Giovinco: „Soha nem volt gondom a szurkolókkal”

Giovinco Sebastian_linguaccia.jpgSebastian Giovinco reméli, hogy sikerült megoldani az összes nézeteltérést a Juventus szurkolóival, és egyúttal tagadja, hogy bármilyen tárgyalást folytatna a Lazio csapatával.

A csatár és a szurkolók közötti kapcsolat korántsem volt problémamentes ebben a szezonban, azonban a játékos mostanában határozottan jobb teljesítményt mutat, él a Conte által nyújtott lehetőségekkel, és azt nyilatkozta a tegnapi gól és hasznos játék után, hogy részéről semmilyen probléma nincs a szurkolók és közte.

„Ez jó teszt volt, jelentős teszt számomra és a csapat számára. Fontos volt jelezni az üldözőknek, hogy soha nem aduk fel a harcot, ma este pedig nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.” - mondta Atom Anti a mérkőzést követően a riportereknek.

„Remélem, hogy sikerült az oldalamra állítanom a Juventus szurkolóit, mivel nekem soha nem volt semmilyen gondom velük. Távozásomkor se voltak negatív érzéseim, és mindig pozitívan nyilatkoztam úgy értve, hogy soha semmi rosszat nem gondoltam róluk.

Előfordulhat, hogy néhány szót félreértettek, némely gondolat rossz megvilágításban volt feltüntetve, azonban részemről abszolút semmilyen probléma nincs.”

Ezt követően a támadót a kevés játékidőről kérdezték, illetve arról, hogy ez vajon véget vetett-e a világbajnoksággal kapcsolatos reményeknek.

„Sajnos igen, azonban amennyiben létezik egy szikrányi remény, mindent meg fogok tenni azért, hogy javítsak a helyzeten.”

A kevés játéklehetőség miatt az újságokban felmerült a csatár Lazióhoz szerződésének lehetősége is.

„Ezek egytől egyik hazugságok, soha nem beszéltem senkivel, és nem utasítottam el a Laziót, semmi nem igaz a hírekből. Nem tudok semmiről, ahogy az ügynököm se. Nulla az igazságtartalma ezeknek az információknak.” - próbált határozottan véget vetni az átigazolási pletykáknak Sebastian Giovinco.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr666040610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2014.04.15. 16:52:28

Remélem Giovinco marad. A 4-3-3-hoz még szükség lehet rá.

consminor 2014.04.15. 22:26:58

úgy tűnik jót tett neki az a kifütyülés, azóta sokkal jobban hajt, a Lyon ellen is jól szállt be, a tegnapi gólja pedig gyönyörű volt (inverted Del Piero angle :) )

devil-z 2014.04.15. 22:45:18

@consminor: szerintem a hajtásával kapcsolatban eddig sem panaszkodhattunk

neuropa 2014.04.15. 23:02:39

@devil-z: A hajtás miatt nem, de azért közel sem mindegy, hogy erőlködésnek nyögés-e a vége vagy teljesítmény. Viszont a legutóbbi 4-5 meccse óta potensebb mint valaha. Ha anno hiba volt visszahozni, most hiba lenne elengedni.

Goku06 2014.04.15. 23:37:34

@neuropa: "Ha anno hiba volt visszahozni, most hiba lenne elengedni."

Hát azért ennyire nem lehengerlő a játéka, de a körülmények miatt tényleg maradhatna.
Tevezen és Llorentén kívül minden csatárunkat eladjuk és ráadásul a 3 csatáros játékra is át akarunk állni. Egy csapat sem szereti lecserélni a teljes támadósorát, ehhez a felálláshoz pedig 6 csatár kéne.. Kizártnak tartom hogy 4 új csatár érkezne, így szerintem nagy esély van arra hogy Gio marad.
Cserének jó lesz, de azért 1-2 meccs alapján ne gondoljuk azt hogy majd ő lesz a nyerőember.. Kezdőbe kevés ő még mindig komoly meccseken..

Tony. 2014.04.16. 00:00:07

@neuropa: "Viszont a legutóbbi 4-5 meccse óta potensebb mint valaha."

Legutóbbi 4-5 meccsen? Ez úgy írod, mintha az előző 4-5 meccsen végig játszott volna és ott megmutatta volna mit tud.

Bejött a Lyon ellen pár percre és játszott most ami értékelhető. Azon kívül az egész szezonban teljesen hasznavehetetlen volt.

Nemhogy 4-5 meccsre, de összesen 2 momentumra emlékszem az egész szezonjából. A tegnapi meccsre és a Milan elleni góljára. Hónapokig nem is láttuk. Ha játszott csak vergődött.

Ennyire ne legyen szelektív a memóriánk.

@Goku06: Nemcsak nagy esély van rá, de kb. biztosra is vehetjük (sajnos), hogy itt marad, ő mindig megússza bármit is csinál.

"Cserének jó lesz, de azért 1-2 meccs alapján ne gondoljuk azt hogy majd ő lesz a nyerőember.. Kezdőbe kevés ő még mindig komoly meccseken.. "

Ennyi. Hihetetlen, hogy sokan 2 meccs után már azt gondolják, hogy helye van itt.

Táno 2014.04.16. 00:21:09

@Goku06: Szerintem 5 csatár bőven elég. Tévez-Llorente-Immo-Ménez-Jovetic/?

tjunior 2014.04.16. 10:09:36

@Tony.: Mást kb nem is vártam tőled :D
Ami viszont a tények igazolnak, Giovinco ebben a szezonban 847 percet játszott lőtt 3 gólt adott 6 gólpasszt, vagyis 94 percenként van benne egy gólban, ezt én nem tartom egy rossz adatnak, amikor Teveznek ez a mutatója 111 perc, Lloretntének 128 perc...érdekes nem? Ettől függetlenül Tevez egy klasszis Giovinco meg messze nem , de itt nem erről van szó, ha nem hogy igenis használható játékos, csak jól kellene használni. Nem bezavarni a húsdarálóba az utolsó 10 percre, hanem a képességeinek megfelelően, mert technikás, gyors és jó a kombinatív játékban, ezt ki kellene használni. Giovinco pont arra jó, hogy egy Tevez ne fingjon ki a szezon végére.

omlossuti 2014.04.16. 10:29:10

@Tony.: Itt senki se azt mondja hogy Giovinco egy aranylabdás világklasszis, hanem azt hogy amikor beáll lendületet tud hozni a játékban és nem zavarja a padozás. "Hasznavehetetlen volt".. hát igen a padról nem sokat lehet hozzátenni a játékhoz. Szerintem ideális csere küzd,hajt valamennyire technikás is, szabadokat harcol ki.
"Ennyi. Hihetetlen, hogy sokan 2 meccs után már azt gondolják, hogy helye van itt."- ezt a mondatodat meg nem értem. Te kit tennél a cserepadra hogy játsszon 9 meccset egy szezonban sokszor csak a meccs végén 15 percet. Nekem se Gio a kedvencem de erre a feladatra ő tökéletes.

Goku06 2014.04.16. 11:25:31

Hát igen, a 4-3-3ba Tevez cseréjének nem kéne egy fiatal tehetséget rakni (akiből még lehet valami), hanem Gio jó lesz oda, amikor beáll küzd, néha gólt is lő majd, de érte nem kár a padon.. Valamint neki is megfelel a pad, ha közben a nevelőegyesületében játszhat.

(Egyébként szerintem ha akarnánk sem lenne egyszerű eladni.. Ő biztos hogy ragaszkodik a csapathoz és szívesebben padozik és trófeát gyűjt itt, mint mondjuk lenne sztár egy kiesőjelöltnél..)

Táno 2014.04.16. 13:21:31

5. számú csatárnak nem egy olyan játékos kell, akinek a fele játákjogáért 12 millát fizettünk!

Goku06 2014.04.16. 13:41:12

@Táno: Jelenleg a teljes játékjoga éri meg azt a 12 millát.. (felfelé kerekítve)
Fizetési igénye miatt pedig alig tudnánk eladni valakinek..

Főleg úgy hogy Marottának lesz bőven dolga a nyáron, és ahogy őt ismerjük 1 hónapig tartana neki eladni Giot, és pont nem lenne időnk normálisan igazolni..
Adja el a Q-Vuci-Isla-Padoin-Peluso ötöst és hozza a Berardi-Menez-Immobile-balbekkek (Coentrao és Evra) ötöst és megvagyunk..
Ennél többet én nem nézek ki belőle. Egy nyáron 10 játékosmozgás.. Minden hétre jutna majdnem egy ember eladása/vétele...
Plusz azt is számoljuk hozzá hogy a VB ideje alatt Marotta nem fog tárgyalni, hanem meccseket néz.. Így az átigazolási piac még rövidebb lesz.. + még a Pogba szerződéssel is el fog menni egy csomó idő..

Előre félek

Táno 2014.04.16. 13:51:07

@Goku06: Tévez-Llorente-Gio mellé tök fölösleges a Berardi-Menez-Immobile trió!

Goku06 2014.04.16. 14:08:17

@Táno: Tevez-Llorente-Gio trió mögé???
Berardi(Menez)-Immobile(Llorente)-Tevez(Gio) lenne a kezdőm(cseresorom)..

Llorente és Immobile egyaránt a közepesen jó csatárok közé tartozik, akik a SerieA-ban nagyon jók lesznek, de az európai toptól még messze vannak.. De oda jobbat nem fogunk találni, és különben is inkább a szél a lényeg.
Tevez adott a balra, mögé Gio pár meccsre beszáll (pár meccsnél többet tőle nem várhatunk.. De ha eladjuk 10M-ért és hozunk egy NORMÁLIS balszélsőt 10M-ért akkor mehet felőlem)
Jobbra pedig nemhiszem hogy sok pénzt akarnánk áldozni. Menezt ingyen kihagyni hülyeség lenne (főleg ilyen anyagi helyzetben mint amiben mi vagyunk), Berardit pedig vissza kell hozni és bedobni a mély vízbe. A csapat annyira erős a hazai mezőnyben hogy egy fiatal, elején szerencsétlenkedő tehetséget el kell hogy bírjon a csapat.. Mert az elején Berardival biztos hogy gondok lesznek, de ha kap legalább annyi bizalmat Contétól mint Gio, továbbá egy nem túl erős riválist a posztjára (Menez), még lehet belőle klasszis. Benne megvan a potenciál...
Míg pl Immobilében és Llorentében nincs.. Bennük a potenciál egy SerieA szinten "egész jó" csatár, esetleg gólkirály a kiscsapatok elleni gólokkal, stb.. Amik lesznek is, de Berardiban ott a lehetőség hogy új Del Piero legyen.
Ha összehoz egy 10 meccses góltalan szériát 10 meccsen ahol kezdőként játszik a 70. percig, ám legyen. Bizalom kell felé mindenáron. A csapatnak még így is le kell hoznia a meccseket győzelemre ha megerősítjük a padot (meg fogjuk)..

Egyébként idén a Vidal-Pirlo-Pogba mellé tök feleslegesnek tartottad volna a Pogba-Padoin-Giaccherini triót is? Létszámban is kell minden posztra 2 ember.. 3 csatárral akarunk játszani, 6 ember kell oda! És tekintve hogy Llorente és Immobile szélen nem fog játszani egy percet sem, ezért a maradék 4 embernek szélsőnek kell lennie. Jövőre rotálni kell ezerrel, VB után már alapból fáradt emberek lesznek a csapatban. (mondjuk ilyenkor egy Tevez-Llorente-Berardi-Giovinco 4es eléggé meg tudná nyomni a szezon elejét pihenten :D bár Meneznek és Immobilének sem látok sok játékpercet a VB-n)

Táno 2014.04.16. 17:57:51

@Goku06: Ebből a 6-osból 3, de max 4 játékos jutna érdemben játékpercekhez.
Nézd meg most Tévez-Llorente kettősön kivűl mennyit játszanak a cserék. 3-5-2-ben elég lenne 4 csatár, 4-3-3-ban 5 csatár.

Goku06 2014.04.16. 18:42:51

@Táno: Hát de idén Conte elbaszta a rotálást és kinyírta a csatárjaink motivációját. Jelenleg Tevezen és Llorentén kívül Vuci-Osvaldo és Gio is játszik, mert Conte nem tudja eldönteni ki a 3. számú...
Ha az év elején 5 csatárral nekivág úgy hogy emberszámba veszi őket, akkor most lenne a padon 2-(3) motivált és nem játékhiányos csatárunk..

4-3-3ba Llorente és Immobile nem képes sehol máshol sem játszani mint középen.. Szóval akkor mindkét szélre kell valaki, aki mondjuk Tevez és Berardi lenne. Ha még Menez érkezik, akkor megvagyunk már 5en, de mégis egyikük sem képes játszani a balon ha mondjuk Tevez pihen..

Ha olyan szélsőink lennének akik mindkét oldalon ugyanúgy tudnak játszani, akkor tényleg elég lenne az 5 csatár..
De a jelenlegi nevek mellett én nem tartom valószínűnek hogy egy olyan ember érkezzen, aki mindkét szélen jó.

Táno 2014.04.16. 18:47:43

@Goku06: Jovetic-nek mi az eredeti posztja?
Nekem egy Tévez-Immobile-Jovetic-Ménez-Berardi lenne az álmom.
(Immo-t és Berardit felesleges lenne visszahozni, ha nem kapnának állandó játéklehetőséget)

neuropa 2014.04.17. 00:05:56

@Goku06: Szerintem a "Ha... akkor..." szerkezet világossá teszi, hogy nem abszolúte vagyok elégedett a mutatott formájával, hanem relatíve. Amilyen szar volt eddig, annyira nem most kellene elengedni, amikor talán rendeződött fejben és itt is egyre inkább emlékeztet a pármai Giora.

@Tony.: Az Ő 4-5 előző meccsén, nem a csapatén. Szerintem ez elég egyértelmű, mivel ezeken van értelme beszélni róla.. Azokon amiken végig vagy sokat játszott. (Egyébként mostanában többet is játszik, a szezon elején csak padozott.)

Rivendell 2014.04.17. 06:07:29

Gond az,ha Conte jövőre se játszatja eleget kb teljesen felesleges megtartani,akkor már olyankor kell eladni,mikor viszonylag 1 jobb formát mutat.

neuropa 2014.04.17. 15:50:43

@Rivendell: Jó, de ki tudja mi lesz jövőre? Ha már most tudná, hogy nem kell neki, akkor el is adnák.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása