Egymásnak ellentmondó sajtóértesülések Vidal ügyében

Vidal Arturo_2.jpgAz olasz és az angol sajtó értesülései szerint az új szezonban egyelőre kínosan vergődő Manchester United utolsó, elszánt rohamot indíthat Arturo Vidal megszerzése érdekében. Szigetországi források arról számolnak be, hogy a chilei játékos ügynöke, Fernando Felichevich tegnap Manchesterben járt, s az értesülést a La Gazzetta dello Sport is átveszi.

Az olasz napilap tudni véli, hogy a manchesteri klub ugyan mindeddig nem állt elő hivatalos ajánlattal, ez azonban az elkövetkező napok során mégis bekövetkezhet, s angol hírforrások azt is hozzáteszik, hogy a United japán játékosa, Shinji Kagawa is egy esetleges üzlet részét képezheti.

Ennek teljesen ellentmondó véleményt közöl a Tuttosport és a Corriere dello Sport, amelyek szerint a Juventus mereven elzárkózik az egyeztetésektől Arturo Vidal ügyében, részben azért, mert maga a játékos nem kíván távozni, másfelől azért, mivel néhány nappal a mercato zárása előtt, lehetetlen lenne megfelelő minőségű igazolással pótolni a chilei középpályást.

Az átigazolási ügyek itáliai szakértője, Gianluca Di Marzio megerősíti, hogy a Juventus ragaszkodik Vidalhoz, mindamellett a torinói klub továbbra sem tett le a Manchester United mellőzött támadója, Javier Hernández megszerzéséről.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1006640615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2014.08.27. 12:37:45

Most már felelőtlenség eladni, nem is tudnánk már megfelelő helyettest találni.

benssz 2014.08.27. 12:56:18

védőt vegyenek,ne középpályást

keshudioo 2014.08.27. 13:06:19

Többször hangoztattam már, hogy Vidal jelenleg a kedvenc játékosom, ezért borzasztóan elszomorít a körülötte kialakuló dráma. Nem maguk az átigazolási pletykák, hanem ahogyan kedvenc Arturónk kezeli a helyzetet. Egyik nap Juve szurkolókkal pacsizik, másnap United mezt dedikál. Mint egy lány, aki két pasi között vacilál, és húzza mindkét fél agyát, holott ő maga már tudja, melyiket szeretné választani. Ha sikerül is megtartanunk nyáron, szerintem télen vagy jövőre így is, úgy is lelép, pedig ő az, aki magára tetováltatta a Scudettókat, akinek sokan odaadtuk volna a 10-es mezt, akiről azt hittük, kisebb zsoldos lehet Pogbánál, és akár tőlünk vonulhat vissza. Ezzel szemben tegnap, ha lehet hinni a sajtónak, lesütött szemmel vonult ki Vinovóból, és rá nem jellemző módon egy autogramot sem adott, nem állt meg a szurkolókkal. Padoin ilyet sosem tenne.

Gannicuss 2014.08.27. 13:14:56

@benssz: Teljesen igazad van, nem is értem őket. Rojon kívül ifistákat játszatnak.

@keshudioo: Sajnos valóval érthetetlen a viselkedése.

Apuleius 2014.08.27. 13:29:24

@keshudioo: Szerintem eleve beszédes volt az a tény, hogy Vidal ugyan néhány hónapja hosszabbított, de csak 2017-ig. Magyarán szólva, az, ha most nyáron nem igazol el, azt jelenti, hogy még egy évet lehúz a Juventusnál, utána el kell adnunk, mert nem kockáztathatjuk, hogy még egy évvel később lényegesen alacsonyabb összegért távozzon.

A jelenlegi garnitúrából nekem is Vidal az egyik nagy kedvencem (Padoin után természetesen), de ha már nőkkel kapcsolatos példát hoztál fel, azt a mély bölcsességet tudnám csak megemlíteni Vidal helyzete kapcsán, amit hosszú életem során magam is megtapasztaltam: aki menni akar, annak segíteni kell csomagolni. Ennyi, semmi szükség egy lélekben már máshol játszó játékosra, még akkor sem, ha az illetőt Vidalnak hívják.

Padoin más tészta, ő egy felelősségteljes klublegenda, akit legfeljebb Del Piero közelít meg morális téren (na meg egyébként is).

Gabuero 2014.08.27. 13:37:17

Gazetta is ir rola ami hitelesnek mondhato
De arrol is ir higy falcaoval targyalunk
Az bomba lenne ha vidal menne falcao jonne ezalatt a cirka par nap alatt

rockitbaby 2014.08.27. 14:04:05

@Apuleius: @keshudioo: Én valahol a kettőtök véleménye között foglalok állást. Az egyik minden szempontból legpiacképesebb játékosunk. Én még a CSK karszalagot is odaadtam volna neki lazán, de ahhoz hogy most is így vélekedjek, kellene Arturo-tól végre egy tiszta, nem maszatoló, nem kertelő és kitérő nyilatkozat, hogy mit is akar. Engem nem zavar, ha a mostanában szokásos módon ManU pizsiben szívta a futballtudást anyja kebléről, és most minden álma teljesülne ezzel, de akkor mondja ki. Ha pedig marad, és igazm hogy maradni is akar, akkor pakoljon le egy olyan performanszt, hogy aranyladba szavazáson előkelő helyen foglaljon helyet.

De azért lássuk azt is, hogy a ManU jelenleg csak és kizárólag a fizetésben tud versenyezni velünk. Nincs esélyük bajnoki címre per pillanat. Más kupából már ki is zúgtak megalázó módon, és ha sürge módon nem javulnak, még a BL is sansztalan. Mi a fizetésen kívül ezeket tudjuk biztosítani. Nem látom azt, hol lenne ez most neki előrelépés karrier szempontjából. Valamint a ManU Vidal megszerzésével közel sem lenne ki a sz*rból, mert ő egyedül nem tudná megváltani a világot. Szóval karrier szempontból nem látom, hogy miért lenne neki ez most jó. És akkor még nem vettük azt a részt, hogy a Juventusnak mi érdeke lenne ehhez.

Komolyabb és egyben cikibb saga ez, mint amit valaha megélt a futball történelem kb.

venember83 2014.08.27. 14:40:39

Ha menni akar, menjen, de mi a francért kellett ezt eddig elhúzni? Ez olyan, mintha Conte most mondana le. Mondjuk Allegrit valószínűleg sikerülne most is pikk-pakk megszerezni, Vidalt meg majd pótolja valaki olyan szinten, ahogy Antoniót is helyettesíti Mister Max.

danimester1 2014.08.27. 14:53:55

Korábban írtam figyeljétek meg lesz itt még meglepetés.Szerintem nem véletlen ez a nagy csend a klub és a játékos(ok) körül.Így tudom elképzelni ezt a pár napot.
A; a háttérben egyezkednek a Bayernnel Saquiri ügyében és a MU-val Hernandez miatt,vagy esetleg valaki más bevonásával,jelenleg Kagawa-t emlegeti a sajtó... B; a balfék el akarja hozni Falcao-t vagy/és esetleg még valakit pl. Podolski.
Na már most a bajorokkal ez a kölcsön biznisz nem akar menni,mert a hírek szerint kp. kell nekik,vagy,kölcsön és magasabb kivásárlási opció.Mivel mínuszos a mercaton (nehogy csődbe menjünk!) ezért ha meg tud egyezni a MU-val,hogy mennyi és ki jöjjön,akkor lesz velük biznisz,ha nem akkor valami kerékkötőt hoz majd amolyan Marottásan.Mást nem tudok elképzelni miért is engednénk el Arturt.Igaz a viselkedése rendkívül furcsa és ez a saga már-már a Guarin ügyre kezd hajazni.Persze feltételezésem csak akkor áll fenn ha igazak a pletykák...:-)

Type-R 2014.08.27. 15:04:34

Nem tudom mit kell ezt ragozni. HA Vidal menni akar, akkor bárki viheti 60 millió euróért, kész. Ebből vehetünk 2 jó játékost. Olyan mint egy szappanopera.

keshudioo 2014.08.27. 15:07:11

A goal.com egyik újságírója szerint Vidal elbúcsúzott.

@danimester1: pont azt írták a napokban, hogy a Bayern hajlandó kölcsönadni Shakirát.

Di Marzio szerint Vidal ügynöke Milánóban van Medel, Seymour és Joquera miatt. Mindeközben Marotta is Milánóban tárgyal a Sassuolóval.

RuidaRobert 2014.08.27. 15:09:29

Teljesen esélytelen természetesen, de álmodni szabad. Ha Vidal menne (aminek nagyon nem örülnék), akkor a pénzt költhetnénk egy olyan szélsőre aki eddig elérhetetlennek tűnt.

Firenzében egy komumbiai BL-ben szeretne játszani, de a Barca igazolt helyette, az MU szintén (pláne Vidallal). Ki lehetne erőszakolni a megszerzését...

keshudioo 2014.08.27. 15:12:40

@RuidaRobert: 3 nap alatt?

@Type-R: Kérdés, hogy a 60 millió az 60 millió-e, és ennyi idő alatt van-e B terve a vezetőségnek.

Legalább Marci lehet majd kezdő. :-D

venember83 2014.08.27. 15:14:32

Ne feledjük, hogy nem lehet tudni, milyen állapotban van Vidal térde. Lassan háromnegyed éve nem láttuk Vidalt jól játszani, persze az is lehet, hogy ő is szebb, gondozottabb gyepszőnyegre vágyik, és azért is nem hajtotta ki magát, meg a térde is vacakolt műtét előtt, de engem azért a távozásánál valamivel jobban aggaszt ez a térdprobléma, amit megoldott a műtét, de két hónap pihenő helyett egy hónap se telt el tán az első barátságos válogatott meccsig, amin már szerepelt Artúr király.

Apuleius 2014.08.27. 15:18:07

@keshudioo: "Mindeközben Marotta is Milánóban tárgyal a Sassuolóval."

Jézusom, mire kell készülnünk???!!!

rockitbaby 2014.08.27. 15:21:55

@keshudioo: Én a goal.com-ot nem tartom egy eléggé hiteles forrásnak. Di Marzo már annál inkább. Fene tudja, mivel járnánk most jól. Kicsit én is félek a térdétől, de azért a VB-n bár látszott, hogy félti a lábát, de azért olyan rosszul sem játszott. Max a saját szintjéhez mérten, de azért ebbe pedig a sérülés beszámolható. Alapozni nem tudni mennyit sikerült, mert szinte végig külön edzésmunkát végzett, meccsen nem nagyon láttuk, az a kis idő a TIM kupán semmi.

6utbolcse 2014.08.27. 15:23:24

@Apuleius: Floro Flores,gondolom a TIM kupán nyújtoott teljesítményével meggyőzte a vezetőségünket......

Type-R 2014.08.27. 15:24:24

@keshudioo: Természetesen nem augusztus második felében kellene ezzel foglalkozni. Ha Vidal megy, akkor kérdés, hogy mikor követi őt Pogba.
Nem akarok vészmadárkodni, de Conte, Vidal, valamint Pogba esetleges távozása esetén, Allegrivel, egy egyre idősődő Pirloval és Buffonnal nem sok sót eszünk meg.

Apuleius 2014.08.27. 15:28:32

Közben augusztus 27-e van, s Marco Motta és Simone Padoin még mindig a Juventus játékosa. Ez egy szánalmas vicc.

benssz 2014.08.27. 15:28:38

@Apuleius: A Sass kölcsönveszi Vidalt :D

keshudioo 2014.08.27. 15:29:12

@Apuleius: Na ez nagyon jó kérdés. Állítólag Shakira azért nem elsődleges opció, mert nem prima punta, mi pedig azt keresünk, szóval könnyen lehet, hogy tényleg Floro Flores lesz belőle. :D

Apuleius 2014.08.27. 15:31:29

@kilakikitt: @benssz: :-DDD

@konrad66: Igen, sajnos ez könnyen lehet.

@keshudioo: Régi vágyam teljesülne, ha Floro Flores a Juventushoz igazolna...

MDaniel98 2014.08.27. 16:36:16

@keshudioo: Shakirához Piqué-t is adják?Mert akkor nem kell.:)
Egyébként Floro Flores kiváló igazolás lenne, szerintem MAJDNEM olyan szintet tudna hozni mint az aranylabda esélyes Simeone barátunk.

@Apuleius: Padoinnal mi baj van? Az Atalanta meccsen is olyan szép gólt lőtt, ami mögött Del Piero összes találata silánynak mondható. De olyat is halottam, hogy a Real 200 milliót+CR-t adta volna érte, de elhajtottuk őket mondván ennyiért csak a bal nagy lábújának körmét kaphatják meg.:)

Egyébként szerintem Marotta azért tárgyal a Sassolal, mert Berardi fél játékjogáért a következő az ajánlata:

Storari+2 millió+0.12,5 millió teljesítményfüggő bónusz...

keshudioo 2014.08.27. 17:01:56

@Gabuero: hát még micsoda fotosop szkiljük van.

keshudioo 2014.08.27. 17:03:36

Vidal ügynöke, Felicevich azt állítja, a VB óta nem volt kapcsolat a Juve és a United között.

Rivendell 2014.08.27. 17:04:18

@Gabuero: ezen beszartam:DDDD hatalmas piros pont a linkért:D

Ha megy Vidal,akkor olyan nincs hogy Shairi nem kell nekünk,őszintén szólva így hirtelen csak ő és Falcao azok akiket eltudnák képzelni,mint minőségi csere,de Falcao már nem fiatal és így baromság lenne kidobni rá Vidal teljes árát..45-50M max + a maradék 10-15 az meg bele Shaqiri árába + ha a Napoli bukik akkor a +)-et is már most beletolni a svájci árába...na így már azt mondanám,hogy erősödött is a csapat Vidal távozása esetén is.

ui: előbb kellett volna azon agyalni,hogy mi van Vidal távozása esetén és akkor 1 Eriksen-Shaqiri párost megfogni:D + jövőre Berardi,bomba erős kis fiatal kezdőnk lenne...sőt részemről a világ egyik legtöbbre hivatott kezdője lehetne egyből,csak a védelem lenne korrigálásra szorulva.

Rivendell 2014.08.27. 17:07:51

@keshudioo: bajt abban látom,hogy rém gyenge az MU játéka és tudják jól,hogy a szurkereknek nem lesz elég 1 DM..ezek a szurkerek kb totális arculatváltást akarnak,amit meg is lehet érteni hisz pénz van + annyira nézhetetlen a játékuk,hogy tudják 1 DM kevés lesz,konkrétan van nekik 1 DM-Mata-RVP-Malacka 4-es akik képesek a játékra,de ezzel vége is..Kagawa és a többiek nagyon kevesek,pláne a Clev félék... Herrera meg még lutri.MU szinten meg kevés a 4 játékra képes egyén,mert alaphangon nem csak a bajnokságra kell nekik figyelni,bár az 1ik hazai kupából már kizúgtak

Goku06 2014.08.27. 17:15:53

@Rivendell: Eriksen egy alom. Sosem volt semmi cikk rola, marotta valoszinuleg azt sem tudja hogy ki o.
Vidal tavozasa eseten Shaqiri KELL
Falcao szerintem oreg ahhoz hogy rekordosszeget adjunk ki ra. Evek ota nem koltunk semmit most 50 millioert vennenk egy 29 eves jatekost? Inkabb ne.
Depay Shaqiri akkor mar. Meg pluszos mercato is lehet es egy het alatt kivitelezheto. Minden egyeb esetben vidal maradjon.

Rivendell 2014.08.27. 17:22:22

@Goku06: az is jó páros lenne..Eriksen elé azért írtam,ha előbb agyalnak azon 1 kicsit a vezetők,hogy mi lehetne Vidal után...Eriksent már elfelejtettem/mint idei igazolás/
ezért nem kéne már nekm se Falcao,noha részemről Suarez-Ibra-Falcao a világ legjobb csatárai.

Type-R 2014.08.27. 17:22:49

Az a baj, hogy Vidal eladása esetén Shaqiri nem elég. Mellé kellene egy Depay is, hogy ne gyengüljünk.

Apuleius 2014.08.27. 17:33:02

@Type-R: Ráadásul a két játékos közül egyik sem Vidal posztján játszik. Vidal eladásával más posztokon erősíthetnénk, viszont a chileién gyengülnénk. Tartsuk meg Vidalt és hozzuk el Shaqirit is :-)

MDaniel98 2014.08.27. 17:38:10

Egyébként, ha Vidalért megkapnánk azt a 60 milliót, akkor az (idő rövidsége miatt már elképesztően szűkös) még elvihető játékosok közül őket igazolnám le:

Clasie 10 millió€
Felipe Gutierez 5 millió€
Shaquiri 25 millió€
Wijnaldum 12.5 millió€

Total: 52.5 millió€

Apuleius 2014.08.27. 17:38:22

@Goku06: A mondandód lényegén valószínűleg nem változtat, de Falcao 28 éves, nem 29.

devil-z 2014.08.27. 17:38:34

Azért Vidal sincs könnyű helyzetben. Nyilvánvaló, hogy ha van egy kis csöpp esze akkor lépne innen és teljesen mindegy, hogy a pénzért vagy mert megunta a közeget és a scudettoért való küzdelem már nem elég neki.

Szerintem a felsőbb körökben ez tény, hogy nagyban folynak a tárgyalások (nem véletlenül merültek fel a pletykák hónapokkal ezelőtt, Conte azonnali lemondásához is köze lehet) és amíg nem biztos a távozása addig nem akar segget csinálni a szájából, vagy megsérteni a szurkolókat. Mert azért elég hülyén nézne ki, hogy júliusban már hangoztatná, hogy mehetnékje van aztán a klubok nem tudnak megegyezni és mégis marad a seggén.

Számomra abszolút a kedvenc játékosunk, de megtudom érteni ha neki már kevés amit a klub nyújt neki rövid és hosszú távon. Nagyobb összeg esetén mindenki jól járna, az más kérdés, hogy személy szerint biztos vagyok benne, hogy marotta képtelen lesz értelmesen elkölteni az érte kapott pénzt.

Barolo 2014.08.27. 17:51:23

@Apuleius: Egyet értek azzal, hogy Vidal marad/Shaqiri érkezik a legjobb kimenetünk az idei mercatora, de ha Vidal megy, akkor remélem, hogy Shaqiri mellé érkezik még min. 1 korrekt játékos, hogy a szurkolókat kárpótolják.
Depay ok. lenne, csatár poszton én nem látok hozható értelmes opciót (ráadásul többen keresnek még csatárt) viszont Cuadrado még talán elcsíphető lenne. Vidal posztjára meg vissza kell rakni Asamoaht.
Forza Juventus!

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.08.27. 17:54:40

@Gabuero: Basszus, ha a photoshop-al ilyen képeket lehet csinálni, lehet én is kipróbálom.:)

Rivendell 2014.08.27. 18:39:20

@Apuleius: nem is kel Vidal posztjára játékos,mert pont hogy az ő posztját lehetne házon belül megoldani..Asa-nál jobb arra a posztra nem kell,de ha már itt van Romulo és Pereyra is akkor még a csere is adott.

vkp-t nem akkora feladat pótolni,nálunk a szélsők és a tkp poszt a totál homály posztok,amikre képtelenek vagyunk igazolni

Goku06 2014.08.27. 19:45:04

@devil-z: +1
Én sem neheztelnék egy kicsit sem Vidalra ha azt mondaná hogy köszönöm, viszlát..
A vak is láthatja hogy itt nem arról van szó hogy Vidal több pénzt akar zsebretenni.. A klubnak már alapból úgy kellett volna odaállnia elé a nyár elején hogy "Menni szeretnél? Üljél vissza szépen a helyedre és kussolj, maradsz.. A MU meg elmehet a p*csába"...

Egyébként ha nekem ma valaki ajánlana egy állást dupla fizetésért, akkor holnap felmondanék.. Van aki nem?

penge09 2014.08.27. 19:54:30

@Goku06: Én is simán felmondanék,de azért ha a karrierje is fontos neki akkor azért elgondolkozik hogy az MU most legalább 2 éves project mire akármit nyerhet is kb(max egy FA kupa idén).És 2-3 év múlva akár a Juvéval is elérheti ezt.

keshudioo 2014.08.27. 20:01:32

@Goku06: "Egyébként ha nekem ma valaki ajánlana egy állást dupla fizetésért, akkor holnap felmondanék.. Van aki nem?"

A felvetésed abszolút jogos, de azt hiszem, én túlságosan szentimentális vagyok az ügyben. Azért Vidal nem 80 ezer forintot keresett eddig és kínál neki a ManU 200ezret, eddig sem halt éhen. Ha én az ő helyében lennék, és látnám, hogy a Manchester még csak alakulóban van, nem játszanak Európában, kiestek a kupából, egy percet sem gondolkodnék az ajánlatukon akkor sem, ha az évi 5 millió euró helyett kereshetnék 10-et. Mint ahogy azt sem értettem, a pályája csúcsán lévő Falcao miért megy egy frissen feljutott Monacóba, mikor millió kérője van. Egy Realba, Barcába, PSG-be igazolásnak több értelme lenne, vagy ha megvárná a jövő évet, mikor már valóban versenyképes a United.

danimester1 2014.08.27. 20:10:40

@keshudioo: Nem kötekedésképpen,de amit ír @Goku06,azért van benne igazság.Gondolnia kell a jövőjére is,az ő esetében (a térde miatt is) el kell gondolkodnia,mert egy esetleges rásérülés akár a karrierjének is véget vethet.Volt már rá több példa ráadásul nálunk is Andrade.Ha mondjuk bekövetkezik nem mindegy,hogy 2-3X annyi pénzért van "táppénzen".Sajnos a mai világ meg csak a pénzről szól.Ne haragudj,de ezt nem hiszem el,hogy 5m fizut nem cserélnél le 10M-ra azért ez abszurd.

keshudioo 2014.08.27. 20:17:48

@danimester1: Épp azért kezdtem úgy, hogy "A felvetésed abszolút jogos".

És nem azt mondtam, hogy nem cserélném le, hanem azt, hogy a körülményeket tekintve. Olvasd el még egyszer, amit írtam.

tjunior 2014.08.27. 20:23:40

Kicsit túllihegettnek érzem ez a térdsérülést Vidalnál. Volt egy nem komoly sérülése és egy rutin műtétje amit a világbajnokság miatt nem tudott rendesen kipihenni. Ez az egész mizéria, onnan jöhet, hogy angliában kitalálták, Vidal azért nem megy a MUban mert a térde rossz...meg azt is írták, hogy árulja a házát, meg a 7es mezt fogja kapni ( vagy a 9est?) stb. stb. Kb. ilyen szinte van ez a nagy térdsérülés nálam.

danimester1 2014.08.27. 20:23:53

@keshudioo: Nincsenek értelmezési problémáim.:-)Nekem ebből jött le " egy percet sem gondolkodnék az ajánlatukon akkor sem, ha az évi 5 millió euró helyett kereshetnék 10-et." A körülményeket tekintve meg azért bármennyire szurkolója vagyok a Juventusnak el kell ismerni a MU egy nagyobb név és nekünk is volt rossz korszakunk,ha ezt nézné mindenki nem biztos,hogy itt tarthatnánk ahol.

danimester1 2014.08.27. 20:25:13

@tjunior: Azért be vallhatod van benne kockázat.Nem?

penge09 2014.08.27. 20:32:49

@danimester1: Az Mu lehet nagyobb név,de most mögöttünk vannak az persze más ha egy olyan Mu-ba menne ami stabil Top4-es csapat és ez most nem áll.

danimester1 2014.08.27. 20:38:42

@penge09: Idő kérdése és ők is talpra fognak állni.Jelen esetben igaz amit leírtál.De mint írtam mi is ilyen helyzetben voltunk és ha nem jött volna senki nem tarthatnánk itt.

penge09 2014.08.27. 20:52:16

@danimester1: Azért nem ugyan az a két helyzet,talán a Monaco lenne jó hasonlat csak pénz nélkül.Az Mu egyszerűen csak a Top klubbok közé akar visszakapszkodni és nincs Európai porond a védelem katasztrófa és max jövőre lehetnek BL elődöntő esélyesek(addigra simán mi is).

keshudioo 2014.08.27. 21:06:27

@danimester1: Nem a szurkolói mivoltomra hivatkoztam. A témához semmi köze annak, hogy én vagy Vidal kinek szurkolunk. Ha Vidal az Atléticóban vagy a Romában játszana, ahol szintén kapna 5 milliót, akkor is ideiglenes visszalépésnek gondolnám a Unitedet.

"ha nem jött volna senki nem tarthatnánk itt."

Nem is jött már befutott, klasszis játékos. Vidal is még csak potenciális klasszis volt, mielőtt ezt hoznád fel példának, korántsem sztár. Meg jött Vucinic Z-tervként. (Y)

Más játékos BL-ben akar játszani, és én is így tennék. Vidal helyében egy évet minimum várnék a Uniteddel, vagy megpróbáltam volna leigazoltatni magam az ügynökömmel Madridba. Egy Malagába se mennék el csak azért, mert arab tulajdonosuk van, aki 10 milliót kínál, ahogy Monacóba sem mentem volna a feljutásuk után. De biztos Te jobban ismersz. :-)

penge09 2014.08.27. 21:12:56

Szegény Guarin annyira szeretne idejönni ,hogy ez már tetszik.
www.football-italia.net/54978/agent-no-zenit-guarin-wants-juve?
Ha menne Vidal nyílván megvennénk őt esetleg Shaqirit és még akit kapnánk esetleg a Unitedtól én mondjuk Kagawával már ki tunék egyezni.

keshudioo 2014.08.27. 21:18:10

@penge09: Az orosz piac ráadásul később zár, így rá is ér üldögélni a babérjain. :-D

tjunior 2014.08.27. 21:34:00

@danimester1: Nem hiszem, hogy komoly, nem a szalagjait kócolta össze vagy tört el valamije, 27 évesen már a legtöbb élsportolónak van valami problémája.

danimester1 2014.08.27. 21:46:24

@keshudioo: Azért ez nem ilyen egyszerű,hogy nem jött klasszis.A miértjére csak találgathatunk,de több mint valószínű,hogy azért mert nincs pénzünk rá.A leigazolására és a magasabb bérigényre sem.Szerintem ez az elsődleges ok. Viszont itt vissza is kérdezhetek,hogy ennyi erővel a Juventus sem lehet vonzó ha nincs Bl?!A mai világ ott tart,hogy egy klubot a pénze tud meghatározóvá tenni és sajnos háttérbe szorul a tradíciója .Abban még ki is egyezhetünk,hogy jelen esetben visszalépés lenne neki,de csak is a Bl hiánya miatt,más ellenérv nem igen szólhat mellette.(szvsz.1 év)Hozzánk is úgy érkezett,hogy nem volt és akadt más kérője is.Valószínűnek tartom ha váltani akar ez nem igen lesz befolyásoló tényező.Szimpatikus srác Arturo amennyiben távozik én nem fogok rá haragudni.
"Nem a szurkolói mivoltomra hivatkoztam." Nem is azért írtam mert kételkedem benne csak az elfogultság kizárása végett és tartom,hogy a MU nagyobb név. ;-)

rockitbaby 2014.08.28. 04:59:26

@danimester1: Az megvan, hogy kik azok akik most a top4 csapat az angoloknál? City, Chelsea, Arsenal és L'pool. Oda vágyik az Everton a Spurs. A ManU a teljesítményével ezek mögött van. Nevek ide vagy oda. Ha nem kezdenek el rohamosan fejlódni a jövő évi BL sem lesz meg, bajnoki címről pedig eleve kár volt álmodozniuk. Egy kupából megalázó módon estek ki, nincs összhang a csapatnál és egyelőre LVG sem nagyon tudja mit akar. Ilyen csapathoz nem mennék sok pénzért. Hiába a ManU név, nem az fut ki a pályára, hanem a játékosok, akik egy lyukas garast nem érnek a csatársortól lentebb. Jelenleg a ManU csak fizetésben tud többet nyújtani, mint mi. Per pillanat sportszakmai előrelépést nem jelentene Vidal-nak, hogy odaigazolna, levezetni sok pénzért meg még fiatal.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása