Pogba hosszabbít a Juventusszal

Pogba Paul_gólöröm 01.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus francia középpályása, Paul Pogba, akit a napokban választottak meg a brazíliai világbajnokság legjobb fiatal játékosának, hamarosan új, 2018-ig vagy akár 2019-ig érvényes szerződést ír majd alá a torinói klubnál, s ezzel lezárulhat az egyik leghosszabbra nyúló torinói szappanopera.

Pogba, aki a szintén számos klub által áhított Arturo Vidal mellett, az Öreg Hölgy koronájának legfényesebb ékköve, a Juventusnál és hazája válogatottjában nyújtott kiváló teljesítményével, felkeltette a Paris Saint-Germain, a Manchester United, a Real Madrid és a Manchester City érdeklődését is.

Ma a Corriere dello Sport és a Tuttosport is címlapján közölte, hogy Pogba személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, eltérés csupán az új szerződés lejáratában olvasható, hiszen míg egyik napilap 2018-at, addig a másik 2019-et említ.

Pogba új, hamarosan aláírásra kerülő kontraktusa várhatóan évi 3.2 millió eurós bérezést biztosít majd a 21 esztendős középpályásnak, s ez az összeg további 1 millió euróval emelkedett különböző bónuszok életbe lépésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr556548187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2014.07.27. 13:12:36

Örvendetes hír, ha igaz, de sajnos ettől még lehet kérője. Ez maximum csak a vételárban jelenthet emelkedést.

Goku06 2014.07.27. 13:17:12

@rockitbaby: Hát igen, mindenesetre egy 2018ig érvényes szerződés esetén nagyon jó alkupozícióban vagyunk ha érkezik egy nagy ajánlat érte...
Suarez és Rodriguez ára után csak egy esetben lehet Pogba ára 80M alatt.. ha nem hosszabbít szerződést

tjunior 2014.07.27. 13:27:01

Ez a 3.2 túl szép hogy igaz legyen. Van 1-2 csapat ami nyugodtan megadná neki a dupláját ennek az összegnek, de még a tripláját is, ezt meg Raiolánál senki sem tudja jobban. Ha 5 millió alatt hosszabbítana 2 évet már összetenném a kezet. Meg gondolom Raiolához is hozzá kell vágni 1-2 millát.

rockitbaby 2014.07.27. 13:52:14

@Goku06: Igazából én csak akkor engedném el őt nyugodt szívvel, ha Rabiot 110%, hogy jön. Ebben az esetben nem érzek hatalmas minőségi visszaesést. Bár a legjobb lenne, ha egyszerre lennének itt. Ellenben mindenki annyiba fáj, amennyit megadnak érte. Érhet ő 150 misit is, ha a vezetőség már 70 milliónál fél liter nyálat verne Pavlov kutyájára. Minden csak és kizárólag egy emberen múlik, az pedig nem más, mint Raiola. Mivel a szó szoros értelmében minden hájjal megkent zsidó, akkor fogja mozdítani Pogba-t, mikor ő is a legtöbbet kaszálhat az aláírási pénzből. Egyedül ebben bízhatunk, és jelen pillanatban tehetjük nyugodtan. Mert Pogba egy sikeres BL szereplés után lesz csak 100 millió körül.

@tjunior: Bónuszokkal együtt 4,2 lehet a fizetése. Bár nem tudjuk, hogy mik azok a bónusz feltételek, de látatlanból azt mondom, kapja meg, mert abból a csapat is profitál. Azt mondom, hogy jelen pillanatban ennyit megér, azaz megérdemel. Fiatal kora ellenére húzóember tudott lenni, szinte rögtön és még mindig szemtelenül fiatal. Ha akár a magas vételárral járó alapkövetelmények, akár a mags fizetéssel járó plusz terhet nem jól kezeli, vagy nem segítenek neki ebben, akkor nagyon rossz vége is lehet. Így szerintem jelenleg ez a fizetés pont elegendő. Nem tesz rá nagy terhet, hogy meg is kell szolgálni, sőt inkább azért kapja, mert rászolgált. Elleben sztárgázsit mi nem fogunk tudni neki megadni, de ettől még megérheti nálunk, hogy a legjobban kereső játékos legyen!

Apuleius 2014.07.27. 14:00:47

@rockitbaby: "Igazából én csak akkor engedném el őt nyugodt szívvel, ha Rabiot 110%, hogy jön. Ebben az esetben nem érzek hatalmas minőségi visszaesést. "

Én láttam néhány meccset Rabiot-tól, s igen jó véleménnyel vagyok róla, de ez azért meglepetősen erős kijelentés...

tjunior 2014.07.27. 14:09:15

@Apuleius: Nem nagyon értem ezt a nagy Rabiot hypeot, biztos tehetséges meg mindenm de állítom hogy itt sok mindenki még játszani sem látta. (Az meg a másik, hogy Sturatot meg ugyanúgy sokan nem látták játszani, de még is ekézik.)

Drughi Di Bianconeri 2014.07.27. 14:16:46

@tjunior: Rabiot és Sturaro között Ég és Föld a különbség.Ha ez számodra nem nyilvánvaló (ha láttad mindkettejüket játszani),akkor valami gond lehet a készülékben ;)

Egyébiránt örvendetes hír lenne (a sok botrányos után,ami nyáron érte a Juventus - szurkolókat),ha végre sikerülne megállapodni Pogbaval (és Raiolaval) a hosszabbításról,s annak feltételeiről.
Még,ha nem is láncoljuk magunkhoz egy életre (ami érthető,hiszen nálunk a maximum egy Scudetto,amiből már nyert 2őt,de Allegri érkezésével az sem biztos,máshol 2-3-4szer annyi fizut kaphat,nívósabb bajnokságban,komolyabb esélyekkel n emzetközi porondokon stb.), de az esetleges értékesítésénél nagyon nem mindegy,hogy még 1-2 avagy 4-5 év van hátra a szerződéséből.Ezen sok-sok milliót lehet nyerni/veszteni.
Remélem mi hamarabb hivatalosan bejelentik !

Goku06 2014.07.27. 14:22:32

@tjunior:
Mikor nevelt ki az olasz utánpótlás utoljára igazi klasszist? Egyszerűen az olasz utánpótlásnevelés a magyarral egy szinten van. Innen persze hogy senki sem várja azt hogy elugrik az új Del Piero... (na jó, végre valahára itt van egy potenciális jelölt, aki még letehet valamit az asztalra, Berardi.. De rajta kívül látható hogy SENKI sem váltja be a hozzá fűzött reményeket.. Giovinco nemzetközi mércével nézve egy utolsó szar senkiházi, miközben az elmúlt 10 év egyik legsikeresebb olasz FIATAL játékosa.. ez egy vicc kategória.. Hol vannak a többiek? (kispesten..)
Ezek után miért kéne vakon megbízni egy Sturaroban?

Míg a másik oldalon egy 19 éves, már a szakma által is elismert játékos...
Francia fiatalok egész jók mostanság, valamit azért tudhat az utánpótlásnevelésük.

Mindkettő ugyanolyan áron van kb..

De persze ezt a "Igazából én csak akkor engedném el őt nyugodt szívvel, ha Rabiot 110%, hogy jön. Ebben az esetben nem érzek hatalmas minőségi visszaesést. "-t by rockitbaby kicsit túlzásnak érzem én is.
De ilyen fiatalokkal kell próbálkozni és bedobni őket a mélyvízbe.
És nem azokkal akik még egy olasz kiscsapatból sem képesek kitűnni.

De Sturaro védelmében legyen mondva, ezerszer is inkább ő mint a 27 éves olasz középszerek az elmúlt évekből. Sturaroval a legnagyobb gond hogy "különbséget jelentő" játékost kellene igazolnunk, erre dobáljuk az 5-10 milliókat ide-oda, míg ahol számít, ott spórolunk.

Apuleius 2014.07.27. 14:29:03

@tjunior: Az alapján, amit Rabiotból láttam, nagyon jó játékosnak tűnt, de szerintem messze nem egy Pogba, aki már 19 évesen szinte kihagyhatatlanná tudott válni. Én is úgy gondolom, hogy érthetetlenek ezek a túlzottan pozitív és túlzottan negatív képek, amelyek viszonylag (vagy teljesen) ismeretlen játékosokról élnek a közben.

tjunior 2014.07.27. 14:29:43

@Goku06: hányszor láttad játszani Rabiotot és Sturarot, ez volt a gondolatmenet lényege, illetve mitől ekkora a hype Rabiot körül itt?

Drughi Di Bianconeri 2014.07.27. 14:31:47

@Goku06: Teljes mértékben egyetértek,főleg az utolsó bekezdés !

rockitbaby 2014.07.27. 15:46:12

@Apuleius: Én a szezon végén, mikor már nem voltak Juventus meccsek, neten végignéztem a PSG BL meccseit, amiken perszer szerepet kapott, és engem ott győzött meg, hogy megvan benne az, ami nekünk a fejlődéshez kell. Pogba pont ugyanannyi idősen érkezett ide és tette le a névjegyét. De van egy lényeges különbség. Pogba előtt kvázi senki sem volt a rangsorban, mert Marchisio-ot nem venném ide, lévén még fél szezon sem kellett a kiszorításához. Rabiot meg szerencsétlen fiatal létére a nyakára hoztak az amúgy sem kutya középpályára még egy Cabaye-t is, ezzel teljesítménytől függetlenül az utolsó helyen találta magát. Pont ugyanúgy, mint annó Pogba a ManU-ban. Ha be is vetették, akkor is csak csereként. Majd idejött és robbant. Nincs tényleges tudásom felőle, hogy ha jönne, akkor ezer százalákig biztosan beválna, de lényegében mi még mindig ott tartunk, hogy mikor jönne jövőre megint csak egy Marchisio-ot kellene kiszorítani, ami lássuk be, menne neki is. Csak remélem, hogy ha idejön, akkor Pogba szintű előrelépés lesz neki is és nekünk is. De Pogba sem volt több érkezésekor, mint egy felettébb tehetséges suhanc.

rockitbaby 2014.07.27. 15:52:21

@Goku06: Fentebb leírtam, de összegezve, Rabiot jelenleg pont ugyanazon a lépcsőfokon áll karrier szempontjából, mint Pogba, mikor idejött. Nem a mostani Paul-al kell összehasonlítani, mert akkor kérdés sem férhet hozzá. Én a srácban lévő lehetőségek miatt mondom, hogy tökéletes lenne, ha Pogba megy.

Azt bevallom derekasan, hogy Sturaro-t nem láttam játszani, így nem mondanék véleményt, bár az mindent elmond, hogy ugyanannyiba kerülnek.

Lehet erősnek tűnhet a korábbi kijelentésem, de azt is lássuk, mikor Pogba idejött, senki sem tudta, hogy hova fog beférni, mert Marci Conte kezei alatt első évben mutatot valamit. Aztán kiderült, hogy kifutotta magát. Nincs kőbe vésve a sikere érkezése esetén, de a helyzetük igenis hasonló és szerintem a tehetségük is, csak Rabiot még nem tudta megmutatni teljes mértékben.

MDaniel98 2014.07.27. 19:34:09

Ez jó hír lenne,de majd hiszem,ha látom.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása