi TOPhoz mérve mérve a miénk még mindig egy középszerű keret, 1-2 kivételtől eltekintve, de Conte üvöltése, fizikai felkészítése,motivátori képessége RENGETEGET számított (na nem feltétlenül a BL-ben).
Ráadásul szörnyű,hogy ennyi sérültünk,de még inkább borzalmas formában levő játékosunk van,egyszerűen totál hullámvölgy most ez, amit jó lenne intelligensen, de még inkább határozottan és jó pszichológushoz méltón kezelni. Allegriből egyiket sem nézem ki.
Eddig vitte a csapatot a lendület,meg az újdonság ereje, de a Roma meccs óta egyre szarabb mindenki.
Pirlot minek játszatja,mikor neki már láthatóan Caput,csak azért dobja be,hogy védje saját magát az esetleges inzultusoktól...?
Vidal totál homály,igazából már tavaly jan-feb óta,de ez a mostani nem az a Vidal,akit Mi sokan piedesztálra emeltünk,rajongásunkkal,kitartásunkkal.
Remélem összeszedi magát végre mentálisan és fizikailag is rendbe jön...ha nem az óriási baj lenne.
Tevezen kívül NINCSEN normális csatárunk jelenleg,de ő se lőhet gólt minden meccsen.

Hol van már egy 4-3-3,vagy bármilyen más 4 védős felállás ?

Kíváncsi leszek, meddig tart ez a vergődés, én erre a szezonra, erre a szezonra nem sok jót sejtek.

2014.10.24. 14:04:16

@MeGmOnDtaM: Egy Olimpiakosz szintű csapatot ezzel a kerettel rommá kellett volna verni!

HiemannMoc 2014.10.24. 14:13:38

@fire06: Ezt az Atletico fanoknak is mond

babo0410 2014.10.24. 14:23:30

Mindenkinek üzenem, aki a nyári igazolásokat hibáztatja, hogy nem azért kaptunk ki, mert a keret gyenge. Ennek a keretnek minimum a legjobb 8 között a helye. Simán eljuthatunk oda, de ahhoz hozzáállásban változtatni kell. És ráadásul Pirlo nem lehet kezdő a hátralévő BL meccseinken.

Drughi Di Bianconeri 2014.10.24. 14:34:18

@babo0410: És a hozzáállásért ki a felelős ?!
Az EDZŐ !
Akit te mentegettél a seggét nyalva,hogy várjunk még...
Most ott tartunk,hogy az eddigi 3 meccsen, ahol bizonyítania kellett volna (Atléti,Roma, Olympiacos) nagyon nem sikerült neki.
A Roma ellen nyertünk,de a tizi minimum vitatható volt, tényleges JÁTÉKnak meg nyomát sem lehetett felfedezni - bár erről a Roma is tehetett.

A 2 BL-meccsen meg tudjuk mi történt.

Abban igazat adok,hogy Pirlonak már semmiképpen nem szabad kezdőnek lennie,főleg a BLben, de az Atléti ellen nem is játszott, mégis egy rakás fos volt a "Teljesítményünk" Madridban.

Tulajdonképpen Allegri még rotálni sem tud, pedig előzetesen én 2 dolgot képzeltem el róla: hogy új formációt tanít be és jól fogja használni a keretet.
Hát erről szó sincsen. Pedig egy vereséggel felérő Xet a B csapatunk is össze tudott volna hozni a tökutolsó otthonában...vagy egy motivált és örökmozgó Pereyra tudná hozni a jelenleg kb 30%os Vidal szintjét.
Netán,ha észrevenné,hogy a válogatott meccseken a Hobbit,Giovinco volt kb. a legjobb Ű(mindkétszer csereként) legalább őt is játszathatná,legalább egy nyomorék Sassol ellen.

Teljesen dilettáns.3 meccsen kellett volna kiderülnie,hogy mit tud Allegri..hát nem sok mindent.

2014.10.24. 14:40:03

@HiemannMoc: Szarok az Atléticora!

venember83 2014.10.24. 14:40:12

@Drughi Di Bianconeri: Atlétit szerintem hagyjuk, ők mindenkit szívattak tavaly is a BL-ben, legyen az éppen a Real Madrid akár...

Drughi Di Bianconeri 2014.10.24. 14:42:09

@venember83: Értem, ezért már rögtön semmissé tehető a Madridban kidolgozott 0 helyzet :)

venember83 2014.10.24. 14:44:28

@Drughi Di Bianconeri: az nekem is szúrja a szemem, de attól még mégis a spanyol bajnokról beszélünk, aki komoly akadályt jelentett a tavaly MINDEN csapat számára BL-ben is.

Drughi Di Bianconeri 2014.10.24. 14:47:39

@venember83: Igen, mi pedig a zsinórban 3 szoros olasz bajnokok vagyunk :)
Az akadály,pióca, vaddisznó stb. Atlético tényét elismerem, de a 0 kapuralövés szégyen.
Oktatva lettünk Catenaccioból,az a nagy büdös helyzet...

devil-z 2014.10.24. 16:38:49

A szobámban szinte hallottam a koppanást mikor mérgében az asztalra csapott, majd üvöltözve a többiekre borította azt.

Az egyik leggyengébb csoportban ég a pofánk, szégyen.

keshudioo 2014.10.24. 18:16:49

akkó vegyé valaki ányelli akkó

Rocky80 2014.10.24. 19:02:33

Hogy örültem ennek a csoportnak mint majom a farkának... Ha még innen sem tudunk továbbjutni, akkor tényleg nem tudom milyen csoport kellene nekünk.

rob1 2014.10.24. 19:24:44

@babo0410: Neked üzenem ez a keret nemzetközi szinten még semmit nem bizonyított az pedig hogy végigverjük a A ligát el lehet felejteni mert azt már a Roma is megteszi és most kaptak egy 7-est a Bayerntől sajnos a Serie-A már nem az a szint mint régen volt.

Tony. 2014.10.24. 19:56:13

Ennek a csapatnak 2-3, komoly erősítést jelentő játékosra és egy értelmes edzőre lenne szüksége. Megteremtették? Nem. Akkora pssszt van!

Egyébként azzal együtt, hogy az ilyen Bayern-féle csapatok nekünk is gurítanának párat, ezzel a kerettel még a gyengébb képességű csapatokat sem tudjuk megverni, ami pusztán edzőkérdés. allegri meg egy bohóc.

Hogrin 2014.10.24. 20:03:03

Itt az a legnagyobb baj, hogy ha ez a szezon szarul sül el, amire jelenleg jó esély van akkor Allegri lesz a bűnbak, rajta fogják elverni a port nem a vezetőségen, őt dobják aztán ennyi, nem lesz igazi változás, pedig az kellene.

molnaratti10 2014.10.24. 20:14:48

Sokakkal egyet kell êrtenem,két fő fêket látok èn is,Allegri és Pirlo,annak ellenére,hogy bíztam mindkettőben.
Allegri lassítani kívánta a játèkot Görögben,ez Pirlo kezdésével tökéletesen sikerült,de azt gondolom,pont gyorsítani kellene,pedig nem vagyok edző.
Pirlot én már bajnokikon sem kezdetném,valószinűleg a Milan-os affèr miatt kezd.Ennek ellenére elvitathatatlan Pirlo érdeme az előző szezonokban Itáliában,de már tavaly is látszott,hogy Európában hátrány.
Vidalról annyi,hogy neki adni kell játékidőt,hogy ugyanaz legyen aki volt.
Summázva,Allegrinek sok ez a csapat,nem képes vezetni egy ilyen csapatot,ide vezér kell aki gyakorlatilag csak a pszihológiával foglalkozik,mert a futball a fiúk kisújjában van(szinte mindenkinek)
Kell egy komoly edző aki még Conte-nél is karakteresebb,Simeone vagy Klopp,őket kell megfizetni,nem Hazardot vagy Aguerot egyenlőre.
Véleményem szerint egy ilyen edzővel 9 pontunk lehetne a Bl-ben.
Kitartottam,26 éve kitartok és ki is fogok,de kell egy igazi mester,Pirlot minuszolni kell,Giovincot,Pereyrát,Comant játszatni,3-5-2 pedig felejteni,otthon is mert elsősorban ott játszunk többet a bajnokságban és ott kell megszoknunk.
Nem a Bl-ben kellene kísérleteznük,ott már késő,még egy vereség és kiestünk,az El sem megoldás,számos felkészültebb csapat van ott is,nembeszélve a Bl harmadikokról.
Bele sem merek gondolni,mit kapna a Juve egy Bayern,Real,Barca trió-tól!
Váltuznunk kell,edző kell Signore Agnelli!!!

pedronegro (törölt) 2014.10.24. 20:19:16

De kire haragszik??? Ki hozta ide ezt a bohóc Allegrit??? És vajon miért ment el egyik napról a másikra Conte???

Hogrin 2014.10.24. 20:43:21

@pedronegro:
Conte azért ment el mert mert tudta, hogy az lesz ami lett és nem akart a részese lenni,
és azért ment el olyan hirtelen mert az utolsó pillanatig kivárt hátha lesz valami változás de nem lett.

Shyr Kahn 2014.10.24. 22:09:23

@Drughi Di Bianconeri: ++ Nagyon szépen megfogalmaztad, amit én is érzek... persze sok minden történt már az elmúlt közel 20 évben amióta a Juvénak szorítok, így még nem merem biztosan kijelenteni, amit te megtettél. Úgy érzem itt az első hullámvölgy, amin Allegrinek most át kell esnie. Ha rosszul kezeli, akkor nyilván teljesen ül számomra is, amit írtál, ha esetleg kitalál valamit, akkor annak örülünk... remélem tévedsz/tévedünk és Max képes valamit előhúzni a nem létezőnek tűnő tarisznyájából.

The king of alibis 2014.10.24. 23:15:40

Mit dühöngsz te ficsúr sz@r! Nem kéne smucignak lenni az átigazolásnál!

babo0410 2014.10.25. 02:31:26

@Drughi Di Bianconeri: Allegri nem rontott el semmit. A hozzáállásunk nem rossz, de lehetne jobb is ahogy mondják is. Egyedül az a baj, hogy Pirlot ki kéne venni, és akkor jönnének a sikerek. Amíg Pirlo nem játszott, érdekes mód ment, és a hozzáállással sem volt gond. Pirlo viszont bekerült a Roma elleni meccsen a kezdőbe, és azóta folyamatosan kezdő. Azóta szenvedünk. Illetve az Atletico ellen nem játszott, de ot viszont elmondhatjuk, hogy annyit játszottunk, amennyit az ATMA hagyott. Ők még a Realt és a Barca-t is rendre verik. De utána egyértelmű, hogy Pirlo vágta haza a csapatot. Egyszerűen a stabil középpályánk szétesett, a védelmet könnyen mattolják, mert simán le tudják támadni, és ráadásul előre játékban is akadozunk, mert Pirlo miatt a többieknek többet kell védekezniük. Szerintem ha Pirlo nem lett volna, nyerhettünk volna a görögök ellen, de előtte a Sassuolo ellen biztos lett volna a 3 pont.

babo0410 2014.10.25. 02:32:50

@rob1: 2 éve szarráaláztuk a címvédőt. Azóta pedig a keret csak erősödött. Ahogy szinte minden hsz-emben írtam, ha Pirlot elfelejtjük, újra jók leszünk.

babo0410 2014.10.25. 02:39:45

@molnaratti10: Szerintem Allegri az Olympiakos játékát akarta lassítani, nem a miénket. Csak ehhez Pirlo nem tudom hogyan jön. Ha csak nem az, amit nyilatkozott is, hogy jól tartja a labdákat, ami sajna már két éve nem igaz. Allegri jó edző, és ezt az első fordulókban bizonyította is, csak sajnos aztán jöt Pirlo, pont amikor nem kellett volna. Nem akarok rosszat senkinek sem, és tudom nem lesz szép amit mondok, de jobban járnánk, ha Pirlo kidőlne a teljes szezonra.

vágóistván 2014.10.25. 08:51:04

babo!mégha igazad is van részben,azt azért ne felejtsd el hogy a széleken egy támadni alkalmatlan ,cselezésre alkalmatlan , beadni közepesen vagy annál rosszabbul tudó lichti asamoah evra van a széleken,igy nem lehet nyerni.ezt csak pirlora nem lehet fogni.az meg hogy beférjünk a legjobb 8 sztem esélytelen,de papíron egészen biztos van 8 jobb csapat.az meg semmit nem jelent hogy allegri és vagy a csapat mit bizonyitott az olasz bajnokságban.láthatjuk a szinvonal különbséget immár 2 éve.

peti78 2014.10.25. 09:19:09

@babo0410: keret alapján legjobb 8 mit beszélsz ember: buffon világklasszis, védelem kuka(legalábbis 3 fővel), középpálya közepe világbajnok a széle kuka, támadók tevez morata ok de a többi kuka. na ez a helyzet egy lánc annyira erős mint leggyengébb láncszem.

molnaratti10 2014.10.25. 09:48:36

@babo0410: Pontosan úgy értettem,lassítani akarta a Görögöket és sikerült minket!

Drughi Di Bianconeri 2014.10.25. 11:02:22

@babo0410: Hú, Babokám...annak köszönhetően,hogy meglehetősen régen kommunikáltunk itt egymással, már elszoktam attól, hogy Te milyen önmagaddal szemben is diszharmonikus "gondolatokat" vagy képes leírni,akár néhány óra eltéréssel,sőt gyakran 1 kommenteden belül is. :D

Példa:

babo: "Ennek a keretnek minimum a legjobb 8 között a helye. Simán eljuthatunk oda, de ahhoz hozzáállásban változtatni kell."

Drughi : "És a hozzáállásért ki a felelős ?!
Az EDZŐ !
...Tulajdonképpen Allegri még rotálni sem tud, pedig előzetesen én 2 dolgot képzeltem el róla: hogy új formációt tanít be és jól fogja használni a keretet.
...
Teljesen dilettáns.3 meccsen kellett volna kiderülnie,hogy mit tud Allegri..hát nem sok mindent."

erre megint babo: "Allegri nem rontott el semmit. A hozzáállásunk nem rossz, de lehetne jobb is ahogy mondják is. Egyedül az a baj, hogy Pirlot ki kéne venni, és akkor jönnének a sikerek. "

Nem érzed az önellentmondást,babokám ? :D
Egyik kommentedben még Te magad írod le, hogy a hozzáálláson változtatni kell (bármit is jelentsen, mert ilyet kb. a nagy okos magyar foci "szakértőktől" szoktunk hallani a Zuhanyhíradóban például).
Egy másik kommentben, hogy megvédd Allegrit, pedig már azt sugallod,hogy nem is rossz a hozzáállásunk. WTF ?!
Most akkor döntsd már el ! :D

Arról nem beszélve, hogy Pirloról szánalmasabb hangnemben beszélsz,mintha egy szerencsétlen Padoin,vagy Matri stb.ről lenne szó.
Tkp. igazad van azzal kapcsolatban,hogy már NEM SZABAD kezdőként vele számolni,a BL-ben különösen.
De nem kéne ócsárolni,pláne nem sérülést kívánni a JUVE nihillből való feltámadásának (még ha csak a bajnokságban is) egyik legfőbb letéteményesét a pályán.Több tisztelet.

Arról nem beszélve, hogy Te miért vagy olyan biztos abban, hogy ha kikerül a kezdőből,egyből hasítani fogunk ?

A másik:
Ki állítja össze a kezdőt,az edzésén látottak alapján ?!
Hát bizony az edző, aki jelenleg Allegri.
Mégis mi a búbánatos f@szért gondolta úgy,hogy 1 az elmúlt 3 évet végigtoló (közte egy EB-döntő és egy harmatos VB szereplés), a sérüléséből éppen, hogy csak lábra állni bíró (nem teljesen felépült !) Pirlot azonnal berakja a kezdőbe a legnagyobb bajnoki rangadónkon, majd az egyik legfontosabb csoportkörös meccsünkre ?!

Ezt nevezem én dilettantizmusnak,hiszen ennyit egy mezei szurkoló is lát,hogy nem sülhet ki jó Pirlo kezdetésével, ilyen kondíciók mellett.

Más.
A nyáron CSAK és KIZÁRÓLAG keretmélyítő igazolások érkeztek.
Hol vannak ?!
Ok, Romulo sérült,de Coman és Pereyra nem játszhattak volna kezdőként az Olympiacos ellen ?

Ettől a 3-5-2től meg már bocsánat,de a f@szom kivan.
Allegri ígért a nyáron taktikai sokszínűséget,meg 4 védős rendszert...6 év után igazoltunk egy vérbeli bal hátvédet (még ha már egy veterán is),de legalább tud beadni és futni is.Erre nem játszunk 4 védős rendszerben.

Az elmúlt években világossá vált, még a laikusok számára is,hogy a 3 védős rendszer HASZNÁLHATATLAN a nemzetközi kupákban,legalábbis így és ilyen játékosokkal a kulcsposztokon,mint nekünk.

A bajnokság elején ült, a Pirlo nélküli,Pereyra-Pogba-Marci középpályás 3-5-2,de egyrészt,ha jól emlékszem akkor még voltak meccs közben is változtatások,másrészt nem volt túl nehéz sorsolásunk, azon meccsek nagy részét B-C vegyessel is illene megnyerni,ergo arra kár alapozni...(ráadásul a Milan ellen szvsz. szarok is voltunk,Pogba,Pereyra,Tevez kivételével).

Nem lehet még messzemenő következtetéseket levonni az idei szezonról,meg úgy unblock Allegri munkásságáról,de eddig egyáltalán nem biztató, amit látok,főleg az elmúlt időszakban.

Én immár kételkedek abban,hogy meglesz a továbbjutás,mert ahhoz 3 meccsen kéne minimum 7 pont,de még azzal sem valószínű a csoport 2. hely.
Mi pedig képesek vagyunk ellúzerkedni a legkönnyebben hozható meccseket is Európában.

Viszont,ha nem jutunk ismét tovább,az már nem fogható semmire,s szégyen, és fejeknek kell hullania !

Más nagy csapatoknak igazából tavasztól van olyan,hogy BL, mi pedig el se jutunk odáig,hogy tavasz... ?

babo0410 2014.10.25. 12:53:12

@Drughi Di Bianconeri: Nem kerültem ellentmondásba magammal, a mentalitásunk nem rossz, de finomítani lehet rajta. És igen, ha Pirlo kikerülne, jönnének a győzelmek. De kicsit nehezebben az olasz bajnokság mentalitása, játékfelfogása miatt.
Pirloról sem, és általában senkiről nem szoktam szánalmas hangnemben beszélni, ne keverj össze magaddal. Én csak a puszta tényeket közöltem. Már vagy két éve féke a csapatnak. Lassítja a játékunkat, a középpályás védekezésünk vele a pályán nem működik, a védelem folyton meginog, mert az ő labdavesztéseinek a következtében lendületből tudják a védelmet támadni. A védelmünk jó, az előbb említett okokból hibáznak sokat. Érdekes, amikor nem játszik Pirlo, a védelem tökéletesen működik.
A széleink nem rosszak. Lehetne jobb, gyorsabb is, de nem rossz. Evra nagyon is jó játékos. Azzal meg nem értek egyet, hogy Comant kellett volna kezdetni az Olympiakos ellen. Tévez és Morata nagyon jók voltak elől. Coman 18 éves, akármikor áll be, látszik rajta, hogy tehetséges, és nagyon is jó játékos lesz, de még sokat kell fejlődnie. Ha betennél egy 18 éves játékost azonnal a kezdőbe, és bedobnád a mély vízbe, bele is fulladna az esetek nagy részében. Nem szabad azonnal rárakni a terhet. Pereyra kezdetésével még egyet is értenék, mert Pirlo helyet ezerszer hasznosabb lett volna (érdekes nyáron még nagyon középszernek tartottad, most meg legyen kezdő?).
Allegri eddig jól állította össze a kezdőt. Pirlo játszatása az egyetlen kérdőjel. Valószínűleg nem annyira bátor, mint Conte volt, aki merte azt mondani, hogy köszönjük Alex, de már túl idős vagy, nem játszol. Ha akarsz mardsz padozol, ha nem, akkor mehetsz. És valószínűleg Pirlo ki is verné a balhét, nem úgy, mint Alex tette. Pirlo balhéja meg nem tenne túl jót a csapatnak. Így óriási dilemma, hogy melyik jobb a csapatnak. Ha Pirlo kezd, vagy ha nem és hisztizik. Szerintem a Milanos affér miatt Allegri fél kicsit attól mi történne, ha Pirlo nem játszana. Sajnos nagyon nehéz helyzetben van. De valószínűleg hasznosabb lenne, ha padra kerülne.
Az utolsó gondolatodra csak annyit, hogy a 3 védős felállás nem rossz. Vannak csapatok akik ellen lehet nem ezzel kell felállni. De eddig működött. És Allegri már egyszer elmondta, hogy azért maradt ennél, mert túl sok hiányzó volt. És szerintem jól tette, hogy nem rombolta le porig az elmúlt 3 év sikercsapatát. Szerintem nem feltétlenül lett volna jó. Szerintem az a jó pontosan, hogy maradt a 3 védős rendszer. Ezzel is lehetnénk jók a BL-ben, ha végre Pirlo padra kerülne. Az nem feltétlenül megoldás, ha kidobom azt amit az előző edző hozott. Jobb, ha az alapokat nem piszkáljuk, hanem a meglévő vázat építjük tovább.

Drughi Di Bianconeri 2014.10.25. 13:09:10

@babo0410: Te magad mondtad,ezalatt a cikk alatt , idézem:
" Nem akarok rosszat senkinek sem, és tudom nem lesz szép amit mondok, de jobban járnánk, ha Pirlo kidőlne a teljes szezonra. "

Ilyet hogy lehet bárkiről mondani ?!
Padoint,Pelusot,Matrit meg az efféle selejtes,niemand bohócokat fényezted állandó jelleggel,de a világon valaha volt egyik legnagyszerűbb irányítóját fikázod ilyen hangnemben...bravo.

A fantazmagóráidhoz meg nincs hozzáfűznivalóm,mert netto butaság,amit összefecsegtél.

Pereyra: nyáron még nem tartottam többnek egy szürke középszernél,mert az is volt az Udineseben,de úgy látszik rá inkább pozitív hatással van a "nagyobb Bianconeri" mez. Én elismerem valaki játékát,és úgy alkotok róla véleményt,hogy megvizsgálom az múltbeli-, az aktuális-, és a jövőre várható potenciális teljesítményét...ellentétben veled.
Pereyra eddig messze felülteljesíti a várakozásomat.
Persze nem vagyok tőle elájulva, mert sok hibája van, de hihetetlen hasznos,mindenhol ott van,gyors és technikás is,csak még nem elég hatékony.

JELENLEG (!) nálam Ő az egyértelmű kezdő,méghozzá Artúr-Király(!) helyén,Pirloén meg Marchisio (na ezt se gondoltam volna,h. leírom,de ha jelenleg így van,akkor így...).

Hol működött a 3-5-2, VALÓDI TÉTTEL BÍRÓ, ÉLES MECCSEN ebben a szezonban ?

Ja és a védelmünket nem reklámoznám,mert amiket az elmúlt néhány meccsen összebohóckodnak teljesen függetlenek Pirlo nem-védekezésétől,mivel eddig sem védekezett túlzottan sokat,de így hogy Vidal pocsék formában van,már kijön az,hogy nem túl acélosak a védőink,1:1 es szituációkban,leszámítva Chiellot - olykor - és Barzaglit (akit kétlem,hogy valaha hosszabb távon látnánk a kezdőben újra).

Ha még fél Allegri Pirlo padra ültetésétől,akkor micsoda Ő ?!
Egy töketlen balfasz,ami mindig is volt. :)

Egy edző ne féljen már a sajtó,vagy egy játékosa reakciójától.

babo0410 2014.10.25. 15:41:25

@Drughi Di Bianconeri: Basszus ez mitől fikázás? Amúgy miért ne lehetne kritizálni Pirlot, ha látványosan hátráltatja a csapatot? A kp-nk halott ha ő játszik. Ha Allegri fél kirakni a kezdőből Pirlot, akkor bajban leszünk. És sajnos már ott tartok, ha az kell, akkor inkább sérüljön le, csak ne legyen kezdő. És ez nem fikázás. Ez puszta elkeseredés, mert sajnos Conte se és Allegri se hajlandó Pirlot kitenni a kezdőből. Igaz Conte nem is tudott volna kit betenni helyette.
Az nagyon gyatra érv, mikor egyesek felhozzák, hogy Pirlo mellé gyors szélsők kellenének. Attól kevesebb eladott labdája lesz, vagy kevésbé fogják tudni szerelni? A 3-5-2 mikor működött téttel bíró meccsen idén? Pl a Milan ellen jók voltunk. De sajna pont a legfontosabb meccsekre került vissza Pirlo. Amúgy meg az ATMA ellen működött a vereség ellenére is. Semmivel se voltunk gyengébbek, mint a Real szokott ellenük. Hidd el ott még a 4-3-3 se lett volna eredményesebb. A Védelmünk érdekes mód Pirlo nélkül tökéletesen szokott működni. Jelzem megint, hogy ha lendületből támadják, bármelyik top csapat védelme megingatható. Ezért fontos a jó középpályás védekezés. Ha az nincsen, annyi a csapatnak.
Allegri nem attól fél (ha fél), hogy a média mit fog szólni. De egy dühös játékos elég szépen tönkre tudja tenni a saját céljai elérése érdekében a csapat szezonját. Lásd a Real legendája, Casillas, aki elég szépen bekavart Mourinhonak önnös céljai elérése érdekében.
Az meg tőled tipikus, ha nem tudsz mit reagálni, akkor egyszerűn odavágod, hogy hülyeségeket írsz, bolond vagy, erre nem akarok mit reagálni. Vagy inkább nem is tudsz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása