Fejlemények Vidal ügyében

Vidal Arturo_mosolyog gol utan BL.JPGA torinói La Stampa tegnap komoly visszhangot keltett, amikor arról számolt be, hogy Arturo Vidal megegyezett a Manchester Uniteddel bérezését illetően.

Ez azonban mindössze előzetes volt ahhoz képest, milyen további híreket terjesztett a napilap on-line oldalán, mivel a médiacsatorna azt állította, hogy Arturo Vidal megosztotta távozási szándékát csapattársaival.

Számos brit újság is beszámolt a bérezéssel kapcsolatos megegyezésről a felek között, ezek egyöntetűen heti száznyolcvanezer fontos járandóságról számolnak be, azonban a pénteki La Stampa már heti kétszázezer angol fontot említ saját számítások alapján, továbbá az olasz napilap értesülései szerint a Juventus ultimátumot adott Arturo Vidalnak, hogy a következő napokban döntsön jövőjéről.

Ez rendkívül logikus lépés lenne, hiszen így a torinói klubvezetésnek lenne ideje és módja elkölteni az Arturo Vidalért kapott komoly átigazolási díjat. A fenn említett olasz sajtóorgánum cikkében egyértelműen a játékos eladását követően helyettesítésről beszél, tehát nem a már leigazolt Pereyra feladata lenne a chilei klasszis középpályás feladatainak az ellátása.

Következésképpen a Juventus valamely klasszis játékos felé fordulna, ezzel vigasztalná a szurkolókat és erősítené meg a keretet Artúr király távozását követően.

A források szerint augusztus tizenötödikéig kapott időt a Manchester United ajánlatának továbbítására és az átigazolás befejezésére. Ha minden igaz, akkor ez a második határidő lenne, hiszen az olasz sajtó már beszámolt egy előző, augusztus hatodikai határidőről, ami nem szolgált válasszal a nyár torinói szempontból talán legfontosabb kérdésére.

A Corriere dello Sport némi jó hírrel szolgált a Vidal átigazolással kapcsolatban, hiszen értesüléseik szerint a torinói vezetés nem Fredy Guarínnal kívánja pótolni a chilei középpályás mindenest, ha Arturo Vidal a Manchesterbe igazolna, hanem Stevan Jovetic lépne elő első számú célponttá.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr196587359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2014.08.08. 10:09:22

Ha már eddig megtartottuk, totálisan értelmetlen lenne most megválni tőle. Megfelelő minőségű helyettest sem lesz könnyű (Marrottának pedig konkrétan lehetetlen) a rajtig találni, szóval zavarjuk már el ezeket az angol bohócokat.

venember83 2014.08.08. 10:15:56

@Lord Viktor: ha ennyire nem tudja, mit akar, és a Juventus vezetősége se tudja (ezek szerint), akkor el kell engedni. Ha nincs meg a mindent elsöprő motiváció, akkor menni kell, nincs értelme maradni Torinóban. Pénzt keresni máshol hatékonyabban lehet.

Lord Viktor 2014.08.08. 10:23:42

@venember83: Szerintem pedig a klub is maszatol. Nem kezet kell tördelni, hanem kijelenteni, hogy Vidal nem eladó és kész, kivétel ez alól, ha ő kéri, hogy hadd mehessen. Vidalnak pedig adtunk egy határidőt, addig nem mondott semmit, akkor marad. Pont. Én nem látom rajta, hogy szarul érezné itt magát, szimplán a pénz (és az ügynöke) csábítgathatja Manchesterbe, plusz azért szerintem ő is szeretne idén a BL-ben játszani. :)

Györi_Juventino 2014.08.08. 10:30:50

Guarin-Jovetic jönne és Vidal menne.... elfogadható..

venember83 2014.08.08. 10:32:45

@Lord Viktor: egyetértek, a klub is töketlenkedik, határozottság semmilyen jelét nem mutatja.

el.Flaco 2014.08.08. 10:49:09

Vidal helyett Jovetic? Ebben én nem találok logikát.

Ádám.84 2014.08.08. 10:55:18

@el.Flaco: én sem...
Más hírforrások szerint a MU De Jongot szemelte ki és állítólag már ajánlottak is érte 10millió eurót a Milannak, továbbá Van Gaal Strootman sikeres felépülését követően a téli átigazolási időszakban szeretné a hollandot leigazolni.

Jelentem 2014.08.08. 10:57:05

Tény, hogy Manchester United szurkoló vagyok de előszeretettel olvasok színvonalas sport blogokat így engedjétek meg, hogy én is véleményezzek. Az elmúlt két hónap Vidal-ügy elhúzódása mögött számtalan ok húzódhat, amiről sem mi manchesteriek, sem ti, Juventus szurkolók sem fogtok értesülni igazából. Egyrészről - leginkább a United oldaláról -, ami lassítja ezt az egész szágát az lehet, hogy Vidal kivásárlási értéke (45m angol font) valóban nem kis pénz egy nem egésszen 100%-os térddel rendelkező, 27 éves középpályásért és akkor még Arturo notórius fizetés-igényeiről nem is ejtettünk szót. Így a vörösök többször megpróbálhatnak alá lőni az árral, legrosszabb esetben majd rátesznek ha kevés. Aztán még angol részről ott van az, hogy nincs idén európai játéklehetőség, amelyet kizárólag pénzzel lehet csak pótolni, ám ez ismét megnehezíti és legfőképpen elnyújtja a tárgyalásokat. Másfelől - és itt most a Juve oldaláról nézem - semmivel sem könnyebb a helyzet. Vidal nem mai csirke, a Juventus meg nem aranybánya, szerződéséből nincs túl sok hátra. Azonban az egyik legjobb középpályás volt (és talán lesz is ha 100%-os lesz a térde), így a Juventus érthető módon kizárólag akkor adja el, ha hatalmas pénzösszeget kapna érte. Azonban egész más kérdés, hogy PR szempontból kire kenjük ezt a logikát: Vidal nyújtson be átigazolási kérelmet? kockázatos, hiszen ha mégsem üti 45 millió font a Juve markát Vidalt elásatták a klub szemében. Szimplán adjátok el és hivatkozzatok pénzhiányra? Így a klub vezetősége tűnik pénzéhesnek. Nagyon nem egyszerű a helyzet, mindkét klub igyekszik (jogosan) a becsületét és leginkább az anyagi tartalékait menteni. Aztán, hogy a színfalak mögött valóban milyen párbeszédek zajlanak (vagy nem zajlanak) az előttünk, "halandók" előtt örök rejtély marad. Zárásképp véleményem szerint nem fog létrejönni a megállapodás, de ki tudja. A Juventusnak meg sok sikert az idei évben!

tjunior 2014.08.08. 10:59:05

Most augusztus 15 a deadline, múlt héten a túra kezdete volt, jövőhéten meg augusztus 31 lesz

tjunior 2014.08.08. 11:08:36

@Jelentem: Várjunk, tisztázzunk pár dolgot. Egyrészt nincs Vidalnak kivásárlási értéke/ára/akármilye, ez a 45 millió font, vagy akármelyik más összeg egy légből kapott valami, ugyanígy Vidal fizetései igényei is jó eséllyel csak újságírói kitalációk. Másrészt egyik klubtól senki sem nyilatkozott arról, hogy bármikor is lett volna valamilyen megkeresés, ergo ez a "vörösök többször megpróbálhatnak alá lőni az árral" sztori értelmezhetetlen. Ezt a szerződéséből nincs sok hátra dolgot, személy szerint én nem értem, 3 év van a szerződéséből...az kevés lenne? Ugyanígy, Vidal nem mai csirke? A legjobb korban van. Ez az egész ügy 95%ban az újságírók szarkavarása, közben az egyszeri szurkoló, legyen az Juventus vagy MU szurker megőszül.

Drughi Di Bianconeri 2014.08.08. 11:32:10

Kezd már nagyon idegesítő lenni ez a "Vidal a Manchesterbe igazol" regény...
Ha elakarjuk adni ÉS Arturo is távozni akar,akkor jó lenne nyélbe ütni az üzletet,hiszen kevesebb,mint 1 hónap van hátra a bajnokság kezdetéig !

Akármilyen újságírói agyszülemény is sok minden, de az eddig is nyilvánvaló volt,hogy nem véletlenül vettünk ennyi középpályást,sőt Pereyra gyakorlatilag Vidal szerepköre (most abba ne menjünk belem,hogy az 5%át nem tudja a szerencsétlen annak,amit Artúr-király).

Az meg számomra azért finoman szólva is megkérdőjelezhető üzleti,de főleg sportszakmai lépés lenne,hogy egy a posztján szűk elitbe tartozó,klasszis középpályás helyére igazolnánk egy maximum "jó"nak mondható playert.
(azzal együtt örülnék JoJonak és elismerem - na de nem Vidal árán !)

Ha már eladnánk (még mindig remélem,hogy nem !), akkor csak hasonló szintű játékost (más posztra) tudnék kárpótlásként elfogadni, és legyünk őszinték: van miért kárpótolni minket,szurkolókat a nyári történtek okán...
Reus nem hosszabbította meg a szerződését, s tudomásom szerint neki van kivásárlási ára,amely 1ébként nem is különösen magas: kb 35-40 M.

Amennyiben 60 M körül eladják Arturot,kijönne belőle Reus a maradékon meg felőlem elmehetnek Marrottáék kurvázni Thaiföldre. :D

Juventus 2014.08.08. 11:46:41

@Drughi Di Bianconeri: 2017.06.30,eddig van Reus-nak szerződése,mint Vidalnak.
A piaci értéke is jelenleg magasabb,mint a Királynak :-)
Véleményem szerint Vidalt pótolni nem lehet,csak formáció váltás esetén (4-3-3),de akkor minimum Reus és Saqiri kell.Gondolom ezt mindenki aláírná látatlanba...jajj felébredtem :-D

Juventus 2014.08.08. 11:51:58

de jól is nézne ki:
Buffon-Lichti,Barza,Chiello,Evra-Pogba,Pirlo(Marci),Asa-Saq,Tevez,Reus....

Hoods121 2014.08.08. 12:28:51

@Drughi Di Bianconeri: A duhongobe irtam hogy Shaqiri+Isco milyen jo lenne Vidal esetleges tavozasa eseten. Ennel mar csak a Reus+Isco lenne tokeletesebb. De a valosagba visszacsoppenve meg az elsore sincs realis eselyunk.

Táno 2014.08.08. 12:30:59

"MU: kifizetnék Cuadrado 36 millió fontos árát a Fiorentinának"

Akkor Vidal ára mennyi???

benssz 2014.08.08. 12:31:51

a La Stampa mennyire hiteles???

rockitbaby 2014.08.08. 12:59:18

@Lord Viktor: Marotta és s klub legutóbbi hivatalos közleménye pont ez volt, hogy mi nem akarjuk eladni, nincs is átadólistán. Ellenben ha maga a játékos kéri, akkor mehet. Eddig Vidal maradásáról és döntéséről már nagyon sok verzió jelent meg sajtóban, neten stb. Sokan vállalták magukra, hogy eldöntsék mi lesz a sorsa, egyedül Ő nem volt még képes kiállni és azt mondani, hogy maradok vagy megyek. Imádom Artúr királyt, de egyelőre ő lenne az első, akinek ki kellene végre mondani, hogy mi lesz, vagy mit szeretne, ennek ellenére egyedül ő nem tette meg. Ez sem azt jelzi, hogy olyan nagyon szívesen közreműködne még Torinóaban.

De az biztos, hogy ennyi idő alatt nem tudjuk megfelelően pótolni, ha egyáltalán lehet.

Hajlamos vagyok elhinni és si, amit @tjunior: kolléga írt, miszerint az egész csak kitaláció, mert el kell adni az újságot. Ezt szintén egy hivatalos nyilatkozat tudná csak rendbe tenni, méghozzá az érintett féltől. De még nem érkezett ilyen. Lehet azért, mert a klub sajtócsndet rendelt el ilyen szinten a játékosok számára, mert sem az érkezőkkel sem a távozó játékosokkal kapcsoaltban nem lehetett olvasni ilyet. Az edző más dolog, ne keverjük ide. Szóval lehet Vidal is ezért nem nyilatkozik semmit erről a témáról, mert meg lett tiltva. HA igaz ez, akkor sem szerencsés, de üdvözítő, hogy betartják a játékosok.

Ami biztos, érdemi infót csak és kizárólag a mercato zárása után fogunk tudni, ha fogunk - ez nem azt jelenti, hogy marad-e Vidal, hanem részleteket!

Drughi Di Bianconeri 2014.08.08. 13:20:03

@rockitbaby: Attól tartok,hogy ez több,mint 1 szimpla újságírói pletyka,hogy "eladják a lapokat" (manapság ki vásárol nyomtatott sajtót ?), mivel már Május óta tart.

Nem úgy zajlik 1-1 ilyen szintű klasszis szerződtetése,hogy "cső Kancsi ! Gál Lali vagyok, figyu már,kéne nekem egy középpályás,aszondják ez a Győzike fizimiskájú Vidal az egyik legjobb a posztján, nekem pedig kell.60 Misi ? Okés?"
:D
Hosszú-hosszú hetekig,hónapokig egyezkednek: ügynök a klubbal, ügynök játékossal, játékos a klubbal stb.
(javaslom tényleg olvassák el egyesek Ibra könyvét,akié talán a legőszintébb könyv a focisták közül - mint Ő maga!)
Egy játékos nem nyilatkozhat SEMMIT az égvilágon,még csak arról se,hogy távozni akarna. Vannak szélsőséges esetek, pl.: ha mondjuk valaki 2 éve kispadozik,holott képességei/vételára stb. alapján elsőbbséget kéne élvezzen xy-nal szemben.De ez ritka.
Általában egy focista csak a sablon szöveget mondhatja,ami kb.: "Olvastam a MU érdeklődéséről,mindez megtisztelő,hogy egy ilyen hatalmas klub mutat érdeklődést irántam,de most a Juventus játékosa vagyok,amit szintén Európa egyik legnagyobb klubja.Jelenleg csak a felkészülésre koncentrálok,hogy formába lendüljek szezon kezdésre."

Általában ezt nyilatkozza a játékosok 90%a mindig,mivel benne van a szerződésükben,hogy mit nyilatkozhatnak - mit nem,továbbá ezért járnak kommunikációs képzésre is,hogy tudjanak "diplomatikusan"(= semmitmondó, sablonos,közhelyekkel telítetten) nyilatkozni.

Nehogy már Vidalt vegyétek elő emberek és a végén Őt állítsátok be zsoldosnak !!!

Drughi Di Bianconeri 2014.08.08. 13:26:29

@Hoods121: Nem is kéne.
Reus önmagában is több,mint kielégítő lenne.
Persze az is álomszerű,hogy egy Reust szerződtessünk,még ha lenne is rá pénz - mivel Marrotta nem egy olyan dörzsölt,karakán,de legfőképp tekintélyt parancsoló sportigazgató,mint pl.: Galliani -.
(Fikció,de: Ő képes lenne odamenni Reusért egy kölcsön+opció ajánlattal mely 18 M+ bónuszokról szól,amit 12 év alatt fizetnénk ki :D )

Iscot csipázom amúgy én is,de nagyon nem a Serie Aba való,Reus azonban mindenhol megállná a helyét, egy alázatos,szorgalmas terminátor,aki ráadásul piszok gyors,technikás,kreatív és hatékony !

rockitbaby 2014.08.08. 13:41:29

@Drughi Di Bianconeri: Nem állítom be zsoldosnak, félreértettél. Én azt várnám, hogy sablon dumákon kívül mondjon valamit. Sejtem, hogy nem lehet, de ha marad, és ezt mondja, akkor csak még jobban szretni fogjuk, hűsége és tettei miatt is többek között. Ha meg menni akar, akkor mondja azt, az eladását nem fogja befolyásolni, lévén így is csak akkor igazolhat el, ha ő akarja. A klub hivatalos álláspontja adhat némi kiskaput ez ügyben, miszerint akkor eladó, ha Vidal maga menni akar. Ezt pedig mindenkivel közölni kell, nem csak a vezérkarral! Én erre gondoltam. Ezzel nem szegné meg a szerződésében lévő tilalmat, hiszen a klb maga mondta, hogy ha ő menni akar, mehet. Így erről nyilatkoznia szerintem nem szerződés szegés. Mondom szerintem, hozzátéve, nem vagyok jogász és nem is értek hozzá!

Rivendell 2014.08.08. 13:50:19

Reus esetében van kivásárlási ár és így amit Drughi ír akár nagyon is valós lehetne,csak a fizetése ami nem mind1....

Isco azért 1 Shaqirivel +ban már Isco-ból is kihozná ami benne van + Pogba és Coman is 1más által a csúcsra juthatna,mert mind2 a lendületes játékban van otthon.

Gond az,hogy cseszik majd elkölteni Vidal teljes árát...Jojo kell a fenének ha már Vidal pótlásról beszélünk..kp 1ik legfontosabb láncszeme esne ki,akkor meg minek csatár?

Goku06 2014.08.08. 16:05:08

En Vidal eladasa utan sem hinnem hogy lenne eselyunk reusra.. Komoly jatekos komoly fizetessel, es szinte barhova igazolhat ahova akar...
Isco ugyszinten.. Es ha Moratat nem engedte a real opcio nelkul, akkor csak kepzeljetek el Iscot milyen feltetelekkel tudnank megszerezni..

Shaqiri viszont meglehet.

De a legnagyobb esely a leszerepelt (am jo) joveticre lenne, aki mar szerepelt a seriea-ban.. Marotta terepe, majdnem..

Jovetic + Shaqiri a max amit kihozhatunk Vidal arabol.

konrad66 2014.08.08. 16:33:25

Joveticért egyébként Manchester City 25 millió eurót várnak

Gabuero 2014.08.08. 16:51:09

Allitolag wilsherrel targyalunk na ez mar lehet vidal potlasa

rockitbaby 2014.08.08. 16:59:55

@Gabuero: Kontraként erre pedig Allegri és a klub is azt szeretné, hogy maradjon. Nem utolsó sorban mi szurkolók is. DE! Ha lehet hinni a híreknek, akkor Pereyra nem Vidal pótlására érkezett, és nem is oda szánja Allegri, így Én még mindig azt mondom, kelleni fog csere. Plusz Allegri azt is nyilatkozta, hogy kezdetben marad a 3-5-2... Szóval a balon marad Asamoah és Evra, jobbon Lichti és mivel Barza sérült Cáceres nem wingback lesz, így a svájci cseréje sanszosan Romulo lesz. Így középre megint maradt Vidal, Pirlo, Pogba, Coman, Marchisio, Pereyra és Padoin. De ha Pereyra nem Vidal helyére jött, akkor hova? Így kell valaki. Annyira zavaros a felállás és posztkérdés jelenleg, hogy majd mindenki tudna mindenhol játszani...

Rivendell 2014.08.08. 17:06:17

@Goku06: Jojo-Shaqiri se lenne rossz pótlás,de kicsit soknak érezném a támadókat,noha a svájci csatárok mögött és szélen is jó,de nekem akkor is sok lenne a támadó,pláne ha Morata bevethető lesz,pláne ha jön majd Berardi is
Isco azért nem annyira lehetetlen üzlet,hogy megvették Hamest és lehet marad Di Maria,pénz meg kell nekik,srácnak meg játék.Pool akarta őt,de már eléggé kiköltekeztek ők is,már rég elment Suarez ára és vagy 20-25M mínuszban vannak már.

Hoods121 2014.08.08. 17:34:20

Egyik jatekos se lenne lehetetlen egy normalis vezetosegnek. Nekunk szerintem Reus lenne az egyik legjobb opcio foleg Iscoval de egy Shaqiri is tokeletesen illene a csapathoz. Jojonak is orulnek de Vidal tavozasa eseten nekunk nem ra lenne szuksegunk. @Rivendell: A Pool szerintem se fogja megvenni Iscot plus ha kifizetnenk a penzt szerintem inkabb hozzank jonne. Marotta elotted a lehetoseg ha mar mindenaron eladjak Vidalt.

ggbuffon 2014.08.08. 18:57:15

Ha a MU igazán akarja akkor vinni fogja, kész, pont. Máskérdés h láthatóan nem akar ennyi lóvét kidobni Van Gaal, nem véletlenül gondolkodik máris olcsóbb alternatívákon (De Jong).. azonkívül Strootman a nagy álma, na őt se 20M-ért fogják kitapsolni Rómából..

@Jelentem: mi az h nem mai csirke? Ja hát végülis ha az a mérce, h ma már minden félkegyelműből aki egyeneset rúg a labdába sztárt csinálnak és eurótízmilliókkal dobálóznak akkor valóban..

Ha vmiért akadozik a dolog, azt inkább az első bekezdésben foglaltakhoz kapcsolnám, nem korhoz meg szerződéshez, ami tudtommal még 3év..

Ráadásul úgy beszélsz Vidal térdéről mintha a szalagjai szanaszét szakadtak vna, kihagyott vna 8 hónapot stbstb.. a római megvásárlása ebből a szempontból ezerszer rizikósabb dolog lenne..

Egyébként Vidal-ra nem tudnék haragudni, vhogy fotók alapján is az jön le nekem, h vmi nem kerek a történetben, elvégre kitudja dupla v tripla fizuért ki ne lécelne le a jelenlegi melóhelyéről, pláne ha klasszisokkal jobb infrastruktúrális és szakmai feltételek várnák? Márpedig most ez a helyzet. Egyedül a BL hiánya lehet negatív pont, de hát mi sem indultunk sehol amikor hozzánk érkezett és aligha hinném h 1év kihagyás olyan sokat nyomna nála a latban..

ggbuffon 2014.08.08. 19:01:58

@rockitbaby: a 3-5-2-t is lehet millióféle variációval játszani a középpályán, teszem azt kivéve Pirlo-t két rombolóval középen eléjük egy csatár mögötti támadóközéppályással pl: 3-4-1-2, esetleg 3-4-2-1 (két mélységibb támadóval pl Pereyra,Tevez) szval azért van variáció. Az máskérdés h Conte utolsó évében már csak rutinból daráltatta a brigádot, semmiféle valós alternatíván nem gondolkodott (pl. egy Pirlo nélkülin, ami valljuk be Allegri-Pirlo ellentét ide vagy oda, mostmár időszerű)

Goku06 2014.08.08. 19:08:46

@Rivendell: Szóval akkor Iscot elhozzuk 30ért 40 milliós visszavásárlási opcióval?

Isco szerintem nem Marotta szintje.. Moratánál olyan előnytelen üzletbe belement, hogy innentől a reallal inkább ne is tárgyaljon senkiről..
22 éves Iscot sem engedné a real visszavásárlási opció nélkül.. És tudják hogy van egy olyan idióta akivel a kedvük szerint játszhatnak.. Így Isco is csak opcióval érkezhet.. És hülye is lenne a real nem erőltetni ezt a visszavásárlási opciót, ha már tudják hogy mi belemegyünk az ilyenbe is.

@ggbuffon: "dupla v tripla fizuért ki ne lécelne le a jelenlegi melóhelyéről, pláne ha klasszisokkal jobb infrastruktúrális és szakmai feltételek várnák? Márpedig most ez a helyzet. " - hú de durva ez így leírva :S sajnos igaz.
Én focista lennék (és nem Juventus-szurkoló), akkor biztos hogy elfogadnám ezt az ajánlatot. És szerintem innen mindenki más is (aki bele tudja magát képzelni az ő helyzetébe.. tudom van akinek ez nem menne)

Rivendell 2014.08.08. 19:12:34

@Goku06: őszintén? én csak azért mennék el Vidal helyében,mert van 1 balfax vezetőség aki nem akar befektetni a csapatba,de tegyük hozzá az MU-nál is sok középszert vettek az utóbbi években a kezdőbe szép összegekért.

akár visszavásárlási opciónak is örülnék,ismervén a Real játékospolitikáját a kp-ra senkit nem vinnének vissza....fiatal srácok alkotják a mostani kp-t is náluk + évente 1-2 nagy nevet mindig vesznek,nem fog ő már oda kelleni

Il Principino 2014.08.08. 19:12:42

Vidal térdsérülése elgondolkodtatja a MU vezetőket,viszont Reus sérülése még súlyosabb,ezt mindenki elfelejti!Vidal távozásával csak 1 emberrel tudnának kárpotólni:Veratti
Joveticet meg már-már görcsösen összekötik velünk...Wilshere-ről hallottam én is,de hogy 1 angol a Juvéban szerepeljen,annak annyi az esélye,hogy Padoint megveszi a Barca:D
A múltkor Artur lenyilatkozta vagy mi,hogy "örülök,hogy maradok"!!!Maradjon is így!
Ne hülyítse már a szurkolókat...

ggbuffon 2014.08.08. 19:29:17

@Rivendell: 50-60milliós licitekbe belemenni szerintem óriási baromság lenne a klub részéről, főleg h nem utolsósorban gazdasági cégként is működik a klub..és nem is szabad, nem volt olyan régen amikor 20-30milliókat buktunk Diegokon,Amaurikon meg Felipe Melo-kon stb..akkor is volt felhördülés, mi lenne akkor ha egy 50M-ás mondana csődöt..Ez a Reus szál pl honnan? Hol játszana nálunk? Mennyibe fájna? Konkrétan milyen posztra jönne? (merthogy Dortmundban már közel se szélsőt játszott..)

Nyílván megnehezíti az transzferpolitikát a nem korlátlan büdzsé, de alapvetően ha jól van menedzselve az egész, akkor okos dolgokat lehet véghezvinni.
Meggyőződésem h Conte félremenedzselte a csapatot pl nemzetközi szinten, dobta az "építési terület", "mi nem költhetünk ennyit" bla-bla baromságokat, h aztán jöjjön egy Simeone és fricskát mutasson az efféle kifogásgenerátoroknak (ráadásul ami nagyobb fegyvertény a BL döntőbe jutásnál is, h 38forduló alatt verte meg a két pénzügyileg is gigászt...) Arról nem is h a rotálási elvének köszönhetően a tavasz már a legborzalmasabb Capello időket idézte..Én egyáltalán nem bánom h ment (mondjuk azt igen h pont ez a félkegyelmű Allegri érkezett), egyszerűen kinőtte őt a csapat, a következő lépcsőt meg nem volt hajlandó megugrani, vagy nem tudta..

Persze tudom, h az Atletico és egyéb kiscsapatok hasonló szereplése többnyire csak fellángolás, de akár az újgazdag csapatok példája is mutatja h a pénz nem minden. Okosan kell csinálni, a minden éven horror pénzekért nyakra-főre vásárolt újgazdag marháktól kell lerabolni az általuk már többnyire 1-2 év után ráunt sztárjaikra (ahogy tettük Tevezzel is) aztán kész.

Ilyen 50-60M-ás igazolásokat szerintem ne várjon senki, vagy menjen szurkolni Madridba, ha ez az óhaj-sóhaj-mérce.

ggbuffon 2014.08.08. 19:33:14

@Goku06: természetesen énis így értettem, h ha nem lennénk Juve szurkolók

manapság klubhűséget elvárni meg hát...még egy olasztól csak-csak, na de egy légióstól..

ráadásul ugye 12M-ért jött 60M-ért menne..azért nem rossz profit

Juve meg Vidal előtt is volt, Vidal után is lesz, bármennyire Artur királyt

ggbuffon 2014.08.08. 19:33:48

@ggbuffon: bármennyire szeretem Artur királyt :) (a szeretem lemaradt)

Rivendell 2014.08.08. 20:15:00

@ggbuffon: az a baj,hogy ti /sok itteni juve szurker/ azt hiszi én és a hozzám hasonlók 50-60M-s liciteket várnak...nem,csak 20-30 esetleg nagyon max 35M-s licitekre várunk,még a 40 se kéne.

nagyon jó kis játékosokat lehetne szerezni 20-35M közötti sávban,ha már kp-ért veszünk,amúgy ilyen igazolások mellett is erőltetném az ingyenes fiatal tehetségek leigazolását is,mert nem szabad 1 teljes kezdőre való játékost kg-ra megvenni 1 Juvénak.

rockitbaby 2014.08.08. 21:26:48

@ggbuffon: Én sosem szerettem a 3-5-2-őt, mert kényszer szülte, és utána meg már ehhez is igazodtunk, holott símán ment mi nekünk a 4-3-3 is, és abból csak kicsi módosítás a 4-2-3-1, ami jelenleg a legszélesebb körben alkalmazott taktika - talán nem véletlen. Még akkor is ezt mondom, ha olasz honban nincs sok belőle. De igazán engem nem is feltétlen a taktika és alapfelállás érdekel, hanem az, hogy ha kell tudjunk meccs közben is hatékonyan átváltani egyikről a másikra. Én ennyit várok. Nem kísérletezést, mi az ideális, hanem sokszínűséget, hogy ne lehessen egy könnyen kiismerni minket. Hogy ezt milyen felállás, személyi cserék, kezdő és edző hozza össze, részemről kb lényegtelen. De ehhez tény és való, hogy Pirlo egyre kevésbé passzol.

Igazából a keret 90%-a úgy lett összeválogatva, hogy Conte kérésére több poszton is bevethető emberek érkezzenek, így viszont egy idő után már elveszítettük az alapeszenciánkat, mert ilyenekkel nem egy vegytiszta gyilkos vegyület lett a csapat, hanem egy egyveleg. Kellene egy edző, aki letisztítja és egyértelművé teszi a dolgokat. Középső középpályás ne szerepeljen wingback-ben stb.!

Táno 2014.08.08. 21:27:10

@ggbuffon:
"Arról nem is h a rotálási elvének köszönhetően a tavasz már a legborzalmasabb Capello időket idézte..Én egyáltalán nem bánom h ment (mondjuk azt igen h pont ez a félkegyelmű Allegri érkezett), egyszerűen kinőtte őt a csapat, a következő lépcsőt meg nem volt hajlandó megugrani, vagy nem tudta.."

Ez nagyot szólt!!!

devil-z 2014.08.08. 22:53:17

Ahogy már írták előttem; ha a MU leakarja igazolni akkor menni fog. Nem mondhat nekik nemet, (a helyében én sem tenném) ha meg komolyan gondolják akkor olyan összeget is ajánlanak amire a vezetőségünk is rábólint.

A pótlását már meg is oldották, igaz olyan "marottásan". Senki sem gondolhatja komolyan, hogy majd ilyen Shaqiri-féléket fogunk igazolni :D

MDaniel98 2014.08.14. 15:40:24

Hajj, de unom én már ezt...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása