Conte: "Giovinco hasznára lehetne Cesare Prandellinek"

Conte Antonio 2_1.jpgA Bologna elleni győzelmet követően, Antonio Conte már a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre koncentrál, s úgy véli, hogy az utóbbi néhány mérkőzésen lehetőséget kapó és kellemes meglepetést nyújtó Sebastian Giovinco megérdemelné, hogy helyet kapjon az olasz vélogatott Brazíliába készülő keretében.

"Azzal számolok, hogy Carlos Tévez és Arturo Vidal bevethető lesz csütörtökön." - nyilatkozta Conte a Benfica elleni idegenbeli megmérettetésről.

"Mindketten sérüléssel bajlódtak egy ideje, ezért pihentettem őket annak érdekében, hogy a helyzet nehogy rosszabbra forduljon."

A Tévez távollétében bevetésre kerülő Sebastian Giovinco felnőtt a feladathoz, s ezt az Udinese elleni vezető találattal is bizonyította.

"Giovinco igazán jól teljesít, ahogy önbizalmat nyer a saját képességeivel kapcsolatosan. Ez pontosan az, amit mindig is javasoltam neki. Nagyon jó abban, ahogy lefoglalja az ellenfelet, s ez döntő lehet."

"Bízom benne, hogy képes lesz így folytatni a szezon végéig, hiszen még mindig van esélye arra, hogy kiutazzon a világbajnokságra. Valaki, aki olyan mint Giovinco, bizonyosan hasznára lehetne Cesare Prandellinek."

"A Bologna elleni győzelem olyan típusú mérkőzés volt, amelyet tavaly még döntetlennel zárhattunk volna. Az idő előrehaladtával érett csapattá váltunk, s tapasztalatot gyűjtöttünk azzal kapcsolatosan, hogy miként kezeljük az ilyen helyzeteket."

"A tény, hogy a Roma személyében ilyen erős üldözőre akadtunk, aki a nyomunkban lohol, arra ösztökél bennünket, hogy mindig a legjobb formánkat adjuk. Kilencven pontot gyűjtöttünk, köszönhetően a rómaiaknak is, akik biztosították, hogy mindig motiváltak maradjunk, s ne gondoljuk, hogy a Scudetto már a zsebünkben van."

"Előző szezonban három fordulóval a vége előtt hódítottuk el a bajnoki címet, majd azt követően döntetlent játszottunk és kikaptunk. Ebben a szezonban a Roma mindvégig vasvillát szegezett a hátunknak, ezzel fenntartva az éberségünket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr426056059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.04.21. 15:05:39

Na,elkezdődött a "Giovincót a VB keretbe" kampány?:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása