Tévez: "A Milan feladata, hogy megmutassa, milyen erős"

Tevez Carlos_gólöröm 2.jpgA Juventus támadója, Carlos Tévez izgatottan várja az esti rangadót a Milan és a Juventus között, s bizonyos abban, hogy hatalmas teher nehezedik majd a milánóiak vállaira.

"A Milan-Juventus egy hatalmas mérkőzés egy legendás stadionban. Csodálatos lesz játszani, s még szebb lenne a győzelem." - nyilatkozta az argentin támadó a La Gazzetta dello Sportnak.

"A Milan egy igazán egységes csapat, s a szezon során eddig ugyanabba az irányba haladnak. Kíváncsi leszek arra, hogy miként teljesítenek nyomás alatt, hiszen az ő feladatuk lesz, hogy megmutassák, milyen erősek, míg mi már három esztendeje az élen vagyunk. Szórakoztató meccset várok, s az esetleges győzelmünk erős jelzés lehet." - elemezte az ellenfelet a remek formában játszó játékos.

"Nem értek egyet azokkal, akik azt állítják, hogy a Scudettóért folyó versenyfutás a Juve és a Roma között dőlhet el, mert a milánói csapatok is erősnek tűnnek számomra, s készen állnak a kihívásra."

"Stephan El-Shaarawy az egyik kedvenc játékosom, mivel kivételes természetes képességei vannak, s egy vezérré válhat."

A Juventus is komoly átalakuláson esett át, hiszen a közelmúlt sikereinek legfőbb kovácsa, Antonio Conte a nyáron távozott, s helyét éppen a Milantól távozó Massimiliano Allegri vette át.

"Már éreztem májusban, hogy Conte távozni fog." - vallotta be Tévez az újságíróknak. "Allegri sokkal nyugodtabb, s nagyon sokat tud a labdarúgásról. Már ki is érdemelte mindannyiunk tiszteletét."

A Juventus győzelemmel rajtolt az európai porondon is, hiszen győzelmet aratott a svéd bajnok Malmö fölött.

"Nem szabad, hogy a Bajnokok Ligája rögeszmévé váljon, mérkőzésről mérkőzésre kel haladnunk vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr976714863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása